Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ומציע לעלות ב SAFE MODE אבל גם במצב זה איננו עולה המקלדת והעכבר פועלים בביוס מופיע הכונן הקשיח מה עושים? תודה
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! המחשב שלי עושה לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות, והגעתי למסקנה שהוא הגורם לכך שהאינטרנט שלי מתנתק כל פעם. הוא גם עושה עוד בעיות עם משחקים ולפעמים הוא עושה ריסטארט מעצמו. אז החלטתי שאני רוצה לפרמט אותו. אני יודע לפרמט ויש לי את הדיסק התקנה של ה- XP. השאלה היא איך אני יכול לפרמט ולגבות את כל המידע שיש לי עכשיו? כלומר, השירים, המשחקים, והדברים שאני צריך, נמצאים בכונן E, ואני יכול להעביר גם לכונן הזה עוד דברים חשובים שאני צריך לשמור. ואז אני אוכל לפרמט רק את כונן C. אם אני אפרמט רק את C המידע בכונן E ישמר נכון? והאם אני צריך לעשות פירמוט מלא לכונן C או פירמוט קצר יספיק? תודה רבה לכל העוזרים, יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, לשכן שלי יש בעיה קטנה, הוא קנה HDD חדש והוא רוצה לזרוק את הישן. הוא התקין XP חדש על הכונן הקשיח החדש, אבל ה-BOOT נמצא ב-XP הישן. לכן, אחרי שמוציאים את הכונן הקשיח הישן המחשב לא עולה. ניסיתי לכתוב BOOT חדש אבל הוא לא נותן. השתמשתי בכמה מדריכים מגוגל שאומרים לתקן את MBR אחרי זה להעתיק כמה קבצים מהדיסק ולהריץ את ה-FIXBOOT אבל זה לא עוזר. הוא אומר שהוא לא מוצא BOOT כל הזמן. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה, אור.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שיש עליו מדבקת הרשיון לוינדוז בעברית XP HOME אך אין לי את דיסק ההתקנה , ואני לא רוצה להוריד מהרשת ולא מהאימיול כי כל הקטע הזה לא חוקי ופרוץ . מה שאני רוצה , לאלה שמעוניינים לעזור , ויש להם דיסק התקנה מקורי של XP HOME בעברית(!) אך ורק בעברית , להעלות את לי את הדיסק לאחד מהאתרים www.rapidshare.com www.sendspace.com ולשלוח לי בפרטי את הקישור , במיוחד לאלה שיש להם העלאה במהירות של 500 קילו בייט , זה לא יקח הרבה זמן. מקווה שמישו באמת יקצה לי קצת מזמנו ויעזור. ולפני שכולם יתפנלו עליי , אין בקטע הזה משהו לא חוקי , בסך הכל אין לי כח להתקשר למיקרוסופט ולחכות לדיסק. ויש לי את הרשיון! והסריאל החוקי. תודה מקרב לב לאלה שבאמת יעזרו.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני מוריד סרטים עם סבבה דיסי הבעיה היא שכשאני פותח את התיקיה של הסרטים שירדו אני מקבל הודעת שגיאה "האקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר" חשבתי שזה וירוס אבל סריקה לא העלתה כלום גם אם התיקייה ריקה זה עדיין קורה גם אם אנימעביר את הקבצים לתיקייה אחרת הבעיה עוברת יחד איתם לעומת זאת אם אני שם את הקבצים על שולחן העבודה אין בעיה וכולם עובדים מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש שחר נ.ב אני משתמש בנוד 32 והוא לא מוצא שום וירוס
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום מותקנת לי חלונות אקס פי פרו. אני רואה עברית כאשר אני נכנס לאתרים עבריים אבל כנראה שלא מותקנים פונטים בעברית, מכיוון שאני לא מצליח לכתוב עברית בוורד. כמו כן באאוטלוק אקספרס אני מקבל ג'יבריש היכן שנכתב במקור בעברית. אשמח לקבל ייעוץ כיצד להסדיר את הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כרגיל אחרה שחזרתי מהבית אחים שלי עוד פעם דפקו משהו במחשב... התפריטים של הווינדוס לא מופיעים רק אם לוחצים עליהם הנה תמונות.. הארשונה זה שלוחצים קליק ימני על שולחן העבודה (אז אמורים להופיע התפריטים).. אבל מופיע רק חלון שקוף כזה.. ואז שאתה עובר עליהם עם העכבר הם מופיעים..(תמונה 2).. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי פשוט בעיה שרוב הפעמים שאני מדליק את המחשב אז הCPU USAGE מראה לי שהוא משתשמש ב100% ובקיצור בדקתי ב- processes מה תופס שם הכי הרבה וזה היה הקובץsvchost.exe שתפס 70% וגם זה תופס איזה 30% system אבל קורה לפעמים שהקבצים האלה תופסים בדיוק את אותו דבר כמו מקודם וה הCPU USAGE פועל על 5% אז משהו לא בסדר פה ובקיצור וגם קורה שאף קובץ לא תופס כלום וזה על 100% אבל הרצתי spybot וזה לא עזר לי אז בקיצור תעזרו לי לפתור תבעיה ????????????
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לקבע את התצוגה (VIEW) של הקבצים בתקיות בEXPLORER? בכל פעם שאני נכנס לתיקיה אני רואה את הקבצים בTHUMBNAILS. כל פעם אני משנה את התצוגה ל DETAILS, אבל כשאני חוזר המצב חוזר לקדמותו. אתם יודעים איך לקבע את התצורה?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי WIN XP וIE6 וכל פעם שאני לחוץ על לינק שפותח חלון חדש הEPLORER קורס יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי קובץ גיבוי של מערכת ההפעלה XP PRO שהיתה במחיצה \:E בדיסק אחד ואני רוצה לשפוך אותה למחיצה ראשית \:C בדיסק אחר. שתי שאלות: 1. האם משנה שהמערכת היתה ב-E ועכשיו היא אמורה לפעול ב-C? 2. האם יש חשיבות להבדל בגודל המחיצות? מחיצה E בדיסק הראשון היא 5 ג"ב ומחיצה C בדיסק השני היא 40 ג"ב. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני פותח איזה משחק של DOS...הישנים..DAVE KEEN וכאלה...והוא עושה לי בעיה..הנה מה שכתוב..: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי (השני שלי) יש ווינדוס אקס פי וקניתי אותו בערך לפני חודש ועכשיו עולה לי הולדה שאומרת: "יש להפעיל עותק זה של windows באמצאות microsoft לפני שתוכל להיכנס למערכת. האם ברצונך להפעיל את ווינדוס כעת? כן/לא" אם אני לוחץ על כן ועל לא הווינדוס לא פועל.....מה אני יכול לעשות?????
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני נכנסתי ל-התחל\הפעלה\MSCONFIG ועלה לי חלון, הלכתי ללשונית האחרונה(אתחול) והסרתי משם את המסנג'ר. כשאר הפעלתי את הWINSOWS מחדש המסנג'ר שוב עלה. מה עושים כדי להסירו? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק, מופיעה ההודעה NTLDR is missing Press any ket to restart. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מצאתי את זה נורא משעשע , לראות תיקיה כזאת על דיסק התקנה של המערכת : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחובר כ power user וכאשר אני נכנס לתפריט add\remove programs ע"י run as ושימוש בסיסמת ה administrator אני מקבל הרשאות חלקיות לדעתי, משום שחלק מהתוכנות שלא מאפשרות remove כ power user מאפשרות במצב זה remove, ולעומתם חלק מהתוכנות שדורשות הרשאות admin להסרתם לא מגיבות ללחיצה על כפתור ה remove מדובר ב win2k pro sp4 מישהו מכיר את הבעיה? ממה היא נובעת? איך אפשר להתגבר עליה? (אולי בגישה של run as דרך cmd? איך מגיעים לפקודה שמבצע כפתור ה remove בחלון add/remove programs?) תודה מראש, ערן
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום ניסתי לבדוק אם יש פרסומת והפעלתי את ה-Ad-aware 6.0 בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee ??? :-[ :'(
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב ה WINDOWS לא צורך יותר מ 25% זכרון ראם שזה כ 1 גיגה אבל ככל שעובר הזמן (שעות-ימים) הוינדוס תופס נפח של 3 גיגה לפחות ובמנהל המשימות אין שום דבר מיוחד שתופס זכרון (שום דבר לא פועל ברקע וזה מגיע למצב שהמערכת לא זזה ) נ.ב אין לי וירוס על המחשב והוינדוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי ברשותי WIN7 כאשר מפעיל גאדג'טים שונים על שולחן העבודה הם מופיעים לי גם מעל כל חלון שאני פותח. למשל שפותח דפדפן או חלון של תוכנה כלשהיא הם מופיעים מעליה. ניסיתי למנוע זאת ע"י ביטול האפשרות שהגאדג'טים יהיו מעל החלונות דרך Properties אך ללא הצלחה. למי יש פתרון? --- דבר נוסף : יצרתי כמה תמונות כמצגת בקבצי GIF שאמור להיות על הדסקטופ, אך ב WIN7 התמונות לא מתחלפות. ב XP זה עבד. איך ניתן לעשות זאת גם ב WIN 7 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בתייקיה הרגילה של הUSER (של המשתמש) יש את התיקיות עם האייקונים המיוחדים כמו MY DOCUMENTS FAVORITS MUSIC PICTURES וכולי... אבל לאחרונה שמתי לב שנעלמו לי כמה תיקיות וזה ממש מעצבן אותי כי אני לא מצליח למצוא איך להחזיר אותם... (במיוחד הDOWNLOADS שאני חייב כי היא עושה לי סדר בחיים) יש למישהו רעיון איך להחזיר? ואל תגידו לי RESTORE POINTS כי אין לי מושג איך עובדים עם זה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מחשב חדש. התקנתי XP SP2 חוקי עם רשיון שיש לי . שהתחלתי לעדכן הוא הראה לי שיש עדכון לSP3 עדכנתי הכל עבר חלק . עכשיו שניסיתי לבדוק שיש עדכונים נוספים גילתי שיש עוד 15 עדכונים חלקם של XP, של IE 7 ושל OFFICE 2007 (שגם הוא עם רשיון). התקנתי ידני SP1 לOFFICE 2007 וכמות העדכונים ירדה ל 13. מפה אני לא יודע מה לעשות המחשב לא מוכן לעדכן את העדכונים שהוא הוריד . לא מעדכן ממערכת ההפעלה וגם לא מכיבוי ועדכון . אני אשמח לעזרה. המחשב חדש רק שלשום הותקן אני ממש לא רוצה לפרמט שוב . בתודה מראש למגיבים .
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה[על שתי מחיצות שונות]:VISTA 64BIT וXP32. משום מה המחשב לא נותן לי אפשרות בחירה בין השתיים ומעלה אוטומטית את הXP. איך אני פותר את הבעיה ונותן לי אפשרות לבחור בין השתיים ? בתודה, Quantom.
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-