עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, ברצוני לשלוח הודעת דוא"ל ב"אאוטלוק אקספרס". ברצוני לצרף להודעה כקובץ נספח (צרף קובץ) הודעות מייל שקיהלתי ונמצאות אצלי ב "דואר נכנס". מישהו יוכל להנחות אותי כיצד עושים זאת ? תודה

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  2. המחשב שלי עושה לי צרות בצורה מטורפת בזמן האחרון... אני מפעיל את המחשב ואז הוא מראה לי הודעה של DOS וכתוב: press a key to reboot משהו כזה... בכל מקרה ניסיתי הכל, ואז שמתי את דיסק ההתקנה של WinXP והופ זה עולה..! עבדתי אם המחשב כמה שעות ואז על המחשב שלי ניהיו סימינים כחולים.... אז ככה לגבי הסימנים אני לא חושב שזה וירוס כי הרצתי בדיקה של הכל עם הכל! אם מישהו יודע מה הפתרון לבעיות האלה אני מודה לו מאוד... תודה רבה, שרון

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי נייד עם ויסטה ואני רוצה להיכנס דרך היוזר אדמיניסטרטור. איל עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by avi-shay,

יש לי בעיה בעת התקנת וינדווס ויסטה. בתחילת ההתקנה באמצע ה - loading files מופיע לי מסך כחול עם השגיאה : stop:0x000000a5(0x00001000,00000000,0xffffffff,0x00002040) תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by zzrxox,

קובץ ההחלפה שלי אינו ממוקם על הדיסק שבו מותקנת מערכת ההפעלה, אלא על דיסק אחר, האם זו הסיבה שקובצי Minidump לא נוצרים אצלי? אם התשובה חיובית, איך אני משנה את זה, כך שכן ייווצרו קובצי Minidump, פשוט התחילו אצלי הזמן האחרון מסכים כחולים.

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by LOL,

את הנייד שלי קיבלתי עם XP ורישיון לויסטה ביסנס, אך בלי הדיסק או דרך לעבור לויסטה עזבו למה אני לא משיג מהחברה את הדיסקים אני פשוט מחפש מישהו עם דיסקים של ויסטה ביזנס מאיזור המרכז (או ירושלים) שאני יוכל לצרוב ממנו את הדיסק אם למישהו יש דיסק והוא מוכן זה יעזור לי מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  7. נראה לי עברתי בכל החנויות האפשריות, אני מחפש גרסת שדרוג אנגלית להום פרימיום ולא מוצא... מישהו מצא??

8. Started by roi2far,

שלום אני חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי) אז ככה.....) יש לי חבילה של סמלים בשביל הווינדווס ...נו חבילה שאפשר להחליף את הסמל של הסל מיחזור והכל. עכשיו איךך אני עושה את זה?? ד"א אני לא יכול לעשות מהמאפיינים וכל זה ז"א אני כן יכול אבל אין לי את האופציה להחליף את כל! הסמלים ... ניסיתי להכנס לתקייה של הווינדווס אבל אני מפחד להרוס שם או למחוק משהו בטעות ולכן ...רק מי שמבין ויכול שיענה מקווה שתעזרו לי (לא נראה לי שזה כ"כ מסובך פשוט אני לא מבין בזה).. נערך ע"י multicore. עיין בחוקי הפורום לגבי כותרות תיקניות.

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by TheHungryOne,

היי. אני עומד לפרמט את המחשב שלי. לפי המפרט, האם כדאי לי להתקין Windows 7? האם המחשב שלי יסחוב אותו? האם אני אראה שיפור בביצועים? האם יש טעם במחיצות? (עד עכשיו הסתדרתי יופי עם מחיצה אחת בלבד) תודה.

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  10. הבוקר קמתי למסך שחור והודעות מציגות של this copy of windows is not genuine. לאחר שהפריצה הפסיקה לעבוד ולא הצליחה לפרוץ מחדש החלטתי דיי, נמאס לי מהשטויות. אני רוצה לקנות וינדוס חוקי וזהו. ראיתי שאפשר לקנות גרסת שדרוג ל8 ב40$ וזה נראה לי מצויין, אבל מקצת קריאה הבנתי כי זה יגלה שהתקנתי אותו על עותק מזוייף, ויעשה לי בעיות על אף שקניתי אותו, כי זוהי גרסא לשדרוג על גבי עותק חוקי. בשביל לקנות עותק שאיננו שדרוג אין בכלל מחיר באתר. ראיתי קצת עניינים של עותק ISO בפורומים באנגלית - אשמח אם מישהו יסביר לי מה, איך והאם זה פתרון לבעייתי? האם מישהו במצב של this copy of windows is not genuine ביצע התקנה וזה עבר חלק? מה אתם מציעים לי לעשות במצב זה? האם קיימת פריצה לוינדוס 7 64 7601 שלי ש…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by עדי נסטסה,

שלום לכולם, לאחר שמאסץח בוויסטה פירמטתי את הכונן והתקנתי שוב XP SP2. יש לי FX5500 וכרטיס קול SB5.1 חבילת k-lite האחרונה הבעייה היא כזאת: * בזמן שאני מפעיל וידאו (avi,mpg) במדיה פלייר 11 או מדיה פלייר קלאסיק הזמן בסרט (השניות) רצות מהר מדי (וככה גם הסרט) ניסיתי להתקין כמה קודקים שונים אבל שום דבר לא עוזר. * לא שומעים כלום, ב-Winamp בכלל השניות לא זזות כשלוחצים Play וכנ"ל גם בסרטים - לא שומעים כלום. אני אובד עצות, מדובר באותו דיסק התקנה שתמיד השתמשתי בו...

12. Started by ItachiSan,

שלום, יש לי כמה שאלות לגבי אופגרייד לווינדוס כדי להפוך אותו לויסטה אולטימייט: http://www.iopanel.net/forum/thread9379.html במקום ה- Hwzone.co.il תכניסו i o p a n e l . n e t (בלי רווחים) (תתחילו לקרוא מהודעה מס' 10 והלאה..) 1) אם יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 98 זה תופס? 2) מה שבסוף יוצא לי זאת התקנה נקייה של הויסטה אולטימייט? (כאילו התקנתי דיסק מקורי של הווינדוס הזה) 3) אני אוכל לעשות עדכונים לווינדוס דרך האתר של מייקרוסופט? 4) אם יש לי בבית 2 מחשבים. אז אפשר יהיה לעשות את האופגרייד על שניהם? או שה CD-KEY תופס רק למחשב אחד? תודה. עריכה: סליחה, הלינק תוקן. אי אפשר להכניס פה כתובות של אתרים אחרים?? ???

13. Started by alex.turovsky,

CASE STUDY: לקוח מתשובה שלי ללקוח של החברה שלי ששאל שאלה דומה: Allow Hybrid Sleep should be OFF and then you'll see Hibernation דוגמה מהמחשב שלי: http://i48.tinypic.com/34flms3.png לקוח מכאן: http://www.mydigitallife.info/2009/08/12/how-to-enable-or-disable-hibernate-in-windows-7

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by assaf990,

WIN XP SP2 הודעת שגיאה שכל פעם שאני לוחץ עלי אז היא אומרת שנשארו לי 10 שניות לסגירת החלונות>לוחץ> 9 שניות>לוחץ וכו' למה זה? זה קורה סתם ככה פתאום באמתע גלישה תמימה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by ram.freedman@gmail.com,

היי, לא מזמן התקנתי WINDOWS XP PRO מחדש ופתאום לפני כמה ימים התעוררה אצלי בעיה. כאשר אני עושה הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה: disk boot failure insert system disk and press enter אם אני מכניס לכונן הCD את הדיסק של WINDOWS - המחשב עולה ללא בעיה ואני יכול לעבוד כרגיל. ניסיתי לבצע תיקון לBOOT ע"י הפקודה FIXBOOT דרך קונסול התיקון של WINDOWS - אבל זה לא עזר. ניסיתי אפילו לתקן את הMBR ע"י FIXMBR אבל זה לא עזר. הHD מוגדר כמו שצריך ומופיע בביוס, אין דיסקים בכונן ההגדרה בביוס של סדר הBOOT מופיע כמו שצריך (קודם CD ואז HD - אבל גם כאשר הפכתי את זה זה לא פתר את הבעיה). המחיצה של הHD מוגדרת כאקטיבית. ניסיתי אפילו התקנת תיקון של הWINDOWS - אבל זה לא עזר.... יש למישהו רעיונות? תוד…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שהחלה מאז שקניתי את המחשב (06\08). הבעיה לא כל כך הפריע לי אבל עכשיו זה מתחיל לעצבן. אז ככה נכון למטה בשורת המשימות יש סמלים של תוכניות פועלות אז אצלי כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש חלק מהסמלים לא מופיעים וכאשר אני נכנס למנהל משימות אני רואה שהתוכנות פועלות (רק ב"תהליכים" ולא ב"יישומים") ולפעמים אני לא יכול לפתוח את אותם התוכניות כי הם עובדות ואני רק לא יכול להגיע אליהם. למשל ברגע זה יש לי שני סמלים ואמור להיות לפחות 5. מישהו יודע מה עושים??? (בדקתי שאין V בהסתר סמלים לא פעילים)

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  17. שלום לכולם, התקנתי אתמול וינדוס 7 על מחשב נייד שהיה עליו XP. במחשב יש דיסק אחד שמחולק ל-2 partitions. בטעות התקנתי את הוינדוס על כונן C כאשר ה-XP נשאר מותקן בכונן D. אני מנסה להיפטר מה-XP אבל לא מצליח לפרמט את כונן D ולא מצליח למחוק את ה-partition דרך ה-disk management של וינדוס 7. זה מעצבן גם בגלל המקום שזה תופס לי וגם בגלל שכשעושים boot נפתח תפריט ששואל אותי איזו מערכת הפעלה להעלות. האם יש דרך להיפטר מה-XP בלי לפרמט עוד הפעם את המחשב?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  18. Started by BONO,

כשאני מפעיל את המחשב לפני שהוא מגיע לווינדוז הוא רושם שחסר קובץ vnetsup.vxd וללחוץ על מקש כלשהו להמשיך אחר כך אותו דבר על קובץ בשם vredir.vxd לאיזה תוכנה זה שייך? גם כשאני מגיע לווינדוז הוא רושם שגיאה על איזה קובץ שקשור לרשת של מייקרוסופט? והאינטרנט פועל איך אני מוריד תשגיאות האלה?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by ladani22,

כאשר אני גולש באקספלורר ומעוניין להדפיס את העמוד או לראות תצוגה מקדימה של ההדפסה, קופצת לי הודעה על שגיאת סקריפט. גם כאשר אני מאשר הפעלת סקריפט וגם כאשר לא , לא קורה כלום. בפיירפוקס הבעייה לא קיימת, רק בדפדפנים מבוססי אקספלורר. כאשר ניסיתי לשדרג לאקספלורר 7 ההתקנה נתקעה על התקנת עדכונים. מע' ההפעלה שלי היא חוקית, מה עושים כדי לתקן את זה? (פירמוט המחשב לא בא בחשבון, קיימת במחשב תוכנת מסד נתונים ששחזורה מאוד מורכב!)

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  20. שמעתי שיצאה רשמית לWIN 7 כבר גרסאת RTM, מה יהיו ההבדלים בינה לבין גרסאת הRETAIL? (ללא התייחסות לרשיון כמובן).

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  21. Started by avidan28,

שלום.יש לי זיכרונות מתוקים ממשחקי קומודור 64 ומצאתי אותם. אבל אין לי את המחשב עצמו.מישהו יודע איפה אפשר למצוא אמולטור שיכול להריץ מצחקים ישנים על מחשב חדש ועוד ממערכת הפעלה שונה לגמרי שאינה דוס או NTFS.כי קומודור 64 זה לא משהו שאפשר ללכת לקנות היום בחנות....

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  22. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה כל האייקונים שליד השעון (בבילון , אנטי וירוס , שמע , RALINK וכו) נעלמו לי ולא מופיעים יותר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף לכך מנהל המשימות גם אינו פעיל. (TASK MANAGER?) בעיה נוספת שהבחנתי בה היא שכשאני לוחץ על מאפיינים של הTASKBAR אז אני לא יכול לסמן ב-וי את HIDE INACTIVE ICONS. שחזור המערכת לא פותר את הבעיה. אשמח לפתרון

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by ycltdycltd,

אני מזמין windows 7 דרך חותם (הזמנות למורים) ובגרסת ה64bit יש רק את השפה האנגלית. האם יש אפשרות להתקין עדכון שפה או משהו כזה ולהפוך את הווינדוס לעברית?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  24. Started by IdanS,

שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש (מפרט בצד) ועליו מותקנת WIN7 64bit. נכנסתי פעם אחת ל-windows media center, לא התרשמתי ממנה ואחרי התעסקות קלה לא נגעתי בה יותר. מאז, אני שם לב שמדי פעם היא מתעדכנת, אבל מה שהכי מפריע זה שהיא בולעת את הזיכרון, גורמת לביצועי המעבד להשתולל ומעיקה על רוחב הפס של האינטרנט בצורה שמאטה את הגלישה באופן משמעותי(יש לי 5Mb רוחב פס). מישהוא יודע למה זה קורה, מה גורם לתוכנה הזאת לעולל למחשב שלי את הדברים האלו ואיך אפשר לבטל את פעולות התוכנה המעיקה והלא רצויה הזו? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by ReDeOn,

שלום, יש לך כתב גיברש בתוכנה בשם אינצקלודפיה יש לי מערכת XP ובמחשב שלי אבא שלי ושלח אחי שיש להם 98 זה עובד יפה למה אצלי לא? ואיך אני מסדר את זה

דיונים חדשים בפורומים