Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לבצע פורמט ל XP. כיצד אני שומר את כל התוכן של inbox כדי להחזיר אותו אחר כך?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש האם מספיק לצרוב את התכנה או שיתכן וזה יגרום לי לבעיות בעתיד האם אפשר להמנע מתקלות עתידיות בעזרת ידע מוקדם האם נכון שמייקרוסופט יודעת למי יש צרוב או לא חוקי והיא מתעללת במערכות אלו מרחוק ..? תודה מה מומלץ להתקין בכל אופן? תודה
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מהמבצע של המורים שהיה פעם עכשיו קרה לי בשבוע האחרון שניכנסתי להתחל ופתאום ראיתי את כל הכתב שם מעוות והוא גם הפך לצבע תכלת אז פשוט הייתי יוצא מה explorer בתהליכים נכנס שוב ונעלם. אז פירמטתי תמחשב והיום שוב פעם ראיתי תתופעה! אני עם הווינדוס שנה וחצי וזה אף פעם לא קרה! יכול להיות שמדובר בוירוס שיושב דווקא על כונן D? אולי מאז התקנת service pack 1? אולי עדכון דפוק של מיקרוסופט? מישהוא שמע על זה?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם מישהו העלאה קובץ REG שמסדר את הבעיה הזו. כשאני מנסה להיכנס לאתר הדורש שם משתמש וסיסמא ככתובת כזו לדוגמא: http://user:password@url.com אני מקבל הודעה ב- title של האקספלוראר "תחביר לא חוקי". למישהו יש את הקובץ שמסדר את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
לי יש כרגע Windows 7 Enterprise 32 bit - גרסה לא חוקית. אני רוצה להחליף ל- Windows 7 Ultimate 64 bit אני יכול להשיג דרך האתר "חותם" את הדיסק הבא: Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות "התקנה נקייה" דרך הדיסק שדרוג הזה? והאם אני מקבל רישיון עם הדיסק שדרוג? בבקשה מי שיודע בוודאות אם אפשר שיענה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
למה שאני מכין דיסקט איתחול בווינדוס אקס פי אני לא מצליח לפרמט ממנו?? כשאני מפעיל את המערכת מחדש אז אני רושם format c: ואז זה אומר לי bad command איך אני יעשה דיסקט איתחול?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום, נכון לעכשי אני עובד עם מערכת WIN7 ULTIMATE 86X מכיוון שבתקופה שהתקנתי את המערכת היה לי רק 2 ג'יגה זיכרון. הגרסא של הוינדוס שלי 7600 (מבדיקה ידנית ברג'יסטרי). עכשיו אני רוצה לשאול 2 שאלות: 1.האם שווה לשדרג את המערכת הפעלה לULTIMATE 64X רק בגלל ששדרגתי זיכרון ל4 ג'יגה?יש לזה משמעות גדולה? 2.האם 7600 זה הגרסא הסופית והאחרונה?האם יצא כבר חבילת שירות רשמית?(אני יודע שהודלפה חבילת שירות של האקרים). יש לי כבר מספר בעיות במחשב אך בכל זאת אני לא רוצה סתם להתקין כי אז כל הקטע של המשחקים..
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי נורטון 2005 מעודכן והוא לא מוחק אותו...! בבקשה אני חייב עזרה.... וסליחה על ההטרדות בימים האחרונים לא יודע למה המחשב שלי השתגע...
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מישו מכיר אתרים טובים?-אני מתכוון לג'אגד'טים לשולחן העבודה(לסרגל הצדדי)
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היום בדיוק חבר שלי שולח לי באיי סי קיו הודעה שקרה לו היום משהו מוזר כשהוא מנסה למחוק משהו תיקיה או כל דבר, הדבר שהוא מנסה לכתוב ניהיה Not responding לאיזה 10-15 שניות ורק אז נמחק כנל עם גזירה והעתקה.. הפעולה הכללית של המחשב ניהיתה יותר איטית במחשב שלו... לפי מה שהבנתי בכלל הוא מבקש להיות מחובר לאינטרנט אם הוא לא בשביל למחוק קובץ אצלו ואם הוא מחובר רק אז לוקח הרבה זמן.. ניסינו דברים adaware, norton(utilities virus all this sh*t) ולא עזר.. לפני כמה דקות פתאום הבנתי ואני רואה ששלי יש אותו דבר וזה התחיל היום לא יודע באיזו שעה.. לשנינו מערכת הפעלה חלונות 2000 לו יש 256 מגה זכרון פנטיום 4 2 ג'יגה אבל לא חושב שזה משנה.. לי יש מפרט. אנא אם מישהו שמע או התנסה בתופעה אשמח ל…
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות באופן רשמי וחוקי Windows 7 עבור Desktop PC? במידה וכן - מה הדרך הזולה ביותר לקנות גרסא מלאה (לא שדרוג) במידה ולא - מה הדרך הזולה ביותר לקנות Windows 8.1 (לא גרסת שדרוג)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב שמעו אנשים.... אני לא יודע אם זה קשור לכאן :-\ אבל תראו... יש לי במחשב זיכרון 512MB DDR...כרגע רק האנטי וירוס עובד ( ס'תומרת ה - Auto Protect ) והאייסיקיו...והפורום.... זהוווו.... וזה מראה לי ש - 200 מגה מהזיכרון שלי תפוסים....ורק 312 פנוי....איך יכול להיות ?! כמעט ושום תוכנה לא פועלת ברקע... ???
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, אני הורדתי BOOT אחד ואני לא מצליח למחוק אותו, ועכשיו כל פעם שאני מדליק/עושה ריסטרט למחשב מופיעות לי שתי אופציות שמהן אני צריך לבחור את הבוט... אני רוצה להעלים את האפשרויות ככה שיחזור לעליה חלקה ללא הקטע בו אתה בוחר בוט. דבר נוסף בתיקיית c:/windows/resources/boot יש לי BOOT אחד, האם הוא צריך להיות שם או שאני יכול למחוק אותו בתקווה שכך הבעיה תיפתר? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ויסטה. לפני זמן מה ניסיתי להתקין תוכנה מסויימת (אנטי וירוס כלשהו אם אני זוכר נכון), וההתקנה נתקעה באמצע בגלל שגיאה כלשהי שאותה אני לא זוכר. נפטרתי מקובץ ההתקנה של התוכנה ולא ניסיתי להפעיל את ההתקנה מחדש. החלק המוזר התחיל אח"כ: כל פעם קופצת לי בTASKBAR הודעה שאומרת "A Program can't display a message on your desktop" . כשאני לוחץ על "Show me the message", קופץ מסך ריק ברובו שכל מה שמופיע עליו זה הודעת שגיאה שאומרת "This MSI must be launched through setup". אני מאשר את ההודעה וההתראה בTASKBAR נעלמת, אך חוזרת על עצמה תוך זמן קצר. ועכשיו הבעיה האמיתית: מאז שזה התחיל אני לא יכול להתקין שום תוכנה שמשתמשת בINSTALLER - אני מקבל הודעות שגיעה בנוסך "יש תהליך התק…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן וסהלן לכולם, בזמן התקנת עדכונים של ווינדוס לאחר כיבוי המחשב נפל המתח וכתוצאה מכך, בהפעלה של המחשב כעת אני מגיע למסך כחול לאחר הטעינה בו ווינדוס אומר שהוא משקם את הקבצים. אני לא מצליח להגיע לדסקטופ גם במצב בטוח. ווינדוס עולה, מופיע "מסך השיקום" ואז הוא נשאר תקוע כך במשך שעות. נתתי למחשב שהות של כ8 שעות בפעם האחרונה, אבל לפי מה שזכור לי במקרה דומה מהעבר גם לתת לו כמה ימים לא יעזור. :s05:
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
1.מה זה הקובץ ccapp.exe? 2.הוא אמור לגמור לי 95%-99% מה-cpu? *** הבעיה נפתרה(מחקתי את הנורטון)
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
המחשב שלי כמעט לא זז בגלל שCPU USAGE כל הזמן על 47% ומעלה ולא יורד מזה. ואין שום תוכנה שלוקחת את המשאבים האלו ואין לי מושג למה זה... Pentium 4 3.0 Ghz 1024 Mb Ram לא מזמן החלפתי לוח זה קשור? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול להשתמש במחשב ככה...
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן עם מעבד Pentium III מסוג טואלטין שבימי התיכון העליזים השתמשתי בו בעיקר ליצירת מוסיקת טראנס, מיקסוס ועריכה של שירים. בזמן האחרון המחשב הפסיק להגיב מדי פעם והיום גיליתי שהכונן הקשיח (של חברת Seagate), שמכיל את מערכות ההפעלה, מלא בסקטורים פגומים, ולכן לא היתה לי ברירה אלא להחליף אותו ולהתקין את כל 8 מערכות ההפעלה מחדש. Windows '98 ו-Windows ME מלאים בבאגים ולכן צריך לעדכן אותם. הבעיה היא שחברת Microsoft הפסיקה את התמיכה במערכות אלה ולא ניתן עוד להוריד עדכונים עבורן. אני זקוק למחשב הזה משום ששמרתי בו המון שירים ומיקסים שיצרתי בעבר, תמונות שסרקתי ואספתי, סרטוני וידאו, מוסיקה, ספרים אלקטרוניים, מסמכים ועוד הרבה דברים שאספתי בימי התיכון (מ-2000 עד 2003). האם …
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי WIN XP ו-EXPLORER 6 ובמסכי הכניסה של צ'טים כמו "נענע" או "וואלה" וכד', הוא רושם לי שאני צריך להוריד משהו של JAVA כדי שהוא יוכל להמשיך להראות את המסך. אני מוריד (וזה משהו קטן כי ההורדה קצרצרה) וזה לא מתקין את עצמו או נותן לי כזו אופציה. הקיצר, מאיפה אני מוריד תוכנת JAVA שתתאים לי או מה אני עושה כדי שאוכל לראות את האתרים האלה ???
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
א. כשאני מקבל עם הפקס, פקסים באופן ידני אז תמיד חלה שגיאה בקבלת פקס. אבל אם אני מגדיר שהפקס יענה אוטומטית לשיחה אחרי X צילצולים אז קבלת הפקס תקינה. למה זה? ב. כשאני מקבל פקס עם יותר מדף אחד, אז כל הדפים הם בעצם בקובץ TIFF אחד ובו אני מדפדף. השאלה, איך אני מעביר כל דף בנפרד לWORD? מצ"ב קובץ 1 ובו 2 דפים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני בכלל משתמש בפיירפוקס, אבל חשבתי, אם כבר אני משתמש לפעמים בIE, אז נעשה את זה כמו שצריך. מסתבר שהבטות פחות סטנדרטיות מ7 הרגיל. זה דפוק. איך אני שם את 7 בחזרה?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אתמול משום מה המחשב שלי נתקע כיביתי אותו כמה שעות אחרי זה כשהדלקתי אותו המחשב הגיע ללוגו של הווינדוס לא הציג את הלוגו הוא הציג סתם מסך שחור התקנתי מחדש את הווינדוס עכשיו יש לי מסך בחירה בווינדוס שאני לא יודע איך לבטל
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לפני פחות מחודש פרמטי ומאז מופעים לי מסכי המוות בלי שום סיבה אני אפילו לא ליד המחשב עשיתי בדיקת וירוסים ספיאוור הכול אין שום תוצאה משמעותית! זותי ההודעה שאני מקבל Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini040406-06.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\Programs\Symbols For WinDbg Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: Win…
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץI Accept זה כותב Preparing for Download. הקו מסיים מאוד מהר ואז כותב Download Failed. ניסיתי לבטל את ה-FireWall, אבל זה לא עזר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כותרת. (מפרט בצד). תודה.
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-