עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by naoriko,

אז ככה יש לי ווינדוס 7 מותקן כבר והכל עכשיו יש לי אותו מאז שהוא יצא והוא קצת בעייתי אני רוצה להתקין שוב את ווינדוס 7 על המחשב אבל מבלי שיימחק כלום ושיישארו התוכנות מותקנות יש אפשרות כזו? או שחייב להתקין הכל מחדש? כי באפשרות "שדרוג" זה כן מוחק את התוכנות והדרייברים המותקנים..! ואם אפשר גם תוכנות טובות לתחזוק הווינדוס 7 למי שמכיר! תודה רבה חג שמח לכולם!!

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  2. כבר הרבה זמן שהשילוב של שיפט ואלט לא מעביר לי שפה. ניסיתי לבדוק פיזית את המקלדת, לחוד המקשים עובדים. ניסיתי גם לשנות שצירוף אחר יחליף בין שפות הכתיבה, וגם זה לא עזר. איך מתקנים את זה? בעיה מחרפנת במיוחד

3. Started by .AloN,

כשאני עושה alt+tab שזה אמור לעבור מחלון לחלון - לא עובד כנ"ל לגבי כפתור ה windows +d\m (שאמור למזער) זה התחיל פתאום לפני כמה ימים... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by galsabag,

שלום איך אני יכול להתקין WINDOWS XP לאחר פורמט???

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  5. אני רוצה להתקין xp על xp כיים אבל לא רוצה שהמשחקים המותקנים שלי לא יוכלו לעבוד! אז האם הרגסטרי ישמר ואני יכול לשחק בהם או שלא?? נ.ב האםתיקון יוכל להחזיק את ה-direct x 9????????

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  6. יש לי שתי משתמשים במחשב השני GUEST מתי שאני נמצא תחת GUEST אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by Dr.K2,

שלום רב, התוכנות לא מוצגות ב-Taskbar, כאשר הן פעילות וכאשר הן בminimized, והדרך לעבור בין התוכנות היא ע"י Tab. כיצד ניתן לחזור ולראות את התוכנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  8. אם מסיבה כלשהי אני לא יוכל לראות את המסך,מה קיצור הדרך? והאם הוא יכבה את ה XP גם אם יש תוכנות ברקע שעובדות? (או שהוא יחכה כמו אידיוט ויבקש אישור לסגור אותם).

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by amisha,

אהלן פורום יקר , אני מעוניין להעביר מחיצה את תיקיית my documents למחיצה אחרת בנייד , זאת על מנת שאם אפרמט , התקייה לא תלך לאבדון . מישהו יכול להדריך אותי , חפשתי ולא מצאתי . תודה ושבוע טוב !

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  10. כל סרטון בכרום אני מקבל ארור על dxva2.dll, באקפלורר לא. אני לא רוצה סתם להחליף תקובץ כי זה נראלי לא בריא...מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by yonir,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש והתקנתי עליו "Windows XP Professional with SP2" (חוקי, שהורדתי דרך הסכם של האוניברסיטה שלי עם מיקרוסופט) בעיקרון הוא באנגלית (רשום Start באנגלית מצד שמאל של ה-Taskbar למשל), אבל יש גם תמיכה בעברית ברוב הדברים. (תוכנות בעברית עובדות וכו') אבל, בדברים בודדים נתקלתי בבעיות, כלומר ג'יבריש במקום עברית.. למשל בהתקנה של הדרייברים של המדפסת שלי (לקסמרק X1130, אתר לקסמרק עם הדרייבר) כל הטקסט בהתקנה מופיע פשוט בג'יבריש.. במחשב הקודם היה לי windows hebrew enabled ואז התקנתי את הדרייבר בלי בעיות. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by אילנה,

??? יש לי מחשב חדש עם צורב - נסיון חדש שלי לצרוב חומר על דיסקים. העברתי מסמך וורד לדיסק ומשום מה הוא הפך "לקריאה בלבד" ואין לי אפשרות לשנות את זה. מה עושים? איך מעתיקים או שומרים מסמך וורד לדיסק? ושלא יהיה לקריאה בלבד. המון תודה על עזרה

13. שלום אני חייב עזרה לא מצליח לסנכרן את המכשיר בבלוטות למרות שהורדתי את העדכון בכבל USB הכל עובד

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by Da-Funk,

שלום אנשים, לאחרונה הוחלפו המחשבים במקום עבודתי למחשבי על בערך... טוב נו מחשבי על יחסית לקודמים! ואני ממש ממש מתרגש כי לא עושים כלום בעבודה הזאת אז לפחות יש מצב קצת לשחק... הבעייה היא שאני מפחד להתקין משחקים כבדים כי יש איסורים על הדברים האלו אבל בכל זאת אני מחפש דרך מיוחדת להתקין ושלא ימצאו שאריות של ההתקנה או את התיקייה המותקנת... קיצר מן קומבינה להתקנה נסתרת איכשהו.... יש לכם רעיון איך עושים את זה ? מערכת ההפעלה היא כאמור XP. והאם אני אצטרך להתקין כל פעם מחדש ? אני רוצה לשחק WoW לכל המתעניין.

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  15. איך יכול להיות כזה דבר? יש לי XP PRO באנגלית דיסק מקורי של מייקרוסופט!! פירמטתי את המחשב ואני בא לעשות אקטיבציה וכשאני מאמת את הקוד הוא רושם שנעשה שימוש. איך??

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  16. האם כדאי לי לקנות את ה Ultimate ?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  17. אני בד"כ עובד עם חשבון מנהל (Admin), תחת XP ועכשיו אני רוצה לפתוח חשבון חדש מוגבל, מה אני צריך לעשות כדי להעביר אל החשבון החדש את כל ההגדרות שהיו לי בחשבון המנהל (שיהיה הכל אותו הדבר)? תודה

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  18. Started by idan134,

I have just completed a clean installion of windows xp and i cant install the hebrew LANG Im' not a dumb ass, i know how to install it but it is telling me: "Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administartor" I have no idea what to do can anybody help me? this problem heppening when i try to apply the configuration of the hebrew under Regional and Lang...>Advanced Thank's for reading it (ve od beanglit) and i hope for an answer

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  19. עשיתי FDISK ואז פורמט. ומשום מה הפורמט התבצע תוך שניה אחת! (מוזר..) באתי להתקין XP PRO מתוך דיסק ומייד לאחר טעינת ההגדרות הראשוניות אני מקבל משך שגיאה כחול. (האם צריך להתקין STATA?, אם כן - אין לי פלופי בכלל..)

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  20. שלום, אני מריץ בוינדוס ויסטה תוכנה כל פעם שהמחשב עולה באופן אוטומטי התוכנה נמצאת בריגסטרי ומשם נקראת לעלות בכל פעם שהמחשב עולה הבעיה היא שהתוכנה דורשת אישור של administartor כדי לרוץ ואז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני נדרש ללחוץ אישור כדי שהתוכנה תעלה למישהו יש מושג איך אפשר לתת לתוכנה אישור אוטומטי בכל פעם שהמחשב עולה כך שהמחשב לא יחכה לאישור שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  21. שלום לכולם... לאחרונה הווינדוס לא פותח חלונות(LOL)זאת אומרת תוכנות וכו',אני צריך להקיש את הפקודה שלו כדי להכנס דרך הmanager,נכנסתי לפיירפוקס כי אני מכיר את הפקודה אבל לא את הפקודות האחרות וזה גם לא נוח.. מה לעשות ? אני משתגע.....

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  22. קיבלתי דיסק OEM של VISTA ULTIMATE 32BIT Eng. הכנסתי את הדיסק, עשיתי BOOT לDVDROM, ואז היה את הקטע של ה"Windows is loading files...", אח"כ הייתה טעינה עם קו ירוק שמתקדם וחוזר על עצמו (כמו בהפעלת WIN XP), ואח"כ ראו את התמונה של הAERO ופשוט לא קרה כלום, כאילו ההתקנה נתקעה. הבנתי שהתקנים מסויימים יכולים לגרום לזה, אבל: http://i25.tinypic.com/23w0goo.jpg יש משהו במפרט שלי שנראה לכם הגיוני שיש לו בעיית תאימות עם ויסטה? הצעות? ??? אחרי שרוב המסכים הכחולים בעת תחילת ההתקנה היו קשורים לRAM הרצתי את התוכנה memtest, ולהפתעתי גיליתי שיש בעיה באחד מהmodules שלי. תמונה של המסך שלי בעת הבדיקה: עכשיו רציתי לשאול אם נראה לכם הגיוני שבעיה כזאת תמנע מההתקנה להתחיל ויהיה מסך כחול במק…

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by NighTmarE,

הממ אוקיי אני משתמש ב windows xp ורציתי לברר איך אני מכניס עברית לדוס?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי יש לי בעיה כשאני מפעיל תוכנות שיתוף כגון : אימיול ביטורנט WINMX ODC אחרי זמן בילתי מוגדר או כמות הרודות או משהו כזה המחשב פתאום עושה ריסטרט זה קרה לי לפני הפורמט (היום פעם שלישית לא עזר) וגם במחשב הקודם זה קרה לי יש לכם מושג איך פותרים את זה יש לי XP SP2 + Norton IS 2005

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 17:17:35, on 12/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Fi…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.