Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לאחרונה JAVA עבור תוכנת ביטורנט, ומאז אינני יכול להכנס לצ'טים של תפוז (WINXP) עד לפני ההתקנה הייתי נכנס לצ'טים (או לאתרים אחרים מסויימים) מה לעשות? זאת הודעת השגיאה שאני מקבל: בקובץ: # # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6d6c1f6c, pid=2828, tid=1204 # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_01-b08 mixed mode, sharing) # Problematic frame: # V [jvm.dll+0x81f6c] # --------------- T H R E A D --------------- Current thread (0x03a76f70): JavaThread "main" [_thread_in_vm, id=1204] siginfo: ExceptionCode=0xc0000005, reading address 0x00000008 Registers: EAX=0x00000000, EBX=0x00000000, EC…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז ככה.. מערכת הפעלה 7 64BIT . התקנתי היום כרטיס מסך חדש שרכשתי (ASUS 7850ׂ ) . לאחר שהתקנתי אותו לפתע הבחנתי שאין חיבור אינטרנט. כניסה למנהל ההתקנים יש סימן קריאה על כרטיס הרשת (REALTEK מחובר דרך PCI) כניסה למאפיינים יש שגיאה "אין מספיק משאבים להתקן זה קוד 12" לאחר עשרות ניסיונות של התקנת דרייברים חדשים (כרטיס מסך...כרטיס רשת...ציפסיט..) לא עזר כלום. נכנסתי לביוס...ומה ראיתי שם? ה 1 IRQ אוטומטי אבלל יש 2 התקנים על זה וזה רשום ככה: בקר כרטיס רשת : פנקשיין: o כרטיס מולטימדיה: פנקשיין : 1 אז הבנתי שיש כנראה התנגשות כאן... ניסיתי לשנות ידנית IRQ למשהו פנוי ...14..15....וכל מיני מספרים. לא עזר. אני לא יודע מזה כרטיס מולטימדיה יש 3 סלוטים שאחד מהם PCI E שעליו יש כרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין כונן וירטואלי וזה לא עובד לי. אני משתמש בווינדוס 7 64BIT ועד היום השתמשתי בmagicdisc הוא עבד מצויין. היום ניסיתי להשתמש בו שוב והכונן לא מופיע. ניסיתי גם daemon tool ו virtual clonedrive ובשניהם גם לא מופיע הכונן כשאני עושה Mount. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי win xp , ושאני נכנס למנועי חיפוש כמו וואלה ודומיהם, כאשר אני בא להקליד ערך כלשהו לחיפוש הפונט יוצא לי ג'יבריש, לא משנה כמה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. מישהו נתקל בבעיה דומה ?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
הרבה פעמים שאני מפעיל את האימיול למשך הלילה או להרבה זמן ואני לא נוגע במחשב המחשב מתכבה לי ומופיע לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: ... ... DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... ... ... tcpip.sys - Adress BAF6E104 base at BAF66000, DateStamp 3d6de222 ... מה אני אמור לעשות בשביל לתקן את הבעיה??...
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש תוכנה לשליטה על תוכנות שנפתחות בהעלאת XP. על חלק אפשר לשלוט בעזרת MSCONFIG, אבל רבות אחרות אני רואה רק בתור פרוצסים שרצים לי על ידי קונטרול אלט דל. למשל תוכנות עזר של סוני אריקסון או דיסק קיפר. אני הרי יכול להפעיל פעם בשבוע, אני לא צריך שתגנוב לי משאבים כל הזמן. אז מה התוכנה החינמית שתאפשר שליטה ישירה על כל אלו ולא דרך כניסה קבועה לרג'יסטרי? בברכה קומפ13
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי הארד חדש . יש לי ווינדוס עם מלא דברים מותקן על הישן. אני מחפש דרך להתקין על ההארד החדש את הווינדוס מבלי לאבד דברים שחשובים לי ההארד השני... יש דרך להעביר פשוט הכל כולל הווינדוס להארד השני?? מה לעושת להתקין 2 ווינדוסים ואז להעביר לווינדוס שעל ההארד החדש,ו אז לפרמט את הישן? תנו לי דרכים לפיתרון...תודה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב בהיבורי.. לפני כחודש התקנתי על המחשב וינדוס 7.. הדריברים שנתנו לי לא התאימו לוינדוס 7.. וחיפשתי דריברים שיתאימו היבורי אמרו לי שהוינדוס 7 לא מתאים לסוג הלוח אם שיש לי.. זה הגיוני? הלוח אם הוא atx 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW P6NG MSI והכרטיס מסך הוא HDMI DDR3 GF9800GT 1G PCIE INNOVISION תודה..
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 11 ושאני רוצה לעדכן או להוריד כל אפליקציה זה מוריד לי ממש ממש איטי ניסיתי לעשות כמובן איפוס ולא עזר יש אפשרות אחרת בבקשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
הנה מס' סקרין שוטס שיראו מה הבעיה: כשאני לוחץ על כפתור החיפוש זה מה שמופיע: כשאני לוחץ על אישור, חלון החיפוש מופיע, אך ללא אפשרויות החיפוש: מישהו נתקל בבעיה בעבר ויודע מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כרגע יש לי ווינדוס 7 ואני מעוניין לשדרג לווינדוס 11. יש ל מעבד intel core i3 4130 רשום באתר של מיקרוסופט שצריך כרטיס מסך עם תאימות ל-DirectX 12 ואילך, עם מנהל התקן WDDM 2.0. יש לי DirectX 11. האם כדאי להתפשר על ווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
נשאר לי 150 מגה פנוי בכונן C ואני כבר לא יודע מה לעשות יש תיקיה שקוראים לה winsxs שלוקחת לי 20 ג'יגה!! סתםם..! שמעתי שהיא שומרת תוכניות שהשתמשתי בהם.. משו כזה.. ניסתי למחוק אותה אבל אני לא יכול רשום לי שאין לי הרשאה לכך מה אני יכול לעשותת בהקשה תעזרי לי!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מתחבר אינטרנט מסתבר שהווינדוס מסנגר פועל ברקע למרות שהוא לא בtray . אני לא יכול לסגור אותו כל עוד IE פתוח. איך אני סוגר אותו ואיך אני מונע מהתוכנה לעלות בצורה אוטו? משתמש בXP SP1
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לא יודע מתי או למה זה קרה אבל זה ממש מעצבן מה לעשות? יש לי WIN XP PRO
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, התקנתי ויסטה 64 ביט. אני לא מצליח למצוא INF update עדכני ללוח שלי. יש למישהו לינק?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 ultimate 64bit , יש לי בעיה כזאתי : בווינדוס XP לדוגמא כשהייתי משחק במשחק כלשהו ובו זמנית אני בוונטרילו הייתי לוחץ על מקש הדיבור ומדבר חופשי בוונטרילו , בווינדוס 7 אם אני נמצא בתוכנה והוונטרילו ממוזער ( או בקיצור לא בראשית המסך ) אז המקש לא נלחץ ואני לא יכול לדבר כשאני לא נמצא בוונטרילו . מישהו יודע אולי איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תגידו windows vista יעבוד טוב על מחשב: pen 2.8 512 ram 80 giga לוח אם פלומר
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כל סרטון בכרום אני מקבל ארור על dxva2.dll, באקפלורר לא. אני לא רוצה סתם להחליף תקובץ כי זה נראלי לא בריא...מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אוקיי אז זה העיניין יש לי P-3 600MHZ ומותקנת עליה windows 98se ואני רוצה להחליך ל- windows 2000 pro. השאלה היא אם כדאי לי להעבור? ואם לא אז למה?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבע איקון אחד בלבד על שולחן העבודה. הכוונה שלי היא שכל האיקונים יסודרו בסדר עולה ע"י WINDOWS (באופן רגיל ע"י סידור אוטומטי), בזמן שלחצן אחד ישאר בצד השני במקום שבו אני אמקם אותו. האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441264.msg3781549#new אמרו לי לשאול כאן
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לפני כמה ימים את התוכנה intervideo home theater לכרטיס טלוויזיה. היא תוכנה מעולה לכרטיס טלוויזיה אבל למרות שבהתקנה הגדרתי אותה שלא תיהיה תוכנית ברירת מחדל כדי לנגן שירים וכאלה היא עשתה את זה. עכשיו כל שיר \ סרטון \ תמונה שאני פותח נפתחת בה וזה נורא מעצבן. איך אני יכול להחזיר את הכל לכמו שהיה? נגיד שהשירים והסירטונים יפתחו במדיה פלייר וכו'...
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-