עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום בטעות עשיתי מחיקה לצמיתות (Shift + Delete) של תיקיה שחשובה לי מאוד (מסמכים ותמונות). האם יש דרך כלשהי לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  2. Started by rk666,

יש לי מסך WIDESCREEN LCD בעל רזולוציה טבעית של 1440x900 + כרטיס מסך GF6200 ובאפשרויות של הבחירת רזולוציה פשוט אין לי אופציה לרזולוציה כזו. מישהו מכיר את הבעיה או איך לתקנה?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by NighTmarE,

הממ אוקיי אני משתמש ב windows xp ורציתי לברר איך אני מכניס עברית לדוס?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  4. מישהו שמע על הווינדווס הזה? אני יודע שהוא מיועד לשרתים גדולים.. אבל מה ההבדל בינו לבין 2000 סרבר?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  5. בשבוע האחרון המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש לפעמים בלי שום סיבה אבל בד"כ בזמן שאני מפעיל משחק ולפעמים שאני מפעיל את הוינדוס(זה לא מגיע לוינדוס). ממה זה יכול להיגרם? בדקתי טמפ' ומאוררים הם פועלים טוב והטמפ' בסדר.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by liorez,

שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש שאני אמור לקבל בימים הקרובים. ואני לא כ"כ מבין איזה מערכת הפעלה תותאם לי הכי טוב כלומר 32 ביט או 64 ביט מדובר בווינדוס 7 המפרט: מעבד: intel core I5 1155 quad 2500 לוח : ASUS P8P67 B3 P67 ספק : CI POWER 550W זכרון : 4GB ddr3 KINGSTONE*2 דיסק קשיח : WD 1TERA SATA3 7200 64MB C.BLACK כרטיס מסך : NVIDIA GEFORCE 9600 GT (נשארתי עם הכרטיס של המחשב הישן אני אמור לקבל בקרוב מחבר שחוזר מחול כרטיס מתקדם יותר) בבקשה איזה מערכת הפעלה עליי להתקין? ואם אפשר הסבר למה. ואם יש תוכנות מומלצות להתקנה על מחשב חדש אני אשמח אם תתנו לי טיפים כמו אנטיוירוס טוב וכו.. תודה רבה לכולם וסוכות שמח

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by רומן גרוס,

Superior Windows XP x64 Edition (64 bit) revival 6 2009 מה הפירוש " SUPERIOR " ? REVIVAL 6 ? מה זה ? מערכת הפעלה חדשה של מייקרוסופט ?

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by michael1232,

יש לי עכבר של לוגיטק mx518 עם דריברים הכי חדשים ועכשיו אחרי פירמוט שמתי לב שהעכבר יוצא מגבולת המסך בצד שמואל וגם למטה אבל שניסתי להקטין את המסך בעזרת הכפתורים הסמן של העכבר עדין גולש לאזור השחור. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  9. שלום לכולם. בעבר השתמשתי ב IE8 בויסטה ויכלתי להיכנס לאותו אתר עם משתמשים אחרים בכל חלון שפתחתי. עכשיו אחרי שהתקנתי את windows 7 אם אני נכנס בחלון אחד ונכנס בחלון השני אז המשתמש האחרון שהכנסתי נכנס גם בשתי החלונות. יש הגדרה שמסדרת את זה לאיך שזה היה פעם?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by הרב אמנון יצחק,

יש לי נייד שאני מפרמט אותו דרך DOS הוא מגיע ל 100 % ואז רשום "פירמוט נדחה" הוא לא מצליח לפרמט אותו. שאני נכנס ל SCANDISK הוא רושם סיפריות של ה WINDOWS וקבצים פגומים בעיקר DLL שאני לוחץ FIX הוא נותן לי עוד 50 קבצים פגומים מאותו סוג. השאלה אם ה HDD דפוק ואי אפשר להציל אותו ? כי שמתחיל הפירמוט בדוס רשום בהתחלה "בודק בד סקטורים פגומים" ואז הוא ממשיך לפירמוט..ושם הוא לא מצא בד סקטורים. ***רשום ככה Verifying 2,067.15M Format complete. Unable to Write BOOT Format termiated Write fault error writing drive c abort , retry , fail ?

11. Started by אילנה,

??? יש לי מחשב חדש עם צורב - נסיון חדש שלי לצרוב חומר על דיסקים. העברתי מסמך וורד לדיסק ומשום מה הוא הפך "לקריאה בלבד" ואין לי אפשרות לשנות את זה. מה עושים? איך מעתיקים או שומרים מסמך וורד לדיסק? ושלא יהיה לקריאה בלבד. המון תודה על עזרה

12. האם להתקין את הגירסה המעודכנת הכוללת את SP1, או את הגירסה שלפניה ללא SP1? SP1 מאיטה קצת את המערכת.. אבל חלק מהמשחקים דורשים את העדכון הזה.. עיצות?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  13. שלום לכולם... לאחרונה הווינדוס לא פותח חלונות(LOL)זאת אומרת תוכנות וכו',אני צריך להקיש את הפקודה שלו כדי להכנס דרך הmanager,נכנסתי לפיירפוקס כי אני מכיר את הפקודה אבל לא את הפקודות האחרות וזה גם לא נוח.. מה לעשות ? אני משתגע.....

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  14. כשאני פותח את דף האינטרט מחדש נמחק לי השורה כל האתרים שרשומים לי , וכשהמחשב עולה איתו צריך לעלות תוכנות גם הם לא עולות ואפילו שהם מסומנות ב -V שהם צריכות לעלות כשהמחשב עולה

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  15. העברתי מהמחשב הקודם שלי לחדש HD 40GB שהכיל את הXP מהמחשב הישן, על הDESKTOP ובMY DOCUMENTS יש לי מידע חשוב שאני צריך, עכשיו אני מנסה לגשת לתיקייה של המשתמש שלי (תת תיקיה בDocuments and Settings) ונותן לי acess denid. מה לעשות? יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  16. שלום! חבר שלי הביא לי AMD +1800 1.5GHZ עם 256מגה DDR333 או 400. התקנתי עליו XP בעברית עם SP3 (הורדתי גירסה נקיה שSP3 מובנה בה והשתמשתי בסיריאל המקורי שלי). במערכת עובדת יחסית לאט או בגלל שיש הבדל משמעותי בין SP3 שתוכננן למחשבים ל2008 לבין SP1 שהותאם למחשבים של 2002 (כנ"ל IE7 וכל התוכנות האלה 256MB של RAM לא מספיקים להפעיל הרבה תוכניות). או שבגלל שלחתי ממנו HD 80GB IDE (זה שהגיעה עם אותו מחשב) והחלפתי אותו לHD 20GB IDE של חברה ישנה שלא קיימת כיום (נלקח ממחשב פנטיום 866 מותג). השאלה שלי עם אני ימיר לו את המערכת לFAT32 מה שבחיים לא עבדתי עם XP אז המחשב יתחיל לזוז??. עם אני יתקין xp עם SP1 אז המחשב יזוז?? (באותה תקופה זו היתה המערכת הפעלה אני זוכר שעל פנטיום 500 עם 256מגה זה…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  17. Started by Sarlula,

אהלן, אצל סבתא שלי נמצא מחשב לא כ"כ חדיש (2004), שעבד יפה מאוד עד לאחרונה. היא צלצלה אלי ואמרה ש"המחשב לא עולה". הגעתי וראיתי לאחר הדלקת המחשב ה-Windows נטען אבל לא עולה. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל של המאוורר של הכרטיס מסך מנותק (?!?!?). אין לי מושג איך הוא ניתק משום שבשביל לנתק אותו צריך לפתוח את המחשב. בכל אופן, חיברתי אותו, הדלתי את המחשב, והבעיה נשארה כפי שהיא. ניסיתי להתעסק עם החיבורים למיניהם בתוך המחשב ולאחר כמה ניסיונות אכן נדלק המחשב ועלה הווינדוס. רק שהפעם, הרקע ה"דיפולטי" של ההווינדוס נדלק, יש עכבר, אך שולחן העבודה לא נטען. בעצם אם חושבים על זה, שום דבר לא נטען. שום כפתור לא עובד מלבד Ctrl+Alt+Del שמקפיץ את ההודעה משכבר הימים: "מנהל המשימות לא נגיש מלבד לאדמין…

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  18. יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ואני מעונין שבאתחול תעלה מערכת אחת אוטומטית ושלא יראו את אופציית הבחירה להעלות את השניה וכמובן שאוכל כשארצה לעלות את המערכת השניה. והאם אפשר דרך טעינת קבצי איתחול וכדו' על דיסק און קי שאוכל לאתחל ממנו את המחשב? בתודה מראש לעוזרים

19. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם . אז ככה אחרי שבדקתי הכל המערכת שלי תומכת -ב-64 ביט..הן בסוגה והן ברמת הזיכרון הפנימי . השאלה שלי היא כזאת. כרגע אין לי דיסקים ריקים בבית ואין לי usb. האם אני יכול בוינדוס הקיים (7 32 ביט),לדמות כונן עם הדיימון טולס ולטעון בו את ה-iso של ההתקנה של ה-64 ביט..ובביוס לעשות שהמחשב בהתחלה יעלה את מה שנמצא בתוכו. ואז פשוט אני יתקין את הוינדוס(7 64 ביט) על כונן אחר.ואז שיעלה המחשב אני פשוט יבחר שהוא יעלה על הגרסה של ה-64 ביט. זה ד"א מה שעשו לי פעם קודמת..היה לי xp וחבר התקין לי וינדוס 7 32 ביט פשוט על כונן אחר(ד"א אני איתו כבר כמעט חצי שנה והכל פיקס !)..אני פשוט לא זוכר באיזה דרך הוא התקין לי..קצת סטיתי מהנושא חח..אבל אשמח לתשובה..או לכל דרך שאפשר להתקין שהיא לא דרך ד…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by zohare62,

כשאני מנסה לגלוש במחשב מיד כשעולה האינטרנט מופיע הודעה אינטרנט ביצע פעולה לא חוקית ויסגר. פירמטתי את המחשב מחדש וזה שוב מופיע אותה הודעה מה זה יכול להיות? :'( מחשב פנטיום 3 500 זיכרון 512 אחד של קינגסטון חדש ושני של jt ram ניסיתי רק עם זיכרון אחד לא עזר. זה פתאום הופיע אולי זה בעית חומרה?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by domuzy,

פתאום מאמצע שום מקום, ובלי סיבה נראית לעין, כשהמחשב נדלק, נעלמת תמונת הטפט, כל תפריט שאני פותח (ב"התחל"/בשורת המשימות/בתוכנות השונות- לא משנה!) נתקע ולא מקשר בפועל לשום דבר, כלומר נשאר פתוח על המסך אבל לא מגיב, לא נסגר, וגם לא מופיע בTASK MANAGER כפעיל. גם כשאני מנסה לסגור כל חלון, אין תגובה מכלום. מה לעזאזל קרה ואיך אני נמנע מפירוט הכונן???

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by Buffer,

היי, לשכן שלי יש בעיה קטנה, הוא קנה HDD חדש והוא רוצה לזרוק את הישן. הוא התקין XP חדש על הכונן הקשיח החדש, אבל ה-BOOT נמצא ב-XP הישן. לכן, אחרי שמוציאים את הכונן הקשיח הישן המחשב לא עולה. ניסיתי לכתוב BOOT חדש אבל הוא לא נותן. השתמשתי בכמה מדריכים מגוגל שאומרים לתקן את MBR אחרי זה להעתיק כמה קבצים מהדיסק ולהריץ את ה-FIXBOOT אבל זה לא עוזר. הוא אומר שהוא לא מוצא BOOT כל הזמן. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה, אור.

23. Started by Radeon38,

אני יודע שזה נדוש אבל אחרי שקראתי את הדיון הארוווךךך על הויסטה 64 אני דיי מוותר עליה.איך אפשר בכל זאת עם מחשב ממוצע לנצל 4 גיגה לתוכנות ולעבודה שוטפת ולא למערכת הפעלה ?? אני יודע שיש שמועות ברשת שXP יכולה להריץ 4 גיגה - איך ? מה צריך לעשות? האם XP64 מספיק טובה או שהיא לא מוצלחת כמו שאומרים עליה? ושאלה האם ויסטה 32 יכולה להריץ 4 גיגה גם כן ??. כמובן ששאלה זו מתייחסת לכלל גירסאות הויסטה ולא רק לאולטימט המהודרת. 64 איכזבה אותי אחרי שקראתי את הדיון עליה עם צריכת הזיכרון המופרז שלה.ועל כן אני רוצה תוכנה שתזהה 4 גיגה ותשאיר לי 4 גיגה לשימוש שלי ולא "תאכל" לי איזה אחד וחצי גיגה בדרך. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by TimTam,

My Received Files מופיע בתוך תיקית My Documents. בכל פעם שאני מוחק את התיקיה, היא חוזרת כ-Default. מה עושים בכדי להוריד אותה?

דיונים חדשים בפורומים