Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לשנות באפשרויות תיקייה בסוגי קבצים.. בחלק של התיקייה הברירת מחדל זה open אבל בחלק של תייקית קבצים יש רק אפשרות אחת שהיא find.. עכשיו יש שם אפשרות לעשות - חדש אני רושם שם open אבל יש עוד אפשרות למלא - יישום המשמש לביצוע הפעולה מה אני אמור לרשום בו? ואז בעצם אני יצור פקודה חדשה שאני יגדיר אותה כברירת מחדל ואז ישר הוא יפתח את התיקייה ולא יכנס לחיפוש כל פעם... מישהו יודע איך אני עושה את זה ויוצר פקודה חדשה של Open?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים עם כרטיס מסך שתומך בDirectx 10 ו2GB זיכרון. (מפרט מלא אם צריך: http://img227.imageshack.us/img227/1829/95446136yo1.jpg ) השאלה שלי היא, על איזה סוג vista אתם ממליצים כשיש מפרט מחשב כזה? התקציב הוא עד 700 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני משתמשים אחד מנהל (עם סיסמא) ואחד חשבון מוגבל.. כשאני רוצה לעבור בניהם אני לוחץ על ניתוק=>החלף משתמש ואז אני מגיע למסך פתיחה ופשוט עובר משתמש. אתמול פירמטתי את המחשב ומאז כמעט כל פעם שאני רוצה לעבור משתמש אני עושה את אותו דבר אבל במקום להביא אותי למסך הראשי של ההחלפת משתמשים, הוא מביא אותי לאיזה חלון שכתוב שם משהו החשב ננעל ורק המשתמש (המשתמש האחרון שממנו ניסיתי להתנתק) יכול לבטל ואז אם הוא מבטל זה פשוט חוזר לאותו משתמש וככה אני לא יכול לעבור משתמש.. מה אפשר לעשות עם זה??
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יצא כבר sp-3 ל- xp? ואם כן איפה אני יכול להוריד אותו. ואם לא אז מתי הוא אמור לצאת? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול מה הבדל בין win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם יש הבדל גדול? האם כדיי להתקין אותו? ואיזה מחשב צריך בשביל זה? נ.ב וכמה זיכרון אני יכול לשים על xp 64 bit אוו שאין הבדל בזיכרון ל- 32bit? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ביזנס מקורי שהורד תחת רישיון אקדמי מהאתר של מיקרוסופט (קובץ ISO) אבל אני לא מצליח להבין אם זאת גירסת 32 ביט או 64 ביט באתר מסיבה כל שהיא זה לא כתוב ואני לא רוצה לפרמט את המחשב ולגלות שהתקנתי את גירסת 32 ביט דרך אגב בשם של בקובץ כתוב X86 ואני יודע שזה מתיחס בדרך כלל ל 32 ביט אבל גם 64 ביט וגם 16 ביט זה על אכיטקטורה של X86 אז בקיצור איך אני בודק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לי תהליך במנההל המשימות שתוקע לי את המחשב ואת האינטרנט הוא נקרא WLLoginProxy.exe איך אני מוחק את הדבר הזה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול כיצד אני מחזיר את רשימת ההפעלה שלי המופיעה בצד שמאל של התוכנה,בה אני יכול לראות את רשימת השירים שאני שומע? תודה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי מערכת AMD עם ויסטה 64 מותקנת ומתכוון להחליף את הלוח אם לאינטל Q6600 מישהו יודע אם ויסטה תוכל לעשות BOOT לפלטפורמה החדשה ולבצע את ההתאמות הדרושות?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רק התקנתי את ה-WINDOWS מחדש, בגלל איזה שהי בעיה. ועכשיו אני שואל את עצמי למה לא עשיתי את זה עד עכשיו... הWINDOWS טס!!! בכל מקרה ההתקנה היא של Windows SP2 והורדתי את העידכונים הקריטים והדריוורים החדשים. בנוסף יש לי עוד 77 עידכונים להוריד, שבעיקר מסוג: Security updates, כמה של comulitive updates, ועוד שאר דברים אחרים. ממש לא בא לי להתקין אותם כי המחשב עובד טוב. מה ההמלצה שלכם? ועל פי מה להחליט מה כן ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה גרסאת Windows אתה משתמש? (במידה ויש יותר מאחת בחר את העיקרית)
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם הפונטים בויסטה קצת השתבשו לי גם באקספלורר אופיס מקסטון וכו רציתי לדעת כיצד אני מחזיר את הפונטים המקוריים??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ב RUN (winver) לא כתוב איזה.. כתוב רק איזה build
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! יש לי Windows XP 64-Bit אתם יכולים להביא לי קישור הורדה של Service Pack 2 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ואם לא, האם יש לויסטה בעיה לקרוא כוננים חיצוניים שמפורמטים ב- FAT32? תודה!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ מסוג DsK הבעיה היא כזאת שהווינדוס מזהה אותה כפתיחה עם התוכנה winrar איך אני יכול לגרום לקובץ להיפתח רגיל ללא הווינרר כמו שהיה מקודם תודה ולילה טוב שי בן יהודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום , <אני עורך את המודעה כי אני לא בטוח שזה קשור ל RAID) תצורה המחשב: שלוש דיסקים ב RAID0 דיסק 1 נוסף עבור OS אני מנסה להתקין ויסטה, יצרתי כבר פרטישינים(בפטרישן D יש כבר XP). לאחר שלב ה UPDATING WINDOWS המחשב עושה RESTART מסודר אך כאשר ממשיך ל COMLETING INSTALATION הוא פשוט נתקע בערך בשלושת רבעי הדרך,ז"א הכל נראה עובד אבל התהליך לא מתקדם. <עריכה מחדש> אחרי בערך שעה וחצי הוא זרק הודעה "המערכת לא יכלה להשלים את ההתקנה עבור כמה רכיבים,אנא התחל את המערכת והתקן מחדש"ץ ניסיתי כפי שהוצע להוסיף את הדרייברים של ה RAID 0 (המערכת לא ביקשה אני הוספתי בתחילת ההתקנה ע"י כפתור "DRIVER") אך ללא הועיל- אותה בעיה. אין שום בעיה בחומרה לדעתי,כי התקנה ה XP (שכללה את הדרייברים של הR…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות ל MP11 בויסטה את שפת הממשק???הויסטה שלי באנגלית והמדיה פלייר בעיברית רוצה אנגלית כיצד???
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם אז לקחתי תמחשב לאחריות והחליפו לי לוח אם ועכשיו המחשב שוב עובד והכל טוב, עכשיו בווינדוס הקודם אני לא יכול להשתמש כי זה לוח אם חדש אז התקנתי לבנתיים על כונן אחר עוד ווינדוס במקביל כדי שאני יוכל להציל את הקבצים שלי.. הצלחתי להציל את כל הקבצים מלבד הקבצים שהיו בתוך התיקיה של המשתמש שלי מהווינדוס הקודם (היה לי ווינדוס עם שני משתמשים, אחד מוגבל ואחד מנהל עם סיסמא, אני מדבר על הקבצים של היוזר מנהל עם סיסמא). אני מנסה להכנס לתיקיה של המשתמש הזה והוא אומר לי שאין לי גישה לתיקיה הזאת.. (והוא מחשיב את התיקיה כאילו היא ריקה..) איך אני יכול לעקוף את ההגנה הזאת? כל המועדפים והמסמכים שלי ממש חשובים לי! אני חייב להציל אותם.. בבקשה תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
In the language bar there is no Israel nor Hebrew!
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ויסטה אולטימט עם כל העדכונים העניין הוא שכשאני נכנס לאתרי אינטרנט ומנסה לראות סרטונים זו ההודעה שאני מקבל (קובץ מצורף) יש לי MP11 מעודכן FLASH PLAYER 9+FLASH IE PLUGIN מה יכולה להיות הבעיה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין vista אבל משום מה איני מצליח . כאשר התקנתי xp איתחלתי את המחשב דרך הדיסק עצמו . עם vista כאשר אני שם את הדיסק בכונן ועושה רסטרט ( הכונן מוגדר בביוס כ-first boot ) המחשב עולה רגיל למערכת שיש לי כיום , xp . מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המערכת הפעלה הינה: windos xp pro sp2 אני תמיד מבצע שדרוגים ללא בעיה למערכת הפעלה שלי, לאחר שהמערכת הפעלה שלי התחילה לעשות ממש הרבה בעיות ביצעתי לה שדרוג דרך הכנסת הדיסק כאשר אני נמצא בתוך הווינדוס ובחירת אפשרות השדרוג, אך פעולת השדרוג לא מתבצעת לחלוטיין,כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי חלון שכתוב בו restating install/upgreding ואז זה מנסה להיכנס להמשך ההתקנה של השדרוג ומפעיל את המחשב מחדש, נסיתי לאפס את השדרוג דרך הדוס ולבצע אותו מחדש אך גם זה לא עזר... יש למישהו פתרונות?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חבר'ס, [המפרט שלי בצד] אני משתמש בויסטה x64 כבר קרוב לחודש... הכל היה בסדר בזמן האחרון זה נהיה איטי נורא !! בלתי נסבל !! עכשיו קראתי הרבה הרבה דברים בגוגל על כך... מה שעשיתי זה: 1. ביטליתי Indexing ב 2 הכוננים [c+d] 2. בDevice Manager עשיתי Enable advance performace לכונן הקשיח שלי 3. ביטלתי Superfetch 4. ביטלתי Windows Defender 5. ביטלתי ב Services את Windows Search 6. ביטלתי את ה איחוי היומי בלילה אם אני זוכר נכון זה הכל : ******************* בעיית האיטיות נפתרה... והדיסק כבר הפסיק כל הזמן לעבוד... השאלה שלי, האם עשיתי פה משהו שהוריד לי ביצועי מחשב, משהו לא בריא למחשב, ובכלל משהו לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מבצע פרמוט דרך DOS. אני מגיע לשלב שבו עלי לבחור על איזה כונן להתקין את הוינדוס. אני בוחר C. על כונן C יש לי כבר ווינדוס. השאלה היא- אם אני יתקין על כונן C ווינדוס. זה ימחק לי את כל כונן C ויתקין לי ווינדוס מחדש, או שזה יתקין לי ווינדוס נוסף? חבר שלי אמר לי למחוק את כונן C ע"י לחיצה על מקש D. וליצור אותו מחדש, ולהתקין את הווינדוס על כונן C החדש. אפשר לעשות ככה? המידע שהיה על C הישן יעלם וימחק? או בקיצר מה לעשות כשהגעתי למצב שבו אני בוחר לאיזה כונן להתקין את הווינדוס, כשאני רוצה למחוק את הווינדוס הישן? תודה...
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-