Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מנסה להתקין משהו במחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: D:\*.exe (שם הקובץ לא רלונטי) אינו חוקי ביישום WIN32 מה זה אומר? ואיך אפשר לטפל בזה....? תודה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
נעלם לי סל מיחזור מהמסך..איך אני יכול להחזיר אותו....? כל פעם כשאני גולש באופרה ניפתח לי חלון קטן של אקספלורר אם פרסומת...מה זה יכול להיות....?? מה זה וירוס...??? האם כדי להתקין וינדואס מחדש...?? וגם מי יכול להציע אנטי וירוס טוב...שלא לוקח הרבה כח וקל לשימוש...? תודה מראש....
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר חודשיים בערך שאני עם מערכת הפעלה Windows vista ultimate באנגלית ורק מאז שאני עם המערכת הפעלה הזו על כמה זמן זה יכול להיות דקות\שעות המחשב עושה תקול הזה שכאשר עושים למחשב ריסט או שהוא קורס ואני פשוט לא סובל את זה יש למישהו פתרון ? הבנתם למה התכוונתי ? תודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעיה המערכת הפעלה מותקנת על מחיצה D ואין בה הרבה מקום ואין אפשרות לפנות מימנה הרבה מקום במחיצה אחרת יש הרבה מקום אבל שאני משתמש בWINRAR או מנסה ליצרוב למערכת אין מספיק זיכרון איך אני משנה את זה שהמערכת תיקח זיכרון מכונן אחר? (לא רוצה לגעת במחיצות זה לא מחשב שלי)
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אוף מאז שהתקנתי את הWIN יש לי את זה ואני לא מצליח להוריד איך מוחקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כשאני פותח את תקיית ההורדות שלי קופצת לי ההודעה הבאה Data exeution prevention-microsoft windows וכשאנה לוחץ על לסגור את זה ישר קופץ השגיאה של ה-שלח/אל תשלח וזה סוגר לי את התקייה מה עושים? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.10.2007 בשעה 19:50:48 לא היה לי כוח לחכות לתשובה עשיתי system restore ותיקן...תודה בכל מקרה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אחרי פירמוט שבצעתי, התקנתי את כל הדרייברים האחרונים. הפעלתי מחדש את המחשב וכשהוא מגיע לווינדוס הוא מציג רק את התמונה מאחורה וחוץ מזה כלום. אני נכנס לתהליכים במנהל משימות והאקספלור תקוע שם על 4 ומשהו אלף ולא עולה יותר כשהוא בדרך כלל תופס יותר מ 4.. ורק לאחר שאני מסיים אותו ופותח מחדש את התהליך המחשב עולה. זאת בעיה ממש מציקה. יש אפשרות לתקן את זה? פירמוט נוסף ? :-\ והשאלה השניה.. כאשר אני מבצא עידכונים הוא מוריד את העידכונים והכל טוב ויפה אבל כשזה בא להתקין אז כל העידכונים נכשלים.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294648.new#new פרסמתי הודעה זו בפורום חומרה אך אני לא בטוח שהבעיה היא אכן בחומרה אלא במערכת הפעלה בעיקרון השאלה שלי היא האם ניתן להבין מהתמונה המצורפת את מהות הבעיה אצלי שגורמת לכך שאני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול כל פעם מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם! ריציתי לדעת איך אני מתקן את המולטי בוט אם אין לי דיסק של ויסטה כי בהתחלה היה לי ויסטה אחרי זה התקנתי XP והDUALBOOT התבטל ניסיתי לעשות ככה : הויסטה נימצא על PARTION 3 כי ניסיתי את כולם ורק בשלוש הוא נתקע עכשיו הבעיה שהוא נתקע ניסיתי לודיף גם את הFASTDETECT והכל ובכל זאת מה אני צריך לעשות כדי שהויסטה יעלה ? (שוב, אין לי את הדיסק ץאמץ איכשהו התקנתי אותה דרך DAEMON TOOLS כי בהתחלה היה אקס פי ואז ויסטה ואז עוד פעם אקס פי)
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי סרביס פאק 1 עכשיו ניסיתי להתקין סרביס פאק 2 וכל הזמן זה עושה לי שגיאה אז הורדתי ווינדס אקס פי סרביק פאק 2 עכשיו אם אני עושה אפגרייד הקבצים של שבמחשב שלי ישארו?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס VISTA והכל היה טוב ויפה עד שהתכנתי את התוכנה ALCOHOL 120% ובאמצע ההתקנה הופיע מסך כחול ואז ריסט. יכול להיות שהגירסא שבידי לא מתאימה לVISTA. עכשיו כל פעם שנכנסים לVISTA מופיע מסך כחול עם אותה הודעה ועושה ריסט. זה גם קורה בSAFE MODE. בנוסף לVISTA יש לי גם XP על כונן אחר. ניסתי להסיר את כל מה שקשורה לתוכנה דרך XP בעזרת התוכנה Cleanse Uninstaller אבל זה לא עזר (נראה שלא עשיתי כמו שצריך כי זה להסיר מכונן אחר ). מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
אם משהו נתקל בתופעה או יכול לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשב רציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב. מה דעתכם?? P4 3GHZ PRESSCOT 2ghz ddr2 667mhz xfx 7600gt המפרט בצד <-
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ? ניסיתי ליצא חודש או שבוע או יום לא משנה מה - תמיד ניתקא לי אחרי 15% מהתהליך והתוכנה(אוטלוק - מפסיקה להגיב!) אני כבר מישתגע - למה!!! ???
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, איך אני משנה את השעון בצד ימין למטה של ה Windows לתצוגה 24H?!?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הפעלתי איזה כלי שמתקן את הקודק של DIVX ואמרתי לו גם לתקן את הבעיה שהEXPLORER קורס כשיש תצוגה מקדימה לקובץ DIVX. עכשיו זה ביטל לי את כל התצוגה מקדימה לכל סוגי הסרטים. איך מחזירים את זה? במקום להראות תמונה מתוך הסרטון, הוא מראה לי אייקון בתוך הTHUMBNAIL הבעיה נפתרה, אחרי די הרבה זמן, אבל נפתרה.. למי שקרתה לו בעיה דומה, זה מה שעשיתי: התחל -> הפעלה -> REGSVR32 SHMEDIA.DLL http://windowsxp.mvps.org/videothumb.htm
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אמ.. ויסטה נתקעת כל הזמן בשלב שבו הבר הקטן רץ למטה.. בSAFE MODE גם כלום לא עולה.. ניסיתי להפעיל את הדיסק התקנה ולבצע REPAIR- אבל גם הוא נתקע בטעינה. זה ממש עגום. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אוקיי יש לי משחק שאני בא להתקין אותו על XP הוא אומר לי שאי אפשר וחובה להריץ אותו על WIN 98 איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה ומתקין אותו על XP? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי פרו סרוויס פאק 1 ואני מנסה להתקין את הסרוויס פאק 2 וזה מראה לי את השגיאה הזאת: מה לעשות? כי נראה לי שזה בגלל שהורדתי תוכנה שנקראתי KEYFINDER כדי לעשות את הווינדוס חוקי וזה שינה לי תסריאל בבקשה תעזרו לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים אבל ננסה היה לי XP שהסתדרתי איתו אבל מחשב חדש וצריך לחשוב קדימה אז VISTA מישו יכול להסביר לי על ההבדלים בין VISTA BASIC לPREMIUM? או לפחות להכווין אותי למקום המתאים הייתי באתר של מיקרוסופט ואחרים אבל לא כתוב מה ההבדלים בתכלס ואיך זה משפיע על דרישות מסוימות של המשתמש, כלומר אם אני גיימר בינוני עם 2G זכרון אז מה כדאי לי וכאלה... ההבדל המחיר זה רק בשביל לקבל תלת מימד ושעון מפגר? הPREMIUM זה רק יותר יפה ועם יותר אופציות או שזה באמת משפיע על הביצועים והניצול של המחשב? לטובה אני מתכוון...
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
התקנתי גרסה נוספת של XP על המחשב(PARTITION אחר על אותו הדיסק הקשיח), אך פירמטתי את הPARTITION עם אותו הWINDOWS. למרות זאת, בSTART UP של המחשב, הוא עדיין נותן לי אופצית בחירה בין 2 הWINDOWS(למרות שאחד מהם כבר מחוק), ולא מעלה בגלל זה את WINDOWS אוטומטית. איך אפשר להוריד את האופציה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך לעשות עידכון למערכת ולפני זה אני רוצה לגבות אותה... הבעייה שעבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שעשיתי גיבוי ואני לא ממש זוכר איך עושים את זה HELP :-[ תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי בעבודה שלי לפעמים אני צריך להתקין על diskonkey תוכנה מסוימת ואני מתקין על כ100 disk on key כל פעם התוכנת שאני מתקין היא תוכנה פשוטה של ללחוץ next כמה פעמים ולבחור קובץ מרשימה איך אני בונה קובץ (כמו קובץ bat ב dos ) שיבלחיצה עליו יבצע את כל הפעולות (נקסט וכדומה)לבד זה יחסוך לי הרבה זמן ושעמום של ללחוץ Nextnextnext... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לגרום לחלונות להיפתח בגודלם המלא והם נפתחדים שהם מוקטנים יותר, הבעיה קוראת רק שלמשל אני עושה בIE פתח בחלון חדש, והחלון נפתח כמוקטן, ניסיתי להגדיל את כל השחלונות שבשימות ואז לצאת מהם אבל זה לא פועל כמו בתיקיות, איך אפשר לסדר את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-