עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום יש לי EEEPC וכידוע לכם אין בו כונן דיסקים, אני מעוניין לבצע פרמוט של המחשב ולהתקין עליו מחדש windows XP. חשבתי לעשות את זה עם Disk on key, העברתי את קובץ הISO של הווינדוס לDOK בחרתי boot from removable drive בBIOS אבל הוא לא עושה בוט ועובר ישר לטעינת הXP הישן. מה לעשות?

2. Started by LTE,

שלום כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה WIN XP. אני מעוניין במדריך אייך ניתן להתקין מערכת הפעלה נוספת(WIN 7) והבחירה בין איזה מערכת הפעלה תעלה לשימוש ! בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

ראיתי ב הודעה שפורסמה היום על הלונגהורן שהוא אמור לצאת תחת פיתוח של מיקרוסופט אני יודע שיש כבר מעל חצי שנה (ואפילו שנה) לונגהורן להורדה באינטרנט גם בתור תוספת לXP וגם בתור התקנה בבסיס מלא (שתופס דיסק שלהם - בא עם בוטייבל נדמה לי) חברים שלי אומרים שזה איזה משהו גרמני עם קבצי מערכת של מיקרוסופט בכל מקרה זה עובד ופעיל אצל חלק מהחברים שלי כבר דיי הרבה זמן.. אז מה פה קורה פה מה הם בעצם התקינו ?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by POPCORN,

מישהו משתמש עם התוכנה? אני מתקין אותה על מחשבים ציבוריים אצלי כדי שכל מחשב יתאפס בסוף היום. הבעיה שאני לא מצליח להשאיר את העדכונים של ווינדוס יש דרך להשאיר את התוכנה במצב של הקפאה אבל תעשה עדכונים של ווינדוס? או שכל פעם שאני רוצה להתקין אני צריך לפתוח את התוכנה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  5. יש לי דיסק של 250GB שאותו אני מנסה לחלק ל2 מחיצות אחת של 60GB שבה יש לי את המערכת הפעלה והשניה תקבל את כל שאר המקום על הדיסק עכשיו הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות shrink זה לא נותן לי לעשות shrink כמה שאני רוצה; זה משאיר לי 123GB בכונן של המערכת הפעלה ומכל השאר אני יכול ליצור מחיצה חדשה. מישהו יכול להגיד לי למה זה מגביל אותי ואיך אני יכול לבטל את ההגבלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  6. יש לי מחשב עם ווינדוס 7 STRATER לתדהמתי כאשר פתחתי היום בבוקר את המחשב גיליתי שאין לי אפשרות לכתוב בעברית. לפי סרגל השפה אני אמור לכתוב בעברית אבל איכשהו זה לא קורה. ניסיתי כמובן להדליק מחדש את המחשב ובדקה או שתיים הראשונות יכולתי לכתוב שוב בשפת הקודש אך לאחר מכן הבעיה חזרה עזרה בבקשה עריכה: השתמשתי בפתרון שניתן לבעיה בFAQ אבל הצלחתי רק להגיע לפתרון של צירוף המקשים ALT+SHIFT+1 כדי לשנות לעברית האם יש אפשרות לשנות את זה כך שאצטרך להקיש רק ALT+SHIFT וללא המספר הנוסף?

7. Started by max74,

שלום לכולם איך אני מחזיר את הסרגל למטה מעל ההתחל .עשיתי שיחזור מערכת אני מאמין שיש פקודה כל שהיא .מצרף תמונה. תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by Proww,

אהלן. יש לי מחשב נייד חדש. מדוע שאני מפעיל אותו אני צריך לבחור את המשתמש הראשי? הרי אין לי שם כמה משתמשים.. יש לי משתמש 1 במחשב. איך אני עושה שזה התחבר אליו אוטומטי? בלי לבחור..?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by nissim_y,

היכן ב registry אני מוצא את ה key של cd ההתקנה של win-98? כמו כן - מה ה cpu המינימלי הדרוש להתקנת win-98 ? :-*

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  10. אני נכנסתי ל-התחל\הפעלה\MSCONFIG ועלה לי חלון, הלכתי ללשונית האחרונה(אתחול) והסרתי משם את המסנג'ר. כשאר הפעלתי את הWINSOWS מחדש המסנג'ר שוב עלה. מה עושים כדי להסירו? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by EagleX2,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס 64bit. האם כדאי לנסות את הווינדוס החדש? האם יש ישומים שלא יעבדו עליו?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by jambo7,

מה זה איך מטפלים בו ישנם תוכנות שמטפלות בזה תגובות

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  13. פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי תעבירו אם זה לא הפורום הנכון כי לא מצאתי

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  14. מישהו שמע על הווינדווס הזה? אני יודע שהוא מיועד לשרתים גדולים.. אבל מה ההבדל בינו לבין 2000 סרבר?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by rubin 37,

שלום, קניתי את המארז הזה, בלי תוספות או שידרוגים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CMKy7_yg9aMCFQ2S3woduBqI1w האם חלונות 7 תעבוד בסדר במחשב הזה, יש טענה שהיא כבדה מידי ותאט מאד את המהירות . מייעצים לי להתקין XP PROF. אשמח לקבל תגובות מדריכות. בברכה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  16. מזמן לא התקנתי אותו תמיד התקנתי לא חוקי למרות שיש לי חוקי ם אמרתי מעכשיו אני יהיה עם WINDOWS חוקי אבל כשניכנסתי ל WINDOWS הוא אומר לי שנשאר לי 30 יום אני לא יודע מה לעשות ? לצלצל למקרוסופט מה לעשות למשהו יש את המספר ?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by AboveBeyond,

אהלן , בקרוב אני רוצה לפרמט את המחשב ההתלבטות שלי אם להתקין win7 32 או 64 יש ברשותי 4 גיגה זכרון (לא אכפת לי לשדרג ל8) האם הביצועים יהיו טובים יותר ? השימושים שלי בעיקר הם גלישה (הרבה טאבים וכו ) , הורדות וצפייה בסרטים HD תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  18. Started by moonjib,

שלום לכולם (מזמן לא כתבתי פה בפורום, התגעגתי). היום הדלקתי את המחשב (בעצם לא לפני הרבה זמן), והתחילו להופיע לי מסגרות בתפריטים (אם זה תפריט "מקש עכבר ימני" או בסרגלי תפריטים שקיימים גם ב-windows או בכל תוכנה אחרת), כמו שאתם יכולים לראות בתמונה למטה. רציתי לדעת איך לבטל אותן. ד"א, בדקתי ב"אפשרויות ביצועים" דרך המחשב שלי, ובאפשרויות תצוגה, ולא מצאתי שום דבר שמשנה את זה. אשמח לעזרה, בתודה מונחעיב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  19. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב והווינדוס (7 אולטימייט x86) מתחיל להיטען ישר קופץ מסך כחול ואז מופיע הדף שנותן אפשרות להכנס למערכת ב-safe mode, הבעיה שבמסך הזה המקלדת והעכבר לא מגיבים אחרי שהמערכת עולה במצב רגיל אחרי המסך הכחול אני מקבל הודעה 'windows has recovered from an unexpected error' ועוד משהו, איך שקופץ המסך הכחול אני שומע מכיוון המחשב רעש כזה כמו של מאוורר שמפסיק לפעול או של הארדיסק שנכבה פתאום, מה שאומר שכנראה מדובר בבעיה חומרתית... אשמח לעזרה :s05:

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  20. Started by danieln9,

לא משנה

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by zebra,

איך אני מבצע למחשב אתחול (קיים כונן HP RECOVERY) ואין לי שום דיסק. תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by nehmia,

באמצע משחקים או סתם באי סי הוא פשוט נכבה...

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by ItachiSan,

שלום, יש לי כמה שאלות לגבי אופגרייד לווינדוס כדי להפוך אותו לויסטה אולטימייט: http://www.iopanel.net/forum/thread9379.html במקום ה- Hwzone.co.il תכניסו i o p a n e l . n e t (בלי רווחים) (תתחילו לקרוא מהודעה מס' 10 והלאה..) 1) אם יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 98 זה תופס? 2) מה שבסוף יוצא לי זאת התקנה נקייה של הויסטה אולטימייט? (כאילו התקנתי דיסק מקורי של הווינדוס הזה) 3) אני אוכל לעשות עדכונים לווינדוס דרך האתר של מייקרוסופט? 4) אם יש לי בבית 2 מחשבים. אז אפשר יהיה לעשות את האופגרייד על שניהם? או שה CD-KEY תופס רק למחשב אחד? תודה. עריכה: סליחה, הלינק תוקן. אי אפשר להכניס פה כתובות של אתרים אחרים?? ???

24. Started by clown,

יש אפשרות לגלות אותו בווינדוס XP? תוכנה מסוימת או משהו?

25. שלום הדיסק קשיח שלי בגודל 320GB חילקתי 4 מחיצות כוננים.והיתקנתי מחדש חלונות XP. ואנטי וירוס AVG 8.5 אחרי 4 חודשים הורדתי קבצים באינטרנט.ופתאום תוכנה AVG גילה שיש וירוסים. AVG הסיר אותם לגמרי.ועשיתי סריקה אנטי וירוס כל הכוננים מחיצות ולסיום אין וירוס המחשב נקי. ואח"כ ניגשתי לכל אחד כוננים מחיצות לחיצה בעכבר שמאל פעמיים ופתאום לא יכול להיכנס לכל הכוננים מחיצות. אני יכול לעשות רק לילחוץ על כונן מחיצה אחת קליק ימיני בעכבר וליבחור "פתח" וזה עובד לי. ולא יכול לעשות לחיצה פעמיים בעכבר שמאל רגיל על כונן מחיצה אחת מיהם. ואגב: בכונן C מותקן חלונות XP וכן יכול לילחוץ פעמיים קליק בעכבר שמאל וזה עובד. אני נסיתי להתקין מחדש את החלונות XP.ובסוף קניתי אנטי וירוס NOD32 וסרקתי בכל כוננים ו…

• 3 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.