Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא כזאת - במחשב של חבר (אין לי מושג מה קרה לפני הבעיה ואין לי איך לברר כרגע), Asus Eee PC (אם יש תתי דגם אז לא הצלחתי למצוא), כל הדלקה, ולא משנה באיזה מצב, מובילה לStartup Repair, שמנסה, לפי שמו, לתקן בעיות בstartup. (מ"ה - Windows 7 Starter) עכשיו, שתי בעיות: א. אין לי בעיה עקרונית לגבות בעזרת גרסאת Live של לינוקס על DoK, שאני מניח שאני אצליח להכנס איתה לכל מערכת הקבצים ולהוציא את מה שצריך להוציא. (הבעיה כרגע היא שיש לי DoK של Sandisk מסדרת U3, ובגלל שהוא יוצר 2 כוננים והלפטופ הספציפי הזה מזהה רק אחד מהם משום מה, אני לא מצליח לעשות ממנו boot. אני מקווה שהבעיה תפתר כשאני אמצא dok אחר להשתמש בו) ב. בעצם, בגלל שאין לי שום גישה לווינדוס, אני מניח שהפתרון היחיד הוא לעש…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
היי יש לי מחשב שמריץ XP SP2 כאשר אני רואה סרט עם כתוביות (בנפרד) דרך התוכנה mv2player, כל מה שהווינדוז יכול (לא עברית) - הוא עושה להם narraitor- למשל סוגריים, כוכביות ומילים באנגלית. איך אני גורם לו להפסיק להגיד את זה?! זה משגע אותי!! אני מריץ 2 יוזרים בווינדוז במקביל אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שוב שלום לכם, שאלה לי אליכם, מישהו יודע על תוכנה טובה שתאמר לי לעזאזל איזה תוכנה משתמשת לי בקבצים (קורה לי לרוב שווינדוס אומר לי שקבצי הסרטים שלי נמצאים בשימוש), ניסיתי כבר תוכנה אחת, והיא לא הראתה לי שום שימוש בקבצים. HELP ME!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איך עוברים מאחד לשני וההיפך ? תתעלמו מזה שזה אחד עברית והשני אנגלית [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי Windows XP שקניתי לפני שנה ואני משתמשת בו במחשב בבית של ההורים. עכשיו עברתי לדירה משלי ואני קונה מחשב חדש, האם אני צריכה לקנות עוד מערכת הפעלה או שאוכל להשתמש בזו שכבר יש לי? מותר להתקין את אותו רשיון בשני מחשבים שונים?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להדפיס את הקלט של ה-batch לתוך קובץ טקסט. ניסיתי batch.bat > file.txt אבל זה לא עובד, רק יוצר קובץ טקסט ריק. כיצד ניתן לבצע זאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE ורציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול תיקיה מסוימת באמצעות סיסמא דרך הWINDOWS עצמה ולא באמצעות תוכנה צד שלישי אשמח לתגובה תודה
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי תקליטור ובו כמות נכבדת של גופנים לטיניים. היום החלטתי לחפש גופן כלשהו אולם כאשר ניסיתי לבצע תצוגה מקדימה לגופנים שנמצאים בתקליטור, מציג הגופנים של חלונות 7 (ultimate 64 bit), הציג לי אותם כגופנים עבריים. במילים אחרות - מציג הגופנים של המערכת הציג לי גופן עברי שכבר מותקן בתיקיית הגופנים, במקום להציג לי את הגופן שפתחתי להצגה. אני מניח שגם לאחר ההתקנה של גופן כזה, הוא יוצג ע"י יישומים שונים (כדוגמת אופיס או היישומים של אדובה) כגופן עברי מה עושים כדי לפתור את הבעייה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
היי ושלום. נתקבלי במספר תקלות בויסטה, אשמח לקב עזרה: 1. הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה שיש איקס על הרמקול, כלומר אין סאונד. כשאני מנסה להכנס למנהל החומרה הוא לא מאפשר לי ורושם לי הודעת שגיאה כפי שרואים בתמונה sound 2. כשאני מנסה להכנס לקבץ service.msc הוא רושם לי את הודעת השגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה service 3. אני לא יודע אם הדבר קשור...יש גם בעיה עם הקובץ hosts שהוא נחסם כאשר אני מנסה לשמור לוג בתוכנה hijackthis אני לא מצליח לתקן את הקובץ. אשמח לקבל הכוונה בעניין תודה רבה דיידו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. יש לי יוזר אחד בלבד במחשב. משום מה בימים האחרונים בעת האיתחול של ווינדוס הוא מבקש ממני לבחור את היוזר. בעבר הוא היה עולה איתו כברירת מחדל. מישהו יודע איך לשחזר את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה לי צרות בצורה מטורפת בזמן האחרון... אני מפעיל את המחשב ואז הוא מראה לי הודעה של DOS וכתוב: press a key to reboot משהו כזה... בכל מקרה ניסיתי הכל, ואז שמתי את דיסק ההתקנה של WinXP והופ זה עולה..! עבדתי אם המחשב כמה שעות ואז על המחשב שלי ניהיו סימינים כחולים.... אז ככה לגבי הסימנים אני לא חושב שזה וירוס כי הרצתי בדיקה של הכל עם הכל! אם מישהו יודע מה הפתרון לבעיות האלה אני מודה לו מאוד... תודה רבה, שרון
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מצליח להריץ את המסך פתיחה של ההתקנה אבל אז אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את 98 בגלל שהמערכת הפעלה הנוכחית היא WIN ME. פתרונות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הפיירוול שלי מגלה לי שקובץ saie.exe מנסה להתחבר לכתובת מסויימת. האם ניתן למחוק את הקבצים הנ"ל ? (שאגב לא נמצאו בspybot ) על פניו זה נראה לי קובץ שנשתל אל המחשב שלי אבל מכיוון שהוא נמצא בספריית ווינדוס אני שואל אתכם האם כדאי למחוק . אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את הסל מחזור..איך אני מחזיר אותו ? יש לי vista ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
???
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כי יש איזה אתר סקס ששולח לי הודעות לשם כל יום מאז שאני בכיתה ו וזב כבר משגע אותי!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
איך אני יכול לייצא את כל האימיילים מאאוטלוק אקספרס שבמחשב הקודם למחשב החדש?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של חברת DELL. המחשב היה מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה, ובאותו הזמן שהמחשב עבד והותקנו עדכוני ווינדוס. בדיוק באותו הזמן התנתק הכבל חשמל (טעות שלי) והמחשב נכבה. לאחר הפעלת המחשב אותם גאדג'טים שהופיעו לי בשולחן עבודה מופיעים בצורה של תכנות (ראו תמונה מס' 1) ניסיתי לבצע שחזור מערכת (גם איתה יש בעיה- ראו תמונות מס' 2 ו-3). וניסיתי להפעיל מחדש והתקין מחדש את אותם עדכוני מערכת והבעיה לא נפתרה. תמונה מס' 1 http://img806.imageshack.us/i/111111il.jpg/ תמונה מס' 2 http://img840.imageshack.us/i/22222v.jpg/ תמונה מס' 3 http://img689.imageshack.us/i/33333kb.jpg/ אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי כולם, התקנתי תוכנה דרך מצב בטוח ונפלתי עם זה חזק, הפעלתי אח"כ ווינדווס רגיל וכל הדרייברים נמחקו, ואי אפשר לשחזר את המערכת אחורה. השאלה שלי היא מה תציעו לבדוק כדי להבין מה חומרת המצב, והאם אתם ממליצים לתקן את הווינדווס ולקוות לטוב, או פשוט לעשות WIPE לכל ההרדיסק ולהתקין ווינדווס מחדש.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש את ה"אפליקציה" הזו שיוצרת לי למעלה על המסך מעין מלבן כזה שיש שם אייקונים ושאני יכול לשים שם דברים... אני פשוט לא יודע איך עושים את זה... ואני מעוניין לדעת האם יש איזו שהיא דרך לשים אייקון על הסרגל למטה איפה שהשעון וכאשר אני לוחץ על האייקון נפתח לי בועה עם תוכנות... תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אני מצרף כאן צילום מסך לא בכל האתרים הוא רושם לי הודאת שגיאה רושם לי למשל בספורט 5
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אוקיי קצת רקע..ניסיתי לייצור מחיצה נוספת עם Magic protation ובאמצע התהליך המחשב נכבה לאחר מכן ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש והופיע הודעת שגיאה (חלון כחול) מיד לאחר שמערכת ההפעלה היית אמורה לעלות , אני צריך לנטרל את פעולת תוכנת המחיצות אבל אין לי שום דרך להגיע למערכת ההפעלה כל הניסיונות גם ב safe mode ו BootCd לא עזרו.. דרך אגב אני עכשיו על מחשב 100 MHZ מודם 28800 ..10 דקות עד שזה הגיע בכלל לאתר.. :-\
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני בזמן האחרון מקבל שגיאה כשהמחשב מגיעה לוינדוס, שגיאה שקשורה לדבר הזה. משהו יודע מה זה? יש לי sp1.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם בעודי משוטט לעצמי באינטרנט ומחפש תשובות בנוגע לכך האם ויסטה 23 תומכת ב4GB זיכרון? המציאו כל מיני תאוריות שהכרטיס מסך גוזל חלק וכדומה, אבל פתאום הגעתי למאמר מעניין, בנוגע לדרייוור או משהו דומה לזה שאינטל פיתחה (שיכול לפעול על AMD), המסביר שה4GB קיימים, אבל לא ניתן לראות אותם. למערכת שאינטל יצרה קוראים Physical Address Extension (או בקיצור: PAE), אשר מאפשר לך לראות את הזיכרון. לדוגמא, אם תיקח 3.5GB, הוא יהיה נראה ולא תצטרך את הPAE כדי לראות אותו, אבל אם יהיה לך 4GB או יותר, 0.5GB ממנו יעלמו לPAE, שרק איתו תוכל לראות אותם. בכל מקרה זה כל מה שאני הבנתי מהמאמרים השונים באינטרנט, הנה מאמר אחד מאתר מייקרוסופט שאשמח אם תקראו, ותוכלו להסביר באמת מה קורה כאן. htt…
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-