עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני מראה את סוף הנתיב של קובץ בשורת המשימות ולא את ההתחלה, כלומר שבמקום D:\C\FUCKU\.. זה יראה ...\FUCKU\XXX\silvia.mpg תודה זה דחוף אם אפשר

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. טוב בנעוץ יש מדריך שהוא למשתמשים שיש להם windwos על המחשב והם רוצים להתקין אותו מחדש לי אין windows על המחשב ואני רוצה להתקין אותו בפעם הראשונה לגמרי שהדיסק קשיח הוא חדש וכלום לא הותקן עליו לפני זה אפילו לא מערכת הפעלה מכל סוג!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. מצורף צילום מסך כמו שאתם רואים, משהו במרווח של האייקונים לא תקין. האייקון הכי תחתון מגיע יותר מידי למטה ונסתר בחלקו על ידי שורת ההתחל. אם נסדר את זה כך שהאייקון מעליו יהיה האייקון התחתון ביותר, אז הוא לא יהיה למטה מספיק. מה שהכי מוזר שבד"כ אין את הבעיה הזאת, ורק לפעמים אחרי שאני מפסיק את השומר מסך [הסטנדרטי ביותר של הלוגו של XP מרחף] זה קורה. יש למישהו מושג איך לתקן את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  4. הי, בחלק מהתוכניות שמשתמשות כנראה בפונט מסויים, התחלף משום מה הפונט, ועכשיו הוא נראה גדול יותר ו"בורח" מהמסך של התמונה. להלן דוגמא: זה גם קורה בפונט אנגלית, לא רק בעברית. מישהו יודע איך מתקנים ? תודה.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by levyonfire,

אז מחר מגיע מחשב חדש ואני לא בטוח מה להתקין במפרט החדש יש לי בסך הכל 6GB זכרון, כך שאני מניח ש32BIT לא בא בחשבון וזה אומר שאני עובר מXP 32 שאני כל כך אוהב למשהו חדש אז מה עדיף? XP 64 bit? ויסטה 64? או בכלל ווינדוס7? אין לי זמן להתעסק עם באגים או חוסר תמיכה וכל שאר השטויות האלה אם זה עוזר: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 7-7-7-18 PK

6. Started by cganir,

תקלנה משונה עם ווינדוס XP בשילוב עם ZONEALARM PRO : עם הפעלת הווינדוס, המחשב מתחבר (לפי הגדרתי) לספק האינטרנט שלי. במידה ונותקתי, או ניתקת את הקשר, ואני מנסה לחדשו- לא ניתן לבצע זאת כלל, ויש צורך לאתחל את המחשב (ניסיתי עם מספר חשבונות, ומספר הגדרות, ושום דבר לא עובד). מדובר ISDN אך נראה לי שהבעיה זהה. הורדת הפיירוול ZONEALARM והתקנת Norton personal Firewall 2002 פתרה את הבעיה, בחלקה - עכשיו אני מצליח להתחבר ולגלוש - אבל אני לא סובל את הפיירוול הזה . למישהו יש פתרון ? מישהו נתקל בבעיה ? מה יש לזון אלארם ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה בוינדוס. בכל קובץ שאני פותח הוא מראה לי את ההודעה הזו : במקרה הספציפי מדובר על המסנג'ר אבל זה קורה בכל יישום שאני פותח. וגם ההודעה הזו מופיעה לי לפעמים : זה קרה לי גם לפני הפירמוט וזו הסיבה שהחלטתי לפרמט אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני יודע, נושא טחון, אבל אין מה לעשות, כל יום יש משהו חדש! בקיצור, ככה: יש לוח asus K8V, דיסק WD80Gb SATA. מנסים להתקין ווינדוס, ומה רואים? נכון, אין לכם הרדיסקים המחשב, על מה אתה רוצה להתקין?? כמו ילדים טובים, מכניסים דיסק שבא עם לוח אם, בתקווה למצוא שם דרייוורים ומגלים שהוא non-bootable. כמה נחמד... טוב, יש אינטרנט של השכן, מורידים דרייוורים SATA אורגינל, עושים דיסקט כמו שצריך. מפעילים שוב התקנה של וינדוס, לוחצים F6, בוחרים איזה דרייוור להתקין ו... שוב אותה הודעה: אין הרדיסקים המחשב... WDF??? עריכה: תשובה נכונה לפתרון החידה: מסתבר שלוח אם מאוד מתוחכם ובנוי למזוכיסטים! זוג אחד של SATA עובד דרך VIA (שעליו יושב ההרדיסק, כך התגלה) וזוג אחר דרך PROMISE ושניהם תומכים בRAID. ב…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by Shay17,

כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by ENROLL,

כל הקבצים במחשב נהיו פתאום עם סיומת בסופם. לדוגמא קובץ שיר מופיע XXX.MP3 או קובץ וורד XXX.DOC , קובץ ראר XXX.RAR וכו'. אני חושד שזה קשור לכך שחיברתי למחשב כונן נייד חיצוני ופירמטתי אותו (ורק אותו) למערכת NTFS אך אני לא יודע האם יש קשר. בכל מקרה אני מעוניין להחזיר את זה כך שהקבצים יהיו בלי סיומת. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, זה המשך לבעיה שפירסמתי קודם, רק שעליתי על הבעיה. קודם כל ביטלתי את הpassword protected sharing כדי להימנע מהבעיה של המשתמשים. במקור ביטלתי את הsharing wizard וניסיתי להשתמש בadvanced sharing, רק שכל פעם שמישהו ניסה לגשת לתיקיה משותפת הוא קיבל access denied (לא משנה איזה וינדוס היה לו). ניסיתי להחזיר את הsharing wizard ולהשתמש בו ופתאום זה עבד, אז אחרי שהפעלתי אותו נכסתי בadvanced לנסות לראות מה הבעיה, ההבדל היה שכאשר אני משתמש בwizard אז הוא נותן הרשאה מלאה למשתמש שלי והרשאת קריאה בלבד לeveryone וכאשר אני מגדיר לבד דרך הadvanced אז הברירת מחדל זה שרשום רק שלeveryone יש גישה. אז ניסיתי להוסיף גישה מלאה לעצמי וזה עדיין לא פתר את הבעייה, כאשר אני מגדיר שיתוף דרך הwizar…

12. Started by Atlon-Xp,

יש לי Virus Scan Mcafee ושזה שואל אותי עם להשתמש בSECURITY CENTER שלו אז לחצתי NO בטעות איך אני משחזר את זה הכוונה איך אני עושה שזה ישתמש בSECURITY CENTER של הMCAFEE ולא של הוינדוס. תודה

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  13. אני בכלל משתמש בפיירפוקס, אבל חשבתי, אם כבר אני משתמש לפעמים בIE, אז נעשה את זה כמו שצריך. מסתבר שהבטות פחות סטנדרטיות מ7 הרגיל. זה דפוק. איך אני שם את 7 בחזרה?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by alons126,

מישהו שאני מכיר אמר לי ששידרוג יכול להרוס את המחשב(הודעת שגיאה באמצע או משהו כזה..) זה נכון מה שהוא אומר??

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by bronco,

האם צריך לוחות אם מיוחדים כדי לעבוד עם windows xp 64 bit

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by hermit,

כבר כמה זמן שהטולבר שלי ככה ואין לי מושג איך לסדר אותו.. מישהו יכול לעזור לי? בבקשה?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by idofr,

היייי ייש לי בעיה מאוד מוזרה אז ככה שפותחים משימה אז היא מופיע בשורת משימות למטה עכשיו אם אני לוחץ על אחת המשימות עם הכפתור הימני של העכבר אמור להופיע תפריט אבל הבעיה היא שהוא לא מופיע =\ אני יודע שזה כניראה ערך ברג' אבל אין לי מושג מי ולמה למישו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. אהלן. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב , משמע מחקתי כל מה שהיה עליו. התקנתי את הXP. ואז המחשב חושב שיש לי 2 מערכות הפעלה , אם לא הבנתם על מה אני מדבר אז זה נראה ככה : http://img238.imageshack.us/img238/7660/dsc0534qw7.jpg בקיצור , לא אכפת לי לעשות את האנטר המזערי הזה. הבעיה היא שמקלדת הUSB שלי לא תומכת בDOS , והחיבור PS2 שלי למקלדת גורם למחשב להשתגע , לכן עברתי לUSB והבעיה נפתרה. בכל אופן , גם לא אכפת לי שה30 שניות יעברו ו"לסבול בשקט" אבל הבעיה היא כשזה עובד לראשון התוצאה נראית כך : http://img367.imageshack.us/img367/1741/dsc0537bd1.jpg הקטע הוא שהוינדוס שבאמת עובד הוא השני. בקיצור , איך אני מעיף את הדבר הזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  19. Started by jambo,

:hi: נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות ??? ??? ??? ??? 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת פחות משאבים ומפנה יותר משאבים ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אם אני משדרג את הויסטה שלי לווינדוז 7 האם כל התוכנות על המחשב שלי נשמרות והכל נשאר אותו דבר? אם לא ויש לי גיבוי על דיסק חיצוני אני יוכל להתקין את הווינדוז 7 ואז לעלות מהגיבוי וכך כל התוכנות ישארו? מתי יגיעו גירסאות שידרוג לווינדוז 7 אולטימייט ופרופשיונל?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by Electric Boom,

הוספתי היום כונן סלייב,חיברתי ככה לוח-מאסטר סלייב כבל אחד ולוח-צורב-די וי די כבל שני. הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס לכונן די וי די והוא לא שאל אותי press any key to boot from cd... אבל בצורב כן זאת בעייה ראשונה למה זה קורה?(ממקודם הוא עלה משניהם,אם אותן הגדרות ביוס כמו עכשיו). בעייה שנייה היא שכאשר אני נכנס להתקנה של win 2k או XP אני מקבל \i386\ntkrnlmp.exe is invalid error code 7 (הסלאש האחרון הוא בהתחלה). הרצתי חיפוש במייקרוסופט,לא מצאתי ת'תשובה. מישהו יכול לעזור לי?? ד"א אני יודה אם תוכלו לעזור לי גם בלמה אין לי כונן דיסקטים כשהכבל והכונן בסדר...//העתקתי את זה מתמיכה כנית לא קשור... אל תסדרו חוטים זה מוביל לאין ספור בעיות!!!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. אהלן, הורדתי Windows 7 Upgrade Advisor סתם כדי לבדוק אם המחשב עומד בדרישה של Windows 7. לאחר הבדיקה ב Windows 7 Upgrade Advisor אמר לי שהכרטיס מסך שלי לא עומד בדרישה של Windows 7 ולכן לא אוכל להריץ את התכונה שלו: Windows Aero. תמונה: http://up174.siz.co.il/up2/gu1iyfmmwwox.png יש לי 4870... כאילו... אהה? מה הקטע של זה? לא אוכל לראות את כל האפקטים הויזואלים של Windows 7? http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/What-is-the-Aero-desktop-experience אילו דרישות זקוק Windows Aero הזה? או שזה בכלל סתם באג?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by The Grey Matter,

יש לי בעייה עם עברית ב WIN2000 , אני לא מצליח לגרום לווינדוס לתמוך בעברית עם קבצים ממערכות הפעלה כמו win98 . כל הקבצים עם שמות עבריים מופיעים לי בג'יבריש. איך גורמים לwin2000 לתמוך בשיטת העברית בקבצים כמו ב win98 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368089.0 אחרי שפתרתי את הבעיה, ניסיתי להעלות את הwindows xp שוב אבל זה לא עבד, אני מקבל bsod מהיר מאוד שאני אפילו לא מצליח לצלם מה כתוב, והמחשב מרסט. ניסיתי גם בsafe mode וload recent optimized settings גם - כלום. [בנתיים אני כותב מlive cd של אובונטו, אחח איזה מזל שיש לי אחד כזה וחיבור ללא חייגן] אפשר לסדר את הבעיה מבלי לפרמט את הwindows?

25. Started by elad_orl,

צריך מדריך להתקנה נקייה וגם התקנה על מערכת הפעלה קיימת תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.