עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Human Being,

שלום, הדלקתי את המחשב ונתקלתי במחזה מוזר. כל התצוגה, כולל האייקונים בושלחן עבודה, דפי אינטרנט וכו', כאילו ''נדחפו'' לצד ימין של המסך כך שיצאו מהמסגרת וכעת אינני יכול לראות טת האיקקונים בושלחן עבודה, את כפתור ''התחל'', אני רואה רק חלק משורת הכתובת בדפדפן. יש לי Win 7, כיצד ניתן לטפל בבעיה?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  2. יש לי מחשב ישן ועלוב שאני מעוניין להשתמש בו. בגלל העובדה שהוא ישן ועלוב התקנתי עליו WIN98SE,לצערי צצות לי אתו כל מני בעיות(בעיקר של למצוא דריברים מתאימים),שלא היו צצות לי בWINXP. הבעיה שעד כמה שידוע לי WINXP תופס משאבי מערכת יותר גדולים מ98 ובגלל זה אני פונה אליכם. האם יש אפשרות לגרום לWINXP לתפוס את אותם משאבי מערכת כמו שWIN98 תופס(באומרי משאבי מערכת אני כמובן מדבר על המהירות של המחשב,ולא כמות הזיכרון שנתפס בהארדיסק(סתם ביאור למי שאולי לא הבין).)? מפרט המחשב: Motherboard: ( CPU Type Intel Celeron II, 800 MHz (8 x 100 +Motherboard Name PCChips M754LMR Motherboard Chipset ALi M1631 ALADDiN TNT2 (System Memory …

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  3. שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב חדש וחשבתי לבדוק קנייה של וינדוס 7. 1. איפה הכי כדאי לקנות (אני מניח שגרסת HOME תספיק לי...) 2. עד מתי מתוכננת התחזוקה של המערכת? (חבילות SP, עדכוני אבטחה וכו') 3. יש מיגבלה על כמה פעמים אפשר להתקין את התוכנה? (נגיד ואני מפרמט את המחשב או שם HD חדש...) 4. יש אפשרות לקנות רשיון נוסף לתוכנה (במחיר זול) במידה ואני רוצה להתקין על שני מחשבים? תודה לעוזרים ושנה טובה!

4. 1.מה זה הקובץ ccapp.exe? 2.הוא אמור לגמור לי 95%-99% מה-cpu? *** הבעיה נפתרה(מחקתי את הנורטון)

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by lilian,

ברצוני להתקין windows 7 עבור מחשב הנייד כפול ליבה (LG -F1), ובעל המעבד : PROCESSOR_IDENTIFIER: x86 Family 6 Model 14 Stepping 8, GenuineIntel עד עכשיו עבד ב- 32bit XP. לפי חיפוש בטבלה שבקישור הבא מצאתי שהמעבד שלי תומך ב- 64bit. http://en.wikipedia.org/wiki/X86 1. שאלה כללית: האם בגלל שיש לי שתי ליבות זה תומך ב- 64bit ? 2. בהתחשב במעבד שלי, האם גרסת 64bit תהיה הבחירה האופטימלית או שכדאי 32bit ?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  6. Started by FlipM0de,

אוקיי קצת רקע..ניסיתי לייצור מחיצה נוספת עם Magic protation ובאמצע התהליך המחשב נכבה לאחר מכן ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש והופיע הודעת שגיאה (חלון כחול) מיד לאחר שמערכת ההפעלה היית אמורה לעלות , אני צריך לנטרל את פעולת תוכנת המחיצות אבל אין לי שום דרך להגיע למערכת ההפעלה כל הניסיונות גם ב safe mode ו BootCd לא עזרו.. דרך אגב אני עכשיו על מחשב 100 MHZ מודם 28800 ..10 דקות עד שזה הגיע בכלל לאתר.. :-\

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  7. למרות שהמחשב חדש + מערכת הפעלה חדשה XP פרופשיונאל...עדיין הוא עולה די לאט אומנם התקנתי לא מעט תוכנות אבל שמעתי שאפשר לוותר על דברים מיותרים של הווינדוס בעלייה של המחשב 1. מחפש מדריך לאופטומיזצייה של איתחול המחשב ושל פעולתו...כל הטיפים הניסתרים...מכירים כזה? 2. אם יש תוכנה טובה ויציבה >> גם כן מחפש כזו 3. מעבר לזה כאמור יש לי זיכרון 2G >>> שרובו עומד פנוי...אילו הגדרות אני יכול לשפר כדי להמהיר את פעולת המחשב? או שווידוס אמור לעשות את זה אוטומטית? בקיצור התחושה שלי שהמערכת מחשב החדשה שלי לא מכויילת כהלכה מחפש עצות ועזרה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  8. התקנת XP על דיסק חיצוני (מחובר בUSB לנייד)-אפשרי?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  9. שלום, יש לי ויסטה 64 ביט אולטימט, ואני לא מצליח להתקין את ה UMI כדי ששפת הממשק אצלי תהיה בעברית. הורדתי את כל סוגי ה UMI שמצאתי חלק לא עובדים, וחלק נראים כאילו יעבדו אבל בסוף בשלב שרשום עברית בחלון של ההתקנה ואני מסמן את העברית לחצן ה NEXT מוחשך ואני לא יכול ללחוץ עליו. ההודעה שרשומה היא "The lenguage can't be selected because the language pack version is incompatible with this version of windows" אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות. אני גם לא יודע האם מותר "לדבר" על ה UMI כך שבמידה וזה אסור על פי חוקי הפורום אני מתנצל מראש. אשמח לקבל פיתרונות למצב שלי מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. נתקלתי במשהו שבחיים לא קרה לי מה זה יכול להיות ? שאני לוחץ ALT?CTRL?DELETE זה מה שאני רואה מה זה יכול להיות איפה כל הלשוניות למעלה נעלמו ?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by Burned,

אחרי שהיה לי לינוקס ולא אהבתי, פירמטתי את ההארד דיסק דרך מחשב אחר. אחרי שהחזרתי אותו ניסיתי להתקין XP. המחשב זיהה את הדיסק ועלה עד הקטע של Setup will now inspect your computer hardware and configuration. אחרי זה היה מסך שחור ולא קרה כלום.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by adam99,

שלום לכולם! שלשום חילקתי את ההארד דיסק שלי כדי לעשות מחיצה ללינוקס עשיתי זאת עם Partition Magic 8 אחרי החלוקה הפעלתי את הווינדוס ואז כתוב לי NTLDR is missing ניסיתי להחליף את הקובצים NTLDR ואת NTDETECT.com מהדיסק התקנה של ווינדוס (XP) כפי שקראתי באתר של מיקרוסופט אבל זה לא עזר ניסיתי Fixboot ו Fixmbr וbootcfg וכלום לא הצליח ב Bootcfg ניסיתי לעשות ADD ואז כתב לי Failed ועוד הודעה מה אני עושה? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by boby6killer,

יש לי כנראה בעיות הרשאה בווינדאוס! יום אחד התגלה אצלי איזהשהו ספיי וואר במחשב ובעקבותו לא יכולתי להיכנס לפרופוטיס של הדסקטופ! אחרי שחפרתי באינטרנט והצלחתי לנקות אותו הבעיה של הפרופוטיס נשארה וגיליתי שאני גם לא יכול להיכנס לשנות את השעה ושאני לא יכול להיכנס לפרופוטיס של "המחשב שלי" ושאיכשהו נעלם לי הקונטרול פאנל מהסטארט! חבר שלי אמר לי שאולי זה שינה לי את ההרשאות שיש לי! (ראוי לציין שאני האדמינסטרטור של המחשב!) נכנסתי בסייף מוד עם היוזר שלי ועדיין לא היו לי את כל האפשרויות הנ"ל! נכנסתי בתור האדמיניסטרטור של הסייף מוד וראיתי שהיוזר שלי נשאר עדיין בהגדרתו כאדמיניסטרטור! יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה??????? :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by dr70,

חבר שלי עובד עם win xp sp3 בעברית. כשהוא מנסה לפתוח קובץ עם סיומת TIF הוא מקבל את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף. ניסיתי לבדוק איתו אם יש לו את ה-Microsoft office picture manager, ואין לו את התוכנה הנ"ל. נסיתי להדריך אותו לשייך את הקובץ לצייר. אבל ב"סוגי קבצים" שמ"אפשרויות תיקיה" שבלוח הבקרה, לא מופיע לו "paintbrush Picture". השאלה היא איך אפשר לשייך את הקובץ כך שהוא יוכל לפתוח אותו, או להוסיף ברשימה את ה-"paintbrush Picture" כדי שניתן יהיה לשייך אותו לצייר? תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by Adir207,

יש לי ווינדוס 7 64 ביט ומשום מה לפעמים כשהמחשב נכנס למצב שינה (כזה שאני מזיז את העבר ומגיע לשולחן העבודה) ואני יוצא ממנו לאחר זמן מה רק העבר מגיב ואי אפשר ללחוץ על כלום וחייבים לעשות ריסט למחשב. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  16. Started by guy_pr,

התקנתי לא מזמן windows xp במחשב שלי . ישנם שלושה משתמשים במחשב ורק באחד מהם ניתן לפתוח תיקיות, קבצים ותוכנות. אין קשר לכך שהמשתמש מוגבל כי שיניתי את אותם משתמשים למנהלי המחשב וגם זה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה יכול לפתוח את אותה חסימה? תודה גיא

17. אני קניתי מחשב חדש ולפני שהוא מגיע אני עושה כמה הכנות. רציתי לדעת האם כדאי ליצור מחיצה נפרדת לכל עניין מערכת ההפעלה + התקנות חיוניות (לא מדבר על משחקים וכדומה אלא נגן, קודקים, דפדפן, אנטי וירוס....) או שפשוט לעשות את הכל במחיצה אחת וזהו? אפשר להגיד שאני המשתמש היחיד על המחשב הזה. לא יהיו עליו חשבונות אחרים חוץ מאדמין. מערכת הפעלה XP פרו לא ויסטה. ואם כן כמה שווה להקצות? (קניתי כונן של 500 GB) עידכון:[/b] עכשיו גיליתי שכבר שאלו את השאלה בסטיקי באמצעי איחסון (לא חשבתי לחפש שם כי זה חומרה) זה הפנה אותי ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378140.40 קראתי את מה שכתוב שם והבנתי ששווה לחצוץ את הכונן אבל בגלל שהבן אדם שם עסוק כל כך בלשמר את המערכת הישנה שלו ולא מצליח …

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  18. מאז שהתקנתי VMWARE אז כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי החלון בחירה בין משתמשים אבל יש לי משתמש אחד איך אני מבטל את זה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  19. Started by daniel5,

יש לי בעיה בהרבה משחקים שאני נכנס במשחק לשנות את המקשים ואני לא רואה את המקש של הפעולה באנגלית(רק האותיות לא כולל הכפתורים של ה alt ctrl shift ...). אני כמעט בטוח שזה קשור לשפה של הווינדוס (הווינדוס שלי XP בעברית) אבל אני לא יודע איך לסדר את זה . מישהו יודע איך לסדר את זה ?? למשל במשחק assassins creed הנה תמונה של המקשים : http://i32.tinypic.com/154g186.jpg או

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by Tal11,

היי כולם, התקנתי תוכנה דרך מצב בטוח ונפלתי עם זה חזק, הפעלתי אח"כ ווינדווס רגיל וכל הדרייברים נמחקו, ואי אפשר לשחזר את המערכת אחורה. השאלה שלי היא מה תציעו לבדוק כדי להבין מה חומרת המצב, והאם אתם ממליצים לתקן את הווינדווס ולקוות לטוב, או פשוט לעשות WIPE לכל ההרדיסק ולהתקין ווינדווס מחדש.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  21. שלום לכולם ... אתמול החלטתי שאני צריך לפרמט והחלטתי להתקין עותק של ווינדוס עם SP3 v.3300 ליתר דיוק... לאחר ההתקנה התקנתי את הדריברים של הלוח-אם (gigabyte ga-965p s3 ) ואחרי שיכולתי להתחבר לאינטרנט אז בדקתי גם באתר שלהם עם הdownload center בשביל עדכונים... הבעיה היא שחוץ מהדרייבר של הרשת שום דבר לא עובד... אם אני מנסה להתקין למשל דרייבר לכרטיס מסך - אז בריסטרט אחרי ההתקנה הווינדוס לא עולה - נראה לי שהוא בכלל לא מזהה את הpci . יש למישהו רעיון ? חוץ מלפרמט ולחזור לSP2 ?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by guy878,

חיפשתי גם בגוגל במלא אתרים באנגלית ושומדבר שמצאתי לא עזר לי ממש. גם באתר פה חיפשתי ואני לא יודע מה לעשות. אני מקבל שגיאה מס' 0x80070750 כשההתקנה מגיעה בערך ל25% בהרחבת הקבצים. המחשב חדש, בלי שום ווינדוס עליו, הדיסק הקשיח של סמסונג F3 מה אני עושה?

23. שלום. במשרד שלי יש מחשב נייח, שעבורו רכשתי מחשב חדש, ועליו מותקן 7. אחת החברות שאיתן אני עובד, לא תומכת (עדיין) ב 7, ואמרו לי בעקבות זאת להוריד XP MODE. מכונה ווירטואלית שכזאת. השאלה היא האם מדובר בפתרון רציני, או שכדאי לחזור ל XP. מאיזה בחינה? בעיקר מבחינת בטיחות והגנה מפני מזיקים שונים (וירוסים, מזיקים, וכן הלאה. המחשב בשימוש של פקידות, שאת הפעילויות שהינן עושות בזמן העבודה איני יכול לבדוק). תודה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by dindawn,

אני משתמש ב - windows XP ושמתי לב לאחרונה שחלק משמות הקבצי (מכל הסוגים) נצבעים בכחול. באותה תיקיה ניתן לראות שחלק משמות הקבצים כחולים וחלק נשארו שחורים. מישהו יודע למה זה קורה ולמה זה טוב?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.