עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים איך אני מתקין שני מע הפעלה יחד על דיסק אחד ויסטה וXP יחד ? PM8 לא מאפשר הוא נותן לבחור את מע ההפעלה כמו 98 95 2000 NT ניסיתי את שני הדרכים ולא הצלחתי התקנתי את ויסטה ובכלל PM8 לא מצליח להתקין עליו אי תאימות מישהו ניסה ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by _dudi_,

השגיאה הזו מופיעה כל הזמן גם ברגע שווינדוס עולה גם כל דקה כשאני עובד על המחשב וגם כשאני לוחץ על המחשב שלי אני משתגע אני לא יודע מה לעשות ההודעה לא נעלמת וזה לא הבלאסטר כי זה לא נתן 60 שניות ומפעיל מחדש את המחשב פשוט ההודעה כל הזמן מופיע ותוקעת את המחשב [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by gid_dr,

מחפש תוכנה להמיר סרטונים שנערכו ב-windows movie maker וקיבלו את הסיומת WMV. הסיומת הנ"ל לא מאפשרת צפיה בטלוזיה דרך מכשיר DVD. הסיומת MPG כן מוכרת למכשיר. בתודה גדעון

4. כאשר אני מעלה את התיקיות ב-DOK ברירת המחדל של תצוגת הקבצים והתיקיות היא תצוגת Tiles. כמובן שאני יכול לשנות את התצוגה לאיזה אופן תצוגה שאני רוצה אבל הבעיה שכשאני סוגר את הקבצים או התיקיות ופותח אותם שוב אז שוב הם נפתחים לי בתצוגת Tiles. האם מישהו יודע איך אני משנה את ברירת המחדל של אופן תצוגת הקבצים?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה לפרמט לחברי את המחשב ואיני יודע כיצד, האם אתם יכולים לתת לי מדריך מפורט. אא וכן אני צריך גם הוראות לאיך מכינים דיסקת פירמוט. אגב יש לו XP PRO. אא וגם איך מתקינים ווינדוס בחזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  6. שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by mordechai,

אני משתמש בחלונות xp גירסה ביתית. כרטיס מסך nvidia geforce 2 .לפני מספר שבועות התחילה לי בעיה במסך (samsung 750s( הוא כל הזמן נכבה ונידלק בקצב מהיר. לפעמים הוא עובד בסדר ופתאום מתחילה אצלו התקפת "הפליקרים" שלו. שלחתי למעבדה ושם אמרו שהם ניסו להחליף את כרטיס המסך והמסך ושהבעיה לא ניפתרת. לאחר כמה ימים של ניסיונות חוזרים ונישנים הם הרימו ידים לגמרי והחזירו לי את המחשב. אז מה יש לעשות בכל זאת? מישהו ניתקל בבעיה כזאת? help!

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by guyaros,

לאחר חיפוש, לא מצאתי את התשובה שחיפשתי. אני מעוניין לשדרג את המחשב לVISTA , הרצתי את התוכנה שבודקת את התאימות של המחשב שלי לVISTA והתוכנה מצאה שהכרטיס מסך שלי לא יתמוך ב WINDOWS AERO באמת Ti4400 לא מספיק בשביל VISTA ? או שישנם דרייברים שסוגרים את הפינה הזאת .. ???

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  9. היי מה שלומכם? אני די בטוח שזה קרה גם לאחרים, ואפילו שמדובר באחסון לדעתי מקומו של דיון זה הוא כאן. הרקע: יש לי מחשב "ראשי" בחדר משל עצמו ו-HTPC בסלון. שניהם מריצים חלונות 7. למחשב הראשי מחוברים (בדרך כלל) 3 כוננים חיצוניים שמהווים את מרבית שטח האחסון ובפרט כל המדיה דהיינו מוזיקה סרטים וכו' המחשב "הגדול" מחובר ישירות לנתב ואילו הHTPC מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. מבדיקות שערכתי מקבלים בסביבות ה4 מגהבייט קצב העברה ביניהם - מספיק על מנת להזרים את רוב תכני הFHD שיש ברשותי. צעד הגיוני לדעתי היה לשתף את התיקיות הרלוונטיות מהדיסקים החיצוניים על מנת לאפשר הזרמה של הנתונים למחשב בסלון. משום שמדובר בכוננים חיצוניים ניתן גם להביא אותם פיזית ולחבר ישירות ל-USB. וכאן נתקלתי בבעיה, מלכוד…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  10. נכון שמצביעים עם החץ למשל על סמל המועדפים אז מופיעה כתובית מתחת לחץ שכתוב מועדפים ברקע צהוב. איך אני מבטל את הכתובית הזאת שלא תופיע בכלל. תודה לעוזר.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by origmi,

אני הייתי צריך להחליף בין הארדיסקים של שני מחשבים שיש לי עכשיו יש 3 דרייבירים שאני לא מצליח למצוא עם מישהו יכול לעזור לי עם הדרייברים עצמם או מקום מומלץ לחפש בו באינטרנט אני יעריך את זה מאוד... PCI Device ATI SB450 - SMBus Controller PCI Device ATI Radeon Xpress 200 (RS400) Chipset - Video Adapter PCI Device ATI SB450 - AC'97 Audio Controller תודה מראש לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  12. קודם כל שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים,ואשמח אם תוכלו לעזור לי. ולבעייתי: אני מעוניין להתקין מערכת win xp pro על מחשב בבית שבו מותקנת מערכת ווינדוס 98. החלטתי לפרמט ,ולהתקין את הווינדוס אקס פי בעזרת הדיסק הפעלה. כשאני מכניס את הדיסק והמחשב עולה אני מבקש ממנו boot from CD ואז אחרי זמן מה ,מתקבל כבר המסך הכחול של תחילת ההתקנה של האקס פי,אבל אז אני מקבל את ההודעת ארור הבאה: File\i386\KDCOM.DLL couldn't be loaded. The error code is 32768 setup cannot continue press any key to exit. חיפשתי במספר אתרים וגם בפורום פה לגבי הבעיה הזאת,ולא מצאתי אף נושא שדן בה. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהדריך אותי איך לפתור את הבעיה ולא לקבל את הארור הזה. תודה,עומר.

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by J S Bach,

היי, כשאני לוחץ "START" -> "SHUT DOWN" לא מופיע לי לוח הכיבוי עם המראה הרגיל, אלה עם מראה של VISTA כביכול, איך אני מחזיר את זה למקורי? בתודה מראש!

14. שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי סידור האיקונים על שולחן העבודה במחשב נייד (עובד עם XP): יש לי מחשב נייד מסוג X200 עם מסך "12.1. כאשר אני מחבר את המחשב לתחנת העגינה שלו, אני עושה שימוש במסך "22. כמובן שהרזולוציות שונות – מה שגורם ל"בלגון" כל האיקונים שעל שולחן העבודה. האם יש דרך למנוע זאת? האם יש דרך לקבוע שני "סידורי" איקונים למצב של עגינה ולמצב רגיל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by adam99,

שלום לכולם! שלשום חילקתי את ההארד דיסק שלי כדי לעשות מחיצה ללינוקס עשיתי זאת עם Partition Magic 8 אחרי החלוקה הפעלתי את הווינדוס ואז כתוב לי NTLDR is missing ניסיתי להחליף את הקובצים NTLDR ואת NTDETECT.com מהדיסק התקנה של ווינדוס (XP) כפי שקראתי באתר של מיקרוסופט אבל זה לא עזר ניסיתי Fixboot ו Fixmbr וbootcfg וכלום לא הצליח ב Bootcfg ניסיתי לעשות ADD ואז כתב לי Failed ועוד הודעה מה אני עושה? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by TPack,

שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה מסדרת Satellite והשבוע התקנתי למישהו ווינדוס 7 (על מחשב נייח) והתפלאתי לראות עד כמה שההתקנה הייתה מהירה, קלה וידידותית. כל הדרייברים ללא יוצא מן הכלל הותקנו לבד ללא צורך בדיסק המגיע עם לוח האם. עכשיו אני מעוניין לעשות את אותו הדבר אצלי והבנתי שיש אפשרות להתקין את המערכת החדשה על המערכת הקיימת (מותקנת וויסטה כרגע) ובעצם לשדרג מבלי הצורך בגיבוי וכל התוכן ישאר כמו שהוא . השאלה היא עד כמה זה אמין ומדויק, האם כל הדסקטופ שלי ושאר התוכן ישארו במקומם ויועברו למערכת החדשה? האם לא מומלץ יותר לפרמט הכל ולהתקין אותה "על נקי" ? ומה בנושא הדרייברים, איך אני יכול לבדוק שאכן הכל יותקן כמו שצריך ? כיוון שקיבלתי את המחשב ללא דרייברים בכלל אני חושש עוד יותר. אם …

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  17. שלום לכולם,קניתי לא מיזמן ארדיסק WD 500GB חיברתי . בביוס מזהה את הארדיסק מנסה להתקין וינדוס XP הוינדוס רושם שהוא לא מזהה ארדיסק מותקן במחשב,אחרי כמה ניסיונות כושלים אמרתי אני ינסה להתקין וינדוס ויסטה..וואלה זיהה אותו התקין והכול טוב ויפה,עכשיו הוינדוס הזה עושה לי בעיות אני רוצה לפרמט או XP או ויסטה יותר חדש בעברית.עכשיו ב XP עושה לי אותו דבר כמו בהתחלה(לא מזהה ארדיסק במערכת) מנסה לפרמט עם ויסטה,ההתקנה עולה בבוט טוען קבצים ואז עולה הרקע של הויסטה שאמור להיות בוא התפריט של השפה הרוציה,ניתקע ברקע בלי כול תפריט.. ניסיתי כמה וינדוסים גם של XP וגם VISTA. לא עובד.. מייאש אותי כבר.. מה אתם אומרים יכול להיות? (חשוב לציין שהוינדוס עולה ואני משתמש בוא גם כרגע...!)

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by Component,

שלום רב במחשבי היו מותקנות windows 98 ו windows 2000. ה- 2k שימשה רק לצריבה מכיוון של- 98 היו בעיות. לא יכולתי להשתמש ב-2000 כי המודם שלי לא עבד בה (ניסיתי ארבעה מודמים שונים). החלטתי לשדרג את ה-2k ל-xp. התחלתי להתקין ולאחר שהמחשב סיים "להכין את ההתקנה" (preapering installation), ה-XP התחיל לעלות ואז נתקע עם מסך כחול כלשהו. שאלתי היא כזו: כיצד אפשר למחוק רק את ה-XP מהדיסק הקשיח כדי להתקין אותה מחדש בלי לפרמט את המחיצה (הנפרדת) שעליה היא מותקנת?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  19. לא יודע מה לעשות אני לא מצליח לעדכן יש לי עכשיו SP1 וניסיתי גם להתקין SP2 וזה נכשל לי בסוף יש לזה פיתרון למה אני לא מצליח לעדכן עידכונ ים של מיקרוסופט אחרי פירמוט?...

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by G-BOY10,

אני מדבר על המסך שאחרי שיש לך איזה תקלה בתוכנה אז הוא מראה לך את המסך הזה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  21. Started by -Tal-,

התקנתי היום ווינדוס 7 שאני מנסה לעשות ריסטרט הוא רושם לי shutting down ולא עושה כלום. ב SAFE MODE זה עובד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה -סודר-

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  22. Started by GWeizman,

הבעיה היא כזאת - במחשב של חבר (אין לי מושג מה קרה לפני הבעיה ואין לי איך לברר כרגע), Asus Eee PC (אם יש תתי דגם אז לא הצלחתי למצוא), כל הדלקה, ולא משנה באיזה מצב, מובילה לStartup Repair, שמנסה, לפי שמו, לתקן בעיות בstartup. (מ"ה - Windows 7 Starter) עכשיו, שתי בעיות: א. אין לי בעיה עקרונית לגבות בעזרת גרסאת Live של לינוקס על DoK, שאני מניח שאני אצליח להכנס איתה לכל מערכת הקבצים ולהוציא את מה שצריך להוציא. (הבעיה כרגע היא שיש לי DoK של Sandisk מסדרת U3, ובגלל שהוא יוצר 2 כוננים והלפטופ הספציפי הזה מזהה רק אחד מהם משום מה, אני לא מצליח לעשות ממנו boot. אני מקווה שהבעיה תפתר כשאני אמצא dok אחר להשתמש בו) ב. בעצם, בגלל שאין לי שום גישה לווינדוס, אני מניח שהפתרון היחיד הוא לעש…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by TheReaper,

sorry this is in english i just installed vista... ignore typos i had vista on 1 HD and i just installed VISTA on another it seems that the boot menu is vista's and my question is: can i still format the harddisk with vista on it and still use XP with no problems? is the XP boot file still there? and i want to make that XP is the defualt OS so it will open it automaticly if i dont choose anything how do i do that?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  24. איך אניגורם למשחקים לעבוד בתוך חלון יש לי WINDOWS XP PRO תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  25. ברשותי דיסק קשיח 20 ג'יגה של IBM שאני לא סומך עליו בשביל לשמור שומדבר חשוב יותר מה-MP3-ים של מייקל ג'קסון שאחותי אוספת. עד היום הוא היה מחובר כ- SLAVE לדיסק הראשי שלי (80GB) והכל עבד מצויין. במסגרת השינויים שהחלטתי להכניס במחשב שלי, העברתי את הכונן הגדול ל- RAID (לא עשה שום בעיות!), ושיניתי כמה מהחיבורים של התקני ה-IDE במחשב שלי. הבעיה עכשיו היא ש-XP נתקע עם מסך שחור מייד אחרי המסך הראשון של הטעינה שלו (זה עם הלוגו והקוביות הכחולות הקטנות). כשאני מעלה את ה-XP ב-Safe Mode אין שום בעיה לעבוד עם הדיסק הזה והכל טוב. הדיסק מזוהה בביוס וב-RAID, וניסיתי לחבר אותו בכל תצורה אפשרית יחד עם הדיסק הראשי. ניסיתי גם כבלים שונים. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים