עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מישהו יודע איך? בנוסף: האם זה עדיף על תוכנה יעודית? ואם לא איזה תוכנה הכי מומלצת ותומכת בויסטה?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by Xilver,

In the language bar there is no Israel nor Hebrew!

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  3. יש לי MX510, ומאתמול התחילה תופעה מוזרה עם מהירות העכבר. כשאני נמצא במסך הראשי, או בכל תיקייה אחרת במחשב שלי, סימן העכבר זז ממש לאט. הגדרות מהירות העכבר בלוח בקרה (תוכנה של העכבר MX) לא עוזרת. אבל כשאנ מפעיל כל תוכנה אחרת, אפילו NOTEPAD, מהירות העכבר חוזרת להיות רגילה! איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by e-d-a,

היי משום מה התווסף לאייקונים שלי בשולחן עבודה רקע ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להחזיר את זה למצב הקודם שרואים רק את הכתב, יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by Builds,

היי. אני מנסה לשים קובץ מסוים בכונן C. ניסיתי לשים אותו ישר מתוך קובץ RAR לחלץ אותו לשם וגם ניסיתי להעתיק אותו מתיקיה אחרת או להעביר ושום דבר לא עוזר. הוא כל הזמן חוזר על אותו שגיאה: העניין הוא שהקובץ עצמו לא בשימוש והוא לא מוגן מפני כתיבה. ובקשר לכונן C - אם הוא מוגן איך אני מצליח להעביר קבצים אחרים? בתודה (דחוף מאוד אז תודה לעוזרים)

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  6. ניסיתי להתקין ווינדוס XP במחשב חדש עם דיסק מקורי. במהלך ההתקנה, לאחר שההתקנה מעתיקה את הקבצים ומתחיל הקטע הויזואלי בהתקנה מופיע לי מסך כחול עם הודעת השגיאה: "irql not less or equal". בשיטוט בפורום נתקלתי בפתרונות כמו עדכון ביוס/החלפת חלקים - אבל המחשב הזה חדש לחלוטין. האם לדעתם שגיאה זו מעידה על בעיית חומרה כלשהי? מפרט המחשב: מעבד intel d930 ל"א asus p5rd2-vm ו 2 סטיקים של 512 MB זיכרון. ד"א דיסק ההתקנה הוא של הווינדוס הרגיל, ולא של SP כלשהו.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by enzo,

אני יכול להתקין כל גרסה שאני רוצה ויש לי מחשב חזק(תסתכלו במפרט). לפי Windows Vista Upgrade Advisor מומלץ לי על גרסת עסקים. אני רוצה להתקין אולטימיייט (32 ביט) אבל לאור תגובות בפורומים שונים הבנתי שיכולות להיווצר בעיות עם תוכניות,משחקים ויישומים שונים. כמו כן אחרי בדיקה של המחשב נאמר שיכולה להיווצר בעיה עם נרו. אני משתמש הרבה במשחקים הכי חדשים שיש,וגלישה באינטרנט ותוכנות תחזוקה למחשב. כרגע אני עם XP PRO SP2 ולא יודע האם לעבור לויסטה או לא. יכולה להיות סיטואציה שהמחשב יפעל פחות טוב? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  8. בעיה ב XP המחשב מגיע לסיסמת win xp מתחיל לעלות וחוזר למסך סיסמה יש שני יוזרים ובשניהם אותה תופעה נכנסתי למצב בטוח last known good configuration that work לא עזר בנוסף יש לי תוכנה שמעלה XP מתוך CD נסיתי למחוק קבצים חשודים ללא הצלחה אין שום מחשבה איך להתקדם!! תודה

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by idodos,

אוקי, קשה להסביר את הבעיה הכותרת... קיצר בוא נגד שעושים התחל - תוכניות , אז זה אמור להפתח לבד איך שאתה שם את הסמן על התוכניות נכון? קיצר אצלי זה לא נפתח לבד אלה צריך ללחוץ בשביל זה... וזה לא רק בתפריט התחל גם אם עושים על הדסקטופ לחצן ימני --- חדש , גם אז צריך ללחוץ קיצר בכל המחשב אין יותר שבמקרה ויש לך חץ לעוד חלון הוא יפתח אוטומטי איך שתשים עליו את הסמן צריך ללחוץ. מחפש פתרון... תודה. ד'א - שעושים מקש ימני על התחל ואז מאפינים ושם התאמה אישית מתקדם וזה... ולסמן את - פתח חלון משני כאשר אני משהה עליו את העכבר, אז קיצר זה לא עובד...(זה לא התפרון)

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by den,

[glow=blue,2,300]אנחנו (יענו הוא ואני) להכנס לדוס ויש לנו גירסאת XP איך יוצאים מה-XP ומגיעים לדוס? זה בשביל FORMAT[/glow]

11. Started by vampirus,

שלום לכולם, אני מעונין להריץ מערכת הפעלה (עדיף WIN98) ללא HD, כלומר, לצרוב גרסה מותקנת על CD ולהריץ את המחשב ללא HD (רק 2 כונני CD). : האם מישהו מכיר גרסה מוכנה של המערכת ? תודה.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by 3d_max,

שלום לכולם יש לי חלונות xp פרו בממשק אנגלית עם תמיכה בעברית - עד כאן רגיל. איך אפשר לשנות את כל הממשק לעברית - כמו שהיה בחלונות 98 LOCalize? תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by NuXeR,

שלום ! הדוד המפגר שלי "פקפק" נמצא פה והוא אומר לי שהקיצורי דרך בתמונה , למטה בווינדוס QUICKLAUNCH נטענים לזיכרון של המחשב כדי שיפעלו מהר. בגלל זה לוחצים עליהם רק פעם אחת כדי שיפתחו ולא פעמיים כמו קיצור דרך רגיל. בבקשה תפריחו את השטות הזו. תמונה מצורפת

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  14. הייתי צריך לפרמט בפעם המיליון והחלטתי שהפעם אני מתקין XP PRO. הכל סבבה! פתאום אני מפעיל את GTA VC , והוא עבד לי חלק! (על רזולוציה הכי נמוכה והכל הכי נמוך!) וב 98 זה עבד לי עם כל שנייה וחצי קפיצה! בלתי אפשרי לשחק ככה. אבל ב XP זה עובד חלק ואפילו שמתי את המשחק על 1024X768X16 , עם DISTANCE הכי גבוה , ועובד חלק!! חוץ מקטעים עם הרבה אקשן.. בקיצור תמיד אמרו לי ש 98 הרבה יותר טוב למשחקים , אז ממש לא נראה לי.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by Arnold,

שלום ! יש לי עכשיו בעיה , ניסיתי כמעט הכול וכלום לא השתנה , הכתב באתרים ב אינטרנט אספלורר הוא נטוי . איך אפשר לשנות את זה לרגיל?? צירפתי תמונה.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by G-BOY10,

אני מדבר על המסך שאחרי שיש לך איזה תקלה בתוכנה אז הוא מראה לך את המסך הזה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  17. לפעמים הייתי צריך לעשות רסט מהכפתור במחשב,השאלה היא האם מומלץ לפרמט בגלל כל מה שקרה? או שלא נגרם נזק? פעם אחת הוא כתב לי שהוא נכשל בטעינת הregistry והוא משתמש בregistry שנשמר בגיבוי מה זאת אומרת שחלק מהעדכונים של הוינדוס או משו כזה הלכו? יכול להיות שניזוקו קבצי מערכת או דרייברים?

18. Started by אוריפ,

היי! היום הופיעו לי 3 מסכים כחולים בהבדלים של כמה דקות אחד מהשני עם הודעת כשל של TCPIP.SYS. מהרצה בגוגל ובאתר של מייקרוסופט זו בעיה של חיבורי הרשת או משהו כזה. למישהוא יש מושג איך פותרים זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by erap129,

היום פירמטתי מחשב ישן שלי והתקנתי לו WINDOWS XP ישן. אני צריך לשדרג לSP2 כי האינטרנט לא עובד על המחשב השני והדרייבר יעבוד רק בSP2 זאת אומרת שאי אפשר להוריד את SP2 מWINDOWS UPDATE מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ התקנה של SP2 בהורדה ישירה?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  20. 1. כשהווינדוס עולה אז תמיד יש מסך לוגאון בהתחלה שם אני צריך ללחוץ על השם שלי כדי שווינדוס ימשיך להטען. איך מבטלים זאת? 2. כשאני מכבה את המחשב אני רוצה שהוא יתכבה לבד ולא ישאיר הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב"

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  21. אוקיי יש לי בעיה ממש בעיה כל שנייה בערך קופץ פופ אפ...כמובן שיש לי אינטרנט מהיר ככה שאני מחובר תמיד וזה מפחיד, אני הולך ל חצי שעה , חוזר וכל המסך מלא בפופ אפים.... תעזרו לי אם יש לכם תוכנה או משהו שצריך לעשות כי זה לא סתם פופ אפים זה ממש מפחיד כל שנייה תודה

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by Raul,

יש לי WIN XP PRO ENGLISH.... ואני מעוניין לנעול כמה תיקיות... איך אני יכול לעשות את זה?? תודה מראששש....

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by Sp_RuS,

שלום! בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם המחשב,ונופל על שטויות. נכנס לי איזה וירוס, קטן, מעצבן, לא משו רציני, נכנסתי למצב בטוח, סרקתי הכל עם מקאפי, ותוכנה נגד רוגלות. מצאו דברים דבר או שתיים, ניקו הכל. חזרתי לוינדוס, הרצתי תוכנת תיקון לרג'יסטרי, סבבה... :-\ ומאז, קורה דבר מוזר: :s05: כשאני מטייל בתיקיות שלי, במחשב, לפעמים, בלי שום חוקיות כלשהיא, בעת מעבר בין תיקיות, מופיעה לי הודעת שגיאה, כזאת עם עיגול אדום וX באמצע. היא ריקה, אין לה כותרת, אין לה תוכן, ויש שתי אפשרויות ללחוץ, YES או NO, לא משנה מה מהם אני לוחץ, ההודעה נעלמת והכל ממשיך כרגיל. ההודעה מופיעה כל 3~4 מעברי תיקיות. כרגע אין לי תמונה של השגיאה, אני יעלה אותה עוד כמה שעות. או מחר. בכל אופן, איך אני מ…

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  24. במערכת ההפעלה XP יש פיצר נחמד שהוא: כאשר אני מכניס כל מדיה מגנטית חיצונית:דיסק, דיסק קשיח נייד, נגן, דיסק און קי היה קופץ חלון שאומר לי איך אני רוצה לטל במידה: פתיחת תיקיה, הכרנת הסרט, ראיית התמונות וכו. בזמן האחרון חלון זה הפסיק לקפוץ וכאשר אני מחבר כל מידה מגנטית חיצונית לא קורה כלום ואני צריך להכנס להתקן דרך המחשב שלי כצת התרגלתי לחלון שקופץ והוא חסר לי הגדרתי את האפשרויות שיקפצו עבור הכנסת דיסק אבל שום חלון לא קופץ משהוא יודע איך להחזיר את החלון תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by Sopranos,

שלום. אחרי שהתקנתי את ווינדוס 7 זה התקין לי כבר תקול אוטמטית וזה בסדר אבל חלק גדול מהשירים לא שומעים אותם וגם דיבור במשחקים יש קטעים שלא שומעים אז התקנתי תדרייברים של הכרטיס קול ואין לזה השפעה זה אותו דבר בדיוק כמו בלי הדרייברים. עכשיו השאלה שלי מה אני אמור לעשות כדי שהסאונד יפעל בכל השירים וגם במשחקים (IV בדיבור) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.