Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום! היום שמתי לב שאיזה משהו מוזר נדבק אלי. כשאני מפעיל את המחשב, לפני הצגת שולחן העבודה יש לי הודעה שבה כתוב שאין לי רשיון ל Genuine. ככה נראה הסמל בשורה מלמעטה: אז ככה. 1. איך קוראים את זה בכלל? איך יותר נכון לאמר, גנויינה או גנויין? נשמע משהו רשע. 2. מה זה בכלל ואיך מעיפים את זה?? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה מערכת מחשב חדשה עם מעבד אינטל C2D ולוח אם של ג'יגה בייט. במערכת יש לוח אם של ג'יגבייט ודיסק קשיח SATA2 של WD. השאלההיא, הרי בהתקנת XP צריך להכניס דיסקט עם דרייבר של סאטא, אבל אין לי כונן דיסקטים. יש רעיון? תודה
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
WTF ? מי יתקין את זה ? http://www.theinquirer.net/?article=30128 מה הקטע בוינדוס שהורג לך תביצועים של המחשב ? מחיפוש קל ניראה שלא הביאו את זה עדיין, אם כן אני מיצטער...
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ידעתי אבל שחכתי :\ יש איזה אתר שמראה את כל הסימנים האלו מוכנים או איך לכתוב אותם איפשהו? © ® וכל השאר
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. עד היום הייתי מפרמט את המחשב ועושה הפעלה של הווינודס ללא בעיות. (ההפעלה של ה-30 יום). היום, התקנתי את Widnows XP על עוד מחשב, והוא אומר לי שה CD KEY לא תקין. יש לציין שיש לי עותק חוקי ומקורי של WINXP PRO. האם אין באפשרותי להתקין את XP על יותר ממחשב אחד?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
עשו טובה, תענו לי מהר כי אני כבר נואש!!! מאיפה, לעזאזל אפשר להוריד את ה-Q306676 לוינדוס בעברית???
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק של ווינדוס,רוצה לדעת את שלבי התקנה של העיברית בלבד מחדש. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
להכנסי אלוי כל מיני תוכנות שישר אחרי התקנת הוינדוס יהיו לי כבר את כל התוכנות הדרושות לי. אפשרי? לפי מה שהבנתי זה חוקי לצרוב את הדיסק אם יש לך אותו מקורי.. ועוד משהו שקשור: אממ,קיבלתי מחבר שלי 3 דיסקים של התקנת וינדוס xp: 1.של הבוט. 2.של ההתקנה. 3.גם של ההתקנה. אחרי שאני מתקין את הוינדוס כבר יש לי מסנגר 7 ועוד תוכנות,כאשר נכנסתי דרך המחשב שלי לתוך הכונן תקליטורים כדי לראות את הקבצים בדיסק ההתקנה ראיתי שיש קובץ עם סיומת gho ,יש סיכוי לפתוח אותו ולהנכניס להתקנה עוד תוכנות? תודה רבה רבה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מיקרוסופט משיקה את Office 2024, הגרסה האחרונה של חבילת התוכנה הפופולרית שניתן לרכוש פעם אחת ולהשתמש בה לנצח, מסמנת את סוף עידן הרכישות החד-פעמיות והמעבר לעולם של מנויים מתחדשיםלכתבה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם, אני רוצה לשדרג ל- win 7 (רוכש גרסת שדרוג) וכרגע יש על המחשב שקיבלתי מקרוב משפחה במתנה XP ואין לי מושג אם זה OEM או משהו אחר (יש לי את ה- key שלו, אבל לא ניסית להעביר את המחשב ב- WGA). אני מעוניין לבצע התקנה נקיה, כלומר למחוק כל זכר ל-XP. האם אני אוכל לעשות זאת עם גרסת שדרוג או שאני חייב לרכוש גירסה רגילה? באתר של מיקרוסופט כתוב שמבוצע תהליך אימות של עותק ה- XP. מה הוא כולל והאם ניתן לעקוף אותו בהתקנה נקיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הבוקר קמתי למסך שחור והודעות מציגות של this copy of windows is not genuine. לאחר שהפריצה הפסיקה לעבוד ולא הצליחה לפרוץ מחדש החלטתי דיי, נמאס לי מהשטויות. אני רוצה לקנות וינדוס חוקי וזהו. ראיתי שאפשר לקנות גרסת שדרוג ל8 ב40$ וזה נראה לי מצויין, אבל מקצת קריאה הבנתי כי זה יגלה שהתקנתי אותו על עותק מזוייף, ויעשה לי בעיות על אף שקניתי אותו, כי זוהי גרסא לשדרוג על גבי עותק חוקי. בשביל לקנות עותק שאיננו שדרוג אין בכלל מחיר באתר. ראיתי קצת עניינים של עותק ISO בפורומים באנגלית - אשמח אם מישהו יסביר לי מה, איך והאם זה פתרון לבעייתי? האם מישהו במצב של this copy of windows is not genuine ביצע התקנה וזה עבר חלק? מה אתם מציעים לי לעשות במצב זה? האם קיימת פריצה לוינדוס 7 64 7601 שלי ש…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לאור מקרים שקרו לי ולאחרים שרצוי שאתחיל לגבות את המחשב שלי על כל מקרה שלא יהיה. לשם כך קניתי כונן חיצוני חצי טרה (מחשב של 320 גיגה אז נראה לי מספיק). מכוון שלא רציתי לרכוש תוכנה ואני משתמש ווינדוס התחלתי עם תוכנת הגיבוי ושחזור שמגיע עם ווינדוס 7 (מערכת ההפעלה הראשית שלי אם לא ציינתי) כרגע הגיבוי הוא אחת לחודש, כרגע בטווח הקצר כנראה יישאר ככה. העניין הוא ככה - כדי לגבות את מערכת ההפעלה וכל התקנות בחרתי באופציה שאומרת system image למיטב הבנתי אם משהו קורה למחשב אני יכול לשחזר את החומר משם - זה נכון? בנוסף ראיתי כלי חינמי וחביב שנקרא imagex - אם ההתקנות במחשב לא משתנות הרבה, אולי כדאי לעשות image ידני בעזרתו אחרי כל שינוי גדול ורק לגבות את התיקיות המשתנות …
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אחרי שאני עושה עדכון אחרי יום המערכת קורסת וצריך לפרמט... מישהו?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש את ה"אפליקציה" הזו שיוצרת לי למעלה על המסך מעין מלבן כזה שיש שם אייקונים ושאני יכול לשים שם דברים... אני פשוט לא יודע איך עושים את זה... ואני מעוניין לדעת האם יש איזו שהיא דרך לשים אייקון על הסרגל למטה איפה שהשעון וכאשר אני לוחץ על האייקון נפתח לי בועה עם תוכנות... תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני מצרף כאן צילום מסך לא בכל האתרים הוא רושם לי הודאת שגיאה רושם לי למשל בספורט 5
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי ויסטה שרץ לאט על המחשב, וזה דיי הגיוני. ATHLON XP 1700 @ 2400 512MB DDR 400 RADEON 9550 256MB השאלה שלי - במידה ואוסיף 1GB של DDR 400.....האם לדעתכם הביצועים ישתפרו משמעותית ? הבנתי שהבעיה היא שהויסטה אוכל בעיקר זכרון (אותה תופעה שהייתה באקס פי - שרץ אצלי ממש חלק...) מה דעתכם ? מדובר בהוצאה של 400 ש"ח...
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי חברה קניתי home ושמתי לב שלא בא אופסי איתו (חוקי וכשר למהדרין).MS כאלה כלבות? בכל מקרה,אני משתמש כרגע בopen office,מאוד נחמד,אבל רציתי לשאול האם יש תוכנה יותר נוחה (אני צריך בעיקר את הוורד אבל אקסל וPP יכולים לעזור)? תודה רבה. ועוד שאלה קטנה: שחזור המערכת משחזר גם את הרג'יסטרי? תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב. לדודה שלי יש מחשב, עכשיו אני מתכוון לפרמט אותו וראיתי שאין את המסף השחור הזה בהתחלה אלא תמונה כזו של החברה. איך אני נכנס לביוס משם? זה כמו בחלק מהמחשבים הניידים (או כולם) שיש תמונה כזו ואז ישר עולה המסך של הטעינה של הווינדוס. תודה רבה לעזורים.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני משתמש ב cpu meter ומחפש משהו טוב לRSS ומזג אוויר.
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אתר שנקרא SALE LOADING השתלט לי על הדפדפן. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר, הדפדפן נכנס אוטומטית לSALE LOADING, ושם אני צריך ללחוץ על קישור כדי להגיע לאתר אליו ניסיתי להיכנס מלכתחילה. איך נפטרים ממנו?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כרגע בוינדוס לא מוכן להיות מותקן על הכונן לא משנה גודל הפרטישן. מדובר בלוח X58 UD7.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום חברים! התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 אבל שכחתי לעשות מחיצות בהארדיסק... יש דרך לפצל את הHD בלי שאצטרך לפרמט מחדש? שמעתי על תוכנה של נורטון..אבל לאבדיוק הבנתי אם היא בטוחה או שיש סיכונים בכזה דבר.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500 GT הבעיה ש RIVA TUNER לא מזהה את הדריברים של הכרטיס מסך!! בויסטה זה עבד טוב יש למישהו פיתרון ???
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-