Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט ופתאום ביום בהיא אחר המחשב פשוט הפסיק לבצע SLEEP ??? מה עושים???
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב אינו מבצע כיבוי של המחשב (נייד-IBM R50E) המערכת הפעלה (XP PRO) מגיעה למסך של "ווינדוס מבצע כיבוי" וניתקעת שם אפילו ל5 שעות אם אני משאיר פשוט לא מיתכבה...וזה פתאום ככה לפני יום וחצי הוא עבד מצויין והיתכבה רגיל לחלוטין כיביתי אותו השארתי בצד למשך יום וחצי לא הגעתי בו כי לא היה לי זמן ועכשיו פתאום הוא לא מיתכבה... יש רעיון? נ.ב: לא מחובר כלום בUSB אפילו לא עכבר...
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי. הבעיה מתוארת בנושא. אני בטוח שאתם מכירים את זה טוב. המחשב מעלה את הלוגו של XP ואז שוב חוזר לתפריט של נורמלי\סייף מוד. הפתרון הוא check disk ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים עם וויסטה אבל אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב המתנה/שינה. כאשר אני לוחץ על Sleep הוא עושה בעצם Restart... אני פשוט חייב לעשות כיבוי... תודה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שאני מנסה לכבות אותו הוא פשוט מפסיק להגיב ואני חייב לכבות אותו ידני . זה פתאום התחיל ואני לא מבין למה אבל הוא כן עושה ריסטרט. איך פותרים את זה ???
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, דבר מוזר ומטריד קרה לי לפני כמה ימים ועד עכשיו לא הצלחתי לסדר את הבעיה (הדי דחופה, אחרת אצטך לפרמט לא עלינו), מקוה שתוכלו לעזור לי. אז ככה - ביום שבת האחרון הדלקתי את המחשב שקניתי ממש לפני חודש, ולפתע המחשב ממאן לעלות בטענת שגיאה 0xc000000f. INFO: The boot selection failed because a required device is inaccessible. לא יכולתי להתעסק איתו מפאת המחסור בזמן ושלחתי אותו עם אמא לKSP. שם טענו שהבעיה איננה בחומרה אלא בתוכנה - ומאחר וישנה בעיית חוקיות קטנה ( ) הם מנועים מלהתעסק עם המחשב. כך שזה המצב כרגע, עם מחשב בן חודש. קיצר... איפשהו במהלך המשחקים שלי עם זה, בינתיים, אני חושב שגם נתקלתי בשורה שאומרת ש'לא נמצאה מערכת הפעלה'. הכנסתי את דיסק מערכת ההפעלה וניסיתי לעשות r…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במחשב עם win 98 עוד לפני שעולה ה-win אז הוא אומר שהוא לא מוצא קבצים ואם רוצים להמשיך ללחותץ ok. הוא אומר שזה מופיע ב-system.ini וחיפשתי את הקבצים שם שהם dfs.vxd , vredir.vxd ו- msnp32.dll. הוא אומר גם שאפשר להעיף את זה מה-regedit נראה לי. איך אני מעיף אותם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
משהו מוזר המחשב הוא לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה בdevice manager הכונן של הצורב DVD לא מופיע לעומת זאת, אם אני מעלה את המחשב כאשר דיסק ההתקנה נמצא בצורב - אז דווקא הצורב כן מופיע.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי דיסק של WINDOWS XP SP2, ורציתי לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס דרך הדיסק. אז שמתי אותו בכונן והפעלתי את המחשב, אך הוא עולה ונכנס לווינדוס בלי שיזהה את הדיסק ויתחיל בפירמוט\התקנת\תיקון ווינדוס. נכנסתי לביוס של המחשב (מחשב ישן..) ולא מצאתי דרך לקבוע BOOT FROM CD-ROM. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלפטופ של אמא שלי לא מזהה שום USB שמחברים עליו לא משנה באיזה פורט... אבל עובר בUSB זרם כי כשמחברים תעכבר אז יש לו אור כנ"ל לגבי עוד חיבורים... הם מקבלים חשמל אבל המחשב אפילו לא אומר שיש התקן לא מזוהה או משהו כזה... פשוט לא אדיש לזה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש לי win xp והמחשב החליט פיתאום לא להיתכבות דרך הווינדוס ואי אפשר להפעיל אותו מחדש דרך הווינדוס מה לעשות????????? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום... לחבר שלי יש ווינדוס XP מחשב לא ככ ישן... (נראה לי מהפנטיום 4 הראשונים.. לא בטוח) בקיצור.. כשהוא עושה כיבוי לווינדוס.. זה עושה את התהליך של הכיבוי ולאחר מכן במקום לכבות את המחשב לבד הוא כותב לו its now safe to turn off the computer (כמו במערכות הפעלה הישנות...) מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע ניסיתי להתקין את NIS 2004 וקיבלתי הודעה שאני לא יכולה להתקין את התוכנה כי אני לא רשומה כ-administrator (יש לי win 2000). יש לי הרגשה שמשהו השתנה כי עד עכשיו לא היתה לי בעיה להתקין שום דבר והייתי רשומה כ-administrator ורק אחרי שקיבלתי את ההודעה בעת ההתקנה, גיליתי שבאמת אני לא רשומה כ-administrator. מכיוון שכשהמחשב עולה אני לא מקבלת אפשרות לסיסמאת כניסה (לפי הגדרתי), איך בכל זאת אני יכולה להיכנס כ-administrator? האם יש דרך לשנות חזרה את ההגדרות כך שאני שוב אהיה רשומה כ-administrator? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום רב לכם ! יש ברשותי מחשב דיי ישן שמריץ XP. כשאני מדליק אותו, באמצע הBOOT הוא דורש ממני " PRESS F1 TO CONTINUE " אני לוחץ על F1 והכל בסדר אבל למה זה קורה ?? איך ניתן לשנות את זה ?? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הWINDOWS שלי בעידכונים ואני מקבל כל הזמן את המסך הבא לינק: http://img12.imageshack.us/img12/3381/61808023.jpg אני עושה את הצעדים עד הצעד4 ואז אני מקבל את ההודעה הבאה http://img12.imageshack.us/img12/3774/45109681.jpg עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי את המגן למטה בצד שמאל בצבע אדום שכותב שהעידכונים לא עובדים..ממש מטריד! מה עושים כדי שיעבדו לי העידכונים נורמלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הפעלתי כרגע את המחשב מחדש לאחר 4 ימים שהוא עבד רצוף. כשהעלתי ראיתי שלוקח לו המון זמן להעלות 3 אייקונים מסכנים ב System tray ולאחר מכן הוא פשוט מפסיק להעלות את הנוספים. היו לי מעל 10 אייקונים בטראי כולל זה של האנטי וירוס, של הכרטיס מסך, מדפסת וכו'.... וכרגע עולים רק 3: של הסאונד, של זון אלארם ושל הרשת. איך קורה כזה דבר? ניסיתי כבר לגשת ל Taskbar and Start menu properties ולסמן ב Alaways show את האייקונים שברצוני לראות בהפעלה , הפעלתי מחדש את המחשב וכלם לא השתנה. בדקתי גם ויורוסים ב AVG ותוכנות רוגלה ולא מצאתי כלום! אני שם לב שהמחשב קצת יותר איטי משהיה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום! אתמול רציתי לעשות קצת סדר במחשב ובטעות לחצתי על "דחוס דיסק" במקום "איחוי דיסק" ומאז המחשב לא מעלה את הווינדוס ומופיעה לי השגיאה הבאה: bootmgr is compressed press ctrl+alt+del to restart. כפי שכבר הבנתם לפי הטעות אני לא כזה גאון גדול במחשבים אז אשמח לפתרון פרטני לבעיה! אגב יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה!!! אז ככה: המחשב שלי היה דלוק שלוש יממות (פשוט שמתי על הורדה כמה דברים), והיום החלטתי לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המשחק nolf2(כי אחרי כל הזמן הזה שהמחשב דלוק המשחק ילך איטי). עשיתי ריסטרט, המחשב התחיל להעלות את הלוגו של אק פי, עשה סריקת דיסק סי ולאחר מכן הופיע מסך כחול וזה מה שכתוב עליו: stop:c0000218 {registry failure" the registry cannot load the hive(file \systemroot\system32\config\software or its log or alternate it is corrupt, absent or not writable begining dump physical memory"............................ הדלקתי כמה פעמים וזה חוזר על עצמו. נתתי למחשב לנוח שלוש שעות, הדלקתי שוב וזה חוזר על עצמו... פתחתי את המחשב, המאוורר פועל (על המעבד) ואין …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 7, ויש לו קטע מסורתי אפילו ,שאם אני לא נוגע בו לכמה זמן הוא נכנס למין טירוף עם עצמו וחושב עד שאני מזיז את העכבר, אז הוא מפסיק. אחוז השימוש במעבד כששום דבר לא מופעל נע מ0 ל10, והזיכרון ראם על 50% בערך. מה שבמיוחד מעצבן פה זה שהמחשב מאוד מרעיש כשהוא חושב ככה. מאוד. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה שהמחשב פשוט כל הזמן נופל... הייתה לי ויסטה מותקנת בנחת ובשלווה []במשך חודשיים בערך ואתמול בערב זה עשה לי בעיות... כל פעם שהמחשב עלה הוא עשה לי "סייר ווינדוס קרס לחץ כאן לפהעלה מחדש" ושוב ושוב ושוב גם בSAFEMOD... פירמטתי והתקנתי שוב את הויסטה. והיום אחרי שהתקנתי את כל התוכנות עוד פעם והכל הוא עובד אני משחק קצת פתאום הוא שוב קורס... וכל פעם זה קריסה של פיזיקל ממורי עושה מסך כחול וסריקה ואז נכבה ואז הוא עולה וכותב ERORR 17 קובץ לא נמצא... וגם דרך התיקונים בדיסק כמו "שחזור" והדוס וכו' אני לא מצליח לסדר כלום. מה לעשות? בעקרון אני רוצה לחזור לXP אבל קניתי כרטיס טלוויזיה מתאים לויסטה ואני ממש רוצה את המדיה סנטר... יש אפשרות להשיג מדיה סנטר …
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין גירסה 64ביט של WIN 7 כרגע מותקנת גירסה 32 ביט. משום מה המחשב מסרב לעשות בוט מהצורב DVD ועולה רגיל ... שיניתי כמובן בביוס שהבוט יהיה מה CDROM (אין הגדרה של DVD שם ) וזה לא עובד ..בביוס יש אפשרות גם של בחירה חד פעמית במקור לבוט בחרתי CDROM וזה גם לא עובד ... מה עושים? הלוח של גיגהבייט GAEP43-DS3
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
:s05: הי, כשאני מדליקה את המחשב אז לפעמים יש הודעה שאין מספיק זכרון לטעון את ווינדוס והמחשב מיד נכבה לפעמים הוא נכבה בלי להודיע כלום ולפעמים הוא פשוט נתקע כשהוא מראה את הסמל של ווינדוס. כשאני מנסה לאתחל ע"י האופציה step by step confirmation המחשב נתקע ב: load all windows drivers יש לי ווינדוס 98. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, כשהמחשב שלי עולה (יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro+SP2) הוא מנסה לעשות Check Disk ולא מצליח... האם קיימות תוכנות אחרות בשוק שיכולות לעשות Check Disk לדיסק הקשיח?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מראה את האייקון של "הוצאת חומרה באופן בטוח" וכל פעם שאני מחבר את הIRIVER H320 שלי אני נאלץ פשוט לנתק אותו! מישהו יודע מה אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים : 1) VISTA - מחובר לטלוויזיה. 2) XP - מחובר למסך מחשב רגיל. הבעיה : כשאני ניגש מה- XP ל-VISTA ע"י Remote Desktop הכל סבבה ויש לי שליטה על הויסטה. אבל, כשאני מנתק את ה-Remote Desktop, אני רואה בויסטה מסך Login, וכשאני מקיש סיסמא ולוחץ Enter , המסך (הטלוויזיה) מפסיק לקבל סיגנל ולא רואים בו תמונה. אני מזכיר שזה מסך טלוויזיה ב-VISTA. דרך אגב - המחשב של הויסטא לא נתקע, כלומר אני יכול להיכנס אליו שוב מה-XP. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-