עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם יש ברשותי כונן חיצוני של WD שמתחבר באמצעות usb2. אני רוצה להתקין באמצעותו מערכת הפעלה xp (במקום להתקין מכונן התקליטורים) . יש לי במחשב כבר עותק של windows xp pro sp3 בסיומת ISO ,אני יודע שעלי להעביר אותו לכונן החיצוני השאלה היא באיזו צורה על מנת שהוא יעלה כ bootable

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

יש לי בעיה במחשב נייד DELL מאז שהוצאתי לו את הסוללה מהמחשב נייד יש לי בעיה (לא משנה עם הסוללה עכשיו מחוברת או רק החיבור לחשמל) הWINDOWS לא עולה בכלל, שום מצב לא LAST KNOW.... לא בSAFE MODE הוא מגיעה לשלב של הטעינה שיש/ את הסמל של WINDOWS עם הרקע השחור ואז אחרי 3 שניות המחשב קורס ועושה ריסטרט. עשיתי לו מצב (שחכתי תשם) שאו מתראיה על הבעיה) הוא אומר שחסרה חומר או שהיא לא חוברה כראי משההו בסגנון. אבל שוב הבעיה ממשיכה גם כאשר הסוללה מחוברת בלי חשמל / הסוללה מחוברת עם חיבור לחשמל/המחשב מחובר לחשמל בלי סוללה. -איך אני מטפל בזה? יש פשרות לעשות REPIAR עם הדיסק של הWINDOWS ? (איזו פקודה לתת לו?) -יכל להיות משהו בביוס? ניסתי להתסכל אבל הכל נראה בסדר.... מישהו בבקשה? (אני לא רוצה לפ…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  3. שלום, יש לי 2 רמקולים ו-subwoofer וכולם מתחברים רגיל (דרך היציאה האחת מאחורי המחשב). במערכת ההפעלה windows 7 כיצד: א. אני יכול לשלוט על עוצמת ה- subwoofer ? ב. להגביר את העוצמה של כל רמקול בנפרד (הימני שלי יותר חלש)?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by zaroor,

מה ההבדל בזמן שעושים מתוך הוינדוס איתחול למחיצה חדשה דרך ניהול הדיסקים ב-XP לוקח הרבה יותר זמן נגיד ל 200 GB יקח איזה חצי שעה ובוינדוס 7 זה לוקח דקה הכי הרבה ראיתי את זה כבר מס' פעמים,איך זה מפרמט במהירות בוינדוס 7 וב XP זה איטי,הרי אין כאן בחירה של מהיר ואיטי זה בררית מחדל של הוינדוס

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by מוטימל,

יש לי ווינדוס xp מקורי ועל האריזה מופיע ה- id באמצע התהליך נתבקשתי להזין ה- id ואז אני מקבל כותרת שה- id לא תקין. מבקש לדעת מה הסיבה או כיצד ניתן להתקין את הווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by flounder,

הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש עם חלונות 7 64bit בעברית. חבר אמר לי שישנן בעיות להתקין דרייברים ישנים על מערכת זו. המסך שלי לא כל כך ישן אבל אני לא בטוח שהדרייבר שקיבלתי איתו יעבוד LG W2261VP LCD . המדפסת שלי ישנה HP 5743 . כמו כן מצלמת רשת וכו'. האם הדרייברים שברשותי אכן לא יעבדו? צריך להתחיל לחפש באינטרנט האם הוציאו להם דרייברים חדשים אשר תואמים למערכת ההפעלה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  7. האם ניתן לשנות את גודל הפונט (בויסטה) מלבד שינוי הDPI ?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  8. שלום לכולם , התקנתי XP PRO SP3 על דיסק 80 גי'גה , על מחיצת ברירת מחדל C (ממהלך ההתקנה) עכשיו כשאני מנסה ליצור מחיצה נוספת בדיסק עם HIREN'S (בעלייה עם הדיסק בוט ..מאתר החברה) , מתקבלת הודעת שגיאה . ההודעה מופיעה לאחר בחירת כל אחת מתוכנות ה-PARTITION בדיסק , מתפריט הבחירה , ובעת טעינת הדרייברים . ההודעה : UNABLE TO FIND BOOTCD FILES ואז אוט' חוזר לשורת פקודה R: (הכונן שנוצר ע"י הדיסק) . מישהו מכיר את התקלה ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by benyben,

אבל גם כשאני לא מתקין, הסרט עובד נהדר. מדוע התוכנה מבקשת ממני להתקין Direct X? האם יש צורך בהתקנה של Direct X? תודה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב נייד של חברת DELL. המחשב היה מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה, ובאותו הזמן שהמחשב עבד והותקנו עדכוני ווינדוס. בדיוק באותו הזמן התנתק הכבל חשמל (טעות שלי) והמחשב נכבה. לאחר הפעלת המחשב אותם גאדג'טים שהופיעו לי בשולחן עבודה מופיעים בצורה של תכנות (ראו תמונה מס' 1) ניסיתי לבצע שחזור מערכת (גם איתה יש בעיה- ראו תמונות מס' 2 ו-3). וניסיתי להפעיל מחדש והתקין מחדש את אותם עדכוני מערכת והבעיה לא נפתרה. תמונה מס' 1 http://img806.imageshack.us/i/111111il.jpg/ תמונה מס' 2 http://img840.imageshack.us/i/22222v.jpg/ תמונה מס' 3 http://img689.imageshack.us/i/33333kb.jpg/ אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  11. סקר איזה מערכת הפעלה אתה משתמש בבית משפחת XP או WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  12. שלום ! איזה רישיון אני צריך, בשביל 3 מחשבים של WIN 7 ENTERPRISE ? (בחרתי את זה דווקא בגלל סיבות של החברה) בתודה..

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by Gil28,

בעייה ממש מעצבנת. כשאני משנה את השפה במקלדת (alt+shift) השפה בסרגל שבשורת המשימות משתנה לעברית, אבל הכל נכתב באנגלית. הדבר נכון הן לדפדפן והן למעבדי תמלילים, כאשר אני כותב עכשיו משורת החיפוש שבתפריט התחל וזה כותב בעברית.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  14. היי אני רק שאלה ? יש ברשותי מחשב נייח עם שלושה ארד דיסקים 1. SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 10 הום 2. ארד דיסק רגיל 1T 3. ארד דיסק רגיל 1T על שני הארד דיסקים יש את כל המדיה שאני מוריד ומשתף ברשת סרטים ,סדרות ,הופעות ,מוזיקה (שניהם מוגדרים לשיתוף קבצים ברשת) השאלה שלי ...? מעוניין לשדרג את ה SSD הקיים ב SSD חדיש וגדול יותר וכמובן להתקין עליו ווינדוס מאפס - האם לאחר ההחלפה והתקנת מערכת הפעלה חדשה במידה וארצה לחזור לארד דיסק הישן האם זה יגמר רק בפלאג אנד פליי ? האם שני הארד דיסקים ישמרו על הגדרות השיתוף לאחר החזרה לSSD הישן ? האם הקודי בסלון ובחדר שינה יזהו את השיתוף או שאצטרך להגדיר הכל מחדש ?!?! הסיבה לשאלה היא משום שאני מעוניין לעשות את ההתקנה בכ…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by Tal11,

היי כולם, התקנתי תוכנה דרך מצב בטוח ונפלתי עם זה חזק, הפעלתי אח"כ ווינדווס רגיל וכל הדרייברים נמחקו, ואי אפשר לשחזר את המערכת אחורה. השאלה שלי היא מה תציעו לבדוק כדי להבין מה חומרת המצב, והאם אתם ממליצים לתקן את הווינדווס ולקוות לטוב, או פשוט לעשות WIPE לכל ההרדיסק ולהתקין ווינדווס מחדש.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  16. שלום רב, המחשב תקוע בכללי אין עכבר אין סידי רום רק המקלדת מאפשרת פעולה,לא מאפשר כניסה לאינטרנט,עשיתי סריקת וירוסים, כלום לא עוזר,בנוסף נסיתי לפרמט אותו אך הוא לא מקבל את דיסקט האיתחול ואו דיסק הפעלה של xp . אודה למומחה שיפתור לי בעיה זו

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by IMT,

ל windows 2000 שלי אין תמיכה בעברית, אני מסוגל לתת לקבצים שמות בעברים ולראות עברית, אך אני לא יכול לדוגמא לכתוב ב WORDPAD בעברית. איך אני מוסיף תמיכה בעברית? יש לי דיסק והכל

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by nimrodim,

כיצד ניתן היום לעדכן את WINDOWS 98 HEBREW ENABLED? לא ניתן יותר לעשות עידכון אוטומטי באתר של MICROSOFT?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by tzahi04,

יש לי פנטיום 3, לפני כשבוע התקנתי תוכנות קידודים (חבילת ליונטוורק וחבילת KNOCK CODEC) וראיתי סרטים במחשב בצורה טובה. אבל מאתמול עד עכשיו יש לי בעיה בכל תוכנות הצפייה - כשאני רואה את הסרט ככל שעובר יותר זמן אז הקול נהייה יותר ויותר לא מתאים לסרט כאילו הוא מאחר או מקדים.. וככה כל פעם. בהתחלה זה נראה בסדר ולאחר מכן לאט לאט מתאחר.. כיצד אפשר לפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  20. גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  21. Started by stingeR-,

כל פעם שאני רוצה להחליף קובץ בSYSTEM32 אחרי שאני עושה RESTART למחשב הוא חוזר להיות איך שהוא היה... כאילו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא משחזר לי את התיקיה הזאת ! ואני ממש לא רוצה שהוא יעשה את זה כי אם תהיה לי בעיה או משהו אני לא יוכל לעשות עם זה כלום אז בבקשה עזרו לי כי כרגע אני רוצה להחליף שם איזה קובץ...

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by Vega,

http://www.astonshell.com/index.htm אני מוריד את זה כרגע, למישהו יש ניסיון עם התוכנה או פאטץ' הזה?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  23. יש לי בעייה חמורה,ברשותי מחשב p-3 מדגם פאקרד בל, שהיה בו מערכת הפעלה מילניום (נא לא לצחוק בבקשה), פירמטטי את המחשב והתקנתי xp פרופשיונל (כבוד!!), אך הusb במחשב לא עובד יותר, בכל פעם שאני מכניס משהו לusb המחשב נתקע, מערכת ההתקנים מסמנת לי ? במקום של הusb מה לעשות היכן אני מוצא דרייברים למחשבי היקר!! אני מנסה כבר המון זמן ולא מוצא. :pissed:

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  24. Started by jorylit,

שלום ,יש לוח אם גיגה בייט ga-k8nf-9 וכדי להתקין ווינדוס אקס פי אני צריך להגדיר את הsata כata, איך אני עושה את זה? יש לי לופ אינסופי של התקנה כל פעם שאני מתקין את הקבצים הראשוניים, והמחשב מתחיל מחדש אז הוא מבקש ממני למחוק את הקבצים, והוא מתקין אותם שוב, וחוזר חלילה. יש לי דיסק סאטא 200גב של wd. חברה אני ממש מתוסכל קיבלתי מחשב חדש היום ולא הצלחתי להתקין אפילו ווינדוס, אז בבקשה תעזרו לי. :'(

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by BENNY66,

איך אפשר לעשות גוסט לוינדוס אקס פי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.