עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Raziel Elmaliach,

שלום נכון בבתי ספר אחרי שמכבים את המחשבים אז הם עושים סוג של פורמט כזה שהמחשב לא שומר כלום אז סתם אני רוצה לדעת איך קוראים לדבר הזה והאם ניתן לעשות את זה גם בwindows 7 ואיך עושים את הדבר הזה ? בתודה מראש רזיאל

2. לאחר שהיתקנתי SP1 ליפני כמה ימים , בזמן שאני משחק ה Realtek HD Audio Manager מתחיל להופיע כל כמה זמן ולהודיע לי שניתקתי משהו מהיציאת Audio "You just unplugged a device from the audio jack" הינה תמונה: הדגם של כרטיס הקול שלי: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA nForce 550 (MCP55) - High Definition Audio Controller לוח אם : Gigabyte GA-M55S-S3 v1 חשבתי לעדכן את הדריביר של הכרטיס קול, לא עידכנתי אותו עד היום ביכלל מאז התקנת Vista http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false האם זה הדריבר הנכון? Vista Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file) R1.89 2008/3/1…

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by wrecker,

יש לי בעיה די מוזרה, בזמן שאני מתקין דברים(תוכנות משחקים) אני לא יכול כמעט לעשות כלום במחשב הCPU לא גבוה אבל מראה שימוש בזכרון גם מעל 90% ויש לי 4GB.. אני לא יכול להפעיל שום דבר אפילו לגלוש באנטרנט קשה.. לפעמים גם עושה פריזים כאלה לכמה שניות.. וגם אחרי שההתקנה מסתיימת עדיין מראה שימוש ב70-80% זכרון ואני לא רואה בTM שום דבר שצורך כלכך הרבה.. אבל זה כאילו המחשב חוזר לתפקד בסדר בסופו של דבר. אז בסדר אפשר להגיד "מה הסיפור תחכה שהסתיים" אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להיות.. או שאני טועה? כי הייתי מתקין דברים בXP והמחשב היה טס הייתי פותח אפילו קבצי ראר ברקע בלי שום בעיה.. דבר שני ששמתי לב זה שלפעמים הHDD כאילו במצב המתנה ולפעמים שאני מפעיל שירים אני שומע אותו נדלק ורק אז מתחיל…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  4. בויסטה יש חיפוש נורא נוח בשורת ההתחל. האם יש סקין או משהו שמסוגלים לעשות את השורת חיפוש הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  5. יש לי windows xp pro אני מחפש את תקיית הסמלים של סרגל התחל -אלו שליד השעון - וויליום , אנטי וירוס וכו'... אודה מאוד אם מישהו יראה לי דרך להגיע לקבצים אלו . דוד .

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by esharone,

שלום לכולם קניתי היום ויסטה ועל הקופסה היה רשום 32 ביט חזרתי לחנות ואמרו לי שגרסאות ה 64 עוד לא יצאו ולא ידועים מתי הן ייצאו, השאלה שלי היא אם אני תקוע עכשיו עם 32 ביט או שאני אוכל לשדרג ל64 באותה גרסה אבל בלי תוספת תשלום

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  7. שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם : acer extensa 5630 לאחרונה ביצעתי ניקוי דיסק\בדיקת שגיעות(chkdsk)',ואיחוי בנוסף ביצעתי עדכון דרייברים כללי מאז כל פעם שאני מנסה לכבה תמחשב או להכנס למצב המתנה. המחשב נתקע במסך של ווינדוס "ווינדוס מבצעת כיבוי" "נכנס למצב המתנה" מכל השלבים שתארתי מה יכול להיות הגורם לבעיה הזו ... תודה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by no_way,

שלום, ברצוני לפרמט את מחשבי לWINDWOS 7 64 BIT מה היתרונות והחסרונות בכך? יש לי מפרט חזק שיכול להריץ היטב. בתודה ירין

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  9. שלום, יש לי ווינדוס (מקורי) ברוסית. אני רוצה להפוך אותו לעברית, איך אני עושה זאת? למחשב אין חיבור לאינטרנט אם זה משנה... או אם מישהו יכול לכתוב לי איך רושמים עברית ברוסית זה גם יעזור. (זה מחשב שאני מתקן)

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  10. Started by רומן גרוס,

Superior Windows XP x64 Edition (64 bit) revival 6 2009 מה הפירוש " SUPERIOR " ? REVIVAL 6 ? מה זה ? מערכת הפעלה חדשה של מייקרוסופט ?

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  11. איך מערכת הגיבוי של וינדוס 7 בהשוואה ל-ghost וחבריו, מנקודת מבט של משתמש "פשוט" ? בבקשה תשובות רק מאנשים שבאמת עובדים עם זה. תודה. :bash: :bash:

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by A-L-o-n,

כמו שאתם רואים, יש את ה-dump המוזר הזה שאני לא ממש מבין מה הוא רוצה שאני יעשה... הרצתי חיפוש, הבנתי שהייתה שגיאה, עכשיו אני צריך פיתרון. דרך אגב יש למישהו מושג מה זה לעזאזל ה-= הזה? אם יש משהו מוזר תגידו לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  13. הייתי רוצה לדעת והבין פעם אחת ולתמיד איך מכבים את הכפתורים המעצבנים האלה שתקועים במקומות אסטרטגים. *לא בטוח שזה המקום להודעה הזאת*

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by Shizel,

שלום איך אני מפורמט אתC בלי דיסק של WINDOWS ???

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by YardenG,

איך אני מוחק את ויסטה <? התקנתי והיא עושה לי מלא בעיות !! זה גירסת הום פרימיום. התקנתי אותה בנוסף ל XP אבל אני לא יודע איך עוברים ל XP !! בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by Psibeast,

שלום לכולם. בסריקה תקופתית ברג'יסטרי שלי, מצאתי ב My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run קובץ מוזר שהוא כנראה מעלה כל פעם באתחול בשם nyydj.exe אין על הקובץ יותר הערות, הוא נמצא ב C:\WINNT\System32 ואין לי מושג מה הוא ומי הוא ומה הוא עושה. עשיתי חיפוש על השם הזה בגוגל ולא העלתי כלום. למישהו עוד יש את הקובץ הזה במחשב או שהוא יודע מה הוא בדיוק עושה ולמה הוא ברג'יסטרי שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  17. רוצה לנסות בזהירות את כל נושא הויסטה 64> ולכן להתקין אותה כמערכת נוספת > אם יעשה בעיות רוצה להישאר כרגע בXP פרופשיונאל היציב והטוב יש לי כמה שאלות > אשמח אם תוכלו לעזור/לענות : 1. מחפש מדריך נח ופשוט להתקנת 2 מערכות הפעלה 2 האם כדי להישתמש בתוכנה מיוחדת ? או שפשוט מכניסים דיסק הפעלה של מערכת הפעלה וזה שואל אותי עם להתקין מולטי בוט ? 3. האם אוכל בעתיד להחליט שאני מבטל את מערכת הפעלה הנוכחית הישנה > ואז זה יעלה לי ישירות לחדשה ( הויסטה ?) 4. אם מתקינים מערכת נוספת > האם זה למעשה מחיצה חדשה בדיסק שבה אני מתקין את הכל מחדש ? או שזה משתמש באותן תיקיות ? 5. האם יש סט של דרייברים או תוכנות עזר שכדאי להכין לטובת העיניין הזה של ויסטה / 64 ? 6. איזה ויסטה נחשבת להכי…

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by xena,

יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב (ראו מפרט). כרגע כונן C נמצא במקסטור 80 גיגה, ואחריו מחובר כונן 120 גיגה של WD בפורמט NTFS והוא אינו מחולק! הכונן השלישי לא חשוב לנו. החלוקה במחשב שלי היא כזאת: C - 4.5GB D - 12GB E - 60 GB F - 120GB כאשר c,d,e הם מקסטור 80 גיגה ו F הוא הWD 120 גיגה. כל הפרטישנים כמעט מלאים ואין הרבה מקום פנוי. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול ליצור כונן C ב WD (יש מספיק מקום פנוי שם) מבלי לאבד או להעביר את המידע? (partition magic 8 מוכן מותקן ומזומן) ------------------------------------- הצלחתי לעשות זאת עם PM8 (צימצמתי את F ל 110GB ויצרתי פרטישן חדש בגודל 10 גיגה והמרתי אותו לפריימרי) אבל הייתה לי הרגשה שהתוכנה מקצה לי כונן חדש בסוף ה WD ולא בהתחלה. האם אין …

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by bilbo,

אני מעוניין לבצע פורמט ל XP. כיצד אני שומר את כל התוכן של inbox כדי להחזיר אותו אחר כך?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  20. נכנסו לי למחשב 2 יוזרים חדשים אני כן רואה את התקיות שלהם ב"מסמכים שלי" (עם שם היוזר שלהם אך כאשר אני ניגש לחשבונות משתמשים אני לא רואה אותם (גם לא בניהול->משתמשים) כיצד אני יכול להסיר אותם מהמהחשב שלי? (אני אדמין)

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  21. Started by alergic,

אני מפרמט את המחשב לעיתים די קרובות ומשום מה אחרי שבוע-שבועיים של שימוש המחשב נהיה איטי להחריד... אני לא יודע מה הבעיה ולפי דעתי אני מתחזק את המחשב בצורה די טובה.. האם יכול להיות שהחומרה עצמה מתיישנת או שיש איזשהם אי תיפקודים במערכת בגלל התקנה לא טובה או משהו?... זה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=561026 זה התוכנות המותקנות: µTorrent Acrobat.com Adobe AIR Adobe Flash Player 10 ActiveX Adobe Flash Player 10 Plugin Adobe Reader 9.1 Apple Software Update Avanquest update CCleaner (remove only) Counter-Strike DMIView EasyTune5 ESET Online Scanner v3 Face-wizard filehippo.com Update Checker High Definition Audio Driver Package - KB888111 Internet Download Manag…

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  22. איך יכול להיות כזה דבר? יש לי XP PRO באנגלית דיסק מקורי של מייקרוסופט!! פירמטתי את המחשב ואני בא לעשות אקטיבציה וכשאני מאמת את הקוד הוא רושם שנעשה שימוש. איך??

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by yellow devil,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אז כשהווינדוס עולה זה עושה לי הודעת שגיאה: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. ואז יש שלח/ אל תשלח דו"ח שגיאות. זה כבר כמה שבועות באופן קבוע כל פעם שאני מפעיל את המחשב. מה זה אומר?מה הבעיה ואיך מתקנים את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by Xsender,

כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה לא משנה מה אז זה כתוב לי This File does not have a program associated with it performing this action . create an assoction in the folder options control panel בקושי הצצלחתי להפעיל את הדפדפן ממש כלום לא מסן לא COD לא כולם מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.