עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני נמצא במחשב שלי, ומנסה לפתוח כונן מסויים אז הוא תמיד ייפתח לי בחלון חדש (במקום באותו חלון) נכנסתי ל FOLDER OPTIONS וההגדרה שם מכוונת כמו שצריך כבר שבועיים אני שובר את הראש

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by RoBiN_HooD,

how do i update my windows?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  3. לפני איזה שבוע פתחתי יוזר אדמין חדש כי שכחתי את הסיסמא של השני, אבל לאחר מכן נזכרתי בה וחזרתי ליוזר הרגיל בלי למחוק את זה שפתחתי. אתמול עשיתי ריסטארט למחשב (כל הזמן הזה המחשב היה דלוק..), ובאפשרות בחירה של היוזרים במסך הפתיחה של הוינדוס היה רק יוזר אחד (זה שפתחתי ולא הרגיל). עכשיו הבעיה היא שכל המסמכים והסיסמאות מאוחסנות על היוזר הרגיל שנעלם, וכשאני נכנס לחשבונות משתמשים המחשב נתקע ובעצם מראה רק לבן בחלון של החשבונות. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  4. פתחתי את חיבורי רשת ולא מצאתי בהם - כולל חומת אש, ותיכף נכנסתי להגדרת חומת אש ומציין לי שהיא פעילה. אז מה, והיכן אוכל לדעת באמת שכן פעילה. החומת האש שייכת למערכת הפעלה XP תודה.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  5. שלום רב! אני מעוניין להוריד תוכנה לא משנה איזו אך היא לא עברה את החתימה הדיגיטלית של ווינדוס. יש לי אקס.פי כמו שכבר הוזכר. לכן אני לא יכול להתקין אותה בגלל זה. אז מי שיודע איך אני מבטל את החתימה הדיגיטלית הזאת בבקשה שיכתוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  6. DAEMON Tools Pro נחמדה, אבל ב-Windows 64-bit ה-Shell Integration שלה לא עובד. סתם תהיתי האם מיקרוסופט טרחו להטמיע כלי כ"כ חיוני במערכת ההפעלה הדנדשה שלהם... עוד שאלה קטנה: האם אפשר לשים אייקון של Control Panel בחלון של Computer (החלון של המחיצות), כמו ב-Windows XP?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by boogie,

אם בכלל אפשר?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. נתקלתי בבעייה, התקנתי מערכת הפעלה XP, ולא קיבלתי אפשרות ליצור משתמשים, ישר הוא עלה לי בחשבון אדמיניסטרטור, יצרתי באופן ידני חשבונות, אך המחשב תמיד עולה בחשבון אדמיניסטרטור, לא משנה מה עשיתי, יש אפשרות לאחר שמערכת ההפעלה עלתה להחליף משתמשים אך כמובן זה לא נח, אני רוצה שיעלה מסך בחירת משתמשים בהתחלה, אך שום דבר לא קורה המחשב ישר נכנס לחשבון אדמיניסטרטור, האם יש איזהשהוא תיקון לרג'יסטרי שיעזור, חיפשתי בכל הסטיקים ולא מצאתי.

9. Started by parker,

כל פעם שאני לוחץ על לינק, נפתח חלון חדש ריק ו adress bar ריק, זה התחיל לפני איזה חודש וזה מעצבן, ואני לא מוצא דרך לסדר את זה, אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה אני אודה לו

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by ברדוש,

שלום אני צריך הלעבוד עם שרת 2008 של מייקרוסופט בוירטואליזציה VIRTUAL PC 2007 SP1 של מייקרוסופט לא תומך בWIN 7 שהיא מערכת ההפעלה שלי, מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  11. אני נכנסתי ל-התחל\הפעלה\MSCONFIG ועלה לי חלון, הלכתי ללשונית האחרונה(אתחול) והסרתי משם את המסנג'ר. כשאר הפעלתי את הWINSOWS מחדש המסנג'ר שוב עלה. מה עושים כדי להסירו? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  12. שאני מנסה להעתי קבים ממקום למקום במחשב או מדיסק הוא אומר לי file accses denied you need permisssion to prefor this action you require permission from administrtiom to make changes to this file עכישו שיניתי את הUAC למינימום ויוזר שאני משתמש בו הוא אדמין ונכנסתי גם לאדמין ביוזר של הווינזדוז וזה גם לא עובר ולא משנה מה אני מנסה לעשות זה עדיין מה שזה נותן לי יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by den,

[glow=blue,2,300]אנחנו (יענו הוא ואני) להכנס לדוס ויש לנו גירסאת XP איך יוצאים מה-XP ומגיעים לדוס? זה בשביל FORMAT[/glow]

14. הנושא בעצם אומר הכל.. יש לי 2 יוזרים באקספי פרופשיונל. אני מעוניין שברגע שאני יוצא מיוזר X, שבו אני מחובר לאיטנרנט והכל, המצב ישאר כמו שהיה, התוכנות והכל פתוח ושהאינטרנט ישאר זמין.. ז"א שהאינטרנט יהיה מחובר לכל המשתמשים ולא שאני מחליף משתמש זה מנתק לי את האינטרנט.. זה קצת מעצבן.. אפשר לעשות שאני מחליף מיוזר X ל Y האינטרנט לא יתנתק ויופיע ישר כמחובר ביוזר השני? אשמח לתשובה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by Evyatar,

היי, יש לי דיסק מקורי של XP בעברית. לאחר כמה פירמוטים שהשתמשתי בו בשנים האחרונות אני מנסה לבצע הפעלת ווינדוס (אתם יודעים, ההפעלה לאחר הפירמוט של ה30 יום) והוא אומר לי שחרגת מההגבלה של ההפעלות. לXP דיסק מקורי יש הגבלה של מספר פירמוטים? שילמתי על הדיסק הרבה כסף בשביל שאני יוכל לפרמט מתי שאני רוצה וללא הגבלה אני לא מבין את זה.. אין אפשרות לבצע ריאקטיב לדיסק או משו? תודה.

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by FlipM0de,

אוקיי קצת רקע..ניסיתי לייצור מחיצה נוספת עם Magic protation ובאמצע התהליך המחשב נכבה לאחר מכן ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש והופיע הודעת שגיאה (חלון כחול) מיד לאחר שמערכת ההפעלה היית אמורה לעלות , אני צריך לנטרל את פעולת תוכנת המחיצות אבל אין לי שום דרך להגיע למערכת ההפעלה כל הניסיונות גם ב safe mode ו BootCd לא עזרו.. דרך אגב אני עכשיו על מחשב 100 MHZ מודם 28800 ..10 דקות עד שזה הגיע בכלל לאתר.. :-\

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by SupeRnovA,

שלום.. יש לי גרסת Windows שהיא ישנה ואני לא יכול להתקין את SP1 וגם את SP2 ... האם אפשר בדרך כלשהי לעדכן את הגרסה של ה-Windows? חוץ מלהתקין מחדש Windows עם גרסה חדשה...

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  18. אתמול השתמשתי בתוכנה שמנקה את הווינדוס מקבצים פגומים (שמה Windows Washer). לאחר הניקוי השתנו לי הפונטים של הווינדוס- את הפונטים של הסמלים אני רואה שונה, את הפונטים של התפריטים והכותרות של החלונות, של שורת ההתחל והתפריטים שבו- בקיצור הכל. אם אני עושה שחזור מערכת הפונטים הרגילים יחזרו אבל אני רוצה להשאר עם המחשב כמו שהוא עכשיו-אחריי הניקוי רק עם הפונטים הרגילים. יש דרך להחזיר את המראה הרגיל של הווינדוס ולהשאיר את המחשב במצב של עכשיו (אחריי הניקוי)?? דרך הגב יש לי ווינדוס xp פרופשנל

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by wow,

יש לי בעיה. אני מנסה להתקין JAVA אני מאשר וזה מתחיל להוריד אבל בעצם כלום לא קורה ז"א יש את הציור של התוכנה שכביכול עוברת למחשב שלי דרך איזה כבל אבל הפס שאמור להתמלא פשוט נשאר ריק אפילו שעתיים. יש לי XP PRO ויש לי בעיה שהמון אתרים לא מוצגים לי טוב . למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  20. שלום ! איזה רישיון אני צריך, בשביל 3 מחשבים של WIN 7 ENTERPRISE ? (בחרתי את זה דווקא בגלל סיבות של החברה) בתודה..

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by danieln9,

לא משנה

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  22. אני מתקין win7 במחשב יחסית ישן, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות לממשק פחות כבד

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by Haflo,

יש לי מחשב עם מעבד AMD שהתקנתי עליו עכשיו התקנה חדשה של WinME, וישנה בעיה שחוזרת על עצמה, המחשב לא מצליח לבצע Restart?! הוא פשוט נתקע על מסך שחור עם הסמן של Dos למעלה וזהו....! מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  24. התקנתי את המשחק האף לייף 2 ההתקנה היתה חלקה אבל כשאני בא להפעיל את המשחק הוא מראה לי שגיאה שחסרים לי כמה קבצי DLL. אחרי שהתקנתי כמה קבצים כאלה הגעתי למסך למעלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות מה זה בכלל ddentry10?? חיפשתי בגוגל לתשובות וראיתי שלהמון אנשים אחרים יש את הבעיה הזאת ולא יודעים איך לפתור אותה אז בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by reiematza,

אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים