עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם קבלו את הבעיה

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  2. אהלן , עכשיו הגיע אל חבר שלי מחשב חדש ורציתי לדעת אם צריך דיסק בשביל שלוח האם יקלוט את ההארד דיסק , ואם צריך מאיפה אפשר להוריד אותו ואז לצרוב? זה הלוח אם וההארד דיסק Hard drive: SATA 80GB 7200RPM Motherboard: ECS\BIOSTAR 800 HT

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by lilian,

ברצוני להתקין windows 7 עבור מחשב הנייד כפול ליבה (LG -F1), ובעל המעבד : PROCESSOR_IDENTIFIER: x86 Family 6 Model 14 Stepping 8, GenuineIntel עד עכשיו עבד ב- 32bit XP. לפי חיפוש בטבלה שבקישור הבא מצאתי שהמעבד שלי תומך ב- 64bit. http://en.wikipedia.org/wiki/X86 1. שאלה כללית: האם בגלל שיש לי שתי ליבות זה תומך ב- 64bit ? 2. בהתחשב במעבד שלי, האם גרסת 64bit תהיה הבחירה האופטימלית או שכדאי 32bit ?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

בגלל התקנה וחילוק מחיצות לא נכון יצא שהתקנתי WINDOWS פעמיים פעם אחת בF: ופעם אחת בD: המחשב פועל על המערכת שבכונן F: כל פעם בהדלקת המחשב יש הודעה שנותנת לבחור באיזה מערכת להשתמש כשבוחרים בF: הכל טוב כשבוחרים בD: זה אומר שחסרים קבצי מערכת... גם כשאני מנסה למחוק ידנית את הWINDOWS שבכונן D: זה לא מוחק אותו... יש דרך להיפטר מהכפילות וההודעה המעצבנת הזאת בלי לפרמט?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by rafiisak,

שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by ag80,

שלום לכולם, ברצוני להגדיר רשת וירטואלית בין 2 מחשבים שונים ושהם ידברו בינהם. 2 המחשבים (פיזית)כרגע מחוברים לדומיין ושניהם יכולים לתקשר אחד עם ה 2. במחשב א התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא DC. במחשב ב התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא לא DC. איך אני גורם למחשבים לראות אחד את ה 2 ברשת הוירטואלית?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  7. תודה

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  8. אכן רבות ונפלאות הן תקלות החלונות. בכל אופן, בכל פעם שאני מנסה למחוק קובץ עם shift+del, המסך נחשך לשניה, ואז חוזר. הקובץ נמחק בסוף, כך שזאת לא ממש תקלה. לעומת זאת, כשאני מנסה למחוק את הקובץ באופן מסורתי, רק עם del, אז עסקים כרגיל, והקובץ נשלח בשמחה לפח (סליחה, סל מיחזור). יכול להיות שהshift+del מפחיד אותו, כי זה באמת למחוק, ולא סתם בכאילו? :s05: אשמח לדעת אם מישהו יוכל לחשוב על הסבר הגיוני (אם יש דבר כזה בwindows), או שאולי אחד מכם נתקל בזה.

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by ofirterev,

יש לי בעיה פתאום הדלקתי את המחשב והופיע לי הודעת שגיעה ntrld is missing ניסיתי להעתיק את הקסצים מהדיסק של הוינדוס והצלחתי אבל זה לא פתר לי את הבעיה יש מצב לפתור את הבעיה מבלי לפרמט כעיקרון שאני רוצה להציל את המועדפים שלי שנמצאים בכונן c אין לי בעיה לפרמט אם אני מציל את המועדפים אולי יש דרך מבלי לפרמט ניסיתי הכל ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by daido,

היי ושלום. נתקבלי במספר תקלות בויסטה, אשמח לקב עזרה: 1. הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה שיש איקס על הרמקול, כלומר אין סאונד. כשאני מנסה להכנס למנהל החומרה הוא לא מאפשר לי ורושם לי הודעת שגיאה כפי שרואים בתמונה sound 2. כשאני מנסה להכנס לקבץ service.msc הוא רושם לי את הודעת השגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה service 3. אני לא יודע אם הדבר קשור...יש גם בעיה עם הקובץ hosts שהוא נחסם כאשר אני מנסה לשמור לוג בתוכנה hijackthis אני לא מצליח לתקן את הקובץ. אשמח לקבל הכוונה בעניין תודה רבה דיידו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by frenzy,

אהלן נכנסתי הרגע לAdd\Remove Programs כדי להסיר את פוטושופ, ופתאום גיליתי שבמקום אייקונים אני רואה משהו אחר, צירפתי תמונה מישהו מכיר את הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by domuzy,

(אני מקווה שזה הפורום המתאים) בכל מקרה, לא יודע מה קרה, אבל אי לי שורת כתובת. לחיצה על הימני בעכבר מראה לי שה-ADDRESS BAR מסומן, והוא אכן מופיע כמילה בימין ה-BAR, אבל השורה הלבנה לא קיימת. מה קרה ואיך אני מחזיר אותה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by cookie18,

שלום יש לי בעבודה שרת DELL אם SBS 2003 שהוחלף לאחרונה לשרת HP ואת הDELL ברצוני להפוך למחשב אם XP ושיהיה בתור גיבוי לשרת עכשיו לבעיה: אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי (גם 7) ובשלב של של סידור הכוננים הוא אומר לי שכלום לא מחובר בתוך המחשב היה מין בקר מיוחד שמתחבר להארדיסקים ושמה לSATA של המחשב ניסיתי שהוא מחובר וגם שהוא מנותק לא זיהה לי הארדיסקים ניסיתי להתקין דרך התוכנה של DELL אבל באופציות של ההתקנה הוא נותן לי רק שרתים ולא XP רגיל מה עלי לעשות שיזהה תכוננים בתודה מראש cookie18

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  14. שלום רב. בנסיוני הקודם קניתי WIN98 בקופסא עם מס' קוד מודפס, ואחר זמן רב איכשהו גילתי שמס' הקוד לא היה בלעדי והוא מופיע באחת ההורדות שהורדתי שאלתי היא במידה והקנה WIN חדש מישהו יכול לערוב שמס' ה WIN לא פרוץ? תודה.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  15. היי חבר'ה, אני בקרוב עובר ממערכת ההפעלה וינדוס XP למערכת ההפעלה ויסטה אולטימייט, וכרגע יש לי על המחשב 2 ג'יגה זיכרון. כידוע לי, XP לוקחת 256 מגה זכרון, וויסטה לוקחת 512 מגה זיכרון, נכון? לכן, אם אני אעבור לויסטה עם כמות הזיכרון שיש לי, ישארו לי פנויים 1.5 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי היא, האם הזכרון הזה יספיק לי כדי שהמחשב ירוץ כמו סוס ויפעיל סרטי HD ואת המשחקים החדשים ביותר? או שכדאי לי לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון? ואם כן, למה? בנוסף, קיים אצלי במחשב כרטיס קול ישן של קרייאטיב: Creative SB Live! Value (CT4830) Sound Card האם ויסטה תתמוך בכרטיס קול ישן שכזה? תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by רועי מלר,

ביצעתי פירמוט ( המערכת שקדמה זהה - ultimate 64bit ) הפירמוט לא בוצע דרך הדיסק התקנה, בתחילת הדרך ב - magic partittion דרך - hiern's ולאחר מכן פירמוט דרך הדוס.. בסוף ההתקנה לאחר חלוקה למחיצות נדרשת הפעלה שמתבצעת אוטומטי, משם המחשב מבצע ההלעה ולאחר טעינה מופיע BSOD וכך פעם אחר פעם.. יש למישהו רעיון... ? המון תודה לעוזרים..

17. אמרו לי את זה פעם בתמיכה של hp...לא מצליח לשלוף מזיכרוני... :bash:

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  18. כשהמחשב עולה יש לי מסך של בקשת סיסמא לפני ההצגה של השולחן עבודה. ניסיתי לבטל את זה דרך חשבונות משתמשים אבל זה כנראה לא קשור לזה אלא לעידכון מסויים. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שכשהמחשב יעלה הוא ישר יגיע לשולחן העבודה בלי בקשות של סעיסמא לפני

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by olegu,

יש לי מחשב חדש. אני רוצה להתקין בו Windows XP. מתי שאני מתקין אותו מהדוס עם WINNT.EXE הוא מעתיק קבצים והכל מתי שהוא מסיים הוא מבקש להוציא דיסקט מהכונן ולעשות ריסטרט. הוצאתי את הדיסקט הוא עשה ריסטרט אבל במקום להמשיך בהתקנה הוא ביקש דיסקט. הכנסתי את הדיסקט ומתי שאני עושה שוב WINNT הוא עושה את אותה העתקת קבצים מחדש. איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי גם לשנות ב BIOS שהוא יחפש קודם את HD ולא את הדיסקט אבל זה לא עזר. יש לי לוח אם ASUS P4P800. בביוס שיניתי ל 1st boot device Maxtor 2st boot device cd rom 3st boot device 1st floopy drive

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים פה שכבר משתמשים בחלונות VISTA, לגבי דברים כמו יציבות, אבטחה, מהירות, זמני BOOT וכיבוי, גלישה ברשת, מהירות בעבודה עם עבודות משרדיות כמו OFFIC ובעבודות עם משחקים. הבדלי ביצועים מול XP או חלונות 2000 ניצול משאבי מערכת ועוד יש USERS שיכולים בבקשה להעלות ביקורות מקיפות על המוצר? ???

21. Started by gkman,

שלום. רציתי לגלות סיסמא של משתמש ווינדוס בזמן שאני מחובר למערכת על אותו משתמש. אם הפרטים האלו חשובים אז הנה: זה ווינדוס XP PROFESIONAL משתמש אדמין תודה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  22. האם ניתן לשנות את גודל הפונט (בויסטה) מלבד שינוי הDPI ?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  23. אני עומד בפני הבחירה איך לקרוא לשם של קובץ/ספריה מס הכנסה או Mas hahnasa ביטוח לאומי או Bituah Leumi ועוד מאות מקרים דומים. אני מעדיף לקרוא לקבצים ולספריות בשמות העבריות מכיוון שהמסמכים עצמם הם בעברית ויותר טבעי לחפש קבצים במחשב בעברית (לדוגמא, "קרן השתלמות" במקום "Keren Hishtalmut") אבל אני רוצה להבין מה ההשלכות של הבחירה שלי: 1. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על Hard Disk? 2. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על USB Flash Disk? 3. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על CD/DVD? 4. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים באינטרנט (שירותים כמו SkyDrive, ADrive, Google Docs(? 5. האם אני אתקל בבעיות בניהול גירסאות של המסמכים (Version Control)? 6. האם אני אתקל בבעי…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by levio,

יש לי windos vista (פצצה)עכשיו איך אני מתקין את הדרייבר של nvidia והורדתי אותו לגרסא שלי כי יש לי x86 אז בבקשה מה שעוזר nvidia FX יש לי

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  25. יש לי 6 ג'יגה זיכרון אמנם אבל זה נראה לי יותר מידי הכמות זיכרון הזו. ב-MSCONFIG רק האנטי וירוס, LOGMEIN ו-NETLIMITER מוגדרים לעלות כשהמערכת עולה. צירפתי תמונת מסך לכל מה שרץ לי על המחשב:

• 2 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים