עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by סל מיחזור,

בדרך כלל למעלה מ-120 מגה. יש לציין שהשימוש במעבד הוא אפסי. התהליך הזה מעכב את עליית המחשב בשלוש דקות לערך. בעיות נוספות במחשב : ב-msconfig יש ארבעה קבצים (לא תוכנות )ששייכים ל-ntuser והם מסומנים כמצויים ב- Common Startup . נוסף לזאת יש אתרים שאי אפשר להיכנס אליהם או לבצע log in למשל הדואר ביאהו החשבון בקופת חולים החשבון בבזקביל אפילו לכאן לא יכולתי להיכנס לפורום אלא במחשב השני שלי לא ברור לי האם קיים קשר בין כל התופעות שציינתי. סרקתי עם המון תוכנות , אנטי וירוס, אנטי רוגלות ,אנטי טרויאנים , סריקה לחטיפת דפדפנים. מחקתי כל דבר שנמצא , אפילו false positive . כלום לא עזר. אודה לכל סיוע. תודה

2. Started by ben060,

שלום יש לי ויסטא כרגע , אני רוצה לחזור ל XP כי את האמת די התאכזבתי. כשאני מכניס את הדיסק של ה XP הוא כותב boot from cd or dvd ואחרי זה הוא מריץ כל מיני דברים וא אני מגיע למסך שאני צריך לכתוב בו כל מיני פקודות נראה לי זה דוס מה אני צריך לעשות כדי לפרמט ולעלות את מסך ההתקנה של XP?

3. Started by אמיר יצחקי,

כל פעם שאני פותח את ה IE או כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי חלון שרשום בו שגיאה ב CTF LOADER אין לי אפילו מושג מזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by EVGA-yuvalll22,

היי אני לא מוצא הורדה של DirectX10 לויסטה שלי יש לי במחשב ויסטה אבל אין לו DirectX10 אז אפשר לניק להורדה של DirectX10 בתודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. היי חבר'ה.. איך אני מוריד את הרקע הכחול של האייקונים בשולחן עבודה...שלא יהיה תמיד רקע כחול קבוע אלא רק כשלוחצים עליו... מקווה שהבנתם.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by iho,

היה ברשותי ויסטה והמחשב הנייד (דל 6400) עבד מצוין. עכשיו מסיבות שונות שינמכתי ל XP PROFESIONAL (הכל תוכנות מקוריות שניקנו בכסף מלא). ועכשיו הוא לא משמיש שום קול וכותב לי שיש בעיה בהתקן הקול שלך שהוא לא מותקן או שאינו עובד כראוי. מישהו יכול לעזור לי בענין? תודה מראש!

7. Started by LBC,

שלום, קניתי מחשב השבוע עם הכרטיס הגרפי המוזכר בכותרת, מעבד E6750 ושני ג'יגה זיכרון. התקנתי עליו חלונות Vista Home PREMIUM. אני יודע שבגירסה הזו יש את הממשק Aero. אבל הוא לא מופיע לי ברשימת ה - Themes. מחיפושיי בגוגל עולה, שאם הממשק הזה לא מופיע ברשימה, זה אומר שהכרטיס הגרפי לא תומך בו. אבל איך זה ייתכן??? הרי זה כרטיס חדש מאד ועדכנתי את הדרייברים לאחרונים! אה, כן ועל הקופסא רשום "Certified for Windows Vista" למישהו יש הסבר/פתרון?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. לכל משתמשי Vista Ultimate, מיקרוסופט שיחררה דרך Windows Update את שאר חבילות השפה בניהן עברית, ערבית וכו'. ניתן להוריד באופן חוקי ובחינם דרך Windows Update, בהצלחה. אם זה כבר פורסם כאן אז כנראה פספסתי...

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  9. תודה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by elilosky,

כבר פתרו את כל הבאגים והשטויות של ה64 ביט? כרגע יש לי XP 32 ומזה הגירסא הזאת 64 ביט? Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86

11. Started by nedy,

יש לי בעיה בשיחות וידאיו/קול כאשר אני בא לדבר הצד השני אינו שומע אותי מהמיקופון אלא את מה שקורה לי במחשב לדוגמא: אני מקבל הודעה חדשה אז יש "הו הו" הוא שומע אותו אני שומע אותו טוב והכול רק מיקרופון אני לא מצליח לדבר ואני כבר ניסתי 3 מיקרופונים כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC97 Audio האם אפשר לסדר זאת? (התקנתי כבר את הדרייבר של הכרטיס קול)

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

התקנתי WUNDOWS XP כמה פעמים על אותו מחשב אין בעיה ניסיתי להתקין WINDOWS 2000 SERVER הוא לא נתן הוא נתן הודעת שגיעה וניסיתי להתקין WINDOWS 2003 SERVER גם לא נתן לפי מה שאני הבנתי יש בעיה במעבד ? בזכרון שלו ? מישהו זוכר מה דרישות מערכת ל WINDOWS 2003 SERVER זו ההועדה 0x00000050

13. ערב טוב נמאס מהויסטה ? , יש לכם XP מותקן במחיצה אחרת ? במידה ותרצו שיהיה לכם רק XP על המחשב עקבו אחרי ההוראות הבאות : 1. הכנסו ל-XP 2. הכניסו דיסק של ויסטה לסידירום. 3.START >> RUN ושם הקלידו את הטקסט הבא: CDROM:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force CDROM = האות של הסידירום שהכנסתם אליו את הדיסק של הויסטה. 4. תרסטטו ותראו שלא עולה BOOY MENU של ויסטה , אלא המחשב ישר עולה לXP 5.עכשיו אתם יכולים לפרמט את המחיצה של הויסטה בהצלחה!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by Idan06,

רק אתמול התקנתי את Windows Vista וניסיתי לשחק משחקים. שיחקתי בPro Evolution Soccer 2008 ובריפליים יש מין איטיות כזאת כאילו המשחק מקרטע... מה שלא היה לי בWindowsXp.. עכשיו לשאלתי.. יש דרך לשפר ביצועי משחקים בVista?

15. Started by itzik00,

שלום, הבן שלי מחק בטעות את העיברית מהמחשב, כרגע יש אנגלית וכאשר אני מעלה מסמך בעברית אני מקבל הרבה ???????? השאלה שלי האם על מנת להחזיר את העברית אני צריך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או יש איזה מוד שמתקן רק את הבעייה הזאת תודה, איציק.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  16. אהלן, לפני כמה זמן אני רואה שכל האיקונים כמעט ללא הסמל, כלומר שיש להם ריבוע לבן אבל אין להם את הצבע והצורה והכל.. (צירפתי צילום מסך..) וגם למטה בשורת משימות התבלבלו לי כל הסמלים.. (נגיד הסמל של הפיירפוקס עכשיו הוא של ה-ICQ בעצם.. מה עושים? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

17. מכמה סיבות פשוטות: התקנות שאורכות כשלושת רבע שעה, זמני טעינה ארוכים ביותר במשחקים כבדים, FPS נמוך מדי במשחקים וחוסר תמיכה בכמה תוכנות שאני צריך. השאלה שלי היא האם כדי לחזור אני צריך לפרמט? ואמורים לצאת משחקים בלעדיים לויסטה תומכי DX10 בזמן הקרוב כך שאהיה חייב ויסטה? או שיש עוד זמן?.. ובלי קשר, Crysis תומך DX10? חח אם כבר אני שואל

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום. יש לי VISTA ULTIMATE 64 Bit בגרסא אנגלית (שונא את העברית) יש מצב להוריד/להשיג/ להתקין את המדיה סנטר בעברית ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by assafcohen1,

התקנתי קספרסקי 7.0 שהעיף לי המון וירוסים מהמחשב. עכשיו כשאני מנסה להסיר אותו וזה מגיע ל windows installer זה נותן לי שגיאה :\ עכשיו כל מה שמשתמש באינסטולר הזה (כמו כל תוכנה בעולם) זה מציג לי שגיאה וסוגר את הישום זה שגיאת: msiExec.exe איך אני מסדר את הגיאה הזאת אני ממש מתחרפן :'( הנה צילום של המסך: http://img236.imageshack.us/img236/77/errorba2.jpg

20. חבר שליעשה שתי משתמשים במחשב, אחד מנהל ושני משתמש מוגבל, עכשיו הוא יכול להכנס לXP אבל הוא לא יכול להתקין או לשנות דברים בליהסיסמה (שהוא שכח אותה) יש לו XP מקורי, עםכל הדברים.. יש דרך לבטל\לפרוץ את הסיסמה חוץ מלפרמט את המחשב? :-\(ואין לו מחיצה בהארד דיסק ככה שהכול למחק לו) אשמח לקבל תשובה בהקדם, גיל.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. יש לי ויסטה אולטימייט, אם יהיה לי כרטיס טלוויזיה ואני יחבר את הממיר הYES שלי לכ. TV, אני יראה ממש כמו בTV? זאת אומרת יהיה את הכחול הזה שרשום מה יהיהו התוכניות הבאות? ואני גם יוכל להקליט בקלות כמו ביס מקס (מין טיבו כזה)

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המפרט הבא: intel 3.0 ghz 64 bit ga-8i945pl-g kingston 2 gb geforce6200tc ואני כרגע עם הוםפרימיום 32 ביט עובד אש השאלה שלי אם זה בסדר שהויסט העובדת על מעבד כזה ואם אני ישים 64 ביט האם תשתפר מהירות המחשב ניצול מירבי של המעבד...וכו'.! תודה לעוזרים lidor_abo

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by orninyo,

איך אני משנה את הגודל זיכרון של system recovery ישתמש בו בויסטה? כרגע התיקיה שלו (system volume information) תופסת לי 13 גיגה (!!) ניסיתי כמו באקס פי לחיצה ימנית על המחשב שלי ואז מאפיינים אבל אין שם אפשרות לשנות את הגודל . רק לבחור כוננים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by Sex$Booster2007,

נשמות יקרות בפורום, אנא עיזרו לי להחליט מה לקחת ל64 ביט, נכון לעכשיו אני יודע שUNREAL III ישווק גם ב64 ביט בנוסף לגרסתו הרגילה. יש לי 2GB זיכרון, ולפיכך אני מעדיף להתרחק מVISTA ולהישאר קרוב לXP, אבל האמת לא אהבתי את הXP X64 משום מה, אם מישהו התנסה בשניהם ויכול להמליץ לי מה לקחת, זה יהיה מצוין.

דיונים חדשים בפורומים