Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד שרצה עליו מערכת הפעלה XP לאחרונה לאחר שאני אומר לו לבצע כיבוי או ריסט הוא אומנם סוגר את המסנגר אבל לא מצליח לסגור את המחשב לא ראיתי משהו חריג שרץ לבסוף עשיתי כיבוי ידני מהכפתור אך התופעה ממשיכה מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם כפי שמצויין צירפתי קובץ וורד עם צילומי מסך אשמח לשמוע את עצתכם כי נמאס לי להמתין הרבה בזמן שהמחשב עולה. תודה מראש למשיבים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי מכרתי בעבודה שלי מיני לפטופ של ASUS דגם EEE PC הוא בא אצלנו עם ווינדווז XP מותקן בעברית יש לי לקוחה שביקשה באנגלית האם יש דרך להפוך לאנגלית (שכל התפריטים יהיו באנגלית כמו MUI של עברית רק אנגלית) תודה רבה יניב
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אני משתמש windows xp professional SP2 (לא ממש מרוצה אבל לא משנה ) ככה יש לי מספר משחקים מאוד ישנים מתקופת ה windows 95-98 והם מחייבים אותי להשתמש בדוס עכשיו השאלה שלי היא קזו העם חש אפשרות להתקין משהו שיעפשר לו להפעיל רכיבי DOS אל WINDOWS XP ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי יש לי להכין פרוייקט בנוגע לסרבר אז אני ארשום פה כמה שאלות כל תשובה תתקבל בברכה וארני אומר מראש תודה לכם!!!!!!!!!!!!! 1.איפה אני מגדיר שמשתמשים לא יוכלו לשמור דברים על הדסקטופ שלהם ? 2.אם ננעל לאיזה יוזר החשבון איך אני כאדמין מאתר את זה וישר משחרר לו את הסיסמא? 3.איך אני מגדיר שאצל היוזרים שאני יוצר יותקן אוטומטית ה ADMINPACK וה GPMC.MSI שוב תודה רבה !!!
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי התקנתי עותק של ווינדוס מחדש על מחשב שהיו בו שניים לפני כל אחד בpartion נפרד מחקתי אחד מהpartion והתקנתי שם את הווינדוס אך שהעליתי מחדש נעלם לי התפריט בחירה בין החלונות ורק החדש עולה . איך אני יכול להחזיר את הישן גם? כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
not enough virtual memory to run the game your system total paging files most be at least 768 mb please consult the manual that come with your os מה שמוזר לפני שפירמטטי את המחשב המשחק עבד לי בלי שום בעיות עם מישהו יכול לעוזר לי למרות שאני חושב שזה לא כל כך קשור לפרום תודה
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול בלילה, כשהדלקתי את המחשב שמתי לב שלוקח לווינדוז טיפה יותר זמן לעלות ואף אחרי כמה זמן הופיעה ההודעה "לא יכול למצוא את c:\documents" התעלמתי מזה והמשכתי הלאה. בערך כל דבר תקע את המחשב לשנות אור, ואחרי זה ניסיתי ריסט, שלא עזר בכלל והחזיר את ההודעה הזאת שוב. היום ניסיתי מספר ניסיונות נוספים כולל לעלות דרך עזרים ומשחזר המערכת ולשחזר את המחשב מיום אחר, ולהפעיל אותו בsafe mode ללא הועיל. כרגע כשעולה הווינדוז לוקח לו קצת זמן ואז הוא פשוט עולה ונשאר על הרקע של הdesktop ושום כפתור לא מועיל, הוא די תקוע. כרגע לפי המצב הנוכחי אני מבין שעלי להתקין מחדש את הווינדוז. *בניסיונות להפעיל את c:\ במצב בטוח הוא עבד, ואף העתקתי קבצים ממנו אל F ככה שאני די בטוח שאין מדובר בקריסה …
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הורדתי יישום מהאינטרנט וכנראה שהיה בו וירוס שהאנטי וירוס לא תפס בזמן ומעכשיו כל פעם שאני פותח תיקיה כל שהיא במחשב יש לי פתאום רק את הרקע של המסך ואחרי כמה שניות חוזר לי המסך רק בלי התיקיות. לפעמים זה גם מוחק את היישום explorer.exe מהTask manager ואני צריך לפתוח אותו ידנית. האנטי וירוס שלי לא עלה על הוירוס. למישהו יש אולי פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול לאחר כיבוי של המחשב והדלקה מחדש הופיעה לי השגיאה "NTLDR is missing". לאחר אין ספור ניסיונות ללא הועיל לסדר את הבעיה ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט ואתרים נוספים, נאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש ללא לפרמט, פשוט להתקין על המערכת הקיימת. לאחר ההתקנה המחשב עלה כאילו לאחר פורמט אבל כל התיקיות הישנות של ווינדוס עדיין במקומן (נוצרה תקיית ווינדוס חדשה). עכשיו ברצוני לדעת איך אני יכול למחוק את התקייה "החדשה" ולחזור לווינדוס הישן והטוב שלי?? עם הפעלת המחשב אין לי את האפשרות לבחור בין 2 מערכות ההפעלה למרות שאני מאמין שסידרתי את הבעיה של הווינדוס הישן בכך שהוספתי לתקיית ווינדוס הישנה את 3 הקבצים הדרושים. אודה לכל ניסיון עזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט לאחרונה הפייר ווול לא עובד לי ולא ניתן לשחק בזה הייתי רוצה לדעת איך ניתן לשחזר אותו או לעדכן ובכך לפתוח את הבעיה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני לא מצליח להקים רשת WIFI בין הPC שלי לLEPTOP . היכן אני מוצא הסברים והנחיות כיצד לעשות זאת? רצוי בעברית. תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שאלה דחופה!!! פתחתי מסמך דרך המייל- לחצתי על "הורד", אח"כ לחצתי על "פתח" (לא שמרתי במקום משלי), ערכתי שינויים על המסמך וכאשר יצאתי ממנו- הוא שאל אותי האם לשמור- לחצתי "כן"- ומאז איני מוצא את המסמך המעודכן שיצרתי-היכן המחשב שומר כברירית מחדל את הקבצים שמורידים מהאינטרנט? יש סיכוי למצוא זאת? ??? דחוף!!!!!!! תודה- מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש win7 home retail אודה לסיועכם: האם יש הבדל בין עברית לאנגלית פרט לשפה? מדוע יש פערי מחירים בין החברות השונות ממה שראיתי זה נע מ-700 ל1,000 ש"ח ויותר. האם מדובר במוצר שונה? היכן מומלץ לקנות את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם ליצור בשבילו partition? קראתי דעות מנוגדות על כך. אם כן, אז האם גודל של פי 2.5 מהזכרון זה האידאלי? אם לא, האם לשים אותו על דיסקים דינמיים ב - RAID או שאולי אי אפשר?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
שלום הדיסק C: שלי מלא. ראיתי כי ב-DOC&SET יש לי 4G וחיפשתי מה זה. פתחתי חלון COMMAND ועשיתי DIR /S לתוך קובץ. אני מוצא קבצים במקום שאני לא מצליח לראות בסייר רגיל. הסייר אכן מדווח על קבצים גדולים שם אך לא רואה בסייר הכל מוככון להראות קבצים נסתרים. Directory of C:\Documents and Settings\Yehuda & Anat\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\OGDGPDX5 ויש עוד מקומות אותם אני לא רואה (כמובן שמחיקת קבצים זמניים מ-IE בוצעה וזה לא עזר) לעזרתכם אודה. עריכה: מצאתי, הייתי צריך להיות במצב ADMIN כדי לראות אותם יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכוונה לרשימת השפות שניתן להוסיף ע"מ שתהיה תמיכה מלאה בכלל היישומים כמו שהיה בXP למי שהבין על מה אני מדבר..
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היכן ניתן להוריד את החבילה המלאה (בשביל שיהיה לי למחשב שאין בו אינטרנט) לגרסה העברית תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי היום וחיפשתי וmicrosoft מציעים רק הורדת web אני צריך את זה למחשבים שאני עובד עליהם ללא חיבור אינטרנט ולכל מיני מערכות הפעלה למישהו יש מקור אחר באינטרנט להורדה מלאה בלי שטויות של web download?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחנויות הגדולות אמרו לי שהם מוכרים אך ורק כעסקת חבילה עם מחשב חדש. יש לי דיסק התקנה של וינדווס 7 OEM HEBREW ממחשב אחר. היכן ניתן לרכוש רישיון ללא התניה לקניית מחשב שלם ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנגן סרטים במחשב, ברסיבר לא מופיע חיווי ה DTS. יש הפרדה לערוצים (קדמיים, אחוריים וסנטר), אך איך חיווי שיש תמיכה בפורמט הנכון. אני מריץ ווינדוס 8.1 64 ביט, האודיו+ווידאו עוברים דרך יציאת ה HDMI בכרטיס מסוג NVIDIA GTX560TI לרסיבר מדגם YAMAHA RV-X863, כמובן שכל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי להתקין גירסה חדשה של המקודדים (shark007) ולא נפתרה הבעיה. ניסיתי להסיר את המקודדים, לא עזר. כך זה נראה ברסיבר: רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אמרו לי את זה פעם בתמיכה של hp...לא מצליח לשלוף מזיכרוני... :bash:
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע ניקוי רציני ל Windows אך בד"כ אחרי פעולה כזאת כל ההיסטוריה של ההאתרים שאני בד"כ נכנס נעלמת. אין לי כח תמיד מחדש לרשום את כל האתרים וישנם כאלו שאני שוכח. היכן נשמרת ההיסטוריה של האתרים בהם אני משתמש עלמנת שאוכל לגבות אותה לפני פעולת הניקוי?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב תמיד היה לי 4-5 ג'יגה פנוים ב-C אתמול שבאתי לבדוק כמה מקום נשאר לי ראיתי 350 מגה איך זה קרה??את כל הקבצים הגדולים אני שם ב-E למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-