Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היה לי במחשב בעיה קשה עם התוכנה DR WATSON. לא יכולתי להיות 10 דקות באינטרנט בלי שתופיע לי שגיאה של DR WATSON ושלח/ אל תשלח. אם זה קרה באקפלורר, אז לא יכולתי להפעיל כלום אח"כ, כל מה שניסיתי קיבלתי שגיאה של הד"ר. גם אחרי שביטלתי את DR WATSON, אז היתה לי שגיאה של אקספלורר או וינאמפ למשל. לא מצאתי וירוסים, ספייוריים מיוחדים, לא ידעתי מה לעשות אז פירמטתי. הכל היה טוב ויפה למשך חודש בערך, עד ששוב הבעיה חזרה. אני לא יודע מה לעשות.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי הארד דיסק חדש. ויצרתי בו שתי מחיצות. במחיצה אחת יש איקון של כונן ובשניה איקון של כונן CD מישו וידע איך אפשר לשנות את זה? תודה רבה אריאל
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה, והכל עבר חלק , אבל הדרייבר של הכרטיס קול לא מותאם לויסטה, אני לא יכול לשמוע כלום, ויש לי בסרגל של שורת ה"התחל" למטה סמל של רמקול עם X וכתוב " No Audio Output Device is installed." אין לי מושג מה לעושת, אני ממש לא יכול להיות במחשב בלי הסאונד. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי WIN XP ואני לא מצליח להסיר את NERO7 מהמחשב דרך הלוח בקרה. הוא רושם לי שגיאה. למישהו יש רעיון איך להסיר בדרך אחרת ויעילה?(לא למחוק את הספריה)
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לגירסת ה-windows VISTA Ultimate שבאה עם 2 דיסקים גם 32BIT וגם 64BIT. הבן אדם טועין שהיא כבר לא מותקנת על אף מחשב ואפשר לעשות לה שוב אקטיבציה. האם זה נכון ? איך אני יכול לדעת ? מה אני צריך לבדוק ? האם בהנחה שלשנינו יש חומרה שונה גם זה משנה ? אני פשוט רוצה לקנות אותה ואין לי מושג מה אני צריך לבדוק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
הNORTON לא נותן להתקין כי רושם שגיאה-(הוסבר בעבר וכנראה בגלל זה) רושם שגיע שלא מוצא כונן F: שבכלל לא קיים במחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
פתאום כשאני פותח את המחשב קופץ המסך הזה: יש לי את הדיסק של ווינדוס, איזה פקודות לרשום ברקוברי כדי לתקן את זה? איתי.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גרירה מלמעלה למטה לא מתאפשרת. מצורף צילום מסך, תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בקרוב אני אקבל את המחשב החדש והשאלה הגדולה איזה ווינדווס להתקין? לפי מה שהבנתי VISTA עדיין גרוע למשחקים ואין דרייברים מתאימים כל מה שצריך בינתיים. אז שווה בינתיים לחכות לחבילה שניה של ויסטה ולהישאר בינתיים עם XP?
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים : 1) VISTA - מחובר לטלוויזיה. 2) XP - מחובר למסך מחשב רגיל. הבעיה : כשאני ניגש מה- XP ל-VISTA ע"י Remote Desktop הכל סבבה ויש לי שליטה על הויסטה. אבל, כשאני מנתק את ה-Remote Desktop, אני רואה בויסטה מסך Login, וכשאני מקיש סיסמא ולוחץ Enter , המסך (הטלוויזיה) מפסיק לקבל סיגנל ולא רואים בו תמונה. אני מזכיר שזה מסך טלוויזיה ב-VISTA. דרך אגב - המחשב של הויסטא לא נתקע, כלומר אני יכול להיכנס אליו שוב מה-XP. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן משחקים (דרך התוכנה של המשחק) שרכשתי אך מתקבלת שגיאה. השגיאה: המשחקים הם: Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth The Lord of the Rings The Rise of the Witch-king הערות: יש לי Vista Ultimate בעברית. יש לי רק חשבון משתמש אחד והוא מנהל בלי סיסמה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
כשאני עושה LOGIN, לוקח משהו כמו 5 דקות עד שאפשר להתחיל להשתמש במחשב.. מה יכולה להיות הבעיה? הורדתי תוכנה לגילוי רוגלות וכו', ולא מצאתי שום דבר מיוחד....
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב הנייד שרשמתי עליו הודעה קודמת יש לי בעיה (אני יכול או לפרמט או לפתור את הבעיה הזו) אני לא יכול להכנס למחשב בגלל סיסמא ששמתי שמה גם לאדימנסטטור יש סיסמא אז ככה שהיא אפשר לפרוץ את זה למישהו מכיר איזה דרך לפרוץ את זה ולהכנס למחשב ? אין לי כונן סידי אז אולי אפשר לעשות את זה דרך ה floppy ?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כיצד אני מבצע העברה של מערכת ההפעלה מהרדיסק אחד להרדיסק שני ולהשתמש בחדש כווינדוז? האם נורטון גוסט יכול לבצע את זה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. מותקן לי בכונן אחד windows xp. לא מזמן התקנתי בכונן אחר (הרדיסק אחר) VISTA. לאחר התקנת הVISTA מה שקורה זה שהמחשב עולה אוטומטית מהVISTA , ואין תפריט בחירה בין מערכות ההפעלה. הדרך היחידה שלי כרגע להגיע לXP היא לשנות בסט אפ בין ההרדיסקים. איך ניתן ליצור תפריט שיתן לי בחירה בין שתי מערכות ההפעלה?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי את גרסת הupgrade של windows vista במחיר מוזל מהסתדרות המורים אם למישהו יש מדריך או שהוא יודע איך מתקינים את זה על מחשב עם xp לא חוקי או על מחשב בלי מערכת הפעלה שיעזור לי בבקשה תודה!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את כונן C ולגבות חומר ל-D שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה (לא התאריך עצמו אלה הסדר שבו הם יהיו מוצגים) לדוגמא כרגע הקבצים שב-C מוצגים בסדר כזה על פי תאריך יצירה BEADC שאני מעתיק אותם ל-D הם נעתקים על פי שם למרות שתצוגת הסמלים על פי תאריך יצירה ABCDE האם יש דרך להעתקה על פי תאריך יצירה ? מקווה שהבנתם אותי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות באקסל מדבקות 7*3 איך אני אוכל ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא תוכנת הפעלה(קיבלתי מחו"ל ) לפני ההתקנה רציתי להתייעץ איך עושים את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע Win XP Pro ואני רוצה להתקין את הויסטה.. הבעיה שאני רוצה לפרמט רק את כונן C ועם האקס פי התרגלתי שישר אני מכניס תדיסק ויש אפשרות איזה כונן לפרמט וכל זה ועם הויסטה משום מה אין תמסך הכחול הזה... איך בעצם מגיעים לאפשרות של פרמוט רק כונן C??? ודבר שני יש כבר חבילת עברית לגירסת ה64 ביט?, ושאלה אחרונה- אם יש לי כרגע 512MB אז לא מומלץ להתקין או שאפשר להתקין תווינדוס ואז כבר לעשות שידרוג זיכרון? חייב עזרה עם כל זה חבר'ה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט לאחרונה הפייר ווול לא עובד לי ולא ניתן לשחק בזה הייתי רוצה לדעת איך ניתן לשחזר אותו או לעדכן ובכך לפתוח את הבעיה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קובץ GCF....איך פותחים? לא משנה הסתדרתי תודה בכל מקרה=]
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-