עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 1349,

שלום ולילה טוב..יש לי במחשב 2 משתמשים, אחד אדמין והשני יוזר מוגבל. למשתמש האדמין שכחתי את הסיסמה ואני לא יכול להתחבר כדי לשנות במחשב הגדרות ולהתקין דרייברים :-[ האם יש דרך לפרוץ\למחוק את האדמין בלי לפרמט את המחשב כי זאת לא אפשרות ריאלית. תודה

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by spot,

בעת נסיון התקנת משחק מחשב מקורי מופיעה ההודעה הבאה: warning:default charset cp1255 not supported, using iso-8859-1 instead ואז זה יוצא מהמסך של ההתקנה. יש לי ווינ אקס פי. למישהו הפתרונות?

3. Started by lidor_abo,

חברה היה לי לפני ג'יגה והוספתי עוד גי'גה אני כרגע באקספי ואשכרה אני לא מרגיש הבדל במהירות ד"א שהוספתי את הזכרונות לא פירמטת או משהו כזה...הגיוני או שזה ככה?Jח

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by DarkLloth,

בקרוב אני רוכש מחשב חדש מחו"ל עם כל הרעש והצלצולים (GTX, Q6600, CORSAIR XMS2) , מכיוון שיוצאים בקרוב משחקים חדשים שיהיו תומכי DX10 ואני רוצה להנות מהם תהיתי האם להתקין VISTA ואם כן איזו גרסה ( X 86, 32 bit) ? שמעתי שיש בעיות עם המערכת הזאת והאם היא בשלה כבר ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  5. אחרי עידכון הוינדוס חלק מהתוכנות לא עובדות ולא יכולות לעבוד בעתיד כל עוד אני על אותה הגירסה של הויסטה יש לי על המחשב מלא קבצי HD שלא ניתנים לצריבה ואין מצב שאני מוחק אותם ועוד לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה (אני מחכה שיגיע מסך LCD חדש) .. כל החומר גם קבצי הווינדוס וגם קבצי הHD מונחים על C יש לי כונן של 320 גיגה וכולו מתחלק למחיצה אחת כונן C וזהו יש אפשרו לפצל אותו עכשיו לC וD ואז לפרמט רק את C ? מה האפשרויות שעומדות לפני ?

6. אני רוצה להתקין את הווינדוס ב-HD חדש של 250GB SATA על לוח אם חדש ויש לי 2 HD של 80GB בחיבור IDE (על אחד מהם מותקן הוונידוס) האם לאחר התקנת הווינדוס על ה-250 ניתן לחבר את ה-80 שיתפקדו ככוננים משניים או שחייבים למחוק את הויונדוס שב-80 ? וצריך לעשות משהו עם הג'מפר ?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  7. שלום לפני מספר זמן קיבלתי א ווינדוס וויסטה גרסת ה-ULTIMATE. הקופסה עמצה והתמונות שיש הכל כתוב בעברית, אני מעוניין בגרסת האנגלית בלבד אני לא רוצה שיהיה לי ממשק בעברית רק תמיכה. האם יש שם התקנה גם לאנגלית או רק עברית? עוד לא פתחתי את הקופסה כך שאני לא יודע.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. הווינ' הישן לא יכול לעלות כי החלפתי את לוח האם. בדיסק קשיח החדש יש רק ווינדווס ואין את תוכנות אופיס כגון אאוטלוק, וורד, אקסל ופאואר פוינט. השאלה שלי האם אפשר "להעביר" או לגרום לכך שהאופיס שבדיסק החדש יעבוד תחת החלונות שמותקנים בדיסק החדש. אודה לעזרתכם

9. Started by FlipM0de,

קצת רקע - קיים ברשותי שרת מדפסות שמותקן על Windows 2003 Server ושרת אפליקציה שמותקן על Windows 2000 Server שמוגדר לו מדפסת רשת. כאשר אני משנה את הגדרות המדפסת (גודל הדפסה - מדובר במדפסת ברקוד) על שרת המדפסות שרת האפליקציה לא מושך את אותן הגדרות - גם לאחר מחיקת המדפסת והתקנה מחדש, כאשר אני מנסה לשנות את אותן הגדרות על שרת האפליקציה לא עוזר דבר - הוא תמיד נשאר על אותן הגדרות. למישהו יש רעיון לעקוף את זה?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by Impreza,

שלום, היה לי וירוס שמחק לי את ה NOTEPAD. התקנתי את הווינדוס מחדש, יש לי את הקובץ NOTEPAD.exe אך שאני מנסה לפתוח קבצי טקסט הווינדוס פותח לי אותם עם Wordpad ניסיתי לעשות Open With ואז חיפשתי את ה Notepad.exe, אבל זה מסמן לי אותו כ Wordpad הנה תמונה, אני שם לו את הNotepad כאפשרות הפתיחה והוא לא מכניס אותו[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 20:25:19 תודה הסתדרתי כבר. הקובץ היה ב C:/Windows ולא ב C:/Windows/System32[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. Started by ishapach,

אני רוצה לקנות WINDOWS XP חוקי (כי נמאס מהלא....) השאלה שלי היא איזו מהגרסאות של XP (HOME וPRO) יותר מתאימה למשחקים

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by eagleye,

יש לי בעיה עם מאפייני האקספלורר 7 שלי..הם באנגלית! כל הלשוניות וכל הדברים שם באנגלית איך משנים חזרה לעברית?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by eagleye,

אני לא מצליח לעבור בין שפות קלט למרות שווידאתי שהמקשים למעבר הם אכן אלט פלוס שיפט. שפוט הקלט שמוגדרות בסרגל השפה הן:אנגלית ארצות הברית->לוח מקשים-ארצות הברית, ועברית->לוח מקשים-עברית. בחלק מהתוכנות לגודמא במסמך הכתבן, זה כן עובר לי בין שפות קלט , רק באקספלורר זה לפעמים לא עובר ואני צריך להעביר את זהה ידני דרך סרגל השפה. מישהוא יודע מה הבעיה אולי?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  14. הווינדוז עולה ואז כל כמה שניות הEXPLORER נכבה ומדליק את עצמו מחדש(לא הדפדפן) ואז הוא פשוט מפסיק לעלות. יש למישהו הצעות? סרקתי נגד ספייוואר עם אד אוור מעודכן דרך וינדוס ויסטה(יש לי דואל בוט) הוא מצא משהו אבל לא נראה שזה עזרה הרבה. וד"א איך מבטלים ADBLOCK לאתר מסוים-ההודעת ג'אווהסקריפט באתר שכנעה אותי

15. Started by orental5,

האם מישהוא ניסה את ה SP1 ????

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  16. אני פותח במחשב הנייח שלי ( XP ) קובץ תמונה ב Win picture and fax viewer ואז מנסה להיכנס לעורך התמונות ( איקון למטה) > הוא כותב לי Fail:overflow יש למישהו מושג למה ? THX

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. -------------------------------------------------------------------------------- אז ככה יש לי: מעבד intel 3.0 ghz כרטיס מסך geforce 6200tc דיסק קשיח: wd16000js זיכרונות: 2 ג'יגה של קינגסטון 533 mhz cl4 האם כדאי.....ועוד שאלה האם אני יכול עלשות טרייד אין על הכרטיס מסך שברשותי?

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  18. יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 6 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by gjook,

בזמן האחרון אני שם לב ששיש לי בעיה די מוזרה כשאני נכנס לחלק מהאתרים לדוגמא אני נכנס לאתר תפוז אני לוחץ על הבאנר של "פורמים" ואם אני מזיז את העכבר לפני שהדף מסיים להוריד את כל המידע (יש מעין פס למטה שמתמלא ומראה כמה הדף נטען..) אז החלון נסגר. אבל אם אני מחכה בערך 10 שניות והדף גמר להיטען אז החלון לא נסגר . מה שעוד יותר מוזר שזה קורה רק בחלק מאתרים. אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by nirko,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מנסה להתקין משהו במחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: D:\*.exe (שם הקובץ לא רלונטי) אינו חוקי ביישום WIN32 מה זה אומר? ואיך אפשר לטפל בזה....? תודה.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by yan_ymar,

האם שינוי ב POWER SCHEME בXP יכול לעשות שינוי בביצועים כמן ב ויסטא? כמו ה POWER OPTION ב ויסטא נגיד שאתה בוחר MAX PREFORMANCE בויסטא האם בXP יש דבר כזה ב POWER SCHEME? :s05:

22. אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור

23. Started by SPIDERRRMAN,

קניתי הארדיסק חדש ששמתי עליו וינדוס ובמקום שהוא יהיה C הוא נהיה G ושינה לי את השאר... מישהו יודע איך משנים את האותיות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בויסטה פרימיום יש את שתי החבילות האלו Microsoft Works \Windows Calender >>- שהן למעשה בעלות אותן תכונות \רוב התכונות של הכלים באופיס...מה ההגיון הכלכלי של מיקרו סופט ? בכל מיקרה אם כבר יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח (XP ) > ורוצה לסנכרן יומנים עם הנייד ( ויסטה) האם אפשר לסנכרן את היומנים ביין אוטלוק 2003 ל Windows Calender? אם לא ניתן > אז האם ישנה גירסת Windows Calender ל XP ? שמעתי גם שיש למיקרוסופט יומן און ליין > האם אפשר לסנכרן איתו ברשת? מי עושה כאן סדר עבור כולם.... THX

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.