Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי לפני כחודש התחילו להופיע לי שגיאות זיכרון מעצבנות בWindows תמונות לדוגמא: מאז המחשב עבר אצל מספר טכנאים שהספיקו לפרמט, להחליף כרטיס מסך ואת הדיסק הקשיח. אך עדיין השגיאה מופיעה במחשב, אם זה בעת התקנת עידכונים לWINDOWS, התקנת WINDOWS DIFFENDER אם סתם כניסה לקובץ שמע. אשמח לעזרה מכם, כי אני כבר התייאשתי תודה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אתמול התקנתי WINDOWS 7, ושמתי לב שהארדיסק שלי כל הזמן חושב, הפעלתי את המחשב מחדש כמה פעמים ועדיין אותו סיפור! בדקתי ב TASK MANAGERולא ראיתי שום תוכנה פועלת. מה יכול לגרום לבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
עשיתי בקספרסקי וזה מצא וירוס שלא ניתן למחוק אז עשיתי GO TO FILE וזה הלך לתיקיה בשם temporary internet files (או תת תיקיה של זה) והיה שם הרבה קבצי אינטרנט ותמונות אז מחקתי את כל מה שהיה שם ועכשיו הוא מראה לי הודעה שקבצי מערכת חסרים !! וכמעט בטוח אם אני יפעיל מחדש תמחשב הווינדווז לא יעלה שוב!! מה לעשות????????? זה דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט יש לי בכונן c 2gb פנויים אני מוריד קובץ מהאינטרנט ששוקל 1.5gb ושומר אותו בכונן אחר והוא מוריד לי 1.5gb מכונן c מדוע? ???
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, יש לי הצעה ממש ממש טובה שאני פשוט חייב שתהיה ב windows, איך אני יכול ליצור קשר עם מיקרוסופט כדי לגרום להם לחשוב על זה?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי ביקש למצוא DRIVER ל XP לכרטיס קול. שם חברת הכרטיס :aztech שם הכרטיס :pci 238 q3d חיפשתי בחברת הכרטיס ואמרו שהם לא עושים ל 2000 ו- XP יש דרך להתקין DRIVER לכרטיס ל XP ? פשוט יעבוד לו ה SOUND וה GAME PORT . תודה.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המחשב שלי כמעט לא זז בגלל שCPU USAGE כל הזמן על 47% ומעלה ולא יורד מזה. ואין שום תוכנה שלוקחת את המשאבים האלו ואין לי מושג למה זה... Pentium 4 3.0 Ghz 1024 Mb Ram לא מזמן החלפתי לוח זה קשור? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול להשתמש במחשב ככה...
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום באחד המחשבים בבייתי חלה בעייה כאשר אני נכנס לאינטרנט אקספולרר אז יש לי חלון כזה שאומר שאי אפשר להיכנס לאיטרנט ואני עושה שם פרטים וכתוב לי באנגלית שהקובץ msvcrt.dll גורם לבעייה אמרתי לעצמי אולי הוא נדפק או משהו אז הורדתי את הקובץ מהאינטרנט אבל כשאני מנסה להחליף אותו עם הקובץ המקורי המחשב אומר לי שהקובץ הזה בשימוש ואי אפשר להחליף אני חייב לציין שעם אני נכנס לתיקייה ומשורת הכתובות של התיקיה אני מקליד כתובת של אתר אז זה נכנס לכל האתרים אני חושב חוץ מכמה שלא נותן לי (ואחד מהם זה הדף בית שזה msn ) ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תגידו לי אני כבר ממש נואש ואני לא מצליח למצוא פיתרון אשמח עם תענו לי אה ועוד משהו במחשב יש windows 98 מחכה לתשובה תודה
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כשאני מכבה או מאתחל (את הווינדוס אקספי על המחשב החדש ) המחשב פשוט נתקע על המסך יציאה מווינדוס (הכחול) עם הכיתוב saving changes למה זה קורה ? האם זה יכול להיות קשור גם לחומרה ?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. כשאני מפעיל את המחשב יש לי מסך בחירה כזה שצריך לכתוב את השם של המשתמש ולהכניס סיסמא אני לא רוצה שזה יהיה ככה אני רוצה או שאני אצתרך ללחוץ על השם של המשתמש והוא יעלה אותו או שהוא יעלה אותו ישר לבד... איך אני מסדר את זה? אני יודע שזה אפשרי כי יש לאמא שלי מחשב אחד שאפשר ללחוץ על השם וזה עולה ולי יש מחשב אחד שעולה לבד... מערכת ההפעלה היא XP תודה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי משום מה התווסף לאייקונים שלי בשולחן עבודה רקע ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להחזיר את זה למצב הקודם שרואים רק את הכתב, יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתחת תוכנה שעובדת מהבית, אני מפתחת ל Windows ב C#, עד עכשיו עבדתי ב XP בפרוייקט האחרון שלי פיתחתי עבור לקוח שהיו לו מחשבי Vista, ונתקלתי במספר בעיות תאימות. במקומות עבודה קודמים שלי פתרנו את הבעיות האלה בבדיקה של המוצר בסביבות עבודה שונות, ולצורך זה אני אצטרך רשיונות לגרסאות שונות של Windows. יש לי רשיון ל XP שעובד על המחשב שבו אני משתמשת כרגע, אז השאלה הראשונה היא כיצד אני יכולה להעביר את הרשיון ממחשב אחד לשני, עד כמה שאני זוכרת הרישום זוכר את המחשב, וכך מנסים במייקרוסופט למנוע העתקות. המחשב הישן לא יהיה פעיל. השאלה השנייה - למחשב החדש אני אקנה Vista עם אפשרות שידרוג ל 7, האם זה יאפשר לי לעבוד במקביל עם Vista וגם עם 7 ?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
תסתכלו בצד שמאל למעלה בXP בפאנל האפשרויות בתקייה שיש בה קבצי מוזיקה תראו יהיה כפתור PLAY ALL שאמור לפתוח את כל השירים שבתקיה במדיהה פלייר שלכם. אם יש לכם מדיה פלייר 10 תבדקו אם הוא מבצע את הפעולה כי לי הוא פותח רק שיר אחד מהתקיה.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ית וינדוס 7?????? משהוא נתקל בבעיה דומה?? ניתן להכנס למע' רק במצב בטוח.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברמקולים ...יש לי מערכת logitech 5.1 התקנתי אתמול vista ultimate, התקנתי דרhברים של קול,הם עובדים טוב, כאשר אני עושה בדיקה של כל הרמקולים אז חמישתם עובדים טוב,אבל אם אני שומע דרך winamp או media player רק הרמקולים הקידמים עובדים!!...האחורים עובדים חלש מאוד ומוציאים צליל לא נקי...ב xp הכל עבד טוב,בדקתי כבר את כל ההגדרות של ה ווינדוס ושל ה ווינאמפ...חיפשתי בגוגל וראיתי של עוד הרבה אנשים יש אותה בעיה...אם מישהוא יודע פה איך לפתור אותה אני אשמח לקבל תשובה...תודה אם לא אני חוזר ל xp....
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP עם SP2 מותקן. עכשיו זה באנגלית (אפשר לקרוא עברית ולכתוב עברית..וכו) ההתחל הוא בצד שמאל -- > Start. האם יש דרך כלשהי להפוך את זה לעיברית..שהוא יהיה רשום בצד ימין.."התחל". יש איזושהי אפשרות כזו? אם כן איך?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
for some reason alt+shift doesn't change the language as it used to. i can only do it using ctrl+shift, but it also changes the writing direction (left to right and vice verse) and its very annoying. it can also be done by defining special keys combination (such as alt + shift + 1) for each language but it's even more annoying is there anything wrong with my definitions ? thanks alot [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לא הצליחה לעלות וביקשה דיסק אתחול בשל תקלה בקובץ של מערכת ההפעלה. לאחר התקנה מחדש של הווינדוס ותיקון הבעיה, נעלמו נתונים אישיים כמו תמונות וכו'.. נוצרה תיקיה חדשה windows.old שהיא בעצם מערכת ההפעלה הקודמת. האם יש אפשרות למצוא איכשהו את הקבצים שנעלמו ? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום לידענים יש לי עותק חוקי של חלונות HOME XP מ-2002 עם תוספות SP2 הייה לי 80G של IDE והוספתי 80G של SATA החומר הועתק ב-GHOST מישן לחדש ועדיין למרות ההגדרה לעלות מחדש (ואפילו ניתוק ישן) זה לא עולה ונתקע. 1) האם זו בעית SECURITY ואיך פותרים אותה? 2) האם זו בעית הגדרת HW, מה לעשות 3) האם זה בכלל משהוא אחר? בתודה דחופה - כי אני מושבת, יהודה
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ במחשב ששוקל 8 ג'יגה והגודל בדיסק שלו זה מגה ומשהו איך הדבר הזה הגיוני תהרגו אותי??! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
נעלמו לי קבצים ב start menue איך אני משחזרת? הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את סדר העלייה ב BIOS אך זה לא עוזר, וכשהמערכת כן עולה (כשדיסק ההתקנה בכונן) הכונן הקשיח השני לא מזוהה ולא מופיע בווינדוס, המערכת מותכנת על כונן קשיח SATA אותו פירמטתי במהלך ההתקנה, כמו כן יש כונן נוסף עם החיבור הישן... אחרי שאני מדליק מופיע הכיתוב: BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
התקנתי XP עם SP3 כבר מובנה בתוך הדיסק. הכל נראה תקין. נראה שיש תוספת ביצועים, אבל נראה לי שזה יותר בזכות ה250GB החדש. בכל אופן פתאום אני שם לב שהשעון חזר שעה אחת אחורה. נכנסתי להגדרות שעון - אין בכל אפשרות לבחור בעדכון שעון קיץ אוטומטי מה שזה אומר שבכל פעם שהמחשב יתעדכן עם האינטרנט הוא יציג לי שעה לא נכונה מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה לי צרות בצורה מטורפת בזמן האחרון... אני מפעיל את המחשב ואז הוא מראה לי הודעה של DOS וכתוב: press a key to reboot משהו כזה... בכל מקרה ניסיתי הכל, ואז שמתי את דיסק ההתקנה של WinXP והופ זה עולה..! עבדתי אם המחשב כמה שעות ואז על המחשב שלי ניהיו סימינים כחולים.... אז ככה לגבי הסימנים אני לא חושב שזה וירוס כי הרצתי בדיקה של הכל עם הכל! אם מישהו יודע מה הפתרון לבעיות האלה אני מודה לו מאוד... תודה רבה, שרון
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-