עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום ! איזה רישיון אני צריך, בשביל 3 מחשבים של WIN 7 ENTERPRISE ? (בחרתי את זה דווקא בגלל סיבות של החברה) בתודה..

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  2. שלום לפעמים כשאני מוריד הוא מראה לי את השגיעה הבא: http://i10.tinypic.com/4bf3xol.jpg זה קוראה לי כשאני יותא מEXPLORER(לא יודע אם יש קשר או שזה סתם צרוף מקרים) וגם לא מזמן התקנתי את הדפדפן Netscoape וגם שם זה היה לי.... וזה משגעה אותי כי לפעמים אני מוריד קבצים גדולים וכמה אחוזים לפני הסוף זה מופיע אך אני פותר את זה נ.ב עד כמה שאני זוכר זה קראה לי בעבר במשחק/במשחקים אני לא ממש זוכר כבר אם זה מתאים יותר לתוכנות אז תעבירו בבקשה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by et_gershon,

שלום באחד המחשבים בבייתי חלה בעייה כאשר אני נכנס לאינטרנט אקספולרר אז יש לי חלון כזה שאומר שאי אפשר להיכנס לאיטרנט ואני עושה שם פרטים וכתוב לי באנגלית שהקובץ msvcrt.dll גורם לבעייה אמרתי לעצמי אולי הוא נדפק או משהו אז הורדתי את הקובץ מהאינטרנט אבל כשאני מנסה להחליף אותו עם הקובץ המקורי המחשב אומר לי שהקובץ הזה בשימוש ואי אפשר להחליף אני חייב לציין שעם אני נכנס לתיקייה ומשורת הכתובות של התיקיה אני מקליד כתובת של אתר אז זה נכנס לכל האתרים אני חושב חוץ מכמה שלא נותן לי (ואחד מהם זה הדף בית שזה msn ) ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תגידו לי אני כבר ממש נואש ואני לא מצליח למצוא פיתרון אשמח עם תענו לי אה ועוד משהו במחשב יש windows 98 מחכה לתשובה תודה

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  4. הבוקר קמתי למסך שחור והודעות מציגות של this copy of windows is not genuine. לאחר שהפריצה הפסיקה לעבוד ולא הצליחה לפרוץ מחדש החלטתי דיי, נמאס לי מהשטויות. אני רוצה לקנות וינדוס חוקי וזהו. ראיתי שאפשר לקנות גרסת שדרוג ל8 ב40$ וזה נראה לי מצויין, אבל מקצת קריאה הבנתי כי זה יגלה שהתקנתי אותו על עותק מזוייף, ויעשה לי בעיות על אף שקניתי אותו, כי זוהי גרסא לשדרוג על גבי עותק חוקי. בשביל לקנות עותק שאיננו שדרוג אין בכלל מחיר באתר. ראיתי קצת עניינים של עותק ISO בפורומים באנגלית - אשמח אם מישהו יסביר לי מה, איך והאם זה פתרון לבעייתי? האם מישהו במצב של this copy of windows is not genuine ביצע התקנה וזה עבר חלק? מה אתם מציעים לי לעשות במצב זה? האם קיימת פריצה לוינדוס 7 64 7601 שלי ש…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by e-d-a,

היי משום מה התווסף לאייקונים שלי בשולחן עבודה רקע ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להחזיר את זה למצב הקודם שרואים רק את הכתב, יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  6. שלום, יש לחבר שלי בעיה. שהוא נכנס למסך הפירמוט של ווינדוס על מנת לפרמט את הכונן הוא מקבל הודעה שהוא צריך דרייברים לשם כך. אני יודע שבמקרה של RAID צריך דרייברים, אבל זה לא המקרה אצלו, כי אין לו RAID. מה עוד זה יכול להיות ואיך פותרים את זה בדיוק? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  7. שלום הדיסק קשיח שלי בגודל 320GB חילקתי 4 מחיצות כוננים.והיתקנתי מחדש חלונות XP. ואנטי וירוס AVG 8.5 אחרי 4 חודשים הורדתי קבצים באינטרנט.ופתאום תוכנה AVG גילה שיש וירוסים. AVG הסיר אותם לגמרי.ועשיתי סריקה אנטי וירוס כל הכוננים מחיצות ולסיום אין וירוס המחשב נקי. ואח"כ ניגשתי לכל אחד כוננים מחיצות לחיצה בעכבר שמאל פעמיים ופתאום לא יכול להיכנס לכל הכוננים מחיצות. אני יכול לעשות רק לילחוץ על כונן מחיצה אחת קליק ימיני בעכבר וליבחור "פתח" וזה עובד לי. ולא יכול לעשות לחיצה פעמיים בעכבר שמאל רגיל על כונן מחיצה אחת מיהם. ואגב: בכונן C מותקן חלונות XP וכן יכול לילחוץ פעמיים קליק בעכבר שמאל וזה עובד. אני נסיתי להתקין מחדש את החלונות XP.ובסוף קניתי אנטי וירוס NOD32 וסרקתי בכל כוננים ו…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by reiematza,

אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by Boomer,

מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל ב-BF1942: לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... ניסיתי התקנת ה-XP והמשחק מחדש כמה פעמים ו…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by GbeTech,

First i'm sorry it's in English, my Hebrew is currently f*cked up. It's rather simple; i've downloaded a compressed mpg vid file, and after extraction it just disappears. Hope this will explain it better then I did: http://rapidshare.com/files/27669625/File_disappearance.avi.html (Click free, wait as long as you need, write down the letters and download) Any suggestions? By the way you don't have to write in English, the fact I can't write doesn't necessarily mean I can't read

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  11. אישהו (ואל תשאלו איך...) הגעתי למשהו שנקרא: (Microsoft Windows XP Multilingual User Interface Pack (MUI למה הדבר הזה משמש בתוך ווידווס?? ושאלה נוספת... האם אופיס XP מחו"ל יעבוד אצלי בעברית???

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by HellBoY,

שלום אני מעוניין להתקין וינדוס 64 ביט אבל לא ממש מצליח. יש לי את הדיסק צרוב ואת הקבצים שלו על המחשב. צרבתי את הדיסק ושעשיתי boot בהתחלה שמפעילים את המחשב המחשב לא זיהה שיש לו דיסק של וינדוס בכונן ופשוט עלה באופן רגיל. איך אני יכול להתקין אותו עוד? בתודה אופק.

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by cookie18,

שלום יש לי בעבודה שרת DELL אם SBS 2003 שהוחלף לאחרונה לשרת HP ואת הDELL ברצוני להפוך למחשב אם XP ושיהיה בתור גיבוי לשרת עכשיו לבעיה: אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי (גם 7) ובשלב של של סידור הכוננים הוא אומר לי שכלום לא מחובר בתוך המחשב היה מין בקר מיוחד שמתחבר להארדיסקים ושמה לSATA של המחשב ניסיתי שהוא מחובר וגם שהוא מנותק לא זיהה לי הארדיסקים ניסיתי להתקין דרך התוכנה של DELL אבל באופציות של ההתקנה הוא נותן לי רק שרתים ולא XP רגיל מה עלי לעשות שיזהה תכוננים בתודה מראש cookie18

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by belldom,

יש ברשותי מחשב שקיבלתי שמותכנת עליו מערכת הפעלה של XP ככל הנראה לא מקורית מותקנת החבילה של SP2. בעידכונים שמחכים להורדה נמצאת החבילה של SP3. רציתי לדעת האם זה צריך/הכרחי להוריד את ה SP3 וגם האם זה בטוח. (וכמובן שמחכים עוד הרבה עידכונים.) תודה

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by ברדוש,

שלום אני צריך הלעבוד עם שרת 2008 של מייקרוסופט בוירטואליזציה VIRTUAL PC 2007 SP1 של מייקרוסופט לא תומך בWIN 7 שהיא מערכת ההפעלה שלי, מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by daniel5,

יש לי בעיה בהרבה משחקים שאני נכנס במשחק לשנות את המקשים ואני לא רואה את המקש של הפעולה באנגלית(רק האותיות לא כולל הכפתורים של ה alt ctrl shift ...). אני כמעט בטוח שזה קשור לשפה של הווינדוס (הווינדוס שלי XP בעברית) אבל אני לא יודע איך לסדר את זה . מישהו יודע איך לסדר את זה ?? למשל במשחק assassins creed הנה תמונה של המקשים : http://i32.tinypic.com/154g186.jpg או

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista 32 bit SP1. אני מנסה להריץ סימולטור מסוים (Microsoft Flight Simulator X אם זה חשוב לדעת) ואני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ המצורף. ראוי לציין שההודעה אינה משפיעה על המשך הפעלת הסימולטור. נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והורדתי את הגרסה העדכנית ביותר של DirectX. הפעלתי מחדש את הסימולטור, אבל ההודעה עדיין קיימת. מישהו יכול לומר לי היכן הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  18. קראתי די הרבה על וינדוס ויסטה בזמן האחרון והבנתי דבר פשוט מאוד. ההיסטוריה חוזרת על עצמה. בדיוק כמו אם הוינדוס אקספי. לפני הוינדוס אקספי רוב האנשים היו דבוקים לוינדוס 98 שלהם והיו מרוצים (אני מדבר על המשתמש הביתי הרגיל) למראת שהייה גם וינדוס 2000 ומילניום שלא הצליח במיוחד לפי מה שאני יודע. אז בקיצור אני זוחר שלפני הוינדוס אקספי וזמן קצר אחרי שהוא יצא הייתה שערוריה שזה הדבר הבא. ושיצאה מערכת הפעלה שלא נראתה כמוה. ואז הרבה אנשים שהתחילו לעבור לאקספי נתקעו בהרבה בעיות והתחילו להבין שהם סתם עברו לאקספי ושילמו מלה כסף על מערכת ההפעלה וואז לבסוף חזרו ל-98 הישן והטוב וחיקו שנה עד שהכל הסתדר אם המערכת החדשה. אז עד עכשיו את כל זה את יודעים וזה הייה הכל בלבולי שכל. אבל הנקודה שלי הי…

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by G-BOY10,

אני מדבר על המסך שאחרי שיש לך איזה תקלה בתוכנה אז הוא מראה לך את המסך הזה

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  20. איך אני גורם ל - WINDOWS XP להכנס ישירות למשתמש לי ברגע שאני מפעיל את המחשב - ולדלג על המסך שבו אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להתחיל לעבוד?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  21. הי זה אולי נשמע כמו שאלה מטומטמת אבל....טוב היא באמת מטומטמת אבל אני לא יודע אז אני שואל: אני רוצה win7 home באנגלית אבל עם תמיכה בשפה העברית. (אחרי התקנה או הגדרה מסוימת) כלומר שכל מערכת ההפעלה תהיה באנגלית, למשל יהיה לי "START" ולא "התחל" כשלוחצים על כפתור הוינדוס, אבל שאני אוכל לקרוא ולכתוב מסמכי WORD בעברית ולהקליד, לתת שמות לקבצים בעברית, לכתוב בפורומים בעברית וכ"ו. ולהיות מסוגל להחליף מהר בין השפות ע"י CTRL+SHIFT או כל צירוף מקשים אחר. כמו ב XP ובעצם כמו בכל מערכות ההפעלה של וינדוס. יש אפשרות כזאת? לגרסאת ה HOME של וינדוס 7 יש אופציה כזאת , נכון?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם ווינדווס 7 ואנ ישוקל לשדרג לווינדווס 10, יש לי מה להתלבט בכלל? ווינדווס 10 יכול איכשהו להוריד את חוויית הגיימינג? תודה!

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  23. Started by בזיק,

משהו מוזר המחשב הוא לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה בdevice manager הכונן של הצורב DVD לא מופיע לעומת זאת, אם אני מעלה את המחשב כאשר דיסק ההתקנה נמצא בצורב - אז דווקא הצורב כן מופיע.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  24. אהלן , עכשיו הגיע אל חבר שלי מחשב חדש ורציתי לדעת אם צריך דיסק בשביל שלוח האם יקלוט את ההארד דיסק , ואם צריך מאיפה אפשר להוריד אותו ואז לצרוב? זה הלוח אם וההארד דיסק Hard drive: SATA 80GB 7200RPM Motherboard: ECS\BIOSTAR 800 HT

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by lazy-bones,

שלום אני משתמש בוינדוס אקס פי. התקנתי עוד וינדוס על ארדיסק אחר, ואז פירמטתי אותו, עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש לי שתי אפשרויות בחירה לוינדוס איך אני מוחק את המערכת השניה הלא רצויה? ד"א הוצאתי את הארדיסק הנוסף. תודה

דיונים חדשים בפורומים