עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by Atex,

תראו זה העניין,אני רוצה לפרמט,מחשב של חבר.. אבל כשאני מכניס את הדיסק ועושה RESTART כדי שהוא יזהה את הדיסק,בפתיחה של הWINDOWS הוא לא מזהה את הכונן.. עכשיו זה בעיה בBIOS או משהו נכון? איך אני יכול לעשות כדי שמתי שאני יפתח את הWINDOWS הוא יזהה את הCD-ROM בפתיחה ואת הדיסק שבו (הCD-ROM עובד בסדר גמור)

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. Started by assaf181,

שלום, בכל הפעלה של המחשב הוא מציג הודעת שגיאה שאומרת: "The drive is not ready for use; its door maybe open. Please check drive A: and make sure that a disk is inserted and that the drive door is closed" בכלל אין לי כונן דיסקטים! עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שאנטי וירוסים לפעמים עושים בדיקות כאלה, אך לא מצאתי את ההגדרה הזאת. אני משתמש ב nod32 2.7. מישהו יודע איך מבטלים את הבדיקה? תודה מראש! ;D

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by noambaum,

שלום לכולם! קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון לנושא. אני מעוניין להיכנס לעובי הקורה של MCSA בצורה מסודרת יותר, עד עכשיו התקנתי VMWARE ועליו WS2003 וקצת שיחקתי עם זה אבל אני רוצה להתחיל מהבסיס ובצורה מסודרת. ולכן אני פונה אליכם מכיוון שראיתי המון ספרים באמזון ואני לא יודע במה לבחור ולכן אשמח לעזרתכם. חבר שלי שגם למד את זה לבד רכש את זה : http://www.amazon.com/MCSA-Windows-Server-Requirements-70-270/dp/0782144527/ref=pd_bbs_sr_4/002-6978000-1018447?ie=UTF8&s=books&qid=1194125338&sr=8-4

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. לאחר פרמוט הוינדוס,שמות המחיצות שונו. כונן C הפך לG. וכו'. איך אני משנה את שמותם? תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  6. האימיול לא מתחבר לשרתים למישהו יש הסבר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, רציתי לשאול האם office 2007 basicהיא התוכנה המתאימה לעסק ביתי קטן של אדריכלות ולעריכת ספרים ? או שיש המלצה אחרת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by darklight,

שלום, רציתי להכנס למצב בטוח כלומר safe mode ואני לא מצליח. לחצתי על F8 בזמן האתחול לפני שמערכת ההפעלה נטענת וכלום לא קורה.

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by מאור247,

איזה וינדוס עדיף xp home או xp pro??

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  10. שלום. קניתי מחשב חדש, כולל HD חדש. ביקשתי בחנות שיחברו לי גם את ההרד דיסק הישן כדי שאוכל להעתיק משם קבצים. מן הסתם על הישן יש גםXP WINDOWS. אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש (אפילו אותו CD) על הHD החדש. חשבתי שזה יהיה כמו להתקין על מחשב נקי אבל זה לא ... תחילה הוא ניסה לעלות עם XP, כלומר הישן, מה שמן הסתם לא עבד. ניסיתי להתקין מחדש: על הHD החדש יצרתי מחיצה של 100 GB (כמה מומלץ אגב?) וניסיתי להתקין שם. הוא פירמט את הHD (החדש) וההתקנה התחילה. בשלשב שאחרי ה REBOOT (כבר חלון גרפי שמזכיר ווינדוס) אחרי מספר דקות קיבתי מסך כחול. זה קורה כל פעם, תמיד בשלב "installing devices ". עכשיו אני במילכוד - או שהוא מנסה להתחיל ולא מצליח, או שאני מנסה דרך הCD ונתקע באותו מקום. האם הייתי צריך…

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by ROTEM114,

או ל EXCHANGE SERVER האם מישהו מכיר ספרים או מדריכים ברשת שיוכלו לעזור לי ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by idan134,

I have just completed a clean installion of windows xp and i cant install the hebrew LANG Im' not a dumb ass, i know how to install it but it is telling me: "Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administartor" I have no idea what to do can anybody help me? this problem heppening when i try to apply the configuration of the hebrew under Regional and Lang...>Advanced Thank's for reading it (ve od beanglit) and i hope for an answer

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by Shtupel,

כבר שנה אני הם מבטיחים....

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם.. שמתי לב שתמיד שטח מהדיסק פשוט נעלם וחוזר... אני מדליק את המחשב ובכונן C יש לי 52 ג'יגה פנוי [מתוך 116] ואז אני הולך אחרי חצי שעה יש לי 40.... [ולא הורדתי כלום!!!] אני עובד על ויסטה. מה זה יכול להיות? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מנסה לגשת למדפסת שמחוברת למחשב XP, דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה ויסטה. ב-XP הגדרתי את המדפסת בשיתוף. שני המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP ורואים את אחד השני כולל גישה לקבצים. במחשב עם הויסטה אני רואה את המדפסת, אבל בנסיון להתחבר אליה אני מקבל את ההודעה: Windows cannot connect to the printer. there is not enough memory to complete this operation. Please close some programs and try again. כשחיברתי את המדפסת ישירות למחשב עם הויסטה לא היו בעיות והיא הותקנה בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. לפני כמה ימים חיברתי הארדיסק די ישן עם חיבור IDE למחשב לבדוק אם הוא עובד. לא עבד וניתקתי את החיבור והחזרתי הכל כמו שהיה שהדלקתי את המחשב הוא הגיע לוולקאם סקרין ואז המסך נכבה ולא הגיב לכלום. אחרי כמה שעות שהוא היה מכובה ניסיתי להדליק שוב והוא עלה ואחרי שעה שוב הכל קופא וישר נכבה המסך וכלום לא מגיב ככה כל הזמן יש למישו רעיון מה אני יכול לעשות? דרך אגב שהמחשב עולה שוב פעם אני לא מקבל שום ארור על קריסה או תקלה הכל עולה רגיל ואין לי מושג מה לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. הכל התחיל שפתאום ה-NOD32 נדפק ועלתה הודעה שחסרים קבצים וצריך להתקין מחדש. אני בא להתקין ועולה לי ההודעה הזאת http://img138.imageshack.us/img138/5543/nod32lf0.jpg ניסיתי גירסה אחרת וגם בה זה עולה אז אמרתי ננסה אנטי וירוס אחר Kaspersky גם בו עולה משהו http://img88.imageshack.us/img88/9515/kaspestv8.jpg עכשיו כבר ממש התחלתי להתייאש גם ב-AVG חטפתי שגיאה http://img512.imageshack.us/img512/5628/avgdb1.jpg התקנתי SPYWARE DOCTOR והוא לא מותקן בהצלחה הנה http://img458.imageshack.us/img458/5361/spyam5.jpg ואחר כך ההודעה הזאת עולה לי http://img510.imageshack.us/img510/7159/hmoe7.jpg אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי שזה לא הדיסק הנכון http://img228.imageshack.us/img228/2…

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by asus7,

מתי יוצא SP3 לXP?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. Started by Superman1,

שלום , ראיתי הרבה ת'ארדים שנפתחו לגבי השאלה איזה גרסה מתאימה ה X86 או ה X64 הבנתי שהX86 זה ה - 32 BIT אבל איך עושים את ההתאמה למחשב ומה ההבדלים בינהם ? הבנתי שיש גם קשר לתוכונת שרוצים להתקין אז אם תוכלו לגעת גם בזה בבקשה... המפרט שלי הוא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2400PRO 256MB GDDR2 - GV-RX24P256H - DX10 - BULK דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI…

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by DoroS,

עוד כמה ימים אני אמור לקבל את המחשב החדש , זה המרפט שלו : מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 926 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 394 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 123 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM ¤ 24 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 429 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 407 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1514 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 אני לא יודע איזה מ…

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by Raanan30,

היי. יש לי בעיה במחשב בימים האחרונים (יומיים). כל פעם שאני מפעיל את המחשב, המערכת עולה מהר והכל (אין לי תוכניות שעולות בהפעלה חוץ מאנטי וירוס) אבל אז אני לא יכול להשתמש בכלום לאיזה דקה שתיים. אני מתכוון שאם מייד אחרי שהמחשב עלה אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי הפנס הזה שמחפש חצי שעה ואם אני מנסה לגלוש (אני מחובר לראוטר שמחובר כל הזמן) אז זה כאילו מחכה שתיווצר התקשרות ועוד כאלה. נכנסתי לחלון התליכים במנהל המשימות ולפי מה שאני רואה רשום את כל שמות התהליכים אבל מה שלוקח לו זמן לעשות אחרי הפעלת המחשב זה למלא את הטור של "USERNAME" (אם זה תהליך של NETWORK או של SYSTEM או של USERNAME). כאילו התהליכים עולים לאט, לכן אין לי רשת עד שהתליך HOST של הרשת פועל ולכן גם אין לי את המחשב שלי …

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by Holy,

רק עכשיו שמתי לב לזה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. בXP הייתי רגיל שהיו לי רק את האיקונים הבסיסים בשולחן עבודה כמו המחשב שלי המסמכים שלי חיבורי רשת וכו'.. עכשיו אני יכול לעשות להם רק קיצורי דרך בשולחן עבודה, מישהו יודע איך אפשר להוסיף אותם כמו שהיה בXP? וגם היה לי קיצור דרך של החיבור לאינטרנט שלי ואני לא מוצא דרך לגרור שום לינק שיצור לי קיצור דרך לחיבור אינטרנט , כדי להתחבר אני צריך כל פעם להיכנס להתחל ואז התחבר אל ואז נפתח לי חלון ואז יש תהליך של איזה 30 שניות ואז אני צריך לסגור את החלון.. מקווה שהבנתם , רותם

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. שלום לכולם! אני חדש כאן ומקווה שזה המקום לקבל תשובה לשאלתי ומודה מראש לכל מי שיכול לעזור אתמול התקנתי מחשב חדש עם רישיון חוקי של מערכת הפעלה - WIN XP PRO SP2 ENGLISH הכל עבר בשלום ולאחר התקנת אנטי וירוס NOD32 ועידכונו התחלתי לגלוש.להפתעתי קיבלתי חלון שמופיע באתרים מסויימים ולא בכולם אבל שלא ראיתי כמותו מעולם להלן מצ"ב תמונה בקובץ דוגמה לנוסח. יש לתת לו מענה של YES מספר פעמים ואז להמשיך לגלוש אבל אתרים אחרים כמו וואלה למשל לא מופיעה ההודעה הנ"ל.מיותר לציין שזה משגע ומפריע.ביצעתי בדיקת אנטי וירוס למרות ההתקנה הנקיה והחדשה ליתר ביטחון ודבר כמובן לא נמצא.בדקתי הגדרות אקספלורר הגדרות אבטחה וכלום לא עזר אנא עזרתכם הדחופה בפתרון הבעיה! תודה 8) [attachment deleted by ad…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים