עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, כאמור ב WIN 7, ברגע שעוברים עם העכבר על אייקון בשורת המשימות הוא נצבע בצבע(אדום, כחול וכו') לא משנה אם אח"כ עלינו למעלה ועובדים על משהו. זה מציק לי בעין. איך מבטלים? חיפוש ברשת לא הניב לי תוצאות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  2. יש לי קובץ גיבוי של מערכת ההפעלה XP PRO שהיתה במחיצה \:E בדיסק אחד ואני רוצה לשפוך אותה למחיצה ראשית \:C בדיסק אחר. שתי שאלות: 1. האם משנה שהמערכת היתה ב-E ועכשיו היא אמורה לפעול ב-C? 2. האם יש חשיבות להבדל בגודל המחיצות? מחיצה E בדיסק הראשון היא 5 ג"ב ומחיצה C בדיסק השני היא 40 ג"ב. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  3. כשאני נמצא במחשב שלי, ומנסה לפתוח כונן מסויים אז הוא תמיד ייפתח לי בחלון חדש (במקום באותו חלון) נכנסתי ל FOLDER OPTIONS וההגדרה שם מכוונת כמו שצריך כבר שבועיים אני שובר את הראש

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  4. אז ככה סיפור מקרה: יום שבת לפני שבועים אני משאיר את המחשב דלוק ללילה שיוריד דברים למחרת אני קם בבוקר בודק רואה שסיים רוצה לצרוב פתאום מגלה שאין לי כוננים יותר(למרות שאתמול צרבתי דיסק) בגלל שלא היה לי זמן והייתי צריך לזוז לצבא אז לא יכלתי לנסות יותר מידי כדי לתקן עכשיו חזרתי אחרי שבועים הבעיה עדין קיימת ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונת אבל לא מצאתי כלום ניסיתי לשחק קצת בדברים וכלום לא עזר אז ככה תמונת מצב: מדובר בכונן ATAPI DVD A DH20A4P ובכונן HL-DT-ST CD-RW GCE8526B אז ככה הביוס מזהה את הכוננים ולא מראה שום בעיה איתם אבל הוינדוס(XP SP2) לא מראה אותם בכלל כשאני נכנס לDEVICE MANGER הוא מראה לי אותם עם סימן קריאה צהוב לידם ואומר שיש איתם בעיה אני ניסתי למחוק ואז להתקין שוב אבל ע…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  5. לפני כחודש פירמטתי את המחשב (ביחד עם דוד שלי שהוא טכנאי מחשבים במקוצועו בצבא) , מכיוון שלא היה לי דיסק של אנטי וירוס לא הקנתי בהתחלה ורק אחרי שבועיים שהביאו לי את הדיסק התקנתי אותו. קצת לפני שהיה לי אנטי וירוס מותקן הופיעה לי בעיה מסויימת במחשב , זה מתבטא בכל פעם שאני פותח חלון חדש , אם זה באקספלורר כשאני פותח חלון הוא נפתח ישר ואני רואה אותו אבל לוקח לו איזה 5-6 שניות להיפתח בשורת חלונות למטה , בזמן שזה כביכול תקוע אני לא יכול לצאת מהדף שאותו פתחתי. זה מתבטא גם שאני פותח עוד תוכניות שמצריכות חלון בשורת חלונות. ניסיתי לפתור את זה ע"י סריקת וירוסים (אין וירוסים) , סריקה בתוכנת אד-וור שהוא מצא כמה וממחק אותם (לאחר מכן מחקתי את התוכנה) , וסרקתי גם בתוכנת ספייוור (לא מצא כ…

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחשב שלי יצליח להפעיל בצורה טובה ווינדוס 7 עם 512 זיכרון? החומרה שלי ישנה אבל שמתי לב לכמה אנשים ברשת שטוענים שהם מריצים בצורה טובה ווינדוס 7 עם מערכת כמו שלי. במצב הנוכחי של המערכת שלי היא תריץ מהיר יותר xp או ווינדוס 7 ? תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by Proww,

שלום, בעבר התקנתי על המחשב נייד (נטבוק) ווינדוס 8. הווינדוס 8 לא היה תקין על הנטבוק ולכן עברתי חזרה לווינדוס 7. כעת, כל פעם שאני מדליק אותו, עולה לי מסך שחור עם הכיתוב הבא: Please enter setup to recover BIOS setting Press F1 to tun setup Press F2 to load default values and continue כדי להמשיך בעליית הווינדוס, עליי ללחוץ F2. איך אני מבטל את זה על מנת שהווינדוס יעלה בלי הודעות מיותרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by feint,

יש לי בעיה כאשר אני נכנס לאי מייל מוצגת לי רשימת ההודעות הנכנסות וכאשר אני לוחץ על אחת ההודעות הוא פותח לי חלון נפרד עם מסך התצוגה של הכניסה לאי מייל (שם משתמש וסיסמה). איך מתקנים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by zzrxox,

אני עומד להחליף למחשב חדש,כרגע יש לי WINDOWS חוקי כולל תקליטור התקנה והקוד. האם הכולרות ממיקרוסופט מצפים שאני אקנה רשיון חדש או מה ?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by yoxo,

יש לי מחשב שקניתי לפני שנה בערך ומותקנת עליו WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT לא משנה איזה משחק אני מריץ יש קירטועים מידי פעם וקשה לשחק בצורה נורמאלית גם עם אני מריץ על מינימום הגדרות הבעיה נשארת. יש לציין שבXP זה לא היה קורה והכל עבד חלק! המפרט: Q6600 2.4 2GB זיכרון כרטיס מסך 8800GTS 320 הדרייברים מעודכנים וגם SP1 אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by creek,

אני זוכר שפעם ידעתי אבל שחכתי :\ יש איזה אתר שמראה את כל הסימנים האלו מוכנים או איך לכתוב אותם איפשהו? © ® וכל השאר

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by hosham,

היי, המחשב שלי מחובר לזוג רמקולים דרך היציאה האחורית ובמקביל דרך יציאת הקואקס אל המגבר. ב XP שתי היציאות עובדות במקביל והקואקס מעבירה סראונד למגבר. ב WIN 7 אני לא מצליח ששתיהן יעבדו במקביל רק אחת בכל פעם ויש צורך להגדיר אחת מהם כ DEFAULT בלוח הבקרה, ואז השניה לא עובדת, פיתרון שאינו מתקבל על הדעת. התקנתי את הדרייבר של REALTEK וכלום.. לוח של ASUS P5K. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 18:15:46 מישהו??

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  13. Started by AvigdOr.GT,

יש לי בעייה עם המיקרופון של המחשב, סתכלו. יש לי winXP וכרטיס קול מובנה על הלוח שהדגם של הלוח הוא ASUS P4S533 עכשיו כל כמה זמן, נדפק המיקרופון, יענו לא עובד, ואז אני צריך להתקין את הדריבר של הקול. וזה כבר נמאס, זה בא והולך בא והולך, יש איזה פתרון לדבר כזה?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  14. Started by Arnold,

שלום ! יש לי עכשיו בעיה , ניסיתי כמעט הכול וכלום לא השתנה , הכתב באתרים ב אינטרנט אספלורר הוא נטוי . איך אפשר לשנות את זה לרגיל?? צירפתי תמונה.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  15. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי ובין היתר גם את האינטרנט, בכל מקרה נכנסתי לכמה אתרים שלא הייתי צריך להכנס (אחם אחם) ניסתי להיפטר מהבעיה בכמה תוכנות: norton antivirus ad-aware trojan hunter spybot spy-ad exetrimonr free עשיתי גם restore לאתמול וגם לא עזר. אני חייב עזרה למה נראה לי אבא יהרוג אותי אם הוא יגלה שיש כבר וירוס. מצורפת תמונה תודה מראש דניאל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by AnTiSh0ck,

כרגע במותקן אצלי vista 64bit ultimate אני רוצה לשדרג ל win7 64bit ultimate אני יודע שאפשר לשמור את כל ההגדרות שכרגע נמצאות אצלי... אבל מה זה כולל? תוכנות שמותקנות ב C (ויסטה מותקנת עליו) יפעלו כמו שצריך גם? מה אתם ממליצים? לשדרג או להתקין מחדש ?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by LOL,

את הנייד שלי קיבלתי עם XP ורישיון לויסטה ביסנס, אך בלי הדיסק או דרך לעבור לויסטה עזבו למה אני לא משיג מהחברה את הדיסקים אני פשוט מחפש מישהו עם דיסקים של ויסטה ביזנס מאיזור המרכז (או ירושלים) שאני יוכל לצרוב ממנו את הדיסק אם למישהו יש דיסק והוא מוכן זה יעזור לי מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by jambo7,

מה זה איך מטפלים בו ישנם תוכנות שמטפלות בזה תגובות

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  19. התקנתי Windows xp 64bit לפני כמה ימים ....באתי להתקין norton internet scurity 2005 וזה כתב לי שגיאה ניסיתי להתקין גם של חברות אחרות ועדיין זה לא מתיקןןן אז בבקשה תגידו לי אם יש איזה אנטי וירוס ו פיירפוול שעובד .......עם windows xp 64bit תודה !

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  20. פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי תעבירו אם זה לא הפורום הנכון כי לא מצאתי

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  21. שלכום לכם! בתור משתמש קבוע במערכת WINDOWS VISTA, אני נחשף לתגליות רבות, לומד דברים חדשים ואף טיפים חביבים על המערכת. לא פעם נתקלתי בבאג מסויים במערכת. אבל כפי שאתם בוודאי יודעים - לכל בעיה יש פתרון. אם הוא פשוט ואם לא. אנו נעסוק בתפריט ההתחלה. אם גם אתם משתמשים קבועים בויסטה, בוודאי נתקלתם בתופעה המוזרה שתפריט ה"התחל" נעשה איטי. כלומר, פתיחת תתי נושאים תחת הכותרת "כל התוכניות", תימשך שניה לכל היותר (זמן פעולה שאמור להמשך עשירית שניה לכל היותר). אולי לא הבחנתם בכך, אבל התופעה מתרחשת בדרך כלל כאשר מתקינים תוכנית חדשה. התוכנית החדשה מסומנת בצבע כתום בתפריט "כל התוכניות" (לשם הדגשה, בכדי להקל על המתשמש בלמצוא את התוכנית החדשה שהתקין). האפשרות של סימון התוכנית החדשות בכ…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  22. בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. התכוונתי להתקין עליו וינדוס-7 32 ביט. בעוד שב- PC רציתי להתקין את גרסת ה- 64 ביט. האם צפויה בעייה בהעברת קבצים ביניהם? או בעיית קישוריות אחרת? האם קיימים סוגי קבצים שיעברו אך לא יפעלו? קבצי תיכנות של MATLAB או C++ יעבדו על שתי הפלטפורמות?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  23. זה פעם ראשונה שאני נתקע בתהליך פירמוט שכזה, אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק, כלומר: הוא לא מגיע למצב של PRESS ANY KEY TO CONTINUNE אלא הוא מראה לי מקף תחתון שמהבהב כל הזמן וזהו, מה עושים מישהו יודע ....?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by pincher77,

שלום, יש לי בעיה בפירמוט מחשב דיי ישן של אחי... אני מכניס את הדיסק של הווינדוס XP SP2 (כמובן שהוא עם בוט) הגדרתי בביוס את הצורב כסידירום (כי הסידירום שלו לא תקין) ושאני עושה ריסט זה אמור לקרוא תדיסק ומשום מה הוא לא קורא.. הוא בכלל רושם לי Searching for CDROM משהו כזה.. וראיתי שהצורב מחובר והכל פיקס ומזוהה שאני מפעיל את המחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? אגב, הווינדוס עצמו לא עולה הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות של SAFE MODE וכו' או START WINDOWS NORMALLY ונתקע. אשמח לעזרה, זה דחוף מאוד.[br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:26:59 אגב אני חייב לציין שאני בוחר באפשרות SAFE MODE או START WINDOWS NORMALLY זה נתקע לאיזה 10 דקות ואז עושה ריסט במקום שיעלהנורמלי את הווינדוס.. בחיים לא נתק…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  25. כאילו הם מדברים והפה לא זז עם הדיסבור רק אחרי כמה שניות למה זה קורה אין מתקנים את זה ?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים