Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי ווינדוס ויסטה אולטימייט מקורי בקופסא,ארוז וסגור. כשפתחתי את הקופסא גיליתי להפתעתי 2 דיסקים , האחד 32 ביט והשני 64 ביט עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם מישהו קנה/קיבל את ויסטה אולטימייט וגם לו היו 2 דיסקים בקופסא? הייתי בטוח שצריך לקנות את גירסת ה64 ביט בנפרד , אז מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות Update (יש לי XP PRO),זה מתחיל ואז אומר משהו על ה-PRUDUCT KEY (הווינדווס שלי הוא צרוב) מה הבעיה? ומישהו יכול לעזור לי להתקין JAVA כי עשיתי חיפוש ואני לא מצליח(ודרך אגב מה זה בכלל?)
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איך אני מתקין ווינדוס 98 תחת ווינדוס XP בלי לדפוק את ה-BOOT של XP ?? בכדי שיהיו לי 2 מערכות הפעלה...98 זה בשביל הילד...קומפי
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא משהו כזה? בא לי לעשות את המחשב שחור :-)
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי תקיית סרטים גדולה שלא סידרתי אותה בתקיות, אני לא רוצה לסדר אותה. הבעיה שלי היא שכשאני פותח את התקיה (בתצורת Details), לוקח למערכת ההפעלה סביבות דקה לקרוא את כל הקבצים, הגדלים שלהם וכ"ו בשביל לסדר (לפי תאריך למשל). האם אפשר לגרום למערכת לייצר קובץ קטן שיכיל את כל המידע הזה כך שהתקיה תעלה מהר (ותעדכן את הקובץ ברקע) ? רק לי זה נשמע סביר ונדרש ? מערכת הפעלה : Windows 7 ultimate 32
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה כנראה HOME לא מזהה SATA ואין לי כונן A: האם אני יוריד SP3 ל XP ויכין דיסק NLITE זה יעבוד? אני יכול לעשות DVD BOOT במקום CD BOOT ?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי עכשיו וידאו שמציג את הממשק של ווינדוס 8 ונראה שהוא נבנה סביב הרעיון של מסך מגע. מה ההיגיון מאחורי זה? הרי רוב המסכים הביתיים כיום הם לא מסכי מגע, וגם אם כן, במסך ביתי זה הרבה פחות יעיל ופחות מהיר לאור העובדה שהמסך נייח וגדול.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איך אני מתקין iis על המחשב שלי, ואיך אני רואה את היוזרים על המחשב שלי בכלי הניהול? יש לי מחשב במשרד ששם היה לי את היוזרים כאשר לחצתי כפתור ימיני על המחשב שלי ואז ניהול ושם בכלי מערכת היה לי יוזרים, למה המחשב הביתי אין לי? אה, ועוד משהו, באותו מקום יש לי את "תיקיות משותפות->מיקומים משותפים", איך אני מוסיף שם תיקית משותפת? כנ"ל, אין לי במחשב הביתי שום אפשרות של הוספה ובמשרד יש לי.... תודה מראש לעוזר!
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
התקנתי את גרסת הניסיון של adobe premiere pro cs4. ההתקנה לא עברה כמו שצריך. גם ההסרה לא. האייקון של CS4 נשאר ב add/remove programs והוא מראה שהתוכנה תופסת בערך 100MB. כמובן, התיקייה של CS4 לא נמצאת ב program files. האם קיימת איזו utility להסרה של תוכנות שלא הוסרו כמו שצריך. אגב, עשיתי system restore, לא עובד. אופיר
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן, אצל סבתא שלי נמצא מחשב לא כ"כ חדיש (2004), שעבד יפה מאוד עד לאחרונה. היא צלצלה אלי ואמרה ש"המחשב לא עולה". הגעתי וראיתי לאחר הדלקת המחשב ה-Windows נטען אבל לא עולה. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל של המאוורר של הכרטיס מסך מנותק (?!?!?). אין לי מושג איך הוא ניתק משום שבשביל לנתק אותו צריך לפתוח את המחשב. בכל אופן, חיברתי אותו, הדלתי את המחשב, והבעיה נשארה כפי שהיא. ניסיתי להתעסק עם החיבורים למיניהם בתוך המחשב ולאחר כמה ניסיונות אכן נדלק המחשב ועלה הווינדוס. רק שהפעם, הרקע ה"דיפולטי" של ההווינדוס נדלק, יש עכבר, אך שולחן העבודה לא נטען. בעצם אם חושבים על זה, שום דבר לא נטען. שום כפתור לא עובד מלבד Ctrl+Alt+Del שמקפיץ את ההודעה משכבר הימים: "מנהל המשימות לא נגיש מלבד לאדמין…
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בנוסף לשאלה של איזה משניהם לבחור: איזה גרסה הכי מומלצת לכל אחד מהם? האם בשניהם צריך לדאוג להתקנת FIREWALL לפני שמתחברים לאינטרנט בראשונה בגלל ה-BLASTER?? (או שבכלל הוא הפסיק לתקוף???) תודה מראש, שגיא.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חב'רה, כל הניסיונות שלי למצוא דרייבר מתאים להתקן הבא עלו בתוהו. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי את הHARDWARE ID של ההתקן. המון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
במקרה שהשומר מסך מתחיל לפעול ואני במסך משתמש שלי מתוך 2 ב XP, אחרי שאני חוזר המסך שמופיע הוא חלון המשתמשים ולא החלון שלי, איך אני מבטל את הדבר הזה ובמקרה של הפעלת שומר מסך הוא יחזור למסך שלי? תודה ולוריאן אני מצפה לתשובה מהירה,
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, התקנתי ויסטה 64 ביט. אני לא מצליח למצוא INF update עדכני ללוח שלי. יש למישהו לינק?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מתחת לכל תקייה יש את השם שלה וברקע יש מלבן שחור.... בגלל שזה מכוער אני לא יכול לשים רקע אחר חוצ משחור כי זה נראה ממש רע. איך אני משנה את זה?
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אוקיי אז זה העיניין יש לי P-3 600MHZ ומותקנת עליה windows 98se ואני רוצה להחליך ל- windows 2000 pro. השאלה היא אם כדאי לי להעבור? ואם לא אז למה?
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
תגידו זה הגיוני שהוינדוס אוכל לי ככה את כל הזכרון?? או בגלל ?SP3 או שיש משהוא לא בסדר אצלי?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יום אחד נתקע המחשב ומאז כל התפריטים ניהיו של איזה ווינדוס 3.11 משהו עתיק כמו בתמונה שצירפתי איך אני מחזיר למה שהיה קודם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת דיסק SP2 ולהכניס עליו את כל התוכנות שיש לי בין עם זה את הקבצים של הדיסטק "SATA" שמחייב הכנסת דיסקט בפירמוט אני רוצה להכניס לשם תוכנות שזה יתקין לי אותם אוטומטית אחת אחרי השנייה אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בהקדם האפשרי והמהיר ביותר בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הוינדוס98, לא בטוח אם SE(ביום שלישי שעבר), אני מקבל הודעה" וינדוס זיהה שגיאה ברגיסטרי. וינדוס יפעיל מחדש את המחשב ויתקן את הבעיה". הבעיה היא, שהוא כל הזמן מוצא שגיאות ברגיסטרי. אתמול הרצתי סקאנדיסק, הוא אמר שהוא מצא שגיאות ותיקן את כולן. היום כשפתחתי את המחשב בוקר זה לא קרה, אבל אחה"צ זה הופיע שוב. הבעיה היא שהוא כל פעם מוחק את כל הרג'יסטרי ומשחזר את זה להפעלה הראשונה של הוינדוס, ככה שצריך להתקין ולעדכן הכל מחדש! הצלחתי למנוע את זה היום אחה"צ כשהפעלתי את המחשב מחדש, לחצתי F8 ובחרתי NORMAL, ואז הוא עלה בלי הבעיה, אבל אני לא יכול להמשיך לעשות את זה. למישהו יש דרך לתקן את זה? אם לא, אני אפנה לתמיכה של מייקרוסופט. למען הסר ספק, הוינדוס הותקן מתקליטור חוקי עם סי…
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בWIN XP הייום בבוקר אני פותח את המחשב... שמח בבוקר היפה הזה ואז אני מגלה שהמחשב לא עולה, הנחשב עושה ריסט אחרי המסך הטעינה, אני משתגע אני לא יודע למה זה קורה. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאולי מהבעיה קשורה ל autoexec.bat ו config.sys אבל זה סתם ניחוש... בגלל שהם קשורים לעליית המערכת. נ.ב אני משתמש בלילו, כדי לבחור בין ה XP ללינוקס אבל הוא עולה בסדר גמור ואני בוחר את ה XP ורק אחרי הטעינה זה עושה ריסט תודה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש לפעמים בלי שום סיבה אבל בד"כ בזמן שאני מפעיל משחק ולפעמים שאני מפעיל את הוינדוס(זה לא מגיע לוינדוס). ממה זה יכול להיגרם? בדקתי טמפ' ומאוררים הם פועלים טוב והטמפ' בסדר.
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באחת השרתים יש לך שרת של IBM X3550 התקנתי עליו מערכת הפעלה של ויינדוס SERVER 2008 שאני בא להתקין את ה Active directory מופיע לי הודעה שאני לא מצליח להבין אותה צירפתי תמונה של המצב ... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי איפה נמצאת הבעיה המון תודות מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאקספלורר אני יכול לגלוש איזה 10 דקות ופתאום הוא נסגר לי לבד!!! מה הבעיה?? תודה, יאן
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-