עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by roeesnir,

שלום. אני עובד עם XP PRO SP2, עד עכשיו היה לי מעבד q6600 ו-2gb זיכרון. הגדרתי את ה-Page File, כקבוע על 3000MB, כמומלץ כאן http://www.videoguys.com/Guide/C/Tech+Tips/Videoguys+Windows+XP+Tweaks+for+Non+Linear+Video+Editing/0xaa9bc196019348a2f78a2db7a34a49f9.aspx (פי 1.5 מה-RAM) אני משדרג עכשיו לi7 720 ו-6GB זיכרון. האם אני צריך להגדיר לפי 6X1.5? או לפי 3X1.5, כי אני עושה שינוי בboot.ini להקצות 3 ג'יגה לתוכנה. או אולי כדאי לי לעשות משהו אחר בכלל?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by ofeky1,

אני מקווה שזה הפורום הנכון למה אני לא מצליח להדפיס מקובצי PRN שאני מכין הכנתי קובץ PRN מטופס של ביטוח לאומי ושאני בא להדפים אותו במדפסת עם DOK יוצאים לי מלא דפים עם שורה וכמה סימנים למעלה וכל השאר ריק לחצת בתוכנה של אדובה על הדפסה עשיתי לו וי ב"הדפס לקובץ" ושמרתי את הקובץ ככה עושים את זה? לא צריך לשנות עוד משהו שם? תודה!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by redead,

שונא את ההתעסקויות האלה ובגלל שמחוברת לי גם הטלויזיה למחשב אז יוצא שאני המון צריך להתעסק בכל הכיווני מסכים , ראזולוציות וכו'.. בכל מקרה פתאום החליט להעלם לי הWINDOWS AERO ומשום מה אני לא מצליח להחזיר אותו והוא לא מופיע לי אפילו באפשרויות.. מישהו יודע מה לכל הרוחות ניתן לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  4. הפאטץ' ההוא ש-$M הוציאה נגד הבלאסטר... עשיתי חיפוש, מצאתי את הקישורים, אבל הם כבר לא עובדים. זה די דחוף. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל בכל זאת להשיג לי קישור לפאטץ'. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by Xilver,

In the language bar there is no Israel nor Hebrew!

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לעשות קיצור במקלדת נגיד: ctrl+alt+h , שיפתח לי דף אינטרנט וישר יעלה בו www.hwzone.co.il , או כל אתר אחר שאני החליט, איך אני עושה את זה? הדבר היחידי שהצלחתי זה לעשות קיצורים למה שיש במועדפים אבל אז אני צריך לפתוח חלון ורק אז ללחוץ על הקיצור שבחרתי, אני רוצה שהחלון של האקספלורר יפתח ויפתח דף מסויים ישר שאני מקיש את הקיצור שבחרתי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  7. אז ככה: 1. האם ניתן לפרמט הרד-דיסק בעל מערכת קבצים NTFS דרך הדוס? אם כן, כיצד? 2. האם ניתן לשנות מערכת קבצים NTFS ל-FAT32? אם כן, כיצד? 3. הרד-דיסק בעל מערכת קבצים FAT32 - ניתן לפמט אותו בעזרת דיסקט אתחול של Windows98 ולאחר מכן להתקין עליו Windows Xp (ללא שינוי של סוג מערכת הקבצים)? 10x

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  8. אהלן אני מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים שמחוברים אצלי ברשת, על שניהם מותקן חלונות 7 , כיצד אני עושה את זה תודה .

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  9. Started by GiZmo,

שלום לכם.. פעם ראשונה שניסיתי להשאיר את המחשב דלוק לצרכי הורדות. אני מגלה שכעבור מספר שעות ההורדה נפלה, והזיכרון הפיזי על ניצול של 90% ! (מדובר ב4 ג'יגה). אני מחפש ב Task Manager את התוכנה הבעייתית, ומגלה שאין כזאת. ריסטרט פותר את הבעיה...ניסיתי היום בפעם השנייה ושוב אותה הבעיה. אין שום דבר ב Event Log. למישהו יש מושג ? תודה..

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  10. Started by binstock,

שלום לכולם ואני מתנצל מראש אם זה ארוך מדי, יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: Pentium D 3.00 Ghz, 2GB RAM 667 Mhz, GeForce 8800 GTS, 200GB HD, Win XP SP-2. כבר זמן מה שיש לי בעיה מוזרה בווינדוס: מדי פעם המערכת קופאת לזמן לא קבוע ורק לאחר "הרבה" לחיצות ctrl+alt+delete מנהל המשימות עולה וגם אז המערכת לא תמיד מגיבה ולעיתים נדרש reset; התופעה מתרחשת לעיתים גם מיד לאחר login למערכת ורק לאחר פתיחת מנהל משימות וסגירת יישום explorer.exe ופתיחתו מחדש בצורה ידנית המערכת חוזרת לפעולה לא לפני שמופיעה הודעה: "setting up personalized settings for system32:svct.exe" למרות שלא מצאתי קובץ כזה בתיקייה system32. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת משימוש ב- zone alarm firewall אבל לאחר שהחלפתי אותו ב- …

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by shevah,

שלום לכולם, פרמטתי כונן שלם והתקנתי עליו את וינדוס 7, הכל טוב ויפה רק שהכונן הפיזי השני לא מזוהה, אותו לא פירמטתי כי יש לי עליו מידע חשוב. מה שמוזר הוא שלפי מנהל ההתקנים הכונן עובד טוב אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי, תמונה להמחשה:

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by Sygnus,

הכנתי דיסקט איתחול, נכנס אליו כאשר מדליק את המחשב ושמתי לב כי כל הפקודות שהיו ידועות במערכות קודמות, כבר לא קיימות כאן. אז איך בדיוק אני נכנס ל fdisk כאן ? ולפורמט, למישהו יש מדריך\הסבר קצר איך להשתמש בדיסק איתחול של xp ? תודה.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  13. אני מצליח להריץ את המסך פתיחה של ההתקנה אבל אז אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את 98 בגלל שהמערכת הפעלה הנוכחית היא WIN ME. פתרונות מישהו?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by Sopranos,

שלום. אחרי שהתקנתי את ווינדוס 7 זה התקין לי כבר תקול אוטמטית וזה בסדר אבל חלק גדול מהשירים לא שומעים אותם וגם דיבור במשחקים יש קטעים שלא שומעים אז התקנתי תדרייברים של הכרטיס קול ואין לזה השפעה זה אותו דבר בדיוק כמו בלי הדרייברים. עכשיו השאלה שלי מה אני אמור לעשות כדי שהסאונד יפעל בכל השירים וגם במשחקים (IV בדיבור) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  15. Started by L1ron,

שלום, התקנתי לפני יומיים WIN7 32BIT ENGLISH לראשונה. אחרי שהתקנתי את כל העדכונים והדרייברים , כמובן הוספתי בKEYBORED את השפה עברית למחשב... העניין הוא ששאר המחשב נשאר באנגלית , וזה לא הבעיה העיקרית,הבעיה שאני רואה בתוכנות צ'אט שכותבים בעברית בג'יבריש... ואני רואה כתוביות בג'יבריש... בבקשה תעזרו לי , אני רוצה להפוך את המערכת לעברית... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by yoniby,

hello, my windows xp2 does problems.. how can i add the hebrew pack without installing the whole windows again?? I have the full version of the proggie.. thx

17. Started by nemo,

ניסיתי לפרמט את המחשב ואחרי שעשיתי BOOT FROM CD אז ההתקנה של הווינדווס החלה ואז הופיעה שגיאה: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disc related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. Setup cannot continue. To quit setup, press F3. מה הבעיה ?? איך אפשר לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדווס מחדש?? (חשוב לציין שכונן אחד אני כן צריך לשמור ולפרמט רק כונן אחד C) עשיתי את הכל לפי המדריך: http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 תודה

18. Started by avivlyaviv,

יש לי בעיה במחשב נייד DELL מאז שהוצאתי לו את הסוללה מהמחשב נייד יש לי בעיה (לא משנה עם הסוללה עכשיו מחוברת או רק החיבור לחשמל) הWINDOWS לא עולה בכלל, שום מצב לא LAST KNOW.... לא בSAFE MODE הוא מגיעה לשלב של הטעינה שיש/ את הסמל של WINDOWS עם הרקע השחור ואז אחרי 3 שניות המחשב קורס ועושה ריסטרט. עשיתי לו מצב (שחכתי תשם) שאו מתראיה על הבעיה) הוא אומר שחסרה חומר או שהיא לא חוברה כראי משההו בסגנון. אבל שוב הבעיה ממשיכה גם כאשר הסוללה מחוברת בלי חשמל / הסוללה מחוברת עם חיבור לחשמל/המחשב מחובר לחשמל בלי סוללה. -איך אני מטפל בזה? יש פשרות לעשות REPIAR עם הדיסק של הWINDOWS ? (איזו פקודה לתת לו?) -יכל להיות משהו בביוס? ניסתי להתסכל אבל הכל נראה בסדר.... מישהו בבקשה? (אני לא רוצה לפ…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  19. Started by ברדוש,

שלום אני צריך הלעבוד עם שרת 2008 של מייקרוסופט בוירטואליזציה VIRTUAL PC 2007 SP1 של מייקרוסופט לא תומך בWIN 7 שהיא מערכת ההפעלה שלי, מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  20. אני לא יודע איפה לפרסם את זה, אם יש מקום מתאים יותר להעביר. בזמן האחרון המחשב שלי עושה בעיות, כשאני משתמש בתוכנה או משחק במשחק, כל כמה דקות המחשב ממזער עצמאית את המשחק, מה שיכול להרוס את המשחק כשזה און-לין וגורם למשחקים מסוימים אפילו לקרוס. הבעיה הזו מחרפנת אותי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. אני משתמש בVista 64bit.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by Tal-T,

אוקיי אני קונה מחשב חדש ללא מערכת הפעלה אז הנה השאלה אני מוריד מערכת הפעלה כרגע, XP, הבנתי איך לחלץ ומה לצרוב, עכשיו שאלה: אני פשוט צורב ומכניס למחשב שמעולם לא הייתה עליו מערכת הפעלה? ואז מתחילה ההתקנה ? ואפשר לצרוב את המערכת הפעלה על דיסק DVD?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  22. Started by SHAY951,

איך אני עושה שאני אראה את התאריך ליד השעון בשורת המשימות? תודה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by Maurice,

מישהו נתקל בבעיה הזו? אצלי בעבודה, כל מדפסות הרשת נהיו בלתי מזוהות מייד אחרי התקנת SP3 . כיוון שיש לי DUAL BOOT עם ויסטה, בדקתי שהכל עובד ואכן כך בויסטה. הסרה והתקנה של המדפסות לא עזרה. בXP המדפסות לא עובדות! כעת, במחשב החדש שלי בבית, עליו הותקן XP מדיסק הכולל את SP3 , המדפסת לא מזוהה. אותה מדפסת עבדה על המחשב הישן ב SP2 . מישהו מכיר את הבעיה או פתרונה? תודה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by shibby15,

זה לא בדיוק בעיה אלא יותר שינוי, עד לפני יומיים כשהווינדוס עלה הוא לא ביקש סיסמא או שם מתחבר ובכיבוי היה לוגואים יפים כאלה, ועכשים הוא דןרש סיסמה ושם משתמש ובכיבוי זה בא בצורת חלון עם סלייד-באר (חלון אופציות עם חץ בשביל לפתוח אותו, דוגמאת אופציית ערכת הצבעים בפורומים) איך אני משנה את זה חזרה?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by R007,

שלום, מערכת ההפעלה שלי היא windows 7 ultimate 32-bit. לאחרונה עקב בעיה ב- WMP ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את WMP ואת WMC בעזרת turn features on and off ההסרה עברה בצורה חלקה אך כאשר סימנתי שאני רוצה להתקין תוכנות אלו מחדש, המחשב התחיל לשחזר את התוכנות ואז הופיעה לי הודעה של הערה, An error has occured. not all of the features were sucessfully changed אין ברשותי דיסק של מערכת ההפעלה (הכנתי דיסק של ה-recovery ) מה עליי לעשות כדי להתקין תוכנות אלו מחדש?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.