עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pergola,

אני נכנס לביוס ובא לשנות שהמחשב יופעל ע"י הכונן דיסקים במקום הארד דיסק.. אבל כשאני לוחץ על הprimery זה מביא לי רק אפשרות של auto וuser ולא כמו במשחב החדש שלי שיש גם אפשרות של cdrom בsecondry זה מביא לי את הcdrom אבל אם אני מנסה שיתחיל מהsecondry ולא מהprimery הוא מביא לי הודעת שגיאה שאין hard disk פעיל או משהו כזה.. בכל מקרה איך אפשר לשנות שהמחשב יעלה את עצמו מהsecondry ולא מהprimery או לשנות שהprimery יהיה הcdrom למרות שאפשרויות היחידות הם auto או user..\ אז מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  2. שלום חברים, חיפשתי וחיפשתי ברשת... וטרם מצאתי תשובה... אודה לעזרכתם. במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים: האחד מחולק ל-C ו-D, השני טרם פורמט וטרם ניתנה לו אות. במחשב יש כונן צורב DVD באות E. אני רוצה שהכונן הקשיח, שטרם פורמט, יהיה באות E. כיצד אני משנה את אות כונן צורב DVD, כדי שהאות E, לא תהיה תפוסה? תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 12:46:15 אוקי... מצאתי.הבעיה היתה שכונן ה-DVD לא הוצג ב-Disk Management. עד שבתפריט Top סימנתי Disk List. מי שרוצה, ניתן למצוא מדריך פה: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/changerackxp.html

3. Started by shlomishlomi,

אחותי קנתה מחשב נייד בחו"ל וקיבלה איתו VISTA הבעיה היא שהוא באנגלית ואי אפשר אפילו לכתוב בעיברית.. השאלה היא איך אפשר לשנות את השפה לעיברית? או לפחות לכתוב בעיברית בנייד?... (אני יודע איך עושים את זה בXP אבל אף פעם לא השתמשתי בויסטה)

4. Started by asypeer,

דבר ראשון ! אין שום קשר בין ההודעה הזאת לזאת שמתחתיה ! מדובר על מחשב אחר עם בעיה אחרת. מדובר על מחשב עליו מותקן XP PRO באנגלית וOFFICE 2003, שניהם חוקים למהדרין. לפני כמה ימים הפסיקה לעבוד החלפת השפה באמצעות ALT+SHIFT, רק באמצעות הקלקה על אפשרויות השפה בשורת המשימות ניתן להחליף את השפה. דבר זה קורה בעיקר ביישומי אופיס (וורד ואאוטלוק), אם נגיד אני בדף חיפש בגוגל, זה עובד. ואפשר לחפש "HOUSE שלי" בלי להשתמש בעכבר. מה שניסיתי לעשות עד כה: 1.התקנה מחדש של האופיס 2.משחק עם הגדרות השפה ב-XP, הסרת העברית והתקנתה מחדש. 3.שינוי צירוף המקשים למשהו אחר מALT+SHIFT. כל אלה לא עזרו.. מי שיפתור לי את זה יזכה לכבוד רב.. בתודה אסף.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. בוקר טוב. התקנתי על אחד מהמחשבים בחברה אצלי את הXP מחדש לאחר פרמוט, משום מה הדיסק שהיה משויך למחשב היה גרסא עברית של הXP PRO. לגבי מעבר מאנגלית לעברית אני יודע שיש את MUI. אין בעיה. מה לגבי המצב ההפוך ? שבו אני רוצה לעבור מעברית חזרה לאנגלית(ההתקנה הייתה בשפה העברית). בתודה, אסף.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. Started by Mike-,

שלום לכולם, שהגיע הזמן לשדרג לוויסטה עקב יציאת כל משחקי הDx10 בקרוב. בדרישות המינימאליות לוויסטה מצויין שדרושים לפחות 15gb, מה גודל המחיצה שכדאי לי להקצות לוויסטה ? מהו גודל התיקייה של וויסטה לאחר ההתקנה ? בתודה מראש, מייק.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  7. לאחרונה שמתי לב ש-utorrent מאט מאוד את המחשב. הורדתי את process explorer (תוכנה מעולה אגב) וראיתי שה-utorrent תופס 15-20 אחוז מה-CPU וה-Deferred Procedure Calls (DPC) תופסים גם 20-30 אחוז CPU. זה מאוד לא נורמלי, בד"כ לא מרגישים את ה-utorrent.. כנראה שזה קשור לחיבור רשת/אינטרנט עצמו אבל לא הצלחתי לגלות מה הסיבה. חיפשתי בגוגל וקיבלתי תוצאות שאמרו לחקור את הקרנל. אני לא ממש מבין בזה. האם מישהו נתקל בתופעה? מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  8. אני רוצה למחוק את הווינדוס שנמצא בכונן מסויים ובמקומו להתקין ווינדוס אחר, מבלי לאבד את המידע שנמצא על אותו כונן. אפשר לעשות את זה?

9. Started by lidor_abo,

חברה שהתקנתי את הויסטה בהתחלה היא הייתה לי מהירה ביותר פירמטתי את המחשב שוב סתם כי הרגשתי באיטיות אחרי הפירמוט אני מרגיש המחשב לא מהיר כמו שהיה בהתחלה שהתקנתי את הויסטה מישהו מכיר את התופעה הזו בויסטה?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by קרן24,

אהלן חבר'ה... יש לי בעיה ואני צריכה את עזרתכם... בשעה טובה קניתי מחשב חדש מTMS. המחשב ללא מערכת הפעלה. אני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי (יש לי את הדיסק המקורי), נכנסתי לBIOS וסימנתי FIRST BOOT DEVICE - CDROM. אך כאשר הוא מנסה לקרוא מהדיסק, לאחר מס' שניות הוא רושם לי DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. כמובן שהדיסק כבר בפנים, אבל גם לאחר שאני לוחצת אנטר הוא רושם לי את אותה התשובה. יש לציין שכאשר אני מדליקה את המחשב, האורות של הCD נדלקים, כך שלא נראה לי שזה לא מזהה את הכונן או משהו.... קיצר, אני צריכה את עזרתכם כי אין לי מושג מה הבעיה. אשמח לשמוע תגובותיכם ועצותיכם... שבת שלום, קרן.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. הסיפור הוא כזה: יש לי וינדוס XP מקורי, מותקן ורץ על המחשב. מסיבה מסוימת חשוב לי מאוד לעשות פירמוט עוד היום למחשב שלי, מה שעשיתי פעמים רבות בעבר. להפתעתי גיליתי היום שהמנקה שלנו "ניקתה" את הדף שו רשומה הסיסמא של הוינדוס שלי באחת הפעמים האחרונות שהיתה אצלנו. אני זוכר שבעזרת תוכנת האוורסט היה אפשר לראות את הסיסמא של הוינדוס שלך, אבל אני לא מצליח למצוא איפה האפשרות הזאת קיימת. יש איזושהי שיטה לגלות את הסיסמא של הוינדוס שמותקן לך על המחשב?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by ojo4mojo,

שלום לכולם. אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני צריך יעוץ מבעלי ניסיון. חשוב לציין שהמראה של ויסטה בהחלט קוסם לי אבל לא הייתי רוצה לחוות בעיות בצפיית סרטים וסדרות שהורדתי. אם מישהו מביניכם משתמש במחשב כמו בעיקר לצפייה בסרטים, בהורדות ובקצת עריכת סרטים פשוטה אני אשמח להמלצות. אין לי צורך במחשב למשחקי מחשב מסובכים. נ.ב המחשב שאני קונה בעל מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 250 וזיכרון פנימי 2גיגה. תודה

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by Frequency,

התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by Shizel,

שלום יש לי בעיה בוינדוס שהופיעה לא מזמן מסיבות לא ברורות הכול התחיל להיות איטי יותר ולפעמים בכלל סיוט עשיתי פורמט עזר קצת יש פחתו תקיעות אבל לפעמים בסרטים הסרט הצמו מתחיל להתקה יענו ממקום להגיד מילה אז זה עושה מממממייללהההה וגם הסרט אצמו!! יש למישהו מושג מה הבעיה יכול להיות זיכרון ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שלום חברים, במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים של 500GB: האחד מחולק ל-C ו-D, השני חדש, Unallocated, טרם פורמט. האם כשאני מפרמט את הכונן השני, ותהיה, לפחות כעת, מחיצה אחת של 500BG, לבחור Primary Partition או Extended Partition? מה למעשה ההבדל? מה זו מחיצה לוגית? במה לבחור? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by silver,

שלום לכולם אני משתמש בוינדוס ויסטה אולטימט בעברית ביומים האחרונים המערכת עושה ריסטרטים מדי פעם ומודיעה שאיזה פלג &פלאי הפסיק לעבוד והיא נאלצת לעשות ריסטרט ניגשתי לדוח תקלותמערכת וכל התקלות מאותה סיבה רצ"ב הדוח חתימת בעיה שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: svchost.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של היישום: 4549adc4 שם מודול התקלה: WS2_32.dll גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549be0e קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0000db74 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: aab3 מידע נוסף 2: 1562721d81c0bfc2e85659e3a1c7e3bc מידע נוסף 3: a042 מידע נוסף 4: 9614a5388e116c0ae8482c8c074eb2ff קבצים המסייעים בתיאור הב…

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  17. דפ"רים המחשבים הישנים... יש לי XP מקורי, שיש בו שני כוננים C D שה-C הוא הישן ואני רוצה להעיף אותו, ב D מותקנת מערכת ההפעלה, אבל הביוס המטומטם של COMPAQ לא מאפשר לתת את D כBOOT אז אני מנסה לשנות את האות של הכוננים אבל אז זה ידפוק לי את כל התוכניות כי כולם עובדים דרך D מן הסתם...!! כלומר מה שקורה עכשיו, זה שהכונן המעפן מאפשר לD להיות ה BOOT ובלעדיו המחשב לא עולה בכלל. אולי אפילו יש למישהו רעיון איך לעשות מחיצה בתוך ה D שלי ואז להעביר את הגיבויי לשם, להפוך אותו לC ואז לפרמט?? עריכה: ניסיתי לעדכן ביוס-אין יותר חדש,השאלה אם בכלל אפשר לעשות מה שאני אומר-כלומר שיהיה WINDOWS שעובד דרך D בלי שיש בכלל כונן C?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. אני מתכוון לקנות את הנייד HP PAVILION 6515 שמצויד ב VISTA. אני מראש יודע שאני ארצה XP, רק שהבנתי שלא ניתן להתקין אותו בנייד באופן פשוט. אם כן, מה צריך כדי להתקין XP על הנייד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אחרי שהיו לי המון בעיות להתקין את הWIN על איזה מחשב הוא מעלה לי בתחילה את התפריט שנותן לי לבחור OS , כאילו יש שני התקנות של WIN על הHD. איך מבטלים את זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by lader,

הייתה לי בעיה של יציאה מתוכניות דרך התהליכים, אמרו לי פה בפורום לעשות בדיקת תקינות של קבצי הווינדוס עם הדיסק של הווינדוס ואז כשעשיתי הפעלה מחדש לפני הכניסה לווינדוס הוא דורש אימות חוקיות של הווינדוס, והאפשרות היא התחברות לאינטרנט על מנת לאמת את המקוריות אבל כשלוחצים על זה אז ההתחברות לא מתבצעת ואי אפשר להכנס לווינדוס. מה עושים?

21. כשיש מספר קבצים פתוחים מופיע האייקון ומופיע השם מיקרוסופט וורד ואז 3 נקודות במקום שם הקובץ כל פעם שרוצה לעבור בין המסמכים צריך "לשחק" עם כולם, עד שנונופל על הנכון

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by פיני1805,

שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. שלום. אני מרכיב את המחשב. לוח אם+מעבד+זכרונות+ספק+כרטיס מסך חדשים. 2 הארדיסקים, 250GBX2, יש לי כבר. אחד מחולק ל3 מחיצות, 2 עם חומר + 1 שהוא הSYSTEM. ועוד הארד דיסק מחיצה אחת מפוצץ בחומר. אני רוצה להעביר את החומר שבמחיצת SYSTEM למחיצה אחרת, ואז להתקין מחדש עליו וינדוס ולסגור GHOST. איך אני עושה את זה כי לחבר את הארדיסק למחשב אחר לא הצלחתי (אין תאימות, הלוח ישן מידי במחשבים אחרים בבית). תודה

24. זה התחיל אתמול לבד =\.. הוא מחכה שאני אלחץ על שם המשתמש שלי כדי להיכנס לוינדוס.. אבל יש לי רק משתמש אחד.. איך לעשות שזה יכנס לבד?.. נ"ב: זה תמיד נכנס ... פתאום אתמול זה התחיל לבקש ממני ללחוץ =\

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by ag43,

אני רוצה שהWINDOWS שלי יכנס ישירות למשתמש ולא יחכה בתפריט בחירת משתמש בהפעלת המחשב (יש רק משתמש אחד). השתמשתי באופציה שבTWEAKXP ומשום מה היא לא עובדת וכל פעם שאני עושה ריסטרט הWINDOWS מחכה בתפריט בחירת המשתמש והאופציה בTWEAXP לא מסומנת. יש דרך אחרת לאפשר AUTOLOGON?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים