עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by y_i_c,

היי התקנתי מערכת הפעלה מחדש על המחשב של חבר שלי (פנטיום 3 800) לאחר ההתקנה + דריוורים המחשב לא נכבה אוטומאטי אלא הוא נותן הודעה שניתן לכבות את המחשב אבל לא מבצע כיבוי מדובר בהתקנת וינדוס XP. אני זוכר שהיתה הגדרה איפה שהוא, אני לא זוכר איפה...אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח. עידו

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by Zinger777,

היי, אחרי שאני לוחץ מקש ימני על כונן C ואז על אתחול, איך אני מתקין את הXP? פשוט שם את הדיסק התקנה והוא כבר פותח לי חלון? נ.ב. שמעתי שאפשר גם להכנס דרך הביוס ולכוון את המחשב להתחיל מהCD ואז אני אוכל לפרמט את המחשב, איך נכנסים לביוס ומכוונים את המחשב להתחיל מהCD?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by shimon956,

אני יודע שאין פו שום שאלה רציתי רק לעזור לכול אלו שיש להם את ההודעות של המסנגר ב-xp אז נכון שהמסנגר מעצבן אותכם? C:\windows\inf\ :כנסו לתיקייה הזאת sysoc.inf פתחו את הקובץ msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 מצאו את המשפט hide ומחקו את המילה שהמשפט ייראה כך msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7 עכשיו כנסו ללוח בקרה-הוספה והסרה-הוספה והסרה של רכיבי וינדוס ומחקו את המסנג'ר המעצבן .בהצלחה

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  4. הייתי רוצה לדעת והבין פעם אחת ולתמיד איך מכבים את הכפתורים המעצבנים האלה שתקועים במקומות אסטרטגים. *לא בטוח שזה המקום להודעה הזאת*

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  5. הגדרות של תוכנות שנשמרו שם לא מסוגלות להישמר, זה מגיב כאילו כל התיקייה היא לקריאה בלבד, וזה לא באמת ככה! מה עושים? מע' הפעלה ויסטה 64 כמובן

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  6. http://planet.nana.co.il/jw666/system32.jpg למישהו יש פיתרון?

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by tintin,

יש לי XP 32 פרו 2X2gb ocz ווינדוס מזהה כמובן רק 3.4GB כמה להגדיר כVIRTUAL MEMORY? להגדיר על אוטומאטי? האם להגדיר גם על מחיצה של הWINDOWS וגם על כונן פיזי אחר יתן לי יותר ביצועים או שלהגדיר את זה רק על כונן אחד משני הכוננים? במחיצה שבה מותקן רק הXP יש לי 45GB פנוי ככה שאני יכול להגדיר מספיק. תודה.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by Boomer,

אחרי שאני לוחץI Accept זה כותב Preparing for Download. הקו מסיים מאוד מהר ואז כותב Download Failed. ניסיתי לבטל את ה-FireWall, אבל זה לא עזר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  9. נעלם לי ה-autoplay , והדיסקים לא עולים אוטומטי גם כאשר אני עושה כפתור ימני הוא לא רושם autoplay יש לי XP PRO

10. האייקונים השתנו של הדיסק קשיח למשל,האייקון עצמו של הדיסק קשיח לא מופיע,מופיע גם בקיצורי דרך ‏בסימן הזה של החץ בקיצור דרך מופיע אותו דבר קרה למישהו?מה עושים? blank icon

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  11. יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ואני מעונין שבאתחול תעלה מערכת אחת אוטומטית ושלא יראו את אופציית הבחירה להעלות את השניה וכמובן שאוכל כשארצה לעלות את המערכת השניה. והאם אפשר דרך טעינת קבצי איתחול וכדו' על דיסק און קי שאוכל לאתחל ממנו את המחשב? בתודה מראש לעוזרים

12. אהלן המחשב עמוס ועייף ולכן נפרמטו כדי להחזירו לחיים! עכשיו יש לי 4 ג'יגה ראם במחשב ועד היום הייתי משתמש במערכות 32. האם כדאי לי להתקין מערכת שמבוססת על 64 ביט? יש בעיות של תאימות עבור חלקים שונים? השימושים שלי הם למחשקים כמעט נטו אז מה עדיף לי? הם גם משחקים יצטרכו להיות על 64? קיצור מה כדאי להתקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by manticore,

הרצתי את התיקון registry של CCleaner על WIN 7 ועכשיו נעלם לי הAERO. הבנתי שזאת בעיה ידועה ובשביל לפתור אותה צריך לעשות system restore או להחזיר את הקובץ REG הישן. שחזור מערכת אני לא רוצה לעשות כי עשיתי כמה דברים חשובים מאז ואת הקובץ REG אני לא מצליח לייבא, אני מקבל הודעה: ניסיתי גם ב safe mofe, מקבל את אותה הודעה...

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  14. תודה...

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  15. הנה מס' סקרין שוטס שיראו מה הבעיה: כשאני לוחץ על כפתור החיפוש זה מה שמופיע: כשאני לוחץ על אישור, חלון החיפוש מופיע, אך ללא אפשרויות החיפוש: מישהו נתקל בבעיה בעבר ויודע מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by OpenCan,

אחרי שדיי נמאס לי מהאנטיוירוסים שהיו לי, פשוט נשארתי בלי. הרצתי בדיקת וירוסים ברשת (www.bitdefender.com), והוא מצא דיי הרבה מאוד וירוסים, הרבה גם שפנדה לא מצא, אבל זה לא הפואנטה. הרבה מאוד וירוסים ובעיות היו בתיקיה C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C}. עכשיו, אני לא יכול לראות את התיקיה C:\System Volume Information בכונן C:\ שלי (ויש לי V על האפשרות של להראות קבצים מוסתרים), והתיקיה הספציפית C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C} לוקחת בערך 4 גיגה. אז שלוש דברים אני רוצה לשאול: 1. למה התיקיה הזאת משמשת, והאם יש עוד כאלו? 2. האם אפשר למחוק אותה? כי הרבה מקום פנוי, אין לי 3. למה הוא לא מראה לי אותה?…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  17. במקרה שהשומר מסך מתחיל לפעול ואני במסך משתמש שלי מתוך 2 ב XP, אחרי שאני חוזר המסך שמופיע הוא חלון המשתמשים ולא החלון שלי, איך אני מבטל את הדבר הזה ובמקרה של הפעלת שומר מסך הוא יחזור למסך שלי? תודה ולוריאן אני מצפה לתשובה מהירה,

18. Started by X-It,

אני צריך עזרה,על המחשב שלי יש ויסטה וXP ועכשיו נמאס לי מויסטה ואני רוצה למחוק אותה וניסיתי למחוק אבל אין לי הרשאות למחוק אותה כשאני נמצא בXP ואמרו לי שאפשר לעשות רק FORMAT ,אבל כרגע אני לא יכול כי אין לי מקום לגבות את הדברים שלי יש שם משהו כמו 60 גיגה של מידע שאני אצטרך לגבות וכרגע איני יכול... מה עליי לעשות? וגם הייתי רוצה להעיף את ויסטה מתפריט הBOOT כדאי שהמחשב ייכנס ישר לXP בלי לשאול אותי לאיזה מערכת הפעלה להיכנס... דרך אגב הויסטה על D וXP על C(אבל יש רק הארד דיסק אחד פיזית) ואולי יש איזושהי דרך לתת לי הרשאות כדי שאני אוכל למחוק את כל התייקיה של WINDOWS ופרוגרם פיילס מכשאני בXP...? תודה מראש בבקשה עיזרו לי!

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

אני מתקין גרסאת ENTERPRISE. וכל קבצי הMUI העברי השונים שמצאתי ברשת אינם מתאימים - הווינדוס אומר שהקבצים אינם תואמים לגרסא. מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  20. Started by jambo7,

מה זה איך מטפלים בו ישנם תוכנות שמטפלות בזה תגובות

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by amit887,

שאני מדליק תמחשב והווינדוס עולה אז אני לא רואה את הסמלים של שולחן העבודה ועולה הודעת שגיאה כזאת הנה תמונה: זה בעיה באספלורר נראה לי כי אם אני נכנס לטאסק מנגר ואני עושה פעולה חדשה ורושם שם אקספולרר אז הכל מסתדר איך אני עושה שזה לא יקרה בכלל??

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  22. או קיי אז הסיפור כזה. אני עכשיו כותב מהמחשב עליו יש סיסמה, ואני כאילו האדמיניסטרייטור. אני רוצה לבטל את הסיסמה שהוא שם לי, אבל בשביל זה אני צריך לכתוב את הסיסמה שאחי הקטן שם... איך אני יכול לעשות את זה? (סטירה הוא כבר קיבל)...[br]פורסם בתאריך: 5.07.2007 בשעה 00:01:24 טוב ססה הצלחתי לבד, תודה, אפשר לנעול~

23. Started by gimdy,

i insalled windows xp and since i cant write in hebrew the windows is in the english version

24. Started by finish,

קניתי לוח ומעבד חדשים ואני רוצה לפרמט עכשיו ניסיתי עם דיסקט איתחול של 98 והוא מחק לי את כל הD שהוא FAT32 ואין לו בכלל קשר לC שהוא 80 גיגה בבקשה אנשים תגידו לי איך לפרמט את הC תודה פיניש

• 6 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים