עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תורידו זה קובץ טקסט עם המון עצות איך לשפר את ה-WINXP + איך לעשות כל מני TWEAKS שונים

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  2. פשוט הגעתי למצב שהסי די שלי לא עובד..האם זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  3. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500 GT הבעיה ש RIVA TUNER לא מזהה את הדריברים של הכרטיס מסך!! בויסטה זה עבד טוב יש למישהו פיתרון ???

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי כרגע כונן 1TB יחיד במערכת כעליו כמובן מערכת הפעלה Win7 ואני רוצה לחבר כונן יש יותר 500GB (גם SATA 2 לצורך העניין) ככונן ראשי כשמערכת ההפעלה תהיה עליו וה 1TB יהיה כמשני. האם יש אפשרות לעשות זאת ללא פרמוט ה 1TB ? תודה לעזורים!

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by neogod,

לפני כל כיבוי/ ריסט קופץ לי החלון של END NOW עם הקובץ CCAPP ,שאין לי מושג משהו!!! הדבר קורה מאז הפעם הראשונה שהווינדוס הופעל! מזה הקובץ הזה ולמה הוא קופץ כל הזמן ?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  6. תסתכלו בצד שמאל למעלה בXP בפאנל האפשרויות בתקייה שיש בה קבצי מוזיקה תראו יהיה כפתור PLAY ALL שאמור לפתוח את כל השירים שבתקיה במדיהה פלייר שלכם. אם יש לכם מדיה פלייר 10 תבדקו אם הוא מבצע את הפעולה כי לי הוא פותח רק שיר אחד מהתקיה.

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  7. מה אלו העידכונים של Visual C++ 2008 SP1 במה הם מועילים? למה אני צריך Visual C++ על המחשב שלי ?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  8. התקנת XP על דיסק חיצוני (מחובר בUSB לנייד)-אפשרי?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by eagleye,

אני לא מצליח לעבור בין שפות קלט למרות שווידאתי שהמקשים למעבר הם אכן אלט פלוס שיפט. שפוט הקלט שמוגדרות בסרגל השפה הן:אנגלית ארצות הברית->לוח מקשים-ארצות הברית, ועברית->לוח מקשים-עברית. בחלק מהתוכנות לגודמא במסמך הכתבן, זה כן עובר לי בין שפות קלט , רק באקספלורר זה לפעמים לא עובר ואני צריך להעביר את זהה ידני דרך סרגל השפה. מישהוא יודע מה הבעיה אולי?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by imac,

אני עושה מה שאמרו לי , הורדתי עם מנהל ההורדות של איכספלורר וגם של מוזילה אבל הבעיה שזה מוריד לי ב- 60K ... וכך כל פעם שאני מוריד הקובץ נדפק! , מה עושים?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  11. שלום! היום שמתי לב שאיזה משהו מוזר נדבק אלי. כשאני מפעיל את המחשב, לפני הצגת שולחן העבודה יש לי הודעה שבה כתוב שאין לי רשיון ל Genuine. ככה נראה הסמל בשורה מלמעטה: אז ככה. 1. איך קוראים את זה בכלל? איך יותר נכון לאמר, גנויינה או גנויין? נשמע משהו רשע. 2. מה זה בכלל ואיך מעיפים את זה?? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  12. עד היום הייתי משתמש ב-foxit reader והיא עבדה אחלה. עכשיו עם ה-win8 הגיעו כל מיני פיצרים וחשבתי שבטח יש חדשות שאני לא מכיר. בסטור שלו מצאתי את Acrobat Reader X & XI, מה ההבדל בינהם ומה דעתכם? אשמח להמלצות....

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  13. מאז שהתקנתי VMWARE אז כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי החלון בחירה בין משתמשים אבל יש לי משתמש אחד איך אני מבטל את זה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  14. Started by ReDeOn,

שלום, יש לך כתב גיברש בתוכנה בשם אינצקלודפיה יש לי מערכת XP ובמחשב שלי אבא שלי ושלח אחי שיש להם 98 זה עובד יפה למה אצלי לא? ואיך אני מסדר את זה

15. שלום אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים פה שכבר משתמשים בחלונות VISTA, לגבי דברים כמו יציבות, אבטחה, מהירות, זמני BOOT וכיבוי, גלישה ברשת, מהירות בעבודה עם עבודות משרדיות כמו OFFIC ובעבודות עם משחקים. הבדלי ביצועים מול XP או חלונות 2000 ניצול משאבי מערכת ועוד יש USERS שיכולים בבקשה להעלות ביקורות מקיפות על המוצר? ???

16. Started by zabal12,

מישהו יודע איך מבטלים את המצב שינה בווינדוס 7 ?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by roadrunner,

יש לי בעיה באתר הזה אני לא רואה את התפריטים של החלונות (איפה שצריך לבחור את סוג הרכב וכו') התופעה מופיעה רק ב WINDOWS XP (ב-WIN98 אין בעיה) הבעיה מופיע גם ב IE וגם ב-MOZILLA יש למישהו רעיון

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by h_yoav,

יש לי מעבד שתומך ב32 ביט יהיה הבדל בביצועים אם אני יתקין ויסטה 32 או 64?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  19. שלום, לפני מספר ימים התקנתי משחק,לאחר ההתקנה הנורטון זיהה וירוס טרויאן אז עשיתי סקאן והנורטון מצא וירוס אבל לא הצליח למחוק אותו! יש לכם הצעה איך למחוק אותו? תודה רבה רבה רבה מראש! נ.ב ניסיתי גם להוריד את הוירוס "במצב בטוח". וגם ניסיתי להסיר אותו ידענית. תודה.... :pissed:

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by jorylit,

שלום ,יש לוח אם גיגה בייט ga-k8nf-9 וכדי להתקין ווינדוס אקס פי אני צריך להגדיר את הsata כata, איך אני עושה את זה? יש לי לופ אינסופי של התקנה כל פעם שאני מתקין את הקבצים הראשוניים, והמחשב מתחיל מחדש אז הוא מבקש ממני למחוק את הקבצים, והוא מתקין אותם שוב, וחוזר חלילה. יש לי דיסק סאטא 200גב של wd. חברה אני ממש מתוסכל קיבלתי מחשב חדש היום ולא הצלחתי להתקין אפילו ווינדוס, אז בבקשה תעזרו לי. :'(

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  21. רוב האייקונים בשולחן העבודה התחלפו אחד עם השני. כאשר אני עושה מאפיינים>שינוי סמל אני בוחר את האייקון המקורי אבל על שולחן העובדה האייקון לא משתנה. יש למישהו מושג

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by MindReflection,

אני מעוניין להתקין דומיין קונטרולר אצלי בבית הפעלתי dcpromo קינפגתי את ה DC לצערי אחרי הקינפוג. המחשבים האחרים לא מוצאים אותו. שאני מקיש את ה שם DOMAIN לדוגמה server.home.com המחשב לא מוצא אותו בכלל שאני מקיש רק server הוא נותן לי אפשרות להכניס יוזר וסיסמה שקינפגתי כבר בשרת ואז לוקח לו איזה דקה והוא טוען שהוא עדין לא מצליח להתחבר . אם אפשר אז מדריך פשוט איך מקנפגים אותו כמו שצריך. ובנוסף אני מעוניין ללמוד ל MCSE שמעתי באתר של מיקרוסופט יש את כל החומר אבל לא הצלחתי למצוא איפה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by nafroman,

היי , סדרתי היום את הקבצים במחשב ..הי דיי כאוס בכל אופן אז אמרתי אם כבר מסדר אז בוא נשתמש באפשרויות שWIN7 נותנת ונסדר את זה ב LIBRARIES שתהיה גישה מהירה לכל התיקיות במחשב. מפה לשם גיליתי כל מיני הגבלות בכוונות הקלת החיים שמיקרוסופט נתנה בדמות שיטת ארגון הזו זו שהציקה לי במיוחד זה שלא יכלתי להוסיף ל"ספריה" שלי תיקיות רשת שלא היו מאונדקסות ...יש לי מחשב נוסף ברשת שעליו מאוחסנים רוב קבצי המוזיקה שלי זה דיי הציק לי אז חטטתי קצת באינטרנט ומצאתי כלי שבא לפתור את אותם הצקות קטנות שמיקרוסופט שמה באפשרויות של הLIBRAIRES למי שמכיר כבר אז סבבה(: ולמי שלא אז הנה לינק: http://zornsoftware.talsit.info/?p=3

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

ב25 בדצמבר ההשקה בישראל בתל איביב חברה וזה סופי..

• 7 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים