Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום היום ניסיתי להפעיל את ה XP במצב SAFE MODE ולאחר שבנעשה נסיון של מחיקה של NORTON עשיתי שוב הפעלה מחדש על מנת להפעיל את המערכת מחדש ,אבל לצערי ברגע שהגעתי למסך עם הלוגו של XP והקו שזז זה ביצע RESTART וככה המשיך כל הזמן מאז, בגדול נעשה נסיון שוב להפעיל את המערכת דרך SAFE MODE אבל גם זה הפסיק לעלות ... אשמח לשמוע רעיון איך אני מתקן את הבעיה . תודה אסף
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום המסך חדש ( מהקנייה הקבוצתית ) כאשר אני מחבר את כבל ה-USB מהמסך למחשב ה- XP מזהה התקן חומרה חדש אבל לא מצליח למצוא לו דרייבר מתאים. כרגע הוא מסומן כ- USB Device בצהוב עם סימן קריאה. ניסיתי להפעיל את המחשב עם המסך ובלי המסך ורק אחר כך לחבר אותו, לא הצליח. ניסיתי גם להתקין ידנית מנהל התקנים של USB HUB אבל לאחר ההתקנה ה-XP לא זיהה התקני USB מהמסך. יש רעיונות ? איזה DRIVER מותקן אצל בעלי המסכים הזההים ? תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21069 עם המחשב הזה, האם להתקין ויסטה? אם כן, איזו גירסא? שיגעתי אתכם קצת, אבל זהו הסוף מתקרב תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי כרגע 3 דיסקים קשיחים: שניים של SATA: אחד 500GB והשני 80 שניים של IDE: אחד 160GB והשני 80 אני כנראה קונה עוד אחד של SATA 500GB ואני שם אותו במקום ה-80 של הIDE ומעביר אותו לאח שלי. הבעיה היא שהוא מחזיק את המע' הפעלה. אבל אין לי בעיה לוותר על מה שיש בתוך ה80G SATA שיש לי ולהשתמש בו בתור כונן מע' הפעלה. השאלה היא איך אני עושה את זה. עקרונית, אני אמור פשוט להעתיק/להעביר את כל מה שיש בC (הHD שהוא IDE שאני מתכנן להוציא מהמחשב) לF (במקרה שלי ה80G שהוא SATA), ולשנות את האות של הSATA לC, לאחר שכבר נפטרתי מהIDE. איך ניתן לעשות את זה כך שאני יוכל לחזור לעבוד עם המחשב שלי לאחר שהוצאתי את הIDE ללא כל בעייה? תוכנה כלשהי? תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר עם win 2000 pro שהתקנתי לו remote desktop connection למחשב עם win xp בעל 2 חשבונות 1 - בלי סיסמא 2- עם סיסמא המחשב המרוחק מחובר לאינטרנט עם המשתמש בלי הסיסמא כשאני מנסה להתחבר לא משנה עם איזה משתמש הוא רושם לי את ההודעה (בתמונה) ואז אם אני מאשר הוא מנתר את המשתמש וגם את החיבור לאינטרנט !!! ואז אני לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן של המשתמשים איך צריך להגדיר אותם מי צריך להיות מחובר ועוד קונפיגורציות שצריך לעשות כדי להתחבר ממחשב מרוחק (סימנתי את התיבה שניתן להכנס אליי) אולי צריך הגדרות שיתןף כלשהם ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני צריך יעוץ מבעלי ניסיון. חשוב לציין שהמראה של ויסטה בהחלט קוסם לי אבל לא הייתי רוצה לחוות בעיות בצפיית סרטים וסדרות שהורדתי. אם מישהו מביניכם משתמש במחשב כמו בעיקר לצפייה בסרטים, בהורדות ובקצת עריכת סרטים פשוטה אני אשמח להמלצות. אין לי צורך במחשב למשחקי מחשב מסובכים. נ.ב המחשב שאני קונה בעל מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 250 וזיכרון פנימי 2גיגה. תודה
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום כאשר אני לוחץ על האייקון שאמור למזער את כל החלונות השולחן עבודה מפסיק להגיב את העכבר אפשר להזיז אך אי אפשר ללחוץ על כלום והאייקונים של שולחן העבודה נמחקים האם למישהוא יש פתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
כשאני עושה alt+tab שזה אמור לעבור מחלון לחלון - לא עובד כנ"ל לגבי כפתור ה windows +d\m (שאמור למזער) זה התחיל פתאום לפני כמה ימים... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה BOOT XP גרסא 2.50 כדי להחליף את התמונה בBOOT ב PREVIEW שבתכנה שהוא מראה לי הכל בסדר אבל שאני עושה ריסט התמונה שמראה לי היא חסרת צבעים יש כמה צבעים אבל הגוונים הם אפורים מאוד והכל מפוקסל מאוד למה זה? למישהו אחר זה קרה? איך מסדרים את זה? בתודה מראש טל
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאקספלורר אני יכול לגלוש איזה 10 דקות ופתאום הוא נסגר לי לבד!!! מה הבעיה?? תודה, יאן
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Home + SP2 יש לי 2 חשבונות לא מוגבלים (אדמיניסטרטור). מצאתי את קבצי dbx של Outlook Express בתיקית Documents and Settings רק בתת תיקיה של משתמש אחד (זה שהוגדר ראשון). אני רוצה לגבות את הקבצים של שני המשתמשים, אך לא מצאתי את קבצי dbx של המשתמש השני (זה שהוגדר שני). היכן הם נמצאים? חפשתי בכל דיסק המערכת, כולל בקבצים נסתרים ובקבצי המערכת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה במיקרה שקימת שתאפשר לי להריץ כמה שולחנות עבודה ניפרדים ולעבור בינהם בלחיצת כפתור לדוגמה שולחן אחד יהיה לקיצורי דרך של מישחקים נגנים וכו שולחן אחר לקיצורי דרך של תוכנות עבודה(אופיס וכו) הבנתם תעיקרון ואני לא מדבר על מישתמש אחר או הגדרות אחרות כמו שיש כבר בWINXP אלה אותם הגדרות ומישתמש רק שולחנות עבודה אחרים בימקום לסדר תקיצורי דרך בתיקיות לפי מה שהבנתי יש את זה בלינוקס ואני רוצה את זה לXP תודה לעוזרים STONE COLD
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם, פה נראה לי הכי מתאים.... ולנושא: איך/מאיפה אני מוריד/מפעיל פונטים בערבית כדי שאני אוכל לכתוב איתם במחשב? (יעני חוץ מעברית ואנגלית אני רוצה את האפשרות גם לכתוב בערבית...וכן, אני יודע שאני לא אדע מיקום של כל אות במקלדת, אבל עדיין...) תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לא ידעתי איזה כותרת לעשים .. אז ככה לחבר שלי יש בעייה שפתאום צצה לו.. הוא עושה מקש ימני בשולחן עבודה סתם כדי לעשות רענן וזה מופיעה לו באנגלית יש דרך לסדר את זה לעברית? שאלתי אותו עם הווינדוס שלו באנגלית או שזה סתם קרה פתאום הוא אומר שזה פתאום התחיל.. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש:]
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
כאשר יש איזה שגיאה במערכת המחשב מכבה את עצמו..ורושם את זה בקובץ לוג של המערכת היכן נמצא הקובץ לוג הזה בדיוק??? מי שלא הבין יכול לראות (לחצן ימני על המחשב שלי---PROPERTIES---ADVANCED-----STARTUP AND RECOVERY ) כמו שאפשר לראות יש שם אפשרות שהמחשב ירשום את התקלה בקובץ לוג של המערכת היכן הוא שאני יוכל לזהות את התקלה????
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
במחשב בו מותקן win 7 נתקלתי בבעית Power save. למחשב מחובר כרטיס קול חיצוני באחד ה USB. ה- POWER SAVE מכוון לכבות את המסך אחרי 15 דקות של חוסר פעולה, וזה כולל גם חוסר פעולה בכל ה- USB. הבעיה היא שאם לא שמים לב שנגן המדיה שמחובר לאיזו תחנת רדיו אינטרנטית, עובד, מאחר והיציאה של הסאונד היא דרך כרטיס הקול, אותו USB לא נותן למסך לכבות. אפשר כמובן לנטרל את ה - WAKE שמקורו ב- USB (זה יעשה דרך ה -BIOS) אבל אז העכבר גם לא יעיר את המסך. השאלה שלי היא: האם ניתן להוציא מן הכלל, פורט ספציפי אחד או שהמדיניות של כל הפורטים USB חייבת להיות זהה? האם יש למישהו פתרון לדבר? חבל לי לצרוב את המסך בשעות של תמונה סטטית, כי הוא חדש וטוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP HOME, ולאחרנה, כשאני לוחץ על Ctrl+Alt+Del, אז במקום שיופיע לי המסך עם כל הלשוניות ונסרגליםף מופיע רק ריבוע לבן פשוט שנראה כך: לאן נעלמו כל הלשוניות והסרגל?!
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ויסטה בגרסת ההום פרמיום 32 ביט תהליך ההתקנה עבר חלק, כשהגעתי לסוף ההתקנה הוא כתב לי שההתקנה לא הצליחה והוא החזיר אותי בחזרה לאקספי כשהאקספי עלה קיבלתי את ההודעה שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת כמה עובדות שאולי יעזרו: לפני ההתקנה פירמטתי את הכונן של הויסטה בפורמט מלא (לא מהיר) ב-NTFS וקבעתי אותו כPrimary בנוסף לווליום הזה, יש לי עוד כונן עם אקספי פרו עליו. את הויסטה התקנתי דרך בוט מהדיוידי תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי XP 32 פרו 2X2gb ocz ווינדוס מזהה כמובן רק 3.4GB כמה להגדיר כVIRTUAL MEMORY? להגדיר על אוטומאטי? האם להגדיר גם על מחיצה של הWINDOWS וגם על כונן פיזי אחר יתן לי יותר ביצועים או שלהגדיר את זה רק על כונן אחד משני הכוננים? במחיצה שבה מותקן רק הXP יש לי 45GB פנוי ככה שאני יכול להגדיר מספיק. תודה.
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי ויסטה ופתאום אין לי אפשרות להיכנס לtask manager. כשאני לוחץ מקש ימני על ה-taskbar אז הטסק מנג'ר מסומן באפור, זאת אומרת שאי אפשר להכינס אליו. ושאני מנסה מדרך שונה, קופצת לי ההודעה הזאת: "task manafer has been disabled by your administrator" איך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מחשב חדש, WINOWS XP ובעת יציאה מה WINDOWS נתקע בתהליך "saving setting". רעיונות ????
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה לתקיעה של ווינדוס במסך של השם משתמש וססמא? Windows XP SP3 רץ על P4 2.26 GHz עם 2GB זיכרון. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום.. אני מתקין את הוינדוס אקס פי ובשלבים בהתחלה עדיין במסך הכחול של ההתקנה אחרי שהוא עושה פורמט אז הוא מתחיל להעתיק את הקבצים ואז הוא ניתקע ואומר שהוא לא מצליח להעתיק איזה קובץ מסויין נגיד עכשיו את הקובץ "nsdxn.ocx" ואז יש לי את האפשרויות הבאות אנטר retry esc- skip file אני לוחת אנטר והוא ממשיך ..אבל מה זה אומר זה בעיה בדיסק ההתקנה שקניתי או בהארד דיסק או בחלק אחר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב, בבקשה עזרה.. אחריי שאני מפרמט ושם XP... שם נורטון אנטיוירוס... ואיך אני עושה שלא יהיה לי ת'תולעת ?!?! תודה, תום.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-