עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים, אז זה המפרט של המחשב החדש שקניתי מ - TMS: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz@3.00 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והשאלה איזה מערכת הפעלה להתקין היעוד בעיקר משחקים, האם ללכת על 64/32 BIT? XP או ויסטה ?האם נכון שהמודם הישן שלי לא יעבוד עם 64B ? הערה: לא בנוי להעביר שעות בחיפוש דרייבירם / פאצ'ים / התאמות וכו' בכדי שרכיבים או משחקים יעבדו חלק... מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by yirmio,

שלום לכולם! איך אני מגדיל את הרזולוציה של המסך? כרגע הרזולוציה היא 1280X1024 וזה הכי הרבה שאני יכול כרגע. אפשר יותר מזה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  3. Started by itaigol90,

יש לי בעיה קטנה עם סרגל "התחל" בווינדוס. לא מופיעות לי המשימות שפתוחות. פעם ידעתי איך לסדר את זה אבל שכחתי וזה קצת מציק. הנה פרינט סקרין: http://img140.imageshack.us/img140/7809/75363444xw7.jpg כלומר, האקספלורר פתוח אבל לא רואים אותו למטה בשורת "התחל". שמישהו יזכיר לי בבקשה איך אני מחזיר את שורת המשימות הפתוחות. תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. איך אני יוצר שתי מחיצות ממחיצה אחת בcomputer managment, אני רוצה לפצל ( לא את C ) לשתי מחיצות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by gil_k,

פירמטתי לא מזמן אז הייתי צריך לעשות את העידכונים של ה WIN, סבבה. עכשיו היה לי כמה עדכונים, הכל התקין וזה חוץ מעדכון אחד שניסיתי להתקין אותו איזה 20 פעם והוא לא רוצה להתקין את עצמו. ניסיתי להוריד אותו גם מהאתר של Microsoft וזה כאילו מתחיל להתקין ואז אומר שההתקנה לא הסתיימה. העדכון שאני מדבר עליו זה: Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB938127) מה אפשר לעשות איתו? יכול להיות שהוא גם פוגע קצת בביצועים של המחשב שכל הזמן יושב לו שם העדכונים האלה? כי שאני נגיד משחק CS 1.6 יש כל שניה וחצי ירידה של FPS וישר הוא חוזר ושוב יורד ושוב חוזר.. בקיצור אי אפשר לשחק ככה. ולא מזמן רק פירמטתי (רק את C. שב D יש לי משחקים, סרטים, שירים וכל זה). יכול להיות שהבעיה באה מ D? …

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  6. אין לי סיסמא, וגם בדקתי בOPTRACK ורשום EMPTY אבל בכל זאת כאשר אני נכנס לRECOVERY CONSOL עם הדיסק של XP בוחר במערכת הפעלה ואז הוא מבקש ממני סיסמא, ואין לי שום סיסמא, אני לא יודע, אולי יש איזו סיסמא ברירת מחדל או משהו כזה, מישהו יודע?! תודה!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by motogt,

אני מתכוון לשים ויסטה אולטימייט. אבל אני לא יודע איזה גרסה מתאימה לי. יש X86 ,X64 ,X32 מה מתאים לי? ??? המחשב עדיין לא נקנה,אבל יהיה לי בטוח מעבד 45 ננומטר מטכנולוגית "פיירמן"(או איך שכותבים את זה).

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by moo2004,

היי, אני לא יכול לראות סרטונים מ Ynet אני כן רואה את החלון שבו אמור לרוץ הסרט, אני רואה שהוא נטען אבל אז בחלון שבו הסרט אמור לרוץ נעשה שחור ואני לא יכול לראות כלום. זה קורה לי גם ב IE6 וגם ב Avant

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. אני רואה עברית בסדר וגם רושם אבל אם אני רושם בעברית לדוגמה בNOTEPAD ושומר, אחרי שאני פותח את הקובץ שוב אני רואה סימני שאלה. מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי VISTA ULTIMATE, והבנתי שאני יכול להתקין את חבילת העברית MUI בחינם (רק לשתמשי ULTIMATE), האם הכוונה שכל הWINDOWS יהיה בעברית או שאני רק יקבל תמיכה מלאה בעברית (בתוכנות שאני משתמש)?אם הMUI הופך את כל הWINDOWS לעברית אז המשך המשפט לא רלוונתי, אבל אם לא אז איך אני מתקין את הMUI זה אמור להיות על הדיסק או שמורידים את זה ממיקרוסופט? איך מבטלים את האופציה שהWINDOWS שואך ALLOW על כל תוכנה שאני מפעיל או לפחות איך גורמים לו לזכור תוכנות שכבר אישרתי?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  10. התקנתי לא מזמן ווינדוס XP על כונן ש-VISTA נמצאת עליו אני מפעיל את המחשב והוא לא נותן לי אפשרות לבחור איזה ווינדוס לעלות אני חייב את ויסטה דחוף! בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by ariel-ro,

שלום אנשים ראיתי גירסה לווינדוס וויסטה X86 ורציתי לשאול עם המחשב תומך בזה? ולמנהלים אני יודע שיש תוכנות בדיקה רק הן לא אומרות איזה מתאים למחשב אז בבקשה לא לנעול תת'ראד.. המפרט: amd athlon 64 3200+ dfi lan party ut nf4 ultra d ocz bbr 512*2 dual channel 400mhz leadtek 6800gs pci-e 256mb wd 160gb 8mb sata 2 anrec smart power 450w cooler naster centurion 5 אני מעוניין בגירסת הכי טובה. ובקשר לזכרונות אני מוסיף עוד שני סטיקים של 512 של OCZ ככה שיהיה לי 2GB תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה נימצא הקובץ שמעלה לי את ההתקנה של XP למשל יש לי דיסק שלא BOOTABLE או אני רוצה לעלות את ההתקנה מהדיסק קשיח למשל אני יודע ב 98 היה קובץ שהייתי מדליק אותו והוא היה מעלה לי את ההתקנה אבל פה אני לא מצליח למצוא את הקובץ מיחשהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. מה המצב אנשים ?.. אני משתמש ב - Windows XP Pro (מותקן בו SP2) ויש לי בעיה . כשאני מכניס דיסק לצורב (DVD) או לכונן הם קוראים אותו, רק ב - Windows, איפה שאמור להיות השם\האייקון של הדיסק שאני מכניס אין לא את האייקון ולא את השם של הדיסק . יש את השם של הכונן לפני הכנסת הדיסק, וזה גם לא מעלה לי התקנות ב - Autorun . אני צריך להכנס לקובץ Autorun.exe כדי שהתקנות יעלו (אני יודע שאפשר פשוט להכנס גם ל - Install.exe אבל לפעמים צריך גם את המסך שעולה עם ה - Autorun) . אני לא זוכר איך זה קרה, זה קרה בערך לפני חודש . תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by __MIKO__,

הצלחתי להשיג תמונה של הבעיה לפחות חלקה. קודם מופיע לי ההודעה הזו שבתמונה ומייד אחרי כן מגיע לי הודעה שמשום מה print screen לא תופס אותה : משהו בסגנון "כונן windows ...צריך להפעיל מחדש את Dcom service process " ויש טיימר של 60 שניות עד לריסטרט. help plz. אגב, אני לא בטוח שזה קשור לאינטרנט. איך אני מסדר? הם לוג מmini יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by boss,

אתר walla.co.il man.co.il ועודד לא עולה. אתרים ישראלים חלק עולות יש לי תוכנה IE7 גם Maxthon 2 התקן FLASH PLAYER ועוד אני צריך להתקן דפדפן משהו?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by __MIKO__,

בקיצור יש לא מעט סימני ERROR אדומים של מקווה שהקובץ טקסט יעזור. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by alex15,

יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו הכול עובד מצוין אבל האינטרנט אחרי כמה דקןת הוא מראה לי שחייב להסגר ולעשות ריסטרט לעצמו או שהוא נסגר בדקתי אם יש וירוסים ותולעים ואין זאתי הבעיה מ מיקרוסופט ? גם הורדתי UPDATIM

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by AloN(-)KiLLeR,

שלום. אני רוצה להתקין מחדש את הוינדוס. יש לי שני הראדיסקים, 1 שהוא מחיצה אחת והשני הוא בעל 3 מחיצות. אחת מה-3 מחיצות היא SYSTEM, איפה שמותקן הוינדוס. אני רוצה לפרמט רק את הכונן הזה, ששאר המחיצות ישארו כמו שהם, שלא מחק משם חומר. הכנסתי את הדיסק של וינדוס לכונן דיסקים. ובביוס סידרתי ככה שהCDROM יעלה ראשון. עלה לי בדוס את זה: 1. To set up Win XP now. press enter 2. To Repair a Win XP Installation using recovoert console. press R איזה מהם עדיף לי? תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by ea666,

שלום יש לי מחשב עם ויסטה. קניתי את המחשב ולא קבלתי איתו דיסק התקנה אלא רק מדבקה סיריאל של ויסטה ההתקנה עצמה על הדיסק הקשיח שלי במחיצה נפרדת. איך אני מתקין מחדש את הויסטה? הרי אין לי דיסק, ואני צריך להגיד לו לעשות BOOT מהכונן של ההתקנה... בקיצור איך זה עובד? תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by IlanF,

חבר אמר לי שזה קרה גם לו ואחרי עדכון של הווינדוס זה נפתר. אבל כשגיגלתי את הבעיה גיליתי שזה עדכון שבא עם SP1 ולי יש SP2, אז כנראה שהעדכון כבר מותקן. בינתיים אני מתקין את כל העדכונים שיש (לא עדכנתי בכלל מאז שהתקנתי את הווינדוס - יקח קצת זמן ). אז יש משהו לעשות בנוסף? עדכון אמור לתקן לי את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  21. שלום לכולם, הייתה לי בעיה של מסך כחול במחשב משהו עם ב BOOT.INI וניסיתי המון מדריכים וכלום לא עבד אז בסוף עשיתי התקנה חדשה של הווינדוס, אבל שהוא לא ימחק את התיקייה הישנה של הווינדוס עם כל הקבצים, אלא יעשה לי תיקייה חדשה של ווינדוס אחר. קראתי לווינדוס WINDOWSY.. ככה שלא יהיו לי 2 שמות זהים. ההתקנה עברה בקלות, התקין, סיים ואני בודק אם יש לי את כל הקבצים, מגלה שכן! אבל אחרי זה אני נכנס למסמכים שלי ואין כלום!! ואז נזכרתי שאפשר להיכנס מ MY DOCUMENTS AND SETTINGS או איך שהתיקייה הזאת לא נקראת... ונכנסתי והיו שם את המשתמש הישן ואת המשתמש החדש... ניסיתי להיכנס למשתמש הישן וזה רושם לי!! : c:/Documents and settings/Username is not accessible, access is denied הקטע פה הוא שזה לא נמחק…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  22. לא חילקתי את הדיסק קשיח , יש לי 40 ופתחתי רק כונן C עם 20 ג'יגה.. איך אני מוסיף עוד 20 ג'יגה לכונן? מבלי לפתוח כונן D

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר עם מחשב HP נייד (XP PRO) שעם הזמן נהיה איטי בצורה מעצבנת במיוחד. פירמוט לא בא בחשבון כרגע אז עשיתי דברים אחרים כמו ניקויים למיניהם, ביטול ה-indexing, דפרגמנטציה וביטול האפקטים הויזואלים. בענייני תהליכים שרצים במחשב, אני לא כל כך מבין. תוכלו להגיד לי, על פי צילום המסך, אם יש משהו זדוני שאפשר להסיר? אני מצרף את רשימת התהליכים, רשימת התוכנות המותקנות וכן את התוכנות שעולות ב-startup, על פי ה-spybot. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

24. Started by bora-aa,

שלום לכולם, טוב אז ישר ולעניין,בקיצר אני בא לפרמט את המחשב של חבר שלי,אני מכניס דיסק..... עולה המסך הכחול,ואז הוא כותב לי שהוא לא מוצא HARD DISK שבו הWINDOWS מותקן (כלומר הwindows מותקן בכונן C) אולי זה יעזור לכם שאני עושה ריסט במחשב ההוא,אז כתוב PRAMIRY דיסק קשיח....=כתוב שאין כלום ואז SECOND דיסק קשיח...=כתוב את הדיסק קשיח את הדגם.,כלומר הוא מזהה הוא כקשיח שני,ולא ראשוני. לא יודע איך זה משפיע,ניסתי דרך הBIOS ואין שם שום אפשרות :.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by pergola,

יש לי לוח אם ASUS P5B התקנתי את כל הדרייברים והכל היה טוב כשאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול הוא מביא לי הודעת שגיאה.. "the HDA audio bus driver is required and not found" ניסתי גם מההתקנה האוטומטית וגם דרך התיקיות.. בשני המקרים זה לא עבד.. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים