Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הוינדוס עולה, ואז כאילו אני לא יכול להיכנס לשום תוכנה הוא כאילו נתקע כזה, לאיזה 2 דקות ככה אולי יותר ואז רק הוא בסדר. איך אני עושה שהוא כבר על ההתחלה יטען הכל מהר ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבקשה אני כבר נואש, יש אצלי בעיה מרגיזה שהתחילה להופיע היום. יש לי תיקיה עם סרטים שנמצאים שם כבר הרבה זמן, ניסיתי לסדר אותם בתוך תת תיקיות כדי להכין לצריבה, פתאום קורה שאני נכנס לתיקיה והיא נסגרת לי אחרי כמה שניות, אח"כ הוינדוס התחיל לקפוא כל פעם שנכנסתי לתיקיה ואני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט מכפתור הכיבוי. ניסיתי להעביר חלק מתוכן התיקיה לתיקיה חדשה בנתיב אחר אבל הבעיה התפצלה גם לתיקיה החדשה, בנוסף ניסיתי להעביר לכונן D וגם לא עזר. עשיתי סריקת וירוסים וכלום, שחזור מערכת לא עובד משום מה, מחקתי תוכנות שהתקנתי לאחרונה, שום דבר לא עוזר. ניסיתי להעביר חלק מהסרטים לסל המחזור כדי לבדוק אם זה סרט מסוים, אז מסתבר שלא ועכשיו אני גם לא יכול להוציא את הסרט בחזרה כי…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם תראו מה קורה לי לוינדוס כול פעם שאני מפעיל סרט [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב הוינדוס נפל וצריך לעשות פורמט . כי אין לי וינדוס . אבל יש לי מסמכים חשובים נורא ואני לא רוצה לאבד מסמכים חשובים מאוד . אז אני שואל אפשר לבצע גיבוי שלגבות קבצים מאוד מאוד חשובים בתוך הפורמט עצמו .
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה אך פתאום הויסטא לא מזהה את ה דרייבר של ה dvd שלי ואין ביכולתי להתקינו מחדש כמו כן היא לא מזהה ולא מצליחה להתקין דרייברים נוספים שמחוברים ב usb בקיצור כמה וכמה התנגשיות עם דרייברים שאיני מצליח להתקין מחדש
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אתמול כאשר עשיתי restart למחשב ה ויסטא לא עלה, זה היה נתקע בשלב שבו הדסקטופ אמור לעלות ואז פשוט כאילו משהו לא עובד, וככה זה היה במשך כמה שעות לא משנה מה עשיתי safe mode, Last Known Good Configuration הוצאתי את כל החיבורים, עשיתי בעצם הכול, ובסוף הוא עלה, אין לי מושג איך, האם יש איזה כלי שיכול לבדוק לי מה לא בסדר?
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-
-
או רק הויסטה 64 מזהה 4 גיגה זכרון ?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Q6600 + 4 גיגה זיכרון של GEIL שהוספתי ועברתי ל 64BIT גם לקח 12 גיג'ה וגם XP עבד יותר מהר עם גיג'ה זיכרון אחד חח.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אבל יש לי על המחשב את ההתקנה של ויסטה ששוקל 2.43 ג'יגה. עכשיו שאלתי היא אם זה שדרוג מויינדוס XP לויסטה (והאם יש אפשרות חזרה ל-XP).
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל עכשיו לאחר בדיקה מקיפה יותר שמתי לב שהויסטה פשוט וכמעט לא מזהה לי התקני Disks on Key. כבר שלושה שניסיתי לא מזוהים, יש פיתרון מלבד לפרמט ולהתקין מחדש?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני עובד עם ויסטה דיי הרבה זמן ומשום מה לפני יומיים היא התחילה ממש לעצבן אותי...,כל דבר שאני עושה,אבל כל דבר. היא שואלת אותי אם אני מאשר או לא(זאת כזאת הודעה שתופסת כמעט את כל המסך ולא נותנת לעשות שום דבר אחר עד שאני מאשר או לא..),זה ממש מעצבן איך אפשר לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי,אני חייב את עזרתכם התקנתי אתמול ויסטה 64 ביט אולטימייט (רק בגלל ה4 ג'יגה זיכרון שיש לי ) לאחר ההתקנה יש להתקין דריברים ולעדכן את הויסטה אז התקנתי ועידכנתי. לאחר כל התקנת דריבר או כל עדכון לויסטה הויסטה לא עולה, המחשב נדלק כרגיל וחושב מראה את המסך השחור של הויסטה שהוא כאילו עולה ואז כשהוא צריך להראות ברוכים הבאים הוא לא מראה את זה הוא מראה מסך שחור והמחשב פשוט לא מגיב אלא רק עם הכפתור של הרסט וכמו כן אין קול זאת אומרת שהוא לא הצליח להיכנס אפילו למערכת הפעלה. מה יש לעשות אני נואש כבר ניסיתי שחזור פעם אחת לא עבד פעם שנייה עבד אבל לאחר התקנה של תוכנה (אלכוהול 120%) שוב הופיעה הבעייה וניסיתי להיכנס גם באפשרות של "כנס בהגדרות האחרונות הטובות"(משהו כזה לא זוכר אך קוראים לאפ…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי את המשחק EURO 2008 וזה נותן לי לשחק בלי בעיה משחק ידידות, אבל כשאני עושה טורניר EURO 2008 זה יוצא לי מהמשחק עוד לפני שאני מגיע למשחק הראשון. מה הבעיה? הנה התמונה :
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לא יודע איך מבטלים את זה, זה צץ באמצע סרט, באמצע משחק, וסתם ככה. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה להתקין בויסטה 32 ביט את מדיה פורטל הוא לא יוצר לי את התיקייה xmltv משום מה. זה קרה גם לפני הפירמוט ומסתבר שאחרי הפירמוט זה עדיין לא שינה כלום. גם כשעשיתי לחצן ימני על הקובץ התקנה ובחרתי ב run as administrator זה לא עזר לי הרבה. אגב ב XP זה כן יוצר את התיקייה. מה הפתרון? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מכשיר IMATE JAM של אורנג', קניתי מחשב נייד חדש שמותקנת עליו ויסטה, ניסיתי להתקין את ACTIVE SYNC אבל זה לא עבד והייתי צריך להתקין וינדוס צובייל סינטר, התקנתי את זה הכל טוב ויפה והוא אפילו עובד, אבל המחשב לא מזהה כשאני מחבר את ה IMATE וזה כאילו נשאר לא מחובר. מה אני צריך לעשות האם יש דרייבר מיוחד לויסטה ואם כן איפה אני יכול להוריד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס ויסטה על מחשב בפעם הראשונה והוא לא מזהה את ההארדיסק במהך ההתקנה ( XP מזהה ללא בעיה ) הלוח הוא GA-P31-DS3L צי'פסט P31 - ICH7 קישור לאתר הלוח http://www.gigabyte-usa.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2569 לא מצאתי שם אף דרייבר המיועד לזיהוי RAID או משהו כזה ב BIOS גם ניסיתי לשחק בהגדרות ה SATA אותו דבר , ניסיתי AUTO ו ENHANCED ו COMBINED ללא שום תועלת ! איך אני יכול להשיג דרייבר לזיהוי ההארדיסק ??
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בתקייה הזאת רואים את התמונות של הסרטים: אבל בתקייה הזאת לא למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מערכות הפעלה : XP SP2 VISTA 32Bit לפני כשעה הויסטה עבדה והיה לנו קצר בבית. מאז , כשאני מפעיל את הויסטה הוא מגיע לקטע שהוא טוען את עצמו ואז לפתע נהיה מסך שחור והמסך רושם לי שאין SIGNAL. וכשאני מזיז את העכבר הוא מזהה סיגנל ואני רואה את הסמן של העכבר אבל הכל שחור. אין לי מה לעשות עם הסמן. מה הפיתרון ? איך אני מתקן את הבעיה? אגב הבעיה זהה לחלוטין גם כשאני מעלה את הויסטה ב SAFE MODE . ה XP עובד בסדר גמור. מה עושים ? תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב זאת כבר ממש תעלומה, המחשב מתכבה לי כשאני לא נמצא עליו זה בטוח במאה אחוז לא בגלל בעיות חום אז חשבתי שאולי הויסטה מתכבה לבד, האם יש כזאת אפשרות ? ואם כן איפה אני מבטל אותה ? אני עובד על vista ultimate 64bit תודה !
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הויסטה זולל לי את כל הזיכרון! מה לעשות איתו? יש המלצות? אני מבקש, רק עניני, לא לענות לי "זרוק אותו לפח וקח XP/OSX/LINUX/BSD/DOS/OS2 וכו'..... תודה
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היה לי ויסטה על כונן d , וברגע שהתקנתי על סי אקס פי , הבוט של הויסטה נעלם.. לא הייתי יכול לבחור שהוא יעלה , והאקס פי עולה אוטומטי.. איך אני עושה שיהיה לי את האפשרות בחירה ביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברשותי ויסטה (מקורי) ומידי פעם המע' פשוט קופאת ולא ניתן להזיז ואו להפעיל כלום ורק ריסט עוזר. הויסטה הינה עם SP1 אבל תופעה זאת קרתה לי גם ללא ה SP1 . שמתי לב שב EVENT לפני הריסט אני מקבל הרבה הודעות של 4226, נסיתי כמה פעמים להשתמש ב Patch שאמור לסדר בעיה זאת אבל הבעיה שכל פעם שהרצתי אותו המערכת לא עלתה והייתי אמור לבצע Repair למערכת. לפי מה שאני ראיתי התופעה מתרחשת שהאימיול גם פעיל.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כל יומיים שלושה פתאום ללא כל הודעה מוקדמת מע' ההפעלה הזאת פשוט נתקעת לחלוטין ,העכבר והמקלדת פשוט נתקעים למרות שמקש ה NumLock עובד שום מקש אחר לא מתפקד. ב Event Logs פשוט לא רואים מה הבעיה. עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. אודה לעזרה לפחות לכיוון בדיקה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מידיי פעם המחשב קופא לי אין אפשרות להזיז לא מקלדת ולא עכבר ורק ריסט פותר את הבעיה. כשאני בודק ב Events אני תמיד נתקל ב Event ID 4226 לגבי בעיה במגבלת החיבורים של ה TCP. נסיתי כבר כמה Patches ותמיד לאחר ההתקנה שלהם אני מקבל מסך כחול. אודה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-