Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ani lo yahol liktov beivrit... ze kara ahrei shefirmati at amahshev bevakasha tazru li :'(
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשהו יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אופציית show desktop icons מבוטלת בכל עליה מחדש של המחשב. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הסיסמאות של חשבונות המייל נמחקו מ- MSO2007 אחרי ביטול סיסמת המנהל בויסטה, כאשר אני מנסה להכניס שוב את הסיסמאות MSO2007 לא שומר אותן, גם לא ב- SAFEMODE. האם מישהו נתקל בזה ומצא דרך לסדר את זה בלי לעשות פרופיל חדש או חשבונות חדשים? תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, לפני כמעט שנה התקנתי את הויסטה גירסת OEM שלא מצריכה אקטיבציה וכמובן לאחר מכן שידרגתי ל- SP1 ואתמול פתאום לאחר מספר כיבויים והדלקות לא סדירות הויסטה מבקש לעשות אקטיבציה א. גירסת OEM לא דורשת אקטיבציה ב. ע"פ KB של מיקרוסופוט האקטיבציה יכולה לנבועה מישנויים/תקלות בBIOS (היו הדלקות וכיבויים של המחשב) ג. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא פיתרון מבלי לפרמט ולהתקין מחדש????
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, האם למחשב P4 2.8 עם 1 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך Geforce FX (5) 5200 כדאי להתקין Win7 או XP? (שניהם חוקיים) השימושים העיקריים הם אינטרנט ואקסל וצפייה בסרטים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין מצב HIBERNATE לבין מצב STANDBY במחשבים ניידים? ראיתי שאפשר לכוון דקות עד להפעלת המצבים האלה ב-WINDOWS? מה המשמעות מבחינת בזבוז הסוללה במחשב נייד? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
i have: AMD64 3000+ 512 DDR MB GEFORCE 6600 GT 128MB windows vista can work on this computer? and whats the different between vista64 bit to 32bit? and sorry i dont have hebrew right now.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מחשב דסקטופ שפועל תחת מערכת הפעלה WIN_XP . יש לי במחשב כעשר מחיצות למטרות שונות, בכל מחיצה כזו יש תיקית תחזוקה של מערכת ההפעלה שניקראת SYSTEM VOLUME INFORMATION. אני מסתכל בתיקיות אילו לעיתים נדירות ושמתי לב שבדרך כלל הנפח של כל תיקיה כזו הוא בין כמה עשרות KB לבין כמה עשרות MB, נפחים זניחים לכן לא מעניינים אותי. היום בפעם הראשונה ניתקלתי במצב בו התיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION באחת המחיצות התמלאה בקבצים בנפח כולל של 1.2 גיגה בייט, זה גורם לסתימה של המחיצה הנ"ל. מהסתכלות בקבצים שיש בתיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION הנ"ל ברור לי שרוב הקבצים בתיקיה הם קובצי זבל, אלא שאינני יודע איך לנקות את התיקיה (אני חושש שמחיקה "פראית" עלילה לגרום לבלגן במחיצה הזו). ___ אני מב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום הכי מתאים.. אני רוצה להתקין 2 מערכות על המחשב - האם כדאי מחיצה לווינדוס, מחיצה ללינוקס ומחיצה לשאר הדברים (משחקים, סרטים וכו)? או שיש משהו אחר שמומלץ? אני בדרך כלל עושה מחיצה לווינדוס (100ג'יגה) ומחיצה לשאר הדברים (400ג'יגה).
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את התקיה I386 כדי לשנות שפה בווינדוס אקס פי? אין לי את הדיסק של ווינדוס למי ששואל ואין לי מאיפה להביא
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי התקנתי שני ווינדוסים אחד אקס פי ואחד ויסטה כגרע זה מראה לי רק את אקס פי אבל אמרו לי שיש תוכנה שאפשר לסדר שם תבוטים בסטרטאפ יש מישו שיכול להגיד איזו תוכנה עושה את זה רצוי הכי פשוט תודההה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, איך מסירים עדכון אופציונלי שהותקן דרך העדכונים של ווינדוס? ניסיתי למצוא כל דרך ולא מצאתי. ראיתי רק אפשרויות להסרת עדכונים ששייכים לווינדוס ולא עדכונים חיצוניים 'אופציונליים'. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WINDOWS XP SP2 P -3 הביוס AWARD V 4.51.PG כאשר אני מכבה את המחשב דרך התחל כיבוי ,הWINDOWS מבצע כיבוי ,המסך נכבה, אבל הספק כח והמאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד. לחיצה ארוכה של כמה שניות על כפתור הכיבוי הידני מבצעת את הכיבוי הסופי. מה הסיבה שלא מתבצע כיבוי מלא דרך התחל כיבוי. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי בעיה דיי מציקה עם הסאונד בוינדוס 7(64BIT).. הסאונד עובד לו בסדר גמור עד שלב מסוים שהוא פשוט מפסיק לעבוד.... כאילו הוא לא מנגן שירים ואם אני לא טועה גם רעשים של הוינדוס לא קורים.. מישו יודע? קרה לו ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
על כמה PageFile כדאי לשים אם יש לי 512MB זיכרון פנימי?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
סתכלו מה הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
ציטוט מזויע (לפחות אותי) מכתבה ב-Ynet, שמבשרת שכפתור "התחל" (שיקפיץ את ממשק האריחים של חלונות 8, ולא את תפריט התחל של חלונות XP-7) יחזור בגרסה 8.1: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4397484,00.html עם תגובה שכזו מצד מפתחי מיקרוסופט על הכרזת דבר חסר תועלת/משמעות בכנס המפתחים של מיקרוסופט (BUILD), שבדרך כלל מאופיינת לכנסי מפתחים של חברת אפל ולא לכנסים של חברות אחרות, אני מתחיל לחשוב שמיקרוסופט עומדת להפוך לאפל.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני גולש לי לתומי באינטרנט ולפתע כל החלונות נסגרים וחלון קטן של dos בשם c:\sleep.exe נפתח ונסגר. בפעם הראשונה חשבתי - נו טוב...כנראה לחצתי על משהו - אבל זה חוזר שוב ושוב! מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה תוכנות שניסיתי להתקין אמרו לי שיש לי בעיה ב COM שאי אפשר לאתר אותו או משהו! והתקנתי את התוכנה uICE וכשאני בוחר ביציאה COM1 המחשב נתקע! יש לי לוח ג'יגבייט K8NF-9 מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי צריכת יתר של משאבי מערכת של הקבצים בתמונה וזה מאוד מעט לי את המחשב יש לי זוכרון 512 דידיאר 400 ומעבד 2500 ברטון. תעזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לצרוב לי ווינדוס אקס פי פרו מדיסק שלו לדיסק שלי. הוא לא הצליח. אז הוא פתח ספרייה winxp במחשב שלו ולשמה הוא הכניס את כל הקבצים והתיקיות שבדיסק. :AR15: כמובן שאני שמחתי סוף סוף שיש לי ווינדוס אקספי פרו ( לפני שידעתי מה הוא עולל לדיסק המסכן שלי ) עכשיו אני באתי הביתה פתחתי תמחשב התחלתי בהתקנה וההתקנה עשתה Restart ואז הוא ביקש שאני יכניס את הדיסק...למרות שהדיסק כיביכל היה בפנים... מה אני יכל לעשות כדי שהדיסק יפעל ?!?!?! ואני יוכל להתקין את הווינדוס ?!?!?! בתודה מראש, B@aBy-KiLLeR
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר ה AERO מופעל אני לא יכול להגדיל סרטוני FLASH לצפייה במסך מלא - סרטונים כמו ב GAMESPOT או ב SOUTH PARK STUDIO ודומים.. הסרט פשוט קופא או שהוא פשוט לא נפתח למסך מלא וסתם נשאר בחלון קטן כזה ונתקע או מקרטע.. (אין שום בעיה לצפות בסרטונים בחלון הקטן). יש לי גם בעיה עם סרטים שאני רואה מהמחשב עצמו וה AERO , אבל את זה עוד אפשר לעקוף בעזרת כך שה BSPLAYER פשוט מכבה את ה AERO כשהוא מפעיל סרט ומחזיר אותו חזרה כשאני סוגר את הסרט.. אבל לא מתאים כל פעם לסגור את ה AERO כשאני רוצה לצפות בסרטים ברשת ולהחזיר אותו ידנית שוב בסיום.. השאלה שלי - ממה נובעת הבעיה בכלל ? יש לזה פתרון כלשהו או פשוט לבטל את ה AERO ולהשאיר את המראה המכוער הקלאסי ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-