עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה שמוקף באדום נעלם לי איך אני מחזיר אותו בחזרה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by Cyron,

שלום כל פעם שאני גולש באתרים שיש בהם מצגות פלאש אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img234.echo.cx/img234/5800/untitled2qm1.jpg מדי פעם המחשב פשוט נתקע ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסט. למישהו יש מושג מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by PeaS,

המחשב מפורמט וכשאני מתקין את הווינדווס הוא לא מקבל את הסידיקי שלי - סידיקי שאני יודע שהוא נכון, ועבד בפעמים קודמות, ובוא לא נכנס לחוקי\לא חוקי, אלא אם למישהו יש רעיון למה זה קורה לדוגמא, שיגיב .

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  4. שאלה פשוט.... תראו כאן בתמונה... http://img404.imageshack.us/img404/1299/64878623.jpg מה אלו החירבושים האלו ב-4?... ואיך אני משנה את זה? המטרה היא לשנות את מיקום תיקיית ה-TEMP לדיסק הקשיח המהיר יותר שלי (הסיבה מובנת מאליה..). תודה רבה לכולם!!! :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  5. שלום אני משאיר את המחשב ללילה עם אימיול, הכל טוב ויפה לפעמים שאני קם בבוקר המחשב תקוע אני רוצה את השגיאה של איסיקיו ואין אינטרנט, מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by stingeR-,

אוקיי , פתאום היום אחרי ריסטרט המחשב התחיל לעשות קולות של שגיעה אבל בלי שגיעה... הוא עושה צלילים כאלו של שגיעה בצרורות של ארבע כל שניה! אי אפשר לעשות כלום! מזה ?! מי עושה את זה? למה זה עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. שלום רב, כאשר אני במנהל המשימות ותוכנות\תהליכים רצים ברקע, יש הרי באפשרותי לבחור שלדוגמא לתוכנה X תהיה הגדרת עדיפות : רגילה\מעל רגילה\גבוהה וכו'... ברצוני לתת לתוכנה X עדיפות גבוהה ושהדבר ישאר קבוע בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה ולא שבכל הפעלה של התוכנה יהיה עלי לבצע זאת ידנית. כיצד עושים זאת דרך מערכת ההפעלה (vista) כאשר בתוכנה X עצמה אין הגדרה לכך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום. יש לי קובץ בכונן C שנקרא tmptmp.exe בגודל 184kb ואני לא יודע אם למחוק או לא האם למישהו יש מושג מה זה בכלל ?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by Dante_9,

זה לא נראה כמו SPYWARE וגם נעשתה סריקה. נעשה גם סריקה של ווירוסים, גם ב- MSCONFIG אין שום דבר שמרמז על זה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. שלום, אני רוצה שכל פעם שאני מחבר את הטלפון למחשב ירוץ איזשהו סקריפט ספציפי. לדוגמא: יש לי את הקובץ script.bat ובתוכו shutduwn -s -f -t 0 (כיבוי המחשב) אני רוצה שכל פעם שאני מחבר את הטלפון למחשב ישר הסקריפט (script.bat) ירוץ ויכבה לי את המחשב. איך אני יכול לעשות את זה? יש לי וינדוס 7 32bit בתודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by orental5,

שלום, בזמן האחרון שמתי לב כויסטה כולה ה-ScanDisk מופעל ומפסיק בשלב 2 של בדיקת האינדקסים של הדיסק, לאחר קריאה מעמיקה בנושא גיליתי כי הדיסק מסומן כ-Dirty לכן ההפעלה האוטומטית קוראת כל פעם. א. אין באפשרות ה- scanDisk להשלים את הבדיקה הוא מפסיק באמצע (גם לא באמצעות recovery Tool בדיסק ההתקנה) ב. לא יכול לבצע defrag . ג. לא יכול לבצע system restore. איך ניתן לטפל בבעית ה- dirty ??

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by davidzada93,

הייתי רוצה לדעת איך עושים שבמאפיינים של המחשב שלי יהיה כיתוב ותמונה וקישור לתמיכה שאני שם כמו שעושים hp וכמו שיש בתמונה המצורפת:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. זה קורה כבר דיי הרבה זמן, לפעמים הוא פשוט לא טוען תמונות, במקום מופיע הריבוע\מלבן המציין מיקום של תמונה, יש איזושהי דרך לתקן אותו? עריכה: קצת פרטים לא יזיקו, חלונות XP PRO SP1, הגרסה הכי עדכנית של הדפדפן.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת איזו גרסא של ויסטה תתאים למחשב שלי x32 או x64? איך אני בודק? וניסיתי דרך 'עזרה ותמיכה' של הוינדוס אבל הוא לא עובד אצלי..

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  15. היי, קניתי מחשב חדש ואמרו לי שהוא 250GB.. אז התקנתי XP (ללא שום SP בהתחלה..) ואז הוא זיהה רק 127GB ואמרו לי מהחנות שזה בגלל שרק SP1 או SP2 יכולים לזהות 250GB בכונן\מחיצה אחת. אז התקנתי SP3 והמחשב התקין אותו כמו שצריך ועדיין הוא לא מזהה 250GB... איך מתקנים את זה שהמחשב יזהה את כל ה-250GB ??? נ.ב... ניסיתי לפרמט את המחשב ולעשות את זה עוד פעם וזה עדיין נשאר אותו דבר... תודה, דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by LRa,

שלום, לפני כמה שבועות התקנתי ווינדוס 8 ולפני יומיים שמתי לב שהמחשב לא נכנס למצב שינה, הוא פשוט מכבה את המסך(אני לא יודע אם זאת בעיה שצצה לאחרונה או שרק עכשיו שמתי לב). יש לכם רעיונות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nitayc1,

שלום. יש לי אתר שכדי להיכנס אליו צריך שם משתמש וסיסמא ויש גם את החלון האבטחה הזה שצריך לרשום כמה אותיות היום כשפתחתי את האתר החלון אבטחה לא נראה ויש לי את ההודעות הבאות: Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login! ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של Internet Explorer אבל זה לא עזר, ומה שמוזר שזה פתאום אתמול הכל עבד כמו שצריך והיום בבוקר כלום. אשמח לעזרה תודה 8)

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה עם המעבר בין האנגלית לעברית ולהפך כאשר אני לוחץ ALT+SHIFT זה לא נותן לי לשנות לעברית או לאנגלית ואני תמיד צריך לבחור עם העכבר את סוג השפה שאני רוצה לכתוב הפעלתי מחשב מחדש וזה לא עוזר מישהו יודע איך פותרים???

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  19. חברה שיש בה הרבה מחשבים ורוצה להתקין WIN מחדש צריכה לפרמט מחשב מחשב ? בטוח יש דרך קיצור לכל זה. איך מתקינים WINDOWS מחדש כשיש למעלה מ50 מחשבים למשל?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by iakovl,

אני רוצה להכין לעצמי גרסאת XP ניידת (לימים שחורים שיבואו) אני קונה ככל הנראה עוד DOK של SUNDISK. גודל 1G (יותר ממספיק לנושא) אני מחפש מדריכים ועצות בנושא אם יש מישהו שעשה את זה בפורום ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד מדריך עיקרי לנושא http://www.tomshardware.com/2005/09/09/windows_in_your_pocket/index.html

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. איך אני "לוקח" 15GB מכונן C ומעביר לכונן D ב windows 7 ? אני מעדיף לעשות את זה דרך הווינדוס(אם זה אפשרי) ולא דרך תוכנה חיצונית.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by z94x2,

חיברתי למחשב הארד דיסק מפורמט על מנת להתקין בו מערכת הפעלה(מדוע ולמה, סיפור ארוך ולא נראה לי רלוונטי) אז אחרי שחיברתי את ההארד הנוסף במחשב והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה ניתקתי אותו והעברתי אותו למחשב אחר. עכשיו הבעיה, ההתקנה יצרה כל מיני בעיות במערכת הרגילה, שאני מתקין כל מיני תוכנות הם לא פועלות באופן תקין לא ניתן להסיר חלק מהתוכנות ועוד מיני בישין רעין ההודעה החוזרת בכולם היא "משאב הרשת שצוין אינו זמין" דוגמא מניסיון התקנה של סוני וגאס: בנוסף קרה לי אותו דבר בניסיון התקנה של nero 9 - lite , התוכנה לא עבדה, ושניסיתי להסירה, אותה הודעה הופיעה(רק באנגלית) לדעתי הכל מתקשר לסיפור של ההתחלה משו התבלגן במערכת ההפעלה ובהגדרת התיקיות(יש למישו רעיון אחר??) אה עוד משו, שה…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. שלום הכונן הקשיח שמריץ את מערכת ההפעלה שלי הוא IDE, לאחרונה הוא התחיל לנקוש באופן חשוד וקניתי כונן SATA כדי להחליפו. האם אוכל פשוט לבצע GHOST מהכונן הישן לחדש ולחבר את הכל, או שמערכת ההפעלה [WIN XP] לא תהיה במיטבה ואצטרך הלתקין הכל מחדש? רון.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by 1900GT,

שלום, יש לקרוב משפחה שלי בעיה. הוא כיבה את המחשב ויום למחרת הווינודס (XP) לא עולה. כלומר הוא כן מתחיל לעלות ואז אומר שצריך להכניס את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין( ובכלל לא עשו משהו מיוחד במחשב רק כיבו אותו). בעקרון יש לו הרבה קבצים שהוא חייב לעבודה שלו וכמו שחשבתם הוא לא גיבה כלום ויש לו רק כונן אחד בלי מחיצות. בגלל שהוא בחו"ל (חי שם) הוא הביא את זה לכמה אנשים שאמורים להבין במחשבים ולפי דעתי הם התחילו לפרמט לו למרות שהוא אמר להם שאסור לפרמט את הארדיסק. לא משנה בקיצור ניסתי לעזור לו ואמרתי לו שהשתמש בתוכנה ERD COMMANDER BOOT CD והוא ניסה אותה ואמר שאין כלום בארדיסק (בגלל זה אני חושב שכן פירמטו לו). השאלה היא האם יש סיכוי לשחזר את המידע שאבד או לפחות חלק ממנו ואם כן אם איזה…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by nicirnTAL,

יש לי ווינדוס XP PRO. אחרי ההתקנה עבדתי בחשבון ה Admin כחשבון הראשי, הרגיל. הדבר לא הפריע לי במיוחד. עד שרציתי לפתוח עוד חשבון - רציתי שהחשבון יהיה Limited - כדי לעשות זאת הייתי צריך לעשות עוד חשבון שיהיה "Admin". עכשיו כשווינדוס עולה אין לי אפשרות להיכנס לחשבון של הAdmin. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ולמחוק את החשבונות האחרים, אך זה לא נתן אפשרות כזאת. תודה...

• 1 תגובה
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.