עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Baridy,

2GB RAM NVIDIA 8500 AMD Phenom לא זוכר איזה יעבוד? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, בניתי מחשב חדש. התקנתי XP SP2 חוקי עם רשיון שיש לי . שהתחלתי לעדכן הוא הראה לי שיש עדכון לSP3 עדכנתי הכל עבר חלק . עכשיו שניסיתי לבדוק שיש עדכונים נוספים גילתי שיש עוד 15 עדכונים חלקם של XP, של IE 7 ושל OFFICE 2007 (שגם הוא עם רשיון). התקנתי ידני SP1 לOFFICE 2007 וכמות העדכונים ירדה ל 13. מפה אני לא יודע מה לעשות המחשב לא מוכן לעדכן את העדכונים שהוא הוריד . לא מעדכן ממערכת ההפעלה וגם לא מכיבוי ועדכון . אני אשמח לעזרה. המחשב חדש רק שלשום הותקן אני ממש לא רוצה לפרמט שוב . בתודה מראש למגיבים .

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by FresH-MeaT,

אין לי מושג למה זה.. הקבצים פשוט לא עובדים דרך התוכנה הזאת של הווינדוס כשמדליקים את התוכנות.. היא מראה לי את כל סוגי התמונות אפילו סרטים היא גם מראה.. אבל קיבצי גיף היא לא...

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by M7a,

נכנסתי לבעיה רצינית... לכל מי שראה את ההודעות האחרונות שלי... התקנתי ויסטה בטא וזה הפך לי תכונן ל - NTFS ואני טיפש שלא התקנתי בנוסף לאקס פי.. אלה במקום! יש לי קצת בעיות עם האנגלית של הויסטה (למשל אי אפשר לצרוב קבצים בעברית). אני חייב חייב להתקין אקס פי! בגלל שהכונן שלי הוא NTFS הדוס שבתקליטון אתחול 98 לא מזהה אותו.. ואז שאני מתקין XP (אחרי פירמוט) הוא לא נותן לי בגלל שהוא לא מזהה בוט בכונן האקטיבי שלי. אני חייב חייב לשנות את הכונן שלי לFAT32 ... אחרי זה אני כבר יסתדר. הפתרונות שיש לי ראש הם: 1. להכנס דרך תקליטון אתחול לFDISK למחוק את הכונן וליצור אותו מחדש... אבל זה בעייתי כי אני חייב למחוק גם את שאר המחיצות באותו דיסק קשיח. ואז אני מאבד את כל השירים שיש לי בכונן D (וזה ה…

5. שלום רב ובוקר טוב אני משתמש בדפדפן אינטרנט אקספלורר 9 64 ביט לחלונות 7 64 ביט תוך כדי הגלישה עולה לי הודעת שגיאה שגורמת לאינטרנט אקספלורר להתרסק ! ולהיפתח מחדש חשוב לציין שהתקלה קורת בכל פעם , זה יכול לקרות בעת כתיבת אשכול , או בפורום דיבורים וכו' חיפשתי ביומן האירועים אודות התקלה ומצאתי כמה פרטים מענינים שאשתף אותם איתכם בס"ד פרטי התקלה ‏ יישום שחלות בו תקלות: iexplore.exe, גירסה: 9.0.8112.16421, חותמת זמן: 0x4d76255d שם מודול שחלות בו תקלות: ntdll.dll, גירסה: 6.1.7601.17514, חותמת זמן: 0x4ce7ba58 קוד חריגה: 0 xc0000374 היסט תקלה: 0 x000ce653 מזהה תהליך שחלות בו תקלות: 0 x17c0 שעת ההפעלה של היישום שחלות בו תקלות: 0 x01cc0a2339b710e1 נתב ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Haflo,

אם התקנתי XP על מחשב מסוים ולאחר מכן התקנתי עליו Win98, ה Dual boot הלך לו...איך אני מחזיר אותו? דרך MSDOS.sys Multiboot=1 לא עבד!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום... היום הגדרתי רשת לדוד שלי.. (מתוך מאות פעמים שעשיתי את זה בשנה האחרונה..) ובכל מיני עשרות מחשבים... וזאת הפעם הראשונה שיש לי בעיה כלשהיא... יש 2 מחשבים p4 2.4... and p4 1.8 ה1.8 הוא המחשב ה"אחראי"... עם 2 המדפסות.. ושאני מנסה להיכנס ל1.8 מה2.4.... הוא אומר לי שאין לו גישה למחשב ההוא... ואני צריך את זה בשביל שיתוף המדפסת... עשיתי את ההגדרה של הרשת כמה וכמה פעמים... וגם שיניתי את השם של 2 המחשבים... כמה פעמים.. (כמו שהעוזר של התקלות רשם לי לעשות..) ואין שום דבר... אשמח אם מישהו נתקל במשהו שכזה ויכול לעזור... חשוב מאוד! תודה רבה.. עריכה : בעצם הבעיה היחידה היא... שאני מגדיר רשת.. ואין למחשב ה2.4... גישה ל1.8... ועשיתי הגדרת רשת כמו שאני עושה תמיד.... וכמה פעמים שעשיתי…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by assaf990,

אני מנסה להתקין SP1 ואז במהלם ההתקנה (דקה לאחר פתיחת האשף של ההתקנה) מופיעה לי הודעת שגיאה כזו: the file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other appilication and then click retry ואני נשבע - אין לי אף תוכנה ברקע. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by xjj,

בשורת משימות למטה כשלוחצים לחצן ימני בעכבר על אחת התוכניות זה פותח חלון קטן אם דברים שנפתחו לאחרונה שקשורים לאותו דבר, כיצד אפשר לבטל את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by shynet,

שלום לכולם, אם אני מתקין משחק, והוא מתקין לי Directx 9 אוטומטית על וויסטה, האם הוא עובר על הקבצים של Directx 10 או שרק מתקין קבצים נוספים ולא פוגע בDirectx 10? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה... ואם הוא כן פוגע ב-DX10, האם ניתן לשחזר?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by SLI/CF,

האם ישנה אפשרות של העתקה של מערכת הפעלה מדיסק אחד לדיסק אחר? משום שהיא נצרבת על גבי הדיסק הקשיח איני בטוח אם זה ניתן להוצאה לפועל תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by ThaOG,

אם יש לי רישיון לXP ואת הדיסק המקורי. האם למחשב השני שלי אני צריך לקנות עוד רישיון או שאני יכול להשתמש באותו דיסק גם אליו? עכשיו אם אני אתקין אותו במחשב השני האם בבדיקת מקוריות של מיקרוסופט יהיה לי בעיות?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  13. מקודם המסך פתיחה הציג לי את המשתמשים ככה. http://blog.techinline.com/wp-content/u ... chUser.jpg עכשיו פתאום המשתמש עשה לי בעיות ולא נתן לי להכנס עליו. הוא רשם "התחברות לשירות user profile service נכשלה". עשיתי את המדריך הזהhttp://support.microsoft.com/kb/947215/he והמשתמש התחבר והכול עבד סבבה. אבל עכשיו הוא לא מציג לי את כול שלושת המשתמשים. הוא דורש שאני יזין ידנית ככה. http://www.isg.hest.ethz.ch/docs/window ... .png?hires איך אני מחזיר למסך שיראה כמו מקודם? זה מחשב נייד עם windows בעברית בקצב 32 ביט.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Roeih12,

שלום לכולם, שבוע הבא צריך להגיע לי מחשב חדש שהזמנתי, intel i7 עם 16GB RAM. מערכת ההפעלה תותקן על כונן SSD. עד כמה שידוע לי לא תהיה בעיה מבחינת חומרה של המערכות הנ"ל, ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, המחשב עצמו ישמש בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי רגיל של סרטים וגלישת אינטרנט, מדי פעם עריכת סרטים עם premiere\after fx יש יתרון בולט ל win8 או שעדיף win7? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אני שמח להודיע שסוף כל סוף, בעלי חלונות 98, 2000, NT ומילניום יכולים לחזור ולהוריד עדכונים דרך Windows Update! שלושה חודשים חיכינו לזה לא?...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by SHIR-SHIR,

פירמטתי את המחשב. התחלתי לעשות עידכונים והתקנות אך כשהתקנתי את המסנג'ר הוא לא פעל לי. חשבתי שזאת בעיה בגירסא שהורדתי ולכן מחקתי אותה והתקנתי ישנה יותר ( תכננתי לבצע עידכון לגירסא חדשה יותר בעזרת החלון שיעלה לי.) כשעלה החלון לעידכון גירסא ניסיתי להכנס דרכו לאתר שממנו מורידים את הגירסא החדשה ולהתקין אך היה רשום לי שהדף לא נמצא. כשאני שוב מנסה להתחבר דרך המסנג'ר החדש זה רושם לי שאני לא מחוברת לאינטרנט ( כשאני כן!). לא סיימתי לבצע עידכונים במחשב ומאותו רגע אני לא מצליחה להכנס לאתר של מיקרוסופט ולא מצליחה לעשות עידכונים. חשוב שאציין שהווינדוס שברשותי הוא מקורי. למה אני לא מצליחה לעשות את זה? מה בכל התהליך עשיתי לא נכון ואיך אני יכולה לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by yp3,

יש לי חשבון ב OPENDNS.COM (למי שלא יודע זה שירות סינון אינטרנט שפועל על DNS) הגדרתי אותו בנתב אחד שלי שמחובר לכיתה מסויימת. השירות עובד טוב, רק בעיה אחת, אתרים שכבר נכנסו אליהם פעם עדיין אפשר להכנס אליהם(למשל ynet.co.il). הפעולות שעשיתי: ipconfig/flushdns מחיקת כל האפשרויות בהיסטוריה של IE8 הפעלת המחשב מחדש וכלום, עדיין הוא נכנס לי לאתרים שנכנסו אליהם בעבר. נכנסתי לNSLOOKUP ושם אני מקבל את הכתובת של החסימה כאשר אני נכנס לipconfig/displydns אני בכלל לא רואה שם את ynet.co.il למרות שלפני שניה נכנסתי עם הדפדפן לשם לי זה נראה כאילו הדפדפן שמר לעצמו את הכתובת של האתר והוא בכלל לא ניגש לDNS, אבל מחקתי מה שאפשר למחוק וזה לא עוזר. אם למישהו יש רעיונות - אני אשמח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  18. שלום לכולם, הבעיה היא שאני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט. עם 2 מחשבי windows xp אין לי בעיה (רק מסמנים וי במקום הנכון) אבל מחשב אחד הוא XP (זה שמתחבר לאינטרנט) והמחשב השני הוא win98 . לא ניסיתי לעשות זאת אף פעם. מישהו יודע אם ניתן ? איך עושים זאת ? תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2920 צר לי שאני מביא קישור מחנות זו, אבל הם הכי זולים. בקיצור, מישהו יכול להגיד לי אם יש לדבר הזה דרייבר ל-WIN98?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  20. שלום, בקרוב אני מתקין וויסטה ויש לי כונן 250 גיגה . המחשב ישמש למשחקים והורדות ככה שצריך גם הרבה מקום לזה אך צריך להשאיר דיי מקום לויסטה. כמה לדעתכם צריך להשאיר לויסטה + עוד קצת מקום שישאר לקצת תוכנות כמו מסנג'ר וינראר וכו? תודה !

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by ofir-harlev,

התופעה היא כדלהלן: אני מכבה את המחשב. אחרי הרבה זמן שהוא כבוי אני מדליק אותו והכל נראה כשורה. המחשב מגיע למסך שבו רואים את הלוגו של ווינדוס. הנורה של ההארד-דיסק מהבהבת בצורה נורמאלית ונראה שמערכת ההפעלה עולה מיד... אך אבוי! ברגע ששלושת נורות המקלדת (הלוקים למיניהם) נדלקות ונכבות, המחשב נתקע וגם אלוהים לא יזיז אותו. במצב הזה אני חייב ללחוץ על הריסט משום שהמחשב פשוט קפוא ולא מגיב למאמצי השונים. אני לוחץ על הריסט, המחשב מתחיל הכל מהתחלה. עולה לי השאלה של הווינדוס האם אני מעוניין בכך שינסה לתקן את הבעיה, או שאני מעוניין שהווינדוס יעלה כרגיל. כמובן שהוא לא מצליח לתקן את הבעיה אז אני אומר לו להפעיל כרגיל והמחשב עולה פיקס כאילו כלום לא קרה. ריסטרטים של הווינדוס למיניהם עובדי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. איך אני מוציא את האפשרות הזאת, אם יש לי שיר למשל עם שם ארוך אז הוינדוס מקצר אותו, וכשאני לוחץ אליו השם חוזר... איך ארני מוציא ת'אפשרות הזאת? שמעתי שצריך לעשות משהו ב"מאפיני תיקיות", (בוינדוס 98 אני זוכר... עכשיו יש לי XP PRO...) בבקשה תעזרו לי...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Buffer,

היי, יש לי ויסטה מותקן ו-XP.. כל אחד במחיצה נפרדת ב-HDD נפרד. בויסטה לא השתמשתי בערך מאז שהתקנתי אותו.. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה.. מה שניסיתי לעשות זה פשוט למחוק את כל הקבצים שלו מהמחיצה שהוא נמצא בה.. הוא מחק כמה קבצים ואז נתן הודעה שאי אפשר להמשיך כי חלק מהקבצים נמצאים בשימוש.. איך בכל זאת אפשר להעיף את זה? תודה, אור. -- כשאמרתי הקובץ נמצא בשימוש התכוונתי להודעה הזאת של קובץ בשימוש/גישה נדחתה וכו'...

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by spz,

מחקתי בטעות חלק מהפונטים בתיקיה שלהם בC> WINDOWN. עכשיו חסרים לי פונטים והווינדוס נראה מוזר. ניסיתי להכניס את הדיסק XP ולהתקין את הפונטים של המזרח התיכון, אבל זה לא נותן לי את האפשרות. מה עושים? :'(

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. התמונה אומרת הכל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.