Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אתמול פתאום צצו לי אייקונים לא מזוהים על השולחן עבודה, ועל השולחן עבודה היה רקע באדום שרשום בו (גם עכשיו יש את זה) רשום בו משהו כמו YOUR COMPUTER IS משהו עם ספייור, תוריד תוכנה(באנגלית) כדי למחוק... כל איזה חצי דקה קופץ לי חלון של הווינדוס או חלון לא קשור שרושם להוריד תוכנות ולאשר כל מיני דברים... לפעמים קובץ דף אינטרנט(אקספלורר) למרות שאני משתמש רק בפיירפוקס בד"כ.. ניסיתי נדמה לי כל תוכנה אפשרית: Ad Aware Proffesional Ad Aware 2007 spy bot search and destroy xoftspy וגם SmitfraudFix אף תוכנה לא ממש עזרה, והתפלאתי ש - SmitfraudFix לא מצליחה למחוק את הבעיה.... האם אפשר לעשות משהו? בבקשה תעזרו לי אי אפשר לעשות ככה כלום במחשב.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הCP בדייברים האחרונים מסתבר עושה ראנדומאלית בעיות בVISTA. 1) מבטל Aero כיוון שמשום מה המערכת חושבת שהיא רצה במצב של 16bit 2) גורם לקריסה של הControl Panel וכל מה שמשתמש בCPLים. כל הפתרונות שמצאתי באינטרנט לא עזרו לי יותר מידי, גם חזרה לדרייבר ישן או מעבר לחדש לא עזרה(יש לציין שזה קרה בפתאומיות בלי שום שדרוג דרייבר). הדבר היחידי שעוזר זה הסרה מוחלטת של הדרייבר של nVIDIA(אפשר להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך ידנית). לעבוד בלי שליטה על הדרייבר של הכרטיס מסך זה מעצבן, אבל לעבוד בלי control panel זה סיוט(אני צריך להפעיל CPLים בצורה ידנית). nVIDIA פשוט מבזים יותר ויותר מיום ליום בכל הנוגע לדרייבר ותמיכה, גם ככה יש דרייבר נורמאלי פעם בחצי שנה, עכשיו גם הבאגים המפגרים האלה? תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואחרי שהתקנתי את הXP כל תיקייה שאני פותח נהיית לקריאה בלבד, ואני לא יכול לשנות את זה. כל פעם שאני משנה, זה חוזר שנייה אחרי זה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO, ולאחר פירמוט המחשב, הורדתי דרייבר לסאונד, אבל מסתבר שהוא היה סוס טרויאני חדש שאין לקספרסקי או לאחרים פיתרון בשבילו. זו השורה בקספרסקי שמתארת את שמו ומיקומו: detected: Trojan program Trojan.Win32.BHO.yr File: C:\WINDOWS\system32\comdlg3.dll//PE_Patch.UPX//UPX הבעיות הן כאלה: א. לאחר שמחקתי את הקובץ שהורדתי והביא איתו את הטרויאני, ניסיתי להיכנס לתיקיה בה הטרויאני עצמו התמקם, אבל אי אפשר למחוק את הקובץ. הוא פשוט מודיע שזה לא ניתן למחיקה! ב. שם הוירוס לא ניתן בכלל לאיתור ברשת, בעיקר בגלל סיומת ה-YR שלו. יש מלא טרויאנים עם שם זהה, רק עם סיומת שונה, כך שאני גם לא יכול לאתר טיפול מתאים. ג. אני זוכר שאפשר להיכנס לדוס כשהמחשב עולה, עוד לפני עליית הXP ואז משם …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם אין לי עברית אם אני נכנס לבחור שפה פונט וכד' (אני לא מתכוון שאני רואה ג'יבריש בסרט אלא רק אם אני פותח את הקובץ במחשב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם , פעם שאני עשייתי מאיפיינים על שיר מסוים , יכולתי לשנות את שם האמן , ועוד דברים ועכשיו זה מה שקרה: מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המעבד יהיה Intel Core 2 QUAD Q6600, וכרטיס המסך NVidia 8800 GTX. הקונפיגורציות שאני שוקל: 1. XP x86 עם 2GB. 2. XP x86 עם 3GB -- אמנם ישום לא ממש יכול לנצל מעל 2GB, אבל אני מניח שהג'יגה הנוספת תועיל לי (כלומר מערכת הפעלה וכל התוכנות עדיין ישאירו מספיק זיכרון כדי שהישום יקבל 2 "נקי" בלי swapping)? אשמח להתייחסות. 3. Vista x64 עם 4GB. זה אבל מחייב אותי לעבור לוויסטה שזוללת זיכרון -- אמנם המחשב יראה את כל ה-4 ג'יגה בלי בעיות, אבל חלק מזה תאכל לי מערכת ההפעלה (נראה לי שמבחינת זיכרון זה די יתקזז עם אופציה 2 במידה והיא אכן ישימה), שלא לדבר על העלות של רכישת הזיכרון. וחוץ מזה אני גם נאלץ לנטוש את XP x86 שאני די מרוצה ממנה, דבר שבעיקרון הי…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רוצה להתקין ויזואל סטייל ואני צריך את הuxtheme . יש לי XP PRO עם SP2 . אם צריך עוד פרטים על המערכת רק תגידו . תודה !
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה פתאום התחלפה לי השפה מעברית לאנגלית בXP מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את השפה לעברית ?תודה..
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קשה בתצוגה של המסך למשל אני נכנס לחלון שיחה במסן או לכל הדברים האחרים הוא לא פותח אותו על המסך אלא על שורת המשימות הוא פותח אותו ממוזער שאני עושה לו הגדל/שחזר הוא מראה את החלון מחוץ למסך או יותר נכון לא מראה את החלון אין זכר לחלון בכללכאילו הוא יצא מהמסך והלך לטייל אין שום מראה מהחלון כך שאפילו אי אפשר לגרור אותו מה עושים? תעזרו לי בבקשה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
במחשב החד שאני הולך לקנות יהיה לי מעבד Q6600 אז כמה ביט לקחת בכל גירסה לויינדוס? ויסטה 32 או 64? אקס-פי 32 או 64? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, התקנתי XP Pro והכל עובד טוב וחלק וממש מהיר רק בעיה אחת. כל פעם שאני מזיז חלון ה-CPU קופץ ל-50 ! מעבד amd 5600 . וירוס לא נראה לי הבעיה כי הוינדוס רק הותקן כרגע. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ויסטה הום פרימיום, שמתי לב שאם יש לי יישום שנתקע, דוגמא uTorrent, אני לא יכול לסגור אותו דרך ה-TaskManager וגם לא דרך TaskKill... קראתי ברשת שזאת בעיה לא רק אצלי... מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
לאחר התקנת וויסטה אולטימייט אני שם לב שצריכת הזיכרון עולה באופן קבוע זה מתחיל ב-400mb ועולה עד ל-1.14 gb האים זה תקין ? הזיכרונות אצלי הם: KINGSTON 2X1024 667 MHZ האים אפשר לבטל תהליכים שרצים בווינדוס שלא נחוצים? ביטלתי את כל התהליכים שעולים עים הדלקת המחשב שלא נחוצים לי למעט האנטי-ווירוס הטים יש עוד משהו שניתן לעשות? לחזור ל-xp למשל
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
XP HOME SP2 מקורי הדיסק אצלי הקוד אבד למי אני פונה כדי לשחזר/ להחליף את הקוד?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש אפשרות מבלי להתקין Genuine Windows Validation?
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Xp pro Sp2. פתאום כל פעם שהוא עולה הוא עושה "בדיקת שגיאות" בכל הפעלה\בכל ריסט של המחשב בלי שביקשתי ... (אני מדבר על הסריקה הזאת שעושים : המחשב שלי>כונן מסוים>מאפיינים>כלים>בדיקת שגיאות. כיצד מבטלים זאת ? זה מציק שהוא עושה זאת פתאום סתם ככה בכל הפעלה של הXP. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. חיברתי את המחשב לטלויזיה, ניסיתי להגדיר בתצוגה את שני המסכים, אך לא הצלחתי להציג תצוגה ע"ג הטלויזיה. לכן, ניסיתי את תוכנת TVTool. אך איתה תצוגה על מסך המחשב כבתה ולא הצלחתי לראות תצוגה גם בטלויזיה. כך שלמעשה אין לי תצוגה לא במסך המחשב ולא בטלויזיה! נכנסתי ל-safe Mode, ניסיתי לשנות תצוגה, אך לא ניתן לי, הסרתי את תוכנת TVTool וחשבתי שהתצוגה תשוב אל מסך המחשב - אך לא כך. כעת אני כותב לכם מתוך VGA Mode. שנותן להציג מערכת ההפעלה ע"ג מסך המחשב - אך בתצוגה נמוכה בלבד. כשאני נכנס לשנות הגדרות תצוגה - שוב מסך המחשב מפסיק התצוגה. מה עליי לעשות?! מודה לכם מקרב לב! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
.?????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הייתי לי בעיה בmbr בקיצור בטעות אנוש עשיתי בהתקנה של הוינדוס או יותר נכון בדיסק ריפייר לכל הוינדוס בקיצור אני נכנס לוינדוס אחרי שתיקנתי את הבעיה והוא פותח לי כאילו אני מתקין את הוינדוס מחדש והוינדוס הוא נשאר כמו פעם לא פירמטתי לא כלום האם אפשר לעשות משהו בנידון? להתחמק מזה איך שהוא
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. נכנס למחשב של אחי וירוס מסוג Win32/Adware Virtumonde ואני לא מצליח למחוק אותו . ניסיתי כבר עם ה - Nod32 וזה לא עזר וניסיתי גם עם Trojan Remover (אחלה תוכנה רק לא הבנתי למה היא לא הצליחה למחוק את הוירוס הזה) וגם זה לא עזר ! למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה ?.. תודה מראש, משה עריכה: לא משנה החלטתי לפרמט לו את המחשב כי גם ככה הוא התחיל לעבוד לאט מדי ...
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה והתחלתי להתקין את כל הדרייברים והתוכנות ושמתי לב לקטע מעצבן. יש הרבה תוכנות שהן Multi-Lang וזה נורא אוהב לזהות את המחשב שלי כמשתמש בעברית. הבעיה שאני לא סובל תוכנות בעברית. איך אני יכול לבטל את זה ושכל התוכנות יהיו לי באנגלית? חייבת להיות לזה איפשהו הגזרה בוינדוס. בתודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס גירסה חדשה Professional Retail SP2 והאינטרנט אקספלורר ניתקע לי כל הזמן - אי אפשר להפעיל אותו יש פתרון לבעיה? גם, אין לי רשת למרות שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-