עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by swis,

יש לי נורטון 2005 מעודכן והוא לא מוחק אותו...! בבקשה אני חייב עזרה.... וסליחה על ההטרדות בימים האחרונים לא יודע למה המחשב שלי השתגע...

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by IlanF,

הגעתי לאיזה בלוג של פרוייקט שלפי היוצר שלו אמור להביא לשחק במשחקים שאמורים לעבוד רק על ויסטה בXP http://alkyproject.blogspot.com/2007/04/finally-making-use-of-this-blog-i.html נקווה שיצא משהו מהפרוייקט הזה, וגם אנחנו, אלה שעדיין משתמשים בXP נוכל לשחק במשחקים החדשים...

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by psychuil,

למישהו יש מושג איפה אני מוצא שומר מסך יפה, משהו בסגנון 3D? אין לי בעיה שינצל קצת את הכרטיס מסך שלי.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  4. Started by orlupo,

באחד מהיוזרים שלי במחשב פשוט כל חלון שפתוח לא מופיע בסרגל למטה (היכן שהתחל) אך כאשר מקישים Alt+TAB ניתן לעבור בין החלונות. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  5. חיפשתי פיתרון לבעיה הזו ולא מצאתי, מקווה שמישהו כאן אולי יידע. כשאני מרענן דף מסויים מתקבלת ההודעה: The page cannot be refreshed without sending the information. Click resend to..." etc. האם ואיך ניתן לסדר שההודעה לא תופיע והרענון יהיה אוטומטי? משהו ברג'יסטרי? בתודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  6. יש לי בעייה שכל פעם שאני משנה במאפייני העכבר שבחלונות 7, את מספר השורות במסך שהגלגל של העכבר שלי יגלול ל-2 שורות, לאחר כיבוי המחשב או הפעלה מחדש, ההגדרה חוזרת לברירת המחדל: 3 שורות. העכבר שלי הוא Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A, ובמחשב שלי מותקנת התוכנה Microsoft mouse and keyboard center. מה הסיבה לבעייה, ואיך פותרים אותה? עדכון: מצאתי את הפיתרון לבעייה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-desktop/mouse-settings-not-saved-after-rebootrestart/5bf06673-6c48-46ff-a0d4-500f7a0b518a

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by dor31,

שלום כאשר אני לוחץ על האייקון שאמור למזער את כל החלונות השולחן עבודה מפסיק להגיב את העכבר אפשר להזיז אך אי אפשר ללחוץ על כלום והאייקונים של שולחן העבודה נמחקים האם למישהוא יש פתרון תודה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  8. החלוקה החינמית של חלונות 10 הסתיימה, לכאורה, לעדכון חדש אמור להפסיק להעיק על אלו שבחרו לא להשתדרג למרות הכל לכתבה

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  9. שלום לכולם. בעבר השתמשתי ב IE8 בויסטה ויכלתי להיכנס לאותו אתר עם משתמשים אחרים בכל חלון שפתחתי. עכשיו אחרי שהתקנתי את windows 7 אם אני נכנס בחלון אחד ונכנס בחלון השני אז המשתמש האחרון שהכנסתי נכנס גם בשתי החלונות. יש הגדרה שמסדרת את זה לאיך שזה היה פעם?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  10. כותרת. (מפרט בצד). תודה.

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  11. אני בטוח שזה קרה לכולכם, כי מסתבר שכשדיברתי על זה עם חברים, הם פתאום אומרים לי שזה קורה להם גם כן. זה קורה לי בקבצי סרטים בדר"כ. ניסיתי למחוק דרך SAFE MODE והצלחתי למחוק כמה מהם. אבל יש כאלה שפשוט מסרבים להימחק!!! איך אני מוחק אותם? זה מה שאני רואה: "can't delete cat.avi: access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently in use" העניין הוא שלא ניסיתי לפתוח את הקובץ עם אף תוכנה או לגעת בו מרגע ה RESTART בכלל. ניסיתי לסגור כמעט את כל הSERVICES וגם זה לא עזר. יש לי NOD32 ו AD AWARE בסריקה מתמדת - ועדכנתי את שניהם). הצילווו תודה.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  12. לא זוכר ממתי, חלק מהשמות של הקבצים שלי במחשב צבועים משום מה בכחול? מהי הסיבה?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  13. אהלן, אתמול שדרגתי את ה Zenbook UX31 שלי לוינדוס 8. הכל עובד נהדר, אבל משום מה הדרייברים של ה USB שלי לא מזוהים כמו שצריך - מה שגורם לכך שה USB במחשב עכשיו לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייברים מאתר אסוס בכתובת http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/#download אבל זה לא עזר וה USB לא עובד עדיין (ההתקנה של הדרייברים הושלמה בהצלחה). למישהו יש מושג מה עוד אפשר לעשות? זה די מחרפן אותי תודה!

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  14. אני כל יום מקבל תמונות במסנג'ר, היום קיבלתי תמונה שכנראה בגלל השם שלה או לא יודע למה שאני באתי לפתוח אותה קיבלתי הודעה ממרכז האבטחה של הווינדוס SP2 שהוא חסם אותה כי זה יכול להיות וירוס. כתוב שם מה לעשות כדי לבטל את החסימה - שזה להעתיק את הנתיב של התמונה החסומה למחשב שלי ואז ללחוץ קליק ימני עליה ועל בטל חסימה. שמתי לב שיש לי בטל חסימה על כל קובץ במחשב שאני לוחץ עליו - זה העדכון האחרון של הוינדוס? מטומטם... בקיצור, עשיתי את זה והוא לא פותח לי. ושאני נכנס ידני לתוך המקום שבו נמצאת התמונה אני בכלל לא רואה אותה למרות שבאפשרויות תיקיה מוגדרים להראות קבצים מוסתרים.. בקיצור איך אני מבטל את זה שלא יהיה את הדבר הזה בכלל שהוא חוסם לי את הקבצים, לא צריך את השטות הזאת

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by Buffer,

היי, לשכן שלי יש בעיה קטנה, הוא קנה HDD חדש והוא רוצה לזרוק את הישן. הוא התקין XP חדש על הכונן הקשיח החדש, אבל ה-BOOT נמצא ב-XP הישן. לכן, אחרי שמוציאים את הכונן הקשיח הישן המחשב לא עולה. ניסיתי לכתוב BOOT חדש אבל הוא לא נותן. השתמשתי בכמה מדריכים מגוגל שאומרים לתקן את MBR אחרי זה להעתיק כמה קבצים מהדיסק ולהריץ את ה-FIXBOOT אבל זה לא עוזר. הוא אומר שהוא לא מוצא BOOT כל הזמן. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה, אור.

16. Started by overload,

i formated the PC and reinstalled the XP PRO-english . i chenged everitingthet i can in the "regional and language options" to hebrew but i still can't write in hebrew in the Explorer-6 for exampel: ?א? ???ט???? ??א? י?א? ?ך ???? ???ב ! HELP

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  17. פתאום אני לא יכול לעשות עתק הדבק ניסיתי לעשות סריקת וירוסים של NOD 32 ולא מצא הורדתי תוכנות להוסרת ריגול וגם לא עזר משהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה . ? תודה מראש גיא.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by Omri643,

עשיתי קצת מהמדריך פה: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166532 הבנתי שהמדריך מיועד למחשבים ניידים... תרדו ל 10, שם יש להפעיל WRITE CACHING לביצועים משופרים של הכונן הקשיח. כתוב שם שאם נגמרת הסוללה של הנייד כל הקבצים שב CACHE ימחקו. זה נכון גם לגבי PC? ז"א אם אני אפעיל את זה, ותהיה הפסקת חשמל, ימחקו לי קבצים? ואילו קבצים בדיוק ימחקו? תודה מראש לכל העוזרים. אשמח לעוד טוויקים לויסטה, אם אתם מכירים.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

מישו מכיר אתרים טובים?-אני מתכוון לג'אגד'טים לשולחן העבודה(לסרגל הצדדי)

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by ag43,

האם יש אפשרות לחסום משתמש לגישה לאינטרנט לחלוטין כלומר שכאשר המשתמש הזה פועל המחשב כאילו לא יהיה מחובר כלל לאינטרנט ?(בלי וינדוס אפדייט לדוגמא) בעוד משתמש אחר כן יהיה מחובר בעת שימוש ב FAST USER SWITCHING? מקווה שהשאלה ברורה מספיק.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  21. האם יש תוכנה שיכולה להעלים את סרגל הכלים ב-DESKTOP ולא להעלים גם את האייקונים שפועלים למטה. ? ניסיתי כבר מספיק תוכנות ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by oru85,

שלום אני קניתי מחשב חדש מעבד 6300E לוח אם אסוס p5n-e sli זיכרון גיגה הרדיסק WD SATA 250 G אני מנסה להתקין את הווינדוס XP SP2 זה דיסק ל 32 ביט מדיסק שיש לי ההתקנה הולכת יפה ואז בסוף הוא מפעיל את המחשב מחדש ומערכת ההפעלה לא עולה לי במקום זה רשום לי באנגלית שמערכת ההפעלה דפוקה תתקין מחדש אני מתקין מחדש לא עוזר לקחתי דיסק אחר וניסיתי ושוב אותו הדבר הלכתי לחבר לקחתי מימינו דיסק אחר ושוב אותו דבר בסוף הורדתי ממחשב אחר לינוקס אובונטו 64 ביט התקנתי והכול עובד מצויין שאני מנסה מתפריט בוט של הלינוקס להעלות את הווינדוס פשוט לא קורה כלום ושאני נכנס מהלינוקס למחיצה של הווינדוס אני רואה שהכול נראה בווינדוס בסדר גמור אני רוצה להצליח להתקין ווינדס תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  23. שלום, כמו שנכתב בכותרת. יש לי את קובץ ההתקנה של הSP1 וכרגע הוא מותקן על ויסטה 32 ביט. בקרוב אני עובר ל64 ביט ורציתי לדעת אם הוא יתאים גם ל64 ביט. רק כדי להבהיר , ידוע לי שדרך הUPDATE הוא כבר יוריד לי אותו אבל אני מעדיף להוריד עכשיו את כל העידכונים ולחסוך זמן בהורדות מיותרות בזמן ההתקנות. דרך אגב , האם זה אותו הדבר עבור אופיס 2007?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by clown,

יש לי XP עם אקספלורר 7 הבעיה היא שכל פעם כשיש לי כמה חלונות פתוחים ואני לוחץ על האיקס כדי לסגור את החלונות שבא לי... אז כל החלונות נסגרים! על הלחיצה הראשונה! למישהו יש מושג למה זה קורה? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  25. יש לי צ'יפ i850 ויש באתר של אינטל כמה אפשרויות עדכון כאשר אני נכנס לאופציה של הלוח אם שלי שם -D850MV אז יש שם עדכון ישן משנת 2001 כאשר אני נכנס לאפשרות עדכון chipset 850 שזה הצ'יפ של הלוח.... יש שם עדכון לשנת 2004-2005 אז אני לא יודע אם זה העדכון שאני צריך או זה של הלוח הישן יותר .... http://img167.imageshack.us/my.php?image=intel18ql.jpg http://img104.imageshack.us/my.php?image=intel21zh.jpg

• 3 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.