עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Radeon38,

שלום האם יש כלי יעיל להסרה של SP3 ללא פגיעה כלשהי במערכת הפעלה והתקנה נקיה של SP2 בימים האחרונים המערך רייד שלי משתגע והערכים של הכוננים קופצים לגדלים מטורפים כמו טרה וחצי ויש סך הכל 2 רפטורים 36 אני מניח שזה קשור ל SP3. אשמח אם יש איזו תוכנה להסרה של התוסף הזה. בברכה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  2. Started by nafroman,

היי , סדרתי היום את הקבצים במחשב ..הי דיי כאוס בכל אופן אז אמרתי אם כבר מסדר אז בוא נשתמש באפשרויות שWIN7 נותנת ונסדר את זה ב LIBRARIES שתהיה גישה מהירה לכל התיקיות במחשב. מפה לשם גיליתי כל מיני הגבלות בכוונות הקלת החיים שמיקרוסופט נתנה בדמות שיטת ארגון הזו זו שהציקה לי במיוחד זה שלא יכלתי להוסיף ל"ספריה" שלי תיקיות רשת שלא היו מאונדקסות ...יש לי מחשב נוסף ברשת שעליו מאוחסנים רוב קבצי המוזיקה שלי זה דיי הציק לי אז חטטתי קצת באינטרנט ומצאתי כלי שבא לפתור את אותם הצקות קטנות שמיקרוסופט שמה באפשרויות של הLIBRAIRES למי שמכיר כבר אז סבבה(: ולמי שלא אז הנה לינק: http://zornsoftware.talsit.info/?p=3

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  3. יש לי 6 ג'יגה זיכרון אמנם אבל זה נראה לי יותר מידי הכמות זיכרון הזו. ב-MSCONFIG רק האנטי וירוס, LOGMEIN ו-NETLIMITER מוגדרים לעלות כשהמערכת עולה. צירפתי תמונת מסך לכל מה שרץ לי על המחשב:

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. אני עומד בפני הבחירה איך לקרוא לשם של קובץ/ספריה מס הכנסה או Mas hahnasa ביטוח לאומי או Bituah Leumi ועוד מאות מקרים דומים. אני מעדיף לקרוא לקבצים ולספריות בשמות העבריות מכיוון שהמסמכים עצמם הם בעברית ויותר טבעי לחפש קבצים במחשב בעברית (לדוגמא, "קרן השתלמות" במקום "Keren Hishtalmut") אבל אני רוצה להבין מה ההשלכות של הבחירה שלי: 1. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על Hard Disk? 2. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על USB Flash Disk? 3. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על CD/DVD? 4. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים באינטרנט (שירותים כמו SkyDrive, ADrive, Google Docs(? 5. האם אני אתקל בבעיות בניהול גירסאות של המסמכים (Version Control)? 6. האם אני אתקל בבעי…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by abc2007,

שלום לכולם יש לי במחשב WIN XP SP3.אני יודע שאי אפשר לעשות שידרוג לווינ7 ולכן שאלתי היא האם אני יכול לקחת את תיקיית הווינדוס(תיקיה C)לבצע אך ורק עליה פורמט בזמן התקנת הווינ7 ושאר המידע בתיקיות האחרות לא יפגע ואוכל להשתמש בשאר התיקיות כרגיל לאחר התקנת ווינ7? האם זו אותה מערכת קבצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. Started by dr70,

חבר שלי עובד עם win xp sp3 בעברית. כשהוא מנסה לפתוח קובץ עם סיומת TIF הוא מקבל את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף. ניסיתי לבדוק איתו אם יש לו את ה-Microsoft office picture manager, ואין לו את התוכנה הנ"ל. נסיתי להדריך אותו לשייך את הקובץ לצייר. אבל ב"סוגי קבצים" שמ"אפשרויות תיקיה" שבלוח הבקרה, לא מופיע לו "paintbrush Picture". השאלה היא איך אפשר לשייך את הקובץ כך שהוא יוכל לפתוח אותו, או להוסיף ברשימה את ה-"paintbrush Picture" כדי שניתן יהיה לשייך אותו לצייר? תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by deelad,

אתמול התקנתי WINDOWS 7, ושמתי לב שהארדיסק שלי כל הזמן חושב, הפעלתי את המחשב מחדש כמה פעמים ועדיין אותו סיפור! בדקתי ב TASK MANAGERולא ראיתי שום תוכנה פועלת. מה יכול לגרום לבעיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by ofeky1,

אני מקווה שזה הפורום הנכון למה אני לא מצליח להדפיס מקובצי PRN שאני מכין הכנתי קובץ PRN מטופס של ביטוח לאומי ושאני בא להדפים אותו במדפסת עם DOK יוצאים לי מלא דפים עם שורה וכמה סימנים למעלה וכל השאר ריק לחצת בתוכנה של אדובה על הדפסה עשיתי לו וי ב"הדפס לקובץ" ושמרתי את הקובץ ככה עושים את זה? לא צריך לשנות עוד משהו שם? תודה!

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  9. שלום. החלפתי עובד במשרד. העובד לא ידע דבר וחצי דבר על מחשבים. פשוט עבד עם המחשב כמו שהוא, במשך שנתיים. Windows XP. כיצד אדע שהמחשב אינו נגוע? אין על המחשב אנטי-וירוס, אבל הוא יחסית נקי - אין סרגלי כלים, אין תוכנות מותקנות. הוא לא היה גולש הרבה ברשת. בכל זאת - אני רוצה לדעת מה המצב של המחשב, ואשמח לדעת כיצד עושים זאת. תודה!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. שלום, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לא הצליחה לעלות וביקשה דיסק אתחול בשל תקלה בקובץ של מערכת ההפעלה. לאחר התקנה מחדש של הווינדוס ותיקון הבעיה, נעלמו נתונים אישיים כמו תמונות וכו'.. נוצרה תיקיה חדשה windows.old שהיא בעצם מערכת ההפעלה הקודמת. האם יש אפשרות למצוא איכשהו את הקבצים שנעלמו ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  11. Started by shdrthki1,

קניתי מחשב חדש ואיתו WIN7 מקורי מגרסאת OEM ואני הבנתי שאי אפשר להתקין אותו על מחשב אחר גם אם הוא נמחק מהמחשב הקודם , אבל זה תקף גם על שדרוג כלשהו במחשב ? אם אני יחליף לוח אם +מעבד+דיסק קשיח+זכרונות וכרטיס מסך ואני יתקין מחדש את הווינדוס מיקרוסופט לא יגידו לי שזה מחשב חדש ואסור לי להתקין אותו על המחשב המשודרג ? וגם אם נגיד משהו שקצת יותר קשור למציאות שלי עכשיו, הדיסק הקשיח שלי עומד למות (כמובן שיש אחריות והוא יוחלף) אבל ברגע שאני יחליף אותו אני יצתרך להתקין את הווינדוס מחדש אבל אסור להתקין אותו יותר מפעם אחת , לדעתכם זה יצור לי בעיות ?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  12. שלום אנשים, יש לי בעיה ממש מוזרה. היום הגיע לי מחשב חדש,קניתי עם ווינדוס מקורי(לפחות ככה החברה מ TMS אומרים) לא קיבלתי אפילו את הדיסק. אני נכנס ללוח הבקרה ואז ל"מערכת" ורואה שכתוב:"27 ימים לביצוע ההפעלה בצע הפעלה כעט" מה שמוזר שנכנסתי לאתר של מייקרוסופט ולפי הבדיקה שם הווינדוס שלי הוא מקורי לכל דבר. אני מפחד שאחרי 27 יום הווינדוס ינעל לי. מה הולך כאן? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  13. שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב חדש וחשבתי לבדוק קנייה של וינדוס 7. 1. איפה הכי כדאי לקנות (אני מניח שגרסת HOME תספיק לי...) 2. עד מתי מתוכננת התחזוקה של המערכת? (חבילות SP, עדכוני אבטחה וכו') 3. יש מיגבלה על כמה פעמים אפשר להתקין את התוכנה? (נגיד ואני מפרמט את המחשב או שם HD חדש...) 4. יש אפשרות לקנות רשיון נוסף לתוכנה (במחיר זול) במידה ואני רוצה להתקין על שני מחשבים? תודה לעוזרים ושנה טובה!

14. Started by ליטל נדב,

אני מנסה לפרמט לבן דוד שלי את המחשב. הוא קנה דיסק מקורי לפני שנתיים של windows xp. הקוד של הwindows נעלם לו.. ולכן אין לי דרך לפרמט את המחשב. הדיסק הוא מקורי. אין לי אפשרות לאתר את המספר דרכו? מודה לעוזרים, ליטל.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. היי לפני כחודש התחילו להופיע לי שגיאות זיכרון מעצבנות בWindows תמונות לדוגמא: מאז המחשב עבר אצל מספר טכנאים שהספיקו לפרמט, להחליף כרטיס מסך ואת הדיסק הקשיח. אך עדיין השגיאה מופיעה במחשב, אם זה בעת התקנת עידכונים לWINDOWS, התקנת WINDOWS DIFFENDER אם סתם כניסה לקובץ שמע. אשמח לעזרה מכם, כי אני כבר התייאשתי תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  16. המערכת: חלונות XP פרו עם SP3 וכל העידכונים. גרסה עברית במקור. המצב הרצוי כפי שניתן לכאורה לבחור בהגדרות אפשרויות הכונן, בלשונית הפעלה אוטומטית: א. בהכנסת CD עם קבצי מוזיקה, בין אם MP3 ובין אם CDA וכיוב"א, שעם סגירת מגש הכונן תתחיל הנגינה, כלומר הנגן יופעל ויתחיל להשמיע בלא התערבות נוספת. כך גם בהכנסת CD ועליו קובץ WMV או AVI למשל. ב. בהכנסת DVD הנגן יופעל ויתחיל להציג אוטומטית בלא התערבות נוספת. ג. בהכנסת חומר מעורב יופיע החלון הרגיל והמקובל לבחירה. אבל כרגע: כל הגדרה שמתבצעת דרך אפשרויות הכונן להפעלה אוטומטית, לא נשמרת ולא מתבצעת אחרי כן. יש צורך להכנס לכונן ולהפעיל קובץ המוזיקה, או לפתוח נגן ולפתוח בו את הסרט. זה גם אם מגדירים במצב בטוח כאדמינסטרטור. הצעות? עצות? …

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  17. שלום רב. אני מחפש עבור משרד, בעל 4 מחשבים, מערכת ווינדוס חוקית. עדיף בעברית. וכמובן - כמה שיותר זול כמו כן, האם כדאי להמתין לווינדוס 8? אשמח לשמוע המלצתכם. וכמו תמיד - תודה מראש

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  18. שלום, ישנם אתרים כמו G2A או exongames.co.il שמציעים קניה של KEY במחיר זול משמעותית מהמחיר ה"רשמי". האם אלה הצעות אמיתיות או שמא SCAM? אודה למי שיש ניסיון עם האתרים הנ"ל או אחרים ויכולים לתת עצה לגבי רכישה של WINDOWS. תודה!

19. תסתכלו בצד שמאל למעלה בXP בפאנל האפשרויות בתקייה שיש בה קבצי מוזיקה תראו יהיה כפתור PLAY ALL שאמור לפתוח את כל השירים שבתקיה במדיהה פלייר שלכם. אם יש לכם מדיה פלייר 10 תבדקו אם הוא מבצע את הפעולה כי לי הוא פותח רק שיר אחד מהתקיה.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by david86,

אני מחפס לינק של וינדוס Windows 2000 Pro אם יש לכים לינק שאני יוכל להוריד לאימיול אז תנו לי כי אני לא מוצא וגם שהיה בשפה האנגלית

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by Freaky Styley,

שמעו אני אצל חבר שלי עכשיו ואנחנו מנסים להקליט משהו. בקיצור אנחנו מקליטים ברשמקול של ווינדוס (או כל תוכנה אחרת, זה אותה בעיה), וזה מקליט נורמלי לחלוטין. אחרי שמקליטים ורוצים לשמוע את ההקלטה, מופיעה ההודעה הבאה: מה לעשות?? תודה.

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  22. יש מצב שזה מרגל או ווירוס מאתמול פתאום זה עולה

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  23. בכל פעם שאני מדליק ת'מחשב עולה לי המסך פתיחה עם ה-USER ואז צריך ללחוץ עליו בשביל להיכנס לווינדוס אם אני יבטל את האפשרות "השתמש במסך הפתיחה" אז המחשב יהיה בסיכון מבחינת ווירוסים וכו' או שזה בכלל לא קשור ??

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  24. Started by yoniby,

hello, my windows xp2 does problems.. how can i add the hebrew pack without installing the whole windows again?? I have the full version of the proggie.. thx

25. אני רוצה לשנות את הצבע של הגופן בכתב של האייקונים למשהו כהה יותר איך ? תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.