Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי את הרמקולים של micrlab T70, החיווט של הסאונד מובנה בהם. האם ניתן באמצעות מערכת ההפעלה להחליף את הסאונד בין רמקול ימין לשמאל? אני מעוניין להפוך אותם משום שהחוגות של הסאונד וכ"ו יוצאת ברמקול שצמוד לקיר. בנוסף לתוכנת סאונד של חלונות יש לי את התוכנה של realtek HD
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי רשיון עם מחשב נייד שקניתי , ואני מעוניין לדעת , כמה פעמים מותר לפרמט ולהתקין את הוינדוז לפני שהרשיון יינעל? או שאני יכול לפרמט ולהתקין עם אותו רשיון עד אינסוף? תודה
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח שברשותי, אך לשמור את קבצי הדיואל בוט הנמצאים בו, איך זה אפשר ?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
היום פתאום כל חלון קופץ שאמור להפתח (מפרטי מחשב לדוגמא, ובעצם כל מה שאמור להפתח בחלון חדש אוטומטית) לא מציג לי דף. ז'תומרת שהחלון עצמו כן נפתח אבל הוא לא גולש ולא מגיב לכלום חוץ מה 3 כפתורי שליטה (סגור, מזער, הגדל). לא התקנתי כלום חדש.... טוב אולי את BsPlayer אבל זה לא ממש התקנה. מה הבעיה איך אני פותר אותה? :-\ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לגלות סיסמא של משתמש ווינדוס בזמן שאני מחובר למערכת על אותו משתמש. אם הפרטים האלו חשובים אז הנה: זה ווינדוס XP PROFESIONAL משתמש אדמין תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי 2 הארדיסק על אותו מחשב על הדיסק הראשון מותקן xp ועל הארד דיסק השני אני רוצה להתקין win98 כמו כן איני רוצה שיעלה באתחול המחשב איך אני עושה זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שימו לב לשורת הכותרת ואפשרויות הניווט והתיקייה שפשוט נעלמו להן סתם ככה נמאס כבר מהXP, מת לעבור לWIN7 אבל אני מפחד מבעיות תאימות.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום.. אני משתמש ב Windows XP Pro SP2/SP3 Corporate UWI התקנתי אותו בשבוע שעבר ולפני יומיים נתקלתי בבעיה - Windows Firewall is OFF נכנסתי מיד ל Control Panel -> Security Center -> Windows Firewall והופיעה לי ההודעה הבאה: "Due to an unidentified problam, windows cannot display windows firewall settings" איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני קונה מחשב E8400 ו-4 GB זיכרון, ובוחר מערכת הפעלה. ניסיתי לקרוא בנעוצים אך לא הבנתי מה השורה התחתונה... אני לא מעוניין בויסטה , האם לקחת 64BIT או 32BIT ? לא ראיתי קישורים ספציפיים ברשת ל-64BIT האם זהו ה-PRO שפשוט בעת ההתקנה מזהה שהוא יכול להיות מותקן בצורה של 64BIT, ונותן את האופציה ?? רוצה לדעת האם להתקין xp 64BIT או X64 ? - אני מבין שזה לא אותו הדבר. תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, מערכת ההפעלה Windows 7 מותקנת אצלי במחשב. זו פעם שניה ב14-20 יום,שהיא קורסת,מופעלת מחדש ומבצעת BOOT.אני יודע,שיכולות להיות 1001 סיבות לקריסתה. איך אני יכול לדעת - מהי בדיוק הסיבה לכך הפעם,יש איזשהו Log (יומן) כלשהו לכך,במידה וכן - איך אני נכנס אליו ומברר מהי בדיוק הסיבה לקריסתה,ובה התאריך של היום (בו היא קרסה)? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מחשב p2 מערכת הפעלה xp pro הבעיה שלי היא שכאשר אני לוחץעל האיקון של אקספלורר להיכנס לאינטרנט הוא מגיב לאחר כחצי דקה האם יש פה מישהוא שנתקל בבעיה כזו או יודע איך לפתור זה מאוד מעצבן תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגדרתי בלוח בקרה בהגדרות של העכבר מהירות מסוימת לסמן של העכבר וסימנתי V ב"שפר דיוק עכבר" , אחרי כל ריסט של המחשב זה חוזר למה שהיה קודם ומה שעשיתי לא נשמר. וכן...עשיתי החל ואישור. וכל הפעלה של המחשב אני חוזר ללוח בקרה להגדיר מחדש . מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל הנושא...אני חודש עם מחשב חדש > ושואל את עצמי עם אני נישאר עם הXP פרופשיונאל היציבה (כנירה 32 סיביות > לא ממש יודע איך בודקים?) או עובר לXP 64 (או מחכה שנה! לעובר כבר לויסטה) המלצות? THX
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום תמליצו לי על תוכנות שיגרמו למערכת ווינדוס XP לפעול יותר מהר.. Home Edition.. תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי איזה בעיה שחוזרת על עצמה. לפני שאני מפרמט אני שומר איפשהו את כל הדרייברים ולאחר הפירמוט אני שם לב שכשאני בא לפתוח RAR מסויים אז אני מקבל את החלון הזה שאומר השקובץ פגום או משהו. מה יכולה להיות הבעיה שלי?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם Windows 7 Pro בעברית כפתורי המשימות נעלמים לי משורת המשימות למטה מדי פעם הם מופיעים לי מחדש ( למשל כאשר אני מפעילה את מנהל המשימות ומסמנת "עבור על" עבור אחד היישומים), אבל אחרי פרק זמן מסויים זה נעלם שוב. ניסיתי לבדוק במאפיינים של שורת המשימות, אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי. אם אני עושה איתחול, זה עולה בסדר, אבל לאחר מכן קורה שוב. אשמח לעזרה, אביטל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי בעזרת דיסק (שהורדתי ברשת...) את sp2 (יעני עדכנתי את החלונות XP שלי). ההתקנה עברה חלק ללא כל בעיות. לאחר מכן בדקתי אם ישנם עדכונים נוספים דרך הרשת ואכן היו. לאחר סיום התקנת העדכונים נדרשתי לאתחל את המחשב ולאחר האתחול נפתח לי מסך ה Log In עם שמי (מוצג כ user ) ודרישה לסיסמא .... אף פעם לא התעסקתי עם users במחשב הזה ובטח שלא נתתי סיסמא. אז מה כבר ניסיתי לעשות ? ככה : ניסיתי להכנס ב safe mode בתור Admin ,אך גם שם נדרשתי לסיסמא שאיני יודע...(שדה ריק לא עזר). נכנסתי לאתר הנחמד הזה : http://petri.co.il/forgot_administrator_password.htm שהציע מתודות מאוד חביבות שאולי חלקן יעבדו על NTFS , אך כולן לא הועילו על ה FAT 32 שלי. ניסיתי לעשות Uninstall ל Sp2…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מאתמול ה- Task manager נראה מוזר, אין לו את הסרגל למעלה, הוא חלקי. מישהו יודע למה זה קרה ואיך אפשר לסדר את זה? זה קרה לי גם במחשב הנייד. מצורפת תמונה תודה, מורן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שמפוצל ל 3 כוננים C,D,E אני רוצה שרק הקבצים בE ישמרו כל שאר הקבצים לא ישמרו ... איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום חברים , אם זהו לא הפורום הנכון אנא להעביר. פס הטעינה באספלורר למטה נעלם לי פתאום.. איך אני מחזיר אותו? תודה. (נ.ב דפדפן אחר לא בא בחשבון).
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
במחשב שלי בבית אני מקבל Blue Screen כשאני מדליק אותו: ב Blue Screen רשום: STOP: 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA חיפשתי ב Knowledge Base של Microsoft ומצאתי מאמר שאומר שהדבר נגרם בגלל דרייבר חדש של USB שהותקן. הדרייבר מסוג USB האחרון שהתקנתי היה של ה IPOD. איך אני מסיר את הדרייבר? (ניסיתי לעלות ב Last Known good Configuration אבל גם אז אני מקבל Blue Screen)
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1 ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" dhcp איך אני הופך את השורות האלה לסקריפט שיריץ את עצמו בלחיצה אחת? אפילו שלחלק מהפקודות האלה לוקח כמה שניות להתבצע
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט לחבר מחשב ורציתי לדעת עם אני יכול להגדיר לו 2 משתמשים ובאחד שהממשק יהיה ברוסית ובשני שהוא יעבוד על עברית (או אנגלית עם אין אפשרות) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-