עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום! יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite L40-18x ויש עליו ויסטה, עכשיו ניסיתי להתקין עליו XP ללא הצלחה. הייתי צריך קודם כל לעדכן את הביוס לגרסה 5.50 בשביל שהביוס יתמוך בXP. עדכנתי בהצלחה. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק של XP והעלתי בבוט והוא אומר לי שהוא לא מזהה את הכונן הקשיח שלי, ואומר לי לעשות RESTART. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  2. Started by Tzahi_F,

לי יש כרגע Windows 7 Enterprise 32 bit - גרסה לא חוקית. אני רוצה להחליף ל- Windows 7 Ultimate 64 bit אני יכול להשיג דרך האתר "חותם" את הדיסק הבא: Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות "התקנה נקייה" דרך הדיסק שדרוג הזה? והאם אני מקבל רישיון עם הדיסק שדרוג? בבקשה מי שיודע בוודאות אם אפשר שיענה. תודה.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  3. נניח אני מעוניין שכשאני מחבר את הIRIVER שלי הוא יקבל אות קבועה שתהיה שמורה רק לו(לפי LABEL של הכונן(נניח H)) ואף כונן אחר לא יוכל להשתמש באות הזאת כלומר שכשאני אחבר את הDOK שלי (בזמן שהIHP שלי לא מחובר) אז הוא יקבל את האות הבאה בתור (נניח ן)

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by NJorl,

יש לי בעיה באקטיבציה של windows xp הודעת השגיאה מופיעה בתצלום המצורף נסיתי את פתרון מס. 3 בלינק הבא : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;816897 ועדיין לא עובד, לא כל כך הבנתי מה הם מציעים בפתרון מס. 1 , אולי זה יעזור. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  5. שלום , יש לי מחשב שיש עליו מדבקת הרשיון לוינדוז בעברית XP HOME אך אין לי את דיסק ההתקנה , ואני לא רוצה להוריד מהרשת ולא מהאימיול כי כל הקטע הזה לא חוקי ופרוץ . מה שאני רוצה , לאלה שמעוניינים לעזור , ויש להם דיסק התקנה מקורי של XP HOME בעברית(!) אך ורק בעברית , להעלות את לי את הדיסק לאחד מהאתרים www.rapidshare.com www.sendspace.com ולשלוח לי בפרטי את הקישור , במיוחד לאלה שיש להם העלאה במהירות של 500 קילו בייט , זה לא יקח הרבה זמן. מקווה שמישו באמת יקצה לי קצת מזמנו ויעזור. ולפני שכולם יתפנלו עליי , אין בקטע הזה משהו לא חוקי , בסך הכל אין לי כח להתקשר למיקרוסופט ולחכות לדיסק. ויש לי את הרשיון! והסריאל החוקי. תודה מקרב לב לאלה שבאמת יעזרו.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by snupi58,

שלום יש לי מחשב נייד (APPLE) המותקן עליו WIN7, אני רוצה לחזור לגרסת XP, הכנסתי את דיסק הבוט של XP החזקתי F8 יש שורה המראה על בוט. אני מפעיל אותה, אך הוא לא מבצע בוט. המחשב לא מצליח לקרוא ראשית את ה CD , הוא כל פעם מעלה לי את הגרסה המותקנת (win7) מה עלי לעשות להגדיר שיעלה דיסק הבוט - ראשון לפני שיעלה הווינדוס. אני רוצה גם לפרמט וגם להתקין את ה XP. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by axcelenator,

היי, אני משתמש בחלונות 7 RC גירסה 7100. אני מעוניין ברכישת מערכת חוקית. האם אני צריך לקנות גירסת שדרוג או גירסה מלאה ומה ההבדל בין OEM ל - Retail? תודה רבה!

8. Started by NighTmarE,

הממ אוקיי אני משתמש ב windows xp ורציתי לברר איך אני מכניס עברית לדוס?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by thebenjamin,

בד"כ ששמים את העכבר על משהו בשורת משימות הוא פותח חלון קטן מעל ועושה תצוגה מקדימה למה שיש שם.. לדוגמא במדיה פלייר זה יראה את הסרט שרץ שם או בדפדפן זה יראה את העמוד שפתוח.. משום מה שמתי לב שלפעמים זה לא מה קורה אצלי.. לפעמים אם אני משאיר את העכבר לא קורה כלום ולפעמים זה נותן לי את השם המלא של מה שרץ אבל לא תצוגה מקדימה כזו. איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by zvvz,

יש לי מחשב חדש לגמרי, עוד לא הותקן עליו כלום, משמע ממש ריק. יש לי דיסק XP, הארד דיסק 120 GB, מה אני צריך לעשות בשביל תהקין את הXP? אני צריך לעשות FDISK או משהו? או שההתקנה עושה שם הכל? חוץ מדיסק XP אני צריך עוד משהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by y_i_c,

היי התקנתי מערכת הפעלה מחדש על המחשב של חבר שלי (פנטיום 3 800) לאחר ההתקנה + דריוורים המחשב לא נכבה אוטומאטי אלא הוא נותן הודעה שניתן לכבות את המחשב אבל לא מבצע כיבוי מדובר בהתקנת וינדוס XP. אני זוכר שהיתה הגדרה איפה שהוא, אני לא זוכר איפה...אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח. עידו

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by fatalica,

יש לי מצלמה שפעלה ב XP 32 כרגע יש לי WIN7 64 ביט . האם יש דרך כלשהי להשתמש בדרייבר הישן לוינדוס החדש ?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by rino,

שלום לכולם אני משתמש בויסטה פרימיום . במקרים רבים שאני מנסה לבצע פעולו כגון העברת קובץ מכונן חיצוני או התקנת תוכנה למשל קופצת לי הודעת חסימה של הויסטה שמעקבת אותי או מונעת ממני לחלוטין לבצע את הפעולה. איך מבטלים הגנה זו? אני מוגדר כאדמיניסטרטור

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  14. Started by ac1240,

כשאני מפעיל את המחשב ה WINDOWS לא צורך יותר מ 25% זכרון ראם שזה כ 1 גיגה אבל ככל שעובר הזמן (שעות-ימים) הוינדוס תופס נפח של 3 גיגה לפחות ובמנהל המשימות אין שום דבר מיוחד שתופס זכרון (שום דבר לא פועל ברקע וזה מגיע למצב שהמערכת לא זזה ) נ.ב אין לי וירוס על המחשב והוינדוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by erjerjerj,

אני מחובר כ power user וכאשר אני נכנס לתפריט add\remove programs ע"י run as ושימוש בסיסמת ה administrator אני מקבל הרשאות חלקיות לדעתי, משום שחלק מהתוכנות שלא מאפשרות remove כ power user מאפשרות במצב זה remove, ולעומתם חלק מהתוכנות שדורשות הרשאות admin להסרתם לא מגיבות ללחיצה על כפתור ה remove מדובר ב win2k pro sp4 מישהו מכיר את הבעיה? ממה היא נובעת? איך אפשר להתגבר עליה? (אולי בגישה של run as דרך cmd? איך מגיעים לפקודה שמבצע כפתור ה remove בחלון add/remove programs?) תודה מראש, ערן

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by intel suck,

אתמול משום מה המחשב שלי נתקע כיביתי אותו כמה שעות אחרי זה כשהדלקתי אותו המחשב הגיע ללוגו של הווינדוס לא הציג את הלוגו הוא הציג סתם מסך שחור התקנתי מחדש את הווינדוס עכשיו יש לי מסך בחירה בווינדוס שאני לא יודע איך לבטל

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  17. יש לי לפטופ שלפעמים מתחבר למסכים חיצוניים ולמקרן. וכאר הוא עושה את זה הוא לפעמים משנה רזולוציה. נניח שיש לי רקע שאני רוצה לשים. ויש לי אותו בכל רזולוציה אפשרית מ800X600 ועד FULL HD 16:9. האם אפשר לגרום לרקע המוצג להיות מותאם לרזולוציה? בעיקר כאשר יש הבדל בין מסך רחב למסך 3:4?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by TZ,

בדיקת ה- SCAN DISK אצלי עושה לי בעיות ואינה מוכנה לסיימה והמחשב והבדיקה מתחילה שוב ושוב ולא מתבצעת ואחר כך המחשב כותב שאיזה תוכנית שפועלת מפריעה ולא נותנת לו להמשיך אשמח לעזרה TZ

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by tiptipon,

האם יש SP3 ל XP64 ?? חיפשתי באתר של MS ולא מצאתי מישהו יודע עם יש בכלל ??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by ElasticMan,

שאלה לי אליכם אנשים טובים כידוע לכולנו DX10 קיים רק בVISTA... הבעיה שחוץ מזה אין שום סיבה לעבור לOS הזו לטעמי. שמעתי פעם שמועות על זה שאנשים עובדים על להתאים את DX10 לXP מכיוון שMS לא מתכוונת לעשות את זה ע"מ להכריח אנשים לעבור לVISTA. מישהו יודע משהו על זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  21. / \ : * ? " < > | :A file name cannot contain any of the following characters [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  22. ??? התקנתי אופיס 2003 ויש הודעת שגיאה רק בוורד. לפעמים עובד כמה שניות/דקות ושוב מנסה לשחזר את המסמך הסרתי והתקנתי מחדש התקנתי בתיקייה אחרת בדקתי וירוסים בנוד 32 התקנתי אופיס 2007 והבעיה קיימת למרות הניסיון שלו לתקן אונליין הפעלתי CCLEANER אחרי כל שלב התקנתי וינדוס מחדש - שידרוג מתוך המערכת לאותה גירסא -SP3 מחקתי NORMAL.DOT כמה פעמים רק במצב בטוח עובד יפה, שאר האופיס עובד מצויין.(אציין שהיה לי גם אופיס XP במחשב וגם אותו הסרתי) מה עוד אפשר לעשות? חוץ מלפרמט ושיחזור מערכת תודה רבה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  23. קניתי ווסטרו 3350 והתקנתי וינדוס 7 אבל משום המחשב לא מזהה שום רשת על חוטית למרות שרשום כי הבלוטוס דלוק. ניסיתי להתקין דרייבר של דל אבל זה לא עוזר. מישהו יודע איך להפעיל את האינטרנט? כי לפי מה שזכור מכל ההתקנות עד עכשיו המחשב היה מזהה לבד.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  24. Started by LIgor86,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה בלפטופ (חלונות 7). המחשב מרגיש ממש ממש עמוס, הנורה של המעבד כל הזמן דולקת משמע המחשב כל הזמן מבצע פעולות כלשהן למרות שאיני עושה דבר. כאשר אני עושה משהו אז כל כמה זמן המחשב נתקע! ביצעתי בדיקת וירוסים ואין כלום. מה עוד ניתן לעשות לפני שעושים פירמוט???

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Hello. I tried to install WINDOWS 7 build 7600 64 bit on this system: CPU - E8400 Motherboard- Gigabyte EP43DS3L Memory- 4GIGABYTE DDR2 Video Card- HD4870 512MB conncted to samsung T220P via DVI PSU-Thermaltake thoughpower 600W. so installation was fine. but just after install was completed after the symbol of Windows 7, there was just Black Screen, nothing else. it's somthing with configuration of my bios because its 64-bit version? maybe its somthing with my graphic card?. please help me THNX.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.