עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה כל האייקונים שליד השעון (בבילון , אנטי וירוס , שמע , RALINK וכו) נעלמו לי ולא מופיעים יותר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף לכך מנהל המשימות גם אינו פעיל. (TASK MANAGER?) בעיה נוספת שהבחנתי בה היא שכשאני לוחץ על מאפיינים של הTASKBAR אז אני לא יכול לסמן ב-וי את HIDE INACTIVE ICONS. שחזור המערכת לא פותר את הבעיה. אשמח לפתרון

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by Vega,

http://www.astonshell.com/index.htm אני מוריד את זה כרגע, למישהו יש ניסיון עם התוכנה או פאטץ' הזה?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by ofirrjd,

היי, לאחרונה לאחר שהתקנתי את CCC של ATI ואת DeskScape שמתי לב שיש סרוויס שמשתמש ב 50% CPU באופן קבוע. שמו svchost. גם לאחר שהסרתי את התוכנות הנ"ל וחזרתי לדרריבר המקורי של ויסטה לכרטיס מסך, עדיין הסרוויס הזה נשאר. איך זה מתקשר לכ"מ ול dreamscene? אם הורגים את הסרוויס הזה, כל ה AERO מתבטל. מכאן אני מבין שזה קשור, כנראה. עליי לציין שזה לא קרה לאחר שהתקנתי ויסטה אלא רק לאחרונה ואני בכלל לא יודע אם זה קשור ל CCC או ל DeskScape שהוסרו בינתיים מהמערכת. כמו כן, הרצתי אנטי וירוס וכנראה שזה לא וירוס. נא עזרתכם, אופיר

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by ycltdycltd,

אני מזמין windows 7 דרך חותם (הזמנות למורים) ובגרסת ה64bit יש רק את השפה האנגלית. האם יש אפשרות להתקין עדכון שפה או משהו כזה ולהפוך את הווינדוס לעברית?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. שלום אנשים, יש לי בעיה ממש מוזרה. היום הגיע לי מחשב חדש,קניתי עם ווינדוס מקורי(לפחות ככה החברה מ TMS אומרים) לא קיבלתי אפילו את הדיסק. אני נכנס ללוח הבקרה ואז ל"מערכת" ורואה שכתוב:"27 ימים לביצוע ההפעלה בצע הפעלה כעט" מה שמוזר שנכנסתי לאתר של מייקרוסופט ולפי הבדיקה שם הווינדוס שלי הוא מקורי לכל דבר. אני מפחד שאחרי 27 יום הווינדוס ינעל לי. מה הולך כאן? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by amd,

יש איזו שהיא דרך שאני מתקין עיברית במערכת הפעלה הזאת? יש תוכנה/עדכון שיוכל ללמד את המערכת הפעלה הזו עיברית? זו מערכת הפעלה בגרסה אנגלית. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by ReDeOn,

שלום, יש לך כתב גיברש בתוכנה בשם אינצקלודפיה יש לי מערכת XP ובמחשב שלי אבא שלי ושלח אחי שיש להם 98 זה עובד יפה למה אצלי לא? ואיך אני מסדר את זה

8. שלום לכולם, יש לי מחשב עם מע' הפעלה XP. בוקר אחד כשפתחתי את המחשב אירע הדבר המוזר הבא: כאשר אני ממזער חלון כלשהו שפתוח (ולא משנה עם זה חלון של פיירפוקס, אקספלורר, או סתם תיקייה של קבצים) - החלונות הממוזערים אינם מופיעים לי ב- Taskbar כמו שזה אמור להיות בד"כ, אלא פשוט נעלמות. החלונות הממוזערים אינם נעלמים כי אני יכול להיכנס אליהם אם אני עושה Alt+Tab, אבל אני פשוט לא רואה אותם ב-Taskbar וזה סופר-לא-נוח. עשיתי Restart מספר פעמים, ניסיתי לשחק עם ה- Properties של ה Taskbar, ללא הועיל. פרט מעניין - אם אני נכנס ל-User אחר על המחשב (יש לי 2 יוזרים, שלי ושל אורחים) התקלה לא מתרחשת. אשמח לכל מי שיכול לעזור... שבת שלום. חוזליטו.

9. היי, כפי שאתם רואים בתמונה הזו: http://img5.imagetown.net/26021675.png יש למטה קובץ Windows Service Pack Setup שלוקח את כל משאבי המעבד וזאת מיד לאחר שהמחשב מופעל. ואז אני צריך לסגור אותו ידנית... בהפעלה הבאה שלהמחשב הוא שוב מופעל. אין לעניין הזה שום זכר ב-msconfig ולכן התפלאתי לראות שהוא חוזר על עצמו כל פעם. אשמח לדעת כיצד לבטל קובץ זה ולמנוע ממנו לעלות בעת הפעלת המחשב. תודה.

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב נייד של חברת DELL. המחשב היה מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה, ובאותו הזמן שהמחשב עבד והותקנו עדכוני ווינדוס. בדיוק באותו הזמן התנתק הכבל חשמל (טעות שלי) והמחשב נכבה. לאחר הפעלת המחשב אותם גאדג'טים שהופיעו לי בשולחן עבודה מופיעים בצורה של תכנות (ראו תמונה מס' 1) ניסיתי לבצע שחזור מערכת (גם איתה יש בעיה- ראו תמונות מס' 2 ו-3). וניסיתי להפעיל מחדש והתקין מחדש את אותם עדכוני מערכת והבעיה לא נפתרה. תמונה מס' 1 http://img806.imageshack.us/i/111111il.jpg/ תמונה מס' 2 http://img840.imageshack.us/i/22222v.jpg/ תמונה מס' 3 http://img689.imageshack.us/i/33333kb.jpg/ אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם ווינדווס 7 ואנ ישוקל לשדרג לווינדווס 10, יש לי מה להתלבט בכלל? ווינדווס 10 יכול איכשהו להוריד את חוויית הגיימינג? תודה!

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  12. Started by B@LENO,

שלום לכולם רציתי לדעת יש לי ווינדוס אקס פי שני הרדיסיקים שכל הרדיסק מחולק לשני כוננים ורציתי לדעת כל הכוננים שלי עובדים על FAT32 ושמעתי שווינדוס ויסטה עובד על NTFS רציתי לדעת האם בשביל להתקין את ווינדוס ויסטה אני צריך להפוך רק את הכונן שאני רוצה להתקין עליו את ויסטה לNTFS או שאני חייב להפוך את כל הכוננים לNTFS? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by h_yoav,

יש לי מעבד שתומך ב32 ביט יהיה הבדל בביצועים אם אני יתקין ויסטה 32 או 64?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  14. שלום, קיבלתי רשיון עם מחשב נייד שקניתי , ואני מעוניין לדעת , כמה פעמים מותר לפרמט ולהתקין את הוינדוז לפני שהרשיון יינעל? או שאני יכול לפרמט ולהתקין עם אותו רשיון עד אינסוף? תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  15. אני עומד בפני הבחירה איך לקרוא לשם של קובץ/ספריה מס הכנסה או Mas hahnasa ביטוח לאומי או Bituah Leumi ועוד מאות מקרים דומים. אני מעדיף לקרוא לקבצים ולספריות בשמות העבריות מכיוון שהמסמכים עצמם הם בעברית ויותר טבעי לחפש קבצים במחשב בעברית (לדוגמא, "קרן השתלמות" במקום "Keren Hishtalmut") אבל אני רוצה להבין מה ההשלכות של הבחירה שלי: 1. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על Hard Disk? 2. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על USB Flash Disk? 3. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על CD/DVD? 4. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים באינטרנט (שירותים כמו SkyDrive, ADrive, Google Docs(? 5. האם אני אתקל בבעיות בניהול גירסאות של המסמכים (Version Control)? 6. האם אני אתקל בבעי…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by alexrta,

ב-WIN XP יש בדיקה שנקראת win Xp logo test רציתי לדעת על הבדיקה שני דברים: 1) מה זאת הבדיקה הזאת? 2) איך לעז**ל מבטלים את הבדיקה? ??? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  17. איך אניגורם למשחקים לעבוד בתוך חלון יש לי WINDOWS XP PRO תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by roi777,

ראיתי מאמר שמסביר איך להתקין Windows 7 Upgrade על מחשב חדש אפילו אם אין לי גרסא ישנה בכלל, אבל המאמר באנגלית ואני לא טוב באנגלית. השאלה שלי אם אני יכול להתקין Windows 7 Upgrade על מחשב חדש בלי שיש לי גרסא ישנה? (אשמח אם יש קישור להסברים בעברית איך לעשות את זה) ואם אני חייב שיהיה לי ווינדוס ישן אני יכול לקנות XP יד שניה, אני יתצטרך להתקין אותו ואח"כ את Windows 7 Upgrade, או שמספיק שיש לי אותו ביד? ואם יש לי XP HOME או XP PRO האם אני יכול לשדרג ל Windows 7 Ultimate Upgrade? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by מוטימל,

יש לי ווינדוס xp מקורי ועל האריזה מופיע ה- id באמצע התהליך נתבקשתי להזין ה- id ואז אני מקבל כותרת שה- id לא תקין. מבקש לדעת מה הסיבה או כיצד ניתן להתקין את הווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  20. שלום לכולם , התקנתי XP PRO SP3 על דיסק 80 גי'גה , על מחיצת ברירת מחדל C (ממהלך ההתקנה) עכשיו כשאני מנסה ליצור מחיצה נוספת בדיסק עם HIREN'S (בעלייה עם הדיסק בוט ..מאתר החברה) , מתקבלת הודעת שגיאה . ההודעה מופיעה לאחר בחירת כל אחת מתוכנות ה-PARTITION בדיסק , מתפריט הבחירה , ובעת טעינת הדרייברים . ההודעה : UNABLE TO FIND BOOTCD FILES ואז אוט' חוזר לשורת פקודה R: (הכונן שנוצר ע"י הדיסק) . מישהו מכיר את התקלה ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by ליטל נדב,

אני מנסה לפרמט לבן דוד שלי את המחשב. הוא קנה דיסק מקורי לפני שנתיים של windows xp. הקוד של הwindows נעלם לו.. ולכן אין לי דרך לפרמט את המחשב. הדיסק הוא מקורי. אין לי אפשרות לאתר את המספר דרכו? מודה לעוזרים, ליטל.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by ^oz,

האם קיימת אפשרות להתקנת שתי מערכות הפעלה נאמר xp ו-98 על אותו מחשב , ושתינתן אפשרות בחירה מאיזה מהם להעלות??

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by Slash87,

אני משתמש ב WINDOWS XP פעם אחרונה שעשיתי הפעלה מחדש למחשב, המסך כניסה מתחיל עם בעיות תצוגה, מעין פסים ירוקים ומנוקדים כאלה. אם אני בוחר את היוזר שלי להכנס למחשב הוא פשוט נתקע ועושה ריסט לעצמו. אם אני מעלה SAFE MODE הכל עובד פיקס ניסיתי לעשות SYSTEM RESTORE לא שינה כלום יש למישהו מושג???

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  24. שלום, לוח האם של מחשבי עושה לי בעיות ולכן במקום לתקן את הבעיות פעם אחר פעם הוחלט להחליף את הלוח הסורר. הבעיה היא שהלוח שלי מדגם מאוד ישן ולא מצאתי לוח אם כזה ולכן נרכש לוח אם מדגם GA-P35-DS3L והמעבד שברשותי נתמך בלוח זה. קניתי גם זכרונות בעבור הלוח החדש מכיון שהנוכחי תומך אך ורק בזכרונות DDR הבנתי שבכדי לא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש יש להסיר מנהלי התקן מסוימים ממנהל ההתקנים צילום של מנהל ההתקנים באזור שהבנתי שממנו יש להסיר מנהל התקן מצורף. האם יש להסיר מנהל התקן ממקום נוסף לזה שבתמונה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by avi333,

שלום לכולם,לפני כמה ימים חבר קנה מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס אקס פי sp3 הבעיה היא שאני רואה בדיסק קשיח שיש לו רק 120 ג'יגה ולא 300 ג'יגה מה אני יכול לעשות?. יש לציין שבהתקנה פיצלתי לו את הדיסק קשיח לשני כוננים ואני רואה במחשב רק כונן אחד כאילו יש לו רק 120 ג'יגה. נ.ב בדקתי את הדיסק עם התוכנה everest home151] והתכונה כותבת שיש לו 300 ג'יגה באמת ,אז מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.