Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום ניסתי לבדוק אם יש פרסומת והפעלתי את ה-Ad-aware 6.0 בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee ??? :-[ :'(
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
קודם כל אל תשימו לב לסקין של Vista זה סתם סקין הווינדוס הוא XP כמו שאתם ודאי רואים הרקע של קיצורי הדרך בשולחן העבודה שחור הייתי מעוניין להחליף אותו לשקוף.. יש דבר כזה... עשיתי את זה כבר פעם אבל אז משהו בטעות הפך את זה.... את הפיתרון למאפייני תצוגה- שולחן עבודה- ואז איפה שרשום צבע ניסיתי יש שם את כל הצבעים מלבד שקוף... אם משהו יודע להחזיר את הצבע השקוף לרקעים שמאחורי קיצורי הדרך בשולחן העבודה אשמח אם יפרט לי איך.... בתודה מראש... מאיר מצורפת תמונה של שולחן העבודה... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אז ככה יש לי: מעבד intel 3.0 ghz כרטיס מסך geforce 6200tc דיסק קשיח: wd16000js זיכרונות: 2 ג'יגה של קינגסטון 533 mhz cl4 האם כדאי.....ועוד שאלה האם אני יכול עלשות טרייד אין על הכרטיס מסך שברשותי?
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את WINDOWS XP SP2 על המחשב, ביצעתי התקנה נקייה כולל מחיקת PARTITION של כונן C ופירמוט מלא (לא מהיר) שלו. לאחר שהסתיימה ההתקנה אני רואה שיש לי את ה-BOOT MENU של WINDOWS XP שמראה שני אופציות של MICROSOFT WINDOWS XP איך אני מבטל את התפריט? תודה
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה, לפעמים שאני מרסט את המערכת והמחשב עולה, הוא עולה רק עם החלון של ה-Windows Explorer ולא עם ה-Task bar וכל האייקונים של ה-Desktop. כאשר אני מכבה את ה-Service ומתחיל אותו מחדש הוא עדיין פותח את ה-Windows Explorer folder. הדבר היחיד שפותר את זה הוא אתחול של המחשב יש למישהו רעיון איך אני יכול למנוע את זה? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
איך אני מוחק מחיקת אתרים בבאר איפה שרושמים את האתרים? בVISTA תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה אלו העידכונים של Visual C++ 2008 SP1 במה הם מועילים? למה אני צריך Visual C++ על המחשב שלי ?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל ב-BF1942: לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... ניסיתי התקנת ה-XP והמשחק מחדש כמה פעמים ו…
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח לכולם =] !! ברצוני לדעת האם אפשר ל"ערוך" את הצירוף ctl+alt+del כך שהוא ייפתח לי מנהל תהליכים אחר ולא המובנה? תודה רבה, יום טוב! p;
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי אני מקווה שאני בפורום הנכון. בעת הפעלת מערכת ההפעלה XP, כאשר המחשב נכנס למערכת מופיעה התמונה הבאה שהוספתי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת את ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהגירסאות של הווינדווס שהזכרתי, XP32 , XP64 , Vista64 בכללי ומהבחינות הבאות בפרט : 1. הרצת המשחקים 2. תמיכה והרצה של תוכנות 3. דרייברים ולסיכום הצביעו בבקשה איזה ווינדווס הכי טוב להתקין בתקופה זו... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
משהו שהפליא אותי מעט אך גם מרגיז, קבלתי משלוח של קבצי תמונות של נופים וכל מיני דברים כאשר טקסט מצורף אליהם אבל במקום הטקסט מופיע אצלי סימני שאלה, כמו סימני שאלה כאלו מוזרים, שלחתי חלק מהקבצים לחבר והוא אומר שהוא רואה את הכתוביות רגיל, אז מה יכולה להיות הבעיה אצלי? עליי לציין שהכתוביות הן מקוריות של יוצר הקבצים ולא טקסט רגיל שמישהו מוסיף,,תודה מראש למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
נתקלתי במשהו שבחיים לא קרה לי מה זה יכול להיות ? שאני לוחץ ALT?CTRL?DELETE זה מה שאני רואה מה זה יכול להיות איפה כל הלשוניות למעלה נעלמו ?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת,נגיד אני פועל על משתמש מסויים,ואני מתכנן לפרמט,השאלה אם אפשר לשמור[לצרוב] את המשתמש שאני יכול להתקין\להשתמש במשתמש שכבר קיים ושמרתי ?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס אקס פי. כמות הזיכרון שלי אינה מספיקה להפעלת הווינדוס כראוי (128MB). ניסיתי להתקין ווינדוס ME אבל הווינדוס אקס פי ידוע שעושה בעיות להתקנת גרסה קודמת של ווינדוס. (לא הלך לי...) מישהו יודע איך להתקין שבבקשה יעזור לי אם יש מדריך גם טוב (עברית או אנגלית) [glow=red,2,300]תודה לכל העוזרים [/glow] ;D
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן. המחשב עכשיו אחרי פירמוט. התקנתי את כל הדרייברים וכו' וכו'. איך שהתקנתי את המודם ניגשתי לעדכון ווינדוס נכנס הוא רושם שהוא מתקין ועושה REGISTER אךחרי זה הוא נותן לי לבחור איך להתקין אני בוחר בקטגוריה המומלצת וזה תמיד חוזר לשם: Register or reinstall the files for me now (Recommended) ושוב הוא מראה שהוא מוריד, ועושה REGISTER ושוב פעם אני מגיע לאותו מסך בקיצור הוא לא מעדכן לי כלום ואני רוצה SP2 בדחיפות מישהו יכול לעזור לי בבקשה? שנה טובה.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין בחזרה את Directx 8.1 ואני לא מצליח אני הורדתי את זה, זה מתקין וזה לא משנה לי את הגרסא... (דר"כ זה עושה לי גם בעיות במשחק The Hulk) עם למישהו יש מושג איך מחזירים אז תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי כולם, התקנתי תוכנה דרך מצב בטוח ונפלתי עם זה חזק, הפעלתי אח"כ ווינדווס רגיל וכל הדרייברים נמחקו, ואי אפשר לשחזר את המערכת אחורה. השאלה שלי היא מה תציעו לבדוק כדי להבין מה חומרת המצב, והאם אתם ממליצים לתקן את הווינדווס ולקוות לטוב, או פשוט לעשות WIPE לכל ההרדיסק ולהתקין ווינדווס מחדש.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעיה אלא יותר שינוי, עד לפני יומיים כשהווינדוס עלה הוא לא ביקש סיסמא או שם מתחבר ובכיבוי היה לוגואים יפים כאלה, ועכשים הוא דןרש סיסמה ושם משתמש ובכיבוי זה בא בצורת חלון עם סלייד-באר (חלון אופציות עם חץ בשביל לפתוח אותו, דוגמאת אופציית ערכת הצבעים בפורומים) איך אני משנה את זה חזרה?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם ווינדווס 7 ואנ ישוקל לשדרג לווינדווס 10, יש לי מה להתלבט בכלל? ווינדווס 10 יכול איכשהו להוריד את חוויית הגיימינג? תודה!
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם בעודי משוטט לעצמי באינטרנט ומחפש תשובות בנוגע לכך האם ויסטה 23 תומכת ב4GB זיכרון? המציאו כל מיני תאוריות שהכרטיס מסך גוזל חלק וכדומה, אבל פתאום הגעתי למאמר מעניין, בנוגע לדרייוור או משהו דומה לזה שאינטל פיתחה (שיכול לפעול על AMD), המסביר שה4GB קיימים, אבל לא ניתן לראות אותם. למערכת שאינטל יצרה קוראים Physical Address Extension (או בקיצור: PAE), אשר מאפשר לך לראות את הזיכרון. לדוגמא, אם תיקח 3.5GB, הוא יהיה נראה ולא תצטרך את הPAE כדי לראות אותו, אבל אם יהיה לך 4GB או יותר, 0.5GB ממנו יעלמו לPAE, שרק איתו תוכל לראות אותם. בכל מקרה זה כל מה שאני הבנתי מהמאמרים השונים באינטרנט, הנה מאמר אחד מאתר מייקרוסופט שאשמח אם תקראו, ותוכלו להסביר באמת מה קורה כאן. htt…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין windows xp על מחשב יענו הארד דיסק ריק ושמעתי שצריך להוריד דיסקט איתחול ואז להכניס דיסק חלונות רגיל לא מערכת קיצר לא ממש הבנתי אז אם מישו יכול להסביר או להביא מדריך
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-