Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב לא מתכבה כאשר אני מכבה אותו... כלומר START>>TURN OFF COMPUTER>>TURN OFF הוא פשוט לא עושה כלום. מתנהג כאילו לא לחצתי על כיבוי. עשיתי סריקת וירוסים עם NOD ו ובדקתי SPYWARES ועדיין כלום... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכשאני גולש או סתם מוריד אני מכבה את המחשב ואז הוא כותב לי " שומר הגדרות " ונתקע ולא מתכבה מה לעשות תעזרו לי בבקשה תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי המסך של הכיבוי שאומר "כעת ניתן לכבות את המחשב"הוא לא מתכבה לבד , אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הלחצן של ההפעלה של המחשב(on) אני רוצה שהוא יתכבה לבד בלי הלחיצה . איך אפשר לבטל את אפשרות זאת?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוא נתקע בשלב של ה-Windows is shutting down. עשיתי חיפוש וראיתי מה רשמתם אבל יש לי רק Power Options ואין לי שם שום דבר שקשור לACPI. בבקשה תעזרו לי... וחוץ מזה יש לי עוד בעיה.. כל פעם שאני מנסה להריץ במחשב פקודה של shutdown -s -t30 וכאלו או לבטל הוא רושם לי הודעת שגיאה. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה.... כשהוא לוחץ על התחל ==> כיבוי ==> כדי לכבות את המחשב, הוא לא מתכבה... יש איזה שהיא סיבה מסויימת לזה....? תודה מראש, אלכס.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
במחשב ניח חדש - לאחר התקנת xp הוגדר כבוי צג לאחר 10 דקות , לא הוגדר כבוי דיסקים או המתנה הצג נכבה אך לא מתעורר עם הזזת עכבר או מקלדת רק לחיצה של מספר שניות על לחצן ה power מעירה אותו
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לא יודע כבר מה לעשות עזרה בבקשה אני מנסה להתקין פקדים activex אין חלון מקופץ שאומר האם אני מכון להתקין מחקתי את כל אובייקטים וגם לא עזר נכנסתי גם להגדרות אבטחה ולא מצאתי משהו שיגרום לזה אני מדבר לראות סרטים באתרים כמו youtube
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי פרופסיונל וכונן אחד שעליו הוא מותקן...כשאני מנסה לעשות פורמט ומגיע למסך הכחול ולוחץ d כדי לפרמט את הכונן הוא לא נותן לי בגלל שרשום ששבכונן זה מותקנים דברים חשובים של הווינדוס בלתי נתנים למחיקה תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מחשב נייד לא נכבה מערכת הפעלה WIN 7 32BIT שאני לוחץ על הכיבוי לא קורה כלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שפירמטתי אותו והתקנתי 98SE WIN בזמן כיבוי אני מקבל את המסך הבא : windows is shuting down אבל הוא תקוע תודה נ.ב יש לי גם כרטיס רשת אם זה קשור ? אבל לפני כן הוא כן היה נכבה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי וינדוס 7 גרסת RC מקורית,המחשב לא כבה בלחיצה על כפתור SHUTDOWN. יש לציין שלפתע גם מערכת הפעלה של XP שנמצאת על מחיצה אחרת,המחשב לא כבה. ההתקנה שך WIN 7 הינה התקנה נקיה ולא שדרוג. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני רוצה לכבות את המחשב ע"י לחית על התחל כיבוי הוא לא עושה כלום מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים כשאני בוחר sleep/hibernate המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול למס' דקות ואז הוא נכבה לגמרי (shut down). ב event viewer כתוב לי: The previous system shutdown at *** was unexpected וכן: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000009f (0x00000003, 0x84efb530, 0x8292fae0, 0x86f2ee40). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 060910-16781-01. וכן: The system has rebooted without cleanly shutting down first בהתחלה זה היה קורה לעיתים ובשבוע האחרון זה קורה בחצי מהפעמים שאני בוחר sleep/hibernate.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Windows 8.1 והוא לא נכנס למצב שינה. בהגדרות הכל תקין אבל יש תוכנה שמונעת ממנו לישון כשהיא פועלת ואני רוצה לגרום למחשב לישון גם כשהיא פועלת. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי איך לעשות את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי עריכה: נ.ב powercfg -request מחזירה none בכל האפשרויות powercfg/energy מחזירה רשימה עם WMP ועוד כמה תוכנות אבל לא את התוכנה שמונעת מהמחשב לישון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה שאני עושה turn off למחשב אז אני חייב ללחוץ על הכפתור כדיי לכבות אותו (ממש כמו בימים ההם עם המארזים הישנים). לעוד מישהו זה ככה בxp? :helpme:
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכיבוי בחלונות הוא רושם לי שהוא מכבה את המחשב ושום דבר לא זז והוא נשאר דלוק . מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
מדובר על ווינדוס 7. כשאני מנתק את העכבר הלאחוטי אז הוא כן עובר לשומר מסך כשצריך, אבל כשאני מחבר אותו אז הוא פשוט לא עובר לשומר מסך! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מקווה שההודעה קשורה לפרום הזה במידה ולא אנה אמרו לי לאיזה פרום לפנות ואני אפנה ולבעיה : אתמול בלילה המחשב נתקע לי אז לחצתי על לחצן הreset כאשר הוא עלה מחדש במקןם להתקדם אל עליית הwindows הוא הראה לי את ההודעה הבאה Reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected Boot device and press key יש לי דיסק של win7 וניסיתי לשחזר דרך נקודות שיחזור אבל לצערי הוא לא הצליח משום שאין כאלה לפי ההודעה שנרשמה הביעה היא שיש לי קובץ מאוד חשוב על המחשב האם אני חייב לפרמט או שיש דרך אחרת להשיב את המחשב לקדמותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע נמצא בסייף מוד. הבעיה פשוטה. הוינדוס לא עולה , המחשב לא מגיע לloading של הוינדוס. מחר אני נוסע לכנרת. אז אני ינסה להיכנס לפה בעזרת הפלאון ולראות תגובות. כי אחותי נשארת בבית והיא צריכה את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, במשך החודש האחרון יש לאחי במחשב הרבה בעיות. בהתחלה זה היה נקע על Windows Loading Operating System ואחרי כ 15 דקות הוא היה נדלק. אחי ניסה לפרמט ועכשיו המחשב תקוע על Windows Loading Operating System ולא זז בכלל. עשיתי ב BIOS שקודם יעלה הדיסק ואז הכונן וזה עדיין לא קורא את הדיסק בשביל שאני אפרמט לו שוב. הדיסק הוא דיסק מקורי.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
טוב מדובר פה במחשב של חבר שלי. windows could not start because th following file is missing or corrupt: >windows root\system32\hal.dll please reinstall a copy of the above file. מזה אני מבין שקובץ hal.dll חסר, חבר שלי אמר שהוא העביר את הקובץ ממחשב אחר שלו למחשב החדש בדוס. עדיין זה לא עזר. מה שגרם לזה זה שהייתה הפסקת חשמל ??? אפשר לתקן את המצב? משהו נתקל בבעיה. עריכה: טוב אני חושב הסתדר, אני אעדכן אם תהיה בעיה. הוא אמר שיש בHD בC קבצים חשובים, ולכן הוא לא רוצה לפרמט. אמרתי לו שיעביר את הHD למחשב השני שלו ומשם ישמור את הקבצים, הבעיה שהוא לא מבין בSlave וMaster. אני אמרתי לו לחבר את הHD הבעייתי לSecndery Master כי זה הMaster שפנוי לו. הHD של המחשב השני מחובר לPrimary Mas…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום בשביל בעיות כאלה המערכת הפעלה שלי היא XP ואני משתמש במחשב לבד , זאת אומרת שיש רק משתמש אחד. כשאני מפעיל את המחשב במקום להיכנס אוטומטית לווינדוס הוא מעלה לי תפריט בחירה בין המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד לבחור אני רוצה שהוא יעלה לי אוטומטית , מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה לניהול מחיצות יצרתי מחיצה חדשה עשיתי ריסטארט לפי ההמלצה של התוכנה המחשב לא עולה invalid partition table מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב יום אחד נפל לי ומאז הווינדוס לא עולה לי וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהקובץ הזה חסר: windows root system32\ntoskrnl.exe. please re-install a copy ot the above file. מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יעלה מבלי לפרמט את המחשב??? תודה ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-