עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב! עיקר ההתעסקות שלי עם המחשב היא לצורך משחקים, ולכן חשבתי שאולי הגיע הזמן לעבור לויסטה בעקבות ה-directx10 רק שאני לא יודע איזה מכל הגרסאות מתאימה לי? ... והאם כדאי 64 או 32? יש לי מחשב חדש ברמה גבוהה כולל Nvidia 8800 640Mb התומך בdirectx 10. אז מה אתם אומרים? ואגב, יצא כבר SP1 לויסטה כך שכבר הגענו לעידן בו כן משתלם להשתמש בויסטה? בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  2. שלום! התקנתי ווינדוס ועשיתי את הדבר הזה עם המחיצות, עשיתי שתהיה לי מחיצה של 40 ג'יגה, ומחיצה של 120(כל השאר) התקנתי את הווינדוס על המחיצה של ה-40 ג'יגה. עכשיו נכנסתי לווינדוס, ואין את המחיצה השנייה במחשב שלי! מה זה? איך מתקנים? אמאלה! תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. Started by Director,

שלום. יש לי חלק מהדבים עברית וחלק אין לי עברית. נכנסתי שם ללוח בקרה הוספתי עברית והכל . אבל אני לא יודע למה זה לא עובד . אם משהוא יוכל לעזור לי אני יודה לו ;D תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. האייקונים בצד שמה איפה שהשעון גדלו בערך פי 2 ואין לי מושג איך לסדר אותם זה ממש מכער את המחשב ואני צריך עזרה..

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by Jaman,

שאלה ראשונה - האם כיבוי ההגנות וההצקות של ויסטה יהרוג אותי? כבר ממש נמאס לי שעל כל פעולה קטנה של איזה העתקה או מחיקה של קובץ ויסטה שואלת פעמיים או שלוש אם אני בטוח שאני רוצה להמשיך, ושפעולה זו מצריכה הרשאה של מנהל, אז האם אני עדיין בטוח וכו'.. בניסוח קצת שונה - האם כל הדברים האלה מגנים עלי מפני משהו באמת? הרי לא סתם משתמש שלא מבין מה הוא עושה, אז האם אני באמת צריך את כל זה? או האם זה יסכן אותי איכשהו אם אכבה את זה? שאלה משנית - אם והחלטתי להשאיר את זה פועל, איך אני מכבה חלקים מזה לפחות? למשל כשמנסים לעשות איזושהי פעולה על קובץ ב program files הוא מקפיץ את השאלות המעצבנות שלו, וזה מפריע לתוכנות מסויימות כמו winrar (אם אני מנסה לפרוס משהו לProgram Files זה נותן שגיאה).

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by ellell,

אתמול עודכן המחשב בעידכונים אוטומטיים ממייקרוסופט בקשר אבטחה למחשב, דרש כיבוי כדי שהעיכון יכנס לפועל מאז שאני משתמש בעכבר כד לפתוח קובץ או תיקיה מדבר אתי באנגלית למשל במקום "פתח" כותב "Open" וכו' איך אני מחזיר אותו כפי שהיה בעברית. עריכה. מערכת הפעלה וינדוס איקס פי פרו - אס פי 2

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  7. היי אנשים מידי פעם בפעם (בתקופה האחונה יותר מפחות) קורות לי שגיאות ובעיות במחשב אז זה שצריך לפתור אותן אני יודעת. העניין הוא שכל פעם כזו יוצאת לי הודעה של ה- XP המציעה לשלוח דו"ח שגיאות למייקוסופט. כמובן שאיני רוצה לעשות זאת וכל פעם אני נאלצת לסרב מחדש. פעם שמעתי שניתן לבטל כליל הצעה זו. מישהו יודע כיצד? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Y-T-M,

אוקיי יש לי מחשב 64 ביט ואני רוצה להתקין עליו xp אבל יש לי של 32 ביט השאלה שלי אם אני יתקין את ה32 ביט זה יוריד את איכות ביצועי המחשב שלי? ועוד שאלה זה אם זה בכלל יעלה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by dbbd,

האם ניתן להתקין וויסטה 32 + 64 כDUAL BOOT? האם ניתן XP+וויסטה כDUAL BOOT?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. Started by dbbd,

בשעה טובה קיבלתי HW חדש - לוח אם+מעבד+זיכרון התקנתי וויסטה על דיסק בHW ישן - סתם כי רציתי לראות אי וויסטה, העברתי את הדיסק לHW החדש, והפלא ופלא - המערכת עולה, מזהה שצריך להתקין דרייברים אחרים מתקינה אותם, ובסה"כ עובדת. לזה לגמרי לא ציפיתי - הרי כל תינוק יודע, בווינדוס, מחליפים HW, מתקינים מחדש עכשין השאלה - להישאר עם זה, או לפרמט את הדיסק ולהתקין מחדש, נקי? (חוץ מוויסטה אין כלום על הדיסק)

11. Started by Slash87,

טוב אז ככה. דבר ראשון קיבלתי הודעה שהקובץ c:\windows\system32\config\system דפוק או חסר נכנסתי אל ה system restore וחילצתי קובץ מהגיבוי הלפני אחרון החל מאותו רגע עולה לי הלוגו של אקס פי אבל מיד אחרי הוא נתקע במסך שחור פקודות שעשיתי: fixmbr fixboot dskchk /r עוד רעיונות?? תודה.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by gigi,

היי אני משמתש ב windows xp sp2 בעברית יש לי מחשב נייד... אני לא מצליח לכבות את המסך של המחשב הנייד וגם לא בדרך: קליק ימני על שולחן עבודה-מאפיינים-שומר מסך-צריכת חשמל-.... מכיוון שכל האפשרויות אפורות...מצורפת תמונה.. מאיפה אני יכול להוריד ערכות כאלו חדשות או פשוט לתקן את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. Started by jeyjey,

אני לא מוצא אותו, לא בהתחל ולא במחשב שלי וכשאני מנסה להכנס אליו דרך "הפעלה" אני מקבל הודעה כזאת: "פעולה זו בוטלה עקב ההגבלות הפעילות במחשב זה. נא פנה למנהל המערכת." יש לציין שהמחשב אחרי התקפת וירוסים וספיווארים מטורפת...

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום, איך אני אמור לצרוב WINDOWS XP PROFFESIONAL , SERVICE PACK 2, ככה שיהיה BOOTABLE, שהמחשב יקלוט אותו... האם צריך להוסיף איזה קובץ מסויים? האם צריך להיות קובץ AUTORUN או משהו בסגנון? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  15. יש לי בעיה מוזרה במחשב. אני לא רואה את הסמן של העבר במשחקים כגון FIFA ו-NBA, במשחקים אלה העכבר מהבהב. במשחק RAIL SIMULATOR אני לא רואה את העכבר בכלל. בהפעלה רגילה של המחשב אין כל בעיה. מותקנת מערכת הפעלה ויסטה 64, מעבד ADM 5200 וכרטיס מסך ATI 1950 PRO. מה עשוייה להיות הסיבה?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום אנשים! היום התקנתי בשעה טובה וויסטה אולטימייט 32 ביט אני חייב לציין שזה פשוט משהו מעולה, למרות שהיו ביקורות רעות והכל! ועכשיו לבעיות יש לי בעיה שאני מנסה לפתוח סרט(קובץ AVI) במדיה פלייר ושומעים רק את הפס קול, ואם אני פותח נגיד בMV2P אז יש הודעות שגיאה ובכלל לא פותח.-הבעיה נפתרה!! ויש לי בעיה בחיבור לאירנטרנט. יש לי כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB ושאני מנסה להתחבר לאינטרנט ולמצוא רשת זה לא מצליח ולא מזהה כלום! מישהו יודע מה לעשות ??? ועוד שאלה על הדרך: האם 2GB לוויסטה מספיק? או שרצוי 3GB? תודה רבה אריאל

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by Frequency,

יש תיקיה במיקום הזה: C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings בשם Temporary Internet Files שלשם יורדות כל ההורדות ואח"כ מועתקות למיקום הרצוי ואמורות להימחק לאחר ההעתקה הבעיה היא שזה לא מנקה אצלי את זה גם אחרי ריסטרט ואני גם לא יכול לראות את הקבצים (גם ניסיתי ניקוי דיסק וזה לא עוזר) מה אני עושה כדי למחוק אותם?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by night-fire,

התקנתי וינדוס ויש לי בעיה- למשתמש שלי אין סיסמא ועדיין זה מראה לי את מסך הwelcome ואני צריך ללחוץ על המשתמש כדי להכנס אליו. יש אפשרות לבטל את זה ושהוינדוס ישר יעלה לי בלי ללחוץ על המשתמש? תודה

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by B166ER,

מתי תצא חבילת השירות השלישית ל-XP וחבילת השירות הראשונה ל-Vista? יש תאריך מדוייק (או לפחות חודש)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by kfirkb,

אני לפני רכישת מחשב חדש המבוסס על מעבד QUAD 6600 וכרטיס מסך 8800GT. עיקר השימוש הוא משחקים, צפייה בסרטי HD, ועריכת תמונות ב PS. האם להתקין ויסטה 64BIT או ויסטה 32BIT ??

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by d_v,

אהלן האם משהו יודע להעלים את הודעת השגיאה הזאת? אני מצרף תמונה של התקלה, וכן קישור לאתר שמסביר איך אמורים לטפל בזה(בתגובה השלישית)- אולם זה כנראה למביני עניין (ואני ככל הנראה לא מהם) http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=327951&SiteID=1 אודה לכם/ן אם תעזרו לי! תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. שלום רב, 1) בטח קרה לכם שעשיתם איזה משהו וכל השולחן עבודה שלכם התבלגן ועכשיו אתם צריכים להיזכר איפה כל דבר היה ולהחזיר אותו. יש אולי איזה plug שאפשר להכניס שיאפשר לשמור את הדבר הזה? 2) אני לא רוצה שהמסנג'ר שלי יעלה (לא התחברות) בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. כשאני ארצה להתחבר, אני אפתח את התוכנה. איפה אני מוריד את ההגדרה הזו? עשיתי את זה במחשב הנייח שלי, אבל אני לא זוכר איך 3) הורדתי winamp וכל השירים בעברית מופיעים לי בג'יבריש. יש דרך לשנות את זה?! בתודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המערכת שלי חדשה מעבד די 2 גיגה ראם כ.מסך 7200 וכו.. ומערכת ההפעלה עולה רק לאחר דקה וחצי בערך..עד לפעולה מלאה.. ממצאים: א.בדקתי את כל עניין הווירוסים עם נוד32 ולא מצא כלום ב. בדקתי את עניין הספיי וור עם הייג'אק דיס וגם לא מצאנו כלום.. ג.מערכת שאמורה לתפעל אקספי בצורה חלקה ד.אין לי תוכנות מיוחדות שעולות עם המחשב או משו כזה.. מה שנראה לי שזאת גרסה של האקספי דפוקה כי הוא נתקע בעיקר בחלק של הטעינה של האקספי עם הלוגו ..כ-דקה.. מה אתם אומרים ומה אפשר עוד לעשות?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by benita1,

כאשר אני מפעיל ת נמחשב אני מגיע לשולחן העבודה וכל מה שהיה בו איננו נישאר רק הרקע אולם אני מצליח להפעיל אותו דרך מהל המשימות בטענת c: מה עלי לעשות

25. Started by ofirrjd,

היי, לאחרונה לאחר שהתקנתי את CCC של ATI ואת DeskScape שמתי לב שיש סרוויס שמשתמש ב 50% CPU באופן קבוע. שמו svchost. גם לאחר שהסרתי את התוכנות הנ"ל וחזרתי לדרריבר המקורי של ויסטה לכרטיס מסך, עדיין הסרוויס הזה נשאר. איך זה מתקשר לכ"מ ול dreamscene? אם הורגים את הסרוויס הזה, כל ה AERO מתבטל. מכאן אני מבין שזה קשור, כנראה. עליי לציין שזה לא קרה לאחר שהתקנתי ויסטה אלא רק לאחרונה ואני בכלל לא יודע אם זה קשור ל CCC או ל DeskScape שהוסרו בינתיים מהמערכת. כמו כן, הרצתי אנטי וירוס וכנראה שזה לא וירוס. נא עזרתכם, אופיר

• 4 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.