עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Shortboarder,

יש לי בעיה ממש רצינית לדעתי ואני לא מצליח לפתור אותה, אני משתמש ב WinXp PRO התקנתי לאחרונה (לפני חודש) תוכנה,עכשיו כנראה שלא הסרתי אותה טוב,ועכשיו אני מנסה להתקין אותה שוב,אבל התוכנה רק מנסה לעשות לה Uninstalling וללא שום הועיל. בכל פעם שאני בא להתקין זה מה שקורה. ניסיתי לחפש ב רגי'סטרי רשומות שלה ולמחוק וזה מה שעשיתי,וזה לא עזרה,כמובן שמחקתי גם ספריות מה תוכנה על הכונן הקשיח. מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה ממש חשוב,תודה.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  2. Started by Curse,

צריך דחוץ!!!!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  3. Started by tzolerguy,

היי אני עובד לפעמים דרך השתלטות מרחוק מה שמאלץ אותי לשים סיסמא על היוזר אחרת זה לא מצליח להתחבר מרחוק אבל אני לא רוצה שבהפעלה מחדש הוא יעלה וימתין לסיסמא כל פעם ... האם יש דרך לעקוף את זה לגרום לו לשמור את הסיסמא קבוע כי אני לא באמת רוצה אותה בעמדה הקבועה .....

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  4. Started by Grim Reaper,

כיום יש לי XPPRO שעובד על FAT32, האם כדאי לי לשים את הווינדוס פעם הבאה שאני עושה פורמט על NTFS? אני בעיקר צריך את המחשב לגלישה ומשחקים, קצת תוכנות אבל לא משהו כבד.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הכוונה שלי היא לכל מיני קישורים שמופיעים בתוך טקסטים ואז ששמים עליהם את הסמן נפתחת תיבה קטנה. איך מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  6. אח שלי התעסק עם האקספלור ושינה את זה למה שזה ניראה בתמונה , אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לשנות את זה למה שזה היה אני יודה לו מאוד תודה מראש נ.ב אל תתיכסו לחלק הלבן זה לא קשור

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  7. שלום, ברצוני לשתף תיקיה בדיסק המקומי שלי תחת win xp אך זה למעלה מכוחותי ואני זקוק לעזרה. לחצתי על צלם התיקיה, מקש ימני של העכבר ובחרתי בפריט: sharing and security מהתפריט שנפתח. בטופס, ב network sharing and security סימנתי את האפשרות : share this folder on the network ו allow network users to change my file. לחצתי על OK וחטפתי הודעת שגיאה וזו לשונה: המחשב שלי מחובר לראוטר והוא מחשב ביתי כך שלא קיימת אפשרות שמנהל רשת חמד לו לצון. מה זה יכול להיות ?! תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by e-gnt,

קיבלתי את המחשב החדש שאני מכניס דיסק הוא מזהה אבל לא פועל (5 דיסקים ניסיתי..) הכבלים טובים בדקתי כמה פעמים אני נואש,תודה ד"א יש לי צורב lg רגיל,לוח dfi lanparty מעבד 3000 939 והארדיסק wd 120 sata

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  9. היי חבריה קיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגלית אני מעוניין להפוך את הוינדוס לעברית ובנוסף אני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98) לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול.. יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה לעוזרים נ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים''

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. במהלך ניסיוני להתקין SP2 על מחשב עם WIN XP CORP התקבלה לי הודעה שגיאה שחסר קובץ, לחצתי OK וההתקנה המשיכה הלאה. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה אני בוחר ביוזר שלי ןמתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Aproblem is preventing windows from accurately checking the license fot this computer, error number: 0X8007007F. ניסיתי לעלות את המחשב ב SAFE MODE אך זה לא עזר, כנ"ל גם לגבי return to last good known configuration. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה ומה הגורם לה?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  11. כשאני עושה כפתור ימני open in new window באיזה לינק תמיד יוצא לי איזה חלון עקום יש איפשהו אפשרות לעשות שהוא תמיד יפתח על חלון מלא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. במחשב הקודם התפריט היה נגלל, ידעתי לעשות את זה, עכשיו אני לא מוצא את האפשרות.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  13. Started by 34N1A1N79,

היי אם אני מתקינה ווינדווס חדש ולדרוס את הישן (לא שדרוג)*זה מפרמט לי את המחשב? או שיש דרך קיצור בלי להתחיל להתקין מחדש את כל התוכנות והדרייברים וכל מה שיש לי ...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Gnome,

אני חושב ששמעתי על זה כבר בעבר שזה ה WINDOWS החדש שיצא בעוד זמן מה... אבל השאלה שלי היא מה זה בדיוק ואיפה אני יכול להשיג עליו עוד חומר וכל מני דברים כמו מראה וכו'...

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  15. פשוט הגעתי למצב שהסי די שלי לא עובד..האם זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  16. שלום, אבא שלי רוכש מחשב חדש למרפאה שלו, וכמובן שאני מעדיף שתהייה לו מערכת הפעלה חוקית. התוכנה שאיתה הוא יעבוד דורשת Windows XP או Windows 7, לכן החלטנו ללכת על 7. השאלה היא מהם ההבדלים בין ה-Home לבין ה-Pro, והאם זה משהו שצריך לעניין אותנו לשימוש הזה? ההבדל במחיר הוא כ-200 שקלים לכן אם אפשר לחסוך אותם אז מה טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. או שאני צריך להתקין גם את הדרייבר ל-USB2 מהאתר של יצרנית לוח האם : Gigabyte Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by hassid_hassid,

שלום רב. אני מנסה ליצור USB בו אוכל להכניס מס' התקנות של מערכות הפעלה. מצאתי תוכנות שעושות זאת (כמו yumi וכדו'), אולם בכל התוכנות הנ"ל, ניתן לשלב רק בין גרסת windows 7 אחת עם כל דבר אחר (נגיד שתוכל להתקין מה-USB גם windows 7 וגם xp או כל תוכנה אחרת), אבל משום מה בכל התוכנות האלה, אני לא מוצא אפשרות להכניס 2 גרסאות של windows 7 (לדוג' שתהיה לי אפשרות גם ל64 וגם ל-32 או ultimate ו-home premuim). אני יודע שאני יכול לערוך את קובץ הISO בעצמו, שדרכו אני אוכל להתקין את כל הגרסאות אבל מכיוון שהקבצים שלי מתעדכנים אחת לחודש-חודשיים, וזה תהליך הרבה יותר ארוך, אני מעדיף לפתור את זה באמצעות multiboot "פשוט" ל-USB. תהיתי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לאפשר לי לבחור בין מס' התקנות של wind…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Itzik68,
    • 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by PhoenixBoy,

כשאני נכנס לאתרים ואז אני נכנס לאתר עם פלאש אז הוא כל הזמן נעצר לכמה שניות והוא תוקע ככה גם את החלונות האחרים של האינטרנט אקספלורר.. Win XP Pro SP2

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. שלום דבר ראשון, הלוואי שהסבר שלי יהיה ברור! דבר שני, ההסבר: המצב הוא שיש לי 2 מערכות הפעלה מותקנות ועובדות על גבי שני הארדיסקים שונים. העניין הוא שרק כאשר אני מנתק את אחד הארדיסקים אני מצליח להפעיל את המערכת שבהארדיסק השני שנשאר מחובר. כששני הארדיסקים פועלים רק מערכת אחת עולה, ואני דיי רוצה את השנייה. איך מגיעים למצב ששני הארדיסקים מחוברים, והמערכת שעל הארדיסק שאני רוצה תעלה... מקווה שהסברתי את עצמי טוב... בן

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  22. שלום לכולם, בWINDOWS 2000 יש אפשרות לכניסה אוטומאטית של יוזר עם הסיסמא שלו בהפעלה של WINDOWS. רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת גם בWINDOWS XP, לא מצאתי את האופציה הזאת בלוח בקרה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by Oranl,

היי, מופיעות לי הודעות השגיאה הבאות כשאני מנסה להתקין את שני העידכונים שבתמונה.. לא מצאתי לזה פתרון. יש למישהו רעיון? ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by Vafel,

אני מתקל בבעיה מאוד מוזרה כשאני מנסה לשתף חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים הרשת שלי מורכבת כך: 1) מחשב עם Vista 32, מחובר לאינטרנט דרך מודם שמתחבר מכרטיס רשת. יש בו כרטיס רשת נוסף בשביל לחברו למחשב השני. 2) מחשב עם Vista 64, מחובר למחשב הראשון בכבל מוצלב ישיר דרך כרטיס רשת (ללא ראוטר) שיתוף הקבצים והמדפסות בין המחשבים עובד מצויין, אבל אני נתקל בקשיים מוזרים בשיתוף החיבור לאינטרנט: הגדרתי את שיתוף האינטרנט, המחשב השני מזהה כי הוא מחובר לאינטרנט אבל החיבור לא עובד כראוי, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (עם Firefox או Explorer) אבל אני יכול להתחבר ליישומים כמו Steam ולהוריד דברים דרכם (דפדפן הפתיחה בSteam גם הוא לא עובד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. אני זוכר שבימיי הXP הראשון שלי היה לי אפשרות של SEQURITY כאשר לחצתי "מאפיינים" על תקייה התקנתי XP SP2 ...ואני לא רואה יותר את האפשרות הזאתי נהגתי ככה לנעול תקיות ע"י זה שהסרתי את כל הV וככה כאילו התקייה לא הייתה קיימת בכלל גם דרך SEARCH של ה WINDOWS זה לא היה מוצא .....השתמשתי עד עכשיו בתוכנה PC SECURITY שעושה את העבודה טוב בדיוק מה שאני צריך אבל היא משתלאת על המחשב עם לפחות 3 סרביסים פועלים בזמן חיי בקיצור איך אני נועל תקייה או מעלים אותה" בלי שום תוכנה .....אני יודע שיש את האפשרות הזאתי ב NTFS......האפשרות של SEQURITY הייתה לי כבר ב SP1.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.