עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itay127,

קניתי מחשב חדש זה המחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ועכשיו אני רוצה להתקין עליו ויסטה, אבל אני לא יודע איזה גרסא כדאי? 32 ביט?64ביט?או 86? שמעתי שמשחקים לא פועלים על 64 זה נכון? ומה אתם אומרים איזה גרסא כדאי לי להתקין? וגם דוד שלי קנה מחשב חדש והוא רוצה ויסטה איזה גרסא כדאי למחשב שלו? הנה המחשב שלו: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box …

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  2. שלום , יש לי ווינדוס VISTA ULTIMATE וכל פעם שאני מנסה להיכנס למסנגר יש לי הודעת שגיאה (81000306). וכאשר אני נכנס לסקייפ אין אף אחד ברשימה שלי. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  3. שלום חברים, בידי שני דיסקים של Windows XP Home, אשר נרכשו כחוק. כמו כן יש שני מחשבים, על כל אחד מותקנת מערכת הפעלה עם הרשיון שלה. פירמטתי את אחד המחשבים, רציתי להתקין עליו בחזרה את המערכת, אך איני מוצא את הדיסק (שעליו מספר הרשיון שלו) עם מערכת ההפעלה שהיתה מותקנת בו. האם אוכל, לבינתיים, להתקין מערכת ההפעלה, עם הרשיון שבמחשב האחר, כלומר שבשניהם יהיה אותו מספר רשיון, ואז לאחר שאמצא את הדיסק האבוד והרשיון (הוא חייב להיות באיזה מקום... ) להזין את מספר הרשיון שלו במקום? האם עד שיימצא הדיסק האבוד, אוכל להוריד עדכונים מהרשת, למרות שקיימים שני מחשבים עם רשיון זהה? תודה רבה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי, יש 2 סוגים של windows xp כמו שיש 2 סוגים של vista, יש 64 ביט ו32 ביט. רציתי לדעת איך זה משפיע על הפעלת המשחקים זה שיש לי windows xp 64BIT ולא xp של 32BIT כמובן שהמעבד הוא 64 ביט אבל לא על זה אני מדבר... תודה

5. Started by BooYaka,

שלום לכם אני דיי חדש בפורום מקווה לעזרה מכם אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי המחשב שיש לי עכשיו נתקה לי בלי סוף ויש לי כרטיס מסך שכבר לא מוכרים אותו עכשיו יש לי Windos XP ואני ממש אוהב אותו וזה אבל חבר שלי אמר לי שXP לא קולט DX10 ושרק ויסטה קולט DX10 אז אני דיי חייב לקנות ויסטה אז לפני כמה זמן חבר שלי ואני דיברנו במסן והוא אמר לי שלאחותו קנו ויסטה והוא אמר לי יש בו מלא מלא באגים וממש לא שווה לקנות וזה הוא הכניס אותי לבאסה אין לי מושג מה לעשות אני שואל אותכם אם לויסטה (Microsoft Vista Home Premium 64Bit Hebrew) יש באגים וממש לא כדי לקנות את זה בבקשה אני מתחנן תעזרו לי! תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by Vidati,

התקנתי היום VISTA 64BIT וגיליתי שהדרייבר של כרטיס הרשת לא מתאים... (ידעתי את זה, אבל רציתי לנסות בעצמי ) ואז התחלתי לחפש דרייבר ל64ביט. לאחר חיפוש מיגע הגעתי למסכנה שהדרייבר האחרון שיצא לכרטיס הרשת שלי היה ב2003 וכמובן שהוא 32ביט... אז מה הפיתרון שלי? אני מחפש אתר שאולי מקודד מחדש דרייברים ל64ביט כי אין לי ממש רצון לקנות כרטיס חדש רק בגלל ה64ביט. יש למישהו רעיון? או שהפתרון היחיד הוא להחליף לכרטיס עדכני יותר שתומך ב64ביט? תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by ellell,

בחלון איתחול יש פריטי איתחול אשר הורדו ולא מסומנים יותר ב-V , ואני מעוניין לדעת איך אפשר למחוק אותם בכלל מהחלון. תודה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  8. שלום אני אורח חדש בפורום עם מחשב חדש, יש לי מספר שאלות, אודה מאד למי שיתאמץ ויענה לי. 1) אני קיבלתי מחשב עם ויסטה ביזנס 32 ביט שפועלת באנגלית, האם יש אפשרות להחליף אותה למערכת שתפעל בעברית (תפריטים, עזרה , ממשק המשתמש) אני עיינתי באתר של מיקרוסופט והדבר היחידי שהצלחתי לעשות הוא ששפת הקלט תהיה בעברית. אז האם אפשר לשדרג ללא תשלום? ובתשלום? אני לא הצלחתי להבין איך לשדרג ויסטה לויסטה? 2)משום מה אין בויסטה את המשחקים הרגילים והחדשים שמגיעים בדר"כ עם מערכת הפעלה כמו שולה המוקשים וכו' . למה? ואיך אפשר להוריד? 3) האם אפשר להחליף ביזנס להום פרימיום ללא תשלום? אני יודע שאולי אין זה המקום לשאול אך לא הצלחתי באתר של מיקרוסופט. פרט נוסף: אני קיבלתי את המחשב עם דיסק התקנה של Dell .

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by MODI,

היה לי פיירפוקס בXP אז עשיתי EXPORT למועדפים וזה עשה לי דף HTML עם כל המועדפים שלי. עכשיו פירמטתי ויש לי VISTA עם IE7, איך אני מעביר את המועדפים שלי לשם?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by arik100,

אוקיי אז ככה לאחרונה התחלתי להשתמש ב VMWARE WORKSTATION על XP ולהריץ LINUX עכשיו אם אני יריץ VISTA על XP ככה זה יילך טוב? כאילו רק כדי לראות ולא להיפגע ע"י התקנה מלאה מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by HydroIT,

שלום. ממש היום הגיע מחשב חדש שהזמנתי, ובו כל החומרה שונה (מעבר מאינטל 3 לAMD כפול ליבה, לוח-אם תואם, וכד'). כאשר ניסיתי לעלות את המחשב ולהכנס לווינדווס (גם ב-SAFE MODE, וגם לא) - הוא עושה לעצמו ריסט. מה הבעייה וכיצד ניתן לתקן אותה?

12. בימים האחרונים WINDOWS EXPLORER כל הזמן היה קורס כשהייתי בספריה של הסרטים. הסיבה היתה XVIDCORE.DLL הסרתי את מקודד ה XVID והתקנתי אותו מחדש, לאחר כמה נסיונות ואחרי הרבה נסיונות, כאשר אני מקליק כפתור ימני על קובץ AVI כדי לראות נתונים עליו (קידוד וידאו, קידוד אודיו וכו') הוא לא מראה כלום וכותב משהו כמו החלון לא זמין. איך פותרים את הבעיה הזאת? ואיך גם פותרים את בעיית הקריסה של ה WINDOWS EXPLORER בגלל ה XVID, יש לציין שמותקן אצלי המקודד האחרון של XVID.

13. טוב אני לא זוכר מתי זה התחיל ואני לא יודע איך זה קרה אבל כל התקנה שאני מתקין זה עושה לי Eror שאומר שהוא לא יכול ליצור קיצורי דרך ... עכשיו , בכל ההתקנות אני לוחץ OK בEror וזה ממשיך בהתקנה . זאת אומרת שזה לא הפריע לי ממש , אבל עכשיו הורדתי משחק : World In Conflict שכמובן גם בהתקנה הזאת יש את ה Eror שהוא לא מצליח ליצור קיצור דרך רק שהפעם אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ככה שאני לא יכול להמשיך בהתקנה ולשחק במשחק . תמונה מההתקנה של World In Conflict : ( אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ) הינה תמונה מההתקנה של התוכנה TuneUp Utilities 2007 שכמובן גם היה לי את ה Eror אבל כמו רוב ההתקנות חוץ מהמשחק WIC אני לוחץ OK וזה ממשיך כרגיל בהתקנה והתוכנה עובדת כרגיל חשוב לציין ש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם בעודי משוטט לעצמי באינטרנט ומחפש תשובות בנוגע לכך האם ויסטה 23 תומכת ב4GB זיכרון? המציאו כל מיני תאוריות שהכרטיס מסך גוזל חלק וכדומה, אבל פתאום הגעתי למאמר מעניין, בנוגע לדרייוור או משהו דומה לזה שאינטל פיתחה (שיכול לפעול על AMD), המסביר שה4GB קיימים, אבל לא ניתן לראות אותם. למערכת שאינטל יצרה קוראים Physical Address Extension (או בקיצור: PAE), אשר מאפשר לך לראות את הזיכרון. לדוגמא, אם תיקח 3.5GB, הוא יהיה נראה ולא תצטרך את הPAE כדי לראות אותו, אבל אם יהיה לך 4GB או יותר, 0.5GB ממנו יעלמו לPAE, שרק איתו תוכל לראות אותם. בכל מקרה זה כל מה שאני הבנתי מהמאמרים השונים באינטרנט, הנה מאמר אחד מאתר מייקרוסופט שאשמח אם תקראו, ותוכלו להסביר באמת מה קורה כאן. htt…

15. מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... עשיתי רשת בין המחשב שלי לשל אחי ורציתי לעדכן את ה - Windows שלו, יש לו XP Pro . כל פעם כשאני מנסה להתקין עדכון מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://img91.imageshack.us/img91/9713/47208786lq0.jpg חשוב לי לציין שלפני שעשיתי רשת בין המחשב שלי למחשב שלו התקנתי לו Mui שזאת חבילה שמחליפה את שפת ה - Windows מאנגלית לעברית או לערבית . חוץ מזה לא נגעתי ולא החלפתי שום דבר במחשב שלו . מה אפשר לעשות כדי לסדר את הבעיה הזו ?.. תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by Eli_1982,

שלום! יש לי שאלה בקשר ל- Standard PC ו- ACPI: אחרי התקנה מחדש של WinXP גיליתי שכשאני מכבה את המחשב הוא לא נכבה לבד ז"א מופיעה ההודאה: "It is now safe to turn off your Computer" אחרי חיפוש בפורום ובגוגל הבנתי שהבעיה היא כתוצאה מכך שהמחשב מוגדר כ- Standard PC. מה שעוד הבנתי זה שככול הנראה הוא מוגדר כך כתוצאה מליחיצה על F5 (בטעות, במקום על F6) ושם כנראה המחשב הוגדר כ Standard PC ועכשיו לשאלה (אחרי הסיפור ;D) האם אני יכול להגדיר את המחשב שיתמוך ב ACPI , מבלי לפרמט מחדש? אולי דרך REPAIR ? נ.ב. כל ההגדרות של ACPI בביוס מאופשרות. נ.ב.2 - אם זה לא הפורום המתאים לשאול אז אשמח אם תעבירו תודה!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. איך מגדירים שברירת המחדל ב'צייר' בשמירה תהיה JPG ושהמיקום יהיה בשולחן עבודה ולא בתיקיית התמונות שלי? התיקיות המוזרות שמתקינות את עצמן לבד-איך מוחקים לגמרי את אאוטלוק, מסנג'ר ו NET MEETING? לא התקנתי אותם. הם הותקנו לבד וגם איך משנים שהשעון בסרגל המשימות לא יציג PM או AM? למשל עכשיו הוא מציג 10:25 PM ואני רוצה שזה יהיה 22:25

18. Started by bumer,

יש לי ויסטה פרמיום בנייד ,כשהורדתי JAVA לאקספלורר ויסטה הפכה אוטומתית לבייסיק בתענה שאין תמיכה בJAVA. האם יש JAVA לויסטה? מישהו ?

19. Started by lidor_abo,

חברה התמונות שהייתי פותח באקספי אני פותח אותם בויסטה והם נראות לי מטושטשות במסך מלא...וגם לוקח קצת זמן עד שהוא עובר למסך מלא ?תודה לעוזרים lidor_Abo

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. שלום לאחרונה שמתי סיסמה למשתמש שלי באקס פי אבל רציתי לדעת איך גורמים למצב כאשר משתמש אחר לוחץ על כיבוי המחשב (כאשר הוא מחוץ לשולחן העבודה שלי) והוא מבשק סיסמא. זה אפשרי? או שיש תוכנה צד שלישי ?

21. Started by asypeer,

הי התחילה לי היום בעיה מציקה במחשב: אני לא מצליח להחליף שפה בכל יישומי אופיס מעברית לאנגלית, אלט+שיפט לא משנה כלום, בשאר היישומים במחשב זה מחליף את השפה, ובאופיס זה לא עושה כלום, כאשר משנים ע"י הקלקה על האיקון של השפה בשורת המשימות זה כן מחליף, אבל לא עם אלט+שיפט. ניסיתי להסיר ולהתקין את האופיס מחדש, אבל כלום לא עזר בינתיים. יש למישהו הצעות ? בתודה, אסף

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  22. מה הערך ברגיסטרי שמעלים את האייקונים משולחן העבודה? מצאתי את הערך הבא: Hive: HKEY_CURRENT_USER Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Name: HideIcons Type: REG_DWORD Value: 1 אבל כשאני משנה אותו, כלום לא קורה. אני לוחץ F5 בשביל ריפרש, וכלום לא קורה. האייקונים נעלמים (או מופיעים) רק כשאני לוחץ עכבר ימיני -> ריפרש. בעיה במחשב שלי, או שיש ערך אחר שמעלים את האייקונים?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by sahargt,

הייי מחקתי בטעות את הסל מיחזור מהשולחן עבודה איך אני מחזיר את הסל מיחזור? אני משתמש בויסטה גירסה אנגלית 32 וגם אייך אני מבטל את הסיסמא בכניסה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  24. לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקטע של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר ואז זה התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע בשלב מסוים עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting כאילו רוצה להמשיך מהנקודה שנתקע ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן(חץ) של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נ.ב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מ…

25. אני רוצה ליצור לעצמי משימות מתוזמנות ואני לא מצליח ליצור...לא משנה מה אני עושה הוא אומר לי "משך הזמן אינו חוקי"....תמיד...יש מצב שיש פאק בזה? יש מישהו שגם יש לו את זה?

דיונים חדשים בפורומים