Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לעשות שכפתור ה "sleep" במקלדת גם יעיר את המחשה אחרי שינה??? אם כן אז איך??? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, יש לי WINDOWS 7 גרסת 32BIT עם המפרט הבא: Q6600 P35-DS3 8800GTS G92 512MB 4GB RAM 250GB WD משום מה בכל פעם שאני שם אותו על SLEEP, הוא נדלק לבד אחרי משהו כמו 10 דקות. מה יכול להיות מקור הבעיה? ניסיתי לאפס את הגדרות ה-BIOS, הכל אותו הדבר.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדווס ויסטה 32BIT הום פרימיום לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי ואני מתלבט האם להתקין או לא המפרט הוא intel e6700 2gb g.skill 800mhz כמסך nvidia 8500gt 256 mb ddr2 hd 250gb צורב DVD PIONNER האם ויסטה תומכת טוב יותר מXP בעניין הליבה הכפולה(היא תגרום למחשב לעבוד יותר מהר?) האם זה שהכרטיס מסך שלי תומך בDX 10 מועיל במשהו? *יש לשים לב שמדובר בגרסאת 32 האם זה משנה? תודה
-
- 50 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטעות במקום ללחוץ על רוקן עשיתי מחק איך אני מחזיר תסל מיחזור הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון... יש לי מערכת עם ווינדוס XP ורייד. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק שמותקן עליו ווינדוס 98 SE. המטרה היא העברת מידע מהדיסק עם ה98SE ל XP... תהיה בעיה כלשהי? איך אני יכול לבחור עם איזה מערכת אני רוצה לעלות? תודה
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מצורף תמונה הקובץ האחרון pagefile.sys שוקל 2 גיגה , הוא הכרחי לפעולה תקינה של המערכת? מה זה ה System Volume Information אני אפילו לא יכול למחוק אותו. אני זוכר שפעם הוינדווס לא עלה לי בגלל שהקובץ ntldr היה חסר ובכלל מה זה כל הקבצים האלה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התקנתי XP על מחיצה נוספת בהארד דיסק נוסף שיש לי על המחשב,והוא עבד, עכשיו,אחרי אתחול מופיעה לי השגיאה שווינדוס לא יכול לפעול כי חסר קובץ בתקייה system32 בשם hal.dll ,ושעליי להתקין מחדש עותק של קובץ זה . נכנסתי מהעותק הראשון של הXP שיש לי על המחשב ונכנסתי לתקייה המדוברת(בתוך ספריית הווינדוס של העותק החדש של הXP כמובן) והקובץ נמצא שם. ניסיתי בכל זאת להעתיק את הקובץ מספריית system32 של הווינדוס הישן את ספריית הsystem32 של הווינדוס החדש אבל שוב מופיעה אותה השגיאה. מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אוקיי אני אסביר לכם את הסיפור מה קרה: התחלתי את המחשב ואז הוא דרש ממני סיסמא. אני בטפשותי שכחתי את הסיסמא, וכבר בתחלתי להלחץ. בסופו של דבר הפעלתי אותו ב safe mode ואז נכנסתי דרך חשבון אחר (אני לא יודע איך) שבמקרה ידעתי את הסיסמא שלו. בחשבון הזה שיניתי את הסיסמא של החשבון הנוכחי שלי (יש לי כאמור ווינדוס אקס פי) ואז הייתי שמח ומאושר והייתי בטוח שפתרתי את הבעיה אז הפעלתי את המחשב מחדש (כי הוא היה עדיין במצב בטוח) ואז, כשהמחשב נדלק מחדש, החזרתי אותו למצב רגיל (F5 ואז העברתי ל NORMAL או משהו כזה..) אח"כ הוא נכנס לי לווינדוס אבל משום מה הוא נמצא לי על רזזולוציית 800*600 שזאת חצי צרה (אני משתמש ב 1024*768) אבל ב color quality הוא על Lowest 4 bit ואין לי אפשרות לשנות את זה!!! זה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למישהו מכם יש ניסיון בעריכת מסמכים בוורד בקינה מידה גדול יחסית? אני משתמש במחשב נייד וקשה לי מאוד להתקדם בפרויקטים שלי כיוון שכל שינוי שאני עושה בטקסט (מוסיף שורה/מוחק שורה) משפיעה על כל שאר המסמך שבתוכו יש גם תמונות ו"תיבות טקסט" כאשר התיבות טקסט משנות את המיקום שלהם לחלוטין כל פעם שמזיזים טיפה. בקיצור, יש עוד דרך חוץ מלפצל את המסמך לכמה קבצים? ואם כבר פיצלתי, אז יש דרך חוץ מ-copy paste?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי הורדתי איזה קובץ ראר שאני לא יודע מה יש בו בכלל או למה הורדתי אותו ופתחתי אותו לשולחן עבודה מכאן אני כבר מה זה מעוצבן כי יש לי קובץ שלא נותן לי למחוק אותו ואני אומר לכם ניסיתי כל דרך אפשרית ( דוס ,סייפ מוד) אם למישהו יש איזה כלי להסרה או דרך חדשה למחוק אותו אנא שתף אותי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מנסה לשים Themes חדשים לווינדוס אבל לא מצליח. אני מוריד את הערכות, שם ב: C:\WINDOWS\Resources\Themes לוחץ על הקובץ שמפעיל את ה Theme אבל זה מראה את הסקין הרגיל של ווינדוס לדוגמה (ה Theme לא עובד). ושום Theme שהורדתי וניסיתי לא עבד. מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ניסיתי דרייברים, למרות שזה mass storage device סטנדרטי, ניסיתי להסיר את הדרייבר של הפורט USB וכלום... במחשב אחר כמובן שזה עובד חלק.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם לאח שלי יש בעיה ב XP המחשב עובד בשנה האחרונה טוב מאוד אתמול התחיל לעשות בלו סקרין על IRQL NOR LESS OR EQAL הוא שלח לי את ה DUMP FILE והתקנתי את הפאק טול של ויינדואס XP על הויסטה שלי ולא כל כך הבנתי מה היא הבעיה מהקובץ הוא מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני משתמש בתוכנה IDM עם המתזמן להורדה מרובה וכיבוי אוטומטי של המחשב לאחר שהורדות מסתימות. ב-xp היה מוריד בלי בעיות ומבצע כיבוי של המחשב, אבל כעת ב-win7 בשלב מסוים לאחר כשעה ההורדה פתאום נעצרת והאינטרנט מתנתק (ראוטר סימנס של בזק מתחבר למחשב בכבל רשת) ויש להפעיל מחדש את המחשב והראוטר על מנת להמשיך להוריד. הבעיה נראה לי קשורה בWIN7 האם מישהו יודע ומכיר את הבעיה ויכול להעניק לי עזרה? יש אפשרות שזה קשור להגדרות צריכת החשמל כאשר אני לא משתמש במחשב? (כיבוי אוטומטי של רכיבים?) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
http://news.microsoft.com/windows10story/ http://live.theverge.com/microsoft-windows-10-event-live-blog/ http://venturebeat.com/2015/01/21/windows-10-free-upgrades/ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4617702,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
hi guys, lately mt IE 8 started to freeze when i change keyboard language. no matter if it is by pressing alt+shift or manually. it is very clear that this happens only when i change the language. i tried to reinstall but no luck. then, i moved to IE7 and it works but when upgrading back to IE8 it came back again. checked with tuneup and antivirus both with no luck. i have windows xp 32 bit. any suggestions would be nice. thank you!
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני עושה BOOT עם דיסק ווינדוס ונכנס להתחלת ההתקנה, בוחר בכונן וזה מתקין עד הסוף שהוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש, ואז אחרי הBOOT הוא לא ממשיך את ההתקנה אני נכנס לווינדוס בכונן אחר ואני רואה שיש קבצי WINDOWS על הכונן אבל אי אפשר להיכנס דרכו הכונן הוא Hitachi HCS721616PLAT80 שם מוזר הכונן היה בממיר yes max ועשיתי בדיקה באינטרנט עליו ובכל האתרים שבדקתי רשום את זה HCS721616PLAT80 Hitachi CinemaStar 7K160 160 GB Hard Drive Data Recovery האם זה אומר שהכונן הוא רק לגיבויים בלי אפשרות למערכת הפעלה עליו?? מה יכולה ליהיות הבעיה???????
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה בהפעלת המחשב לאחר מחיקת לינוקס, אס אני עושה בוט מה-CD ואמרו לי לעשות fixmbr אז ככה: עשיתי בוט מהדיסק ווינדוס ונכנסתי לריפייר, והוא שואל אותי ככה: "wich windows installation would you like to log onto" ולפני זה כתוב משהו כזה: 1.c:/windows מה אני אמור לעשות??? אפשר להקליד רק אות אחת מתי אני מגיע לקטע שעושים את ה-fix ?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
?? ?? ט??????‗?זא?א‗???ה?‗ זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
Hey guys! Usually when loggin into cyber cafes here, i dont have hebrew support unless someone else took care of it already. If its WinXP its not a prob, but usually the comps here got Win98 and sometimes WinME.. When trying to log into a site with heb it asks if i want to download the hebrew files, but it never works.. telling me i need a windows update. Anyone know of a place where i could find the required files for all of MS O/S? Its time to spread hebrew support where ever i may roam.. Ciao Amigos! Bio.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך קצת עזרה מכל אלו שמבינים בSERVER ,לצורכי הלימודים שלי אני צריך להגדיר בדומיין הגדרות של שומר מסך(שיפעל אחרי זמן מסויים וידרוש סיסמא וכו'). כמובן שאני מגדיר את זה בGPO אבל אין לי אפשרות להגדיר את זה ברמת computer configuration אלא רק תחת USER איך אני גורם שזה יחול על כולם???
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אז ככה ...התקנתי Windows Xp Sp2 באנגלית.....ועשיתי 2 משתמשים עכשיו השאלה שלי היא....אם אפשר לעשות משתמש אחד שהמחשב שלו יהיה בעברית...שהתחל יהיה בעברית והמחשב שלי יהיה כתוב בעברית ושאר הדברים...... והמשתמש השני ישאר באנגלית......אפשרי דבר כזה ?! ואם כן איך אני עושה את זה ..
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי שרת עם WIN 2003 SERVER ואני מחפש תוכנה שמשנה אוטמטית את הסיסמא של השרת כל 24 שעות הבנתי שיש דבר כזה ושזה מחליף את הסיסמא בהתאם לתאריך, שזה עובד לפי איזה נוסחא מסוימת. מישהו מכיר משהו?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. כאשר התקנתי את הווינ על כשהיה לי 256 ראם, הזכרון הוירטואלי כוון ע"י הווי אוטומטית על 384 ו 768 אם אני לא טועה.. עכשיו התקנתי ויוינ מחדש אבל הפעם ישלי 512 ראם, הוא מכוון על 768 ו 1536 זאת אומרת שהוא הגדיל אותו כפול שתיים.. למה זה?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-