Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי תיקייה ריקה שאני רוצה למחוק והיא לא נמחקת. דבר ראשון כל פעם שאני לוחץ עליה לוקח למחשב הרבה זמן להגיב ואחרי זה שאני מנסה למחוק זה מראה לי את ההודעה הבאה: ניסיתי כל מיני תוכנות שמוחקות קבצים בכוח אבל אף אחת לא עבדה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה בלפטופ (חלונות 7). המחשב מרגיש ממש ממש עמוס, הנורה של המעבד כל הזמן דולקת משמע המחשב כל הזמן מבצע פעולות כלשהן למרות שאיני עושה דבר. כאשר אני עושה משהו אז כל כמה זמן המחשב נתקע! ביצעתי בדיקת וירוסים ואין כלום. מה עוד ניתן לעשות לפני שעושים פירמוט???
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא דרך לבטל את שמירת ההיסטוריה בדפדפן. האם יש דרך? אני לא רוצה שבהיסטוריה יראו משהו. איך אני עושה את זה? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
can someone plz give me a link to download it? i couldnt find it...
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
BioShock מגיע מחר ורציתי לדעת אם יש דרישה כל שהיא לVista כדי להנות מDX10. תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2007 בשעה 02:00:48 קראתי קצת, ומצאתי שXP לא יתמוך בDX10.בכל אופן, מצאתי את הטלאי הזה בגרסאת אלפא של התוכנה שתגרום למשחקים מבוססי DX10 לעבוד במלוא הפוטנציאל על XP. http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי XP עם אקספלורר 7 הבעיה היא שכל פעם כשיש לי כמה חלונות פתוחים ואני לוחץ על האיקס כדי לסגור את החלונות שבא לי... אז כל החלונות נסגרים! על הלחיצה הראשונה! למישהו יש מושג למה זה קורה? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני התקנתי נרו בגירסה 7.5.9.1. אחרי ההתקנה מופיעה לי שגיאה שניקראת קום סורגאט משהו כזה....שהמערכת הפעלה אמרה שהפסיקה לפעול וסוגרת את התוכנית. רציתי לדעת מה זה,ממה זה נובע, למה זה קרה, והכי חשוב כיצד לפתור בעיה זו. רשמתי את הבעיה בנושא של בעיה בתוכנות, ולא עזרו לי, לכן הפנתי פה את הבעיה,שקשורה למערכת הפעלה,בתקווה שיעזרו לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה קורה חברה? לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של ידידה שלי אז התקנתי את הWINDOWS בכונן אחר לאחר מכן שהצלחתי לסדר את התקלה התקנתי מחדש את הWINDOWS בכונן הרגיל השאלה שלי היא כזאת איך אני מבטל את ריבוי מערכות ההפעלה? האם לפרמט, למחוק או שיש דרך אחרת לבצע את זה? בתודה מראש דן
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אז מופיע מסך כחול(צירפתי תמונה) והמחשב עושה רסטרט. ואז המחשב עובד כרגיל. מה לעשות ומה זה לעזזאל? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את עידכון sp1 לWINDOWS VISTA ULTIMATE ועם יש שינוי אחרי שאני מתקין אותו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי תעבירו אם זה לא הפורום הנכון כי לא מצאתי
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
סמלים כמו avg winamp hp דברים שאני צריך יום יום בשורת המשימות פשוט נעלמו כמו כן כל הסמלים של השירים והסרטים בתוך המחשב החליפו את סמלם לסמל מוזר דומה לסמל של התקנה מישהו יכול לעזור בנושא
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי Windows 2000 Pro SP4. החל מלפני שבוע, כשאני מדליק את המחשב, ה- Windows מתחיל לעלות, רואים את הלוגו עם ה- bar המתקדם למטה, ולאחר מכן הוא עובר לרקע הכחול של Windows, כמו שצריך. אלא שברגע הזה, ההרד דיסק נכבה והמחשב עושה reset לעצמו ועולה מחדש עם אותה בעיה. אותו דבר קורה גם כשאני מנסה לעלות ב- Safe Mode על כל נגזרותיו. למעשה אין לי שום דרך להעלות את ה- Windows. חיברתי את ההרד דיסק שלי למחשב אחר עם Windows XP בתור slave. שם קיבלתי גישה מלאה אליו בלי שום בעיה (המחשב לא אותחל דרך הדיסק שלי אלא דרך הדיסק שלו). בדקתי בדיסק שלי וירוסים עם Norton, בדקתי באמצעות Norton Disk Doctor ובאמצעות ה- Disk Check של Windows ולא נתגלתה שום בעיה. האם יש דרך להציל את ה- Windows שלי מבלי לפר…
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
חברה עשיתי איזה נקיון קטן למחשב וגילתי שיש לי איזה קובץ שלא נמחק מה גם שיש לו שם ממש מוזר (╬$&יץ╨$δ.- כן זה השם למי שתהה) והגודל שלו הוא 0KB
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
יש לי XP PRO מקורי מחבר וכשאני מנסה להפעיל אותו דרך האינטרנט הוא כותב לי את ההודעה הבאה איפה שתריך להכניס את ה cd key: לפי רישומינו חרגת ממספר הפעמים שבאפשרותך לבצע הפעלה של Windows באמצעות מפתח מוצר זה....... אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בהנחה שלא כל משתמשי XP מודעים לעניין ועקב חומרת הסיכון חשבתי לפרסם זאת כאן. הסבר מלא עם פאטצ' קטנטן כאן : http://grc.com/default.htm ד"א, גם התקנת SP1 אמורה, בין היתר,לחסום את הפירצה.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שמעתי זה ווינדוס פ33ה יציב רצח בלי באגים כמו 98 ו אקס וגם לא כדי להתקין 98 כי אחרי כמה זמן הוא מתחיל לזייף
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
נראה לי עברתי בכל החנויות האפשריות, אני מחפש גרסת שדרוג אנגלית להום פרימיום ולא מוצא... מישהו מצא??
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
הוינדוס 7 כבר מותקן אצל אחי, עכשיו התקנתי גם על המחשב שלי, לא אמורות להיות בעיות? עד עכשיו ירדו לי כל העדכונים מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה לא משנה מה אז זה כתוב לי This File does not have a program associated with it performing this action . create an assoction in the folder options control panel בקושי הצצלחתי להפעיל את הדפדפן ממש כלום לא מסן לא COD לא כולם מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אחותי הלכה לקנות מחשב נייד היא שאלה את המוכר אם יש להם משהו עם XP כי היא לא רוצה ויסטה הוא אמר לה שאין כבר מחשבים עם XP והגרסא של הויסטה שבאה עם המחשבים (HOME BASIC) נועלת את המחשב ברגע שמנסים "לחזור" לXP לי זה נראה הזוי לגמרי אבל בגלל שלא הייתי שם אני לא יודע אם אחותי לא הבינה טוב או שבאמת ויסטה נועלת משהו בHDD שלא נותן להתקין XP
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 2000 ופתאום נעלם לי שורה הפקודה RUN (בעברית - הפעלה). אני מנסה להכנס דרך קיצור דרך במקלדת לזה ואז אני מקבל הודעת שגיאה: This operation has cancelled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system administrator איך אני פותח את זה חזרה? אני יודע שאפשר לעשות את זה מהרג'יסטרי או משהו כזה אבל אני לא יודע איך. תודה רבה וסוף שבוע מצויין לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
לא מצליח לעשות עברית ב XP SP3 התקנתי מולטילאנגוג וזה לא עובד יש אולי פיתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-