עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by izikd,

מה זה אומר? פתאום זה אומר שהוינדוס ניסיוני או מה? יש לי אותו משנה שעברה והתקנתי מלא פעמים ועשיתי פורמט ואף פעם לא היה כזה דבר מה זה לכל הרוחות????????????? http://www.freewebz.com/izikd/otherpic/xptest.JPG

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי עשיתי פירמוט למחשב שלי דרך ההגדרות של הווינדוס ושכחתי לגבות כמה קבצים האם אפשר לשחזר את הקבצים האלה? יש לי SSD תודה

3. Started by gigi,

שלום... ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה...אחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז יש לי הודעה מהבהבת על המסך שאני צריך לבדוק את החיבור וזה אומר לי שמוניטור עובד... ואני לא יכול לגשת למחשב אלא רק ריסטרט ואחרי שאני עושה ריסטרט אז מופיעה לי התמונה הבאה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  4. שלום 1. איך אפשר להתקין win me במחשב שבו win xp מותקנת בלי להסיר את ה-xp כך שאפשר יהיה לבחור בהתחלה איזה מערכת להתחיל ? 2. האם קיימים מגבלות על נפח דיסק שצריך להתקין בו את ה-me ? 3. האם ניתן להתקין me על דיסק d: ? 4. נושאים אחרים שצריך לדעת עליהם ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by Dr.K,

יש לי windos XP Pro כל תקייה שאני פותח מופיעה ללא סרגלי כלים או תפריטים (File, Edit,Tools...) כך שלא ניתן לחזור רמה מעלה וכד'. מופיע רק שם התקייה על גבי רקע כחול. בלחיצה על כפתור הימני של העכבר אין אפשרות לבחור במאפיינים...(על הרקע הכחול). בלוח בקרה--> אפשרויות תיקייה. אין שום אפשרות להחזיר את החלון למצב הקודם. תודה מראש למציע הפתרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by ziv0798,

יש לי מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי אחריה מערכת הפעלה XP והXP לא מזהה את הויסטה!(ז"א הוא פשוט מפעיל לי את הXP למרות שיש גם ויסטה) מה אני עושה.....

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by baruchiro,

אהלן. אני רוצה לדעת איך להזריק קובץ batch לאירועי מערכת. למשל, ראיתי מישהו פה שכותב שיש לו קובץ שעובד עם הדלקת המחשב. בפירוט יותר- כרגע אני מעוניין שהמחשב יבצע פעולה (הודעה אופתיחת מסמך) בעת שליחת מסמך להדפסה. יש דרך לבצע אחד מהדברים? יש המלצה על אתר לימוד bbatch באופן מתקדם?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Golden-WerWolf,

אני לא יודע איך ואני לא יודע מתי... אבל הוא אבד...! עכשיו איזה ציפור קטנה לחשה לי שאפשר לבקש ממיקרוסופט דיסק חדש או משהו כזה... משהו שאני נותן להם את הסיריאל והם שולחים לי דיסק... זה נכון? אם כן לאן אני אמור להיתקשר...? ואם זה עולה אז כמה...? תודה מראש...!

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  9. שלום רב: מאז גל העדכונים האחרון, כל פעם שאני מנסה לסנכרן את השעון מהאינטרנט (לא משנה אם השרת הוא time.nist.gov או poot.ntp.org), הוא רושם לי "אירעה שגיאה בזמן ש-Windows ביצע סינכרון עם (כתובת שרת). פעולה זו הוחזרה מכיוון שמשך הזמן שהוקצב לה חלף". מה אפשר לעשות? האם יש עדכון כלשהו שאני צריך להסיר כדי שהכל יסתדר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מנגנון ה-UWP של חנות היישומים המובנית במערכת החלונות העדכנית היה אמור להיות בלתי ניתן לפריצה - אל הפיראטים הוכיחו אחרת, שוב לכתבה

11. Started by amit501,

יש לי גם 98 ו-Xp במחשב אחד. אתמול התחברתי לרשת ב-XP והיה לי את הוירוס של ה-60 שניות. נראה לי שתיקנתי אותו כי הוא לא חזר אבל כשעשיתי ריסט לא מזמן פתאום לא יכולתי להפעיל את WINDOWS (לא הצלחתי להגיע למסך של הבחירה בין 2 מערכות ההפעלה ) ובמקום היה לי : invalid boot.ini file booting from c:\windows ובמסך שאחריו: windows could not start because the following file is missing or corrupt <windows root>\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file לא מצליח להכנס ב-SAFE MODE ושחזור להגדרות האחרנות לא עוזרות . יש פתרון ? אולי משהו לשנות ב-BOOT? תודה.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  12. כול פעם שאני פותח תמחשב עולה וינדוס ולפני זה יש כול הזמן את האגף של הSWITCH USER לפני שאני נכנס ויש לי רק יוזר אחד... בבקשה תעזרו לי איך אני מבטל את זה . תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by SharonK,

היי חברה אני חדש.. שמעו יש לי בעיה בשורת המשימות ב-XP שפשוט תסתכלו היא גדולה כזה.. ואני לא מצליח להוריד באחד פשוט שאני מנסה זה תמיד כאילו השורה הזאת מוסתרת... זה מעצבן!!! בבקשה תעזרו לי הנה למשל תמונה: http://planet.nana.co.il/BS17/sa.JPEG תכנסו לקישור שימו לב לשורת המשימות בווינדוס גדולה כזאת... דרך אגב- יש לי WindowsXP Pro תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by bogdant,

שלום יש מצב שיש וירוסים אשר פוגעים במחלקי המחשב (מעבד לוח אם) ול רק בדיסק קשיח ועם הוא יכול להיות בדיסק של WINDOWS XP?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by manenbu,

שאלה בקשר לשדרוגי מערכת וכאלה. אחותי מתכננת לקנות בשבילי לפטופ בארה"ב. הלפטופים שם מגיעים עם windows vista אני מניח (כמו בכל מקום), אבל יש כאלה שמגיעים עם שובר ל windows 7 שאתה מקבל חינם (או שלא? לא יודע) ברגע שאתה רוצה לשדרג. השאלה שלי - איך זה בדיוק עובד? השובר לשדרוג, מאפשר לי לשדרג ל 32 או 64 או שניהם? והאם השובר יהיה תקף גם בארץ?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by eyal00,

שלום, התקנתי היום WIN 7,הכל טוב ומהיר אבל פתאום כל תוכנה שאני רוצה להכנס אליה נפתח הWMC... אפילו הסמל של הFIREFOX השתנה לסמל של הWMC וזה כבר נהיה מעצבן. אפילו סתם שאני נמצא בשולחן עבודה פתאום קופץ הWMC. קרה למישהו? אולי באג? במקרה הכי גרוע יש אפשרות למחוק את הWMC או שהוא מובנה בווינדוס? תודה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by Guyn,

שלומות עליכם שימו לב לתמונה המצורפת שמנהל המשימות ללא חלקו העליון. אני אמנם יכול לעבור בין התפרטים ע"י Tab אך ברור שזה לא אמור להיות ככה. אני לא זוכר שהתקנתי משהו מיוחד שגרם לכך, אתם מכירים איזה טריק לסדר את זה? והאם זה באג מוכר בווינדוס XP? (אני יודע מנסיון עבר שהתקנת תיקון תסדר את הבעיה, אבל בכל זאת רציתי לשאול האם יש דרך מהירה יותר). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ShahafH,

שלום. אני לא חדש בפירמוטים אבל משום מה לא משנה מה אני מגדיר בביוס זה לא מוכן להעלות את הדוס ואת ההתקנה של הווינדוס אבל בווינדוס עצמו כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה את הדיסק מופיע ואפשר להפעיל ולהתקין ווינדוס על ווינדוס מה שאני לא מעוניין. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by יונתן4,

שלום יש לי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה האם אני יכול להתקין את ווינדוז הקנוי של המחשב הקודם הישן שעדיין פעיל ומוריד עדכונים או שכל מערכת הפעלה היא למחשב אחד? יש דרך להתקין על שני המחשבים ולעדכן? או שזה אומר פחות מדי כסף לביל גייטס?

20. שלום, בשבוע האחרון התחילה לי בעיה בסייר קבצים בווינדוס 10. אני לא בטוח ב100% אבל יש סיכוי שזה התחיל אחרי עדכון. הבעיה מתרחשת כשאני בסייר קבצים ( File Explorer) . לפני שהתחילו הבעיות יכולתי לרשום תחילת מילה במלבן של חיפוש הקבצים והסייר קבצים התחיל להראות לי קבצים שקשורים לחיפוש. אבל עכשיו אני חייב לרשום בדיוק מה אני רוצה למצוא, ואני צריך לעשות ENTER כדאי שזה ימצא משהו. בהתחלה לא יכולתי לרשום שום דבר בחיפוש בכלל, אבל אחרי שהפעלתי מחפש את Windows Search ב-services זה הסתדר, אבל הבעיה עברה למה שתיראתי מעל. אין לי CORTANA, או לפחות זה לא רץ לי ברקע. האם יש דרך לפתור את זה? אני אוסיף שהחיפוש שנמצא בתחתית המסך (ליד האייקון של ו…

21. Started by DJ_Yaniv,

שמעתי שיש windows gamer... רציתי לבקש שתביאו לי קצת פרטים עליו, ואם אפשר גם כמה תמונות.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by Holography,

התקנתי ופרמטתי היום דיסק קשיח בנפח 500GB בעזרת אשף ההתקנה של windows 7 והוא לא הסכים לוותר על מחיצה קטנה בשם "(F:) שמור על ידי המערכת", איך אני יכול להפטר מהמחיצה הזאת ולספח אותה לG? מצורפת בזאת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by lihi,

בתחילה אתנצל - ניסיתי אתמול לחפש את הנושא במנוע החיפוש - ונכשלתי . הורדתי את הגירסה ל- 2000 ומשום מה היא רצה אבל בסוף אין לי DIRECT X על המחשב . כמו-כן ראיתי באתר של מיקרוסופט הערות על הגירסה ל- XP אך לא הבנתי מאיפה להוריד את הגירסה המלאה ל- XP ( יש לכל סוגי המערכות פרט ל- XP ). נראה לי מוזר - אבל - בבקשה - האם ניתן להוסיף באתר / לתת כתובת - מהיכן להוריד את הגירסה - להריץ במחשב וזהו - או האם זוהי בעיה ידועה ? תודה מראש - ובתקווה שצדקתי בפורום שכתבתי את הנושא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by anevsky,

לפני מספר ימים התקנתי את NET FRAMEWORK . ומאז אני סובל מבעיות עם מספר תוכנות - השאלה היא - האם ניתן פשוט להיפטר מהנ"ל ע"י שימוש בADD REMOVE (זה נמצא שם) ? או שמא אגרום בכך נזק נוסף. אני ב XP PRO SP2 - ועד היום לא הפריע לי לעבוד בלי הנ"ל (ביצעתי את ההתקנה לשימוש מסויים שהתבטל בינתיים) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  25. בהגדרות חיסכון החשמל של WIN ניתן להגדיר מעבר של המערכת למצב hibernates. מה קורה למחשב במצב זה? מה אני החיסכון במעבר של המערכת למצב הזה והאם זה לא פוגם בשום דבר אחר?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.