Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה להכנס לכונן מסויים, D לדוגמא. אך הווינדוס נותן שגיאה של קובץ copy.exe שלא נמצא. כאשר אני לוחץ קליק ימני וסייר...הוא נכנס ללא בעיה. איך אפשר לפתור את הבעייה ??? תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מערכת העריכה שלי מודיעה בחגיגיות שאני עובד ב-very low memory ram למרות שיש לי 4 ג'יגה זיכרון במהירות 800mhz. יש לי מעבד e-8400 והארד דיסק WD 650 GIGA. כיצד אני מעלה את הזיכרון הוירטואלי מעבר להחלטת מערכת ההפעלה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת על זה יותר..ויותר פרטים על מערכת ההפעלה ועל שיטת הקבצים בה או שתצא אחר כך! תודה!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קודם כל ברצוני לומר שהיה לי WinXP Pro והתקנתי עליו WinXP Corp+SP1, ב-WinXP Pro, כשהוא היה נתקע והיה את המסך הכחול ואז הוא ביצע Restart אוטומטי, הוא פשוט הראה לי את המסך החכול לשניה או 2 ואז ביצע את ה-Restart. לעומת זאת, ב-WinXP Corp+SP1, הוא מראה לי את המסך הכחול ורשום למטה משהו בסגנון Dumping Physical Memory ואז הוא סופר עד 100 ומבצע את ה-Restart. כל שברצוני לדעת הוא מה זה ה-Dumping Physical Memory הזה?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני בקרוב עובר ממערכת ההפעלה וינדוס XP למערכת ההפעלה ויסטה אולטימייט, וכרגע יש לי על המחשב 2 ג'יגה זיכרון. כידוע לי, XP לוקחת 256 מגה זכרון, וויסטה לוקחת 512 מגה זיכרון, נכון? לכן, אם אני אעבור לויסטה עם כמות הזיכרון שיש לי, ישארו לי פנויים 1.5 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי היא, האם הזכרון הזה יספיק לי כדי שהמחשב ירוץ כמו סוס ויפעיל סרטי HD ואת המשחקים החדשים ביותר? או שכדאי לי לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון? ואם כן, למה? בנוסף, קיים אצלי במחשב כרטיס קול ישן של קרייאטיב: Creative SB Live! Value (CT4830) Sound Card האם ויסטה תתמוך בכרטיס קול ישן שכזה? תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows Xp Home Edition מקורי שקבלתי מנטויז'ן שעשיתי את האינטרנט המהיר אז אני יכול להתקין את הערכת שירות הזו בגלל שהמערכת הפעלה מקורית, השאלה האם כדאי להתקין את הערכת שירות הזו, המחשב כרגע טס, כל דבר עולה מהר והכל עובד פיקס בדיוק אין שאני רוצה, אני מפחד להוריד את הערכת שירות הזו והמחשב יתחיל לעשות בעיות ויהיה איטי, מה אתם אומרים? תודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי. בעיה: taskbar מופיע כרגיל, כלל tray ותפריט התחלה. חלונות לא מופיעים, פרט למקרים בהם אני משנה הגדרה של המסך או מפעיל משחק\סרט, ואז הם מופיעים לרגע(יענו flicker). אחרי לא מעט חקר לא מצאתי שום דבר שקרוב לתיקון בשבילי. עכשיו חוץ מפורמט, למישהו יש איזה משהו שקרוב לפתרון בשבילי? תודה מראש על כל עזרה שהיא!
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista 32 bit SP1. אני מנסה להריץ סימולטור מסוים (Microsoft Flight Simulator X אם זה חשוב לדעת) ואני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ המצורף. ראוי לציין שההודעה אינה משפיעה על המשך הפעלת הסימולטור. נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והורדתי את הגרסה העדכנית ביותר של DirectX. הפעלתי מחדש את הסימולטור, אבל ההודעה עדיין קיימת. מישהו יכול לומר לי היכן הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן חברים, מה שלומכם? אני חדש כאן ורציתי לקרוא את חוקי הפורום לפני שאני מפרסם, אז נכנסתי לפוסט הנעוץ וניסיתי להגיע ללינק שצורף שם בשביל לקרוא את חוקי הפורום, אבל נתקלתי בשגיאה הזו: לטיפולכם. נ.ב. אני מקווה שזה היה נכון לשלוח את הפוסט הזה כאן.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
The comp got kind of slow, espically after the installtiobn of the SP2, anyway it freez for about 20 sec at win startup, and the programs gots also slower than they were before. My MSCONFIG is allmost clear, i check for spy files every weak (AD-AWARE), and i clean temp, internet files etc. What can be the problem? Thanks!
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הייתי אצל לקוח, ונתקלתי בתופעה משונה ביותר (מצורפת תמונה). לא רואים את שמות התיקיות והקבצים בתצוגה של הקבצים (התצוגה הראשית) אבל בצד שמאל, בתצוגת התיקיות, הכל בסדר גמור. כמו כן, ברגע שאני מקיש על קובץ או תיקייה, כלומר בוחר אותו, השם מופיע מודגש בצורה הרגילה. גם הקבצים עצמם תקינים, ואם למשל אני מנסה לפתוח מסמכי וורד מהתיקיה, בפתח קובץ של הוורד רואים את כל השמות בסדר גמור. זאת התיקייה היחידה שזה קורה בה, וכל תתי התיקיות של תיקיה זו הם בסדר גמור. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מצרף תמונה כדי שתבינו מה הבעיה, אין לי מושג איך לעזאזל זה קרה, אבל יש למישהו מושג איך להחזיר אצ המצב לקדמותו. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב נייד מתוצרת טושיבה שמגיע עם win 7 home premium. כששאלתי לגבי שפת הממשק, אמרו שבהעלאה הראשונה של המחשב אפשר לבחור בין עברית לאנגלית. השאלה היא - האם זה באמת כך ? כי זה נשמע לי תמוה, לאור העובדה שלא ניתן לשנות שפת ממשק בגרסת home premium ... אשמח לתשובה !
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי לפטופ קטן של פקרדבל, זה המפרט שלו: Windows 7 starter (32 bit)Intel Atom CPU N455 @1.66GHz 1 GB DDR3 Memory 250GB Hard drive Intel Graphics Media Accelerator 315010.1" LED LCD (1024x600)Realtek High Definition Audio הווינדוס שמותקן על המחשב הוא וינדוס 7 אבל עם איזשהי התאמה של פקרדבל כנראה. באופן כללי והמחשב עובד ממש ממש לאט, אני יודע שגם ככה הוא די חלש אבל השאלה שלי היא אם אני אחליף לווינדוס 7 Starter או כל גרסה ווינדוס שתגידו יכולה לעזור למחשב לעבוד קצת יותר טוב? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני מוריד הוא מראה לי את השגיעה הבא: http://i10.tinypic.com/4bf3xol.jpg זה קוראה לי כשאני יותא מEXPLORER(לא יודע אם יש קשר או שזה סתם צרוף מקרים) וגם לא מזמן התקנתי את הדפדפן Netscoape וגם שם זה היה לי.... וזה משגעה אותי כי לפעמים אני מוריד קבצים גדולים וכמה אחוזים לפני הסוף זה מופיע אך אני פותר את זה נ.ב עד כמה שאני זוכר זה קראה לי בעבר במשחק/במשחקים אני לא ממש זוכר כבר אם זה מתאים יותר לתוכנות אז תעבירו בבקשה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי Windows XP שקניתי לפני שנה ואני משתמשת בו במחשב בבית של ההורים. עכשיו עברתי לדירה משלי ואני קונה מחשב חדש, האם אני צריכה לקנות עוד מערכת הפעלה או שאוכל להשתמש בזו שכבר יש לי? מותר להתקין את אותו רשיון בשני מחשבים שונים?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני משתמש ב windows xp pro לפני כמה ימים עשיתי format והתקנתי את ה windows עשיתי שתי שפות עברית ואנגלית אבל יש לי בעיה, שלא הייתה מקודם. אני יכול לכתוב בעברית ולקרוא אבל כשאני מפעיל תוכנה מסוימת הוא לא רושם בעברית! לדוגמא: ב icq יש לי רשימה של משתמשים בעברית אבל במקום עברית יש סימני שאלה.. בתוכנות אחרות גם יש סימני שאלה ושפות אחרות מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שמאסץח בוויסטה פירמטתי את הכונן והתקנתי שוב XP SP2. יש לי FX5500 וכרטיס קול SB5.1 חבילת k-lite האחרונה הבעייה היא כזאת: * בזמן שאני מפעיל וידאו (avi,mpg) במדיה פלייר 11 או מדיה פלייר קלאסיק הזמן בסרט (השניות) רצות מהר מדי (וככה גם הסרט) ניסיתי להתקין כמה קודקים שונים אבל שום דבר לא עוזר. * לא שומעים כלום, ב-Winamp בכלל השניות לא זזות כשלוחצים Play וכנ"ל גם בסרטים - לא שומעים כלום. אני אובד עצות, מדובר באותו דיסק התקנה שתמיד השתמשתי בו...
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם . לגבי XP , מצאתי פה , או אלי בפורום אחר , לא זוכר , איך לעשות את זה ...משהו עם שינוי ה HAL ..אשמח אגב אם מישהו יתן לי את הלינק לזה . לא מוצא אותו. השאלה שלי היא איך עושים את זה ב windows 7 . תודה רבה מראש .
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה. שהוא נכנס למסך הפירמוט של ווינדוס על מנת לפרמט את הכונן הוא מקבל הודעה שהוא צריך דרייברים לשם כך. אני יודע שבמקרה של RAID צריך דרייברים, אבל זה לא המקרה אצלו, כי אין לו RAID. מה עוד זה יכול להיות ואיך פותרים את זה בדיוק? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי יש לי win 2000 pro וכל פעם שהוא עולה, כאשר אני בודק את הכוננים שלי (c,d,e...) רשום sharing אני משנה את זה וזה חוזר לאתו מצב אחרי איתוחל מחדש. איך אני מבטל את זה, אני מחובר לרשת מקומית מהירה, והורדתי את הsharing של המדפסות ....??
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כשאני עושה LOGIN, לוקח משהו כמו 5 דקות עד שאפשר להתחיל להשתמש במחשב.. מה יכולה להיות הבעיה? הורדתי תוכנה לגילוי רוגלות וכו', ולא מצאתי שום דבר מיוחד....
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ידעתי אבל שחכתי :\ יש איזה אתר שמראה את כל הסימנים האלו מוכנים או איך לכתוב אותם איפשהו? © ® וכל השאר
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אפל משחררת עדכון דחוף למערכת ההפעלה השולחנית שלה וגם לדפדפן הספארי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה לפעמים יש לי מסכים כחולים שמופעים בתדירות משתנה... אחרי שהמחשב עושה ריסטרט אני שולח את הREPORT והוא אומר לי שזה בעיה בדריברים. הינה הלינק למה שהוא כותב: http://oca.microsoft.com/en/Response.asp?SID=10 הוא לא מגדיר איזה דריבר, אז הלכתי ישר על ה זה של הלוח אם שהתקנתי מדיסק. הורדתי חדש התקנתי והבעיה חוזרת, הכרטיס מסך עם הדריברים החדשים ביותר קטליסט 2.8. המפרט אם צריך: AMD 2500 EPOX 8rad3+ MSI 9800 PRO
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-