Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
איך שאני נכנס לתיקיה עם תמונות או סרטי וידאו אני מקבל הודעת שגיאה (SEND/DONT SEND). אין לי מושג ממה זה,עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי כלום. המחשב הוא לא ממש חדש P4. XP PRO. תודה.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הבנתי את ההסברים שלכם. תודה. .swg
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית כל אני רוצה לציין, שאני כותב בשם חבר לעבודה, מאחר שהוא לא יכול לכתוב בעברית במחשב שלו, וזו בעצם הבעיה שאני מתכוון להציג: מדובר במחשב עם מערכת הפעלה Windows XP. במחשב לא מעולם לא היתה בעיה של שפות. בשבוע האחרון החלה תופעה מוזרה ללא כל אזהרה מוקדמת: לא ניתן להקליד בעברית באתרי אינטרנט בלבד. במקום עברית מופיעות כל מיני צורות מוזרות. בדקתי בעצמי את המחשב שלו, והרי לפניכם העובדות: 1. נכנסתי ל"שפות" בלוח הבקרה וראיתי, שהתמיכה בעברית אכן מותקנת. 2. בתוכנות כמו Word למשל ניתן להקלד בעברית. 3. ניתן לכתוב בעברית גם בשורת כתובת האינטרנט, ובנוסף ניתן להעתיק את הכיתוב בעברית משורת הכתובת ולהדביק באתר מסוים באותו מקום, שלא ניתן לכתוב בו בעברית. 4. גם ניסיונות ה- Enc…
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המחשב אינו מבצע כיבוי של המחשב (נייד-IBM R50E) המערכת הפעלה (XP PRO) מגיעה למסך של "ווינדוס מבצע כיבוי" וניתקעת שם אפילו ל5 שעות אם אני משאיר פשוט לא מיתכבה...וזה פתאום ככה לפני יום וחצי הוא עבד מצויין והיתכבה רגיל לחלוטין כיביתי אותו השארתי בצד למשך יום וחצי לא הגעתי בו כי לא היה לי זמן ועכשיו פתאום הוא לא מיתכבה... יש רעיון? נ.ב: לא מחובר כלום בUSB אפילו לא עכבר...
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי מריץ Win XP, המחשב חדש והותקן לפני כשבוע. במחשב שלי 2 דיסקים קשיחים. הדיסק הקשיח העיקרי מחולק לשני כוננים לוגים - C שמריץ מערכת הפעלה ו D. הדיסק המשני מכיל כונן לוגי אחד (E). כשרק התקנתי את המחשב, הכוננים היו מסודרים אחרת - לכונן D היה שם אחר והדיסק המשני היה מורכב ממספר כוננים לוגיים, שאיחדתי אותם לכונן אחד. את כל השינויים האלה עשיתי באמצעות ה Disk Management tool של Windows XP. עכשיו, יש מספר תוכנות שלא מצליחות לטפל בהרבה מאוד קבצים במחשב שלי. לדוגמה - ב - Irfanview אני לא יכול לשנות שם לקבצים בכונן D ולחלק מהקבצים בכונן E. לדוגמה - ב Burn4free אני לא מצליח להוסיף לפרוייקט צריבה קבצים מסויימים מכונן D. מה שמוזר, זה שלא מצאתי קשר חד משמעי בין הבעיות לכונ…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי שני יוזרים ואני רוצה למחוק אחד, זה אפשרי? כי אני לא מוצא את האפשרות הזאת....
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב שעליו מותקנת XP(OEM) אך באנגלית. אני מחפש דרך להעביר את זה לאנגלית, אפי' במחיר של מערכת הפעלה חדשה, אך שלא יגיע למחיר של RETAIL. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לוח האם שיש לי הוא Asus P5VD2-mx Green 945 התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit הבעיה היא שלא נשמע סאונד,לפני כמה חודשים התקנתי את אותה מערכת הפעלה ופתרתי את הבעיה, שכחתי את הפתרון ולכן אני שואל פה אם מישהו יודע על פתרון כלשהו לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בד"כ ששמים את העכבר על משהו בשורת משימות הוא פותח חלון קטן מעל ועושה תצוגה מקדימה למה שיש שם.. לדוגמא במדיה פלייר זה יראה את הסרט שרץ שם או בדפדפן זה יראה את העמוד שפתוח.. משום מה שמתי לב שלפעמים זה לא מה קורה אצלי.. לפעמים אם אני משאיר את העכבר לא קורה כלום ולפעמים זה נותן לי את השם המלא של מה שרץ אבל לא תצוגה מקדימה כזו. איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
אז ככה.. יש לי כרטיס GF9600GT קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו עם XP הכל עבד כמו שצריך פירמטתי התקנתי VISTA64BIT הכל עובד כמו שצריך כשהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - גם הדרייבר המקורי וגם הורדתי חדש מהאתר של 64bit כמובן NVIDIA יש לי את אותה בעיה המחשב עולה עד למסך של הברוכים באים ומשם המסך נכבה כדי לסדר את זה יש 2 אפשרויות או לעשות RESTOR למערכת או להפעיל את המחשב במצב בטוח ולהסיר את הדרייבר ואז המחשב עובד כמו שצריך... זה כאילו שהדרייבר החדש לא אומר לכרטיס מסך לשדר אות למסך... המערכת הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE 64 BIT למישהו יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ביצעתי פירמוט ( המערכת שקדמה זהה - ultimate 64bit ) הפירמוט לא בוצע דרך הדיסק התקנה, בתחילת הדרך ב - magic partittion דרך - hiern's ולאחר מכן פירמוט דרך הדוס.. בסוף ההתקנה לאחר חלוקה למחיצות נדרשת הפעלה שמתבצעת אוטומטי, משם המחשב מבצע ההלעה ולאחר טעינה מופיע BSOD וכך פעם אחר פעם.. יש למישהו רעיון... ? המון תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי מצלמה שפעלה ב XP 32 כרגע יש לי WIN7 64 ביט . האם יש דרך כלשהי להשתמש בדרייבר הישן לוינדוס החדש ?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחשב שלי יצליח להפעיל בצורה טובה ווינדוס 7 עם 512 זיכרון? החומרה שלי ישנה אבל שמתי לב לכמה אנשים ברשת שטוענים שהם מריצים בצורה טובה ווינדוס 7 עם מערכת כמו שלי. במצב הנוכחי של המערכת שלי היא תריץ מהיר יותר xp או ווינדוס 7 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איך אפשר להוציא AC3 או DTS כשאני צופה בקובץ MKV או DIVX דרך המחשב למגבר? ב XP אין בעיה, אך ב חלונות 7 אני לא מצליח וה AC3 FILTER לא משפיע ולא עושה כלום, אני מחובר בחיבור דיגיטלי קואקסיאלי למגבר עם כרטיס קול XFI XTREMEMUSIC. אשמח לרעיונות.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
/ \ : * ? " < > | :A file name cannot contain any of the following characters [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כאן נייד [לא שלי] שנראה לי יחסית ישן. המפרט: AMD TURION 64 2.0GHZ 512 L2 CASHE RADEON XPRESS 1100 SEAGATE 120 לא יודע איזה 512 DDR2 על המחשב מותקן WIN XP והוא פשוט לא זז,אפילו בפעולות פשוטות. רציתי לדעת אם אני יפרמט וישים לו WIN 7 האם הוא יזוז??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי התקנתי מערכת הפעלה מחדש על המחשב של חבר שלי (פנטיום 3 800) לאחר ההתקנה + דריוורים המחשב לא נכבה אוטומאטי אלא הוא נותן הודעה שניתן לכבות את המחשב אבל לא מבצע כיבוי מדובר בהתקנת וינדוס XP. אני זוכר שהיתה הגדרה איפה שהוא, אני לא זוכר איפה...אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח. עידו
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היה לי חלונות me פירמטתי את המחשב ופיצלתי את הדיסק לשני חלקים c - גדול וd יותר קטן רציתי להתקין xp אבל הוא לא נתן לי ואמר שאי-אפשר להתקין מהדוס אלא רק ממערכת הפעלה אז התקנתי בחזרה את me ואז רציתי להתקין על זה את ה xp אבל זה התקין לי את זה בנוסף ועל d הקטן יותר עכשיו יש לי את Me על c ואת xp על d וכשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור איזה יעלה מה לעשות? בזמן ההתקנה לא הייתה לי אפשרות לבחור באיזה כונן להתקין! איך אני עושה שיהיה לי רק xp על כונן c ? בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי win xp כשאני פותח דף אינטרנט כמו הדף הנוכחי לדוגמא, מופיע לי בשורת המצב למטה בסוגריים - 1 פריטים נותרו.פותח דף .... למה לא כתוב - בוצע ?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לשחק במשחקים של dos קראתי שיש בעיות תמיכה אבל אני בטוח שיש פה אנשים יצריתיים ען רעיונות מצויינים איך להתגבר על זה. יש לי שאלה נוספת למקרה שזה לא יצליח, רציתי לדעת העם אפשר לשים dos 6.22 ומאיפה אני יכול להוריד את זה כמערכת הפעלה , כך שייחייה בשלום עם win וכאשר אני אלחץ f8 יעלה לי תפריט בחירה של שני מערכות הפעלה. בבקשה עם משיהו יכול לעזור לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא כנראה הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו …
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני מפעיל את האימיול למשך הלילה או להרבה זמן ואני לא נוגע במחשב המחשב מתכבה לי ומופיע לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: ... ... DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... ... ... tcpip.sys - Adress BAF6E104 base at BAF66000, DateStamp 3d6de222 ... מה אני אמור לעשות בשביל לתקן את הבעיה??...
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס XP אחרי שהוא מפסיק לטוען את עצמו הוא מבקש "סיסמא ההפעלה של וינדוס " שזה אף פעם לא היה לי בקיצור הווינדוס היה עולה לי בלי זה כל הזמן פיתאום יש לי את החלון הזה מה עושים
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-