עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by orendv2000,

היה לי חלונות me פירמטתי את המחשב ופיצלתי את הדיסק לשני חלקים c - גדול וd יותר קטן רציתי להתקין xp אבל הוא לא נתן לי ואמר שאי-אפשר להתקין מהדוס אלא רק ממערכת הפעלה אז התקנתי בחזרה את me ואז רציתי להתקין על זה את ה xp אבל זה התקין לי את זה בנוסף ועל d הקטן יותר עכשיו יש לי את Me על c ואת xp על d וכשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור איזה יעלה מה לעשות? בזמן ההתקנה לא הייתה לי אפשרות לבחור באיזה כונן להתקין! איך אני עושה שיהיה לי רק xp על כונן c ? בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by pms1,

שלום האם בהתקנה של win 7 אני מחלק את המחיצות (ואם כן כיצד ? ) או לאחר שהתקנתי דרך חלונות ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  3. אהלן, יש לי בעיית נפח בכונן במחשב. לפני כמה ימים הכונן התמלא לגמרי, אז התחלתי למחוק קבצים בגודל של בערך 5 ג'יגה. מחקתי אותם ישר, בעזרת Shift + Del עכשיו הבעיה היא שלמרות שמחקתי את הקבצים ונפח התיקייה שהקבצים היו בו ירד ב-5 ג'יגה, ולא הוספתי עוד קבצים, זה לא ממש מזיז לנפח הפנוי שבכונן עצמו, והכונן עדיין מלא כמעט לגמרי ניסיתי לפנות מקום עם Disk Cleanup של windows אבל גם זה לא עוזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה, דני

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by creek,

אני זוכר שפעם ידעתי אבל שחכתי :\ יש איזה אתר שמראה את כל הסימנים האלו מוכנים או איך לכתוב אותם איפשהו? © ® וכל השאר

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by Tzahi_F,

לי יש כרגע Windows 7 Enterprise 32 bit - גרסה לא חוקית. אני רוצה להחליף ל- Windows 7 Ultimate 64 bit אני יכול להשיג דרך האתר "חותם" את הדיסק הבא: Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות "התקנה נקייה" דרך הדיסק שדרוג הזה? והאם אני מקבל רישיון עם הדיסק שדרוג? בבקשה מי שיודע בוודאות אם אפשר שיענה. תודה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by FC Chelsea,

עד לפני שפירמטתי את המחשב הייתי יכול לשנות את פרטי השיר וגם לקבל עליו מידע טכני של האיכות.. אחרי הפירמוט אני לא יכול לשנות את הפרטים על השיר כמו אמן אלבום וכו' ואני לא מקבל עליו מידע.. יש פתרון ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  7. אוקיי. אחרי יותר משנה ללא פרמוט, פירמטתי היום את המחשב. התקנתי את הXP, הכל הלך חלק, המערכת עלתה כמה פעמים חלק אחרי ריסט. הכנסתי את דיסק ההתקנה שהגיע עם לוח האם (שהשתמשתי בו בעבר פעם אחת בלבד, כשקניתי את המחשב), התקנתי את מה שצריך, ואחרי הריסט אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להעלות את הווינדואוז משום שדרייבר pci שאמור להיות בתקיית הXP חסר או פגום. (ההודעה עולה עוד בממשק דוס, לפני שמסך הוואלקם עולה, אחרי שעוברים את האפשרות להכנס לביוס). הוא ממליץ לבצע repair של המערכת. ניסיתי, הוא נקתע איפשהו בהתקנת devices. פירמטתי שוב, הורדתי את הדרייבר של הlan (שמובנה בלוח אם) מהאתר של ג'יגהבייט במחשב אחר, והתקנתי אותו. אני לא יודע מה לעשות כרגע - האם להתקין את שאר הדרייברים מהאתר שלהם? מה…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by wrecker,

יש לי בעיה די מוזרה, בזמן שאני מתקין דברים(תוכנות משחקים) אני לא יכול כמעט לעשות כלום במחשב הCPU לא גבוה אבל מראה שימוש בזכרון גם מעל 90% ויש לי 4GB.. אני לא יכול להפעיל שום דבר אפילו לגלוש באנטרנט קשה.. לפעמים גם עושה פריזים כאלה לכמה שניות.. וגם אחרי שההתקנה מסתיימת עדיין מראה שימוש ב70-80% זכרון ואני לא רואה בTM שום דבר שצורך כלכך הרבה.. אבל זה כאילו המחשב חוזר לתפקד בסדר בסופו של דבר. אז בסדר אפשר להגיד "מה הסיפור תחכה שהסתיים" אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להיות.. או שאני טועה? כי הייתי מתקין דברים בXP והמחשב היה טס הייתי פותח אפילו קבצי ראר ברקע בלי שום בעיה.. דבר שני ששמתי לב זה שלפעמים הHDD כאילו במצב המתנה ולפעמים שאני מפעיל שירים אני שומע אותו נדלק ורק אז מתחיל…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

ייצא,לא ייצא?,למה אין שום מידע עליו

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים המחוברים ב CROSS כאשר מחשב הראשי המוגן בסיסמא מחובר לאינטרנט ומשתף את החיבור. לכן במקרה והמחשב המוגן בסיסמא כבוי לא ניתן לגשת לאינטרנט גם ע"י המחשב שמחובר ב CROSS - ומכיוון שהחיבור לאינטרנט נמצא ב startup של המחשב הראשי אז לא ניתן ליצור התחברות ללא הסיסמא המקומית. כדי לפתור בעיה זו אני רוצה לאתחל את החיבור לאינטרנט ואת חיבור ה cross בשלב שלפני נתינת הסיסמא המקומית, הרעיון שעלה לי הוא יצירת service שמופעל לפני שלב ה login. בניסיון הראשון יצרתי קיצור דרך להתקשרות לאינטרנט ונתתי ל service שורת פקודה המפנה לקיצור הדרך (c:\bla.lnk) - אבל זה לא עבד אפילו כאשר אני מריץ את ה service מתוך חלונות (xp pro) - קיבלתי הודעת שגיאה 193 בנסיון השני השתמשתי ב rasdial כשו…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  11. יש לי בבית מחשב ישן עם מעבד Pentium III מסוג טואלטין שבימי התיכון העליזים השתמשתי בו בעיקר ליצירת מוסיקת טראנס, מיקסוס ועריכה של שירים. בזמן האחרון המחשב הפסיק להגיב מדי פעם והיום גיליתי שהכונן הקשיח (של חברת Seagate), שמכיל את מערכות ההפעלה, מלא בסקטורים פגומים, ולכן לא היתה לי ברירה אלא להחליף אותו ולהתקין את כל 8 מערכות ההפעלה מחדש. Windows '98 ו-Windows ME מלאים בבאגים ולכן צריך לעדכן אותם. הבעיה היא שחברת Microsoft הפסיקה את התמיכה במערכות אלה ולא ניתן עוד להוריד עדכונים עבורן. אני זקוק למחשב הזה משום ששמרתי בו המון שירים ומיקסים שיצרתי בעבר, תמונות שסרקתי ואספתי, סרטוני וידאו, מוסיקה, ספרים אלקטרוניים, מסמכים ועוד הרבה דברים שאספתי בימי התיכון (מ-2000 עד 2003). האם …

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by orent,

שלום יש לי windows 10 pro ובשבוע האחרון בדקתי כל יום אם יש עדכון,ולא קיבלתי עוד את העדכון הגדול שמיקרוסופט הוציאה. איך זה הגיוני? אודה לעצות.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  13. האם אפשר לעשות שכפתור ה "sleep" במקלדת גם יעיר את המחשה אחרי שינה??? אם כן אז איך??? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  14. שלום, מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Home + SP2 יש לי 2 חשבונות לא מוגבלים (אדמיניסטרטור). מצאתי את קבצי dbx של Outlook Express בתיקית Documents and Settings רק בתת תיקיה של משתמש אחד (זה שהוגדר ראשון). אני רוצה לגבות את הקבצים של שני המשתמשים, אך לא מצאתי את קבצי dbx של המשתמש השני (זה שהוגדר שני). היכן הם נמצאים? חפשתי בכל דיסק המערכת, כולל בקבצים נסתרים ובקבצי המערכת. תודה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by shlomo76,

שלום לכולם, (אני מקווה שהשאלה שלי נשאלת בפורום המתאים אם לא אשמח אם תגידו לי לאן להעביר את שאלתי) יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 בימים האחרונים כל יום נוצרים לי בכונן D עשרות תיקיות בשם hotfixexpress שבתוכן תיקיה בשם 1033 ועוד קבצים זה גורם שהמחשב יכבה כל הזמן אני מצליח למחוק את הקבצים רק על ידי כניסה ל SAFE MOOD על ידי נתינת הרשאה מלאה אבל מיד לאחר המחיקה הקבצים נוצרים מחדש ואז שוב כניסה למחשב במצב רגיל גורמת לו לכבות את עצמו מיד לאחר העליה של הוינדוס כשנכנסים במצב בטוח המכשב לא נכבה אני משתמש באנטי וירוס AVG הוא לא זיהה את זה כוירוס לעזרתכם אודה, תודה

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  16. אז ככה... יש לי ויסטה ופתאום אין לי אפשרות להיכנס לtask manager. כשאני לוחץ מקש ימני על ה-taskbar אז הטסק מנג'ר מסומן באפור, זאת אומרת שאי אפשר להכינס אליו. ושאני מנסה מדרך שונה, קופצת לי ההודעה הזאת: "task manafer has been disabled by your administrator" איך אני פותר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by ElasticMan,

שאלה לי אליכם אנשים טובים כידוע לכולנו DX10 קיים רק בVISTA... הבעיה שחוץ מזה אין שום סיבה לעבור לOS הזו לטעמי. שמעתי פעם שמועות על זה שאנשים עובדים על להתאים את DX10 לXP מכיוון שMS לא מתכוונת לעשות את זה ע"מ להכריח אנשים לעבור לVISTA. מישהו יודע משהו על זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by Oren_a,

אהלן, לפני זמן מה קפא לי המחשב ולאחר ריסט לא עלה יותר ): בBIOS רשום שדיסק המערכת פגום, יש להחליפו וללחוץ על כל מקש.. כרגע אני על UBUNTU לייב סידי ואין לי גישה לכונני הNTFS ולכונן שעליו היה הWINDOWS.. נאמר לי שזה כנראה בגלל שהווינדוס לא נסגר כראוי.. מה ניתן לעשות חוץ מלפרמט? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  19. שלום כל פעם שאני מעלה את המחשב מאז שפירמטתי והתקנתי XP מחדש בעת העלת החלונות צץ לי המסך של הסריקת דיסק הוא נותן לי אפשרות ללחוץ מקש כל שהו כדי לדלג, אבל עדיין זה מציק מאוד, עברתי על כל קבצי ה INI ולא מוצא איפה זה יושב. האם מישהו יודע איך להיפטר מזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by ofirpo,

אני קונה מחשב חדש האם מספיק לצרוב את התכנה או שיתכן וזה יגרום לי לבעיות בעתיד האם אפשר להמנע מתקלות עתידיות בעזרת ידע מוקדם האם נכון שמייקרוסופט יודעת למי יש צרוב או לא חוקי והיא מתעללת במערכות אלו מרחוק ..? תודה מה מומלץ להתקין בכל אופן? תודה

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  21. שלום לכולם, אתמול לאחר כיבוי של המחשב והדלקה מחדש הופיעה לי השגיאה "NTLDR is missing". לאחר אין ספור ניסיונות ללא הועיל לסדר את הבעיה ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט ואתרים נוספים, נאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש ללא לפרמט, פשוט להתקין על המערכת הקיימת. לאחר ההתקנה המחשב עלה כאילו לאחר פורמט אבל כל התיקיות הישנות של ווינדוס עדיין במקומן (נוצרה תקיית ווינדוס חדשה). עכשיו ברצוני לדעת איך אני יכול למחוק את התקייה "החדשה" ולחזור לווינדוס הישן והטוב שלי?? עם הפעלת המחשב אין לי את האפשרות לבחור בין 2 מערכות ההפעלה למרות שאני מאמין שסידרתי את הבעיה של הווינדוס הישן בכך שהוספתי לתקיית ווינדוס הישנה את 3 הקבצים הדרושים. אודה לכל ניסיון עזרה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by ScreameR,

WinxP Pro English תודה מראש

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  23. שלום לכם יש לי לפטופ של העבודה שמחובר לדוקינג ואליו מחוברים 2 מסכי מחשב. בזמן עבודה הלפטופ סגור ואני משתמש בעצם ב2 מסכי המחשב שלי לצורך העבודה במסך הימני 90 אחוז מהזמן אני משתמש בטרמינל שדרכו אני מחובר למקום העבודה. כשאני לוחץ על חלון אחר שאמור להפתח במסך הימני הוא נפתח אבל מאחורי הטרמינל. מה שאומר שאני צריך למזער את הטרמינל כדי לראות אותו. אני רוצה שכל אפליקציה או חלון שאלחץ עליו יעלה לקדימה של המסך. לפעמים זה קורה אגב , אני פשוט לא יודע מה גורם לזה לקרות ומה גורם לזה שלא לקרות פתאום. אשמח שכל פעם שאלחץ על תוכנה/אפליקציה/חלון הוא פשוט יבוא ל FRONT אשמח לעזרה תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by Shtupel,

הייתי רוצה לדעת על זה יותר..ויותר פרטים על מערכת ההפעלה ועל שיטת הקבצים בה או שתצא אחר כך! תודה!

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

האם ניתן לעברת אותם (בהנחה ששניהם 32 סיביות) כך שיציגו עברית מלאה כולל תפריטים, ולא רק תמיכה במקלדת? או שחייב להתקין גרסאות עברית מההתחלה? אם כן אפשרי, אנא קשרו אותי להורדות המתאימות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים