Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חבר'ה ? אז ככה, היום הסרתי לאחי את הWGA ואחרי הריסט המחשב ביקש ממני שם משתמש וסיסמא לא דרך החלון של הWelcome אלה דרך חלון קטן כזה ומוזר. בהמשך רשמתי לו Administrator בשם ושתמש את הסיסמא גם כן במקומה. הוא נותן אישור ואחרי שתי שניות הוא מעלה עוד פעם את החלון הזה וכאילו צריך מחדש. ניסיתי ככה כמה פעמים וכל פעם הוא רוצה מחדש שם משתמש וסיסמא. ניסיתי לתת סיסמא שגויה או שם משתמש שגוי וזה אמר לי שיש שגיאה אבל ברגיל הוא לא אומר לי. מכאן אני חוטר לזה שאין מצב בעולם שהשם משתמש והסיסמא שגוים. ניסיתי גם דרך Safe Mode, אותו דבר. אני כבר השתגעתי, איפה שלא חיפשתי לא מצאתי תשובה, בבקשה תעזרו לי, אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את הסיסמא אני אשמח לשמוע עלייה או על כל דרך אחר…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX620 שהחלפתי חלק מחלקיו, וזהו המפרט שלו: Pentium D 930 3.0GHz Dual Core CPU nVidia 7600GS 3.0GB RAM WD 80GB SATA HDD אני לא משתמש במחשב למשחקים וכאלה, הדבר הכי כבד זה אולי גוגל ארת', אך בכל זאת הוא עובד לפעמים לאט ונתקע בצורה מציקה. פירמטתי והתקנתי WIN XP SP3 מעודכן לגמרי ונדמה כאילו יש שיפור קל מאוד- לא מה שציפיתי ממחשב מפורמט והתקנה נקיה. יכול להיות שזו בעית 'עייפות חומרה' או משהו בסגנון? לבסוף, הוצע לי להתקין WIN7 כי "זה ירוץ יותר חלק ומהר על המחשב", אשמח לשמוע את דעתכם בנושא כי אני לא בטוח שזה באמת יעבוד יותר טוב. האם המערכת שלי תתמוך בגירסת 64-ביט? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם הכותרת יצאה טוב זה בכתב חרטומים ריבועים עשיתי ריסט וככה הווינדוס פתאום הופיע לא נגעתי בכלום אני לא יודע מה לעשות!!! אין לי שיחזור מערכת ולא מחקתי כלום לפני הנה תמונה נכנסתי לפי ההייאקון שאני זוכר של שפות וככה זה גם מופיע מה עושים!? בSAFE MODE זה אותו דבר!!
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
הורדתי קובץ של סרט עכשיו השם ארוך מידי ולפי ווינראר הוא מזוהה כקובץ מערכת או משהו כזה. אני לא מצליח לעשות איתו כלום. איך אני מפרסם תמונות כאן??
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הפאטץ' ההוא ש-$M הוציאה נגד הבלאסטר... עשיתי חיפוש, מצאתי את הקישורים, אבל הם כבר לא עובדים. זה די דחוף. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל בכל זאת להשיג לי קישור לפאטץ'. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר עלתה בפורום (בכל אופן, לא מצאתי אשכול בנושא הזה)... בכמה מקומות ואפילו בכמה חנויות (ביניהן רשתות כמו באג ואופיס דיפו) נכתב כי מי שקנה מחשב (נייח או נייד) עם מערכת הפעלה ויסטה אחרי סוף יוני או יולי (לא זוכר במדוייק), זכאי לשדרוג מערכת ההפעלה ל-windows7 בעלות משלוח בלבד. מישהוא יודע על זה משהו? מישהוא קנה את השדרוג בדרך הזאת? מישהוא יודע מה היא "עלות המשלוח" הזו, איך זה עובד ועם מי יוצרים קשר כדי לקבל אותה? מי שולח? איך שולח? ובכלל, מה זה אומר? האם זה לכל מחשב שנרכש עם ויסטה אחרי התאריכים האלו, או רק למחשבי HP לדוגמא, שמצהירים שיש להם את המבצע הזה? תודה מראש, עידן
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם אפשר להיות בטוח שבפרמוט WINDOWS XP PROFFESIOANL, רק דיסק קשיח אחד יפורמט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם עכשיו אני מנקה וצורב דברים חשובים, והשני אני רוצה שישארו בו הקבצים כמו שהוא, יש לי שם המון קבצים חשובים שאני מאוד אשתגע אם הם ימחקו לי... אני רוצה לפרמט רק את הראשון © ואת E להשאיר כמו שהוא עם כל הדברים שבתוכו. (הווינדוס מותקן כרגע על C)
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP PRO ואני רוצה להשתמש ב"משימות המתוזמנות" שלו אבל אני לא יכול כי לא שמתי סיסמא לחשבון שלי.... כשמגיע הזמן של המשימה להתחיל הוא אומר: THE TASK DID NOT RUN BECAUSE NO USER PASSWORD WAS ENTERD מה שבקיצור אומר שלא הכנסתי לו סיסמא כי אין לי סיסמא לחשבון ואם אני אכניס לו סתם משהו אז הוא אומר שהסיסמא לא נכונה.... מה עושים חברים?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה 64 ביט אולטימט, ואני לא מצליח להתקין את ה UMI כדי ששפת הממשק אצלי תהיה בעברית. הורדתי את כל סוגי ה UMI שמצאתי חלק לא עובדים, וחלק נראים כאילו יעבדו אבל בסוף בשלב שרשום עברית בחלון של ההתקנה ואני מסמן את העברית לחצן ה NEXT מוחשך ואני לא יכול ללחוץ עליו. ההודעה שרשומה היא "The lenguage can't be selected because the language pack version is incompatible with this version of windows" אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות. אני גם לא יודע האם מותר "לדבר" על ה UMI כך שבמידה וזה אסור על פי חוקי הפורום אני מתנצל מראש. אשמח לקבל פיתרונות למצב שלי מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
משהו שהפליא אותי מעט אך גם מרגיז, קבלתי משלוח של קבצי תמונות של נופים וכל מיני דברים כאשר טקסט מצורף אליהם אבל במקום הטקסט מופיע אצלי סימני שאלה, כמו סימני שאלה כאלו מוזרים, שלחתי חלק מהקבצים לחבר והוא אומר שהוא רואה את הכתוביות רגיל, אז מה יכולה להיות הבעיה אצלי? עליי לציין שהכתוביות הן מקוריות של יוצר הקבצים ולא טקסט רגיל שמישהו מוסיף,,תודה מראש למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק תסרבס פאק 3 ולא יודע איך אין אותו בהוספה והסרה הוא מותקן לי עם הווינדוס שהתקנתי ..אז יש אפשרות למחוק אותו בדרך כל שהיא?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני לא יכול לשנות את הערכת נושא ואני עכשיו תקוע עם הערכת נושא של הווינדוס קלאסיק בעיה די דבילית אני יודע אבל עדיין. בגלל ה-DEP אני לא יכול לשנות את ערכת הנושא אפילו ששיניתי שם את ההגדרה
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם! שלשום חילקתי את ההארד דיסק שלי כדי לעשות מחיצה ללינוקס עשיתי זאת עם Partition Magic 8 אחרי החלוקה הפעלתי את הווינדוס ואז כתוב לי NTLDR is missing ניסיתי להחליף את הקובצים NTLDR ואת NTDETECT.com מהדיסק התקנה של ווינדוס (XP) כפי שקראתי באתר של מיקרוסופט אבל זה לא עזר ניסיתי Fixboot ו Fixmbr וbootcfg וכלום לא הצליח ב Bootcfg ניסיתי לעשות ADD ואז כתב לי Failed ועוד הודעה מה אני עושה? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
hello, my windows xp2 does problems.. how can i add the hebrew pack without installing the whole windows again?? I have the full version of the proggie.. thx
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
האם במעבר ל 1GB זיכרון RAM אפשר ואו כדאי לבטל את זיכרון המטמון של ה WINDOWS XP? האם זה יעשה את המחשב למהיר יותר?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין בחזרה את Directx 8.1 ואני לא מצליח אני הורדתי את זה, זה מתקין וזה לא משנה לי את הגרסא... (דר"כ זה עושה לי גם בעיות במשחק The Hulk) עם למישהו יש מושג איך מחזירים אז תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני יכול לשנות כל פעם מתי שאני רוצה בין השפות מבלי להתקין כל פעם מחדש?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
היי מדובר ב winXP Pro הרקע: ניסיתי לעשות CLON לדיסק שלי עם GHOST , ממש בהתחלה נאמר לי שה CLON נכשל, לא זוכר למה... כיביתי את המחשב והוצאתי את הדיסק שאליו רציתי להעתיק (השארתי רק את המקור) באתחול וינדוס אמר שיש בעיה ב PARTITION וצריך לתקן שגיאות - באמצא התהליך הזה ניתקתי אותו מהחשמל (בטעות...נשבע לכם...) הבעיה\תקלה: כשאני מנסה לעלות בוינדוס רגיל הוא מגיע עד למסך הנחמד שבו אני מזין שם משתמש וסיסמא, והפרטים מתקבלים ואז מופיע הצבע רקע של ה DESKTOP שלי. אבל אין כלום, צבע רקע ( blank) ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר, קליק ימני לא עושה כלום, אבל עם CTRL +ALT +DELETE . יש TASK MANAGER . ב SAFE MODE עולה בסדר אבל אין אינטרנט. מה שניסיתי: 1) לעלות ב SAFE MODE ולעשות SYSTEM…
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לשדרג ל- win 7 (רוכש גרסת שדרוג) וכרגע יש על המחשב שקיבלתי מקרוב משפחה במתנה XP ואין לי מושג אם זה OEM או משהו אחר (יש לי את ה- key שלו, אבל לא ניסית להעביר את המחשב ב- WGA). אני מעוניין לבצע התקנה נקיה, כלומר למחוק כל זכר ל-XP. האם אני אוכל לעשות זאת עם גרסת שדרוג או שאני חייב לרכוש גירסה רגילה? באתר של מיקרוסופט כתוב שמבוצע תהליך אימות של עותק ה- XP. מה הוא כולל והאם ניתן לעקוף אותו בהתקנה נקיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
פירמטתי בטעות דיסק בעל מערכת קבצים ntfs למערכת קבצים fat32. האם ק'יימת אפשרות להציך הנתונים שהיו על הדיסק ? אני יודע שאם הפורמט היה לאותה מערכת קבצים ניתן באמצעות תוכנות שחזור נתונים להציל את המידע אבל כשבפורמט ביקשתי שיפרמט ל-fat32 מה אפשר לעשות ? אודה על עצות דחופות.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
עשיתי בקספרסקי וזה מצא וירוס שלא ניתן למחוק אז עשיתי GO TO FILE וזה הלך לתיקיה בשם temporary internet files (או תת תיקיה של זה) והיה שם הרבה קבצי אינטרנט ותמונות אז מחקתי את כל מה שהיה שם ועכשיו הוא מראה לי הודעה שקבצי מערכת חסרים !! וכמעט בטוח אם אני יפעיל מחדש תמחשב הווינדווז לא יעלה שוב!! מה לעשות????????? זה דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב חדש וחשבתי לבדוק קנייה של וינדוס 7. 1. איפה הכי כדאי לקנות (אני מניח שגרסת HOME תספיק לי...) 2. עד מתי מתוכננת התחזוקה של המערכת? (חבילות SP, עדכוני אבטחה וכו') 3. יש מיגבלה על כמה פעמים אפשר להתקין את התוכנה? (נגיד ואני מפרמט את המחשב או שם HD חדש...) 4. יש אפשרות לקנות רשיון נוסף לתוכנה (במחיר זול) במידה ואני רוצה להתקין על שני מחשבים? תודה לעוזרים ושנה טובה!
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
תודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-