עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zivd,

רציתי לישאול כיצד ניתן להתקין ויסטה בגירסת 64 במחשב שהותקן בו ויסטה 32 ביט? במה זה כרוך?

• 4 תגובות
    • 9.7k צפיות
  2. שלום לכולם יש ברשותי מחשב שהסרתי ממנו אנטי וירוס AVG, מיד אחרי האתחול שלאחר ההסרה הווינדווס נשאר בשלב של הטעינה. המערכת עולה רק בSafe Mode. -הסרתי מהstartup את כל התוכנות, אך אין שינוי. -שחזור מערכת לאחור גם לא עזר. -ביצוע Last Known Configuration לא עזר. יש לציין שהוספתי למחשב קודם לכן כרטיס PCI USB, גם אותו הוצאתי לראות אם הוא הבעיה. אבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה המרגיזה. תודה רבה תמונה לדוגמה:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by hutc,

שלום- יש לי partition שנעלם. דרך manage אפשר לראות אותו אבל לא לתת לו אות. לא מוגדר. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להגדיר מחדש. הצלחתי עם תוכנת find and mount אבל זה רק מאפשר גישה ולא באמת מתקין אותו. כל הקבצים שם תקינים רק לא נגישים.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. איזה גירסה של DT ו BSplayer תואמות למערכת הפעלה הזאת? והאם אני יוכל להמשיך לשחק עם שמירות של משחקים כגון קרייסיס COD4 שהתחלתי לשחק בXP על ויסטה? תודה ofeky1

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. שלום עשיתי פירמוט לC (משום שהיה עומס על הזכרון וכיביתי ידנית, מה שגרם להופעת מסכים כחולים בstartup, אפילו בsafe mode) והתקנתי מחדש בNTFS, אבל מאז יש לי בעיה להכנס לתיקיה מסוימת בD. אני גם הרצתי קובץ ממדיה פלייר שנמצא באותה תיקיה, אם זה חשוב. יש לי שגיאה של ''אין גישה לX, הגישה נדחתה''. אני הadministrator וניסיתי להריץ את זה בsafe mode אבל עדיין אי אפשר להכנס לתיקיה. כשאני לוחץ על מאפיינים הגודל הוא 0 ק''ב וכביכול אין שם תיקיות. מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם! כן כן, הדלקתי את המחשב ו"סתם בלי סיבה" כל קיצורי הדרך לא עובדים, סתומרת שהווינדוס פתאום לא מבין מה זה לעזאזל סיומת .lnk. *הבעיה היא עם כל קיצורי הדרך בלי יוצא מן הכלל. *בדקתי את הנתיבים של כמה מקיצורי הדרך וכולם בסדר. אז מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Oranili,

תמיד שאני מפרמט אבל תמיד נשארים את אותם בעיות!... במשחקים היו לאגים ... עכשיו עדיין יש והם לא אמורים להיות וזה גם מחשב קודם קרה לי ככה אני עושה FULL FORMAT NTFS למה זה קורה ? תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by pak82,

כשאני מעלה windows כל פעם כשהוא מסיים לעלות מבלי שאני נוגע אחרי 2 שניות אני מקבל bluescreen והמחשב מאתחל את עצמו ניסיתי לעלות בכל האופציות : safemode , safemode with command prompt , last knwon configuration וכ"ו ובכל הפעמים אותה התופעה ניסיתי להחליף את הזיכרון במחשב ולא עזר 1) מה אני יכול לעשות כדי לוודע שזה בעיה של המערכת הפעלה / של החומרה במחשב 2) במידה וזאת בעיה תוכנה מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט (אני לא יכול לעשות שום דבר מתוך הwindows כי הוא קורס במיידי)

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט לפני זה היה XP ולשאלתי: סאונד של SPDIF מחובר כרגע למערכת קולנוע הביתית מה שמצריך ממני כאשר רואים סרט ב-LCD בסלון ללכת לאפשריות הסאונד של המערכת ולסמן את ה SPDIF כדיפולט ואז כאשר מסיימים לשמוע מוזיקה או סרט להחזיר לליו אין הרגיל ואז הרמקולים שוב עובדים במחשב.ב-XP לא היה צורך כוון שהיתה קיימת אפשרות ששניהים יעבדו יחד גם ברמקולים וגם ה SPDIF האם ישנה אפשרות כזאת גם בויסטה??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. Started by SciFi7,

שלום יש לבעיה בלאפטופ שלו שפותחים את המחשב ויש את המסך טעינה של המחשב הוא פשוט נתקע שניסיתי לעלות את SaFe Mode כתוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני התקנתי AMD OVERDRIVE וזה לא נותן לי להפעיל אותו כי אין לי הרשאה של אדמיניסטרטור למרות שרשום לי שאני כזה איך אני עושה שיהיה לי את ההרשאה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by intel suck,

אז ככה שלשום פירמטתי תמחשב ע"י כונן C יש גם ת'רד למה עשיתי את זה ועכשיו יש לי תיקייה נוספת C://HALL.DLL שהיא מכילה את תיקיית הווינדוס ויש לי עוד תיקיית ווינדוס ואני לא מבין למה? מה אני צריך לעשות כי כרגע יש לי רק 43.8 ג'יגה פנויים וזה כונן אחרי פירמוט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311044.msg2714345#msg2714345

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  13. Started by POD,

שלום לכולם, אני מעלה את המחשב מדיסקט האיתחול ואח"כ מעלה את NTFSDOS PRO. הבעיה היא ש-DOS נתקע כשאני עושה COPY לאיזשהו קובץ. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

אני צריך לשנות כך שכרטיס מסך יוציא אות מS VIDEO ולא מהיציאה הרגילה. תודה!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by haimon_v,

קרה לכם פעם שאתם יכולים לסמן כמה קבצים או לבחור את כולם עם ה shift / ctrl על הדסקטופ, אבל בכל מקום אחר במחשב - זה לא ניתן? אני כבר משתגע מזה - לא יכול להעתיק כמה קבצים ביחד וצריך להעביר אותם אחד אחד. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של המקלדת (microsoft multinwdia) וזה לא עזר. מקווה שמישהו יוכל לעזור...

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  17. אוקי. אני צריך מערכת DOS (ממש מערכת הפעלה של DOS!) ומערכת של XP על אותו מחשב. מה שאני יודע עד עכשיו: יש צורך ב- 2 מחיצות. יש צורך להתקין קודם את המערכת הישנה יותר ואז את החדשה. (כלומר קודם DOS ואז XP) השאלות שלי: 1. מאיפה ניתן להשיג DOS 6.22? 2. האם ניתן להתקין רק את ה- DOS מ- 98? אשמח לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ag43,

המחשב שלי מראה מסך כחול לחצי שניה מיד בתחילת טעינת ווינדווס (גם במצב בטוח) ועושה RESTART תוך חצי שניה? כיצד ניתן לבטל את אפשרות "הפעל מחדש באופן אוטומטי" מה REAPAIR או מדוס?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by dovk,

אני לא מבחין בכלל בכל אתרי מיקרוסופט בעברית וא באנגלית לאפשרות כי לא מופיע לי ברשימה לעדכון את האפשרות הזאת , ברשותי ויסטה 64 עברית אולטימט מחשב גיימרי ציון הכי נמוך 5.6 אבל לא רואה בשום מקום את האפשרות להתקין . אולי מישהו ממכם מצא דרך להעדיכן קובץ במרחבי הכפר הגלולבלי שיתאים לי למערכת האמורה או שימצא איזה שהוא התיחסות במאמרים לאפשרות שלא מופיע וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה . רציתי להוסיף כי אני גם לא מקבל בעדכון את התקנת משחק הפוקר כשאחרים כבר קיבלו מזמן תודה -- dov

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  21. Started by atomic rooster,

אהלן, רציתי לדעת אם הטכנולוגיה הזו תומכת בכל סוגי ההתקנים הנשלפים (גם דיסק און-קי'ז ישנים קצת...) או רק כאלה שרשום לידם Readyboost Compatible ? (הביקורים האחרונים באתרים של חנויות מחשבים קצת בלבלו אותי פשוט...) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  22. Started by ben060,

מצורף תמונה הקובץ האחרון pagefile.sys שוקל 2 גיגה , הוא הכרחי לפעולה תקינה של המערכת? מה זה ה System Volume Information אני אפילו לא יכול למחוק אותו. אני זוכר שפעם הוינדווס לא עלה לי בגלל שהקובץ ntldr היה חסר ובכלל מה זה כל הקבצים האלה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  23. היי יש לי בעייה די מעצבנת שכל כמה דקות שאני עובד על המחשב זה נותן לי שגיאה יוצא מהדסק טופ ומכול התיקייות שהיתי בהם ומחזיר אחרי שניה וסוגר הכול מישהו יודע מה לעשות מצורפת תמונה ד''א מישהו יכול להמליץ לי על אנטי וירוס טוב ואנטי ספייור? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by lzsth11,

יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDirectX10 של ווינדוס ויסטה ... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  25. יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDX10 של ווינדוס ויסטה (8800)... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים