עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by morans,

היי לכולם! אני מקבלת כל הזמן הודעת שגיאה מוזרה (מצורפת תמונה) מישהו מכיר את זה? ויודע מה לעשות כדי לפתור את זה? אודה לכם על העצות מורן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  2. שלום יש לי חלונות 2000 פרו, מדליק את המחשב ועולה לי מסך לוגו שכתוב windows 2000 pro.... למטה יש פס כחול עולה ועולה, פתאום באמצע הופך למסך כחול וכתוב שם הודעה שגיאה: stop :0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 *** UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP מה קרה לי? איפה הבעיה הזאת? איך פותרים את הבעיה הזאת? הנה פרטים מחשב שלי: פנטיום 4 מעבד 2.4 זיכרון (400)2X256=512MB תוצרת קינסטו לוח אם ASUS כרטיס מסך G-4 Ti AGP 128MB תוצרת ASUS מה יכולה להיות בעיה? בתודה מראש מיקי

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by d_v,

שלום, קיבלתי הודעה שזיכרון RAM לא מספיק כשניסיתי לעבוד על קובץ הבתוכנת אילוסטרייטור. מצ"ב צילומי מסך של ההודעה, של מפרט המחשב, וכן של מנהל המשימות בזמן הפעלת התוכנה. אודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by tsachi,

ההודעה הבאה כל הזמן קופצת לי במחשב... http://www.mytempdir.com/1020033 ואני לא מצליח להתקין שום אנטיוירוס, ניסיתי נורטון, וניסיתי avg ושניהם נעצרים באמצע ההתקנה ובאים עם הודעת שגיאה מוזרה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אני חדש פה ולא יודע איך פותרים את הבעיה שאני בטווח שנראת פה לכולם שפוטה ואתם בטח בכירים אותה ששי בהתחלה הודעה שהוידוס מזויף ואי אפשר לעשות updats וכל החרא הזה.. שמעתי שיש קובץ ששים או שמהו כזה שמתקן את זה... ושאלה עוד יותר טיפשית לרמה של הפורום הזה.. איפה אני יכול לצרוב/להשיג וינדוס צרוב

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by gooz,

בשלב שהמחשב רק עולה עוד לפני שעולה הווינדאוז המחשב כותב לי scanning IDE drive.. ואז מופיעה שורה שאומרת no drive attached to Fasttrack controller.bios is not installed ברצוני לדעת מה זה אומר האם זאת תקלה האם יש משהו שאפשר לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  7. יש מצב שזה מרגל או ווירוס מאתמול פתאום זה עולה

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  8. כאשר אני פעיל תוכנות מסוימות כמו ICQ ועוד תוכנות כמו RIVA-TUNER אז קופצת ההודעה הזאת: ועד שאני לא לוחץ איזה 10 פעמים YES אז אותה התוכנה שאני רוצה להפעיל לא תעלה ורק אחרי כל הלחיצות היא תעלה..יש אפשרות לבטל את ההודעה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by DJ_Yaniv,

שלום, לפני כעשר ימים היתקנתי Windows Vista Ultimate והיום קיבלתי הודעה, תמונה: מישהו יודע מה הבעייה ומה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים וחג פסח שמח.

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  10. היום שפתחתי את המחשב שלי ואחר כך את המחשב השני קיבלתי את ההודעה הזו: Your password will expire in 14 days, do you want to change it now? [Yes] [On] לחצתי על "כן" והגעתי לשם וסיסמא לכניסה למחשב, במחשב שלי אין בכלל סיסמא כי אני האדמינסטרטר, קח שלחצתי ENTER במקום הסיסמא, וקיבלתי הודעה שהשינוי התקבל. במחשב השני, ביטלתי את הסיסמא שהיתה ולחצתי ENTER. ה-XP שלי הוא corporation, ולא צריך התחברות למיקרוסופט לשם רישום, מעבר למספר של ה-25 תוים בהתקנה עצמה. האם גם אתה קיבלתם את ההודעה הזו? האם אני צודקת שזה רק ענין של בטחון וסיסמת משתמש לכניסה למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום וברכה, היום בבוקר אני מדליק את המחשב כרגיל אבל הוא נתקע לי על הודעה שאומרת "נא המתן" ומנטרל לי את כל המחשב, ז"א אני רואה נגיד שהמנהל משימות נפתח אבל אני לא יכול להשתמש בו. אני כבר ניסיתי לאפס ולשחזר אבל כל פעם זה נתקע לי בהודעת שגיאה שאי אפשר היה להשלים את הפעולה. המחשב הוא חדש של אסוס (פחות משבועיים) S451 עם השדרוג ל8.1 אני אשמח לכל עזרה בנידון כי אני ממש ממש חייב את המחשב לעבודה תודה. [ATTACH=CONFIG]5452[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5453[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם המערכת שלי: Window xp sp2 Ie 7 Nod32 Zone alarm Emule והבעיה הבאה: בהפעלת מחשב הכול עובד כמו שצריך וללא שום בעיות. אבל אחרי זמן מה, אני לא יכול להפעיל שום דבר מהתוכנות (אפילו הכי פשוטות כמו notepad ), רק מופיע ההודעה הבאה: " windows cannot access the specified device, path, or file. you may not have the appropriate permissions to access the item" לא יכול להיכנס ל-task manager אני לוחץ, והמחשב פשוט לא מגיב ואפילו כיבוי רגיל דרך start לא עובדת המחשב פשוט לא מגיב. כך שאני מפעיל אותו מחדש דרך reset. לדעתי זה בגלל אי-התאמה בין ה-zone alarm לבין ה-emule, כי אם אני לא טועה, כשהיה אצלי bitdefender במקום ה-nod אז עדיין הייתה לי את הבעיה הזאת. אך עדיין אני לא בטוח וגם א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, בזמן האחרון אני נתקל הרבה בבעיות של ההודעה הזו שקופצת לי ואומרת שארעה תקלה.. אני זוכר שפעם שעברה במחשב הישן נפטרתי ממנה איכשהו ואני לא זוכר כעת איך. יש איזה הרצה בקונפיג שאני יכול להוריד אותה?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  14. שלום רב, בכל פעם שאני נכנס לאתר קצת יותר כבד עם הרבה תמונות או מולטימדיה, אני מקבל את ההודעה המצורפת, היא קופצת מלמטה. צירפתי את מנהל ההתקנים, אולי יעזור. מישהו יודע על איזה זיכרון וירטואלי המחשב מדבר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by matan101010,

יש לי כל הזמן הודעות מהמסנגר סרביס בקשר לכל מיני דברים ונותנים לי קישורים ואני לא רוצה שזה יקרה כי זה סתם מקפיץ לי את ה-windows ומפריע לי, איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  16. שלום, OUTLOOK 2007 מקושר ל GMAIL ללא שרת אחר כאשר אני מוחק את אחת מההודעות שלי מהדואר יוצא, נשארת עליה פס של מחיקה אך ההודעה לא נמחקת , אני משער שזה קשור לעניין שהאוטלוק לא מצליח למחוק מהשרת , אני גם בטוח שזה קשור להגדרה בהאוטלוק מאחר והוא הותקן מחדש , החזרתי את גיבוי הקודם שלי, ההגדרות בתא הדואר של GMAIL לא השתנו. הדואר כרגע מוגדר כ POP3 מול GMAIL בתחילה היו קצת בעיות עם ההגדרה , כלומר בלבול עם IMAP, איך ניתן לתקן את הנושא בצורה עדינה בלי להרוס את מבנה התיקיות בOUTLOOK תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by 114508534,

כאשר אני גולש מתחילות לקפוץ לי הודעות מוזרות אם פרסומות של אתרי פורנו וזה לא POPUPS אלה הודעות דרך הIP וזה לא מפסיק להופיע , מה אני יכול לעשות עם זה , אנימשתמש בחלונות XP

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by fog,

הרבה פעמים שאני בא לעשות פעולות שגרתיות לגמרי כמו לפתוח ולסגור תיקיות ב"מחשב שלי" מופיעה לי ההודעה הבאה סתם ככה פתאום: מה אפשר לעשות כדי לבטל את זה? כי זה משגע אותי!!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  19. מקווה שתוכלו לעזור לי מאחר ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל לחפש ומה לחפש. במקרה השבוע שמתי לב שכשאני רושם מכתב ארוך מאוד [מלל רב] ואני שולח אותו הסוף של המכתב נקטע ובמקום זה מופיע משהו כמו: "מקווה שתוכל לעז=" הכוונה היא כמובן לסימן ה-"=", כאשר המשפט המקורי לא מסתיים כאן ואחריו אפילו יכולים להיות משפטים נוספים של המכתב. מקווה שתוכלו לסייע או לכוון אותי היכן לקרוא ולתקן את זה. מידע נוסף לשימושכם: אני משתמש ב-Win XP PRO SP2 ו-Outlook Express 6 בגרסת SP2 כמובן.

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  20. כל פעם קופצות לי הודעות בוינדוס עם כותרת של MESNGER SERVICE (שירות של מסנג'ר) וכל פעם כתוב בהודעה הזאת משהו אחר ובכלל אין לי מסנג'ר אפילו לא וינדוס מסנג'ר זה נראה לי כמו איזה וירוס שהיה לפני כמה זמן אז הרצתי סריקה והנורטון לא מצא כלום מה זה יכול להיות ואיך אני מוריד את זה?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by אבי11,

שלום יש לי win98 ,כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעות שחסרים ארבע או חמישה קבצים שהסיומת שלהם vxd אשמח לכל עזרה ועצה איך לפתור את הבעיה - בכל אופן הווינדוס עולה אחרי זה. לתשובתכם אודה אבי

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. Started by MetalB,

לא יודע מה קרה פתאום זה קרה אני חושב אחרי auto updates שהוינדוס התקין... יש איזה 5-6 הודעות שגיאה אחד אחרי השני זה הראשון: could not load or run "'c:\documents' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry וזה השני: could not load or run "'and' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry ויש עוד כמה כאלה ניסיתי system restore ניסיתי ccleaner, registry clean expert כלום לא עוזר רק שלשום עשיתי פורמט למחשב :\

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by kikkler,

התקנתי ממש עכשיו את האקס פי, והתחלתי לקבל הודעות שגיאה בתכיפות גבוהה. תחילה מופיעה הודעה כזאת - Generic Host Process for Win32 service has encourtered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה מלווה בשטויות הרגילות של לשלוח / לא לשלוח ד"וח על התקלה למיקרוסופט וכולי.. מכוון שאני רגיל לקבל את ההודעה הזאת פעם בכמה זמן, לא ממש שמתי לב, אבל לאחר שלחצתי Dont send, הופיעה הודעה נוספת בזו הלשון - Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) service terminated unexpectedly ההודעה לוותה בשעון שספר דקה לאחור עד הבוט. בפעמיים הראשונות עוד הבלגתי, אבל אחרי הפעם החמישית זה כבר התחיל ממש לעצבן אותי. עזרה מאוד תוערך

24. Started by yarivalhadef,

שלום אני חדש בפורום הזה שמי יריב בעקבות קצר חשמלי בספק הכוח החלפתי את תוכן המארז לאחר התקנת windows והתוכנות אשר אני משתמש בהם קבוע בסיום העליה אני מקבל את השגיאות הבאות: CtSpkHIP: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x7c911430" referenced memory at "0x7661777c" the memory could not be "read" CtHeleper - Apollo: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x00c8b596" referenced memory at "0x00000008" the memory could not be "read" בעייה נוספת היא כאשר אני מבקש לכבות את המחשב הוא מבצע restart ולא shut down רק כאשר הוא עולה בפעם השנייה בזמן הכנסת הסיסמא אני מבקש shut down המחשב מבצע זאת אשמח לתשובה מהירה לילה טוב יריב

25. המחשב התחיל לעבוד מאוד מאוד לאט (אני כרגע במצב בטוח וזה קצת יותר סביר), ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל זה נותן לי שגיאה 0x810000101. חיפשתי מידע בגוגל ומצאתי מספר פתרונות, עשיתי מה שכתוב וזה לא עזר. ניסיתי להתקין תוכנות שונות נגד SPYWARE וכו' אבל התוכנות לא עולות. ניסיתי ONEKEY RECOVERY וזה גם לא עובד.. מה אפשר לעשות? תודה

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.