Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
נדפק לי ה IE והוא עושה לי בעיות בדפי web עם active scripting. הבעיה מתאפיינת בכך שכאשר אני לוחץ על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש, אותו חלון נתקע ולא מציג את המידע שאמור להיות בו (לדוגמה אני לא יכול לקרוא את התגובות לכתבות ב ynet וכדומה) אני מקבל חלון ריק. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה או לחילופין להסיר את ה IE ולהתקין אותו מחדש? ניסיתי לבצע update אבל זה לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
יש לי ויסטה חוקית עם רישיון שקניתי בחו"ל אבל באנגלית אני רוצה להתקין MUI בעיברית, הורדתי את ה-MUI באופן חוקי וזאת ההודעה שקיבלתי התקנתי SP1 בויסטה דרך העידכונים יכול להיות שזאת הבעייה? מה יקרה אם אני יסיר את ה-SP1? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה וטורדנית שמתבטאת בכך שלעיתים, לא באופן עקבי אבל לעיתים מספיק תכופות שזה מציק, הסליידר של הווליום פשוט מתחיל לרדת מעצמו ובהדרגה משתיק לי את הסאונד במחשב לגמרי... הדרך היחידה שמצאתי לפתור את זה בינתיים זה ע"י reboot של הווינדוס.... מישהו יודע מה גורם לזה? יש לי winXP sp2, כרטיס קול מובנה של Realtek על GA-P965-S3... הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מצאתי תוכנה ששיפרה לי את המהירות עלייה של המחשב עולה לי המחשב בחצי מהזמן שעלה לפני זה תורידו מפה: http://www.majorgeeks.com/download.php?det=664 מדריך: http://www.weethet.nl/english/hardware_bootvis.php
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום!יש לי כמה שאלות בנוגע לויסטה...הנה: 1.מה ההבדל בין ויסטה 32 ביט(אם יש כזה,ונדמה לי שיש,אם לא תקנו אותי)ל64 ביט?וגם שמעתי שלא כל התוכנות עולות על 64 ביט אז למישהו יש רשימת תוכנות שעובדות?וגם כמובן מה עדיף,32 ביט או 64 ביט? 2.יהיו לי בעייה עם הדרייברים של כרטיס המסך שלי בויסטה?כי הבנתי שלא הכל עובד... 3.משחקים יעבדו לי כמו שצריך על ויסטה(כמו ניד פור ספיד קארבון וכו')? 4.המערכת שלי תריץ את ויסטה כמו שצריך(תראו את מפרט המערכת שלי בצד)? 5.יש כבר גרסה עברית לויסטה?ואם לא אז מתי תהיה? תודה רבה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הי, אני בדיוק מרכיב את המחשב שלי ובפעם הראשונה בחיים החלטתי לעשות RAID. אני קורא קצת בחוברת של הלוח אם - ואני מבין מה צריך לעשות מבחינת הBIOS וכו', אבל - מציעים שם להכין דיסקט BOOT כדי לעשות RAID וכו' -בכל מקרה, לא ברור לי מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להתקין על RAID. אגב - המחשב: E6420 DS3 2X250GB WD Sata2 16MB RAID 24/7 2x1GB DDR2 800MHZ GSKILL DUAL CHANNEL GIGABYTE 7600GT 256MB אני רוצה לעשות RAID 1. אגב - גם הCDROM הוא SATA, ויש כונן דיסקטים. אחרי כל הזיון שכל הזה - מה עושים? תודה! ורציתי להוסיף שיש לי דיסק bootable מקורי
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
1. קניתי מחשב נייד שבא עם ווינדוס ויסטה אבל hp עושים מן מחיצת שחזור כזאת ואין לי אותו על דיסק ובגלל זה לא הצלחתי לחלק את הכונן למחיצות אם אני יוריד ויסטה מהאינטנרט וישתמש בקוד שיש במדבקה שלי על המחשב זה עדיין יהיה חוקי יש לי vista home premium ויש אפשרות להשתמש בקוד הזה לגרסת 64 ביט או שיש אפשרות לשדרג תמורת סכום סימלי? 2.מישהו הצליח לפתוח פורטים בויסטה כי בראוטר פתחתי ושהוא שאל אותי אם לפתוח בפייר וול אמרתי להפסיק לחסום אבל עדיין יש לי low id יש עוד משהו שצריך לעשות כדי לפתוח את הפורטים כי במחשב השני עם הxp הם פתוחים יכול להיות שיש בעיה כלשהי עם זה שהוא מחובר אלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מצטער על כל הנושאים שאני פותח, אבל זה דחוף מאודדד!!!! הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשב מחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרה חדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות??????????? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה לי צרות בצורה מטורפת בזמן האחרון... אני מפעיל את המחשב ואז הוא מראה לי הודעה של DOS וכתוב: press a key to reboot משהו כזה... בכל מקרה ניסיתי הכל, ואז שמתי את דיסק ההתקנה של WinXP והופ זה עולה..! עבדתי אם המחשב כמה שעות ואז על המחשב שלי ניהיו סימינים כחולים.... אז ככה לגבי הסימנים אני לא חושב שזה וירוס כי הרצתי בדיקה של הכל עם הכל! אם מישהו יודע מה הפתרון לבעיות האלה אני מודה לו מאוד... תודה רבה, שרון
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, באחד המחשבים בבייתי כשבאתי לפתוח אותו צצה הבעייה הבאה: יש הודעת שגיאה לפני פתיחת המחשב שאומרת שקובץ נפגם או נמחק ועלי להתקין אותו מחדש, הקובץ הוא: system32 \ hal.dll עכשיו, השאלה איך אני יכול לשחזר אותו למחשב, ישלי דיסק של ווינדוס, ויש איזה פקודה שעלי לרשום ברקוברי קונסול? אשמח לעזרה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי גם מחשב נייד (של אחותי בעצם). לפני שההורים שלי יצאו מהבית שלשום הם כיבו את המחשב נייד. הייתי צריך משהו מהמחשב הנייד וכשפתחתי אותו גיליתי שהווינדוס לא עולה בכלל. הוא מגיע למסך שכתוב "טוען את ווינדוס..." והוא נתקע על זה. הווינדוס פשוט לא עולה. עכשיו זה לא המחשב שלי, ואני לא רוצה להגיד להם שפתחתי אותו כשלא היו בבית. אם אני יכול לסדר את זה איכשהוא עד מחר שהם חוזרים הבייתה כאילו לא קרה, אז אני אשמח מאוד. דרך אגב זה ווינדוס ויסטה אם זה משנה משהו. וזה מחשב נייד, לא מחשב רגיל אז לא להתבלבל. מה אני עושה במצב כזה?!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום בהצלחה את חלונות 7 בגירסת ה ULTIMATE 64 BIT על המחשב הנייד. יש ברשותי את האינטרנט האלחוטי של סלקום (הסטיק הלבן) שמתחבר דרך USB. הבעיה היא שאני מתקין את הסטיק אבל לא מקבל אפשרות להתחבר לרשת מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? תודה טל.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קניתי windows 7 והתקנתי. עכשיו, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה מסך כמעט שחור (כמו שחור בהיר) ואין תצוגה חוץ מהעכבר.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם XP PRO SP2, עד עכשיו היה לי מעבד q6600 ו-2gb זיכרון. הגדרתי את ה-Page File, כקבוע על 3000MB, כמומלץ כאן http://www.videoguys.com/Guide/C/Tech+Tips/Videoguys+Windows+XP+Tweaks+for+Non+Linear+Video+Editing/0xaa9bc196019348a2f78a2db7a34a49f9.aspx (פי 1.5 מה-RAM) אני משדרג עכשיו לi7 720 ו-6GB זיכרון. האם אני צריך להגדיר לפי 6X1.5? או לפי 3X1.5, כי אני עושה שינוי בboot.ini להקצות 3 ג'יגה לתוכנה. או אולי כדאי לי לעשות משהו אחר בכלל?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מע' הפעלה XP. בוקר אחד כשפתחתי את המחשב אירע הדבר המוזר הבא: כאשר אני ממזער חלון כלשהו שפתוח (ולא משנה עם זה חלון של פיירפוקס, אקספלורר, או סתם תיקייה של קבצים) - החלונות הממוזערים אינם מופיעים לי ב- Taskbar כמו שזה אמור להיות בד"כ, אלא פשוט נעלמות. החלונות הממוזערים אינם נעלמים כי אני יכול להיכנס אליהם אם אני עושה Alt+Tab, אבל אני פשוט לא רואה אותם ב-Taskbar וזה סופר-לא-נוח. עשיתי Restart מספר פעמים, ניסיתי לשחק עם ה- Properties של ה Taskbar, ללא הועיל. פרט מעניין - אם אני נכנס ל-User אחר על המחשב (יש לי 2 יוזרים, שלי ושל אורחים) התקלה לא מתרחשת. אשמח לכל מי שיכול לעזור... שבת שלום. חוזליטו.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אחרי פורמט של המחשב והתקנת SP2 על WINDOWS XP המחשב לא נותן לי לשנות הגדרות תיקייה. לדוגמא- אני עושה קובץ מוסתר הוא נעלם, אבל אחרי שאני עושה הצג קבצים מוסתרים הוא אינו מציג אותם.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לפני יומיים WIN7 32BIT ENGLISH לראשונה. אחרי שהתקנתי את כל העדכונים והדרייברים , כמובן הוספתי בKEYBORED את השפה עברית למחשב... העניין הוא ששאר המחשב נשאר באנגלית , וזה לא הבעיה העיקרית,הבעיה שאני רואה בתוכנות צ'אט שכותבים בעברית בג'יבריש... ואני רואה כתוביות בג'יבריש... בבקשה תעזרו לי , אני רוצה להפוך את המערכת לעברית... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - במחשב של חבר (אין לי מושג מה קרה לפני הבעיה ואין לי איך לברר כרגע), Asus Eee PC (אם יש תתי דגם אז לא הצלחתי למצוא), כל הדלקה, ולא משנה באיזה מצב, מובילה לStartup Repair, שמנסה, לפי שמו, לתקן בעיות בstartup. (מ"ה - Windows 7 Starter) עכשיו, שתי בעיות: א. אין לי בעיה עקרונית לגבות בעזרת גרסאת Live של לינוקס על DoK, שאני מניח שאני אצליח להכנס איתה לכל מערכת הקבצים ולהוציא את מה שצריך להוציא. (הבעיה כרגע היא שיש לי DoK של Sandisk מסדרת U3, ובגלל שהוא יוצר 2 כוננים והלפטופ הספציפי הזה מזהה רק אחד מהם משום מה, אני לא מצליח לעשות ממנו boot. אני מקווה שהבעיה תפתר כשאני אמצא dok אחר להשתמש בו) ב. בעצם, בגלל שאין לי שום גישה לווינדוס, אני מניח שהפתרון היחיד הוא לעש…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המחשב משמיע סט ציפצופים שונה מהרגיל ישר בהדלקה. אח"כ מופיע מסך שמציין שחלונות לא אותחל בהצלחה וששינוי חומרה או תוכנה עשוי היה לגרום לזאת. הוא מציע מספר אפשרויות אתחול. סייפ-מוד לסוגיו נתקע ומבצע ריסט בשלב Drivers\Mup.sys. מודי ההפעלה הרגילים מגיעים למסך הראשון עם כתובות החלונות וסרגל סטטוס טעינת חלונות, אך גם שם מבוצע ריסט לאחר כ 10-20 שניות. לאחרונה התקנתי דרייבר ל wirless lan usb adapter מתוצרת Edimax, המחשב עבד כהלכה כשבוע לאחר ההתקנה (איני יודע אם יש קשר בין הדברים). אשמח אם למישהו יש רעיונות איך להציל את המצב. גם פתרון של גיבוי נתונים נדרשים מהדיסק הקשיח ואז ביצוע פירמוט הוא אפשרי, אבל אני חייב למצוא דרך להגיע לנתונים ראשית. תודה דרור
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איך שולטים על מה שיופיע בתפריט הזה? משום מה נעלמה לי האפשרות ליצירת קובץ טקסט חדש.
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב מחשב ובגלל נושא הזיכרון החלטתי להתקין עליו OS של 64 ביט. זו תהיה ככל הנראה ויסטה 64. אני צלם חובב ובעקבות הצגת שאלה בפורום צילום התחיל ויכוח בנושא מעבדי 64 ביט. האם הם בכלל קיימים במחשבים ביתיים? האם הם נחוצים אם אתקין OS של 64 ביט? וכד'. http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=190058
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי. מתוך 4 כוננים קשיחים, 2 מקבלים אייקון של כונני תקליטורים. (כל כונן הוא מחיצה בפני עצמו מלבד כונן אחד שאינו קשור) אני לא זוכר מתי זה התחיל אבל זה לא היה כך, פשוט התעלמתי מזה כי זה לא משנה שום דבר אבל כרגע בא לי לסדר את זה. כשזה התחיל היו לי 3 כוננים ורק לאחד מהם היה אייקון שכזה (לא היה כך בהתחלה, שכחתי מה גרם לזה, יתכן שזה משום שניתקתי וחיברתי מחדש כמה כוננים), הכונן הוא HD103UJ של סמסונג. הוספתי עוד HD103UJ למערכת והוא מההתחלה קיבל אייקון של כונן תקליטורים. בקיצור, זה מציק.. ניסיתי את ה-Repair Icons בכלים של ווינדוס (PowerToys?) תודה מראש. עריכה- עכשיו שמתי לב שישנה מחיצה נוספת שמקבלת אייקון שכזה. הכונן הראשי של מערכת ההפעלה מחולק ל-2, במחיצה אחת נמצאת מערכת ההפעלה ו…
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום. כשאני מפעיל את המחשב יש לי מסך בחירה כזה שצריך לכתוב את השם של המשתמש ולהכניס סיסמא אני לא רוצה שזה יהיה ככה אני רוצה או שאני אצתרך ללחוץ על השם של המשתמש והוא יעלה אותו או שהוא יעלה אותו ישר לבד... איך אני מסדר את זה? אני יודע שזה אפשרי כי יש לאמא שלי מחשב אחד שאפשר ללחוץ על השם וזה עולה ולי יש מחשב אחד שעולה לבד... מערכת ההפעלה היא XP תודה.
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ברצוני להתקין windows 7 עבור מחשב הנייד כפול ליבה (LG -F1), ובעל המעבד : PROCESSOR_IDENTIFIER: x86 Family 6 Model 14 Stepping 8, GenuineIntel עד עכשיו עבד ב- 32bit XP. לפי חיפוש בטבלה שבקישור הבא מצאתי שהמעבד שלי תומך ב- 64bit. http://en.wikipedia.org/wiki/X86 1. שאלה כללית: האם בגלל שיש לי שתי ליבות זה תומך ב- 64bit ? 2. בהתחשב במעבד שלי, האם גרסת 64bit תהיה הבחירה האופטימלית או שכדאי 32bit ?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-