Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני יכול לשנות כל פעם מתי שאני רוצה בין השפות מבלי להתקין כל פעם מחדש?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
מישהו שמע על הווינדווס הזה? אני יודע שהוא מיועד לשרתים גדולים.. אבל מה ההבדל בינו לבין 2000 סרבר?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר עם win 2000 pro שהתקנתי לו remote desktop connection למחשב עם win xp בעל 2 חשבונות 1 - בלי סיסמא 2- עם סיסמא המחשב המרוחק מחובר לאינטרנט עם המשתמש בלי הסיסמא כשאני מנסה להתחבר לא משנה עם איזה משתמש הוא רושם לי את ההודעה (בתמונה) ואז אם אני מאשר הוא מנתר את המשתמש וגם את החיבור לאינטרנט !!! ואז אני לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן של המשתמשים איך צריך להגדיר אותם מי צריך להיות מחובר ועוד קונפיגורציות שצריך לעשות כדי להתחבר ממחשב מרוחק (סימנתי את התיבה שניתן להכנס אליי) אולי צריך הגדרות שיתןף כלשהם ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows Xp Home Edition מקורי שקבלתי מנטויז'ן שעשיתי את האינטרנט המהיר אז אני יכול להתקין את הערכת שירות הזו בגלל שהמערכת הפעלה מקורית, השאלה האם כדאי להתקין את הערכת שירות הזו, המחשב כרגע טס, כל דבר עולה מהר והכל עובד פיקס בדיוק אין שאני רוצה, אני מפחד להוריד את הערכת שירות הזו והמחשב יתחיל לעשות בעיות ויהיה איטי, מה אתם אומרים? תודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה משנת 97 שרצה היטב על WIN98 וב XP היא לא עולה מאחר והתוכנה היא יישום של דוס. האם יש איזושהי דרך להריץ את התוכנה? זה נורא חשוב לי. תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס 64bit. האם כדאי לנסות את הווינדוס החדש? האם יש ישומים שלא יעבדו עליו?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם, פה נראה לי הכי מתאים.... ולנושא: איך/מאיפה אני מוריד/מפעיל פונטים בערבית כדי שאני אוכל לכתוב איתם במחשב? (יעני חוץ מעברית ואנגלית אני רוצה את האפשרות גם לכתוב בערבית...וכן, אני יודע שאני לא אדע מיקום של כל אות במקלדת, אבל עדיין...) תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס אקס פי. התקנתי עוד וינדוס על ארדיסק אחר, ואז פירמטתי אותו, עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש לי שתי אפשרויות בחירה לוינדוס איך אני מוחק את המערכת השניה הלא רצויה? ד"א הוצאתי את הארדיסק הנוסף. תודה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום יש לי ארדיסק שמפוצל ל-c ו-d וגם ב- c יש ווינדוס אבל גם ב-d יש ווינדוס אבל הווינדוס שיש ב-d מחקתי אבל למרות הכל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר לי תבחר אחד מבין ה-2 יענו יש לי 2 ווינדוסים אבל יש אחד טוב ואחד שמחוק זה שמחקתי מ-d איך אני עושה שבהתחלה לא יעלו לי 2 יענו שירוץ לי ישר הווינדוס שיש בכונן c תודה לכל העוזרים אלי פאק בטעות פתחתי את התרד באובר קלוק וקירור מנהלים להעביר בבקשה וסליחה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמיר סרטונים שנערכו ב-windows movie maker וקיבלו את הסיומת WMV. הסיומת הנ"ל לא מאפשרת צפיה בטלוזיה דרך מכשיר DVD. הסיומת MPG כן מוכרת למכשיר. בתודה גדעון
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי. יש לי 3 מחיצות במחשב כולן FAT32 . אני רוצה להתקין WIN98 על מחיצה C שבה היה XP . פירמטתי את המחיצה, אבל ברגע שמתחילה התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין את הקבצים הדרושים ואני גם נשאל אם יש לי NTFS . אבל הרגע פירמטתי אז מה פה לא בסדר ? אציין רק-אם זה חשוב -שהפירמוט נעשה ללא דיסקט אתחול אלא פשוט עם דיסק ההתקנה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי עד לא מזמן היה לי Windows 98 SE , ויכולתי לבחור בהגדרות optimal refresh rate. עכשיו התקנתי xp וכבר אין, אני יכול לקבוע קצב ריענון רק לשולחן העבודה. (במשחקים הוא יורד ל-60, כשהוא בשולחן העבודה 85) אין קצב ריענון מיטבי איך אני מסדר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון... יש לי מערכת עם ווינדוס XP ורייד. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק שמותקן עליו ווינדוס 98 SE. המטרה היא העברת מידע מהדיסק עם ה98SE ל XP... תהיה בעיה כלשהי? איך אני יכול לבחור עם איזה מערכת אני רוצה לעלות? תודה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
עכשיו ככה...נגיד דרייבר של כרטיסי מסך...כרטיסי רשת...SATA וכל השטויות הקטנות האלה...מאיפה אני משיג כאלה ל64 ביט?? יש איזה גירסה של eMule שהיא ל64 ביט?? איזה תוכנה לקידוד SVCD ל64 ביט?? Visual Basic 6.0 יעבוד טוב על 64 ביט??.או שהוא חייב 32???
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם ! הודעה מאוד מוזרה, סגרתי את כל התוכנות, אפילו הסרתי את הMIRC אבל כלום לא עזר, אני פשוט לא מצליח למחוק. מה אתם חושבים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
The comp got kind of slow, espically after the installtiobn of the SP2, anyway it freez for about 20 sec at win startup, and the programs gots also slower than they were before. My MSCONFIG is allmost clear, i check for spy files every weak (AD-AWARE), and i clean temp, internet files etc. What can be the problem? Thanks!
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני מוריד הוא מראה לי את השגיעה הבא: http://i10.tinypic.com/4bf3xol.jpg זה קוראה לי כשאני יותא מEXPLORER(לא יודע אם יש קשר או שזה סתם צרוף מקרים) וגם לא מזמן התקנתי את הדפדפן Netscoape וגם שם זה היה לי.... וזה משגעה אותי כי לפעמים אני מוריד קבצים גדולים וכמה אחוזים לפני הסוף זה מופיע אך אני פותר את זה נ.ב עד כמה שאני זוכר זה קראה לי בעבר במשחק/במשחקים אני לא ממש זוכר כבר אם זה מתאים יותר לתוכנות אז תעבירו בבקשה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי בויסטה את העידכונים האחרונים שכללו איתם מין תוכנת DREAM SCENE. מהר מאוד הבנתי כמה זה יפה ושימושי רק הייתה בעיה אחת והיא שזה לא עבד. יש לי AERO על ULTIMATE. הכל תומך. כאשר אני מנסה לקבוע סרטון רקע כזה הוא פשוט לא פועל. שמתי לב גם שכשאני לוחץ לחצן ימני על שולחן העבודה ישנו כפתור - PLAY DREAM SCENE אבל הוא לא ניתן ללחיצה. עזרו לי תודה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי windos vista (פצצה)עכשיו איך אני מתקין את הדרייבר של nvidia והורדתי אותו לגרסא שלי כי יש לי x86 אז בבקשה מה שעוזר nvidia FX יש לי
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים לפעמים לא מצליח לעבור בעזרת מקשי אלט+שיפט בזמן כתיבה באינטרנט, גם סרגל הכלים לא מגיב למעבר לעברית. לאחר פתיחת וורד ששם אין בעיה במעברים -העתק הדבק למקום הרצוי, והבעיה מסתדרת עד להפעלת המחשב הבאה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
^ תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רוב האייקונים בשולחן העבודה התחלפו אחד עם השני. כאשר אני עושה מאפיינים>שינוי סמל אני בוחר את האייקון המקורי אבל על שולחן העובדה האייקון לא משתנה. יש למישהו מושג
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש דרך לבטל ריסטארט / כיבוי לאחר לחיצה יזומה של המשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
הי, יש לי חשבון זום בכסף וחשבון פייסבוק, עברתי מחשב כשהזום אותו זום, הפייסבוק אותו דבר ולא יכול לשדר LIVE מה-ZOOM שידור חי ממצלמה לפייסבוק קורה, הוא מנסה להתחבר לפייסבור והדף מתחיל להיטען ושואל על איזה דף לשדר ואז נתקע. בדקתי בישן ועובד פיקס אז זה לא הגדרות זום או פייס אלא משהו במחשב WIN10 חוקי, אשמח לכיוונים מה עוצר את זה, בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, בטבלה ב mwsql יש טור המכיל ערכים בעברית. את השורות לטבלה אני מסיף דרך הממשק הטקסטואלי של ווינדוז 10 (command prompt->run as administrator) ואת הערך בעברית אני מקליד בלחיצה על alt shift לקבלת עברית. המילים יוצאות לי בסדר אותיות הפוך. אם ברצוני להקליד "שלום", הערך שיוקלד יהיה: "םולש". את המילה "שלום" לא קשה להקליד בסדר הפוך אך כשמדובר במאמר בן מאות מילים זה בלתי אפשרי. איך הופכים סדר אותיות בעברית? תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-