עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Boomer,

כל קובץ/תיקייה שיש לי על המחשב והוא מוגדר כ-Read Only (ע"י תוכנה שהתקינה אותו) פשוט לא מתשנה! אני לוחץ במאפיינים לבטל את ה-Read Only. לוחץ OK, אבל זה נשאר Read Only! מה עושים?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  2. יש לי צ'יפ i850 ויש באתר של אינטל כמה אפשרויות עדכון כאשר אני נכנס לאופציה של הלוח אם שלי שם -D850MV אז יש שם עדכון ישן משנת 2001 כאשר אני נכנס לאפשרות עדכון chipset 850 שזה הצ'יפ של הלוח.... יש שם עדכון לשנת 2004-2005 אז אני לא יודע אם זה העדכון שאני צריך או זה של הלוח הישן יותר .... http://img167.imageshack.us/my.php?image=intel18ql.jpg http://img104.imageshack.us/my.php?image=intel21zh.jpg

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  3. שלום. אני חושב על לקנות מחשב נייד. מצאתי כבר דגם שנראה לי סבבה http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/nb_performance?c=il&l=en&s=dhs ה1525. בחנות שתכננתי לקנות בה מוכרים את הדגם הזה ללא מערכת הפעלה. השימושים של המחשב מכריחים אותי להתקין XP (ויסטה לא תומכת ואני לא מוכן נפשית ללינוקס) הבעיה היא שהמוכרים אמרו לי שדל לא מספקת דרייברים עבור XP ושאני אקבל גג דרייברים עבור ויסטה. נכנסתי לאתר של דל ואכן אין שם דרייברים עבור XP. תהיתי אם מישהו יודע איפה אני כן יכול להוריד מערך דרייברים שלם עבור XP ועבור הדגם הספציפי הזה? המוכר בחנות אמר מתברר שאני לא יודע איך עושים את זה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

ההודעה קופצת עם העלאת ה windows xp Header: rundll error loading nview.dll A DLL initialization failed מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? ד"א ניסיתי לצרץ קובץ עם print screen אבל לא הצלחתי , כי האייקון של 'הכנס תמונה' רק הוסיף קוד html ולא לעשות browse לתמונות

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש. לוח אם: K8NF-9 מעבד:amd 64bit 3000+ s939 ארד דיסק:WD 80gb Sata ושאני מכניס את הדיסק של ה- Windows XP Home Edition, הווינדוס לא מזהה את ההארד דיסק שלי הכנסתי דיסקט שיצרתי והוא לא היה טוב אני רוצה לדעת איזה דרייביר מתאים ללוח אם שלי נכנסתי לקובץ שקוראים לו menu.exe ונפתח לי החלון הבאה ואני לא יודע מה לבחור.. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  6. חבר'ה אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... אני פותח את המחשב שלי בווינדוס XP מנסה להיכנס לאחד הכוננים C/D/E בדאבל קליק ואני לא מצליח המחשב עושה לי פתיחה באמצעות על כל דאבל קליק במקום להיכנס ישר לכונן. נכון, יש דרך להיכנס לכונן והיא על ידי מקש ימני בעכבר וכפתור פתח (open) אבל זה תקלה שטותית שמפריעה לי... מקווה שתוכלו לעזור לי.... בתודה מראש מאיר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  7. שלום יש לי EEEPC וכידוע לכם אין בו כונן דיסקים, אני מעוניין לבצע פרמוט של המחשב ולהתקין עליו מחדש windows XP. חשבתי לעשות את זה עם Disk on key, העברתי את קובץ הISO של הווינדוס לDOK בחרתי boot from removable drive בBIOS אבל הוא לא עושה בוט ועובר ישר לטעינת הXP הישן. מה לעשות?

8. שלום לכולם . לגבי XP , מצאתי פה , או אלי בפורום אחר , לא זוכר , איך לעשות את זה ...משהו עם שינוי ה HAL ..אשמח אגב אם מישהו יתן לי את הלינק לזה . לא מוצא אותו. השאלה שלי היא איך עושים את זה ב windows 7 . תודה רבה מראש .

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לעשות קיצור במקלדת נגיד: ctrl+alt+h , שיפתח לי דף אינטרנט וישר יעלה בו www.hwzone.co.il , או כל אתר אחר שאני החליט, איך אני עושה את זה? הדבר היחידי שהצלחתי זה לעשות קיצורים למה שיש במועדפים אבל אז אני צריך לפתוח חלון ורק אז ללחוץ על הקיצור שבחרתי, אני רוצה שהחלון של האקספלורר יפתח ויפתח דף מסויים ישר שאני מקיש את הקיצור שבחרתי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  10. כרגיל אחרה שחזרתי מהבית אחים שלי עוד פעם דפקו משהו במחשב... התפריטים של הווינדוס לא מופיעים רק אם לוחצים עליהם הנה תמונות.. הארשונה זה שלוחצים קליק ימני על שולחן העבודה (אז אמורים להופיע התפריטים).. אבל מופיע רק חלון שקוף כזה.. ואז שאתה עובר עליהם עם העכבר הם מופיעים..(תמונה 2).. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by ngc224,

שלום ! כששמים את העכבר מעל התמונה במחשב אז מופיע מידע של EXIF, כמו תאריך צילום, גודל התמונה והמשקל שלה... ב XP שהיה לי, הופיע שם גם דגם המצלמה שלי, עכשיו כשיש לי W7, דגם המצלמה כבר לא מופיע... האם משהו יודע איך להוסיף את דגם המצלמה ? (כשלוחצים על מאפיינים הדגם קיים, אבל כשסתם שמים את העכבר מעל התמונה אז אין)

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by killbill,

שלום יש לי שאלה לגבי העידכונים האוטומטיים של WINDOWS ה WIN הוא חוקי מקופסא והכל היה תקין עד לפני חודשיים שהעדכונים האוטומטיים פשוט לא עושים עידכון יותר..הציור הזה מצד ימין שתמיד היה אומר אם לעדכן והיית עושה אישור והכל פשוט לא קופץ יותר וכמובן שזה ON בעידכונים אוטומטיים וכביכול הכל תקין..אבל כבר חודשיים שאין שום עידכון מישהו יודע למה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by alexrta,

היה לי במחשב קובץ RAR של 954 מגה והחלטתי למחוק אותו, אבל אחרי המחיקה במקום שיתוספו לי 954 מגה נוסף לי 200 מגה ובמקום שיהיה לי באותו כונן קצת יותר מגי'גה יש לי רק 300 מגה אנשים מה הבעייה?!? תבינו מקום הוא דבר יקר בשבילי לכן ה700 מגה האלו חסרים לי מאוד יש איזו דרך להחזיר אותם?? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  14. למשל אחרי הפסקת חשמל פעם הwindows לא עלה לי..נתקע בשלב העליה..קפא. פרמטתי ובדיעבד אני מצטער על זה. אנשים אמרו לי שיכול להיות שאלה קיבצי מערכת שיכולתי לקחת מהדיסק והכל היה מסתדר.. איך אפשר לדעת איזה קבצים נפגמו? זה לא שרשום לי ntldr is missing או משהו כזה תודה!(:

15. Started by בית השלום,

אפשר להתקין תוכנה של אדובי(פרמייר CS4) על וידוס 7?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by Evil_Mind,

איך אני יכול לקבוע לווינדוס איכספי שתמידדדד יציג לי את השורת מצב? הוא אף פעם לא נשאר ככה....

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by Mazumotte,

can someone plz give me a link to download it? i couldnt find it...

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by MonoMan,

בעיה רצינית אצל חבר שלי השתלט לו דפדפן על האקספלורר וניסינו להסיר אותו בעזרת adware ו spybot s&d הסרנו את הפדפדן עם xp lite , התקנו avant browser וגם שם זה השתלט אפילו ניסיתי לבדוק דרך מאפייני החייגן(יש אתרים שמוספים suffix לDNS...) מי שסקרן לדעת שם האתר הוא blacksnake ויש שם דברים מזעזעים. עצות מישהו (כי אנחנו אובדי עצות ???)

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  19. אני רוצה למנוע מתוכנית מסויימת להתעדכן אוטומטית (באינטרנט). (כמובן שאין לה בתפריט כפתור של "עדכון אוטומטי" שהלוואי שהיה קיים וניתן לביטול) אני יודע שזה קיים באמצעות תוכנות פיירוול שונות (שאני לא רוצה להתקין...), אבל ידוע לי שזה גם קיים ב-WIN XP. ישנו יישום מסויים/ דרך מסויימת שבאמצעותו ניתן לבטל/לשלול מהיישום גישה "החוצה" לרשת, ובכך למנוע את עדכונו. איפה/איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  20. מתחת לכל תקייה יש את השם שלה וברקע יש מלבן שחור.... בגלל שזה מכוער אני לא יכול לשים רקע אחר חוצ משחור כי זה נראה ממש רע. איך אני משנה את זה?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  21. לאחרונה הנורטון אנטיוירוס שלי (2002) גילה וירוס תולעת בשם w32.supova.worm . הוא מייד הציע לי לעבור לדף האינטרנט שבו הם מסבירים איך להסיר אותו, צעד צעד. (אני משמתש בWIN XP) עשיתי את כל הדברים הנחוצים( הסרה מהregistry והסרה באמצעות הנורטון בsafe mode ) , בדיוק לפי מה שקראתי. לאחר מכן, הפעלתי את ad-aware וביצעתי סריקה במחשב. בשלב מסויים, אחרי סריקה של 40 אלף ומשהו קבצים, נתקע הad-aware, כלומר הוא עצר בקובץ הזה ולא זז ממנו , ובמקביל קפצה לי הודעה של NORTON שיש לי את אותו הוירוס שכבר טיפלתי בו מקודם!!! סגרתי את הad aware, הפעלתי סריקה מלאה של המערכת של וירוסים בנורטון, אבל הוא לא מצא כלום!!! דרך אגב, בהודעה שקפצה במהלך הסריקה של הad aware נרשם : norton antivirus had det…

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  22. שלום לכולם אני נכנס לבדוק אימלים דרך האתר של GMAIL ומופיעה כול הזמן הודעה מוזרה ??? ראו תמונה!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by Troubled_Martyr,

יש לי Windows 2000 Pro SP4. החל מלפני שבוע, כשאני מדליק את המחשב, ה- Windows מתחיל לעלות, רואים את הלוגו עם ה- bar המתקדם למטה, ולאחר מכן הוא עובר לרקע הכחול של Windows, כמו שצריך. אלא שברגע הזה, ההרד דיסק נכבה והמחשב עושה reset לעצמו ועולה מחדש עם אותה בעיה. אותו דבר קורה גם כשאני מנסה לעלות ב- Safe Mode על כל נגזרותיו. למעשה אין לי שום דרך להעלות את ה- Windows. חיברתי את ההרד דיסק שלי למחשב אחר עם Windows XP בתור slave. שם קיבלתי גישה מלאה אליו בלי שום בעיה (המחשב לא אותחל דרך הדיסק שלי אלא דרך הדיסק שלו). בדקתי בדיסק שלי וירוסים עם Norton, בדקתי באמצעות Norton Disk Doctor ובאמצעות ה- Disk Check של Windows ולא נתגלתה שום בעיה. האם יש דרך להציל את ה- Windows שלי מבלי לפר…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  24. הכונן עליו מותקן הווינדוס בעל נפח של 120 ג'יגה ואני רוצה לפצל אותו לשתי כוננים. כל מה שיש עכשיו שישאר ב-C ו-70 ג'יגה יעברו לכונן חדש בשם E:. האם אפשר לעשות זאת בלי לפרמט מחדש? אם כן איך? אפשר מדריך?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  25. יש לי שתי משתמשים במחשב השני GUEST מתי שאני נמצא תחת GUEST אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים