עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי Windows xp 64bit לפני כמה ימים ....באתי להתקין norton internet scurity 2005 וזה כתב לי שגיאה ניסיתי להתקין גם של חברות אחרות ועדיין זה לא מתיקןןן אז בבקשה תגידו לי אם יש איזה אנטי וירוס ו פיירפוול שעובד .......עם windows xp 64bit תודה !

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by QQQ,

יש לי כרגע 3 דיסקים קשיחים: שניים של SATA: אחד 500GB והשני 80 שניים של IDE: אחד 160GB והשני 80 אני כנראה קונה עוד אחד של SATA 500GB ואני שם אותו במקום ה-80 של הIDE ומעביר אותו לאח שלי. הבעיה היא שהוא מחזיק את המע' הפעלה. אבל אין לי בעיה לוותר על מה שיש בתוך ה80G SATA שיש לי ולהשתמש בו בתור כונן מע' הפעלה. השאלה היא איך אני עושה את זה. עקרונית, אני אמור פשוט להעתיק/להעביר את כל מה שיש בC (הHD שהוא IDE שאני מתכנן להוציא מהמחשב) לF (במקרה שלי ה80G שהוא SATA), ולשנות את האות של הSATA לC, לאחר שכבר נפטרתי מהIDE. איך ניתן לעשות את זה כך שאני יוכל לחזור לעבוד עם המחשב שלי לאחר שהוצאתי את הIDE ללא כל בעייה? תוכנה כלשהי? תודה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  3. אהלן ברשותי WIN7 ULTIMATE מעבד : E8400 לוח אם : ASUS P5Q PRO כרטיס מסך HD 4830 זכרון : 4GB אנטיוירוס NOD 32 דפדפנים : כרום + שועל האש. זה כבר כמה ימים שהמערכת קופאת בתדירות גבוהה, כ 3 פעמים ביום. לא עשיתי שינוי מיוחד במחשב. ניסיתי לבדוק מספר גורמים : זכרונות = הכל תקין. קשיח = יש בו סקטורים פגומים, אבל שלקחתי אותו לבדיקה במחשב אחר - אין בעיה. כרטיס מסך - תקין לא עשיתי OC בשום רכיב במערכת. כיביתי את אפשרות ה SLEEPING MODE במערכת. עדיין ללא פתרון ! מה עושים למי זה קרה וכיצד פתר? תודה.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  4. האם כדאי לי לקנות את ה Ultimate ?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by Da-Funk,

שלום אנשים, לאחרונה הוחלפו המחשבים במקום עבודתי למחשבי על בערך... טוב נו מחשבי על יחסית לקודמים! ואני ממש ממש מתרגש כי לא עושים כלום בעבודה הזאת אז לפחות יש מצב קצת לשחק... הבעייה היא שאני מפחד להתקין משחקים כבדים כי יש איסורים על הדברים האלו אבל בכל זאת אני מחפש דרך מיוחדת להתקין ושלא ימצאו שאריות של ההתקנה או את התיקייה המותקנת... קיצר מן קומבינה להתקנה נסתרת איכשהו.... יש לכם רעיון איך עושים את זה ? מערכת ההפעלה היא כאמור XP. והאם אני אצטרך להתקין כל פעם מחדש ? אני רוצה לשחק WoW לכל המתעניין.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by assaf990,

אם הדיסק הקשיח שלי הוא NTFS אז לא אוכל להפעיל את המחשב דרך דיסקט הפעלה של WIN98?? אם לא - אז איך מתחילים להפעיל מחשב עם דיסק קשיח NTFS מפורמט?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by Styx,

שהוינדוס עולה אחראי VERIFYING DMI POOL DATA פשוט יש מסך שחור בלי הלוגו של הוינדוס ומשם כלום כאילו לא קורה כלום

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by rap_tr,

לוח האם שיש לי הוא Asus P5VD2-mx Green 945 התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit הבעיה היא שלא נשמע סאונד,לפני כמה חודשים התקנתי את אותה מערכת הפעלה ופתרתי את הבעיה, שכחתי את הפתרון ולכן אני שואל פה אם מישהו יודע על פתרון כלשהו לבעיה?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by OFIRN,

טוב נתחיל ככה ישלי את ההודעה הזו NTLDR Is Missing כשאני אני מדליק את המחשב יש לי על ההארד דיסק WIN 2000 PRO מה שהורג אותי זה ככה במחשב שלי כשאני מחבר את ההארד דיסק כן עולה הWIN2000 ובמחשב השני כשאני מחבר את ההארד דיסק לא עולה ומופיעה הבעיה NTLDR Is Missing ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל דיסקט בכונןן!!) כולל לפרמט ולהתקין מחדש עדין אותו הדבר (רק לפעמים נעלמת ההודעה NTLDR Is Missing ומופיעה סמן לבן מהבהב) ניסיתי גם לעשות GHOST והעברתי את אותם כל הנתונים שכן מעלים WIN2000 במחשב לכונן אחר וגם מופיעה הודעה NTLDR Is Missing בבקשה צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  10. הגיע לידי מחשב מחברה מסויימת וכשניסיתי להתקין עליו WINDOWS XP PRO באמצע ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול. ניסיתי גם דרך הדוס להעביר את הI386 ולעשות התקנה ואותה הבעיה. דיברתי עם החברה והם אמרו שרק WINDOWS עם SP2 ומעלה ניתן יהיה להתקין על המחשב הזה. סוג המחשב: נייד MSI ? תודה.

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  11. אלה שניסו את ויסטה,באמת הוינדוס עולה אחרי 3 שניות? לא כמו בXP כמו שהם הבטיחו?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  12. אהלן המחשב עמוס ועייף ולכן נפרמטו כדי להחזירו לחיים! עכשיו יש לי 4 ג'יגה ראם במחשב ועד היום הייתי משתמש במערכות 32. האם כדאי לי להתקין מערכת שמבוססת על 64 ביט? יש בעיות של תאימות עבור חלקים שונים? השימושים שלי הם למחשקים כמעט נטו אז מה עדיף לי? הם גם משחקים יצטרכו להיות על 64? קיצור מה כדאי להתקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי יש לי בעיה כשאני מפעיל תוכנות שיתוף כגון : אימיול ביטורנט WINMX ODC אחרי זמן בילתי מוגדר או כמות הרודות או משהו כזה המחשב פתאום עושה ריסטרט זה קרה לי לפני הפורמט (היום פעם שלישית לא עזר) וגם במחשב הקודם זה קרה לי יש לכם מושג איך פותרים את זה יש לי XP SP2 + Norton IS 2005

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by 114508534,

כאשר אני גולש מתחילות לקפוץ לי הודעות מוזרות אם פרסומות של אתרי פורנו וזה לא POPUPS אלה הודעות דרך הIP וזה לא מפסיק להופיע , מה אני יכול לעשות עם זה , אנימשתמש בחלונות XP

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by Axel Foley,

בעבר שסיבבתי תמונות התמונות הסתובבו בלי בעיה, כשאר עלתה הודעה כלשהי לחצתי לא להציג את ההודעה שוב ומאז התמונות של מסתובבות יותר. מישהו יודע איך לאפשר את סיבוב התמונות שוב?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  16. Started by Dr.K2,

שלום רב, התוכנות לא מוצגות ב-Taskbar, כאשר הן פעילות וכאשר הן בminimized, והדרך לעבור בין התוכנות היא ע"י Tab. כיצד ניתן לחזור ולראות את התוכנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  17. אין לי כוח כל פעם להכנס ל"המחשב שלי" ולפתוח משם את הCDROM (לפתוח פיזית) איך אני עושה קיצור דרך או קובץ BAT, מה הפקודה לפתיחה\סגירה? תודה.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by pms1,

שלום האם בהתקנה של win 7 אני מחלק את המחיצות (ואם כן כיצד ? ) או לאחר שהתקנתי דרך חלונות ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

לא יודע מתי או למה זה קרה אבל זה ממש מעצבן מה לעשות? יש לי WIN XP PRO

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by X-It,

אני צריך עזרה,על המחשב שלי יש ויסטה וXP ועכשיו נמאס לי מויסטה ואני רוצה למחוק אותה וניסיתי למחוק אבל אין לי הרשאות למחוק אותה כשאני נמצא בXP ואמרו לי שאפשר לעשות רק FORMAT ,אבל כרגע אני לא יכול כי אין לי מקום לגבות את הדברים שלי יש שם משהו כמו 60 גיגה של מידע שאני אצטרך לגבות וכרגע איני יכול... מה עליי לעשות? וגם הייתי רוצה להעיף את ויסטה מתפריט הBOOT כדאי שהמחשב ייכנס ישר לXP בלי לשאול אותי לאיזה מערכת הפעלה להיכנס... דרך אגב הויסטה על D וXP על C(אבל יש רק הארד דיסק אחד פיזית) ואולי יש איזושהי דרך לתת לי הרשאות כדי שאני אוכל למחוק את כל התייקיה של WINDOWS ופרוגרם פיילס מכשאני בXP...? תודה מראש בבקשה עיזרו לי!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by Mazumotte,

can someone plz give me a link to download it? i couldnt find it...

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by crazydiamond,

איך אפשר להוציא AC3 או DTS כשאני צופה בקובץ MKV או DIVX דרך המחשב למגבר? ב XP אין בעיה, אך ב חלונות 7 אני לא מצליח וה AC3 FILTER לא משפיע ולא עושה כלום, אני מחובר בחיבור דיגיטלי קואקסיאלי למגבר עם כרטיס קול XFI XTREMEMUSIC. אשמח לרעיונות.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  23. שלום לכולם ... רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף קיצורי דרך לתיקיות שלי למשל בחלון הזה שצירפתי בתמונה ??? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by Tom3bar,

טוב, בבקשה עזרה.. אחריי שאני מפרמט ושם XP... שם נורטון אנטיוירוס... ואיך אני עושה שלא יהיה לי ת'תולעת ?!?! תודה, תום.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  25. קיבלתי דיסק OEM של VISTA ULTIMATE 32BIT Eng. הכנסתי את הדיסק, עשיתי BOOT לDVDROM, ואז היה את הקטע של ה"Windows is loading files...", אח"כ הייתה טעינה עם קו ירוק שמתקדם וחוזר על עצמו (כמו בהפעלת WIN XP), ואח"כ ראו את התמונה של הAERO ופשוט לא קרה כלום, כאילו ההתקנה נתקעה. הבנתי שהתקנים מסויימים יכולים לגרום לזה, אבל: http://i25.tinypic.com/23w0goo.jpg יש משהו במפרט שלי שנראה לכם הגיוני שיש לו בעיית תאימות עם ויסטה? הצעות? ??? אחרי שרוב המסכים הכחולים בעת תחילת ההתקנה היו קשורים לRAM הרצתי את התוכנה memtest, ולהפתעתי גיליתי שיש בעיה באחד מהmodules שלי. תמונה של המסך שלי בעת הבדיקה: עכשיו רציתי לשאול אם נראה לכם הגיוני שבעיה כזאת תמנע מההתקנה להתחיל ויהיה מסך כחול במק…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.