Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מעלה XP PRO זאת ההודעה שאני מקבל there is a file or a folder called c:\program which could cause applications not the function correctly renaming it to c:\programX )x = משתנה) would solve the problem rename or ignore ובכן ה diskeeper שלי לא עובד מישהו יודע מה ההודעה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שמעתי מהמון אנשים שXP בעברית זה דבר חרא והתוספת של העברית רק הורסת ולא טובה. אני משתמש כבר באקס פי פרו בעברית(תוספת שפות) כבר יותר משנה, אני חייב להגיד שהמערכת עובדת מצויין ולא ראיתי שום בעיות שקשורות לעברית, הווינדווס יציב והכל עובד מצויין... אז לכל מי שאומר ללא ניסיון שהעברית הורסת אז שינסה לפני שהוא מדבר... עם אנגלית אין לי בעיה אבל עברית היא שפת אם שלי ולכן אני מעדיף אותה על המחשב, יותר ברורה בשבילי.
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן ומקווה שזה המקום לקבל תשובה לשאלתי ומודה מראש לכל מי שיכול לעזור אתמול התקנתי מחשב חדש עם רישיון חוקי של מערכת הפעלה - WIN XP PRO SP2 ENGLISH הכל עבר בשלום ולאחר התקנת אנטי וירוס NOD32 ועידכונו התחלתי לגלוש.להפתעתי קיבלתי חלון שמופיע באתרים מסויימים ולא בכולם אבל שלא ראיתי כמותו מעולם להלן מצ"ב תמונה בקובץ דוגמה לנוסח. יש לתת לו מענה של YES מספר פעמים ואז להמשיך לגלוש אבל אתרים אחרים כמו וואלה למשל לא מופיעה ההודעה הנ"ל.מיותר לציין שזה משגע ומפריע.ביצעתי בדיקת אנטי וירוס למרות ההתקנה הנקיה והחדשה ליתר ביטחון ודבר כמובן לא נמצא.בדקתי הגדרות אקספלורר הגדרות אבטחה וכלום לא עזר אנא עזרתכם הדחופה בפתרון הבעיה! תודה 8) [attachment deleted by ad…
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום בעת הפעלת המחשב עולה לי ההודעה הבאה: http://img528.imageshack.us/img528/3971/82051058.jpg מה זה אומר?איך נפטרים מזה?יש לציין שהמחשב עכשיו!עבר פירמוט.. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש אחרי שיש את המסך של הWIN נטען(הפס הזז) אני מקבל את ההודעה שיש בתמונה. ההודעה הזאת באה לפני "ברוך הבא" מה הבעיה ואך אני פותר אותה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Win מחדש, וכרגע הH.D מפורמט. אבל בזמן האיתחול מופיע הודעה מוזרה, NTLDR is Missing, ואז המחשב נתקע. זה קורה בידיוק איך שהמחשב אמור להתחל מהדיסק התקנה של הWindows. מה לעזאזל הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה המצ"ב תוך ניסיונות כיבוי, מה היא אומרת ?. כל האפליקציות סגורות
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?? או לפחות להחזיר את כל השירים שהיו לי במחשב? :s05:
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היום מקרה אני לוחץ על כפתוי הכבוי במחשב שלי לפתע קופצת לי הודעה מסג'בוקס של וינדוס ובה רשום: משתמשים אחרים מחוברים למחשב האם בכל זאת אתה רוצה לכבות את המחשב ואז הייה כן ולא משהו כזהה מישהו לעזאזאל יודע מזה ? פרצו לי למחשב ? אני לא משתף קבצים עם אף אחד למיטב ידעתי ואין משתמשים אחרים במחשב מלבדי ..... למישהו יש הסבר מוצדק?
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ניסיתי בMSCONFIG ואין שם את זה, גם בStartup אין את זה. מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ישנה , הודעה על WINDOWS לא חוקי ,ב-WINDOWS XP לאחר שהועדכן ב-WINDOWS UPDATE והותקן בו ACTIVX של מייקרוסופט Windows Validation Assistant .מתקבלת הודעה ש-WINDOWS XP לא חוקי אם ה-WINDOWS לא חוקי ,הוא לא נותן ,להוריד ,שום דבר מאתר של מייקרוסופט ,למשל WINDOWS MEDIA PLAYER 11 אבל לא זה החלק ,החשוב. אחרי שמייקרוסופט הודיעה ,שה-WINDOWS XP לא חוקי ,יש הודעה מעצבנת בחלון כחול בWINDOWS שאומר לך כל פעם שהWINDOWS לא חוקי ,ואי אפשר לךהוציא זאת . בנוסף כל פעם שאתה מעלה את הWINDOWS לפני שהוא נכנס לWINDOWS ,הוא נותן לך מסך פתיחה ,כדי לרכוש רישיון ,ו ואם לא אז תלחץ להיכנס בכל זאת ,וגם זה מטריד ,יש לציין שזה לא חוסם את הWINDOWS ,אבל זה ממש מעצבן מאד ,וממש מטריד. אז כל מי שיכול לעזור בבקשה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס את אחד מהתקני הUSB של מפיע(בתמונה): איך נפטרים מזה אחת ולתמיד? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
התקנתי היום את ווינדווס אקס פי SP2 ואני חייב לומר שהוסיפו לו כל מיני שטויות שלא צריך אותם בנוסף למסנג'ר המעצבן הזה... בכל מקרה, אחרי שהתקנתי את הSP2 ביטלתי טת האפשרות של עידכונים אוטומטיים ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש עולה לי החלון הקטן הזה בצד (ראו תמונה) איך אני ניפטר ממנו :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם מאתמול המחשב שלי החליט קצת לעצבן אותי כל פעם שהוא נדלק מופיע לי הודעה כזאת כמו בתמונה. מישהו יודע איך מבטלים את זה,ניסיתי עם תוכנות לניקוי רגולות אנטי וירוס וכו'...ולא עזר הקובץ הזה שרשום בתמונה EF.tmp פועל גם ב-task manager ואז הוא נעלם כשאני סוגר את ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרוןת אין לי מושג למה... כל פעם שהמחשב עולה יש לי הודעת שגיאה....... מי שהוא יודע איך אפשר לסדר את זה???? תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
פתאום התחילה להופיעה לי ההודעה הבאה: http://img210.imageshack.us/img210/4991/bigzx5.jpg לאחר מכן אני לוחץ על אחת מהאפשרויות וזה בכל מקרה חוזר שוב אחרי כמה דקות. מה זה ואיך מפסיקים את זה?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זה הכותרת שלה: prutsct has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להפעיל מחדש לא עזר, עשיתי "תשלח" "אל תשלח" מלא פעמיים לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
זה לא בכל האתרים קופץ לי , אבל זה דיי מעצבן ... מישהו יודע מה הסיבה ? ניכנס לי לאתר הכל רגיל אבל זה כל פעם קופץ .
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זה משום מה התחיל אתמול, אחרי שעשיתי אוברקלוק ל3.5 ואז החזרתי בחזרה ל3.4 כי המחשב לא היה יציב.... קיצר מאז קופצת לי ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה: מצאתי מה הקובץ שגורם לבעיה אבל הוא נמצא ב Local settings וקוראים לקובץ sysdata.xml ולא רציתי להיות פזיז ולמחוק את הקובץ.... למישהו יש פתרום ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לא יודע מדוע, אך אני מקבל ההודעה הבאה כל הזמן בכניסה לאתר אלעל, איך מבטלים את ההודעה שחוזרת וחוזרת גם לאחר לחיצה על אישור. HELP ??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס בכל הפעלה מחדש של המחשב מופיעה הודעה שאיני מבין את תוכנה... rthdcpl.exe- illegal system dll relocation the ststem dll user32.dll was relocated in memory. this application will not run proparly. the vendor supplying the dll should be contacted for a new dll. מה הכוונה...? מה לא בסדר...
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב! פירמטתי את המחשב שלי לפני 3 ימים ועכשיו מותקנת עליו XP SP3 . אולם, בכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה הבאה (ראו תמונות). תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם: 848p Neo-v MSI [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תנסה להעלות תמונה של הודעת השגיאה, כדי שאפשר יהיה לדעת במה מדובר. ומה הדגם המדויק של הסורק הזה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שמעו בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב, כשאני עושה משהו במחשב קופצת לי ליפעמים הודעה כלשהיא שנימצאת כל כך מהר שאפילו אני לא מספיק ליראות איך היא ניראת אני רק ראיתי לשניה שזה קשור לחיבור האינטרנט וגם כשאני מנותק זה לא קורה הכי מעצבן זה כשאני משחק, זה קורה כל 5 דקות וזה מעצבן רצח אני משחק ופיתאום זה יוצא לי ל WINDOWS כלומר ממזער לי את המשחק יש לכם מושג מה זה ואיך לטפל בזה? עשיתי סריקות של כל מיני תוכנות לא רצויות במחשב שום דבר...
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לפעמים (לאחרונה זה לרוב) כשאני מנסה להיכנס למחיצות במחשב או מכניס דיסק און קי או סתם נכנס לתיקייה המכילה קבצים אני מקבל הודעת קריסה של ווינדוס עם אפשרות שליחת דוח תקלות וכו' אז שולחן העבודה ושורת המשימות נעלמים וחוזרים כעבור שניות אחדות ואני צריך להיכנסשוב לתיקייה אני חושב שאולי הEXPLORER (לא הדפדפן ) הוא הבעיה בסיפור, האם יש טיפול או דרך לבדוק מה התקלה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-