עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sagi88000,

שלום אני מקווה שאני בקטגוריה המתאימה לשאלה שלי אני מנסה לבצע את הבדיקה של ביצועי המחשב שלי - Performance monitoring אני רוצה להריץ אותה למשך שעה אבל אחרי 60 שניות היא מפסיקה את עצמה. נברתי בהגדרות בכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דרך לשנות את זה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש, שגיא

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  2. למשל אני מעוניין למחוק משהו ואז הווינדוס מודיע לי שהתיקיה שאני מעוניין למחוק בשימוש ואיני יכול למחוק אותה איך אני יכול לבטל את השימוש בתיקיה הזאת ואיך אני בכלל יכול לדעת מי משתמש בה??? זאת תעלומה שכל פעם אני ניפגש בה מחדש...???

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by atila3,

יש לי מחשב בן שנתיים וכרגע מותקן בו ווינדוס 7. המחשב התחיל לאחרונה לעשות בעיות להתקע , לא להכנס לווינדוס והוא נכנס מתי שבא לו. החלטתי לפרמט אותו - ניסיתי גם דרך יו אס בי וגם דרך דיסק אבל זה לוקח המון זמן עד שהוא טוען את ההתקנה , כרגע לא פירמטתי אני ממתין לתשובתכם כי זה לא נראה לי מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, כרגע התקנתי win 7 על המחשב והוא לא עולה לי... תאמת אני לא יודע איזה עוד פרטים לתת כותב starting windows ואז מסך שחור במקום לעלות המחשב אמור להתאים ל7 q9450 4g ram 1333 hd4879 p5e3 wifi מה אתם מציעים לעשות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש, את המפרט אפשר למצוא בפרופיל שלי. כמו שרואים, זה מחשב מעולה ומספיק חזק כדי לסחוב את הויסטה, אבל הויסטה כנראה פשוט אוהבת למרר לי את החיים. מה שקורה זה שהיא פשוט לא מפסיקה לקפוא, בלי הפסקה היא קופאת, בגלל זה אני בכלל פוחד להתקרב למחשב! באותו שבוע שקניתי את המחשב, החזרתי אותו לחנות ואמרתי לבעל החנות "המחשב שלך הוא אסון מהלך" ואז הוא התעקש להוכיח שהמחשב תקין חומרתית ואפילו צילם סקרינשוטים של תוצאות הבדיקה שמוכיחות שהמחשב תקין חומרתית וגם אגב, אצלו התפרעתי עם המחשב והמחשב לא קפא אפילו לא פעם אחת! הוא אומר שמה שגורם לויסטה לקפוא בעיקרון זה חיבור עם האינטרנט או משהו, לא הבנתי. אני מחובר בכרטיס רשת אל חוטית. מכיוון שפורום תקשורת היעיל והטוב ניסה לעזור לי...לא, הם ל…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. משהו לא בסדר עם הסייר. תקיעות של דקה וחצי. מחשב די מהיר.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Arturh87,

איך אני מוריד את SP1 ןSP2 המלא ?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by domuzy,

לאחרונה החל לקפוץ לי חלון- כמה דקות אחרי תחילת גלישה באינטרנט- כמו של תקלה של תוכנה שמצריכה להסגר (אלה עם ה-SEND\DON'T SEND למטה), שהנושא שלה זה הWIN32 GENERIC... הזה. לא יודע מה זה, בפועל לא נסגר לי כלום, לכאורה, אבל מאז יש לי בעיות כמו: COPY PASTE לא עובד, אי אפשר לגרור עם העכבר, והכי חשוב, הנורטון שלי נתקע על מצב REFRESHING (בכל האופציות) וככה אין לי הגנה. כל זה עד שאני עושה אתחול מחדש. לא יכול ככה, האם יש תשובה? ייתכן ואין קשר בין הWIN32 הזה לבעיות התפקוד של הXP שלי (המתוארות לעיל)- חשוב לי גם לפתור אותן!!! נ.ב- באתר של סימנטק לא מצאתי את זה כווירוס, אבל אולי לא חיפשתי טוב. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nir.nir,

האם בגרסאת ריטייל, אני מקבל את המוצא באריזה המקורית? זה ההבדל? ואם זה נכון, מה בדיוק חוסכים המשווקים בזה שהם מונעים ממני את האריזה המקורית וחוברת ההפעלה? האם אין חשש לקנות מוצר זה ללא אריזה מקורית? תודה למשיבים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Stanly,

המחשב קצת ניהיה איטי לטעמי והחטלתי לבדוק מה פשר הדבר וזה מה שגיליתי... לא הצלחתי להסיר את זה... מה זה? איך אני מוריד את הדבר הזה ממני? יש לציין שהדפדפן שלי די מקרטע בזמן האחרון (וזו לא סיבה לעבור דפדפן...)

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שאני נכנס להתחל , הפעלה ומקליד gpedir.msc ומאשר הוא עושה לי את השגיאה שיש בתמונה , אפשר לסדר ? ואם כן , איך ? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. Started by elada22,

בכונן C מותקנת לי XP ובכונן D מותקנת לי ויסטה והם רצות בסדר גמור ביחד יש לי בעיות במערכת XP ורציתי להתקין אותה מחדש רציתי לדעת אם אני אנסה לפרמט את C ולהתקין XP מחדש אם זה ייגרום בעיות נ.ב. למישהו יש מושג איך אני יכול לקבוע לעצמי הרשאות של כתיבה\מחיקה וכו' בויסטה? היא כל פעם מציקה לי על שינויים שאני מנסה לעשות בתיקיית System32 ובתיקיות מערכת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. שמעו, יש לי מין מחלה כזאת שאני אוהב תסקין של 98, פעם אמרו לי שזה עוזר לביצועים אחרי זה גיליתי שזה כמעט אפסי אבל בכל זאת, התרגלתי. ההגדרה של הסקין נמצאת ב"ביצועים", דרך לחיצה ימינית על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם. שאני מוריד שם את ה- V מהאופציה האחרונה (ביטול סקינים והחזרה של הסקין לזה של 98) אז זה באמת שם את הסקין של 98 אבל שאני עושה ריסטרט זה חוזר לסקין המכוער של XP, מה שמוזר זה ששאר ההגדרות שהגדרתי באותה הקטגוריה נשארות כמו שהן ! רק האופצייה האחרונה מתאפסת... מה עושים ? הבעיה השנייה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחוץ F4 , רשום שם את המצב של המחשב ואת זה שהזיכרונות שלי בסינגל צ'אנל וזה... זה ממש מעצבן כל פעם ללחוץ F4, מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by aviramc11,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה (עדיף רישיון חופשי) לניהול אתחוך BOOT של כוננים קשיחים ובחירת מערכות הפעלה שונות ,עוד בתהליך האתחול לאחר הBIOS . אני יודע שיש את BOOT MAGIC של פווא ר קווסט ,עכשיו הורדתי תוכנה שנקראת BOOT US שנראת טוב אני אבל פוחד להתעסק איתה ולא לחסום את מערכות ההפעלה . מישהו מכיר תוכנה טובה וידידותית . תודה לכל העונים ומועדים לשמחה אבירם

16. Started by fuichtva,

1. מחשב P4 כשאני נותן הוראה לכיבוי הוא סוגר את המחשב אך בסופו של דבר הוא לא כבה אלא מתחיל להעלות את מע' ההפעלה מחדש. 2. מחשב P3 700MH כשאני נותן הורא הלכיבוי הוא סוגר את מע' ההפעלה אך לא מכבה את המחשב אלא נותן הודעה "עכשיו ניתן לכבות את המחשב" ורק ע"י לחיצה ממושכת בכפתור הכיבוי המחשב נכבה. האם משהו יודע מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by dante123,

אהלן חברים. קיבלתי את המחשב אתמול עם ווינדוס XP HOME (בעיות תקציב...תאמינו לי שהייתי הולך על PRO בלי שום מחשבה)ושמתי לב שיש ממש הרבה בעיות של ''דוח שגיאות'' וסיים כעת (קרה לי בביטורנט,firefox,והוא אפילו סגר את האקספלורר ) למה זה קורה???ובPRO לא קרה לי בכלל (ניסיון של שנה). אין איזה פאץ' שיתקן את זה?! עוד שאלה:הגרסה הזאת היא 32 ביט,והמעבד שלי הוא כפול ליבה 64,זה אומר שהמשחקים תומכים ב64 ביט למרות שהמערכת שלי היא 32? בבקשה תשובה במהירות. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by AlexG Respect,

לחבר שלי יש בעיה.... כשהוא לוחץ על התחל ==> כיבוי ==> כדי לכבות את המחשב, הוא לא מתכבה... יש איזה שהיא סיבה מסויימת לזה....? תודה מראש, אלכס.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  19. היי, התקנתי את Windows 8 - שדרוג מ Windows 7 בצורה מקוונת (הורדה של ה upgrade advisor ואז רכישה מקוונת של חלונות 8, הורדה והתקנה). במהלך ההתקנה נשאלים האם לצרוב DVD של ההתקנה או להתקין ישירות. בחרתי להתקין ישירות. כעת אני רוצה לצרוב את הדיסק. האם יש אפשרות לעשות את זה? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. איך אני מבטל את ההודעה למטה "המחשב שלך עלול להמצא בסיכון"? שאני למשל מבטל את העדכונים האוטומטים של הווינדוס קופץ לי בלון כזה ליד השעון איך אני לעזעזעל מבטל את זה?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם לפניי יומיים לאחר כיבוי המחשב עקב תקלה חוזרת ונשנת של קובץ DLL חסר בכול התוכנות שניסיתי להריץ עשיתי ריסט, אחריי הריסט המחשב עלה באיטיות (בחלק של ה WINDOWS IS STARTING UP) ולאחר מכן בבחירת המשתמש מופיעה לי סיסמה, אפילו אם אני סתם רושם משהו בפנים אני מקבל שגיאה שאי אפשר להתחבר כי הדומיין (שם המחשב) אינו זמין, עשיתי מחקר בתחום וניסיתי SAFE MOD, ניסיתי להקיש ידנית תמשתמש Administrator, עוד מעט אני אנסה את ה LIVE CD של ophcrack (תוכנה שמשנה תסיסמה במחשב אם שחכים). כרגע יש לי גישה למחשב ולכול הכוננים כי הכנסתי קשיח נוסף והתקנתי עליו XP זמנית, הקשיח ההו חשוב לי מאוד ואשמח לכל עזרה של איך לשחזר תמערכת הפעלה ולהעיף תסיסמה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  22. אני רוצה צבע שחור ומהחלונות אפשר רק צבע ירוק וכסף.... יש דבר כזה ?

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by tofitof1,

שלום ! לאחרונה פירמטתי את המחשב מ - WIN7 ל - WIN10 . אולם, הגלישה בכרום באמצעות רשת אלחוטית מאוד איטי. אציין כי, במחשב נייד מותקן WIN7 והגלישה מצויינת. ברצוני לשאול: איך אני פותר את הבעיה ? תודה רבה מראש

24. שלום חברים, בתאריך 22 ליולי השיקה מיקרוסופט את גרסאת הבטא לציבור הרחב (כנראה גרסא שנייה .....) הקובץ להורדה הינו קובץ זיפ, ההורדה והשימוש על אחריותכם. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=25c7e9f0-97cf-4c95-b321-53b814ad82c4&DisplayLang=en

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. הי, פירמטתי את D הכונן של ויסטה, וחזרתי לXP שכבר היה לי מקודם, ועכשיו בבוט הוא עדיין מראה ויסטה. עכשיו שאני חושב על זה זה היה רעיון טיפשי, אבל לא הייתה לי דרך מהדיסק התקנה של הויסטה (לא מקורי) להעיף אותה, הXP יכול לעלות,, פשוט יש שגיאה לויסטה ואני לא רוצה את המסך של בחירת מערכת הפעלה כי אני משתמש רק בXP וזה מקשה על המשפחה שלי. איך אני מעיף את הבוט לואדר של הויסטה שXP יעלה ישר? הויסטה הזאת תגרום לHDD שלי לעוף מהגג... תודה מראש, אורי.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.