Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך מוסיפים יומנים של משתמשים אחרים לתוך outlook xp שעובד מול exchange אני צריכה שיראו יומנים מסוימים בתוך רשימת התיקיות בצד
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף באופן ידני תוכנה מסויימת, כך שתעלה יחד עם הווינדוס. הדבר לא קיים בתפריט של התוכנה עצמה. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הלך לי המחשב (לא נורא, הוא היה בן 5 - הגיע זמנו). לאחר שקניתי מחשב חדש עם XP, חיברתי את ה-HD הישן על-מנת למשוך את כל המידע שהיה עליו למחשב החדש. לצערי, המחשב החדש עם ה-XP לא מזהה אותו, ולא נותן לקרוא לו בשם (כלומר, הוא רואה אותו אבל אי-אפשר לתת לו שם של כונן D/E/F וכו'). אני יודע שכונן תקין כי כשאני מעלה את המחשב עם UBUNTO, הוא מזהה את אותו ואת הקבצים שעליו. הבעיה היא שאובונטו לא נותן לי אפשרות להעתיק את הקבצים ל-HD החדש. למישהו יש פיתרון? זה קשור לכך שה-HD הישן הוא NTFS? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
XP הותקן על כונן J: שהוא אחד מכונני ה SATA המחשב. בזמן ההתקנה אחד מהבקרי IDE שבמחשב היה מבוטל (ואליו היה מחובר דיסק שכמובן לא היה נראה בזמן התקנה). אחרי ההתקנה הופעל הבקר מחדש ואיתו הדיסק. כמובן ש XP לא מוכן לעלות יותר בטענה שהוא לא מוצא את ה SYSTEM32... מה לעשות חוץ מלדפוק לו כדור בראש ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי חבר שרוצה להוסיף כתיבה ברוסית לווינדוס ויסטה שלו שעכשיו היא עברית אנגלית האם זה אפשרי?? או שרק בווינדוס 7?? מישהו יודע עלויות שידרוג מויסטה ל7? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ראיתי פעם מחשב שכשעושים קליק ימני על "המחשב שלי" יש שם לוגו של הטכנאי שהתקין את הXP. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בעבר הרצתי תוכנה (שאני לא זוכר את שמה) דרך ה RUN והתאפשר לי להגדיר בנוחות לחצנים חדשים ל TOOLBAR של IE בעבור קיצורי דרך למועדפים או לתוכנות אחרות. אם למשהו מהחברים מוכרת דרך זו או אחרת. אודה על הצעות. שאלה נוספת יש לי ספרית קיצורי דרך של m3u לאלבומי MP3. כל אייקון הוא בעצם התמונה של פרונט של האלבום כך שנוח ויזואלית לזהות אותם בקלות. הבעייה היא שכרגיל האייקונים קטנים ולא נוחים לצפייה ובמיוחד כאשר מדובר בתמונה כהה. האם קיימת דרך להגדיל ספציפית את האיקונים הללו בלבד בתוך הספריה הזו בלבד. מדובר ב W2K אנייבל. חג שמח לכולם עמיר
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
לחברי יש מחשב(win xp home) בעל שני דיסקים קשיחים(דיסקים פיזיים). כונן אחד c וכונן אחד f (כוננים d ו- e הם כונני cd / צורב). הבעיה היא שצריך לפרמט את המחשב, מפני שחיבור האינטרנט מתנתק ללא שום סיבה ניראית לעין(הוא דיבר עם התמיכה והם הסירו והתקינו כל מיני דברים כדי לנסות לסדר את החיבור, ללא הצלחה. בסוף הם אמרו שכדי להתקין windows מחדש). החלטנו לפרמט. הבעיה היא שיש הרבה חומר על המחשב שאנחנו לא רוצים שילך לאיבוד. כלומר, אם נפרמט את c , הרבה חומר ילך לאבדון. אי אפשר להעביר את כל החומר החשוב מ- c ל- f , מפני שב- f , יש בסביבות 2 גיגה פנויים וב- c , יש עשרות גיגות של חומר(פלוס 70 גיגה פנויים). חשבנו על partition magic. להעביר את המקום הפנוי שב- c אל f , ואז להעביר את החומר מ- c א…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום צצה לי בעיה שתהיתי אם ניתנת לפיתרון במחשב שלי מותקנות שתי מערכות WIN בכוננים ניפרדים וכאשר אני מפעיל את המחשב אכן הוא נותן לי אפשרות בחירה בDOS עד כאן הכל יפה לאחרונה התקנתי מחדש את אחת ממערכות ההפעלה ומאז נעלמה לי אפשרות הבחירה אני יודע שבWINXP יש אפשרות "לשחק" עם הקובץ BOOT.INI ולהוסיף שם שורות השאלה אם ניתן גם לעשות זאת בWIN7 יש לציין ששתי המערכות הפעלה מותקנות על כוננים שונים והן אכן קיימות השאלה איך אני יכול להחזיר את אפשרות הבחירה בDOS כיוון שהיא נעלמה לי לאחר ההתקנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אייך אני מתקין או יותר נכון מוסיף את מערכת ההפעלה WIN7 בנוסף למערכת XP קיימת אם מישהו יכול לתת הסבר או קישור למדריך מפורט זה יעזור מאוד ! בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מקום לספריית הסיסטם על חשבון פרטישן אחר (פיזית הם נמצאים על אותו כונן) יש לי כונן 320 ג'יגה שמחולק כך: 16 ג'יגה לסיסטם (כונן C 175 ג'יגה (כונן D) 100 ג'גה (כונן E) יש לי עוד 10 ג'יגה שלא משוייכים לכלום ואותם אני רוצה לאחד עם כונן C כדי שיהיה סה"כ 26 ג'גה. כשאני נכנס ל- COMPUTER MANAGMENT ולוחץ קליק ימני על כונן C אני מקבל את האפשרויות הבאות בלבד: איך מאחדים אותם? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי VM של WIN7 ב VM הזה יש רק יוזר אחד מוגדר וכנראה שאין לו הרשאות ADMIN , אני יכול להתחבר אליו אני רוצה להוסיף משתמש ADMIN אני מסמן את האפשרות השניה של ADMINISTRATOR אבל לאחר שאני לוחץ CREATE ACCOUNT שום חשבון לא נוצר לי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לצערי מסיבות היסטוריות המשתמש הראשי שלי בחלונות XP הוא ה-Admin וכידוע לא ניתן לראות אותו במסך פתיחה, פרט למצב בטוח. יש בכל זאת אפשרות להוסיף אותו? כי נמאס לי ללחוץ Ctrl+Alt+Del בכל הדלקה. אם יש דרך להעתיק את כל הנתונים ממשתמש אחד לאחר בצורה מסודרת, זה גם פתרון מקובל. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיצד מוסיפים ל-XP משתמש נוסף, כך ששני המשתמשים לא יכולים לראות זה את הקבצים של זה ולא להשתמש בתוכנות המותקנות אצל האחר? השאלה שלי הולכת יותר לכיוון שברגע שאתה עובר ליוזר אחר אתה מקבל את כל ההגדרות ששייכות רק לו כמו טפט אחר, אייקונים אחרים ותוכנות אחרות. שני משתמשים אוטונומיים החולקים אותה מערכת הפעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מריץ סרבר 2003 מתוך virtual pc ואני מעוניין להשתמש באפליקציות בשפה העברית. למערכת הפעלה אין תמיכה בעברית או אפשרות לבאפשרויות שפה ואזור, כל מה שבעברית מופיע כג'יבריש וזה חיוני למה שאני מנסה לעשות. האם ניתן להוריד פאץ' שפה לנושא?כשם שעושים בXP במידת הצורך בברכה, מתן
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך מוסיפים את העברית כשפה שניה לvista ultimate באנגלית? (לא התפריטים, רק שיהיה אפשר לקרוא ולכתוב בעברית)
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב התקנתי WIN XP עם ממשק באנגלית ואני רוצה לשנות אותו לעברית, הורתדי מהאתר של מיקרוסופט את החבילת תוספת שפות אבל אין לי מושג איך מתקינים אותה. מישהו יוכל לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! הורדתי את הווינדוס xp mce version ואני לא מצליח לשים לו עברית,יש מצב שהווינדוס לא בא עם עברית ואם כן האם יש דרך להוסיף עברית בלי פירמוט?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים בד"כ העברית במחשב שלי בסדר גמור אבל מדי פעם העיברית מופיעה כג'יבריש איך אני מוסיף פונטים בעיברית לויסטה ? ב XP היתה רשימת פונטים לכל השפות , אבל אני לא מוצא אותה בויסטה , איך אני מגיע אליה ? תודה לדוגמא ככה נראים שירים ב MP3 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני מניחה את הסמן על קובץ תמונה ואני לוחצת קליק ימני נפתח תפריט שאלתי איך אני מוסיפה פריטים לתפריט הזה ועוד שאלה איך אני מוסיפה את הACDSEE לשם ואיך אי מוסיפה אותו כברירת מחדל לפתיחת התמונות יש לי במחשב שתי גרסאות של ה-ACDSEE ואני מעוניינת בגרסה החדשה שתהיה ברירת מחדל בתחילה אכן החדשה היתה ברירת מחדל אך אני לא יודעת מה עשיתי והגרסה הישנה חזרה להיות ברירת מחדל וכאשר אני רוצה להשתמש בגרסה החדשה אני צריכה לפתוח בנפרד את התוכנה תודה ננסי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צלמית שינוי השפה נעלמה לי בשורת המצב התחתונה משמאל (Win XP Home). נסיתי באמצעות "מקלדת" בלוח הבקרה בדומה ל- Win98 אולם לא קיימת האופציה להוספת הצלמית. אודה אם מי מהמשתתפים בפורום יעזור לי. תודה מראש דן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צלמית שינוי השפה בשורת המצב התחתונה נעלמה לי (מערכת הפעלה Win XP Home). ניסיתי לבצע את ההתקנה בדומה ל- Win 98 באמצעות מקלדת בלוח הבקרה, אולם לא מצאתי את האופציה. תודתי מראש למי שיוכל לסייע לי. דן
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התחדשתי במחשב ויש בו WIN7 (פעם ראשונה שלי איתו). הורדתי משחקים ולאחר התקנה שלהם מופיע לי הערה שחסר לי קובץ DLL בשביל להפעיל את המשחק / תוכנה. אני אתן דוגמא: XLIVE.DLL שמתי אותו בתוך תיקייה C:\Windows\System32 האם יש עוד משהו שאני צריך לעשות? תודה רבה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי דיסקט איתחול בווינדוס 98se ולהפתעתי גיליתי שאין בתוך הדיסקט את הפקודות:SCANDISK, FORMAT מי שיוכל להגיד לי מאיפה אני יכול לקחת את הקבצים הללו יעזור לי מאוד נ.ב. מישהו אמר לי שאני יכול לקחת מהדיסק התקנה של ה98 אבל הדיסק שלי נשבר. :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה: '>http://www.2send.us/"]
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-