Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
לפני חצי שעה הזמנתי חלונות 8 ושילמתי דרך פייפאל, כמובן שקיבלתי במייל מס' הזמנה ואישור תשלום אבל התוכנה לא ירדה וכך הסתיים נושא הורדת חלונות 8 מישהו גם נתקל בתופעה הזו? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לךני כשבוע את חלונות 10 וכעת אני מעוניין לרכוש סיראל כנראה באתר kinghin. יכול להיות שאת הסיראל יש צורך להזין במהלך ההתקנה ושלא אוכל להזין אותו כי כבר התקנתי את המערכת? כך הבנתי שזה בגירסאות oem.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי בדיסק הקשיח שלוש מחיצות (Primary Partitions): 1. XP 2. Vista 3. Data על המחיצה הראשונה התקנתי Windows XP Professional x64 SP2, ויצרתי Image. על המחיצה השניה התקנתי Windows Vista Ultimate 64-bit. אחרי שהמחשב עלה, יצרתי משתמש ו-Windows עלה. אבל, אז קיבלתי מסך כחול. עכשיו בכל פעם שאני מנסה לעלות את ויסטה, אני מקבל מסך כחול. ניסיתי לעשות Windows Repair, אבל הוא אמר לי שהוא לא יכול לתקן את המחשב בצורה אוטומאטית. מה לעשות? המפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 X2 5000 ASUS M2N-E OCZ Platinum DDR2-800MHz 2GB X2 Palit GeForce 8800GT Sonic [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הותקן XP על נייד dell 1525 כמובן ששיניתי במהלך ההתקנה ל ata בביוס. לאחר ההתקנה אם אני מחזיר לsata ה XP קורס בעליה. האם יש דרך להתקין דרייור של הבקר ללא התקנה מחדש? יש לי את הדרייור אך לא ניתן בדרך רגילה להתקינו.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים נעלם לי חלון המשימות הכחול שנימצא בכל תיקיה ומציג משימות שחיכות איך אני מחזיר אותו?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אלוהה, לפני ימים מספר קרתה למחשב שלי איזו "תאונה" והוא החליט לעלות את עצמו בקונפיגרציה חדשה כמעט לחלוטין ללא סיבה ברורה במיוחד. תחילה חשבתי שה"יוזר" הקודם שלי נמחק ואיתו גם הקבצים, אך כנראה שזה לא המצב. בתוך תיקיית Documents and Settings יש לי תיקייה בשם Judas(המכילה את קבצי היוזר הקודם) אך ישנה גם עוד תיקייה בשם Judas.JUDASPC.000 והיא היא, התיקייה של היוזר הנוכחי. שאלתי היא - האם וכיצד אני יכול לחזור ליוזר של "Judas"? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן לפי הכתבה פה מצויין שב 8.1 תפריט ההתחל יחזור אך אני לא מצליח לבצע זאת האם יש דרך להחזיר זאת דרך המערכת עצמה? לא מעוניין בתוכנת צד שלישי... http://www.tgspot.co.il/start-menu-returns-and-this-time-for-real/ תודה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חבר שלי התקין win xp על המחשב עכשיו בהתקנה הוא הגדיר 20gb לכונן C ושכח את ה 60gb האחרים להגדיר ככה שעכשיו בווינדוס מופיע לו רק כונן C עם 20 gb. עכשיו אני יודע שיש אפשרות ב win xp להחזיר את כל ה 60 gb שלא הוגדרו אני פשוט לא זוכר איך... אני צריך שמשהו יסביר לי במפורט איך אני עושה זאת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
השתמשתי ב Black box כמעט שנה ואז חזרתי לexplorer אבל עכשיו אין לי את סל המיחזור :s05: איך מחזירים אותו ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני מחזיר לשולחן העבודה את קיצורי הדרך שהיו בעבר ואיך אני מחזיר את וינדוס אקספלורר לברירת מחדל יש לי מערכת הפעלה xp
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
בקרוב כבר לא תזדקקו ליישומים ייעודיים בשביל לדעת עד כמה הליבה הגראפית במערכת שלכם "מתאמצת" בזמן נתון לכתבה
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום... ברצוני לתכנן את חלוקת המחיצות, אני אשתמש ב- Partition Magic 8. זו התוכנית: הארדיסק ראשי - 160 ג'יגה - NFTS - מאסטר, SATA, WD Caviar SE: /C: מחיצה בעלת 5 ג'יגה למערכת ההפעלה בלבד. D/: מחיצה לגיבויים, קבצים, משחקים, הכל כולל הכל. הארדיסק משני - 40 ג'יגה - IDE WD Caviar SE: E/: שטויות, גיבויים של שטויות וקצת pr0n. שאלות - האם החלוקה טובה? (המליצו לי על 5 - 10 ג'יגה נפרדים לווינדוס, למרות שאני ממש לא בעסק של גיבויים שוטפים או Ghost) איך אתם מחלקים? האם ברגע שתתבצע החלוקה, ה- Program Files ו- Documents & Settings יהיו ב- D? לאלו מחיצות להגדיר pagefile, ואיך? תודה מראש! ברכות, muaddib
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. יש לי תיקיה של דרופבוקס, שמשום מה החיפוש של מערכת ההפעלה מדלג על התיקיה הזו. הוספתי אותה ידנית לחיפוש, ועדיין...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, החיפוש בשורת המשימות (START) לא עובד. לא ניתן להקליד בו וגם כשלוחצים עליו והחלון כביכול נפתח, הוא נסגר לבד עוד לפני שמראה משהו. ניסיתי כל תיקון שמצאתי ברשת וזה לא עזר. נתקלתי בפוסט שאמר שפונטים מסויימים שהתקין גרמו לבעיה. ניסיתי להסיר פונטים שהתקנתי בזמן האחרון אבל לא פתרתי את הבעיה. אולי זה פונטים אחרים או בכלל בעיה אחרת. אין לי מושג. אשמח לעזרה! עדכון: כשאני פותח יוזר חדש בווינדוס אז הSearch Indexing עובד כמו שצריך. עדכון 2: שיניתי את השם של התיקיה Microsoft.Windows.Search_cw5n1h2txyewy בAPPDATA והופ נפתרה הבעיה. לא יאומן כמה קל ופשוט. חבל שאין את זה בשום מקום באינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
תודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בהתקנה של כל תוכנה, מזוהה ולא מזוהה, קופץ לי החלון הזה. אני מסיר את הוי- אך זה שוב יקפוץ עם תוכנה אחרת. התקנתי כבר כמה פעמים ווינדוס עם SP2 ולפי מה שזכור לי הדבר הזה קפץ רק פעם אחת, הייתי מבטל את זה ומעולם זה לא היה מופיע שוב. אחרי ההתקנה הנוכחית, משום מה זה שואל ספציפית לגבי כל קובץ. אציין שהדבר היחיד ששונה בהתקנה הזאת מההתקנות הקודמות זה שהפעם פירמטתי בNTFS במקום FAT32 כמו שהייתי עושה פעם.....................ואני לא ממש לא מבין מה הקשר, ומה עוד יכול לגרום פתאום לשינוי המוזר הזה? איך אני מעיף את החלון הארור הזה?????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים שינויים ברג'סטרי (והכל היה בסדר), ואחר כך עידכנתי את החלונות דרך האתר של מיקרוסופט. אחרי העידכון נמחקו לי כל מני פריטים בדסקטופ (כולל קובץ הרג'סטרי ששמרתי לפני השינויים). אבל גרוע מזה: כל פעם שאני פותח חלון דרך הOpen new window החלון אמנם נפתח, אבל עובד על ריק. אני צריך לעשות סטופ, ואז ריפרש - ורק ככה עולה הדף. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 hebrew enabled.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז אני לא יוסיף, התמונות מדברות בעד עצמן.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כשאני מחבר DOK או מכניס דיסק לכונן אז אמור להופיע כזה חלון ששואל מה אני רוצה לעשות עם זה נגיד אם המחשב מזהה מוסיקה אז הוא שאול עם איזה נגן להפעיל.... אז החלון הזה לא מופיע לי ואני צריך שהוא יופיע
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בכדי לקבל את אותו מחשב ישן שהיה לי, רק נקי. או שאני צריך שוב לעדכן ולהתקין את כל הדרייברים, את כל התוכנות, את כל ההגדרות. לעשות הכל ממש מההתחלה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך להפסיק להשתמש בדברים לא חוקיים והורדות לא חוקייות! להפסיק עם הוינדוס xp הצרוב שמותקן לי על המחשב, כי זה ממש גניבה! אז אני רוצה לקנות וינדוס, והחלטתי ללכת על הויסטה..עכשיו ההתלבטות שלי היא בין הhome basic לhome premium. שאלות: 1)לא הבנתי כמה הם עולים!! יש מקומות של הבדל כפול במחיר...האם ההבדל הזה, זה שדרוג או לקנות את החבילה? בקיצור השאלה שלי..כמה הם עולים לקנייה(הדיסקים של התוכנה)? 2)אני יותר מעוניין בhome premium..עכשיו יש לי כרטיס גרפי טוב עם 256Mb ומעבד 2.4 שמתאים...אבל מה שחסר לי זה זיכרון פנימי..יש לי 512mb! השאלה שלי..האם אתם חושבים שאני יוכל להסתדר עם זה? נגיד ואני לא יסתדר אני יוכל לכבות בגרסה הזאת את כל האפקטים המיוחדים(aero)? (ואל תגידו לי זה זו…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כאשר אני לוחץ Alt & Shift ביחד השפה לא מתחלפת לי מעברית לאנגלית ואנגלית לעברית. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו ???
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל לכל המבינים ניסיתי להחליף דרך מנהל ההתקנים אות כונן של צורב בדיוידי שלי ולא הצלחתי וכך גם בהרד דיסק השני שלי כזכור לי זה היה אפשרי בחלונות 98 ??? אם מישהוא יודע מה לעשות אודה לו מאוד ... בתודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה/סקריפט/משהו שיחליף את ההעברת הקבצים הפשוטה והגרועה של חלונות XP. נכון כשמעבירים קובץ מכונן לכונן או לדיסק או קי, או מדיסק לכונן, אז נפתח חלון קטן כזה שרושם מעביר/מעתיק מ-X אל-Y ופס התקדמות? אז אני רוצה להחליף את זה למשהו יותר מתקדם. כי אם נגיד קובץ נמצא בשימוש אז זה מפסיק את כללל ההעברה ואז צריך להתחיל מחדש. או אם נגיד זה נתקע אז שזה ימשיך אוטומטי מאיפה שזה הפסיק ודברים כאלה יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-