עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. פירמטתי תמחשב ונוצר בילבול בין האותיות של הכוננים יש לי ווינדוס אקס פי רציתי לדעת איך אני משנה תאותיות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by Green,

שלום רציתי לדעת איך משנים את הצבעים בXP איפה שיש את האפשרות לבחור כחול,ירוק זית או כסף אני רוצה לעשות כזה רק נגיד בשחור אז איך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by dvd21,

יש איזו דרך מבלי לפרמט את הכונן או להישתמש בתוכנה מיוחדת??

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by FlyBoy,

די אין לי כוח יותר לריב עם הדפדפן הזה בקשר לחלונות קופצים ועוד בעיות אחרות שיש לו. יש לכם המלצות לדפדפן אחר???? (לא חייב להיות חינמי..אבל שיהיה טוב)

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by eladbu,

מישהו יודע כיצד אני חמזיר את ה open with עם קליק ימני כי זה פשוט נעלם לי

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by ShayGTi,

הכוונה שבמקום START יהיה "התחל" וכו'. אפשרי לעשות את זה או שצריך להתקין ווינדוס חדש?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום! אני כבר נואש :'( עשיתי ghost למחשב והוא ממשיך עם אותה בעיה מעצבנת שפשוט גורמת לצאת מהכלים כאשר אני מפעיל את הווינאמפ ב 50% מהמקרים מופיע לי הודעת שגיאה הבאה שהיא נפטרת רק אחרי היתחול של מערכת ההפעלה ולעיתים אחרי כמה איתחולים רק הבעיה נפטרת וכמובן שהיא חוזרת גם. יש לציין גם שבמידה והווינאמפ פועל אחרי הסגירה של התוכנה ופתיחתה מחדש הודעת השגיאה מופיעה ואז אני נאלץ לבצע ריסטארט. http://img251.imageshack.us/my.php?image=untitled8nf.jpg גם בנוסף לכך ב 90 % מהמקרים אין לי בקרה על הקול... http://img131.imageshack.us/my.php?image=untitled9vc.jpg בנוסף לכך יש לי בעיה מעצבנת במיוחד עם קובץ svchost. ב 99% מהמקרים שאני מעלה את המחשב,המחשב זז באיטיות מחר…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  8. לחבר שלי יש Win XP אך כאשר הוא מנסה להכנס למנהל המשימות (בעזרת CTRL+ALT+DEL) רק כרטסת יישומים מופיעה לו, כלומר לא מופיעים לו שאר הכרטסות (תהליכים,שירותים, ביצועים, עבודה ברשת ומשתמשים). איך מסדרים את זה שכל הכרטסות האלו יחזרו לו ?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  9. שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות, פתאום ללא שום נגיעה בו RESTART-ים. מהסתכלות בקובץ ה MINIDUMP שנוצר, בסופו יש את השורה: Probably caused by : sfc.SYS ( sfc+23a8 ) מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by charm,

שלום רציתי לדעת האם אפשר להחליף שפת ממשק מאנגלית לעברית והפוך יש לי מערכת הפעלה XP PRO באנגלית (עם תמיכה בעברית) והייתי רוצה להפוך זאת לממשק עברי לגמרי, אני יודע שיש אפשרות שיופיע שורה ששם יהיה ניתן לסמן רק אני לא יודע מה צריך להתקין כדי שהשורה תופיע בתודה מראש לכל העונים וזה דיי דחוף אז אודה לכולם על תשובות מהירות סילבסטר שמח :-)

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by yamaha,

התקנתי xp לשני מחשבים בעלי הרד דיסק sata באחד המחשבים בשלבים הראשונים של ההתקנה המערכת דרשה דיסקט של התקן sata או משהו כזה ובמחשב השיני הכל הלך חלק בלי בקשה דומה שני המחשבים היו אמורים להיות זהים מבחינת חומרה [[שניהם אותה הזמנה (בהפרש של שבוע...) מחנות מחשבים ידועה]] השאלה היא מה היה שונה בינהם בחומרה שגרם לבקש את ההתקן? ואם באמת יש שוני אז מה עדיף ? (אם זה סוג של sata או משהו בלוח...)

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by artyom,

אפשרי בכלל? כי לפי מה שראיתי ישנה גרסאת PORTABLE... ואם זה אפשרי אז יהיה אפשר להשתמש בWINDOWS הזה בכל מחשב? תודה עריכה: אני בטוח שהיה מדובר על הנושא בעבר אבל לא היה לי מושג מה לחפש : ??? ???

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by J0n1,

התקנתי את העברית וחבילת הימין לשמאל. אבל שאני כותב נגיד שמות של קבצים זה כותב הפוך, ואם יש חלונות כמו FF או מסנג'ר שכתוב בכותרת בעברית אז על הדוק רואים ריבועים. איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  14. היי, יש לי windows 10 pro מעודכן. אני משתמש בבקר משחקים שמחובר ל-PC באמצעות דונגל USB. מסתבר שההתקן הזה לא נותן למערכת ההפעלה ללכת לישון - כיבוי מסך או sleep לאחר זמן מוגדר מראש לא עובד. גם אם הבקר משחקים עצמו כבוי, מספיק שהדונגל שלו מחובר למחשב כדי למנוע כניסה למצב שינה. אם אני מנתק את הדונגל, המסך נכבה לפי ההגדרה. ניסיתי לחפש בהגדרות של ההתקן הזה אפשרות לבטל את יכולת ההערה של המחשב, אבל לא מצאתי כזו. אני לא רוצה לבטל באופן גורף לכל התקני ה-USB, משום שאני רוצה שהעכבר/מקלדת USB כן יצליחו להדליק את המסך/להעיר את המחשב אם אני לוחץ על כפתור. אני מצרף צילום מסך עם ההגדרות שמשויכות להתקן הזה (האייקון של עכבר אבל זה בקר משחקים). האם יש לזה…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם : GA-890GPA-UD3H זיכרון : DDR3 4GB לא זוכר את השם שלהם. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב ( גיימינג) , האם כדאי לי את ה 64 ? יש לו חסרונות למשחקים ? או שכדאי לי 32? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Gosha,

1) האם אני יכול להתקין Windows 2000 דרך דוס או שאני חייב להתקין אותה על גרסה קודמת של ווינדוס? 2) אני משתמש כרגע ב-windows xp ואיני מצליח למצוא דרך ליצור תקליטון הצלה...למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  17. בעבר ניסיתי להתקין את RC1 והייתה לי בעיה. אחרי שההתקנה הושלמה, המחשב נתקע ב-Detecting IDE drivers שמופיע ב-POST כשעולה המחשב. רציתי לדעת אם יש מישהו שהתקין את ויסטה על הלוח הנ"ל ללא בעיות? אם כן, אתקין גם אני. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by naory159,

לפני כמה זמן כשחיברתי דיסק און קי למחשב הופיע לי חלון של autorun... היום כשחיברתיי את הדיסק און קי שלי למחשב אין שום חלון של autorun שקופץ... לאן החלון הזה נעלם???

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by rjjb7,

העלתי את המחשב היום עם הארדיסק שלא השתמשתי בו די הרבה זמן. בעת עליית המחשב הוא נתן לי הודעה על כך שחסר הקובץ systemdd.dll (בהנחה שאני זוכר את השם הנכון) וכהצעה לפתרון הבעייה הוא ביקש להכניס את דיסק הווינדוס וללחוץ על האות r בכדי לתקן את הבעייה. הכנסתי את דיסק הווינדוס ביצעתי ממנו בוט ועוד לפני שניתנה לי האופצייה להגיע למסך שבו מתקנים, קיבלתי הודעת שגיאה: error 4 וממסך זה לא ניתן להתקדם הלאה. כמובן שיש לי את האופצייה לפרמט את ההארדיסק ולהתחיל מחדש, הבעייה היא שיש לי כמה קבצים חשובים על ההארדיסק הזה. מהם הדרכים להציל את המידע הזה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by dorosen,

יש לי שרת ואין לי את סיסמת האדמינסרטור, יש לי רק הרשאה להגדיר את היוסרים והסיסמאות שלהם, להוסיף ולמחוק. יש דרך לפרוץ את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by R9800P2,

יש באתר הזה http://www.themexp.org מלאאא הערכות לWINDWOS רקעים והול אבל הבעיה שזה מוריד ובWINRAR כלום לא פועל זה רושם איזה שגיאה הורדתי איזה 200 הורדת רק 2 פעלו זה בעיה של ההורדות שלהם או בעיה במחשב WINRAR שלי?יש עוד אתר כזה שיש לו הרבה ערכות?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by moranb,

2180 או 2600 או בכלל משהוא אחר בבקשה תענו זה מאוד חשוב!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

הפיירוול של הנורטון ביקש ממני אישור לאפשר לקובץ הזה לקבל גישה לאינטרנט עשיתי תחקיר קצר והתברר לי שזה גם קובץ מערכת (אם מופיע, בsystem32) וגם sasser עשיתי סריקה בעזרת tool מיוחד ולא נתגלה השאלה שלי היא למה הקובץ ביקש גישה לאינטרנט לחברים שלי זה לא קרה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by SmartMan,

16 bit Windows Subsystem C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application. זאת שגיאת המערכת, ויש לי בעיה בהפעלת ישמויי דוס, אולי מישהו יודע מה עושים? אני אפילו לא מצליח להתקין VC++ והכל בגלל השגיאה המעצבנת הזאתי אני זוכר שפעם פתרתי אותה, אבל לא זוכר איך אולי מישהו מוכר לעזור לי? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מדליק את ה Task Manager אז ב CPU USAGE יש אחד אדום ואחד ירוק. תמונה:

• 3 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.