Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום חפרתי ברשת ולא מצאתי תשובה במחשב שלי הייתה מותקנת תוכנת win xp sp2 רציתי לעשות dual boot והתקנתי את win7 בכונן אחר מה שקרה בעלית הווינדוס עולה win7 ואין זכר ל win xp שני התוכנות הם 32 ביט אני חייב את הxp בשביל תוכנות שאינן עובדות עם win7 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי לווינדוס 8 ונוכחתי לדעת שבהפעלה יש לי שני בוטלואודרים של גרסאו ישנות של ווינדוס (ווינדוס 7, לואודר XE, כן, זה היה פרוץ!) איך אני מוחק את הבוטלואודרים הישנים כדי לחסוך את ה-10 שניות האלו בהפעלה? יש לציין שמערכות ההפעלה הקודמות כבר לא קיימות. תודה לעוזרים! נ.ב, אני יודע שכבר פתחתי נושא בפורום הזה פשוט זו שאלה שונה, על הקודמת ענו.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחשבון הGmail שלי אני לא מצליח להתחבר דרך אפליקציית הMail(המובנית) בחלונות 8 וכאשר אני מנסה להוסיף את חשבון הGmail שלי(עם הפרטים הנכונים כמובן, אין לי שום טעות) אני מקבל את ההודעה הבאה Unable to connect. Ensure the information you've entered is correct זה מה שאני עושה כדי להוסיף את החשבון(רק שלי זה לא הולך חלק כמו בסרטון :-\ ) ^הבעיה נפתרה הייתי צריך להיכנס ליישום בעזרת סיסמא ספציפיתכניסה באמצעות סיסמאות ספציפיות ליישום - גוגל http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=iw&answer=185833 לגבי אפליקציית המוזיקה הבעיה היא כזאת שאני לא מצליח לחזור לחנות הXbox Music דרך האפליקציה ^במחשב אחר של חבר עם חלונות 8 היה לו באותה האפליקצייה חץ לחזור אחורה לחנות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה כמה שומרים על המערכת, גם אם לא עלה עליה ספיירוור בודד מעולם, הותקנו מספר תוכנות בודדות, עדכונים קריטיים תמיד מעודכנים והכל מעולה, תמיד תוך חצי שנה המערכת תוריד מהביצועים שלה, פעולות קטנות יתחילו להיות איטיות יותר ועוד... יש מה לעשות חוץ מפורמט? כדרך אגב כל כמה זמן צריך להשתמש במאחה וסורק דיסק? כי בגלל שאני בממוצע כל 3-4 חודשים מוחק את כל הפרטישנים ויוצר מחדש, החלטתי שדיי מיותר להשתמש בשני העזרים האלה ואני פשוט לא מפעיל אותם :
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל הזמן שהייתי לוחץ על קובץ להוריד אותו היה נפתח לי השמירה בשם והייתי בוחר איפה לשמור ועכשיו שאני לוחץ זה שומר לי אוטומטית בתיקיה זמנית איך אני מחזיר את זה סימנתי את ה - וי כמו סתום יאלה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ככה... יש לי לוח אם של אייביט שקניתי לפני ארבעה חודשים בערך ומידי פעם כשאני מכבה את המחשב השעון של הווינדווס משתנה לי. אני לא חושב שזה ביגלל הסוללה כי הלוח אם הוא דיי חדש, וגם עשיתי סינכרוניזציה עם השעה של ווינדווס (מה שיש ב Date and time properties). יש הצעות??? :-\
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
how can I deny acces to folders if the person doesn't have administrator rights? I have 3 profiles on my comp and i don't want the other 2 people entering the windows folder! can i block this folder? perhaps from the registry?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן התקנתי אצל חבר ווינדוס אקס פי והתקנו הכל ועשיתי לו עידכונים מהאתר של ווינדוס ושאנחנו מפעילים את המחשב מחדש לפעמים נפתחת הודעה שרשום בה שתוך 60 שניות יתכבה המחשב,ואחרי 60 שניות הוא נכבה.יש לכם מושג מדוע יש לי את ההודעה הזו?מאפיינים משהו? ווריוס אין אני עשיתי בדיקות.. תודה לכם....
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של HP ויש בו windows vista home premium OEMACT .. והוא בא באנגלית .. 64 bit!! ואני רוצה לשנות את השפה שלו לעברית .. ואין גישה בלוח בקרה.. זה אפשרי לשנות לעברית? ואם כן אשמח לקבל לינק שמתאים לגירסא ... תודה D:
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון.... יש לי מחשב כף יד עם Windows Mobile 5, אני רוצה שייראו את כל הפונטים במסך יותר בגדול (זה בעצם אומר להקטין את הרזולוציה, לא?) יש למישהו מושג אם אפשר לעשות את זה ואיך?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי כונן קשיח חדש של 500GB והחלטתי שבנוסף ל XP אני אתקין גם ויסטה. מאז ההתקנה עידכנתי אותו והכל עובד באופן מספק אבל יש לי שתי בעיות נורא מעצבנות: 1.כל לילה בסביבות 5-6 האינטרנט מתנתק ובבוקר רק אחרי שאני עושה ריסטרט למודם ולמחשב הוא מתחבר שוב. אני מניח שזה קשור איכשהו לחוסר הפעילות של המחשב במשך כמה שעות וניסיתי לבטל כל אפשרות בחיסכון בצריכת חשמל שנראתה לי קשורה לזה, ללא הצלחה. (ב - XP זה לא קורה) 2.כשאני מדפיס חומר בעברית מהאינטרנט הוא יוצא הפוך בהדפסה. אני משער שזו איזושהי בעיה בפונטים...? * החומרה במחשב תקינה לחלוטין, הרגיסטרי מתוחזק והדרייברים מעודכנים. כמו כן אני משתמש ב NOD32 עדכני * אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נישא שאלתי היא עם אני מפרמט אותו האם יש גירסה מיוחדת של WIN שאני צריך להתקין בעיקבות שזה מחשב נישא או כל גירסה מספיק טובה { למשל WIN XP למחשב נייח } תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב סוף סוף. עכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר מסויים נגיד אני כותבwww.hwzone.com אז הוא כותב לי שורה הזו של הכתובת file:///C:/searchpage.html?page=www.hwzone.co.il וככה זה לכל אתר שאני מנסה להכנס, הצלחתי איכשהו להכנס לגוגל ומשם לאתר. וחשוב לציין שהוא אוטומתית משנה לי את אתר הבית לc:\searchpage.html#1526 אודה לכם מאוד אם תעזרו לי! גיא
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המחשב בעקרון נתקע והמסך ניהיה שחור, ובמקרים הגרועים הוא גם עושה לעצמו ריסט.. ואז שאני מאתחל את המחשב מופיע הדבר הזה: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" זאת הייתה ההודעה, ומצורפות הודעות השגיאה והחתימה שלהן. http://img507.imageshack.us/img507/9364/1rc0.jpg מה לעשות? ההודעה הזאת חוזרת כבר כמה פעמים, כנראה יש משהו שגורם לשגיאה חמורה בכל פעם, אולי וירוס? אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני ראיתי את ווינדוס 7 בפעולה אצל מכר שלי, ואצלו אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה, נפתחים צילומי מסך קטנים מעל התוכנית הממוזערת שמראים את התוכנית המשויכת בחלון קטן, ואם העכבר מרחף מעל צילומי התוכנית כל החלונות משתקפים חוץ מהתוכנית המשויכת. אצלי אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה נפתח שם התוכנית המשויכת ואייקון לידה, ואם העכבר מרחף מעל שם התוכנית לא משתנה כלום. איך אני יכול לשנות הגדרות, אם בכלל, כך שהתיאור למעלה יהיה גם אצלי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכשיו תמפרט הזה AMD 2500 R9800P 512RAM אפשר להתקין תווינסטה ? עם לא איזה שנוי צריך לעשות בשביבל להתקין תוויסטה למה הוויסטה ניראת ממש יפה .......... בא לי כבר להחליף תXP
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי חברים לפני כמה שנים התקנתי לקרובה מורה דרך מבצע המורים של משרד החינוך התקנה של windows 7 32. לאחרונה היא שדרגה את המחשב והוסיפה זכרון רב. השאלה האם ניתן להשתמש באותו מספר רשיון ולהתקין לה על אותה מערכת התקנה נקיה של window 7 64. בשני המקרים והיה ונתוני המכונה מתאימים לכך, האם ניתן לשדרג ל windows 10 64? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התקנתי מחדש ווינדווס XP. גם ללא SP, גם בSP2 וגם בSP3 קיימים דיליים ותקיעות כשאני גורר את החלונת ברחבי המסך, איטיות בגרירה כמו שתתקינו XP על פנטיום 3 עם נחיל נמלים בפנים רק שחוץ מזה הביצועים נהדרים. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר לאחר התקנת SP2, אבל עכשיו כל מה שניסיתי לא עוזר. אני אשמח לתשובה כי לא פרמטתי בשביל איטיות. בתודה, רן
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האים משהוא ניתקל בתופעה שבמהלך התקנת WINXP בלוח מבוסס VIA694T לאחר שלב העתקת הקצים והעלאת המחשב מחדש נידפק הבקר של ה IDE ומתחיל ליצר שגיאות !!! פניתי בנושא הלוח ל.... (לא רוצה להזכיר שמות) וקיבלתי תשובה שקודם צריך להתקין בלוח WIN98 אחרי זה לתקין 4IN1 החדש ורק אחר כך לשדרג ל XP ולא לעשות התקנה נקיה כידי שהדריוורים של VIA יעברו לXP עוד לפני סיום ההתקנה וכך הלוח לא ינזק !!! החליפו לי את הלוח לחדש !!! מדובר בלוח חדיש מאוד התומך גם בטואלטין של יצרן מכובד מאוד מאוד !!! דן נ.ב. התצורה בעת ההתקנה היתה :VOODOO3 + CRAETIVE VIBRA128+WS20G+MODEM CREATIVE+512RAM
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו אחרי שאני מפעיל את המחשב ומתחבר לאינטרנט קופצים לי כל חמש דקות אתר וזה לא pop up אני בטוח זה פשוט אתר קופץ כאילו אני הפעלתי את ה- explorer אני לא יודע מה לעשות כל מי שיכול לעזור לי בבקשה תעזרו זה משגע !! אני שוקל אולי לפרמט את המחשב כי זאת ברירה האחרוננה אבל אני מעדיף לא לפרמט כי זה סתם כאבי ראש להתקין הכל מהתחלה אז בקשה מי שיכול לעזור שיגיב. 10x תודה וובקשה עזרו
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי! כיצד אני מתקין וינדוס 98 במחשב שלא מופיע בביוס boot cd אם אפשר לפרט את השלבים בפירוט ע"י תקליטו איתחול . תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי win XP SP2 אנגלי שעליו מותקנות גם עברית ורוסית. האנגלית והעברית עובדות בסדר, אבל ברוסית במקרים מסויימים כמו חלוניות dialog של המערכת, הכל מופיע כסימני שאלה. עד עכשיו הסתדרתי עם זה, אבל עכשיו יש לי תוכנה רוסית מסויימת, וגם שם הכל מופיע כסימני שאלה! האם יש איזשהו פתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איך לבטל 30 יום אקס פי???? מישהו יכול לתת לי את הקראק שמבטל בבקשהה זה דחוף!!
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שעובדת בעברית תקין ב WIN98 התקנתי אותה ללא בעיות ב XP אבל את הכתוביות אני בגיבריש במקום בעיברית נכנסתי בהגדרות ל REGIONAL AND LANGUAGE ושיניתי כל מה שאפשר לעברית ולא עזר האם למישהו יש פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-