עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, יש ברשותי מפרט של מחשב שאני רוצה לקנות לאחותי, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליו ויסטה (ושיעבוד בצורה נורמלית) או פשוט להסתפק בXP, תודה לעוזרים: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET, יחידות 1 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 , יחידות 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS, יחידות 1 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ThermalTake WING RS 101, יחידות 1 FSP 500W 60APN, יחידות 1Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  2. שלום לכולם. בעבר השתמשתי ב IE8 בויסטה ויכלתי להיכנס לאותו אתר עם משתמשים אחרים בכל חלון שפתחתי. עכשיו אחרי שהתקנתי את windows 7 אם אני נכנס בחלון אחד ונכנס בחלון השני אז המשתמש האחרון שהכנסתי נכנס גם בשתי החלונות. יש הגדרה שמסדרת את זה לאיך שזה היה פעם?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  3. שלום שמתי לב לתופעה כבר זמן רב עוד מהמחשב הקודם שלי, שקיימת גם בנוכחי עם חומרה שונה לחלוטין ושתי מערכות הפעלה שונות xp/7 בפינה השמאלית העליונה של שולחן העבודה מופיעים שני קווים אנכיים אחד מתחת לשני (אפשר לראות בתמונה המצורפת). לא משנה אם יש שם סמל או לא. כאשר אני לוחץ על כפתור הshow desktop הקווים נעלמים. הם מופיעים שוב מיד כאשר אני פותח חלון כלשהו בוינדוס. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  4. עשיתי איפוס למחשב, ועכשיו כשמנסים להתחבר לחשבון הקיים זה מה שרואים.. זה פשוט חוזר לאותו מסך. תודה..

5. Started by Styx,

שהוינדוס עולה אחראי VERIFYING DMI POOL DATA פשוט יש מסך שחור בלי הלוגו של הוינדוס ומשם כלום כאילו לא קורה כלום

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by shlomo76,

שלום לכולם, (אני מקווה שהשאלה שלי נשאלת בפורום המתאים אם לא אשמח אם תגידו לי לאן להעביר את שאלתי) יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 בימים האחרונים כל יום נוצרים לי בכונן D עשרות תיקיות בשם hotfixexpress שבתוכן תיקיה בשם 1033 ועוד קבצים זה גורם שהמחשב יכבה כל הזמן אני מצליח למחוק את הקבצים רק על ידי כניסה ל SAFE MOOD על ידי נתינת הרשאה מלאה אבל מיד לאחר המחיקה הקבצים נוצרים מחדש ואז שוב כניסה למחשב במצב רגיל גורמת לו לכבות את עצמו מיד לאחר העליה של הוינדוס כשנכנסים במצב בטוח המכשב לא נכבה אני משתמש באנטי וירוס AVG הוא לא זיהה את זה כוירוס לעזרתכם אודה, תודה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by pms1,

שלום האם בהתקנה של win 7 אני מחלק את המחיצות (ואם כן כיצד ? ) או לאחר שהתקנתי דרך חלונות ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by sdrum177,

שלום. לאחרונה שידרגתי ל-EXPLORER 9 שמתי לב שאין לי את הסימון של ה-ZOOM בצד ימין למטה. זה שדרכו ניתן לשנות את גדול המראה של החלון. בגרסה הגודמת 8 זה כן הופיע וב-9 אני יכול לשנות זאת רק דרך TOOL - VIEW איך ניתן להחזיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by morpheus1234,

האם ניתן לקנות באופן רשמי וחוקי Windows 7 עבור Desktop PC? במידה וכן - מה הדרך הזולה ביותר לקנות גרסא מלאה (לא שדרוג) במידה ולא - מה הדרך הזולה ביותר לקנות Windows 8.1 (לא גרסת שדרוג)? תודה!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  10. היי, אולי הישועה תבוא מפה מנסה לשלוח ניוזלטר פנימי מאאוטלוק ל-אאוטלוק ובו טקסט ותמונה ואני רוצה שהם יהיו רספונסיבים, כלומר התוכן ישתנה לפי הגודל של החלון של המקבל. אני יודע שזה אפשרי כי שלחו לי כזה, אבל לא מצליח לייצר כזה בעצמי. חיפשתי שעות בגוגול אבל אני לא מוצא פתרון. האם יש לזה פתרון? מצרף תמונה של בשביל להסביר את עצמי טוב יותר: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by man,

יש לי windows xp u פרופשאונל בגרסא העברית ולפני זמן קצר עשיתי windows update ועכשיו האינטרנט אקספלורר הוא רק באנגלית. הורדתי את אותה גרסא דל אינטרנט אקספלורר בעברית אבל אני לא יכול להסיר בהסרת והתקנת תוכניות את האינטרנט אקספלורר (הוא פשוט לא מופיע שם). דבר נוסף שקרה שכול הממשק של האקספלורר (גם חוץ מהאינטרנט) הפך מעברית לאנגלית. נסיתי פשוט הכול להפוך אותו בחזרה לעברית. שכחתי לציין שאין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס אבל בכל זאת למישהו יש רעיונות איך להחזיר את האסקפלורר לעברית?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  12. שלום לכולם בעיה מוזרה צצה לי בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב ברגע שהוא הוא עושה לי welcom אז הwinxp נעצר והוא מבקש סיסמה הוא שואל אותי מהי הסיסמה שלי ואחר כך הוא שואל אותי מהי ססימתך החדשה והוא אומר לי שנשארו לי 13 יום . זה בעיה שלו היתה לי מאז שיש לי את הwinxp יש לי אותו כבר בערך חודשים ואם זה יעזור או שזה קשור לבעיה אז עשיתי update לwindows כל פעם שהוא ביקש ממני מה לעשות ???

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by 114508534,

כאשר אני גולש מתחילות לקפוץ לי הודעות מוזרות אם פרסומות של אתרי פורנו וזה לא POPUPS אלה הודעות דרך הIP וזה לא מפסיק להופיע , מה אני יכול לעשות עם זה , אנימשתמש בחלונות XP

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  14. אני לא מדבר על סתם פרסומות כשאני נכנס לאינטרנט כל הזמן אתר הבית שלי משתנה לאתר פורנו וכל איזה חצי שעה מופיעות לי על המסך תמונות פורנו וזה לא מפסיק :-X ואני לא מצליח להיפטר מזה!! אני חייב לכבות את המסך כל פעם שאני יוצא מהחדר כדי שלא יראו מה הולך על המסך אני חייב עזרה דחוף חברה תודה

15. Started by RomaDev,

היי חברה, יש לי מחשב שיש בו מערכת 3.11 , אני רוצה להוריד בישבילו אינטרנט אקספלורר 3.0 עם חייגן.. ורק 3.0! מישהוא מכיר לינק???? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  16. אין לי מושג איך לסדר את זה למרות שניסיתי כמה דברים... הבעיה היא כזאת: התקנתי עוד הארד דיסק במחשב. מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית - ועליו היה וינדוס 98... בדקתי מה היה עליו (איזה נוסטלגיה!) ובין היתר פתחתי מסמף בכתבן של הווינדוס הכל היה רגיל פירמטתי את ההארד דסק לNTFS והכל עבד נורמלי עכשיו אני בא לפתוח קובץ בכתבן והשתנה לי האייקון למגעיל הוא מווינדוס 98!!! חחח זה כזה מכוער... מה עושים?!?!? ככה זה נראה: http://img296.imageshack.us/img296/8189/19ns.jpg איך אני מחזיר את זה לנורמלי של XP?!

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by OFIRN,

טוב נתחיל ככה ישלי את ההודעה הזו NTLDR Is Missing כשאני אני מדליק את המחשב יש לי על ההארד דיסק WIN 2000 PRO מה שהורג אותי זה ככה במחשב שלי כשאני מחבר את ההארד דיסק כן עולה הWIN2000 ובמחשב השני כשאני מחבר את ההארד דיסק לא עולה ומופיעה הבעיה NTLDR Is Missing ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל דיסקט בכונןן!!) כולל לפרמט ולהתקין מחדש עדין אותו הדבר (רק לפעמים נעלמת ההודעה NTLDR Is Missing ומופיעה סמן לבן מהבהב) ניסיתי גם לעשות GHOST והעברתי את אותם כל הנתונים שכן מעלים WIN2000 במחשב לכונן אחר וגם מופיעה הודעה NTLDR Is Missing בבקשה צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  18. קראתי די הרבה על וינדוס ויסטה בזמן האחרון והבנתי דבר פשוט מאוד. ההיסטוריה חוזרת על עצמה. בדיוק כמו אם הוינדוס אקספי. לפני הוינדוס אקספי רוב האנשים היו דבוקים לוינדוס 98 שלהם והיו מרוצים (אני מדבר על המשתמש הביתי הרגיל) למראת שהייה גם וינדוס 2000 ומילניום שלא הצליח במיוחד לפי מה שאני יודע. אז בקיצור אני זוחר שלפני הוינדוס אקספי וזמן קצר אחרי שהוא יצא הייתה שערוריה שזה הדבר הבא. ושיצאה מערכת הפעלה שלא נראתה כמוה. ואז הרבה אנשים שהתחילו לעבור לאקספי נתקעו בהרבה בעיות והתחילו להבין שהם סתם עברו לאקספי ושילמו מלה כסף על מערכת ההפעלה וואז לבסוף חזרו ל-98 הישן והטוב וחיקו שנה עד שהכל הסתדר אם המערכת החדשה. אז עד עכשיו את כל זה את יודעים וזה הייה הכל בלבולי שכל. אבל הנקודה שלי הי…

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by shtrodel,

אז ככה התקנתי גירסא מסויימת של ווינדוס XP והיה לי בעיות עם עברית הסתדרתי עם כולם חוץ מאחד שגורם לי לראות גי'בריש בכל מיני תוכנות וכו'... הבעיה נגרמת בגלל הלשונית השלישית שנמצאת על אנגלית ולא ניתנת לשינוי לעברית אני מקבל שגיאה: setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator ניסיתי להתקין תוסף שהופך הכל לעברית ואמרתי אולי זה יפתור את הבעיה ואחר כך אני יהפוך את הממשק חזרה לאנגלית אבל זה לא עזר.... לא בא לי להתקין ווינדוס אחר....... פליז.... HELP!!!

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  20. אתרים כמו ערכות נושא ל-XP שתהיה פשוטה ונוחה .. או רקעים של מכוניות או סתם אנימציות יפות ! שיהיו בהם כל מיני.... Themes ועוד מהסיגנון... אתם יודעים.... גרפיקה לווינדוס יפה תודה רבה לכם =]

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by alons,

קניתי בטעות גירסא עיברית של ויסטה והתקנתי. יש אפשרות להפוך עכשיו את הממשק לאנגלית? תודה, אלון

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  22. Started by assaf990,

א. כשאני מקבל עם הפקס, פקסים באופן ידני אז תמיד חלה שגיאה בקבלת פקס. אבל אם אני מגדיר שהפקס יענה אוטומטית לשיחה אחרי X צילצולים אז קבלת הפקס תקינה. למה זה? ב. כשאני מקבל פקס עם יותר מדף אחד, אז כל הדפים הם בעצם בקובץ TIFF אחד ובו אני מדפדף. השאלה, איך אני מעביר כל דף בנפרד לWORD? מצ"ב קובץ 1 ובו 2 דפים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by ilay22,

צירפתי את ההודעה שאני מקבל, מישהו יודע מה זה ולמה זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by kkffiirr,

שלום, ניסיתי לארגן הקלטה פנימית בויסטא עם תוכנת הCAMSTASIA STUDIO ולא הייתה לי אפשרות כזו. בדיקה בהגדרות ההקלטה גילתה שחוץ ממיקרופון וLINE IN, וCD AUDIO שהיו מנוטרל, אין אפשרות של הקלטה פנימית מה שאני מחפש זה דבר מקביל לSTEREO MIX שהיה לי בXP. מה לעשות? הציעו לי לחפש אם יש DISABLED DEVICES שהוא לא מראה, ובכן, אין כלום. עדכנתי דרייברים! לוח אם ABIT fatal1ty f-i90hd ואני משתמש בכרטיס שעל הלוח. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  25. אני רוצה להתקין SP1, והורדתי את ההתקנה מהאתר הרשמי של מייקרוסופט. זו הבעיה שאני נתקל כמה שניות אחרי שמתחילה ההתקנה: (אחרי כל ה-NEXT למיניהם...) כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט ולהתקין שוב, מה שלא עזר כמובן. מה לעשות? אני רוצה להתקין SP1, כי יש לי בעיה מסוימת עם הלוח אם שלי+ויסטה+חיבורי ה-USB, ורציתי לנסות להתקין לראות אם זה יעבוד. תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.