Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום , משום מה פתאום נעלמו לי אייקונים של מלא קבצים כמו : כל סוגי office למיניהם , pdf , האייקון של ה מסנג'ר ועוד.. מה שמוזר שיש מלא אייקונים שלא נעלמו כמו אייקונים של MP3 , וידאו , תמונות ועוד רבים נוספים. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WindowsXP מותקן, ולמרות שלא הגדרת Share, רואים אותי ברשת עם מדפסות ו-Shared Documents. איך אני מעלים את עצמי לגמרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: P166MMX, 96sdram100 with HD 20g מן הראוי לציין שבכל מערכות ההפעלה הקודמות הכול עבד מצויין, ומדובר בכמה יישומים סימולטנית כולל צריבה עם צורב סקאזי. הבעייה היא בלבד בהגדרות תקשורת האיי.די.אס.אל מבחינת גודל הכיסים, ובשל כך המליצו לי לעבור למערכות אנ.טי תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לפי התמונה הזאת אני יכול להוריד את הזיכרון הוירטואלי ? http://forums.ort.org.il/scripts/repost.asp
-
לאחר המון שנים בהן מיקרוסופט תימחרה את חלונות במחיר שלא נגיש לכל, דיווחים ברשת מצביעים על כך שהחברה מתכננת להציע את מערכת ההפעלה הבאה שלה בתור שירות \'Freemium\' למנויים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9f-%d7%a9%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9c%d7%91/
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אתמול התקנתי sp3 דרך windows update ואז נדפק לי האופיס 2003 לאחר שהסרתי את האופיס 2003 וניסיתי להתקין אותו מחדש עדיין נתקלתי בבעיות עם האופיס . מה יכול להיות הפתרון ? למה זה קורה ? (אולי זה כי הwindows לא חוקי ? ) תודה רבה !!!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המחשב עולה ......... אחרי חצי דקה זה רושם לי במצב דוס WINDOWS COULD NOT START BECAUST THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR CORRUPE >WINDOWS ROOT>SYSTEM32hal.dll please re -installa copy of the above file עם אני לוחץ על איזה כפתור אז זה מכבה ומדליק את המחשב מי התחלה מה זה אומר? איך מסדרים את זה בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אממ לא ידעתי איך להסביר בקצרה בכותרת.. אז ככה כשהיתקנתי את הויסטה 64 ביט היה אפשרות שם לעשות עוד מחיצה (חחח לפחות אני חושב שזו הייתה האפשרות) קיצר עשיתי מחיצה C כ60 גיגה.. ומה שנישאר מה320 גיגה.. עשיתי כD זה התקין לי ויסטה על הC... והכל מצויין.. אבל כשאני ניכנס למחשב שלי.. זה לא מראה לי את D.. כאילו כל השאר פשוט נעלם.. מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות וינדוס ויסטה מקורי ורציתי לשקול מחדש האם כדאי לקנות או לא, אני רוצה שתרשמו את היתרונות והחיסרונות של ויסטה כך שאני אחליט אם כדאי לקנות או לא....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב מוגן, פחות או יותר. יש לי את אאוטפוסט FW, ואת קספרסקי כAV. אבל לאחרונה קיימת אצלי תופעה מוזרה. פתאום, משניה לשניה, בלי שאני אוריד כלום, לא בקצב שאני יכול להוריד בו אפילו (עשריה מגה לשניה, יותר, פחות), וגם כשהאינטרנט כבוי, המקום הולך וקטן, עד שאין מקום יותר. כשאין מקום, או סתם ככה, פתאום יש שני ג'יגה של מקום, ושוב זה מתחיל לרדת ולרדת, עד שלא נשאר מקום. הרצתי את כל הסריקות, ואין לי שמץ של מושג מזה! מקוום שתוכלו לעזור לי בנושא הנ"ל, גבריאל.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי WD 200GB 7200RPM 8MB SATA2, מופיע באופן קבוע ב - Safely remove hardware, וזה די בעייתי, כי לא נראה לי שזה יהיה ממש טוב אם אני רוצה לעשות Remove hardware לאחד מחיבורי ה USB שלי, ובלי כוונה אני מכבה את ההארד דיסק, למה זה מופיע שם בכלל ? זה לא כונן נייד או משהו.... והאם יש דרך להוציאו משם ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים... יש לי seagate 20 GB מותקן אצלי win xp כל פעם אחרי פורמט הכל מצויין אבל אז אחרי כמה זמן הוא מתחיל להציג לי נתונים לא נכונים לגבי המקום פנוי שיש לי למשל בכונן D שעליו מותקן ה XP עכשיו צריך להיות לי 2 ג'יגה פנוי בהתחלה זה היה ככה אבל כל כמה זמן הוא מראה לי פחות ופחות למרות שאני לא התקנתי שום דבר בזמן האחרון גם בכונן E ששם אני שומר את כל הדברים כמו מוסיקה סרטים משחקים וכל זה... הוא מראה לי 2 ג'יגה פחות ממה שהוא צריך... מקווה שתוכלו לעזור לי...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז בסוף שמתי את זה פה כי זה קשור לווינדוס.. אני שיחקתי קצת בהגדרות רציתי לשנות תמונות לכוננים שלי HD וCD ובסוף איכשהוא שיניתי משהו ועכשיו זה לא פותח... http://img468.imageshack.us/img468/5116/untitled565cg8.jpg הנה שיניתי פה משהו ועכשיו זאת לא הפקודה המתאימה... אולי מישהו יודע מאיזה קובץ אני צריך לפתוח כדי שזה יהיה מתאים? כשאני עושה new אני רושם סתם שם ואז בbrowse אני לא יודע מה לטעון.. האם תוכלו לעזור לי :s05: תודה לעוזרים ד"א זה מה שזה רושם אומנם אני לא מצליח לראות את זה ככי זה מופיע לפחות משנייה אבל תפסתי תצלום של זה.. זה סתם הגדרתי משהו אולי יש לכם מושג איזה קובץ אני אמור להגדיר שזה יפתח בטוב? אתם רק צריכים ללכת כמו בתמונה הרא…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
הכיבוי של המחשב לוקח יותר מ 5 דקות... מדובר במחשב נייד חדש (ווינדוס XP) שמותקנות עליו רק תוכנות בסיסיות (ווינאמפ, אנטיוירוס וכו') לפעמים פעולת הכיבוי מתבצעת ממש מהר, ולפעמים היא לוקחת משהו כמו 5 דקות!!!! מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איזה שהם פעולות ??? עלי לבצע בכדי לחזור ברוורס ב120 קמ"ש לאקס פי האהוב המוכר וללא בילבולי שכל מיותרים של הויסטה המהוללת...?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העדכון המאסיבי הבא של מערכת ההפעלה, הראשון מתוך שניים כאלה שצפויים להגיע ב-2017, יגיע בעוד כחצי שנה לכתבה
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
גירסה חדשה עשויה להוות יורשת לחלונות RT הידועה לשמצה, כשהמטרה היא להילחם ב-Chrome OS ולהעניק לנו מחשבי חלונות זולים יותר מאי פעם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
סביבת ההפעלה של מחשבי ה-Raspberry Pi הצנועים זמינה מהיום גם עבור מחשבים אישיים - וניתן להפעיל אותה אפילו מתוך כונן USB חיצוני לכתבה
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני זמן מה הWindows 2000pro עבד בסדר ומהר (חוץ מבעית ה Restart שעדיין לוקחת הרבה זמן). הסרתי את הדריוורים של הכרטיס מסך, והתקנתי מחדש אותם, ופתאום הWindows זוחל. לחצן הStart נפתח באיטיות מחרידה, תפריט לחצן ימיני על שולחן העבודה נפתח לאט, גילגול דפי האינטרנט למעלה ולמטה איטי, ומשחקים זוחלים. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, פתאום כל האייקונים שלי נהיו מבולגנים כאלו שאני לוחץ על התחל לא מבינים כלום הכל קווים כאלו הכל השתנה והתבלגן! אפילו פרינט סקרין אי אפשר להביא.. זה יוצא מטושטש. מה עושים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
נשאר לי 150 מגה פנוי בכונן C ואני כבר לא יודע מה לעשות יש תיקיה שקוראים לה winsxs שלוקחת לי 20 ג'יגה!! סתםם..! שמעתי שהיא שומרת תוכניות שהשתמשתי בהם.. משו כזה.. ניסתי למחוק אותה אבל אני לא יכול רשום לי שאין לי הרשאה לכך מה אני יכול לעשותת בהקשה תעזרי לי!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בעזרת הפורום והוא מבצע את העבודה... עכשיו התקנתי עליו windows 8.1 ובפעמים הראשונות כאשר המחשב היה עולה הכניסה למשתמש שלי ( יחיד וללא סיסמה) הייתה מאוד מהירה (שנייה ופחות) ולאחר יום יומיים שהתחלתי להתקין עליו דברים הכניסה הפכה להיות 15 שניות בממוצע. עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לגרום לו להיכנס למשתמש במהירות כמו קודם ? ניסיתי שתי דברים שבהם הבעיה לא הופיע 1. פתחתי משתמש חדש שם הוא נכנס למשתמש במהירות 2.נכנסי למשתמש הנוכחי בעזרת safe mode וגם אז הוא נכנס מהירות עכשיו דבר נוסף שעשיתי זה לבטל את כל התוכנות שעולות ביחד עם המחשב חוץ מדברים של intel,nivida.samsung ו דרייבר של כרטיס קול כמו כן כמעט כל התוכנות מותקנות בכונן אחר מזה שמותקנת עליו מערכת ההפעלה וה…
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להכניס SERIAL NUMBER של ווינדוס XP PRO אחרי שכבר התקנתי את מערכת ההפעלה. תודה רבה לכם. אני מקווה שאני בפורום הנכון.
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-