Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט 945P-G, ובזמן התקנת ווינדאוס אני צריך ללחוץ על F6 בהתחלה, כדי להתקין את הדרייבר של הדיסק הקשיח מדיסקט. אני לא רוצה יותר להשתמש בדיסקט בשביל התקנת הדרייבר, אני מחפש דרך שהדרייבר הזה יהיה משולב בדיסק ההתקנה של XP והכל יתבצע בצורה אוטומטית מבלי ללחוץ על F6 ולהכניס דיסקט. יש דרך לעשות את זה? שמעתי שיש תוכנה שאפשר לשלב בה תוכנות חיצוניות לדיסק של XP, אבל גם אם מצאתי אותה לא יודע איך לעשות את זה שהדרייבר יזוהה ולא סתם ישב בדיסק.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם המחשב שלי עושה ריסט ואחרי שהמחשב עולה הוא אומר ש windows בצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפוייה ומראה לי תהודעה הזאת: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 000000000000002F BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000001 BCP4: FFFFF80001C598B2 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112907-01.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45271-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERCF9D.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fw…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
has been shut down to prevent damage וכו... רשום להסיר אנטי וירוס לעשות אפ דיט וינדוס אבל הכל טוב ויש אין אפשרות כניסה לוינדוס גם לא בSAFE MODE עצות?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
רציתי לשנות איקון לתיקיות.. וחשבתי ש file folder שם משנים.. שיניתי וזה שינה לי גם הגדרות מלמטה אם אני לא טועה.. עכשיו שום תיקיה לא נפתחת לי.. זה פותח לי חלון חדש של search.. מה עושים??? תודה לעוזריםם
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
תראו.. אני מנסה להיכנס לאתר של האפדיט.. וזה מה שאני מקבל
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב שלי לאחר שעשיתי בו כמה שינויים בזמן האחרון: מחשב 1: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 ויש לי בעיה כללית בוינדוס של איטיות זה מתבטא בכך שלהוציא קובץ מראר של נגיד 6 ג'יגה לוקח לו מעל לשעה או למשל בכך שהתקנה של משחק חדש גם לקחה לו משהו כמ…
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום!! יש לי VISTA HOME BASIC וזה בעברית ואני רוצה לשנות לאנגלית!!! וזה לא עובד אני עשיתי הכול שיניתי הכול לאנגלית עשיתי ריסטרט! ולא עובד וניסיתי מלאה פעמים והכול האפשרויות עשיתי באנגלית אלגלית(ארצות הברית) ככה מהשו כזה!! מי שיודע איך להחליף בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום עשיתי פירמוט לC (משום שהיה עומס על הזכרון וכיביתי ידנית, מה שגרם להופעת מסכים כחולים בstartup, אפילו בsafe mode) והתקנתי מחדש בNTFS, אבל מאז יש לי בעיה להכנס לתיקיה מסוימת בD. אני גם הרצתי קובץ ממדיה פלייר שנמצא באותה תיקיה, אם זה חשוב. יש לי שגיאה של ''אין גישה לX, הגישה נדחתה''. אני הadministrator וניסיתי להריץ את זה בsafe mode אבל עדיין אי אפשר להכנס לתיקיה. כשאני לוחץ על מאפיינים הגודל הוא 0 ק''ב וכביכול אין שם תיקיות. מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט הבעיה שכאשר עדכנתי את הדייבר של בסאונד ללוח גיגה בייט 865 הכל עבד תקין עד שניסיתי להפעיל את ה SPDIF שלי למערכת אני לא מצליח לשמוע סרטים או מוזיקה ומה שפעם היה פותח לי התוכנה של רילטק את עניין ה SPDIF להפעלה נעלם רק בקונטרול פאנל אני רואה את ה SPDIF כמופעל אך אין סאונד???
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק של Win XP pro ENG עושה בוט מהדיסק ומתחיל בתהקנה לאחר שהמחשב מבקש לעשות ריסטרט על מנת להמשיך בהתקנה ואז הוא כבר עושה בוט מהארדיסק על מנת להמשיך בהתקנה, במקום להמשיך את ההתקנה הוא עושה ריסטרט. ניסיתי עם כל מיני גרסאות ווינדוס בינהם גם עותק מקורי. מדובר על מחשב חדש לגמרי הגיע אתמול מהחנות. מפרט אם זה משנה E6750 GA DS3L 320AAKS 2GB KINGSTONE 667 CL5 8800gt הכונן מחובר בחיבור IDE ומג'ומפר כסלייב (ניסיתי גם אחרת וזה לא שינה) וההארדיסק מחובר בחיבור SATA מן הסתם לא צריך ג'ימפור. והוא מאסטר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עד היום היה מותקן לי ויסטה בכונן C. מקודם התקנתי xp בכונן אחר ומאז הוא מעלה לי ישר את ה xp. איך אני עושה שתהיה לי אפשרות בחירה בין שניהם או לפחות שהויסטה תעלה כברירת מחדל. תודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מגיע ל-70%40%(בגלל כפול ליבה) וזכרון של 25MB , לא זוכר מתי זה התחיל, אבל עשיתי סריקת וירוסים וSPYBOT , ניסיתי לבטל את ה AUTOMATIC UPDATES דרך ה SERVICES וזה גם לא עזר... תוכלו לעזור?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי רעשים מוזרים במחשב כמו רדיו או שירים .לפני שבועיים חשבתי שתיקנתי את זה כאשר מחקתי איזה שהיא תוכנה אבל היום פתאום זה חזר שוב.יש פתרון לבעיה זאת?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד. אני נכנס להתחל->כל התוכניות->עזרים-> ואז מתחילה הבעיה, אבא שלי אוהב לשחק המון בספיידר [המשחק הזה של הקלפים] בקיצור המשחק נעלה בלי שום ידיעה,אותו דבר לגבי דברים אחרים, למשל המחשבון,אני משתמש בו הרבה פאום שמתי לב שהוא נעלם.... דוגמאות לדברים אחרים: עזרי קול ושמע,כל המשחקים הנוספים של ווינדווס וכל השטויות שנמצאים בעזרים. מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי על המחשב את מערכת ההפעלה XP PRO ובן דוד שלי הביא לי VISTA ULTIMATE . יש לי דברים חשובים על המחשב ואין לי כח לגבות ואח"כ להחזיר הכל, אני רק רוצה לנסות את ויסטה . יש אפשרות להתקין ויסטה על הכונן של ה-XP , להתנסות קצת ואז למחוק ככה שאני יוכל להמשיך רגיל עם ה-XP ללא פירמוט? תודה רבה רבה מראש ואני ממש חייב עזרה כי אני רוצה לנסות את זה כבר מחר ..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, חילקתי לשתי מחיצות ואחת מהן לא מזוהה ע"י XP? עצות? תודה חבר'ה, אין עליכם !!
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום בעוד יומיים אני מקבל את המחשב החדש שקניתי ואהדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה מערכת הפעלה .. XP או ויסטה ??? המחשב בהחלט יכול להתמודד עם ויסטה (Q6600,2G RAM , 8800GT) ..והוא מיועד למשחקים חדשים וכבדים וסרטים ... אבל שמעתי שיש באגים רציינים בויסטה ..? מה אתם אומרים לקחת XP עכשיו ולשדרג עוד כמה חודשים לויסטה? אני מפחד שבמשחקים חדשים (cod4 , קרייסס ) , הXP לא יוציא את המיטב מהחומרה והגרפיקה שהמשחקים האלה יכולים להציג ...יש לזה בסיס ?
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אפשרויות של POWER OPTIONS לא מזהה אל פסק, לא יודע איזה לבחור ופועל אותו.. רואה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מציקה בויסטה אני מנסה ליצור קיצור דרך במקשים לקיצור של switch between windows ולא הולך לי למרות שאני נותן שם במאפיינים ALT CTRL + יש פתרון???
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
עשיתי FDISK ואז פורמט. ומשום מה הפורמט התבצע תוך שניה אחת! (מוזר..) באתי להתקין XP PRO מתוך דיסק ומייד לאחר טעינת ההגדרות הראשוניות אני מקבל משך שגיאה כחול. (האם צריך להתקין STATA?, אם כן - אין לי פלופי בכלל..)
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כונן משני D ויש בו תקיית WINDOWS ששוקלת 2 ג'יגה האם ככה זה צריך להיות ? או שהמחיצה צריכה להיות ריקה ? (כי הווינדוס מותקן לי במחיצת C על HD מאסטר) ניתן למחוק את התקייה הזאת ?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, חלק מהשפה שלי במחשב נהפכה פתאום לאנגלית וחלק נשאר עברית, שמעתי שיצא איזה שהוא עידכון של מייקרוסופט שעושה את המחשב באנגלית, כנראה זה התקין לי אותו לבד שכיביתי את המחשב. מישהו יודע אם זה באמת זה, ואם כה הוא יכול להגיד לי מה שם העידכון המדויק שאני ידע להסיר אותו מהוספה\הסרה של תוכניות. ואם לא, אם יש איזה שהוא פיתרון אחר.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-