עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בגלל נסיונות שעשיתי , כשאני מעלה את המחשב עולה מסך המבקש ממני לבחור את מערכת ההפעלה הרצוייה מתוך כמה. כיצד ניתן להסיר אופציה כזו?

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  2. שלום, נכון לעכשי אני עובד עם מערכת WIN7 ULTIMATE 86X מכיוון שבתקופה שהתקנתי את המערכת היה לי רק 2 ג'יגה זיכרון. הגרסא של הוינדוס שלי 7600 (מבדיקה ידנית ברג'יסטרי). עכשיו אני רוצה לשאול 2 שאלות: 1.האם שווה לשדרג את המערכת הפעלה לULTIMATE 64X רק בגלל ששדרגתי זיכרון ל4 ג'יגה?יש לזה משמעות גדולה? 2.האם 7600 זה הגרסא הסופית והאחרונה?האם יצא כבר חבילת שירות רשמית?(אני יודע שהודלפה חבילת שירות של האקרים). יש לי כבר מספר בעיות במחשב אך בכל זאת אני לא רוצה סתם להתקין כי אז כל הקטע של המשחקים..

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by asichen,

יש לי xp profesional ורציתי לדעת איך אני יכול לעשות שבתיקייה מסויימת יראו את הקבצים נגיד ב list בלי שזה ישתנה מדיי פעם... חוץ מהשיטה לעשות רפלאש.... זה משגע אותי.... ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by alon69,

המחשב שלי מותקן עם WinXP SP1 (לא ממש חוקי). ברצוני לשדרג את חבילת השרות. איך ניתן לעשות זאת בלי פירמוט או התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? האם שימוש בדיסק בוטאבל של WinXP SP3 יתקין מחדש את המחשב כולל פירמוט או רק ישדרג את חבילת השרות? תודה.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

שלום אני מנסה להוסיף מצלמת אינטרנט של אינטל CS110 המחשב מזהה את המצלמה מודיע שהתקין מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא מופיע לא ניתן להשתמש בא וגם לא רואים אותה במנהלי ההתקנים לאחר מכן ניסיתי לחבר מצלמת פוגי S5500 דיגיטלית המחשב מזהה אותה פותח אפילו את כרטיס הזיכרון ומודיע שהתקין מנהל התקן אבל שוב לא ניתן להשתמש בה כמצלמת אינטרנט או לראות אותה במנהלי ההתקנים שאני הולך ללוח הבקרה הראה את מצלמות וסורקים היא לא ימופיע גם שם ולא ניתן להוסיף אותה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by RomaDev,

היי חברה, יש לי מחשב שיש בו מערכת 3.11 , אני רוצה להוריד בישבילו אינטרנט אקספלורר 3.0 עם חייגן.. ורק 3.0! מישהוא מכיר לינק???? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by orlupo,

באחד מהיוזרים שלי במחשב פשוט כל חלון שפתוח לא מופיע בסרגל למטה (היכן שהתחל) אך כאשר מקישים Alt+TAB ניתן לעבור בין החלונות. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by oru85,

שלום אני קניתי מחשב חדש מעבד 6300E לוח אם אסוס p5n-e sli זיכרון גיגה הרדיסק WD SATA 250 G אני מנסה להתקין את הווינדוס XP SP2 זה דיסק ל 32 ביט מדיסק שיש לי ההתקנה הולכת יפה ואז בסוף הוא מפעיל את המחשב מחדש ומערכת ההפעלה לא עולה לי במקום זה רשום לי באנגלית שמערכת ההפעלה דפוקה תתקין מחדש אני מתקין מחדש לא עוזר לקחתי דיסק אחר וניסיתי ושוב אותו הדבר הלכתי לחבר לקחתי מימינו דיסק אחר ושוב אותו דבר בסוף הורדתי ממחשב אחר לינוקס אובונטו 64 ביט התקנתי והכול עובד מצויין שאני מנסה מתפריט בוט של הלינוקס להעלות את הווינדוס פשוט לא קורה כלום ושאני נכנס מהלינוקס למחיצה של הווינדוס אני רואה שהכול נראה בווינדוס בסדר גמור אני רוצה להצליח להתקין ווינדס תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  9. היי, כרגע נתקלתי במסך שחור שכותב בו שהעותק שלי לא חוקי. אני לא מוצא את הקופסה, שבה כתוב הקוד. מה אני יכול לעשות? ד"א Win7 X64 English.

10. שלום.. לפני וימיים הייתי על מהחשב סתם והוא פתאום קפא לי, לחצתי ריסטארט ואז לפני עליה לוינדוס הוא כתב שחסר קובץ NTLDR קיצר לא ידעתי מה לעשות (גם לSAFE MOD לא נתן להכנס) אז פירמטתי תמחשב.. עכשיו אחרי הפירמוט אני וראה שהמחשב אחרי דקה שתיים קופא שוב,שאני מנסה לעשות וינדוס אפדייט הוא נתקע ניסיתי ידני דרך האתר שלהם אבל דרך SAFE MOD אי אפשר,ניסיתי להסיר את הדרייברים אבל כלום המחשב נתקע ללא סיבה ולא מציג שום בעיה. אני מקווה שזו לא בעיה חומרתית.. מה אתם אומרים? מפרט: amd 3200 2.0gh 2 סטיקים של 512=ג'יגה זיכרון 400 MHZ ATI X800XL WD 120GB ספק 400 וואט של HEC XINXP SP2

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by vic07,

שלום, יש לי מחשב עם ויסטה. לפני זמן מה ניסיתי להתקין תוכנה מסויימת (אנטי וירוס כלשהו אם אני זוכר נכון), וההתקנה נתקעה באמצע בגלל שגיאה כלשהי שאותה אני לא זוכר. נפטרתי מקובץ ההתקנה של התוכנה ולא ניסיתי להפעיל את ההתקנה מחדש. החלק המוזר התחיל אח"כ: כל פעם קופצת לי בTASKBAR הודעה שאומרת "A Program can't display a message on your desktop" . כשאני לוחץ על "Show me the message", קופץ מסך ריק ברובו שכל מה שמופיע עליו זה הודעת שגיאה שאומרת "This MSI must be launched through setup". אני מאשר את ההודעה וההתראה בTASKBAR נעלמת, אך חוזרת על עצמה תוך זמן קצר. ועכשיו הבעיה האמיתית: מאז שזה התחיל אני לא יכול להתקין שום תוכנה שמשתמשת בINSTALLER - אני מקבל הודעות שגיעה בנוסך "יש תהליך התק…

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  12. יש לי שתי משתמשים במחשב השני GUEST מתי שאני נמצא תחת GUEST אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  13. אני רוצה לעשות למשל שמקש F12 שאף פעם גם ככה לא בשימוש תמידי ......אני רוצה לעשות שכל פעם שאני אלחץ עליו הוא ישים לי כ 12 ספרות ......שכל פעם אני מכניס ידנית ..... נראה לי קוראים לזה STICKEY KEYS .......לא מצליח למצוא את זה ב SP2 ....... איפה זה נמצא ? תודה.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  14. שלום יש לי חלונות 2000 פרו, מדליק את המחשב ועולה לי מסך לוגו שכתוב windows 2000 pro.... למטה יש פס כחול עולה ועולה, פתאום באמצע הופך למסך כחול וכתוב שם הודעה שגיאה: stop :0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 *** UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP מה קרה לי? איפה הבעיה הזאת? איך פותרים את הבעיה הזאת? הנה פרטים מחשב שלי: פנטיום 4 מעבד 2.4 זיכרון (400)2X256=512MB תוצרת קינסטו לוח אם ASUS כרטיס מסך G-4 Ti AGP 128MB תוצרת ASUS מה יכולה להיות בעיה? בתודה מראש מיקי

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by .AloN,

כשאני עושה alt+tab שזה אמור לעבור מחלון לחלון - לא עובד כנ"ל לגבי כפתור ה windows +d\m (שאמור למזער) זה התחיל פתאום לפני כמה ימים... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  16. שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם : acer extensa 5630 לאחרונה ביצעתי ניקוי דיסק\בדיקת שגיעות(chkdsk)',ואיחוי בנוסף ביצעתי עדכון דרייברים כללי מאז כל פעם שאני מנסה לכבה תמחשב או להכנס למצב המתנה. המחשב נתקע במסך של ווינדוס "ווינדוס מבצעת כיבוי" "נכנס למצב המתנה" מכל השלבים שתארתי מה יכול להיות הגורם לבעיה הזו ... תודה

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by AboveBeyond,

אהלן , בקרוב אני רוצה לפרמט את המחשב ההתלבטות שלי אם להתקין win7 32 או 64 יש ברשותי 4 גיגה זכרון (לא אכפת לי לשדרג ל8) האם הביצועים יהיו טובים יותר ? השימושים שלי בעיקר הם גלישה (הרבה טאבים וכו ) , הורדות וצפייה בסרטים HD תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  18. Started by Da-Funk,

שלום אנשים, לאחרונה הוחלפו המחשבים במקום עבודתי למחשבי על בערך... טוב נו מחשבי על יחסית לקודמים! ואני ממש ממש מתרגש כי לא עושים כלום בעבודה הזאת אז לפחות יש מצב קצת לשחק... הבעייה היא שאני מפחד להתקין משחקים כבדים כי יש איסורים על הדברים האלו אבל בכל זאת אני מחפש דרך מיוחדת להתקין ושלא ימצאו שאריות של ההתקנה או את התיקייה המותקנת... קיצר מן קומבינה להתקנה נסתרת איכשהו.... יש לכם רעיון איך עושים את זה ? מערכת ההפעלה היא כאמור XP. והאם אני אצטרך להתקין כל פעם מחדש ? אני רוצה לשחק WoW לכל המתעניין.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  19. כשמתקינים ווינדווס רגיל (לא CORP) וחוקי, אז צריך לעשות לו אקטיבציה, כדי שלא כל העולם ישתמש באותו הדיסק. בוא נאמר שמישהו מפרמט, הרי שבעיקרון הוא היה צריך אחרי התקנת הווינדווס בשנית לעשות שוב אקטיבציה - והרי שלא היה מסוגל לעשות כן משום שכבר עשה אקטיבציה בהתקנה הראשונה (לפני הפרמוט), אבל זה לא מה שקורה. איכשהו אחרי האקטיבציה הראשונה הווינדווס פשוט לא מבקש אקטיבציה יותר (ככה ראיתי אצל חבר שלי) וזה מה שאני לא מבין: אם החשב אחרי פרמוט, איך הוא יכול לזכור שכבר עשו אקטיבציה לאותו מחשב?!

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by domuzy,

יש לי WIN XP ו-EXPLORER 6 ובמסכי הכניסה של צ'טים כמו "נענע" או "וואלה" וכד', הוא רושם לי שאני צריך להוריד משהו של JAVA כדי שהוא יוכל להמשיך להראות את המסך. אני מוריד (וזה משהו קטן כי ההורדה קצרצרה) וזה לא מתקין את עצמו או נותן לי כזו אופציה. הקיצר, מאיפה אני מוריד תוכנת JAVA שתתאים לי או מה אני עושה כדי שאוכל לראות את האתרים האלה ???

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by אילנה,

??? יש לי מחשב חדש עם צורב - נסיון חדש שלי לצרוב חומר על דיסקים. העברתי מסמך וורד לדיסק ומשום מה הוא הפך "לקריאה בלבד" ואין לי אפשרות לשנות את זה. מה עושים? איך מעתיקים או שומרים מסמך וורד לדיסק? ושלא יהיה לקריאה בלבד. המון תודה על עזרה

22. מאחר והתקנתי XP מחדש חשוב לי לא להעמיס עדכונים לא חשובים או כאלו שגורמים יותר נזק מתועלת. אילו עדכונים לדעתכם חשוב שאתקין ועל אילו לוותר? :

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  23. שלום לכולם... לאחרונה הווינדוס לא פותח חלונות(LOL)זאת אומרת תוכנות וכו',אני צריך להקיש את הפקודה שלו כדי להכנס דרך הmanager,נכנסתי לפיירפוקס כי אני מכיר את הפקודה אבל לא את הפקודות האחרות וזה גם לא נוח.. מה לעשות ? אני משתגע.....

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

ראיתי ב הודעה שפורסמה היום על הלונגהורן שהוא אמור לצאת תחת פיתוח של מיקרוסופט אני יודע שיש כבר מעל חצי שנה (ואפילו שנה) לונגהורן להורדה באינטרנט גם בתור תוספת לXP וגם בתור התקנה בבסיס מלא (שתופס דיסק שלהם - בא עם בוטייבל נדמה לי) חברים שלי אומרים שזה איזה משהו גרמני עם קבצי מערכת של מיקרוסופט בכל מקרה זה עובד ופעיל אצל חלק מהחברים שלי כבר דיי הרבה זמן.. אז מה פה קורה פה מה הם בעצם התקינו ?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by POD,

שלום לכולם. יש לי את מערכות ההפעלה XP ו- 98SE. בשניהם סל המיחזור נראה מלא, אבל כשאני פותח אותם אין שם כלום. אם אני רוצה לרוקן אותם קופצת לי הודעה "האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק..." (אתם מכירים את ההודעה ). הבעיה העיקרית שלי היא ב- 98SE, בסל המיחזור שם יש לי קובץ שאני ממש צריך, אבל משום מה אני לא רואה אותו . אני יכול לרוקן את הסל ואז לחפש את הקובץ בעזרת תוכנת שיחזור, אבל אם יש לכם דרך יותר בטוחה, אני אשמח לשמוע עליה ??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים