Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את כל העידכונים של ווינדוס אקס פי והווינדוס נהייה לי באנגלית למרות שבאפשרויות שפה בלוח בקרה כתוב שזה בעברית...מה אני יכול לעשות....בבבקשהההה עזרו לי....אני לא יודע כל כך א-נ-ג-ל-י-ת..!!! :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת ההוינדוס הפסיק לזהות את קספרסקי למרות שהוא עובד ימה עושים?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הכל התחיל כשראיתי שברובהאתרים (שכן נתמכים בפיירפוקס) יש בעיה בדפדפן והוא לא מציג כראוי תמונות הסרתי את פיירפוקס וכשניסיתי להשתמש בIE הוא קרס כשניסיתי להוריד פיירפוקס מחדש עשיתי שחזור מע' לווינדוס שהצליח ומאז קרו מס' דברים: 1. יש אינטרנט (המסנג'ר מתחבר) ואני מצליח לגלוש אבל רק בIE כשהוא ללא תוספות (יש אפשרות כזו) וזה אומר שאני לא יכול להתחבר לאף אתר או להוריד שום דבר. 2. כשאני מנסה לבצע שחזור מע' אני לוחץ פעמיים הבא, בפעם הראשונה זה מגיע כרגיל לחלון הסופי. בפעם השניה שאני לוחץ הבא, במקום להתחיל בשחזור הווינדוס לא מגיב וזה כאילו שלא לחצתי. יש לי דיסק ווינדוס מקורי וניסיתי לעשות REPAIR אבל בלוחות של MSI אי אפשר לשנות את הסדר של הBOOT ככה שהמחשב יקרא קודם מהכונן האופטי ואח"כ …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, גלשתי בכמה אתרים לא חוקיים (Warez וכאלו...), במהלך הגלישה פתאום אני שם לב שהמחשב התחיל לעשות דברים על סמך עצמו, עושה פעולות כפולות וכו'... זה הגיע לזה שלא יכלתי לעשות כלום במחשב והעסק לא הגיב. עשיתי ריסטארט וזה המשיך עם זה, פעולות לא רצויות קריסות וכו'... ראיתי שקרס שם משהו שנקרא Intergrator... עשיתי שוב ריסטארט וכצעד נואש בחרתי אחרי שלחצתי F8 בעליה באופציה Last Good Known בתקווה שהעסק יעבוד ואכן כך. השאלה היא מה זה לכל הרוחות היה? יש לי אנטי וירוס (NOD32) + פיירוול (Tiny) + פיירוול חומרתי בנתב מה קרה כאן ? ומה עליי לעשות כדי שזה לא יקרה שוב (אל תגידו תפסיק באתרי WAREZ, תודה) יכול להיות שהאתר הכניס לי רגולה למחשב שדפקה בו קבצים? באיזה תוכנות עליי להשתמש כדי…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני אכתוב בקצרה כאן מה קרה.. עד עכשיו בעת פתיחת המחשב הייתי צריך ללחוץ אנטר כשהופיע לי הודעה כזאת בטרם ההכניסה לווין כדי לאשר את המשתמש שלי באקס פי.. היום הסרתי את זה ולפני כמה דקות עשיתי ריסט בפעם הראשונה לאחר מכן כדי לראות אם זה באמת השתנה.. כשפתחתי את המחשב באמת לא נשלחה ההודעה ההיא אבל נשלחה לי הודעה אחרת בחלון אפור כזה שלא כל כך הבנתי מה אומרים שם אני רק שוכר שהיה רשום למעלה משו כמו Netware אז לחצתי אנטר.. כשעלה הוינדוס ראיתי שהרקע שלי השתנה, נעלמו לי כל הקיצורי דרך מהשולחן עבודה, אין לי עברית, הגלגלת לא עובדת, אי אפשר לסמן כמה פריטים במכה אחת, אין לי קיצורים בשורת משימות, התווספו לי כל מיני אפשרויות של האקקספי בצד ימין למטה כזה ובSTART שלי.. בקיצור משו כאן השתגע וא…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הווינדוס אומר שהוא נתקל בבעיה עם WUAUCLT ועם MICROSOFT WINDOWS וכשאני לוחץ אל תשלח זה חוזר בשתיהם ואם אני מתחיל להשתמש כרגיל במחשב זה עושה ריסט. יש לי WINDOWS XP PRO SP2 בבקשה תעזרו לי.....
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הווינדוס שלי שינה לי את הפונט במחשב ואני לא יודע איך להחזיר לפונט המקורי , אני גם לא יודע מה הפונט המקורי אז אם מישהו יכול לבדוק אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי את המחשב משהו כמו חצי שנה ועד הבוע הכל עבד בסדר גמור אבל השבוע היו שני עדכונים לווינדוס ושלחצתי לו לעדכן אז הוא אמר שהעדכונים הותקנו בהצלחה ואחרי שאני סוגר את החלון עדיין מופיע לי הסמל של העדכונים של ווינדוס ואז כשאני פותח את החלון של העדכונים אז זה מראה לי את אותם עדכונים שהוא הרגע התקין וככה זה חוזר כל השבוע... מה לעשות? תודה לכל העוזרים! נ.ב מדובר על אותו עדכון,העדכון לא משתנה לעדכונים של תוכניות אחרות.
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי (השני שלי) יש ווינדוס אקס פי וקניתי אותו בערך לפני חודש ועכשיו עולה לי הולדה שאומרת: "יש להפעיל עותק זה של windows באמצאות microsoft לפני שתוכל להיכנס למערכת. האם ברצונך להפעיל את ווינדוס כעת? כן/לא" אם אני לוחץ על כן ועל לא הווינדוס לא פועל.....מה אני יכול לעשות?????
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי סריאל מקורי שאני מנסה לעדכן זה מה שהוא רושם : http://img517.imageshack.us/img517/1431/qqqrf5.jpg
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם ל''מאפייני צלילים והתקני שמע'' הווינדוס כותב תחת הTab של ''עוצמה'' ''אין התקן שמע'' החיבור של הרמקולים (+באס) הוא לא מוציע שום צליל. כשניסיתי לשמוע משהו במדיה פלייר הוא כתב שאין אפשרות משום שהוא לא מזהה את התקן הקול. אני חושב שזה בגלל שכשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ההתקנה נתקעת =\ (Asus M2N-E,כרטיס אונבורד) אז הווינדוס אף פעם לא מזהה את התקן השמע. יש דרך לפתור את זה?כמו שאמרתי,שאני מנסה להתקין את הדרייבר דרך הדיסק המחשב נתקע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. לוח אם: K8NF-9 מעבד:amd 64bit 3000+ s939 ארד דיסק:WD 80gb Sata ושאני מכניס את הדיסק של ה- Windows XP Home Edition, הווינדוס לא מזהה את ההארד דיסק שלי הכנסתי דיסקט שיצרתי והוא לא היה טוב אני רוצה לדעת איזה דרייביר מתאים ללוח אם שלי נכנסתי לקובץ שקוראים לו menu.exe ונפתח לי החלון הבאה ואני לא יודע מה לבחור.. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכם, במחשבי מותקן סטיק אחד של 2GB DDR3 1333 של חברת kingston. התקנתי Win7 X64 Ultimate. משום מה כתוב לי זכרון RAM: 2GB (1.75 בשימוש) מדוע הוא לא מנצל את כל הזכרון שקיים אצלי? תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי win xp המחשב ניכנס לאתר של windows update מוצא את העידכונים ומתקין אותם, ואז שאני מפעיל מחדש את המחשב ובודק שוב אם יש עידכונים ב windows update, העידכונים שהותקנו מופיעים שוב ברשימת העידכונים הזמינים שצריך להתקין. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות הפעלה מותקנות, 7 ו-XP, בשתיהן יש בעיה עם התחלת הווינדוס. במשך 2 דקות עם התחלת הווינדוס שום תוכנה לא עולה, וכשאני לוחץ על איזשהו אייקון זה לא מגיב. אחרי 2 דקות פתאום הכל מתחיל לפעול, וכל מה שלחצתי לפני 2 דקות פתאום עולה בבת אחת, האנטי וירוס עולה, בקיצור הכל. מה יכול לגרום להשהייה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בבוקר הייתה הפסקת חשמל פעמיים ברציפות בהפרש של 5 דקות בבית שלי ולאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק, אך כאשר הוא מגיע לטעינת WINDOWS XP כעבור מספר שניות מופיע מסך כחול לחצי שניה ונהיה ריסט. גם בסייף מוד אותו דבר. בבקשה עזרה מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המחשב עולה וכשהוא מגיע לבחור משתמש אני בוחר את המשתמש שלי והוא לא נכנס לי אליו. הוא כותב טוען הגדרות משתמש ורק מראה לי את תמונת הרקע שלי. מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני פותר אותה???
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
פרסמתי את הבעיה בפורום חומרה כי חשבתי בהתחלה שהבעיה בהארדיסק.. אבל יש מצב שזה במערכת הפעלה. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לעמוד שניתן לבחור בו איך להעלות את הווינדוס(SAFE MODE, NORMAL ואלה..) כשאני בוחר באחת האפשרויות הווינדוס מתחיל להיטען כמה שניות ואז מופיע לשניה מסך כחול. צילמתי אותו בערך אם זה עוזר לכם: http://www.siz.co.il/up/e2jwnmwnjzm2.jpg ואז המחשב שוב חוזר לעמוד הראשון ונכנס ללופ כזה.. ממ אמרו לי לנסות להפעיל את המחשב עם WINDOWS PE או לעשות REPAIR . ניסיתי לעשות REPAIR אבל הבעיה שליד כונן C רשום לי unknown. ואין לי את האפשרויות לעשות REPAIR על הכונן. מה אתם מציעים לעשות? אני חייב לגבות איכשהו את הקבצים שיש לי בהארדיסק תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP וכשאני מעלה את המחשב הוא מעלה לי מסך שחור עם אפשרויות של LAST GOOD CONFIGURATION NORMAL BOOT SAFE MODE ניסית להיכנס לנורמל מוד אבל הוא עושה כאילו הוא טוען את ה-XP ובשלב של ה- מסך הכחול של הברוכים הבאים הוא עושה מסך שחור ולא מגיב ניסיתי לעשות גם את ה-LAST GOOD CONFIGURATION וזה עושה את אותו דבר רק ה-SAFE MODE עולה איך אני מתקן את הבעיה כדי שיעלה לי הווינדוס תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן! יש לי WIN7 כבר מלא זמן ואני משתמש והכל טוב ויפה עוד לא היתה לי תקלה אחת. אתמול היתי באמצע משחק והיה הפסקת חשמל והמחשב התכבה ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ומופיע עליו את ההודעה הבאה: "Disk boot failure, insert system disk and press enter" ואני לא יודע מה לעשות. דרך אגב בדקתי בביוס והבוט מכוון ל-HDD כמו תמיד ואני לא מבין מה הבעיה פתאום. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום , היום הדלקתי את המחשב , אני רואה שיש אפשרות לבחור בדרך שבו יעלה ווינדוס..(מוזר קצת..) , אבל המשכתי ובחרתי בדרך הרגילה , בכל מקרה הופיע לי מסך כחול בתחילת המסך מופיעה ההודעה: A problem has been detected and windows has shutdown to prevent damage to your computer. If this is the first time you have seen this error screen restart your computer." ואז הוא כותב ומסביר על איך אפשר לתקן את הבעיה ולא זה לא עוזר..:-( ואז הוא כותב: "*** STOP: 0x0000008E (0xc0000005, 0xBF803EF6, 0xF8894C94, 0x00000000) *** win32k.sys - Address BF803EF6 base at BF800000, DateStamp 43446a58 Beginning dump of physical memory Dumping physical memory to disk עשיתי ריסטרט והפעם בחרתי במצב בטוח...…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שהדיון שאני אעלה הוא אמור להיות בפורום הזה אבל אני לא יודע מה הבעיה. אז ככה : כבר בערך חודש שיש לי בעיה מאוד מוזרה ... כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות את הווינדוס (כלומר מגיע לשלב שבו רואים WINDOWS וחלון קטן כזה שמתמלא ....) ולאחר מכן הוא פשוט עושה ריסטרסטים ... וכל הזמן מגיע לאותה נקודה ושוב עושה ריסטרט .. ובשלב כלשהוא הוא מצליח לעלות .. למישהו אולי יש רעיון מה הבעיה .. אגב יש לי מערכת הפעלה windows XP Pro
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי(מה שאומר שאני לא יכול בידיוק לאמר מה השגיאות) כשמפעילים אותו... אז כמופיע המסך הזה עם הטבלה(מסך 1 לפני שהווינדוס אמור לעלות) הוא נתקע שם ואומר שצריך להתקין מחדש את הווינדוס וגם אומר שנמחק לו משהו מהדיסק קשיח השאל שלי היא: האם אם אני ינסה להתקין מחדש את הווינדוס הב עיה תיפתר? או שאם המחשב מציין בעיה שנמחק משהו מהדסיק קשיח זה בעיה רצינית יותר מאשר להתקין ווינדוס מחדש? והשאלה השניה איך אני מתקין את הווינדוס (יש לי כמובן את הדיסק) אבל איך אני מפעיל אותו כי אם הווינדוס לא עולה אני לא מוצא דרך להפעיל את ההתקנה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל. אני משתמש בווינדוס XP SP2. לפני זמן קצר, קרה מקרה מוזר. אני ירדתי לשתות משהו וכשחזרתי הזזתי את העכבר והמחשב היה תקוע, אז עשיתי ריסט. לאחר הריסט, זה הגיע לטעינה של המערכת הפעלה, אך פתאום מופיע מסך שחור וכלום לא קורה. המחשב עולה כרגיל במצב בטוח עם אינטרנט. מה אני יכול לעשות? אני אפילו לא יודע מה הגורם לבעיה וממש לא בא לי לפרמט עכשיו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-