Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמה שפעלה ב XP 32 כרגע יש לי WIN7 64 ביט . האם יש דרך כלשהי להשתמש בדרייבר הישן לוינדוס החדש ?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי XP PRO מקורי מחבר וכשאני מנסה להפעיל אותו דרך האינטרנט הוא כותב לי את ההודעה הבאה איפה שתריך להכניס את ה cd key: לפי רישומינו חרגת ממספר הפעמים שבאפשרותך לבצע הפעלה של Windows באמצעות מפתח מוצר זה....... אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כל כמה שעות קופצת לי הודעה מהסוג הזה , זה נורא מרגיז , במיוחד אם אני באמצע משחק , שזה מחייב אותי לסגור אתה משחק ולהפעילו מחדש... זה איך שהוא קשור באינטרנט , ורק שהאינטרנט מחובר אני מקבל את זה... יש שם כל מיני פירסומים של פורנו וכו'. איך אני חוסם את ההודעות האלו? כי עד ללפני שבוע בערך לא היתי מקבל אותם... כנראה שיניתי משהו , ואין לי מושג מה... אין לי אנטי וירוס או פייר וול.. אני בודק וירוסים פעם בשבוע , ועושה Uninstall זאת ההודעה , בעיגול הירוק. תודה.
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום איך אני מפורמט אתC בלי דיסק של WINDOWS ???
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין SP1, והורדתי את ההתקנה מהאתר הרשמי של מייקרוסופט. זו הבעיה שאני נתקל כמה שניות אחרי שמתחילה ההתקנה: (אחרי כל ה-NEXT למיניהם...) כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט ולהתקין שוב, מה שלא עזר כמובן. מה לעשות? אני רוצה להתקין SP1, כי יש לי בעיה מסוימת עם הלוח אם שלי+ויסטה+חיבורי ה-USB, ורציתי לנסות להתקין לראות אם זה יעבוד. תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני חייב עזרה לא מצליח לסנכרן את המכשיר בבלוטות למרות שהורדתי את העדכון בכבל USB הכל עובד
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי בעיה כנראה בWINDOWS כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נטען והכל, ואז הוא מגיע לחלון שאומר שמערכת ההפעלה לא הצליחה לעבוד טוב קודם ואז יש לי בחירה של SAFE MODE וכו' ואם אני אומר לו משהו מזה, הוא ממשיך לעבוד ואז עושה RESET למחשב מישהו מכיר את התקלה? יש הצעות חוץ מלהתקין מחדש?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה: 1. האם ניתן לפרמט הרד-דיסק בעל מערכת קבצים NTFS דרך הדוס? אם כן, כיצד? 2. האם ניתן לשנות מערכת קבצים NTFS ל-FAT32? אם כן, כיצד? 3. הרד-דיסק בעל מערכת קבצים FAT32 - ניתן לפמט אותו בעזרת דיסקט אתחול של Windows98 ולאחר מכן להתקין עליו Windows Xp (ללא שינוי של סוג מערכת הקבצים)? 10x
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 עכשיו אני רוצה שכמו באקספי לעשות הפעלה מהירה בצד על סרגל הכלים ושיהיו 3 סמלים שאני רוצה וכל השאר יהיו בתוך החץ ואי אפשר כל סמל שאני שם תופס לי מקום בסגל הכלים איך אני משנה את זה? וגם שהתקנתי מסנג'ר שאני ממזער אותו הוא לא מופיע לי בצד של השעון הוא ממזער לי אותו רגיל ואני לא רוצה את זה מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הויסטה יכלתי להשתמש בדיסק של אולטימט בשביל להתקין כל גירסה אחרת, האם זה גם במקרה בוינדוס 7 או שהפעם כל דיסק שונה?[br]פורסם בתאריך: 5.02.2010 בשעה 00:54:07 טוב, לאחר ניסיון התקנה הבנתי שזה לא אותו דבר, באסה, עכשיו צריך לגלות רק איזה גירסה נתנו לי ולהשיג דיסק
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי ווסטרו 3350 והתקנתי וינדוס 7 אבל משום המחשב לא מזהה שום רשת על חוטית למרות שרשום כי הבלוטוס דלוק. ניסיתי להתקין דרייבר של דל אבל זה לא עוזר. מישהו יודע איך להפעיל את האינטרנט? כי לפי מה שזכור מכל ההתקנות עד עכשיו המחשב היה מזהה לבד.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה בלפטופ (חלונות 7). המחשב מרגיש ממש ממש עמוס, הנורה של המעבד כל הזמן דולקת משמע המחשב כל הזמן מבצע פעולות כלשהן למרות שאיני עושה דבר. כאשר אני עושה משהו אז כל כמה זמן המחשב נתקע! ביצעתי בדיקת וירוסים ואין כלום. מה עוד ניתן לעשות לפני שעושים פירמוט???
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום ותודה על נכונותכם לעזור, אני משתמש עם האינדוס 98 ואקספלורר 6 ,תמיד הייתי רואה קטעי וידאו שיש באינטרנט כמו בנענע וואלה, במדיה פלייר 7 עד שקרתה לי איזה תקלה ואני לא רואה. המדיה פלייר 7 מציג בלשונית תבניות, שיש לו תקלה עם התבניות של המדיה ואין לו שום תבנית בלשונית , ואז על כל קטע וידאו הוא אומר משהו בסגנון שהוא לא מכיר כזה תבנית. והמדיה פלייר9 כןמציג את כל התבניות בלשונית הנ"ל אך לא פותח שום וידאו בלי כל הסבר. ניסתי להוריד כל אחד מהם כמה פעמים,גם ב9 לשונית רשת לא נפתחת, היכן שמספיק גרסא 6 אני רואה כן עם ה6 ,אבקש מאוד באם תוכלו לענות לי תשובה בהקדם האפשרי פניתי לספק אינרנט שלי והוא לא הצליח לעזור לי. סי די עם סרטי וידאו אני רואה כן במדיה פלייר אני לא זוכר האים ב7 או ב9 .…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני עומד להחליף למחשב חדש,כרגע יש לי WINDOWS חוקי כולל תקליטור התקנה והקוד. האם הכולרות ממיקרוסופט מצפים שאני אקנה רשיון חדש או מה ?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז מופיע מסך כחול(צירפתי תמונה) והמחשב עושה רסטרט. ואז המחשב עובד כרגיל. מה לעשות ומה זה לעזזאל? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
אני לא יודע איפה לפרסם את זה, אם יש מקום מתאים יותר להעביר. בזמן האחרון המחשב שלי עושה בעיות, כשאני משתמש בתוכנה או משחק במשחק, כל כמה דקות המחשב ממזער עצמאית את המשחק, מה שיכול להרוס את המשחק כשזה און-לין וגורם למשחקים מסוימים אפילו לקרוס. הבעיה הזו מחרפנת אותי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. אני משתמש בVista 64bit.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני הבנתי שווינדוס XP תומך עד 3 GB זיכרון... אבל אם אני שם 4 סטיקים של 1 ג'יגה במחשב עם ווינדוס וויסטה 32Bit למשל, אז זה לא יעבוד? שמעתי ש4 GB זיכרון לא עובד עם OS 32Bit אלא רק 64.
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני מוצא שומר מסך יפה, משהו בסגנון 3D? אין לי בעיה שינצל קצת את הכרטיס מסך שלי.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
האם ישנה בעייה כלשהי רצינית עם ווינדוס 7? אני רוצה להתקין אותו השאלה שלי האם יש בעייה של משחקים בויינדוס הזה כמו כן האם יעבוד לי מסנג'ר דפדן וכל הדברים הרגילים ללא שום בעייה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
פירמטתי בטעות דיסק בעל מערכת קבצים ntfs למערכת קבצים fat32. האם ק'יימת אפשרות להציך הנתונים שהיו על הדיסק ? אני יודע שאם הפורמט היה לאותה מערכת קבצים ניתן באמצעות תוכנות שחזור נתונים להציל את המידע אבל כשבפורמט ביקשתי שיפרמט ל-fat32 מה אפשר לעשות ? אודה על עצות דחופות.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כל קובץ/תיקייה שיש לי על המחשב והוא מוגדר כ-Read Only (ע"י תוכנה שהתקינה אותו) פשוט לא מתשנה! אני לוחץ במאפיינים לבטל את ה-Read Only. לוחץ OK, אבל זה נשאר Read Only! מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
תכתבו לי
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. אני חדש עם WIN7 ויש לי כמה בעיות א.אני לא מבין איזה גירסא יש לי כי אני התקנתי 64BIT ואני רואה שכתוב שיש לי 4GB וגם שיש לי 64BIT {ב"מאפינים" ב"מחשב שלי"} אבל.. אני רואה שמותקנים כמה דברים שהם 32BIT השאלה אם זה הגיוני או לא ואם צריך להתקין מחדש. ב.אם אני לא נוגע במחשב בערך שעה אז הוא ב"מצב מיוחד" כלומר אני מזיז את העכבר ולא קורה כלום ואי אפשר לצאת מהמצב הזה רק ע"י הפעלת המחשב מחדש.נראה לי שזה מצב שינה או משו כזה-אני חודש שצריך לבטל אותו-איך אני עושה את זה {היה דבר כזה גם בויסטה ועזרו לי פה לטפל בזה.} ג.יש את הדבר הזה שקופץ כל פעם כשאתה מתקין/מוריד/עושה משו חדש למחשב הוא שואל אם אתה בטוח שאת רוצה לעשות את זה איך מבטלים את זה?! תודה רבה!יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני בזמן האחרון מקבל שגיאה כשהמחשב מגיעה לוינדוס, שגיאה שקשורה לדבר הזה. משהו יודע מה זה? יש לי sp1.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-