Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אז ככה; לדוד שלי, שחזר לא מזמן לארץ יש מחשב נייד, אפשר לומר שהוא דיי מיוחד.. מדובר במערכת שלמה, ז"א כל רכיב כמו סידירום, כונן דיסקטים, וכו'.. זה רכיב חיצוני המתחבר כמו ציוד היקפי ממש.. מדובר במחשב ממש קטן עם מסך 11", מקלדת ועכבר. זה כל מה שהוא רכש, את "הראש" של המערכת עצמה ואין לו אף אחד משאר הרכיבים, רק מקלדת עכבר ומסך....... מותקן לו שם ווינדוס 2000 PRO, ולאחרונה הוא טוען שיש לו איזו הודעת שגיאה כל הזמן, שטוענת שהמחשב יכבה או משהו, וזהו ולא קורה כלום.. זה קורה דיי הרבה אז זה דיי מעצבן והוא רוצה להפטר מזה..למנוע את ההודעה.. עכשיו כמו שהיה את הפירצת אבטחה הזאתי עם הדקה לכיבוי המחשב, אני רוצה לדעת אם יש משהו בסגנון ל WIN2000. ובנוסף אם יש דרך לבצע שינויים כלשהם במערכת מבל…
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם מישהו העלאה קובץ REG שמסדר את הבעיה הזו. כשאני מנסה להיכנס לאתר הדורש שם משתמש וסיסמא ככתובת כזו לדוגמא: http://user:password@url.com אני מקבל הודעה ב- title של האקספלוראר "תחביר לא חוקי". למישהו יש את הקובץ שמסדר את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
-
מערכת העריכה שלי מודיעה בחגיגיות שאני עובד ב-very low memory ram למרות שיש לי 4 ג'יגה זיכרון במהירות 800mhz. יש לי מעבד e-8400 והארד דיסק WD 650 GIGA. כיצד אני מעלה את הזיכרון הוירטואלי מעבר להחלטת מערכת ההפעלה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם ! הודעה מאוד מוזרה, סגרתי את כל התוכנות, אפילו הסרתי את הMIRC אבל כלום לא עזר, אני פשוט לא מצליח למחוק. מה אתם חושבים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם ישנה דרך לבטל daylihgt saving דרך שורת פקודה באופן שעובד 100%? כולם ממליצים על שינוי רגיסטרי HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\TimeZoneInformation\DisableAutoDaylightTimeSet לצערי זה רק מוריד את ה V בחלון של הזמן אבל לא באמת גורם לשינויים. מישהו נתקל בעבר?
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
איך אפשר להוציא AC3 או DTS כשאני צופה בקובץ MKV או DIVX דרך המחשב למגבר? ב XP אין בעיה, אך ב חלונות 7 אני לא מצליח וה AC3 FILTER לא משפיע ולא עושה כלום, אני מחובר בחיבור דיגיטלי קואקסיאלי למגבר עם כרטיס קול XFI XTREMEMUSIC. אשמח לרעיונות.
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום חברים! התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 אבל שכחתי לעשות מחיצות בהארדיסק... יש דרך לפצל את הHD בלי שאצטרך לפרמט מחדש? שמעתי על תוכנה של נורטון..אבל לאבדיוק הבנתי אם היא בטוחה או שיש סיכונים בכזה דבר.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי בעיה באקטיבציה של windows xp הודעת השגיאה מופיעה בתצלום המצורף נסיתי את פתרון מס. 3 בלינק הבא : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;816897 ועדיין לא עובד, לא כל כך הבנתי מה הם מציעים בפתרון מס. 1 , אולי זה יעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות בווינדוס לכבות/להדליק את המסך דרך המקלדת בלי לחיצה פיזית עליו ? (מבחינתי גם להגיע למצב שנורית החיווי מהבהבת והמסך שחור נחשב כיבוי) פתרון דרך אופציות בומנות בווינדוס ו דרך תוכנה כלשהי שעושה זאת יהיה מצויין. כמובן שאת האופציה של "כיבוי צג לאחר מספר דקות" בלוח הבקרה באופצייה "צריכת חשמל" לא טובה לי כי אני צריך כיבוי מיידי
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי windows xp u פרופשאונל בגרסא העברית ולפני זמן קצר עשיתי windows update ועכשיו האינטרנט אקספלורר הוא רק באנגלית. הורדתי את אותה גרסא דל אינטרנט אקספלורר בעברית אבל אני לא יכול להסיר בהסרת והתקנת תוכניות את האינטרנט אקספלורר (הוא פשוט לא מופיע שם). דבר נוסף שקרה שכול הממשק של האקספלורר (גם חוץ מהאינטרנט) הפך מעברית לאנגלית. נסיתי פשוט הכול להפוך אותו בחזרה לעברית. שכחתי לציין שאין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס אבל בכל זאת למישהו יש רעיונות איך להחזיר את האסקפלורר לעברית?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום ! יש לי עכשיו בעיה , ניסיתי כמעט הכול וכלום לא השתנה , הכתב באתרים ב אינטרנט אספלורר הוא נטוי . איך אפשר לשנות את זה לרגיל?? צירפתי תמונה.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד (APPLE) המותקן עליו WIN7, אני רוצה לחזור לגרסת XP, הכנסתי את דיסק הבוט של XP החזקתי F8 יש שורה המראה על בוט. אני מפעיל אותה, אך הוא לא מבצע בוט. המחשב לא מצליח לקרוא ראשית את ה CD , הוא כל פעם מעלה לי את הגרסה המותקנת (win7) מה עלי לעשות להגדיר שיעלה דיסק הבוט - ראשון לפני שיעלה הווינדוס. אני רוצה גם לפרמט וגם להתקין את ה XP. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
יל איזה כונן ה page file צריך להיות ממוקם?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנה משורת הפקודה אבל היא נפתחת לי ברקע. האם יש איזה פרמטר שניתן להוסיף בשורת הפקודה ע"מ שחלון התוכנה יקבל פוקוס ויהיה החלון הפעיל? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כניראה עשיתי משהו למחשב ועכשיו התפריט של הכיבוי וההדלקה ניראים ככה כבר ראיתי את התצוגה הזאת כמה פעמים אבל אני רוצה לחזור לתצוגה הסטנדרטית Sys restore לא עבד מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בד"כ ששמים את העכבר על משהו בשורת משימות הוא פותח חלון קטן מעל ועושה תצוגה מקדימה למה שיש שם.. לדוגמא במדיה פלייר זה יראה את הסרט שרץ שם או בדפדפן זה יראה את העמוד שפתוח.. משום מה שמתי לב שלפעמים זה לא מה קורה אצלי.. לפעמים אם אני משאיר את העכבר לא קורה כלום ולפעמים זה נותן לי את השם המלא של מה שרץ אבל לא תצוגה מקדימה כזו. איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איך יכול להיות שהצלחתי להתקין XP על HD SATA מבלי להכניס לו דיסקט של הדרייברים של ה-SATA בהתחלה? המחשב עובד כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני בא להתקין וויסטה לאחר שהתקנתי XP (היה לי בעייה עם הדיסק, לא משנה), קיצר זאת השגיאה: 0x80070017 והנה התמונה (זה נעצר בתהליך השני ב-16%): http://img521.imageshack.us/my.php?i...6883306iz0.png מה אני יכול לעשות?? איתי נ.ב: אין מצב שזה בעיה במפרט כי זה מפרט חזק מאוד שהותאם לוויסטה, צרבתי את הדיסק פעמיים אז זה גם לא בעייה בדיסק
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שהוינדוס עולה אחראי VERIFYING DMI POOL DATA פשוט יש מסך שחור בלי הלוגו של הוינדוס ומשם כלום כאילו לא קורה כלום
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הבעיה שנתקלתי בה היא כזאת: יש אצלי רשת של 4 מחשבים. אני מעוניינת ש - 3 מהם יוכלו לשתף משאבים אחד עם השני - כלומר שמכל מחשב יוכלו לגשת לתיקיות על האחרים ושהמחשב הרביעי לא יוכל לראות ולשתף משאבים עם ה- 3 האחרים אבל שעדיין יהיה מחובר אל הרשת. כל ניסונותי לגלות איפה אני יכולה לחסום הרשאות למחשב הרביעי עלו בתוהו, כרגע המקסימום שראיתי שגרסאת ה- HOME יודעת לתת זה או שכולם רואים או שאף אחד לא רואה. האם ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה מראש למסייעים..
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב סוף סוף. עכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר מסויים נגיד אני כותבwww.hwzone.com אז הוא כותב לי שורה הזו של הכתובת file:///C:/searchpage.html?page=www.hwzone.co.il וככה זה לכל אתר שאני מנסה להכנס, הצלחתי איכשהו להכנס לגוגל ומשם לאתר. וחשוב לציין שהוא אוטומתית משנה לי את אתר הבית לc:\searchpage.html#1526 אודה לכם מאוד אם תעזרו לי! גיא
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 3 500MHZ 192 ram האם אני יכול לשדרג את מערכת ההפעלה שלי היא היום WIN98ENA לWIN XP ואיפה אני יכול להוריד את השומר המסך של XP השלולית מים עם העלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין windows 7 64 BIT גרסת RETAIL שיצאה לא מזמן, אבל בשלב הראשוני אני מקבל הודעה שאני זקוק לדרייבר מסויים כדי להמשיך, בנוסף כתוב שאם הדרייבר הזה כבר נמצא בהתקנה אז פשוט להמשיך כרגיל ומשם הוא יותקן אבל כשאני ממשיך בהתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא נמצא ושאני צריך כונן USB או משהו בסגנון כדי להתקין אותו בנוסף על מנת להמשיך בהתקנה. אינני יודע איזה דרייבר צריך אלא רק שחייבים אותו כדי להמשיך בהתקנה. משהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-