עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by OR007,

התקנתי וינדואס XP , ועכשיו אני מוריד יותר לאט מאשר שהורדתי בוינדואס הקודם שלי (2000). יכול ליהות קשר , מישהו יועד מה עושים ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  2. Started by tomererez,

טוב אז ככה - יש לי שני מחשבים בבית עם WINDOWS 7, אחד חדש ואחד שקנינו לפני 3 שנים. בקיצור הם רחוקים אחד מהשני וזה מעצבן כל פעם להעביר דברים דרך הדיסק און קי, אז ראיתי שיש כזה דבר קבוצה ביתית. בקיצור יצרתי אותה הכל טוב ויפה. ואז בדקתי- נכנסתי מהמחשב הישן למחשב החדש לקבצים שם יענו בקלות ובחלק והכל מהיר. שמחתי וזה ואז הלכתי למחשב החדש וניסיתי להכנס למחשב הישן, זה מזהה אותו ואז אני נכנס לתיקיות שיתוף ואז שאני לוחץ על כל תקיה (לדוגמא סרטי וידיאו) אז זה חושב שעה וזה נותן לי הודעת שגיאה. איך אני מסדר את זה??? יש לי איזה משהו שחוסם לי את הכניסה במחשב הישן?c

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  3. יש לי windows xp pro אני מחפש את תקיית הסמלים של סרגל התחל -אלו שליד השעון - וויליום , אנטי וירוס וכו'... אודה מאוד אם מישהו יראה לי דרך להגיע לקבצים אלו . דוד .

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by eliav-peretz,

איך עושים פקס דרך וינדוס? הרבה אמרו לי שיש אפשרות.. מישהו יכול להסביר לי? לפני שאני מביא מספר לקו. תודה מראש.EliaV-PeretZ

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  5. אז ככה.. מערכת הפעלה 7 64BIT . התקנתי היום כרטיס מסך חדש שרכשתי (ASUS 7850ׂ ) . לאחר שהתקנתי אותו לפתע הבחנתי שאין חיבור אינטרנט. כניסה למנהל ההתקנים יש סימן קריאה על כרטיס הרשת (REALTEK מחובר דרך PCI) כניסה למאפיינים יש שגיאה "אין מספיק משאבים להתקן זה קוד 12" לאחר עשרות ניסיונות של התקנת דרייברים חדשים (כרטיס מסך...כרטיס רשת...ציפסיט..) לא עזר כלום. נכנסתי לביוס...ומה ראיתי שם? ה 1 IRQ אוטומטי אבלל יש 2 התקנים על זה וזה רשום ככה: בקר כרטיס רשת : פנקשיין: o כרטיס מולטימדיה: פנקשיין : 1 אז הבנתי שיש כנראה התנגשות כאן... ניסיתי לשנות ידנית IRQ למשהו פנוי ...14..15....וכל מיני מספרים. לא עזר. אני לא יודע מזה כרטיס מולטימדיה יש 3 סלוטים שאחד מהם PCI E שעליו יש כרטיס מס…

6. Started by rtr,

WTF ? מי יתקין את זה ? http://www.theinquirer.net/?article=30128 מה הקטע בוינדוס שהורג לך תביצועים של המחשב ? מחיפוש קל ניראה שלא הביאו את זה עדיין, אם כן אני מיצטער...

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by shaike,

אוקיי, אז ככה... יש לי מחשב נייד עם מערכת xp home, בכל הפעלה של המחשב הוא מעלה מסך פתיחה שצריך לבחור בו משתמש (למרות שיש רק אחד על המחשב). ביטלתי את המסך פתיחה ועכשיו הוא מבקש מסך הזדהות של שם וסיסמא (למרות שהוא מיותר כי אני עושה לו ביטול והא נסגר).... השאלה שלי איך אפשר לבטל את שני המסכים האלה ולהפעיל את המחשב כמו בנאדם נורמלי?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by assaf990,

א. כשאני מקבל עם הפקס, פקסים באופן ידני אז תמיד חלה שגיאה בקבלת פקס. אבל אם אני מגדיר שהפקס יענה אוטומטית לשיחה אחרי X צילצולים אז קבלת הפקס תקינה. למה זה? ב. כשאני מקבל פקס עם יותר מדף אחד, אז כל הדפים הם בעצם בקובץ TIFF אחד ובו אני מדפדף. השאלה, איך אני מעביר כל דף בנפרד לWORD? מצ"ב קובץ 1 ובו 2 דפים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  9. שלום ניסיתי להתקין בדיסק און קי עם כמה תוכנות ללא הצלחה את מערכת הפעלה XP כדי להתקין משם במחשב נייד ללא כונן CDROM. ניסיתי אם תוכנה בשם ULTRAISO,עשיתי בדיוק מה שצריך אך במחשב הנייד שאני מעלה דרך הUSB עם דיסק און קי אני מקבל הודעת שגיאה שחסר קובץ TXTSETUP.SIF,בדקתי את זה במחשב נייח ואותה הודעת שגיאה מופיעה ,לעמת זאת,את אותו הדיסק שמנו במחשב אחר וזה עבד. התקלה חוזרת על עצמה גם בתוכנות אחרות כמו unetbootin של לינוקס,ו WIN TO FLASH ועוד. אני מאוד סקרן לדעת מה קורה פה?

10. Started by lidor_abo,

hvra yas li windows xp myohad aim tohnot nosafot vlo mzlih lafoh laivrit bbksa tazro li gam at asafa lo azlahti tmona sal awindows:

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by benor,

אני לא יודע איך לנסח את זה בכותרת אז אל תכעסו! טוב הדבר הוא כזה מתי שאני מוריד קובץ ZIPורק קובץ זיפ אז זה ישר מוריד אותו בלי לשאול אותי איפה להוריד אותו וזה פותח אותו לבד! יש דרך לנטרל את זה שזה יפתח אותו לבד ושזה ישאל אותי איפה להוריד אותו? בכל קובץ רגיל שאני מוריד EXE או SETUP אז אין את הבעיה הזאתי!

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by smalery,

שלום לכם, יש לי בעייה בWINXP, כאשר אני מנסה להחליף את הדרך שבה משתמשים מתחברים מופיעה לי ההודעה הבאה: Client servies for NetWare has disable the Welcome screen and fast user switching. To restore these features, you must uninstall Client Servies For NetWare. יש אצלי בלוח בקרה תוכנה - CSNW שהיא "CLIENT SERVIES FOR NETWARE" אבל אין שום דרך להסיר אותה, לא דרך הוספה הסרה וגם לא דרכה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  13. Started by TeaTime,

יש לי WIN XP וIE6 וכל פעם שאני לחוץ על לינק שפותח חלון חדש הEPLORER קורס יש למישהו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  14. שלום לכם, כבר מספר ימים המחשב מסרב להתכבות\הפעלה מחדש, כל פעם אני נותן לו איזה 10 דקות לראות אולי הוא יתכבה, אבל לא, הוא נשאר על המסך הכחול שכתוב "מתנתק..." מה עושים לכל הרוחות? תודה מראש. .swg

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. אני לא צוחק הוא פעול ללא כל רצוני אני אפילו לא רואה אותו פועל ברקע ואני וזה נכנס לי למסנ'גר למשתמש והכל דרך המס'נגר של ה windows העפתי אותו כבר אלף פעם מה msconfig לא עוזר ... הוא מופיע לי פועל בה מנהל מישמות וכל פעם שמתחילים מחדש את המחשב צריך לצאת ממנו

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by The UnKnown,

pen 4 2.4C northwood ABIT IC-7 MUSHKIN 512 BLACK LVL 1.. [CH-5] X 2 HERCULES 9700PRO AUDIGY 2 ZS אני שוקל לעבור לויסטה... שווה לי ? המערכת שלי מספיק טובה ? השימושים העיקריים שלי במחשב... אנטרנט ומוזיקה... פה ושם משחקים לעיתים די רחוקות בעיקר המעבר בשביל הממשק סתם נראית אחלה סביבת עבודה. תנו את חוות דעתכם !

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by ad112,

אהלן וחג שמח חבר'ה הפעם האחרונה שיש לי להתעדכן בכל החומרה וכו' זה היה באזור תחילת 2009. כיופ אני עמוק בצבא... לכן אין לי זמן. לא מזמן קניתי נייד והותקן עליו WIN 7 שאני מרוצה מאוד ממנו. השאלה שלי אם אני יכול להתקין WIN או ויסטה על המפרט הנ''ל intel E2180 2GHZ 2GB ram 2 tara זכרון radeon 2900PRO Gigabyte GA-P35 DS3L Corsair 450VXEU Big Typhoon האם אני יכול להתקין win 7 or vista? אם כן מה יהיו החסרונות? המעבד ינצל יותר כוח על הפעלת המערכת? ובמידה איזה גרסא של וינדוס תוטדה

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  18. האם ניתן שכל סרט יחל לרוץ ב-XP WMP9 במסך מלא מן ההתחלה ללא צורך בלחיצה על ALT-ENTER? שאלה פשוטה, מקווה שיש גם תשובה פשוטה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by dj_horse,

שלום! בזמן האחרון מופיע אצלי שגיאה מוזרה,פתאום המסך נהפך כחול וכותב לי שיש שגיאה,מריץ כול מיני ניראה לי סוג של בדיקות כשל ומפעיל את עצמו מחדש חשבתי במקרה הזה לעשות גיבוי ופירמוט. מישהו יכול לעזור לי בתהליך,להסביר לי את לפרמט אותו?

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by Proww,

אהלן. יש לי מחשב נייד חדש. מדוע שאני מפעיל אותו אני צריך לבחור את המשתמש הראשי? הרי אין לי שם כמה משתמשים.. יש לי משתמש 1 במחשב. איך אני עושה שזה התחבר אליו אוטומטי? בלי לבחור..?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by wow,

מה ההבדל בין ה-SP1 לבין ה-SP2? זה קריטי או לא?

22. Started by New-Old User,

:s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: כל מי שמבין קצת במחשבים ומערכות .. נתקעתי פה בבעיה (אני בינתיים במחשב השני..) - המחשב מגיע לקטע שהוא טוען את הפס טעינה הרחב של WINDOWS XP ואז ישר עושה לי בהרבה סעיפים: c0000218 registry system failuir - משהו בערך כזה.. ואז הוא כותב משהו על DUMP PHYSICAL MEMORY.. ואז הוא פשוט עושה ריסטרט.. והוא לא מצליח גם בסייפ מוד ולא מצליח לעשות סיסטם ריסטור בהתחלה! מה עושים!! מנהלים זה דחוף בבקשה אל תעבירו..

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  23. שלום , יש לי מחשב שיש עליו מדבקת הרשיון לוינדוז בעברית XP HOME אך אין לי את דיסק ההתקנה , ואני לא רוצה להוריד מהרשת ולא מהאימיול כי כל הקטע הזה לא חוקי ופרוץ . מה שאני רוצה , לאלה שמעוניינים לעזור , ויש להם דיסק התקנה מקורי של XP HOME בעברית(!) אך ורק בעברית , להעלות את לי את הדיסק לאחד מהאתרים www.rapidshare.com www.sendspace.com ולשלוח לי בפרטי את הקישור , במיוחד לאלה שיש להם העלאה במהירות של 500 קילו בייט , זה לא יקח הרבה זמן. מקווה שמישו באמת יקצה לי קצת מזמנו ויעזור. ולפני שכולם יתפנלו עליי , אין בקטע הזה משהו לא חוקי , בסך הכל אין לי כח להתקשר למיקרוסופט ולחכות לדיסק. ויש לי את הרשיון! והסריאל החוקי. תודה מקרב לב לאלה שבאמת יעזרו.

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by TimTam,

My Received Files מופיע בתוך תיקית My Documents. בכל פעם שאני מוחק את התיקיה, היא חוזרת כ-Default. מה עושים בכדי להוריד אותה?

25. Started by ShahafH,

שלום. היום אני פירמטתי והתקנתי את הווינדוס הכל יופי אין בעיות.. רק שמתי לב שעכשיו משום מה הwelcome לא מופיע וישר רואים את שולחן העבודה? לי זה דווקא יותר טוב כי זה עולה יותר מהר אבל בעיקרון זה לא אמור ליהיות ככה? האם זה יכול ליצור בעיה או שזה לא משנה? תודה.

• 12 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים