עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הבעיה שלי היא שנכון במערכת ההפעלה XP יש את התמונה שאתה בוחר ואז הוא מציג לך אותה ב"התחל"? אז אין לי שם תמונה למרות שאני בוחר אחת, יש רק את השם! בעיה קטנה, אבל מציקה! עזרה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by ran19,

אז ככה עכשיו אני מתכתב מהשם משתמש של אחותי והיא מוגבלת (באותו מחשב) ואני מנהל ואיך עכשיו אני יכול לפרוץ את הסיסמא שלי נכנסתי גם דרך המצב בטוח אבל גם שם צריך תסיסמא אז מה עושים??

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. המחשב שלי עושה RESTART במקום SHUT DOWN אמרו לי לעשות פורמט. עשיתי! על ההתחלה הכל עבד בסדר ואחרי שהתקנתי את כל הדברים זה התחיל לעשות את הדבר המעצבן הזה שוב ואני לא זוכר אחרי איזה תוכנה.דריבר שהתקנתי זה התחיל לעשות את ה RESTART במקום SHOT DOWN . אז בבקשה עיזרו לי :-\ נ.ב עוד משהו , לא יחלתי להשאיר תגובה/לייצור נושא אחרי הפירמוט פה בפורום זה ממש עיצבן אותי קשות ! אבל איך שהו הכל הסתדר (זה כתב לי שאני צריך להכנס למערכת למרות שכבר נכנסתי ) המנהלים לא עזרו לי

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום לכולם! אין לי מושג למה, אבל היום קרתה תקלה קטנה בג'ימייל. אז ככה, הג'ימייל עולה כרגיל, רק שאחרי לחיצה שתים הוא פשוט קופא במקום עד שאני סוגר אותו. אני משתמש עם גוגל כרום, אבל מה? שאני עושה "גלישה פרטית" זה עובד חלק, וכן בפיירפוקס. מה צריך לעשות שזה יעבוד כמו שצריך שוב? תודה רבה.

5. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. נתקלתי בבעיה שלא היתה לי קודם. אני משתמש במערכת הפעלה WIN 7 יש לי שני HD על אחד יושבת המערכת ההפעלה והוא מחולק לשני מחיצות והשני הוא 500 GB ללא חלוקה. נתקלתי בבעיה שכאשר אני מנסה להעתיק משהו להרד דיסק הגדול הוא כותב שאין לי רשות (או משהו בסגנון) ונותן רק אם אני פותח תיקייה בתוך ההרד הזה ובה אני מאחסן את המידע. היום גם נתקלתי בהודעה נוספת כאשר ניסיתי להעלות קובץ PST שמור ל-OUTLOOK. הוא כתב לי את ההודעה הבאה: תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  6. יש לי XP PRO + SP2 המשתמש שלי מוגדר כאדמיניסטריטור והוא המשתמש היחיד שקיים, פתאום אתמול בערב הוגבלה לי הגישה ל task manager ו- regestry. אני מקבל הודעה הבאה: task manager has been disabled by your adninistrator ו- registry has been disabled by your adninistrator כשאני מנסה להיכנס לאחד מהם ( ctrl+alt+delete or regedit ) מקש ימני על סרגל הקלים מציג את הקיצור ל task manager באפור. בדקתי את הגדרות המשתמש, אני עדיין מוגדר כאדמיניסטריטור, יצרתי חשבון נוסף ושם הכל תקין, ניסיתי להגביל את החשבון שלי ואז להחזיר אותו לאדמיניסטריטור, לא עזר, ניסיתי לחזור לנקודת שחזור מוקדמת יותר, ניסיתי לבצע סריקת וירוסים ואדוויר לא עזר ( מותקן אצלי Avg internet security ו Avg antispyware מצאתי את …

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by blackcoma,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק של 200 ג'יגה. הבנתי שב - Windows XP יש מגבלה על גודל הארד דיסק עד 130 ג'יגה, והיא מטופלת רק אחרי התקנת SP1. השאלה שלי היא: האם בזמן התקנה של Windows XP PRO ללא SP1, הוא מפרמט את כל הכונן ? או רק 130 ג'יגה ? אם אני מתקין את זה על הארד דיסק שהוא חושב שיש בו 130 ג'יגה בזמן ההתקנה ואז מוסיף את SP1, האם ה - 70 ג'יגה האחרים יהיו מפורמטים ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by CASSPY,

שלום כשאני לוחץ לחצן ימני מאפיני מחשב אני מקבלאת ההודעה הבאה פעולה זו בוטלה עקב הגבלות הפעילות במחשב זה נא לפנות למנהל המערכת במחשב מותקן וינדוס xp pro sp2 בתודה מראש כספי

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני עובד תחת Xp כאשר כל המחיצות בפורמט NTFS. הגדרתי 2 יוזרים במצב Limit. איך אני מגביל לשם דוגמא את שאר היוזרים מלהיכנס למחיצות/ספריות מסויימות? ובכלל איך אוכל לבצע הרשאות מתקדמות יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by h.l,

משתמשים ששומרים קבצים בשרת לא יכולים למחוק או לשנות (עריכה) מסמכים . האם יש אפשרות להגביל רק מחיקה אבל להשאיר פתוח לשינויים .

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by bg1987,

שלום לכולם, היום אחרי שפירמטתי את המחשב המשפחתי שלנו, הבנתי שאני צריך להפעיל משטר דיקטטורי על המחשב הזה, הכוונה בגלל שהמשפחה מבינה במחשבים ובגלישה בטוחה באינטרנט כמו שאני מבין בבוטניקה וכשיש 3 אנשים שמתשמשים במחשב הם מצלחילם למלא אותו בכ"כ הרבה זבל ווירוסים שהוא לא שורד הרבה זמן. אז אני מחפש עכשיו דרכים לנעול פיצרים מסויימים במחשב. מה שאני אוצה לעשות זה: נעילה מוחלטת של IE וFIREFOX, אי אפשר לשנות כלום, לא HOMEPAGE לא להוסיף TOOLBARS שום הגדרות. רק להוסיף מועדפים נעילה מוחלטת של STARTUP, מניעה של כל תוכנה שהיא להוסיף את עצמה לSTARTUP, רק באישור סיסמא (יענו run as admin) אופציונאלי, הגבלת גישה של משתמשים לחלקים בדיסק הקשיח, זאת אומרת. אין אפשרות לשמור קבצים שלא בתקיות מסויי…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. Started by DiSc@MaN,

כיצד ניתן להגביל גודל תיקיה ב2003 סרבר? אני יודע שיש אפשרות להגביל לפי יוזר על כל הכונן אך אני מחפש הגבלה גלובלית לפי תיקיה/שיתוף

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by Eran M.G,

כיצד אני יכול להגדיר שלא יוכלו להוסיף או למחוק קבצים מ/לתקיה מסוימת בזמן שהגישה לקבצים שכבר בה תהינה חופשית?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. Started by IG,

שלום לכולם. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב ולאט לאט אני מחזיר את המערכת למצב הקודם. מכיוון שאני לא המשתמש היחיד במחשב, יש לי כמה תיקיות שאני רוצה להגביל אליהם את הגישה (אני האדמין). אני זוכר את הפעולה בתור משהו פשוט מאוד- מאפיינים על התיקיה, שיתוף, ושם הופכים את התיקיה לפרטית או שנכנסים להרשאות ומוחקים את כל המשתמשים שלא רוצים שיכנסו\ ימחקו את התיקיה.... הבעיה שאני לא מוצא את האופציה שפותחת את הלשונית של ה"אבטחה" באפשרויות של התיקיה והצ'אקבוקס של ה"הפוך לפרטי" משום מה לא ניתנת לסימון... מה אני מפספס פה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. רציתי לדעת איך מבצעים הגבלת משתמשים אגרסיבית על משתמש מסויים נתתי למשתמש הרשאה של אורח אבל עדיין יש תוכנות שהוא יכול להסיר ולהתקין בכל זאת יש אפשרות לתת למשתמש הרשאה נמוכה כל כך שלא תיהיה לו שום גישה להגדרות מערכת בכלל? אלה רק לתקית המשתמש שלו בלבד ולא קבצים מעבר לכך? מה שאני מחפש זאת בערך הרשאה גישה שיש למשתמש בלינוקס בתור ברירת המחדל רק יותר אגרסיבית ככה שהוא גם לא יוכל לקרוא קבצים שלא נמצאים בתקיה של המשתמש שלו אני מעדיף אפשרות כזאת דרך הוינדוס ולא דרך תוכנה אך דרך תוכנה זה גם טוב תודה

16. שלום רב. בוינדוס 7 מוגדרים שני משתשים אחד מוגדר כמנהל (ADMINISTRATOR) והשני מוגדר כיוזר רגיל שאלתי היא האם אפשר להגביל את היוזר הרגיל בהרשאה הבאה: שלא יוכל לגשת למאפייני תצוגה\מסך ולהגדיר מתי המסך יכבה באופן אוטמטי האם ניתן להגביל את הגישה לזה ליוזר רגיל? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by erjerjerj,

אני רוצה להגביל משתמש כך שלא יוכל לבצע התקנות, לחלופין אפשר לתת לו רשימה של מספר מצומצם של קבצי exe שיהיה מותר לו להפעיל. האם קיימת תוכנה שמבצעת את זה? האם חלונות יכולה לבצע את זה? מדובר ב win2k תודה מראש לעוזרים, ערן.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by crik,

אהלן, היכן אני מוצא מדריך להגבלות הווינדוס וניהולם ע"י סיסמא. לדוגמא התקנה מצריכה סיסמת מנהל. תודה

19. Started by avidan28,

שלום פורום חלונות יש לי זיכרון אחד גיגה מחולק ל2 של 512. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 1024 כל אחד.כלומר סה"כ זיכרון של 3 גיגה.שאלתי היא האם חלונות XP 32 תתמוך בכזה נפח או שעליי לעבור ל 64 ביט ? .הבעיה היא שיש לי כמה תוכנות יחודיות של מוזיקה ווידאו שלא נתמכות ב 64 ואני חייב לצורך עבודתי להשאר עם 32. תודה רבה מראש :)

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום ברצוני לדעת כיצד ניתן לשבור את מחסום ה 3 גיגה של חלונות XP.אני עובד עם 3 תוכנות בו זמנית ואני רוצה להתקין 4 גיגה על המחשב. הבנתי ש 64 ביט תומכת אבל אני לא רוצה לפרמט כי הכל עובד חלק.יש פיתרון אחר?? התקנת ויסטה לא ממש קורצת לי וטוב לי עם מה שיש. אני רוצה מערכת שלא תיקח משאבים אלה תדע לנצל אותם כראוי. תודה רבה על העצות ויום טוב לכולם.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מאחר והדרייבר עבור ה AUDIGY המזדרגג לא תומך בכתובות של 64 ביט (גם לא בגירסת הבטא האחרונה), לעיתים אני נתקל בתופעות מעצבנות עם המקרופון הגורמות לקיטועים בשמע או לרעשים סטטיים. אחד מה WALKAROUNDS (מלבד להתקין מערכת הפעלה של 32 ביט), הוא פשוט לסרס את כמות הזכרון הפנימי שמערכת ההפעלה יכולה לראות בפועל. לא להתבלבל עם PAGE FILE. אני צריך שמערכת ההפעלה תראה פיסית פחות מ 3.5 ג'יגה בראם, אע"פי שמותקנים במחשב 4 ג'יגה. האם זה באמת ניתן לשינוי? אם כן, איפה? 10x

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by JekylHyde,

שלום לחברי הפורום! רציתי לדעת האם ידוע לכם כיצד ניתן להגביל תוכנה מלזלול לי משאבי מערכת? פשוט להגדיר לה מראש בכמה RAM להשתמש ואולי אף כמה CPU USAGE. אני יודע שאפשר בTASK MANAGER להגדיר PRIORITY אבל זה לא ממש עוזר. האם יש דרך שאפשר ממש להגדיר במדויק בכמה RAM להשתמש ואולי אף כמה CPU USAGE ? (בחלונות עצמה או ע"י תוכנת צד שלישי). תודה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by OmerS,

שלום, האם מישהו יודע כיצד אפשר להגביל משתמשים מסויימים או קבוצת משתמשים מלבצע את המשימות הבאות: 1. התקנה / הסרה של תוכנות (תתאפשר רק באמצעות סיסמת Administrator). 2. פתיחה של לוח הבקרה / לוח הבקרה של Internet Explorer 3. ביצוע Windows Update 4. שמירת קבצים בכונן C (אני רוצה שכל הקבצים כגון מסמכים, תמונות ומוסיקה ישמרו בכונן נפרד אך עדיין לאפשר התקנת תוכנות ב- C). ניסיתי להשתמש ב- Group Policy אבל הסתבכתי עם זה ולא הבנתי כיצד אני יכול להחיל את ההגדרות רק על קבוצת משתמשים מסויימת. כמו כן לא היתה שם אפשרות כלשהי להגביל התקנת תוכנות. המחשב אגב הוא Stand-alone ולא מחובר ל- Active Directory או משהו בסגנון. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Joli,

שלום, שמתי לב שבווינדוס 7 יש אפשרות חדשה כשאני מחבר את הדיסק און קיי שלי... משהוא יכל לתת קצט פרטים/מדריך על האופציה הזאת ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. כמו שאתם מכירים בדיסקים SATA ניתן להגביר את ביצועיי המחשב ע"י סימון האפשרות הזאת במנהל ההתקנים, מאפיינים על ההארדיסק ומדיניות (רק בויסטה). הבנתי שהפעולה הזאת גורמת לאבדן מידע בהפסקת חשמל, קודם כיביתי את המחשב דרך הכפתור ולא דרך הווינדוס, ושהפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס רשם לי שחסר קובץ למערכת (במסך כחול) ולכן ווינדוס לא יעלה, עשיתי תיקון מחשב ע"י הדיסק של ויסטה והמחשב חזר לפעולה... זה קשור לזה שסימנתי את זה? מומלץ להשאיר את "אפשר ביצועים מתקדמים" מסומן כל הזמן? או שבכל הפסקת חשמל כל קבצעי המערכת שהיו בCACHE של ההארדיסק ימחקו ותמיד יהיו חסרים קבצים במערכת?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.