Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי במחשב שתי מחיצות, C ו-D. על הC מותקנת וינדוס 7, והיום התקנתי על הD מע' הפעלה XP. כעת המחשב עולה אך ורק מהXP ולא נותן לי לבחור. ניסיתי לשחק קצת בBoot.ini וזה לא ממש עזר. כן נראה הBoot.ini [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect ניסתי להוריד את השורה של הdefault, ולהוסיף את השורה הבאה: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" /noexecute=optin /fastdetect או multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" וזה לא עובד - זה נותן שגיאה בבחירה. עכשיו אני בודק קצת ברשת ורואה ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך אני מגדיר הרשאות של הורדה נגיד בתוכנת ה emule בחשבון guest בווינדוס vista ultimate ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני בעל windows 7 שעד כה היה בעל שניי חשובונות משתמשים המשתמש הראשון הוא שלי נקרא לו Itay והמשתמש השני הוא אמא שככה גם נקרא לו אני מוגדר כמנהל ואמא כמשתמש רגיל נטול הרשאות (הכל בברירת מחדל, כמו שהוינדוס קבע) עכשיו אחי רוצה משתמש בעל הרשאות מנהל אני לא מעוניין שיהיה לו גישה לחלק מההרשאות אני לא רוצה שהוא יוכל לשנות חשבונות משתמשים אחרים פרט לשלו אני לא רוצה שיהיה לו גישה לתיקיות שלי אני גם לא רוצה שתהיה לו בעיה להתקין תוכנות כאוות נפשו מה שאני כן רוצה זה שהוא יהיה איפשהו בין admin to user מה הדרך הנכונה? אף פעם לא יצא לי להתעסק בנושא הזה ואת האמת אני יותר סקרן מאשר מודאג בקשר להרשאות של אחי המון תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת כל פעם שאני שומע דרך האינטרנט מוזיקה { רדיו, DEEZER ... } השמע יוצא רק מרמקול אחד חיפשתי בהגדרות של הדפדפן { גם באקספלורר וגם ב MAXTHON שבו אני משתמש } ואין שום אפשרות להגדיר את השמע שם בלוח הבקרה הרמקולים מודגרים כראוי { שאני שומע דרך ה MP3 אני שומע דרך כולם } למה זה קורה ? איך מסדרים שאני אשמע בכל הרמקולים נ.ב יש לי רמקולים של קראיטיב 6060 5.1
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אנשים , אני משחק במשחק Bf2 וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא רושם לי : RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges קראתי קצת באתרים בחול חיפשתי פתרון והבנתי שאני צריך שהיוזר שלי יהיה עצם Admin' נתנו שם הסבר לגבי win xp והוא לא ממש מתאים ל Vista בכל מקרה , ובלי קשר למשחק , היתי רוצה שהיוזר שלי (שאני משתמש יחיד על המחשב) יהיה לו את כל היכולות והגישות של Administrator. תודה. :-*
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עד היום המחשב הישן היה מחובר עם חייגן של XP דרך מודם כבלים לנטויז'ין. במחשב החדש מותקן WIN7 ובאתר של נטויז'ין מצאתי רק הגדרת חייגן לVISTA. האם זה אותו דבר WIN7 ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני הגדרתי חייגן ל 012, אבל כל הזמן צריך להתחבר ידנית, איך לגרום לו לפעול אוטומטית אם עלית המחשב ? חוץ מזה המחשב לא זוכר את הסיסמה של ההתחברות, רק את היוזר, אני מסמן לו לזכור את הסיסמה אבל הוא לא זוכר...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך עושים בווינדוס 2000 שיהיה יוזר אדמינסרטור, ועוד יוזר אחד פשוט כזה שיש לו גישה לספריות שאני אגדיר לו ואיך אני מגדיר לו ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי יציאות שמע במחשב. אחת קידמית והשניה אחורית. לאחרות מחובר הרמקולים של המחשב ולקידמי אני מחבר אוזניות כשאני רוצה להשתמש בהם ( אני בטוח שככה זה אצל כולם..) הבעיה היא שבמקום שהמחשב ינגן את השמע ברמקולים ואז כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקידמית הוא יפסיק לנגן דרך הרמקולים וינגן לאוזניות, המחשב ממשיך לנגן דרך הרמקולים ומתעלם מהאוזניות. פתחתי את לוח הקרה ואת ההגדרות של השמע. ושם שיניתי את הברירת מחדל אל היציאת שמע הקידמית. עכשיו החשב מתנהג הפוך- מנגן דרך האוזניות ומתעלם מהרמקולים. איך אני מתקן את זה? יכול להיות שזה הדרייבר? מהתבוננות במנהל ההתקנים ראיתי שתוכנה אחת להמרת קבצי אודי\וידיאו התקינה דרייבר להתקן וירטואלי - יכול היות שזה זה? אני אנסה לחפש עכשיו דרייבר לכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אילו הגדרות שגויות של כונן קשיח וסידי רום בווידוס יכולות להאט את המחשב? איך ניתן לזהות זאת? הבנתי שלפעמים ההגדרות של שניהם יחדיו יכולות ליצור האטה של המערכת. תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך לשנות כך שכרטיס מסך יוציא אות מS VIDEO ולא מהיציאה הרגילה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש לי מודם 56K ב win 98 אני מצליח להתחבר ב 40K לשניה. אבל ב xp הוא נותן לי אנדיקציה של 28K אם משהוא יכול לעזור או להפנות לכתבה ברשת ? המודם הוא אחד הנפוצים ביותר creative modem blaster 56k הורדתי את הדרייברים העדכניים ביותר ל xp.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
טוב אחרי שקיבלתי המלצה על HD 80G של WD אז רכשתי אותו. עכשיו כשנתבקשתי לבחור כמה מחיצות יהיו בחרתי שתיים ועשיתי פירמוט לאחת מהן ולמחיצה השנייה פשוט לא קיבלתי הודעה על פירמוט אז המחיצה השנייה נשארה לא מפורמטת גם אחרי התקנת הווינוס XP. השאלה שלי אם אפשר עכשיו לאחר התקנת הווינדוס לפרמט את המחיצה השנייה אבל ל FAT32 ולא ל NTFS (הווינדוס מאפשר לי רק ל NTFS)? שאלה שנייה שלי היא לגבי ההארד דיסק הקודם שלי: MAXTOR 40G שלא פירמטתי אותו ונשאר עליו כל המידע לפני התקנת הדיסק הנוכחי(WD 80), האם אפשר לחבר את ההארד דיסק 40G כ SLAVE לגבות את כל המידע הדרוש ואח"כ לפרמט אותו? תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המייל שלי הקבוע דרך בזקאינט עומד לפוג תוקף מה שהיה עד עכשיו מוגדר בווינדוז מייל אני רוצה לעדכן מייל חדש, חיצוני, כמו וואלה, נענע, גוגל, הוטמייל או מה שלא יהיה אבל שגם הוא יהיה מוגדר בווינדוז מייל. זאת אומרת, לא לפתוח בכלל את האקספלורר כדי לקבל מיילים או לשלוח - הכל, ניהול מלא, דרך הווינדוז מייל. זה אפשרי? ואם כן מה אני מגדיר ב-incoming mail ו-outgoing mail? טיינקס.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
איך אני יכול להקציב את שטח הדיסק לשחזור המערכת בויסטה? ראיתי בעבר אשכול באתר שאמרו בו שאפשר להקציב ע"י פקודה כל שהיא... עריכה: מצאתי vssadmin Resize ShadowStorage /On=[drive]: /For=[drive]: /Maxsize=
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כיצד מגדירים בחלונות XP פרו משתמש ברירת מחדל (משתמש שלי למשל) במקום האדמיניסטרטור. כבר מחקתי ניטרלתי את החשבון שלו ועדיין כדי לעלות את המשתמש שלי אני חייב לכתוב אותו שהמחשב עולה וזה לא אוטומטי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מספר משתמשים קיימים על המחשב (את המשתמשים האלו אני צריך) כרגע שאני מדליק את המחשב מופיע לי רשימה של כל המשתמשים שיכולים להתחבר למחשב ומתוכם אני צריך לבחור את שלי ואחרי זה להכניס סיסמא וכו'. אני רוצה שהמשתמש שלי יבחר אוטומטית ומה שישאר לי זה להכניס סיסמא. איך עושים את זה? ניסיתי לבטל את האפשרות של users must enter a user name and password to use this computer (בחלון שנפתח דרך לוח הבקרה) ולהשאיר את הסיסמא ריקה בחלון שנפתח אבל אז מופיע לי הודעת שגיאה בפעם הבאה כשאני מדלקי את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי , סרגל הכלים בתחתית המסך במחשב שלי הוא תמיד מהבהב , מה הסיבה האם אני יכול לשנות הגדרות על מנת שיפסיק להבהב , תודה.......
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב. האם אפשרי להגדיר לכל משתמש ב - VISTA הגדרות רזולוציה משלו? ניסיתי להגדיר למשתמש אחד הגדרה מסויימת של רוזולוציה וכאשר נכנסתי למשתמש אחר הופיע אותו רזולוציה גם אצלו (בלי שהגדרתי אצלו) האם ישנה דרך שכן אפשר להגדיר רזולוציה יחודית לכל משתמש ? אם כן, מה היא הדרך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
האם ישנה דרך להגדיר את הרקע של הכיתוב המופיע מתחת לאיקונים של שולחן העבודה שיהיה שקוף? כיום המצב הוא שיש צבע לרקע הזה וכאשר האיקון ממוקם על תמונה זה מאוד מפריע.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר קרוב להרמת ידיים סופית!! לא מזמן קניתי סטרימר popcorn-hour c-200 ואני מתכוון להזרים אליו מדיה דרך הווי פי הביתי שלי. כלומר, לשתף תיקיות במחשב שפועל על וינדווס 7 ולצפות בטלויזיה מרוחקת. פעלתי לפי המדריך הבא שנראה שמחסה הכל לגבי איך משתפים קבצים ותיקיות ב-windows 7 כולל איך עוקבים דרך הרג'יסטרי ודרך כל מקום אפשרי את מיליוני החסימות של windows 7: http://www.hometheater.co.il/article02418.%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A3-%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%A2%D7%9D (סליחה שזה של homethe…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! המחשב שלי מחובר עם ראוטר של חברת EDIMAX ועם מודם של THOMSON בעבר התקנתי תמיד ווינודס עם SERVICE PACK 1 והוא תמיד זיהה לי אוטומטית את כל הדברים כרטיס רשת ראוטר הכל לא הייתי צריך לעשות כלום והכל היה עובד !!! כרגע התקנתי ווינדוס חדש עם SERVICE PACK 2 והמחשב שלי לא מראה לי שום רשת שפועלת אצלי וגם לא את הכרטיס רשת של המחשב ובקיצור שום דבר לא עובד חוץ מהמחשב השני שמחובר לראוטר ששם דווקא הכל עדיין עובד כמו ממקודם !!! אנא אנשים אני צריך את עזרתכם מה אני צריך לעשות ????
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המקלדת כמתאימה לעברית, ויש לי גם אנגלית. הבעיה שניתן לעבור בין השפות רק ע"י בחירה ע"י העכבר ולא ע"י ALT+SHIFT, למרות שנראה לי שזה מוגדר כך. ד"א, על המחשב מותקנת רק מערכת ההפעלה כרגע, ללא אף תוכנה אחרת או דרייבר חומרה. איך אני פותר את הבעיה של ה ALT+SHIFT להחלפת שפה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד היי שלום יש לי שתי מערכות הפעלה (XP,98) וברצוני לדעת, איך אני עושה שהמחשב יעלה ויתן לי בחירה איזה מבין המערכות להפעיל בתודה TZ
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-