Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום האם ניתן לעשות שבתוך תקייה שיש בה תמונה, היא תיהיה מוגדלת על כל התיקיה כבירת מחדל במקום כל פעם שאני אצטרך לעשות קליק ימני-->> מאפיינים, התאמה אישית, שינוי, לבחור משם את התמונה, ואז החל אישור ואז רואים את זה על כל התיקיה ? אם אני לוקח לדוגמה תיקיה שיש בה עטיפה של אלבום, ואז אני מסדר שזה יהיה לפני תמונות ממוזערות(התיקיות), אז זה פשוט מראה לי את זה בקטן בצד, ובשביל שזה יהיה מוגדל על כל התיקיה, אני צריך לעשות ולבחור אותה בעצמי לכל תיקיה משלה. כי אני עושה את זה אחד אחד וזה מציק. יש דרך יותר נוחה לעשות זאת שזה אולי יהיה מוגדר כברירת מחדל כל הזמן על התמונה הכי גדולה שיכולה להיות באותה תיקיה שהיא נמצאת ממוזערת? כלומר אם תיהיה קיימת תיקיה במקום מסוים שיש בה תמונה של ע…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ויסטה 64 בנוסף לויסטה 32 שיש לי כרגע האם אפשרי או שאני צריך לנתק הארד דיסקים וכו
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי גירסא של xp sp2 ברוסית , ניתן להפוך אותה לאנגלית ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי במקרה חיפשתי באחד מאתרי הטורנטים שאני חבר בהם הורדה של win xp sp2 ומצאתי את הדבר הבא - Win XP SP2 - Black Edition , ההורדה שוקלת כ 4.02 Gb , מה שאומר - התקנה רק באמצעות כונן / דיסק dvd . לפי מה שהבנתי זו גירסה שדיי מזכירה את הויסטה , לפחות לפי הסקינים (אבל זה לא מדד כל כך משמעותי) . המייחד את הגירסה הזו היא האפשרות להתקין כל מיני תוכנות בזמן ההתקנה (או אחריה) - אנטיוירוס של Zona Alarm , פוטושופ CS3 הגירסה המורחבת , חבילת קידודים לסרטים , פיירפוקס ועוד המון המון דברים נוספים , שזה כנראה מה שתופס מהנפח של ה 4 גיג'ה . חוץ מזה , אני לא יודע בדיוק במה הגירסה הזו שונה מה win xp sp2 pro הפשוט , ומה מיוחד כל כך בה , ולכן אני העלתי את הנושא כאן (חוץ מזה שמעניין לראות עוד גירסא…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אנשים, זה נכון ש SP2 גורמת להאטה באינטרנט בכלליות? שההבדל מ SP1 ל- 2 היא איטיות בגלישה והורדה לחסרונה של סרביס פאק 2? את האמת, לדעתי זה נכון כי עד לפני חודשיים הייתי משתמש בSP1 וההורדה באימיול וטורנטים הייתה הרבה יותר מהירה מעכשיו. את הנושא המוזר הזה שמעתי מבן דוד שלי שלומד בנושא מחשבים באוניברסיטה..רציתי לשאול אם כאן שמעתם על זה במקרה? בתאבון ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את האות של הכונן וקיבלתי בהתחלה שגיאה שהפיירוול חוסם איזה פורט 135. פתחתי אותו ועכשיו אני מקבל את השגיאה שבתמונה. מה הבעייה? -----עריכה----- הצלחתי אפשר לנעול תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
amd d.c 4600 320 gb gf 8500 512mb pcie msi k9n ultraf 570 ocz 2g ddr2 667 איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין ?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמרו לי שהמערכת הפעלה ויסטה הום פיריום במחשבי ניידים החדשים של HP הוא מובנה. גם אמרו לי שבהפעלה הראשונה של המחשב המערכת שואלת אותי באיזו שפ ה אני רוצה (אנגלית או עברית). שאלה שלי היא: אם אני בוחר באנגלית איני יכול להתקין שוב את המערכת בעברית. אני מכיר שיש תוכנה שהופכת את המערכת הפעלה XP מאנגלית לעברית, השאלה היא אם לגבי ויסטה יש גם כזאת תוכנה ואם היא תקפה לגבי המחשב הנייד HP PAVILION DV6660EJ. תודה לעוזרים, gbguy
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הCP בדייברים האחרונים מסתבר עושה ראנדומאלית בעיות בVISTA. 1) מבטל Aero כיוון שמשום מה המערכת חושבת שהיא רצה במצב של 16bit 2) גורם לקריסה של הControl Panel וכל מה שמשתמש בCPLים. כל הפתרונות שמצאתי באינטרנט לא עזרו לי יותר מידי, גם חזרה לדרייבר ישן או מעבר לחדש לא עזרה(יש לציין שזה קרה בפתאומיות בלי שום שדרוג דרייבר). הדבר היחידי שעוזר זה הסרה מוחלטת של הדרייבר של nVIDIA(אפשר להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך ידנית). לעבוד בלי שליטה על הדרייבר של הכרטיס מסך זה מעצבן, אבל לעבוד בלי control panel זה סיוט(אני צריך להפעיל CPLים בצורה ידנית). nVIDIA פשוט מבזים יותר ויותר מיום ליום בכל הנוגע לדרייבר ותמיכה, גם ככה יש דרייבר נורמאלי פעם בחצי שנה, עכשיו גם הבאגים המפגרים האלה? תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי במחשב וינדוס ויסטה ואקס פי ברגע שפירמטתי את הכונן של אקס פי והתקנתי מחדש נעלם לי הדואל בוט ואני לא יכול להכנס לויסטה איך אני יכול להחזיר את הדואל בוט עזרה דחוף בבקשה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ויסטה הום פרימיום, שמתי לב שאם יש לי יישום שנתקע, דוגמא uTorrent, אני לא יכול לסגור אותו דרך ה-TaskManager וגם לא דרך TaskKill... קראתי ברשת שזאת בעיה לא רק אצלי... מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני פשוט לא מאמין עד שיש לי ווינדוס חוקי, נכנסתי לאתר של מייקרוסופט להוריד את העדכון הקריטי הנ"ל, והכלי של ה Validation נפל X_X מישהו יכול בבקשה לדאוג לי להורדדה ישירה לקובץ KB940104 לווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית? תודה לכל מי שמוכן לעזור קרייסיס צולע בלי העדכון הזה ]:
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ניסיתי עם UNLOCKER, ניסיתי עם כל מיני תוכנות "הסרה" מהאינטרנט, ניסיתי עם MOVE-ON-BOOT, אבל כלום לא עוזר. ACCESS DENIED בכל צורה שהיא, כולל ניסיונות נואשים להכנס מCMD או אפילו לעשות לקובץ RARץ הצרה היא שהוא יושב לי בתיקיה SYSTEM32 ומאכסן סוס טרויאני שאף תוכנה, אתר או אנטי וירוס לא מכירים או יכולים להתמודד איתן (trojan.win32.bho.yr). אז אם יש למישהו פיתרון להסרת קובץ או אפילו עדיף- תרופה לוירוס הזה, אודה גם אודה!
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין על פנטיום 3 600MHZ 256RAM win2000 או win98 ?
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הי, אני קונה בימים הקרובים מחשב מבוסס Q6600 שיהיו בו כנראה 2G זיכרון ורציתי לדעת אם מאחר ואין לי יותר מ-2 ג'יגה, האם יש יתרון כלשהו בהתקנת 64 ? כמו כן, האם אוכל לשדרג בעתיד מ-32 ל-64 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה למחוק 2 משחקים והם פשוט לא מופעים בהוספה והסרה מה אפשר לעשות? חשוב להדגיש בחיים שלי לא נשאתי למחוק אותם או משהו. אני לא יודע אבל אולי יש עוד כמה. יש דרך להחזיר אותם לשם? או שפשוט יש תוכנה קלה שאפשר למחוק אותם דרכה?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
רוצה להתקין ויזואל סטייל ואני צריך את הuxtheme . יש לי XP PRO עם SP2 . אם צריך עוד פרטים על המערכת רק תגידו . תודה !
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם עשיתי כמה שינויים ברג'יסטרי (לפי מדריך של "טוויקים" ל-XP) וקיצרתי את זמן טעינת הוינדוס וגם טעינת תפריטים במחשב (התחל וכו..) יש למישהו מושג איך לעשות את זה? *אם למישהו יש מדריך לXP TWEAKS מוזמן להביא כי הוא היה לי דיי שימושי .. ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, התקנתי XP Pro והכל עובד טוב וחלק וממש מהיר רק בעיה אחת. כל פעם שאני מזיז חלון ה-CPU קופץ ל-50 ! מעבד amd 5600 . וירוס לא נראה לי הבעיה כי הוינדוס רק הותקן כרגע. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO, ולאחר פירמוט המחשב, הורדתי דרייבר לסאונד, אבל מסתבר שהוא היה סוס טרויאני חדש שאין לקספרסקי או לאחרים פיתרון בשבילו. זו השורה בקספרסקי שמתארת את שמו ומיקומו: detected: Trojan program Trojan.Win32.BHO.yr File: C:\WINDOWS\system32\comdlg3.dll//PE_Patch.UPX//UPX הבעיות הן כאלה: א. לאחר שמחקתי את הקובץ שהורדתי והביא איתו את הטרויאני, ניסיתי להיכנס לתיקיה בה הטרויאני עצמו התמקם, אבל אי אפשר למחוק את הקובץ. הוא פשוט מודיע שזה לא ניתן למחיקה! ב. שם הוירוס לא ניתן בכלל לאיתור ברשת, בעיקר בגלל סיומת ה-YR שלו. יש מלא טרויאנים עם שם זהה, רק עם סיומת שונה, כך שאני גם לא יכול לאתר טיפול מתאים. ג. אני זוכר שאפשר להיכנס לדוס כשהמחשב עולה, עוד לפני עליית הXP ואז משם …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם אין לי עברית אם אני נכנס לבחור שפה פונט וכד' (אני לא מתכוון שאני רואה ג'יבריש בסרט אלא רק אם אני פותח את הקובץ במחשב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואחרי שהתקנתי את הXP כל תיקייה שאני פותח נהיית לקריאה בלבד, ואני לא יכול לשנות את זה. כל פעם שאני משנה, זה חוזר שנייה אחרי זה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אממממ בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה מוזרה שאני מרגיש שהווינדוס פשוט עובד יותר לאט.. יש לי את ה64 ביט... זה מתבטא בEXTRACT של קבצים.. בהתקנות של דברים.... וביכלל בהפעלה של הרבה תוכנות בבת אחת ביחד... כשבהתחלה איך שהתקנתי אותו עבד לי כמו סוס... מה מומלץ לעשות?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קשה בתצוגה של המסך למשל אני נכנס לחלון שיחה במסן או לכל הדברים האחרים הוא לא פותח אותו על המסך אלא על שורת המשימות הוא פותח אותו ממוזער שאני עושה לו הגדל/שחזר הוא מראה את החלון מחוץ למסך או יותר נכון לא מראה את החלון אין זכר לחלון בכללכאילו הוא יצא מהמסך והלך לטייל אין שום מראה מהחלון כך שאפילו אי אפשר לגרור אותו מה עושים? תעזרו לי בבקשה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-