עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי winXP pro שאני מריץ ipconfig שמתי לב שהוא נותן לי את האי.פי של המחשב אל הראוטר. איך אני מוצא את האי.פי שהספק אינטרנט נותן לראוטר? האם יש פקודה כזאת שרצה בווינדוס ולא בדוס כמו msconfig ?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by TimoTy,

טוב אין לי FLOPPY ויש לי את הלוח NF7-S ובהתקנה הוא אומר לי שאין לי HD איך אני מתכן את זה כדי שאוכל להתקין את ה-WIN סוף סוף ?? ואפילו תגידו לי אם יש איזושהי דרך להיפטר מה-SATA (לשנות חיבור על הלוח או משהו גם זה יעזור ) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by Miros,

האם הכרטיס שאני יקנה יתמוך בזה? 1950PRO? ומה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  4. רוצה לנסות בזהירות את כל נושא הויסטה 64> ולכן להתקין אותה כמערכת נוספת > אם יעשה בעיות רוצה להישאר כרגע בXP פרופשיונאל היציב והטוב יש לי כמה שאלות > אשמח אם תוכלו לעזור/לענות : 1. מחפש מדריך נח ופשוט להתקנת 2 מערכות הפעלה 2 האם כדי להישתמש בתוכנה מיוחדת ? או שפשוט מכניסים דיסק הפעלה של מערכת הפעלה וזה שואל אותי עם להתקין מולטי בוט ? 3. האם אוכל בעתיד להחליט שאני מבטל את מערכת הפעלה הנוכחית הישנה > ואז זה יעלה לי ישירות לחדשה ( הויסטה ?) 4. אם מתקינים מערכת נוספת > האם זה למעשה מחיצה חדשה בדיסק שבה אני מתקין את הכל מחדש ? או שזה משתמש באותן תיקיות ? 5. האם יש סט של דרייברים או תוכנות עזר שכדאי להכין לטובת העיניין הזה של ויסטה / 64 ? 6. איזה ויסטה נחשבת להכי…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  5. תודה רבה לעוזרים :

6. Started by Andrey22,

העברתי את תיקיית ה-MY DOCUMENT ל-WINDOWS 7 ולאחר ריסטרט הקבצים נעלמו והתפנה מקום רב בקשיח,ביטלתי את סל המחזור לפני כן ןכך גם את SYSTEM RESTORE,הגדרות החייגן גם כן נעלמו לאחר רסטרט,מדובר ב- BUILD 7600 X86 32 BIT

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  7. Started by viper_sb,

שלום ! איך אני יוכל להוריד את הSP3 כקבוץ EXE על מנת שאני יוכל לבדוק אותו בסביבת TEST לפני שאני מתקין אותו ?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  8. א.כשאני ניכנס לאתר אינטרנט לא משנה איזה אתר.עולה לי חלון ששואל אותי אם לאשר את האתר הזה.האם יש אפשרות לבטל את האפשרות זהו.?? יש עוד בעיה שלכל אתר שאני ניכנס מופיעה לי מין אזהרה או משהו כזה שאומר לי משהו על "אקטיביאיקס.האם יש אפשרות לבטת את ההודעה הזו??? והשאלה האחרונה.עד היום ההיתה לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי לא חוקי.וההיתי יכול לעשות עדכונים דרך האתר של מיקרוסופט.מאז שהתקנתי את 2003 יש לי שגיאה שאומרת שתוכנה שלי לא חוקית.האם יש דרך להפוך אותה ל" חוקית"?

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by yoni321,

תגידו windows vista יעבוד טוב על מחשב: pen 2.8 512 ram 80 giga לוח אם פלומר

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by dirk,

היי חברה מקווה שזה הפורום הנכון אבל אני ממש תקוע עם בעיה מעצבנת! בכול פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי חלון של WINDOWS\SYSTEM\CMD.EXE ואז זה רושם שיש ERORR כול שהוא ואני סוגר את החלון ואז הכול בסדר\ זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לסדר את זה! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה? תודה

11. בעיה במעבר בין אנגלית לעברית באקספלורר (תקוע על אנגלית) ctrl + shift ; alt + shift לא משפיע הבעיה היא רק באקספלורר

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  12. Started by Raziel Elmaliach,

שלום נכון בבתי ספר אחרי שמכבים את המחשבים אז הם עושים סוג של פורמט כזה שהמחשב לא שומר כלום אז סתם אני רוצה לדעת איך קוראים לדבר הזה והאם ניתן לעשות את זה גם בwindows 7 ואיך עושים את הדבר הזה ? בתודה מראש רזיאל

13. http://tech.walla.co.il/?w=/4/2640089 גרסה מלאה? רק Service pack? אם זאת גרסה מלאה, הם עשו יופי של קופה עם השיווק של 8. "שדרוג" ב40 דולר, למערכת שתוך שנה תוחלף לאחר הפקת לקחים.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by coben,

איך אפשר להעביר את קבצי ה BOOT למחיצה של ה WIN7 ? הם כרגע על המחיצה של הXP ואני רוצה למחוק את המחיצה הזו.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by alexrta,

ב-WIN XP יש בדיקה שנקראת win Xp logo test רציתי לדעת על הבדיקה שני דברים: 1) מה זאת הבדיקה הזאת? 2) איך לעז**ל מבטלים את הבדיקה? ??? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by A-L-o-n,

כמו שאתם רואים, יש את ה-dump המוזר הזה שאני לא ממש מבין מה הוא רוצה שאני יעשה... הרצתי חיפוש, הבנתי שהייתה שגיאה, עכשיו אני צריך פיתרון. דרך אגב יש למישהו מושג מה זה לעזאזל ה-= הזה? אם יש משהו מוזר תגידו לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  17. Started by Agono1ze^,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם. נתקלתי בבעיה ואני לא מצלייח לפתור אותה ומקווה שהידע שלכם יותר מורחב ותצליחו לעזור לי. הבעיה היא כזאת: לא מזמן עדכנתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה וונדווס XP SP3 מקורי. אך כאשר אני מנסה שלחק במשחק ששחקתי בו לפני הרבה מאוד זמן אני מגלה שהוא לא עובד על XP. בכל מיקרה עדיין יש לי אפשרות להתקין עוד מערכת הפעלה על הרדיסד נפרד כך שאוכל לשחק במשחק זה. (וכן אני מוכן ללכת כלכך רחוק רק בשביל המשחק הזה). המפרט שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.66 GIGABYTE GA-8i945P-G-RH Supertalent 2x1GB DDR2-733 4-4-4-10 Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic WD 80GB SAMSUNG 40GB HITACHI 500GB וכאן נתקלתי בבעיה: אני לא מצלייח למצא דריברים של הכ.מסך ל98. יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by J0n1,

הורדתי את הדרייורים מהאתר של Abit לכרטיס קול Realtek AC97. בהתחלה הורדתי לויסטה והוא לא הפעיל, ואז התקנתי לXP אבל עדיין הוא לא מאפשר לי 6 ערוצים. כשאני נכנס לתוכנה של הדרייור יש פחות אפשרויות ממה שהיה בXP וכשאני בוחר 6 ערוצים הוא לא משמיע כלום בבדיקה. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  19. אתם באים לחנות מחשבים ומשדרגים את המחשב שלכם, הטכנאי אומר לכם להתקין וינדוס חדש כי אם משדרגים את החומרה על וינדוס קיים אז הוינדוס עובד יותר איטי. בולשיט או עובדה קיימת?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by sdyanir,

שלום, יש לי מחשב Lenovo Thinkpad עם חלונות ויסטה. קיבלתי אותו עם שם משתמש "user" כברירת מחדל. כמובן שאפשר לשנות את שם המשתמש דרך "User Accounts", אבל זאת רק למראית עין: לתיקיית המשתמש ב-Users קוראים "user" גם לאחר ששיניתי את שם המשתמש. ניסיתי לשנות את ערכי משתני הסביבה של חלונות כך שיכילו Yanir במקום user, ורק לאחר חקירות וחיפושים מפרכים גיליתי שיש לשנות את ערכי המשתנים דרך ה-Registry כדי שישארו כך לנצח, וגם גיליתי איך לעשות את זה. שיניתי את ערכי המשתנים בכניסה: Computer\HKEY_CURRENT_USER\Volatile Environment. שיניתי את המשתנים גם דרך ה-cmd. אבל למרבה האכזבה, בהפעלה הבאה של המחשב הערכים הקודמים חזרו. הסיבות האפשריות לזה לדעתי: 1. חלונות שומרת את הערכים הישנים איפשהו, גם ל…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:25:46, on 19/03/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\ICQLite\ICQL…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  22. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי יש לי בעיה כשאני מפעיל תוכנות שיתוף כגון : אימיול ביטורנט WINMX ODC אחרי זמן בילתי מוגדר או כמות הרודות או משהו כזה המחשב פתאום עושה ריסטרט זה קרה לי לפני הפורמט (היום פעם שלישית לא עזר) וגם במחשב הקודם זה קרה לי יש לכם מושג איך פותרים את זה יש לי XP SP2 + Norton IS 2005

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by itayizra,

אני צריך windows 7-hebrew-64bit גרסא סופית ! עם boot שאני יוכל לפרמט ולהתקין את הווינדוס חשוב שיהיה 64 ביט בעברית עם הגרסא הכי טובה *רצוי שיהיה בלינק אחד או שתיים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  24. Started by max74,

שלום לכולם איך אני מחזיר את הסרגל למטה מעל ההתחל .עשיתי שיחזור מערכת אני מאמין שיש פקודה כל שהיא .מצרף תמונה. תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  25. כל האייקונים מובלטים בכחול, למה זה ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים