עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ag43,

האם יש אפשרות לחסום משתמש לגישה לאינטרנט לחלוטין כלומר שכאשר המשתמש הזה פועל המחשב כאילו לא יהיה מחובר כלל לאינטרנט ?(בלי וינדוס אפדייט לדוגמא) בעוד משתמש אחר כן יהיה מחובר בעת שימוש ב FAST USER SWITCHING? מקווה שהשאלה ברורה מספיק.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  2. Started by oru85,

שלום אני קניתי מחשב חדש מעבד 6300E לוח אם אסוס p5n-e sli זיכרון גיגה הרדיסק WD SATA 250 G אני מנסה להתקין את הווינדוס XP SP2 זה דיסק ל 32 ביט מדיסק שיש לי ההתקנה הולכת יפה ואז בסוף הוא מפעיל את המחשב מחדש ומערכת ההפעלה לא עולה לי במקום זה רשום לי באנגלית שמערכת ההפעלה דפוקה תתקין מחדש אני מתקין מחדש לא עוזר לקחתי דיסק אחר וניסיתי ושוב אותו הדבר הלכתי לחבר לקחתי מימינו דיסק אחר ושוב אותו דבר בסוף הורדתי ממחשב אחר לינוקס אובונטו 64 ביט התקנתי והכול עובד מצויין שאני מנסה מתפריט בוט של הלינוקס להעלות את הווינדוס פשוט לא קורה כלום ושאני נכנס מהלינוקס למחיצה של הווינדוס אני רואה שהכול נראה בווינדוס בסדר גמור אני רוצה להצליח להתקין ווינדס תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  3. http://tech.walla.co.il/?w=/4/2640089 גרסה מלאה? רק Service pack? אם זאת גרסה מלאה, הם עשו יופי של קופה עם השיווק של 8. "שדרוג" ב40 דולר, למערכת שתוך שנה תוחלף לאחר הפקת לקחים.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by esharone,

שלום לכולם קניתי היום ויסטה ועל הקופסה היה רשום 32 ביט חזרתי לחנות ואמרו לי שגרסאות ה 64 עוד לא יצאו ולא ידועים מתי הן ייצאו, השאלה שלי היא אם אני תקוע עכשיו עם 32 ביט או שאני אוכל לשדרג ל64 באותה גרסה אבל בלי תוספת תשלום

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by efod26,

שלום, יש לי שאלה אני מחפש מדפסת חדשה, ויש לי וינדוס 7 כל החנויות שהייתי בהם לא יכולים להגיד בוודאות שיש תמיכה לוינ' 7 איך ניתן לדעת ולא לקנות חתול בשק... לכולם יש תמיכה בויסטה אבל לא אומר בטוח שגם בוינ' 7.... תודה,

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  6. בויסטה הוא נכנס לי.. אבל כשאני עובר לXP.. (מותקן לי 2 הווינדוסים במחשב) לכונן C וD הוא נכנס אבל לכונן E וF לא.. כשאני לוחץ על להיכנס אליהם הוא רושם לי שגיאה.. "אין אפשרות לאתר boot.exe ודא שהקלדת את השם הנכון ולאחרמכן נסה שוב.. כדי לחפש את הקובץ, לחצן על לחצן התחל ולאחרן מכן לחץ על חיפוש" מזה אומר? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  7. יש תמונה ..... איפה אמור להיות קובץ ה AUTORUN ומהיכן אני יכול להשיג אותו ואיך לשייך אותו כדי שיפתח את ההרדיסק בלחיצה כפולה במקום כפתור ימיני ואז OPEN ? מערכת הפעלה XP PRO SP2 : [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by liiight,

הייתי אצל לקוח, ונתקלתי בתופעה משונה ביותר (מצורפת תמונה). לא רואים את שמות התיקיות והקבצים בתצוגה של הקבצים (התצוגה הראשית) אבל בצד שמאל, בתצוגת התיקיות, הכל בסדר גמור. כמו כן, ברגע שאני מקיש על קובץ או תיקייה, כלומר בוחר אותו, השם מופיע מודגש בצורה הרגילה. גם הקבצים עצמם תקינים, ואם למשל אני מנסה לפתוח מסמכי וורד מהתיקיה, בפתח קובץ של הוורד רואים את כל השמות בסדר גמור. זאת התיקייה היחידה שזה קורה בה, וכל תתי התיקיות של תיקיה זו הם בסדר גמור. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by צביקהה,

כל פעם כשאני מפעיל את המחשב, אין לי את שורת המשימות ואני צריך לעשות restart לwindows explorer (סייר ווינדוס) חיפשתי איך לתקן את זה ושום דבר לא עבד יש למישהו רעיון לפני שאני מתקין את הווינדוס מחדש?

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  10. מאחר והתקנתי XP מחדש חשוב לי לא להעמיס עדכונים לא חשובים או כאלו שגורמים יותר נזק מתועלת. אילו עדכונים לדעתכם חשוב שאתקין ועל אילו לוותר? :

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  11. Started by matan101010,

יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת... אז השאלה שלי היא איך אני מגלה את הסיסמה של המחשב השני? כאילו אני יכול רק להכנס לכוננים של המחשב השני...

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  12. שלום! היה לי WIN XP HOME ורציתי לשדרג לXP PRO גיביתי באמצעות הכלי USMT ב XP HOME את האאוטלוק ועכשיו אני רוצה לפתוח את הגיבוי ב XP PRO הבעיה שהגירסה של ה USMT בוינדואוז הקודם והגירסה של ה XP PRO החדש לא תואמים עכשיו אני לא מצליח לשחזר את הקבצים של האאוטלוק מבקש עזרה בפתרון הבעיה. נ.ב. בוינדואוז הנוכחי היה לי USMT גירסה 3 . ובוינדואוז הקודם היה לי גירסה 2 כנראה לפי שם התיקיה של הגיבוי: USMT2.UNC ניסיתי להתקין USMT גירסה 2.6 אבל גם זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by __MIKO__,

מצורף קובץ מינידמפ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  14. אני כל יום מקבל תמונות במסנג'ר, היום קיבלתי תמונה שכנראה בגלל השם שלה או לא יודע למה שאני באתי לפתוח אותה קיבלתי הודעה ממרכז האבטחה של הווינדוס SP2 שהוא חסם אותה כי זה יכול להיות וירוס. כתוב שם מה לעשות כדי לבטל את החסימה - שזה להעתיק את הנתיב של התמונה החסומה למחשב שלי ואז ללחוץ קליק ימני עליה ועל בטל חסימה. שמתי לב שיש לי בטל חסימה על כל קובץ במחשב שאני לוחץ עליו - זה העדכון האחרון של הוינדוס? מטומטם... בקיצור, עשיתי את זה והוא לא פותח לי. ושאני נכנס ידני לתוך המקום שבו נמצאת התמונה אני בכלל לא רואה אותה למרות שבאפשרויות תיקיה מוגדרים להראות קבצים מוסתרים.. בקיצור איך אני מבטל את זה שלא יהיה את הדבר הזה בכלל שהוא חוסם לי את הקבצים, לא צריך את השטות הזאת

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by orendv2000,

היה לי חלונות me פירמטתי את המחשב ופיצלתי את הדיסק לשני חלקים c - גדול וd יותר קטן רציתי להתקין xp אבל הוא לא נתן לי ואמר שאי-אפשר להתקין מהדוס אלא רק ממערכת הפעלה אז התקנתי בחזרה את me ואז רציתי להתקין על זה את ה xp אבל זה התקין לי את זה בנוסף ועל d הקטן יותר עכשיו יש לי את Me על c ואת xp על d וכשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור איזה יעלה מה לעשות? בזמן ההתקנה לא הייתה לי אפשרות לבחור באיזה כונן להתקין! איך אני עושה שיהיה לי רק xp על כונן c ? בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by nas,

אממ , מה לא ניסיתי .. כשאני לוחץ על לינקים מסויימים שנפתחים בעזרת פקודות JS המחשב פשוט לא מגיב ... לא חושב לא כלום , שום דבר. אני יודע שזה קישורי גאוהסקריפט כי אני רואה בסטטוס באר את הפקודה כשאני עומד מעל הקישור ... ניסיתי בתמיכה הטכנית של מיקרוסופט , גוגל , מה לא ניסיתי ב tool>internet options>securety , ה scripting on enable אני משתמש ב WIN XP PRO none SP1 IE6 SP1 יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by k_700,

יותר טוב sp1? בכלל איזה עדכון sp הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by zzroni,

שלום. יש לי win xp כשאני פותח דף אינטרנט כמו הדף הנוכחי לדוגמא, מופיע לי בשורת המצב למטה בסוגריים - 1 פריטים נותרו.פותח דף .... למה לא כתוב - בוצע ?

19. Started by kong,

שאני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך שחור וכתוב a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart התקנתי איזה משחק ישן והוא שינה את הקובץ הפעלה של המערכת. boot.ini מה אני יכול לעשות בכדי להגיע למערכת בלי פירמוט??? משהו דרך הביוס??לתת כאילו הוראה שהוא לא יקרא לכונן a ??? משהו כזה? :nixweiss:

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  20. האם כדאי לי לקנות את ה Ultimate ?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  21. לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא כנראה הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו …

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

hvra yas li windows xp myohad aim tohnot nosafot vlo mzlih lafoh laivrit bbksa tazro li gam at asafa lo azlahti tmona sal awindows:

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  23. אני לא מדבר על סתם פרסומות כשאני נכנס לאינטרנט כל הזמן אתר הבית שלי משתנה לאתר פורנו וכל איזה חצי שעה מופיעות לי על המסך תמונות פורנו וזה לא מפסיק :-X ואני לא מצליח להיפטר מזה!! אני חייב לכבות את המסך כל פעם שאני יוצא מהחדר כדי שלא יראו מה הולך על המסך אני חייב עזרה דחוף חברה תודה

24. Started by Bear Cub,

במהלך התקנת vista אני מקבל שגיאה: מישהו נתקל בזה/ יודע מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by zvika.e,

אהלן. יש לי מלא משימות פתוחות במנהל משימות ויש שם הרבה system שאין לי מושג מזה ולמה הם צריכים להיות שם- מצ"ב תמונה. יש לי זיכרון 2 ג'יגה ומשום מה הוא תמיד מלא והמחשב זז לאט. נכון, פירמוט תמיד עוזר, אבל זה לא פיתרון לבעיה. אני יודע, אנשים בעבר שאלו מזה כל משימה במנהל משימות והאם היא חשובה והפנו אותם לאתר מסוים. נכנסתי לאתר הזה שבין היתר קשור ל svchost.exe שפתוח מלא (כמו אצל כל אחד, אני מניח), ולא הבנתי מה אני אמור לעשות. מה להוריד, מה להשאיר. צירפתי תמונה של כל המשימות שמופיעות לי נכון לרגע כתיבת ההודעה. הדברים הפתוחים הם: avg, sbybot, firefox מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני אשמח מאד.. תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים